JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141002/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141002/326538-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Gdańsk: Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla ROSZM  w 2015 r.</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 326538 - 2014; data zamieszczenia: 02.10.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Ochotnicze Hufce Pracy - Pomorska Wojewódzka Komenda , ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 58 3017916, faks 58 3017916.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://www.pomorska.ohp.pl/</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: instytucja rynku pracy.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla ROSZM  w 2015 r..</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> -UWAGA WAŻNE !!! Dokumenty należy składać w oryginale lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez wykonawcę.
-UWAGA WAŻNE !!! Pełnomocnictwo do reprezentowania wykonawcy musi być złożone w oryginale lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem (kopia pełnomocnictwa powinna być poświadczona notarialnie).
-UWAGA WAŻNE !!! Niedopuszczalne jest zmienianie asortymentu w formularzach cenowych np. wpisywanie asortymentów o innej gramaturze, innej ilości,  itp. 
Dokonanie wszelkich zmian  w formularzach cenowych będzie skutkowało odrzuceniem oferty wykonawcy na podstawie art. 89 ust 1 pkt. 2 uPzP. 
-Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Rejonowego Ośrodka Szkolenia Zawodowego Młodzieży  od 1 stycznia 2015 r.  do dnia 31 grudnia 2015 roku do: 
-Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Tczewie, ul. Sobieskiego 10 
zadania od 1 do 14.
-Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Człuchowie, ul. Kusocińskiego 4
zadania od 15 do 31.
-Przedmiot zamówienia podzielonego na trzydzieści jeden  zadań częściowych:
------------------------------TCZEW-----------------------ZADANIA 1-14 
Zadanie nr 1 - owoce świeże 
Zadanie nr 2 - owoce przetworzone  
Zadanie nr 3 - warzywa świeże 
Zadanie nr 4 - warzywa przetworzone 
Zadanie nr 5 - mrożonki 
Zadanie nr 6 - jaja
Zadanie nr 7 - mięso i produkty mięsne 
Zadanie nr 8 - ryby i przetwory konserwowe 
Zadanie nr 9 -pieczywo 
Zadanie nr 10 - produkty skrobi - mąka  
Zadanie nr 11 -produkty spożywcze 
Zadanie nr 12- oleje i tłuszcze roślinne 
Zadanie nr 13 - produkty mleczarskie  
Zadanie nr 14 - napoje   
------------------------------CZŁUCHÓW----------------------------ZADANIA 15-31
Zadanie nr 15 - owoce świeże 
Zadanie nr 16 - owoce przetworzone  
Zadanie nr 17 - warzywa świeże 
Zadanie nr 18 - warzywa przetworzone 
Zadanie nr 19 - mrożonki 
Zadanie nr 20 - jaja
Zadanie nr 21 - mięso i produkty mięsne 
Zadanie nr 22 - drób 
Zadanie nr 23 - wędliny i prod. wędliniarskie
Zadanie nr 24 - pasztety i konserwy  
Zadanie nr 25 - rybi i przetwory  
Zadanie nr 26- pieczywo i ciasto 
Zadanie nr 27 - produkty skrobi  
Zadanie nr 28 - produkty spożywcze różne. 
Zadanie nr 29- oleje i tłuszcze roślinne  
Zadanie nr 30 - produkty mleczarskie 
Zadanie nr 31 - napoje 
-Dostawa będzie realizowana cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do: 
-Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Tczewie , ul. Sobieskiego 10 (dokładne miejsce na terenie OSiW Tczew wskazane będzie przez Zamawiającego po podpisaniu umowy) ZADANIE OD 1 DO 14. 
-Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Człuchowie, ul. Kusocińskiego 4 (dokładne miejsce na terenie OSiW Człuchów wskazane będzie przez Zamawiającego po podpisaniu umowy) ZADANIE OD 15 DO 31. 
-Dostawca realizuje dostawy na własny koszt, transportem przystosowanym do tego celu i spełniającym niezbędne wymagania określone przepisami prawa obowiązującymi w tym zakresie. 
-Każdy z artykułów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach. Cykliczne dostawy  będą realizowane od poniedziałku do niedzieli w godzinach od  5.00 do   14.00. najpóźniej na drugi dzień od złożenia zapotrzebowania. Każdorazowa dostawa odbywa się na podstawie wcześniejszego zapotrzebowania określającego dokładną godzinę dostarczenia, datę dostarczenia, ilość, rodzaj artykułów, złożonego nawet w dniu poprzedzającym dostawę (pisemnie, faksem lub telefonicznie). -Cykliczne dostawy  będą realizowane jak następuje:  
-Zamawiający powiadomi telefonicznie Wykonawcę, o każdej dostawie oraz wskaże zamawiane artykuły z podaniem ilości.
-Artykuły muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie gwarancji.
-Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki  transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa artykułów wymagającego załączenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. 
-Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie artykułów do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy.
-Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie. Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia      zamówienia.
-W trakcie realizacji zamówienia Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamiany proporcji ilościowych poszczególnego asortymentu w stosunku do podanego w formularzu ofertowym. 
-Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczanych artykułów i      dostarczenia nowej partii artykułów do siedziby  Zamawiającego  w dniu złożenia reklamacji.
-Do składania zamówień Zamawiający upoważni wybranego pracownika.
-Każda dostawa winna być ubezpieczona przez Wykonawcę na jego koszt w zakresie odpowiedzialności cywilnej.
-W przypadku niedostarczenia towaru w wyznaczonym terminie i czasie lub dostarczenia towaru niezgodnie ze złożonym zapotrzebowaniem, Zamawiający zastrzega sobie prawo do zakupu niedostarczonego towaru, a kosztami zakupu (fakturą Vat) obciąży Wykonawcę. Zamawiający powiadomi o tym fakcie Wykonawcę telefonicznie i na piśmie.
-Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia znajduje się jakikolwiek znak towarowy, patent czy pochodzenie - należy przyjąć, że Zamawiający podał taki opis ze wskazaniem na typ i dopuszcza składanie rozwiązań równoważnych o parametrach techniczno/eksploatacyjno/użytkowych nie gorszych niż te, podane pod pojęciem typu. 
-Wykonawca ma obowiązek wystawiać każdorazowo faktury oddzielne na każde zadanie w ramach zamówienia cząstkowego.  
-Zamawiający zastrzega sobie możliwość  zastosowania prawa opcji, tj. możliwość zmniejszenia ilości poszczególnych rodzajów artykułów żywnościowych w stosunku do podanych w formularzu cenowym. Maksymalny zakres przedmiotu zamówienia może zostać pomniejszony o nie więcej niż 90 % ogólnej wartości tzn. zostanie zrealizowany w co najmniej 10 % wartości zamówienia..</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.24.00-8, 15.30.00.00-1, 15.50.00.00-3, 15.89.80.00-9, 15.43.00.00-1, 03.21.00.00-6, 15.41.00.00-5, 15.13.10.00-5, 15.33.11.70-9, 03.22.00.00-9, 15.33.24.10-1, 15.22.00.00-6, 15.86.00.00-4, 15.87.00.00-7, 03.14.25.00-3, 15.30.00.00-1, 15.81.00.00-9, 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.13.11.10-9, 15.13.11.20-2.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 31.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> tak.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> Zamawiający odstępuje od żądania wadium w niniejszym postępowaniu.</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu.</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>-Zamawiający zaleca dołączyć dokument określający zasady reprezentacji oraz osoby uprawnione do reprezentacji wykonawcy, a jeżeli wykonawcę reprezentuje pełnomocnik także pełnomocnictwo określające zakres umocowania podpisane przez osoby uprawnione do reprezentowania wykonawcy.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://www.pomorska.ohp.pl/<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> 6.	Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia można uzyskać nieodpłatnie  w godz. od 8oo-15 oo  w siedzibie  Zamawiającego,  pokój nr 610, VI piętro. ul. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 17.10.2014 godzina 08:00, miejsce: 1.	Ofertę należy złożyć w siedzibie Zamawiającego, ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk (sekretariat pokój 605) 6 piętro:.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 1 - owoce świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ananas owoc	szt	5
arbuz	kg	5
banany	kg	15
brzoskwinie	kg	10
cytryny	kg	10
gruszki	kg	10
jabłka	kg	40
kiwi	kg	5
mandarynki	kg	20
nektaryny	kg	10
pomarańcze	kg	10
rabarbar	kg	5
śliwka	kg	5
truskawki	kg	12
winogrona ciemne	kg	15
winogrona jasne	kg	25
wiśnie	kg	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 2 - owoce przetworzone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ananas konserwowany puszka 400-450 ml	szt	15
brzoskwinia konserwowa puszka 900 ml	szt	15
dżem  słoik 220-260ml	szt	25
kompot wiśniowy 0,9 l	szt	50
rodzynki suszone 0.5 kg	szt	10
rodzynki suszone 100g	szt	30
sok owocowy 1l karton	szt	20
sok owocowy 2l karton	szt	20
syrop owocowy 970 ml	szt	50
śliwki suszone 250g	szt	10
żurawina 220-260 ml	szt	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 3 - warzywa świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> brokuł	szt	20
burak	kg	85
cebula	kg	60
cebula czerwona 	kg	6
czosnek	szt	20
fasola drobna 0,5 kg	szt	15
fasola jaś	kg	10
fasola szparagowa	kg	7
groch łuska	kg	20
kalafior	szt	20
kapusta 	kg	50
kapusta czerwona	kg	20
kapusta młoda 	szt	15
kapusta pekińska	szt	30
koper	szt	60
marchew myta	kg	100
ogórek świeży	kg	30
papryka świeża	kg	13
pieczarki	kg	40
pietruszka korzeń	kg	5
pomidor	kg	40
por 	kg	25
rzodkiewka pęczki	szt	25
sałata	szt	100
sałata dekoracyjna	szt	5
sałata lodowa	szt	5
seler	kg	50
szczypiorek	szt	20
zielenina natka	szt	80
ziemniaki 	kg	1000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 4 - warzywa przetworzone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> cebulka konserwowa 300g	szt	5
chrzan tarty słoik 180-220 g	szt	3
chrzan z żurawiną 180-220 g	szt	3
fasolka czerwona konserwowa 400 g	szt	8
groszek konserwowy 400 g	szt	50
kapusta kiszona 	kg	60
koncentrat pomidorowy 0,9 l	szt	25
kukurydza konserwowa 400-450 g	szt	15
ogórki kiszone	kg	60
ogórki konserwowe 0,9l	szt	40
ogórki małosolne	kg	10
oliwki czarne 200 ml	szt	10
oliwki zielone 200 ml	szt	10
papryka konserwowa 0,9 l	szt	15
pieczarka konserwowa 0,9 l	szt	10
seler w słoiku 345 g	szt	10
szparagi konserwowe	szt	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 5 - mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> brokuły mroż. 450 g.	szt	12
brukselka mroż 450 g.	szt	5
marchew kostka 450 g.	szt	10
pierogi z truskawkami 1 kg	kg	20
pyzy z mięsem 1 kg	kg	20
szpinak 450 g.	szt	25
truskawki mrożone 450 g.	szt	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 6 - jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> jaja	szt	2000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 7 - mięso i produkty mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> baleron wieprzowy	kg	5
boczek świeży	kg	10
boczek wędzony surowy	kg	25
filet królewski z indyka	kg	10
filet z piersi kurczaka	kg	80
flaki wołowe 1 kg	szt	7
golonka wieprz b/k	kg	50
kabanosy 	kg	5
karkówka wieprz b/k 	kg	50
kiełbasa  krakowska  lub równoważna	kg	4
kiełbasa  krakowska parzona  lub równoważne	kg	8
kiełbasa  mysliwska  lub równoważna	kg	13
kiełbasa biała  surowa	kg	20
kiełbasa szynkowa drobiowa	kg	25
kiełbasa śląska  lub równoważna	kg	40
kiełbasa toruńska  lub równoważna	kg	30
kiełbasa z weka  lub równoważna	kg	7
kiełbasa zywiecka lub równoważna	kg	15
korpusy drobiowe(grzbiety)	kg	80
kości wieprzowe	kg	15
kurczak świeży	kg	15
łopatka b/k	kg	80
martadela	kg	10
metka inna  wiejska  lub równoważna	kg	5
metka łososiowa 	kg	5
mielonka konserwowa 135 g	szt	10
ogonówka 	kg	10
parówka w folii	kg	10
pasztetowa  domowa	kg	5
polędwica drobiowa	kg	7
polędwica sopocka   lub równoważne	kg	10
schab wiep b/k	kg	60
serdelki	kg	20
szynka konserwowa 	kg	5
szynka mielona	kg	3
szynka wiep b/k	kg	30
turystyczna  lub równoważna 250-380g	szt	15
tyrolska  lub równoważna 250-380g	szt	10
udka	kg	80
wątroba drobiowa	kg	20
wątroba wieprzowa	kg	20
wołowina zrazowa	kg	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 8 - ryby i przetwory konserwowe.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> filet z morszczuka	kg	7
karp	kg	15
łosoś filet	kg	5
łosoś wędzony	kg	5
makrela wędzona	kg	5
matias	kg	30
panga	kg	45
paprykarz 135g	szt	10
pstrąg świeży	kg	3
szprot w pomidorach 150- 250 g	szt	10
śledź w pomidorach 300 g	szt	10
tuńczyk  w sosie wł. 160 g	szt	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 9 -pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> bułka tarta	kg	60
bułki 50g	szt	500
chleb forma 0.5	szt	20
chleb krojony0,6kg	szt	300
chleb razowy 0,5	szt	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 10 - produkty skrobi - mąka.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> kasza gryczana 500 g	szt	6
kasza jęczm. średnia	kg	20
kasza manna	kg	10
mąka krupczatka	kg	10
mąka pszenna typu 450	kg	200
mąka pszenna typu 500	kg	200
mąka ziemiaczna	kg	50
płatki kukur. 500 g	szt	10
płatki kukur.kakaowe 500g	szt	10
ryż 1kg	kg	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 11 -produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> barszcz czerwony 300ml-koncentrat	szt	25
biały barszcz 45 g	szt	10
bazylia 10 g.	szt	10
budyń 40 g	szt	30
ciastka kruche	kg	40
ciastka typu wafelki	kg	40
ciastka typy pierniki	kg	35
ciastka w polewie	kg	30
cukier	kg	210
cukier puder  0,5 kg	szt	15
cukier waniliowy 30 g	szt	75
cukierki czekoladowe	kg	15
cukierki krówki	kg	13
cynamon 15 g	szt	10
czekolada pełnomleczna 100g	szt	10
czipsy 80 g	szt	10
galaretka owocowa 	szt	30
gałka muszkatałowa 10 g.	szt	5
hebata expres owocowa 25szt	szt	8
herbata expres 100 szt	szt	25
herbata zielona 25 szt	szt	15
imbir mielony 15 g	szt	5
kakao  rozpuszczalne 300g	szt	5
kakao naturalne 200 g	szt	30
kawa naturalna mielona 500 g.	szt	60
kawa rozpuszczalna 200 g.	szt	32
kawa rozpuszczalna zboż 200g	szt	4
keczup min. 480 g	szt	10
kisiel 35-50g	szt	20
kminek 20 g.	szt	10
krem czekoladowy 200g	szt	20
kwasek cytrynowy 15-20g	szt	40
liść laurowy 6 g	szt	25
magi w plynie min. 960 ml	szt	10
majeranek 8 g	szt	10
majonez  sałatkowy 700g	szt	13
majonez sałatkowy 400g	szt	20
makaron gniazda 1kg 	szt	15
makaron muszle duże 0,5 kg	szt	10
makaron nitki  0.5 kg	szt	30
makaron spagetti 0,5kg	szt	30
makaron świderki 1kg	szt	15
musztarda 165-190g	szt	25
ocet 10 % 500 ml 	szt	10
paluszki solone 300 g	szt	220
paluszki z sezamem 70g	szt	210
papryka mielona 20g	szt	10
pasztet wielkopolski 131g lub równoważny	szt	10
pieprz cayenne 15 g	szt	10
pieprz mielony 20g	szt	80
pieprz ziolowy 20g	szt	5
polewa do lodów 1 l	szt	5
polewa do lodów 250g	szt	5
proszek do pieczenia 30 g	szt	40
przyprawa do kurczaka 25 g	szt	30
przyprawa do mięsa typu Delicat 	szt	15
przyprawa gyros 25g	szt	7
przyprawa piernikowa 25-30g	szt	10
rodzynki 100 g.	szt	30
rodzynki 500 g.	szt	10
rosół drobiowy kost. 60-120g	szt	15
sos do sałatek 9 g	szt	60
sos do spagetti fix 45 g	szt	40
sól	kg	40
śmietanka do kawy w proszku 200-250 g.	szt	50
przyprawa typu vegeta 200g	szt	35
wafelek b/polewy 35-50g	szt	250
wafelek typu grześ w polewie 35-50g	opk	6
wafelek w polewie 50g	szt	250
wiórki kokosowe 200 g	szt	20
wiórki kokosowe 500 g	szt	5
żelatyna 50g	szt	15
ziele angielskie 15 g	szt	15
zioła prowansalskie 15 g	szt	5
zupki chińska (ostra,łagodna rosołowa itp.) 70g	szt	20
żurek w proszku 45 g	szt	30
żurek w butelce 350-500g	szt	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 12- oleje i tłuszcze roślinne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> margaryna z masłem lub równoważna 0,5 kg	szt	20
margaryna 250 g	szt	200
olej 1l	szt	80
olej 3l	szt	10
smalec 200g	szt	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.41.00.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 13 - produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> jogurt  owocowy 150g 	szt	80
jogurt  150g naturalny	szt	10
jogurt pitny 200 g	szt	50
lody 1000g	szt	20
Lody-rolada 850g	szt	5
masło śmietank. 200G	szt	120
Mleko UHT 2% 1l	szt	10
Mleko UHT 3,2% 1l	szt	80
ser typu feta 180-250g	szt	15
ser brie 125 g	szt	10
ser cammembert 120 g	szt	10
ser lazur niebieski 100 g	szt	10
ser salami	kg	5
ser top. krążek  140g	szt	20
ser twarogowy 200g	szt	60
ser twarogowy półtłusty	kg	60
ser wędzony	kg	5
ser żółty  edamski	kg	5
ser żółty  królewski	kg	5
ser żółty  morski	kg	5
serek homogenizowany 200 g	szt	20
serek kanapk. Twarożk. 150g	szt	30
serek twaroż.  almette  lub równoważny 120-220g	szt	30
set topiony 100g	szt	100
Śmietana 12% UHT 0,5 l.	szt	15
Śmietana 18% 400 ml. zakw.	szt	50
Śmietana 30%  1 l	szt	30
śmietana w spray 0,5	szt	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 14 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 14 - napoje.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Woda mineral. 0,5 gaz	szt	300
woda mineral. n/g 1,5 l	szt	300
Woda mineralna 0,5 n/g	szt	300
Woda mineralna g 1,5 l 	szt	300.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.90.00.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 15 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 15 - owoce świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ananas owoc	szt	12
arbuz	kg	200
banany	kg	250
brzoskwinie	kg	100
cytryny	kg	40
gruszki	kg	20
jabłka	kg	140
kiwi	kg	4
mandarynki	kg	50
nektaryny	kg	50
pomarancza	kg	50
winogrona ciemne	kg	70
winogrona jasne	kg	70.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 16 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 16 - owoce przetworzone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ananas konserwowany puszka 400/500g	szt	30
brzoskwinia konserwowa puszka 900	szt	30
Dżem  słoik 220/260g	szt	250
marmolada owocowa 500-600g	szt	20
rodzynki suszone 100g	szt	10
sok owocowy 1l karton	szt	10
sok owocowy 2l karton	szt	5
syrop owocowy 0,5l 	szt	55
sok warzywno-owocowy (różne smaki marchew-banan-jabłko itp.) 300ml	szt	320
śliwki suszone 250g	szt	2
żurawina 220/260g	szt	2.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 17 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 17 - warzywa świeże.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> brokuł	szt	5
burak	kg	80
cebula	kg	80
cebula czerwona 	kg	5
czosnek	kg	10
fasola drobna 0,5 kg	szt	10
fasola jaś	kg	10
fasola jaś 0,5kg	szt	10
groch łuska	kg	10
kalafior	szt	10
kapusta 	kg	60
kapusta czerwona	kg	20
kapusta młoda 	szt	50
kapusta pekińska	szt	50
koper	szt	50
marchew myta	kg	150
ogórek świeży	kg	120
papryka świeża	kg	30
pietruszka korzeń	kg	60
pomidor	kg	120
por 	kg	25
rzodkiewka pęczki	szt	60
sałata	szt	60
sałata dekoracyjna	szt	30
sałata lodowa	szt	10
seler	kg	30
szczypiorek	szt	10
zielenina natka	szt	60
ziemniaki 	kg	2000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 18 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 18 - warzywa przetworzone.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> cebulka konserwowa 300g	szt	5
chrzan tarty słoik 180/220	szt	30
chrzan z żurawiną 180/220	szt	2
fasolka czerwona konserwowa 400/460	szt	5
groszek konserwowy 400g	szt	30
groszek z marchewką 0,9l	szt	2
kapusta kiszona 	kg	40
koncentrat pomidorowy 0,9l	szt	20
kukurydza konserwowa 400/450	szt	30
ogórki kiszone	kg	30
ogórki konserwowe 0,9l	szt	30
ogórki małosolne	kg	15
oliwki czarne 200 l	szt	5
oliwki zielone 200ml	szt	5
papryka konserwowa 0,9l	szt	20
pieczarka	kg	20
pieczarka konserwowa 0,9l	szt	10
seler w słoiku 200/250 	szt	10
szczaw konserwowy 0,9	szt	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 19 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 19 - mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> brukselka mroż	kg	5
brokuły mroż. 	kg	5
fasolka szparagowa	kg	12
groszek mrozony	kg	3
kalafior mroż	kg	12
marchew mini 	kg	6
marchew kostka 	kg	30
marchew z groszkiem 400/450	szt	6
pizza mała 250/300	szt	40
pyzy z mięsem  	kg	20
szpinak	kg	8
truskawki mrozone	kg	5
warzywa na patelnię	kg	4
warzywa na pat.chinskie	kg	4
zapiekanka 200/250 g	szt	40
zupa wiosenna	kg	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 20 <b>NAZWA:</b> jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> jaja	szt	1200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 21 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 21 - mięso i produkty mięsne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> boczek świeży	kg	10
flaki wołowe	kg	2
golonka wieprz b/k	kg	3
golonka wiep z kością	kg	3
karkówka wieprz b/k	kg	30
kości wieprzowe	kg	15
łopatka b/k	kg	110
łopatka z kością	kg	4
mięso gulaszowe	kg	4
ozory wieprzowe	kg	3
polędwica wieprzowa (Mięso)	kg	2
schab wiep b/k	kg	25
schab wiep z/k	kg	3
słonina	kg	8
szynka wiep b/k	kg	6
wątroba wieprzowa	kg	5
wołowina gulaszowa	kg	2
wołowina zrazowa	kg	10
żeberka wiep	kg	24.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 22 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 22 - drób.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ćwiartki tylne drobiowe	kg	10
filet drobiowy	kg	10
filet z piersi kurczaka	kg	100
korpusy drobiowe(grzbiety)	kg	150
kurczak świe.	kg	10
serca drobiowe	kg	5
skrzydełka z kurczaka	kg	6
udka	kg	300
wątroba drobiowa	kg	5
żołądki drobiowe	kg	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 23 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 23 - wędliny i prod. wędliniarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> baleron wieprzowy	kg	10
boczek wędzony gotowany	kg	5
boczek wędzony surowy	kg	3
boczek rolada	kg	2
kabanosy leśne  lub równoważne	kg	5
kiełbasa biała parzona	kg	5
kiełbasa biała  surowa	kg	5
kiełbasa codzienna  lub równoważna	kg	10
kiełbasa golonkowa	kg	5
kiełbasa śląska  lub równoważna	kg	10
kiełbasa toruńska  lub równoważna	kg	20
kiełbasa typu mysliwska  lub równoważna	kg	3
kiełbasa typu ogniskowa  lub równoważna	kg	15
kiełbasda piwna	kg	20
kiełbasa szynkowa	kg	5
kiełbasa zwyczajna	kg	20
kiełbasa z weka  lub równoważna	kg	8
kiełbasa typu krakowska  lub	kg	5
kiełbasa typu krakowska parzona  lub równoważne	kg	5
kiełbasa typu zywiecka lub równoważna	kg	10
królewiecka  lub równoważna	kg	5
metka cebulowa 200g	szt	5
metka łososiowa	kg	10
metka inna typu wiejska  lub równoważna	kg	6
mielonka wędlina	kg	4
mielonk a z warzywami	kg	5
mortadela	kg	1
ogonówka	kg	10
parówka drobiowa	kg	3
parówka w folii	kg	5
parówka wieprzowa	kg	9
pasztetowa  	kg	6
pasztetowa  śmietankowa  lub równoważne	kg	5
pasztet drobiowy	kg	5
pierś z kurczaka wędlina	kg	3
polędwica drobiowa	kg	10
polędwica drobiowa lux	kg	3
polędwica sopocka drobiowa  lub równoważne	kg	5
polędwica indyk	kg	5
polędwica wieprz.(wędlina)	kg	2
przysmak w konserwie	kg	3
przysmak śniadaniowy	kg	5
salami	kg	4
salceson biały typu włoski  lub równoważny	kg	2
salceson czarny ozorkowy	kg	2
serdelki	kg	4
smaczek konserwowy	kg	5
szynka drobiowa	kg	5
szynka mielona	kg	4
szynka konserwowa	kg	4
szynkowa	kg	5
szynka typu szynka żołniers  lub równoważna	kg	6
szynka z warzywami	kg	5
szynkówka kiełbasa	kg	5
tyrolska  lub równoważna	kg	5
wędlina z warzywami	kg	5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.20-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 24 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 24 - pasztety i konserwy.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> gulasz angielski 120g	szt	24
pasztet 131 g koperek/majer./papryka/pieczar/pomid	szt	160
przysmak śniadaniowy 130g	szt	24
przysmak śniadaniowy 300g	szt	12
turystyczna  135g	szt	40
turystyczna 300g	szt	12
tyrolska 135g	szt	40
tyrolska 300g	szt	12.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 25 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 25 - ryby i przetwory.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> filet z mintaja	kg	40
łosoś sałatkowy 200g	szt	12
matijas	kg	10
makrela wędzona	kg	1
paluszki rybne	kg	16
panga	kg	40
paprykarz 156g	szt	5
szprot w pomidorach 175g	szt	3
śledż św. Filet	kg	3
śledź w pomidorach 175g	szt	5
tuńczyk  w sosie wł. 170G	szt	6
tunczyk w oleju 170g	szt	6.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 26 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 26- pieczywo i ciasto.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> chleb krojony 0,6kg	szt	550
chleb forma 0.5	szt	300
chleb forma 1kg	szt	3
chleb słonecznikowy 0,5	szt	20
chleb  Z ZIARNAMI 0,5	szt	5
chleb razowy 0,5	szt	5
chleb wiejski 1kg	szt	2
ciastka drożdżowe 100g	szt	80
ciasta różne	kg	4
bułki 100g	szt	200
bułki 50g	szt	1800
bułki hamburger 100G	szt	60
rogal 100g	szt	120
pączki 70g	szt	120
ciastka francuskie 60G	szt	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 27 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 27 - produkty skrobi.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> kasza manna	kg	5
kasza gryczana 4x100g	szt	2
kasza gryczana 1kg	szt	2
kasza jęczm. drobna	kg	2
kasza jęczm. Średnia	kg	20
kasza pęczak	kg	3
mąka krupczatka	kg	3
mąka pszenna 	kg	60
mąka ziemiaczna	kg	20
płatki owsiane 0,5KG	szt	12
płatki kukurydz. 250G	szt	40
platki kukur. 500 g	szt	15
platki kuku.kakaowe 250g	szt	60
platki kukur.kulki 500g	szt	10
płatki typu  chocapic  250/300g	szt	25
płatki 500g typu kangus	szt	25
ryż w woreczkach 0,4kg	szt	12
ryż 1kg	kg	20.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 28 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 28 - produkty spożywcze różne..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> baton  zbożowy musli	szt	140
baton 20 g	szt	220
bato typu lion	szt	60
baton typu snikers	szt	60
barszcz czerwony 220ml	szt	19
bialy barszcz 45 g	szt	18
budyń 35 g	szt	30
bułka tarta 0,4-0,5kg	szt	60
ciastka w polewie	kg	28
ciastka kruche	kg	28
ciastka typy pierniki	kg	28
ciastka typu wafelki	kg	30
Ciastka-rolada  300g	szt	10
cukier	kg	100
cukier puder  0,4 kg	szt	6
cukier waniliowy 30 g	szt	20
cukier kostka	kg	2
cukierki czekoladowe	kg	12
cukierki typu krówki	kg	8
cukierki typu szklaki	kg	12
cukierki owocowe	kg	12
cynamon 0,20g	szt	10
czekolada z orzechami 100g	szt	80
czekolada nadziewana 100 g	szt	80
chipsy 80 g	szt	40
draże mleczne 40 g	szt	80
drożdże 100g	szt	10
galaretka owocowa 75 g	szt	50
herbata expres 100 szt	szt	10
herbata 100szt  150g (100 x 1,5g)	szt	20
herbata 50 szt (50 x 1,5g)	szt	5
herbata zielona expre25szt	szt	2
jarzynka 200g	szt	30
Jarzynka 0,5 kg	szt	3
Kawa zboż-expr. 140 g	szt	5
kawa rozpuszczalna zboż 200 g	szt	8
kawa rozpusz. 200g  	szt	3
kawa rozpuszcz. 100g   	szt	10
kawa - napój kawowy wanilia, z magnezem, czekoladowe itp. 110g	szt	2
kawa naturalna mielona 220/250g	szt	10
kawa naturalna mielona 500g	szt	15
kawa typu 220/ 250g 	szt	10
kawa typu  450/500g  	szt	15
kakao rozpuszczalne 300g	szt	40
kakao naturalne 200 g	szt	5
keczup 500g	szt	25
keczup pikantny 0.5	szt	25
kminek 20g	szt	5
kotlety sojowe 100-150g	szt	10
krem czekoladowy 200/250gg	szt	120
krem czekolad.orzechowy 200 g	szt	120
kurkuma 15-20 g	szt	5
kwasek cytrynowy 15-20 g	szt	15
liść laurowy 12/20g	szt	20
lizak typu chupa-chups  lub równoważny	szt	40
lizak 7-11 g	szt	40
lizak typu serduszko 7 g	szt	80
magi w plynie 1 l	szt	5
mak -puszka 500g	szt	2
makaron nitki  0.5 kg	szt	8
makaron gniazda 1kg	szt	16
makar. gniaz. 0,4kg	szt	8
makaron kokardy 400 g	kg	10
makaron łazanki 400 g	szt	20
makaron rurki 1 kg	szt	5
makaron paczka   400 g	szt	5
makaron świderki 1kg	szt	20
makaron spagetti 0,5kg	szt	15
makaron zacierka 250	szt	20
majeranek 20g	szt	10
majeranek 150g	szt	3
majonez  sałatkowy 700g	szt	30
majonez sałatkowy 900g	szt	5
miód sztuczny słoik	kg	5
Miód naturalny słoik  250 g	szt	5
musztarda 125 - 190 g	szt	30
Ocet 10%	szt	20
paluszki solone/z sezamem 80 g	szt	160
papryka mielona 20g	szt	40
papryka miel pikantna 20 g	szt	40
pieprz mielony 20g	szt	60
pieprz w ziarnkach 20g	szt	10
pieprz ziolowy 20g	szt	10
polewa do lodów 200/250g	szt	12
proszek do pieczenia 30 g	szt	20
przyprawa gyros 20	szt	20
przyprawa do bigosu 0,3	szt	20
przyprawa do grilla 20g	szt	20
przyprawa do kurczaka 20 g	szt	40
przyprwa do ryb 20g	szt	20
rosół drobiowy słoik  120 g	szt	20
rosół drobiowy kost. 120-135 g	szt	10
soda spożywcza  80 g	szt	5
sos słodko -kwaśny/do spagetti0,9 l	szt	12
sos chili 200g	szt	4
sos czosnkowy  200g	szt	4
sos do deserów 240 g	szt	6
sos mix koper-zioł, włoski itp 100 g	szt	48
sos sojowy 250 ml	szt	2
sos sojowo-grzybowy 250 ml	szt	4
sól	kg	20
sól peklowa 40-60g	szt	30
wafelek duży(wafel z kremem typu murzynek) 40 g	szt	280
wafelek mały(wafel z kremem typu murzynek) 36 g	szt	280
wafelek w polewie 36 g	szt	400
wafelek b/polewy typu grzesiek  lub równoważny 36 g	szt	400
wiórki kokosowe 0,25	szt	3
ziele angielskie 15 g	szt	5
zupki typu chińska(ostra,łagodna rosołowa itp.) 70 g	szt	40
zupki typu chiska(rosołowa-ostra/lagodna,krabowa itp.) 70 g	szt	40
zupki typu chińska(pomidorowa, barszcz,itp)70 g	szt	40
żelatyna 50g	szt	10
żurek w butelce 350 - 500 ml	szt	5
żurek w proszku 45 g	szt	8.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 29 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 29- oleje i tłuszcze roślinne.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> margaryna z masłem 200g	szt	140
margaryna  0,5 kg 	szt	30
masło roślinne 200g	szt	5
oliwa z oliwek 1 l	szt	6
olej 1l	szt	50
smalec	kg	1
smalec 200g	szt	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.41.00.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 30 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 30 - produkty mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> deser mleczno owocowy 125-150g	szt	240
deser  6x55g	opk	30
jogurt pitny 100/150	szt	200
jogurt ze zbożami/musli 150	szt	200
jogurt 150g	szt	240
jogurt 110/150	szt	240
jogurt typu serduszko  lub równoważny 150 g	szt	240
Lody-rolada 1l	szt	12
Kefir 0,2-0,4l	szt	20
Masło  200G	szt	80
maślanka owocowa 0,3-0,45l	l	10
Mleko  UHT 2% 1l	szt	12
Mleko UHT 3,2% 1l	szt	120
ser feta 180-250 g	szt	20
serek grani 0,18-0,2	szt	160
serek homogenizowany 125-150g	szt	160
serek kanapk. Twarożk. 120-220g	szt	50
serek twaroż.125-150g	szt	50
ser twarogowy 200-250g	szt	20
set topiony kostka 100g	szt	50
ser topiony -kielbaski 100	szt	50
ser top. Krążek 200	szt	50
ser topiony zegar 140-160g	kg	50
ser salami	kg	8
ser wędzony	kg	8
ser żółty typu edamski	kg	8
ser żółty typu królewski	kg	8
ser żółty typu morski	kg	8
ser żółty typu szwajcar	kg	8
śmietanka jednoraz. 10Szt	szt	50
śmietana w spray 250-350ml	szt	6
Śmietankaa 18% 0,2-0,5 l	szt	50
Śmietanka 30% 0,2- 0,5 l	szt	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 31 <b>NAZWA:</b> Zadanie nr 31 - napoje.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> napoje gazowane 1,5 l	szt	30
napoje niegazowane 1,5 l	szt	30
napój gazowany 2l	szt	20
napój n/g 2 l	szt	20
napój owocowy 0,2-0,3 l	szt	30
napój  0,2-0,3 l	szt	40
mnapój energet. typu tiger  lub równoważny 0,2-0,3l	szt	40
Woda mineral. 0,5 gaz	szt	400
Woda mineralna 0,5 n/g	szt	400
woda mineral. n/g 1,5 l typu	szt	200
Woda mineralna g 1,5 l typu	szt	200
Woda n/g  5l	szt	48.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.90.00.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com